Half miljoen handtekeningen tegen speelfilm waarin Jezus een wellustige vrouw is

In 2019 tekenden meer dan 2 miljoen christenen een petitie tegen de Netflix comedy ‘The First Temptation of Christ’, waarin Jezus een homo is. (afbeelding: (2))

—————————————————————————————————————————————-

Moeten we de vrijheid van meningsuiting dan maar opofferen om te voorkomen dat mensen worden gekwetst? – Wanneer volgt het eerste Hollywood drama over Mohammed?

—————————————————————————————————————————————–

Een CitizenGo petitie tegen de nieuwe Hollywood speelfilm ‘Habit’, waarin Jezus Christus als een wulpse vrouw wordt neergezet, heeft al bijna een half miljoen handtekeningen opgehaald. De rol van Jezus, een jonge vrouw die zich bezondigt aan allerlei ongepaste en wellustige daden, wordt gespeeld door Paris Jackson, de dochter van wijlen Michael Jackson. Volgens de initiatiefnemers van de petitie wordt deze ‘schandalige, godslasterlijke film’ doelbewust gemaakt om christenen wereldwijd te kwetsen.

De film draait rond een straatmeisje dat wordt gespeeld door Bella Thorne. Zij heeft een ‘Jezus-fetish’ en doet zich voor als een non, die ondertussen de gevolgen van een gewelddadige drugsdeal probeert te ontlopen. Dan begint de vrouwelijke Jezus aan haar te verschijnen. Uit de beschrijving van het scenario zou blijken dat het straatmeisje romantische gevoelens voor haar krijgt.

‘Een homoseksuele Jezus (‘The First Temptation of Christ’ van Netflix). Een vrouwelijke Jezus. Een falende Jezus. Het is frustrerend hoe Hollywood steeds brutaler wordt in het vals afschilderen van Jezus Christus,’ schrijft Ann Kioko namens het CitizenGo team. ‘Voor christenen wereldwijd die geloven dat Jezus Christus de Zoon van God is, is het zeer kwetsend dat hij op zo’n wijze wordt afgeschilderd… Wij moeten hard aan de slag om iedere studio ervan te weerhouden deze film te verspreiden.’ (1)

Waarom ik deze petitie niet heb ondertekend

Het zal sommigen misschien verbazen of zelfs schokken, maar ik heb de petitie niet ondertekend. Waarom niet? Omdat hoezeer de film mij ook tegen de borst stuit, ik als journalist de vrijheid van meningsuiting belangrijker vind, vooral in deze tijd waarin deze zo onder druk staat.

Op het moment dat ik mijn handtekening zet, legitimeer ik daarmee tegelijkertijd de eisen van allerlei extremistische belangengroepen, die nu bij alles wat hen maar enigszins niet aanstaat ‘racisme!’ schreeuwen, en eisen dat mensen die de foute grappen maken, of hen op wat voor manier dan ook beledigen, monddood worden gemaakt, worden ontslagen, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld, of zelfs gerechtelijk worden vervolgd.

Ik verafschuw deze ‘progressieve’ inquisitie die nu ook de Nederlandse samenleving aan het gijzelen en verzuren is, maar zou in mijn eigen ogen hypocriet zijn als ik vervolgens wel voorstander zou zijn van een christelijke ‘inquisitie’.

Over de islam mogen geen grappen worden gemaakt

Tevens zou ik ook geen geloofwaardige kritiek meer kunnen uiten op het feit dat niet alleen Hollywood, maar de hele gevestigde orde in het Westen geen grappen durven (laten) maken over een andere religie: de islam. Na járen het christendom belachelijk te hebben gemaakt, waagde ’s lands topcabaretier Youp van ’t Hek zich in zijn laatste voorstelling eindelijk eens aan een scherpe grap over een imam. Of hij daarna extra beveiliging kreeg omdat boze moslims nogal eens grof geweld willen gebruiken tegen mensen die hun geloof beledigen (Theo van Gogh), is niet bekend.

Moslims en islamitische staten stellen al decennia alles in het werk om alle kritiek op hun humorloze religie, hun sadistische god Allah en hun misogyne profeet Mohammed via onder andere de VN te verbieden en te criminaliseren. Daar zijn zij overduidelijk helaas al heel ver mee gekomen, want wanneer heeft Hollywood een film over Mohammed gemaakt? In welke Nederlandse televisieserie worden moslims en hun geloof op de hak genomen of negatief neergezet, zoals dat zo vaak met christenen gebeurt? Precies.

Wanneer volgt het eerste Hollywood drama over Mohammed?

Laten de grote filmstudio’s eens beginnen met een waarheidsgetrouw historisch drama over Mohammed. Een satirische film hoeven ze dan niet eens meer te maken, want als alle bekende feiten worden afgebeeld, zullen we in dat drama bijvoorbeeld kunnen zien hoe de volgens moslims ‘meest perfecte mens die ooit heeft geleefd’ met een 6 jarig meisje trouwt, haar verkracht als ze 9 is, bij één enkele gelegenheid zo’n 500 Joden onthoofdt, en tal van gewelddadige rooftochten en oorlogen uitvoert, ook tegen groepen waar hij een vredesverdrag mee heeft gesloten.

Over een verraderlijke pedofiele massamoordenaar kun je publiekelijk niets meer zeggen zonder dat je leven gevaar loopt, of het risico te lopen te worden verketterd als ‘haatzaaiende racist’. Maar de man die ‘hebt uw vijanden lief’ en ‘bid voor wie u vervolgen’ verkondigde, en die zijn leven gaf om de mensheid te redden, mag ondertussen wel als een overspelige hoer worden neergezet.

Inderdaad: dat mag, en zou allebei moeten mogen. Salman Rushdie, de Britse auteur die vanwege zijn boek ‘De Duivelsverzen’ een levenslange fatwa aan zijn broek kreeg, zei dat ‘een van de problemen met het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting is dat je vaak mensen moet verdedigen die je schandalig, onaangenaam en walgelijk vindt. Het lijkt erop dat het recht op de vrijheid van meningsuiting, die in talrijke grondwetten is vastgelegd, nu wordt aangevallen door religieuze instellingen.’

‘Zonder vrijheid te beledigen geen vrijheid van meningsuiting’

‘Twee zaken vormen de basis van elke open samenleving – vrijheid van meningsuiting, en de rechtsstaat. Als je die dingen niet hebt, dan heb je geen vrij land,’ is een andere ware uitspraak van hem, die anno 2020 in veel opzichten helaas van toepassing is geworden op ons eigen land. ‘Wat is vrijheid van meningsuiting? Zonder de vrijheid te beledigen, houdt het op te bestaan… Vrijheid van meningsuiting is alles, het hele balspel. Vrije meningsuiting is het leven zelf.’

Dan is er natuurlijk ook nog het vaak aangehaalde citaat van Voltaire: ‘Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen.’

Eisen dat boeken en films worden verboden is teken van zwakte

Boek- en film ‘verbrandingen’ zijn naar mijn overtuiging daarom niet de oplossing, en eerder een teken van zwakte, van een gebrek aan geloof in je eigen visie en argumenten, en een gebrek aan vertrouwen dat potentiële boekenlezers en filmkijkers prima hun eigen mening kunnen vormen, en niet hoeven te worden ‘beschermd’ tegen alles wat hen zou kunnen kwetsen of verontrusten.

Christenen zouden zo’n film als ‘Habit’ daarom niet moeten willen verbieden, maar beter op een positievere wijze kunnen counteren, door daar het Bijbelse beeld van Jezus Christus tegenover te zetten – met eigen films, maar veel belangrijker nog: met hun eigen leven.

 

Xander


(1) CitizenGo
(2) Netflix promo via Extra.ie


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. Beste lezers,
  Verheugd u….want de profetien zijn in deze toch meer dan vervuld.
  De ‘spotters’ doen precies datgene wat tevoren voorzegt is , want de Here Jezus zegt:
  ‘ geen enkele jota of tittel zal verloren gaan’ ofwel de gehele schrift moet in vervulling gaan…:
  weer wat weggetikt…nu nog ..de zon en de maan verduistert, de bouw van de tempel op de tempelberg, het 7-jarig verbond dat na 3.5 jaar wordt verbroken, dan de ‘ grote verdrukking- wat de Hemelbewoners staat te wachten bij hun verblijf hier op aarde’ …en dan de ‘ wrake Gods’ ….daar zullen de Hemelbewoners/ Huisgenoten Gods, niet bij zijn….want valt na de opname…
  En dat dit door de overheden van deze duisternis getolereerd wordt is ook voorzegd:
  ‘ de koningen(regeerders) van de aarde spannen samen tegen Hem’
  ‘ ze hebben Mij vervolgd, ze zullen u vervolgen’
  ‘ een ieder die Godsvruchtig wil zijn in Christus Jezus, zal vervolgd worden’
  ‘ de Here lacht ze uit’
  ‘ omdat zij Mij niet willen kennen heb Ik hen overgegeven aan een onzedelijk denken, om te doen wat niet betaamd’
  ‘ een ieder zal wegdragen wat hij in het lichaam heeft verricht’

  Bid zonder ophouden , Weest dankbaar onder alles, Verheugd u te allen tijde,
  Shalom

 2. @bataaf
  wat jij moet weten is dat ik moslim ben. wie, wat en waar gaat jou verder niks aan. wil je discussiëren? Welkom.

  grappig dat je alleen op die ene zin in gaat.

  wat ik uit jouw paar regels haal is dat jij een witte nationalist en racist bent, die pvv stemt!
  correct me if im wrong.

 3. Beste Xander, dit moest toch even van het hart. Jouw mening dat jij de petitie “niet “getekend heeft valt mij toch zwaar. En ….ik die toch dacht dat jij christen bent!!! Vooreerst, vind ik dat jij toch moet uitkomen voor wie dat jij volgen wil. De wereld of de Heer Jezus. In een van de reacties kon ik toch ook lezen wat Jezus zou zeggen…….Vader vergeef het hun , want ze weten niet wat ze doen. Uiteraard is het jouw leven, jouw beslissing, jouw keuze voor wie jij kiest. Eén ding weet ik wel, de Heer zal jouw ook zeggen als de dag komt, ik ken jouw niet. Dit zijn niet mijn woorden, maar Zijn woorden. Mijn kijk op Xander nieuws heeft mij toch aan het denken gezet. Zo zie je maar dat we toch in zeer spannende tijden leven. Ik denk dat velen hier fier en met volle overtuiging de Heer Jezus lief hebben en dit echt walgelijk vonden. Laten we elkaar niet afmaken met woorden maar met liefde voor elkaar bidden en voor de troon van God brengen . En ons niet meer achten dan de ander. Het ga jullie allemaal goed. I H V Bobke

 4. @Martin
  “De arrogantie v.d. witte man”.
  Wat voor etniciteit ben jij eigenlijk?
  Wel benieuwd naar.
  Ik weet namelijk heel veel over islam en ga altijd graag in debat.
  Zeker met racisten waar het bij jou alle schijn van heeft.
  Correct me if i’m wrong.

 5. Men wil ook weten wie hier op reageer,een half miljoen mensen met hun namen hebben ze nu.

 6. @Ernie van de Wal
  20/07/2020 om 2:51 pm

  predik niet over moraal. het dubbele moraal is een hollandsche uitvinding. verdiep je in je eigen geschiedenis, lees Roofstaat van Eward vanvugt.
  Als moslim vind ik het niet kunnen om het christelijk geloof belachelijk te maken, maar dat is een keuze die jullie zelf gemaakt hebben. onder het mom van vrijheid van meningsuiting. echter dit geldt weer niet voor het joodse geloof, dan wordt het anti-semitisch genoemd… voor zover je met 2 maten meten.
  Ik ben redelijk bekend met de bijbel, echter veel lezers van xander, inclusief xandermods zelf, hebben totaal geen kennis van zaken vwb de islam en moslims. verdiep je eerst in onze geschiedenis en geschriften en houd op met monkey see monkey do.

  ondergeschikt? ja dat wordt steeds meer duidelijk hoe verheven jullie cultuur is, kindermisbruik in binnen- en buitenland, pedopartijen, kerken verdwijnen als sneeuw voor de zon om plaats te maken voor discotheken en pubs, transgenders, genderfluid, genderdysforie, afbraak van gezinnen, voorheen het paradepaardje van het CDA, opkomst van satanism met eigen kerk,de media in handen van perverselingen… ja verheven zijn jullie moraal, waarden en normen.

  ik accepteer niks meer domweg, ik stel overal vragen en zoek naar het belang. de wereld is mijn speeltuin en ben niet gebonden aan grenzen.
  onthoudt dit: de (onvervalste) geschiedenis heeft ons geleerd dat aan alles een einde komt.
  eerst hegenomie van usa, vervolgens de invloed van israel in het westen, en dan de arrogantie van de witte man.

 7. …Ps
  Het is goed dat Xander hier over bericht
  Maar bedenk goed waarom deze vuiligheid de wereld In gaat,
  Vandaag de dag heeft alles en iedereen een verborgen agenda.
  Ook zo’n film

 8. @scherpalsaltijd,
  Ik weet het. Ik was in het vuur van mijn boosheid wat te onstuimig. Ik heb mijn excusses aangeboden en het bericht laten verwijderen. Een beetje zelfreflectie en respect voor elkaar, dan maken wij een betere wereld.
  Groet, Richard

  Compliment Richard. Mvg. Mod.

 9. Ik lees de reactie’s zo,
  Ze hebben ons flink op de kast
  Verblind door woede, precies in de hoek waar ze ons willen hebben.
  Door dit soort acties, worden wij ook in de hoek van de extremisten gedrukt. Pas dus op, jouw reactie wordt generaliserend naar een heel bevolking groep,daar zijn ze mee bezig
  Hou je hier ver van,want je wordt er in meegezogen, net als
  Black lives letters, de voor en tegenstanders van de corona maatregelen, boeren protesten enz enz allemaal om twee spalt te zaaien.
  Als je meedoet aan deze acties, werk je mee aan het duivels nwo plan.

 10. Vollédig akkoord met dit hele artikel!
  Oprecht, correct en recht uit het hart!
  Ik ben geen voorstander van komische films waar de draak wordt gestoken met alles en iedereen behalve islam omdat je dan met je leven speelt.
  Dan ben je als filmmaker een onderkruipsel dat bang is voor intimidatie en bedreiging door humorloze moslims maar dan wél de stoere uithangen door de verdraagzamen de volle laag te geven (en élke andere religie behálve islam) en voor schut te zetten onder het mom van komedie omdat zij niet zo bloeddorstig en wraakzuchtig zijn als moslims.

  Vaak zijn zulke, over-the-top ‘komische’ films ordinaire, spottende, sarcastische en zelfs cynische wangedrochten van mentaal gestoorden die zich verkneukelen en enkel plezier kunnen hebben als ze mensen kunnen shockeren want grappig is die bagger allerminst….net als deze flutfilm.
  Komedie betekent dat je kunt láchen, dat een film GRAPPIG is en niet shockerend door wat belangrijk is voor sommigen door het slijk te sleuren.
  Er zijn eindeloze onderwerpen om grappige komedies te maken maar shockerende sensatie brengt véél meer geld in het laatje, nietwaar? Liever veel negatieve kritiek en ophef dan helemaal géén aandacht…

  Maar zoals Voltaire zegt: iedereen heeft het recht om zichzelf voor schut te zetten, zelfs met een poging om grappig te zijn door wangedrochten die uitgespuwd worden en niet de moeite waard zijn om aandacht aan te geven.
  Doodzwijgen en boycotten die bagger en laat mongolen, die niet kunnen lachen, er maar hun tijd en geld aan verspillen.
  Voor mij bestaat deze film niet en zal er geen woord meer aan vuilgemaakt worden.

 11. Heb destijds zelf de petitie wel ondertekend.. Maar snap ergens de beredenering wel mbt tot de “vrijheid van meningsuiting”…. Alleen is het wel gecompliceerd als je jezelf zo verbonden voelt met in dit geval Jezus dat als het ware alles waar je van en door leeft belachelijk wordt gemaakt… Tegelijkertijd vraag ik me af wat Jezus zelf zou doen?? Want ik kan me voorstellen dat Hij zou zeggen :” Vader vergeef hen want ze weten niet wat ze doen”. Of misschien zou Hij zich helemaal niet aangesproken voelen? Omdat er behalve de naam en misschien wat uiterlijke kenmerken verder totaal geen overeenkomsten zijn tussen dé Jezus en de “godslasterende jezus”…
  En wat is dan onze rol in dit geheel…? Met alles wat geweest is en alles wat nog komen gaat…
  De Bijbel zegt: ” Gij geheel anders”.
  🙏 🌈
  Heer help ons dichtbij U te blijven, Uw stem te verstaan, Uw Woord te onderzoeken, rein te blijven, U te vertrouwen en Uw wil te doen!

 12. De islam is een off shoot van het reeds toen al geinfiltreerde katholicisme.mohammed is dan ook uitgezonden vanuit het westen en was een westerling.hij was net als veel eliten in saudi arabie licht van huid en had een rode baard.wordt hedendaags nog gevierd door het rood verven van baarden bij moslims.zo is de quaresh stam ook weer geïnfiltreerd en is niet veel later een begin gemaakt met de islam.
  In de 7e eeuw wandelden de arabieren bij uitnodiging jeruzalem binnen!uitgereknd in jerusalem waar dan ook de allereerste moskee werd gebouwd de al aqsa.dus niet mekka!
  Vanaf dat moment is het heel hard gegaan met de uitbreiding van de islam.toeval?
  Dacht het niet.het is gemaakt.evenals het katholicisme gemaakt is.bijbelboeken verbannen de waarheid verhuld.nicea.
  Het samenspel in bedrog is dus al 1400 jaar oud.
  Evenals de sprookjes over de eerste universiteit en de enorme bijdrage aan kennis door zgn. Moslims.de sprookjes zijn echter verzonnen door de farizeeërs en kardinalen zelf.de top kent geen allah god jezus of mohammed.zij kennen macht en dat krijg je door blokken te creëren en tegen elkaar op te zetten.
  Het is ALLEMAAL nep!
  Religie is een valkuil!
  Men denkt niet zelf meer.christenen verwijten moslims hiervan maar zijn even erg.even dom!
  Ordo ab chao..
  Als je dit niet ziet ben je simpelweg geen vrij/vrij denkend mens en niet veel waard voor de werkelijke scheppers die ons gemaakt hebben naar hun evenbeeld.(elohim)
  Waardeloos.zelfs als brandhout niet nuttig.
  Wanneer gaan jullie zelf eens nadenken zonder je te laten leiden (lijden) door een theorie/gecreëerd centraal aangestuurd gedachten patroon?!

 13. Als belijdend Christen vind ik niet dat ik een petitie tegen die film moet tekenen. Laat het die mensen duidelijk zijn, dat ze verkeerd bezig zijn en voor God schuld op ze laden en daarna is het hun eigen verantwoordelijkheid.
  Ik zal die film uiteraard niet bekijken.

  @ Lbery 19/07/2020 om 9:03 pm, @ martin 19/07/2020 om 11:03 pm
  Het gaat de schrijver erom, dat er nogal een dubbele moraal heerst. Wel het Christelijk geloof belachelijk maken en niet de islam is nou eenmaal meten met 2 maten.
  Waar de islam blijkbaar voorschrijft dat je er hard op moet slaan als er met je geloof gespot wordt, reageert de Bijbel daar anders op. Die voorzegt dat we bespot zùllen worden. Lees er anders het bijbelboek Handelingen eens op na.
  Vandaar dat ik die petitie niet onderteken.

  Afgezien van het gegeven, dat wij in o.a. Europa een andere moraal hebben, waarbij de islam ondergeschikt is aan onze (nu nog) liberale maatstaven.
  Als je besluit om in Europa te leven, is dat 1 van de zaken die je domweg moet accepteren. Elk land heeft zo zijn pluspunten en zijn minpunten.

 14. ff de enquete afwachten en zien hoeveel van deze club de film gezien heeft en dit aantal in mindering brengen van de 2 miljoen.

 15. GOD kan zijn eigen wel verdedigen,en dat gaat hij binnen niet al te langen tijd ook doen.
  Mensen zullen de dood zoeken maar zullen hem geen sinds vinden.
  Ook wel leerzaam voor mensen die niet in Hem geloven.
  JEZUS IS HEER.
  Ook voor jou Mark,jij met al je companen komen aan de beurt,er is geen ontsnappen aan voor niemand.

  Bird.

 16. @Richard
  sjoo ben zwaar onder de indruk van je… ga met je poppen spelen

  @xander,
  Er is maar 1 God, als je niet voor God op kan komen, ben je een slaaf van satan.
  ik kan zeker kritiek verdragen, echter het patroon in uw berichten is duidelijk. altijd anti-islam (vb zie uw laatste artikel over Turkije) en altijd pro-israel. het feit dat uw Islam & Terreur en Israel & Joden als standaard rubrieken heeft staan,verraad uw sympathieën en uw meesters. Dus begin niet over eerlijke kritiek, dat komt niet in uw woordenboek voor.
  Legt u uit waarom er nooit kritische artikelen over de bezettingsstaat israel en haar onderdanen worden geplaatst? Martin Vrijland, igdinatie, stopdebanken, niburu e.a. doen dat wel. Kritisch en eerlijk. Of over de tentakels van de deepstate/ zionisten irt israel.
  dat noem ik bashen en struisvogelpolitiek. ik lees uw artikelen over veel onderwerpen graag, maar als het over israel en islam gaat, weet ik dat er een sprookje volgt.

  De onderwerpen die u noemt zijn standaard en standaard onjuist. er is geen vrouwenonderdrukking, kiesrecht in nederland begin 20ste eeuw, in de islam kreeg de vrouw erfrecht, zeggenschap en rechten bij scheiding, 1400 jaar geleden. de eerste universiteit ooit is gestart door een moslima in Fez. de Profeet (saws) trouwde de weduwe waar hij de werknemer van was. homo’s worden niet veracht, de daad wordt veracht. het is voor moslims verboden om te oordelen over anderen. het is duidelijk dat u niet over voldoende informatie beschikt, en voornamelijk herhaalt. u dient het verschil te kunnen herkennen tussen cultuur en geloof.

  kritiek kunnen uiten en discussiëren is een groot recht, helaas zijn de woorden die u kiest kwetsend en nodigen niet uit tot een gesprek.
  wat vindt u van dit artikel:
  https://www.niburu.co/het-complot/15300-de-werkelijke-slavenhandelaren-vallen-steeds-meer-door-de-mand
  Mvg

 17. Xander, waarom zou jij deze petitie niet (mogen) ondertekenen?

  Je mag als persoon toch wel laten weten dat je het niet okee vindt dat jouw geschiedenis, je geloof (?) en je cultuur te kakken wordt gezet?

  Je plaatst toch ook artikelen waarin je laat blijken dat je het met veel zaken niet eens bent?

  Vrijheid van meningsuiting is okee maar dat geldt ook voor de vrijheid om te laten weten dat je het ergens niet mee eens bent. Ook dat valt onder de vrijheid van meningsuiting…

  Mattheüs 27 vers 24.

 18. Dat moest men is in de Islam doen. Het kot was te klein!!! We zouden in feite ook de straat moeten opkomen en juist als de zwarten, alle humanitische beelden slopen, weer zou het kot te klein zijn. Deze blasfemie gaat te ver, en christenen zijn in wezen zo lauw geworden, dat ze onverschillig zijn geworden, lauwe karakterloze naamchristenen? Shalom

 19. Wat de meeste mensen doen is slechts het verdedigen van zelfgemaakte beelden – beeldvorming- , opvattingen, overtuigingen, onze eigen waarheden, onze eigen emoties etc. Pas voorbij al deze begrippen is de ruimte aanwezig waarin wij als mens in alle vrijheid en in alles overstijgende liefde kunnen zijn wie we zijn en ons daarin ten volle kunnen ontplooien.

 20. Ik denk dat zulke films over Jezus niet kunnen, ondanks de” vrijheid van meningsuiting”.
  In het OT werden mensen gestenigd na godslastering. Waarom? Omdat ze God onteerden en omdat het gif van de boze over te toehoorders uitgebraakt werden. Dat gif komt in harten terecht en nestelt zich.
  We overzien de gevolgen van deze kwaadaardige films vaak niet.
  Ik zou wel mijn handtekening onder deze petitie gezet hebben.

 21. Secretaris-generaal van de VN spreekt duidelijk: “nieuwe wereldorde” nodig
  https://unser-mitteleuropa.com/uno-generalsektretaer-spricht-klartext-brauchen-neue-weltordnung/
  Het bedrog met Corona Covid-19, wordt volgens mij wereld wijd gebruikt als katalysator voor een Nieuwe Wereldorde. En als je alles losmakend van elkaar bezie kom je tot de conclusie, dat we kunstmatig worden verarmd. De werkelijke werkloosheidscijfers, ook in ons land, zijn straks veel hoger dan tot nu getoond. En de nep pandemie gaat nu zijn tweede stadium in, het zijn nu de besmettingen die ons angst moeten aanjagen, en de mondkapjes komen er aan.
  Wij zijn overgeleverd aan een stel leugenaars, en de grootste kennen wij al jarenlang.

 22. Mensen toch, laat jullie niet verlagen tot de verdeel en heers technieken. De film gaat over Jezus en niet over Mohammed. Moslims hebben deze film niet gemaakt maar de illuminati. Vrede hoor.

 23. Super triest zo een film maken, honden zijn het.
  Wanneer een film over Mohammed ?….nooit want dan blazen zich er gelijk een paar op in de bioscoop. Zo stoer om zo een film te maken zijn ze in Hollywood natuurlijk niet.
  Van mij hoeft deze film niet en ik hoop dat het niets dan een mega flop zal worden. Zielige mensen die puur om te kwetsen deze film maken. Hollywood, aan de ene kant dit soort films en vervolgens Ghostbuster vrouwen en een neger karatekid want t moet zogenaamd allemaal politiek correct zijn.

 24. Ik ben een van de petitietekenaars. Waarom ? Om voor Christus en het christendom op te komen. Dan kan je wel zeggen dat het vrijheid van meningsuiting is maar moeten we bv kinderporno dan ook maar als vrijheid van meningsuiting in de bioscopen draaien ? Er zit hier een agenda achter van de satanisten : het Christendom en daarmee de christenen uitroeien, evenals het Jodendom en de joden ,daarna de Islam en de moslims( die ze nu nog kunnen gebruiken om de christenen en joden uit te moorden, en die zij zien als nuttige idioten) en vervolgens de ene wereldgodsdienst introduceren met Lucifer om te aanbidden.
  Dit kan niet ongestraft blijven . Het wordt tijd dat de Grote Waarschuwing komt ofwel verlichting van het geweten. Volgens mij kan het niet lang meer uitblijven. November ?? Ik weet het niet,we zullen het zien.
  Bid om eerherstel voor Jezus.

 25. Ik denk dat het boek openbaringen hier een juiste tekst voor heeft.
  10 En hij zeide tot mij: Verzegel de woorden der profetie dezes boeks niet; want de tijd is nabij.
  11 Die onrecht doet, dat hij nog onrecht doe; en die vuil is, dat hij nog vuil worde; en die rechtvaardig is, dat hij nog gerechtvaardigd worde; en die heilig is, dat hij nog geheiligd worde.
  Verder, u kunt die film ook gewoon niet bekijken. TV uit en bijbel lezen. Deze is zeker voor mijzelf.
  Shalom in Yeshua

 26. Als mijn beste vriend belachelijk wordt gemaakt en er leugens over hem verteld worden zou ik het ook voor hem opnemen opdat de waarheid vrij gemaakt wordt. Hoezo vrijheid van meningsuiting als ik hier niet op mag reageren? Ben het dus dit keer niet met xander eens.

 27. Satans plannen

  Telegrafie (afgeleid van de Griekse woorden τηλε (ver) en γραφειν (schrijven) is het versturen van berichten (telegrammen) over een lange afstand. Het verschil met gewone post is dat bij telegrafie alleen de informatie verstuurd wordt, niet de fysieke brief. In de loop van de geschiedenis werden hier verschillende technieken voor gebruikt. Degene die de telegraaf bedient noemt men een telegrafist.

  https://youtu.be/yl-Qz4WSdjE

  Kijk ze allemaal aub
  Edwin Vissers

  https://youtu.be/l9qxf7BTbxk
  https://youtu.be/YMPMug6CSbc
  https://youtu.be/Txt532odKqM
  https://youtu.be/LXHLYl9ccPc
  https://youtu.be/btWNPuZkr3Q
  https://youtu.be/biE1t3C3aXs
  https://youtu.be/7coRq4k-NG8
  https://youtu.be/ohK6UzURsp0
  https://youtu.be/3PPbvJeVHxI
  https://youtu.be/IQb24VGB4tw
  https://youtu.be/nwKhRF6Crnc
  https://youtu.be/O0Zot6yAV08
  https://youtu.be/DbrppH5Q-Uc
  https://youtu.be/_Gb-isSXAn0
  https://youtu.be/c6DGlv-s0oY
  https://youtu.be/0nNjMSBkeEc
  https://youtu.be/i64w1kkwbtU
  https://youtu.be/eWw4I2XQhsY
  https://youtu.be/cxG6QQPi8vQ
  https://youtu.be/8BR9tpPCNrk
  https://youtu.be/W9W8iTvKoFM
  https://youtu.be/N3mk8PLr6s0
  https://youtu.be/r2IXX4hKKQ8

 28. Geen woorden maar daden leert de Apostel Jakobus 1:22 (NBG51) En weest daders des Woords en niet alleen hoorders: dan zoudt gij uzelf misleiden.

  De Apostel Petrus waarschuwde gelovigen al 2000 jaar geleden dat er in de Eindtijd waarin we nu aangekomen zijn Spotters zouden komen die alles wat heilig is zouden beschimpen:

  2 Petrus 3:3 Dit vooral moet gij weten, dat er in de laatste dagen Spotters met Spotternij zullen komen, die naar hun eigen begeerten wandelen, 4 en zeggen: Waar blijft de belofte van Zijn [JEZUS] komst? Want sedert de vaderen ontslapen zijn, blijft alles zó, als het van het begin der schepping af geweest is.

  Er wordt terecht door Christenen moord en brand geschreeuwd tegen godslasterlijke films in Bioscopen, op TV en Internet. Hypocriet echter is dat die Christenen wel lid blijven van NETFLIX. Zelfs in de EO-gids Visie worden wekelijks Netflix films besproken en aanbevolen. Bah!!!

  EO-directie en bestuur zouden Jesaja 56:9-12 eens ter harte moeten nemen.

  In 2019 tekenden meer dan 2 miljoen christenen een petitie tegen de Netflix comedy ‘The First Temptation of Christ’, waarin Jezus een homo is.

  2020…Een CitizenGo petitie tegen de nieuwe Hollywood speelfilm ‘Habit’, waarin Jezus Christus als een wulpse vrouw wordt neergezet, heeft al bijna een half miljoen handtekeningen opgehaald. Maar dat is niet genoeg!

  Beste mensen: Sla spijkers met koppen! Hoe dan? Een BijbelGetrouw gelovige hoort niet thuis bij die Netflix Club. Dus: zeg vandaag nog uw lidmaatschap op van die Joden en Christen verachtende Netflix.

 29. Ik hecht geen waarde aan Hollywood, film is fictie, ze verzinnen er van alles bij
  Zo lees ik ook niet veel boeken, het liefst feel good verhalen, er is al narigheid genoeg

 30. ach laat die spotters uit hun domme brein kletsen , nu vinden ze zichzelf nog stoer.
  Ik snap ook niet dat mensen zo als door een wesp gestoken reageren op dat soort lieden , Jezus/God zal ter Zijner tijd wel met hen doen wat Hem het beste lijkt , en hoe meer men op dat soort infantielen reageert hoe leuker men het vind
  kortom : don’t feed the trolls

 31. Het meisje beleeft Jesus als vrouw,als ik dat zo uit de tekst hier opmaak.Het is dan meer een soort hallucineren.Ik word er niet echt nieuwsgierig naar.Ook niet naar Jesus als homo.Ik vroeg me dat weleens af bij de destijds veelgeprezen verfilming naar het evangelie van Mattheus door Pasolini,die natuurlijk zelf een actieve homosexueel was,wat ook zijn dood is geworden.Ik kan me er niet druk over maken.Theo van Gogh heeft in dit land een lasterlijke verfilming over de Islam met de dood moeten bekopen.Ik vind hem soms wel wat overschat,maar dat had hij dan toch ook weer niet verdiend wat mij betreft en Salman Rushdie is met zijn valse mooischrijverij de dans uiteindelijk mooi ontsprongen en een internationale cultfiguur geworden.Ik heb dat boek van Rushdie nooit helemaal uit kunnen lezen,maar dat was mijn oppervlakkige indruk.Mooi geschreven,maar leeg.
  Ik snap soms niet waarom mensen er nog energie insteken het Christendom aan te vallen of te ridiculiseren.Dat kan in deze tijd.Daar moet e je dan maar niet al te veel van aantrekken.De Islam is nog niet zover.Dat zal er uiteindelijk wel van komen.Mijn opvatting is dat je dergelijke gevoelens dan voorlopig beter kunt ontzien en niet alleen vanwege het gevaar dat je zou kunnen lopen,maar ook omdat je er radicale sektarische elementen alleen maar mee in de kaart speelt en een Godsdiensttwist toch niet hetgeen is,waar het echt om gaat in deze wereld,waarin toch ook in naam van Jesus mensen soms nog vreselijke ideeën voorstaan en praktiseren,waarin ik me in ieder geval niet kan vinden en waarvan ik me niet kan voorstellen dat Jesus daar goedkeuring aan zou hechten.

 32. Ach,kan die domme massa niets anders doen dan naar filmpjes en televisie kijken?Geef ons heden ons dagelijks beeld!

 33. @Lbery,
  Haal het maar eens in je hoofd Mohammed een pedo te noemen. Dan ben je je leven niet meer zeker en sta je binnen de korste keren voor een NEDERLANDSE d66 rechter. (schrijf d66 met kleine d en je weet waar deze partij voor staat)

 34. Ik kwam tot de eerste zin en daarna ben ik gestopt met lezen.
  Wat een godslastering om de man Jezus als homo af te beelden!!!
  En Rienus, van sommige dingen blijf je af! Dat heet respect. En daar hebben wij een gruwelijk gebrek aan heden ten dage.
  Ik heb trouwens meteen de petitie ondertekend en doorgestuurd.
  Walgelijk!

 35. Waarom verlaagt u zich tot het publiceren van een schuttingtaal/vuilnisbakreactie als die van ‘jo’?

 36. bravo bravo nobele kruisvaarder. eindelijk weer een held die duidelijk durft te zeggen hoe de werkelijkheid in mekaar steekt. Staan voor vrijheid van meningsuiting, als een ware godvrezende superjournalist.

  wat ben jij een ziek, zielig naar mannetje. eerst janken over het feit dat ze een film maken over jouw god, maar omdat je ‘echte’ journalist bent, wil je je handtekening niet te zetten. je hemelt jezelf op, stopt zelf een paar veren in je achterste, want zo toon je dat je waarden en normen hebt.
  vervolgens valt je coronamasker van je neus en komt je ware aard naar boven. hoe kom jij binnen een paar regels van een zieke film over Jezus, naar moslimbachen. de moslims hebben het weer gedaan! Mohammed (saws) de boze nare man! als jij een echte christen zou zijn en de ballen zou hebben van een kerel, had jij je handtekening juist wel gezet! als je geloof in jouw god zo sterk is, had jij je prioriteiten op orde gehad.
  Wij, moslims, daarentegen hebben onze prioriteiten duidelijk en bezitten nog over een rechte ruggengraat. daarom zal niemand het in zijn hoofd halen om een film te maken over de zegel der profeten.
  Het was me al eerder opgevallen dat jij veel copy/paste van andere sites. Kopieer jij vooral Martin Vrijland, wel zonder de negatieve inhoud over de zionisten. Wij buigen alleen voor de Schepper, Allah.

  Beste Martin, het siert u dat u voor Uw God opkomt.De vraag echter in dit artikel is tweeledig.Kunt u eerlijke kritiek verdragen op wat er in de Koran staat, zoals de oproepen tot geweld, homo verachting, vrouw onderdrukking, om maar een paar aspecten te noemen.
  Waarom noemt u dat Moslim bashen?
  Ook in de bijbel met name in het Oude testament staan gewelddadige zaken vermeld, moet een Christen daar dan voor weglopen,bedekken. Mag dat dan niet bespreekbaar worden en vraagtekens bij gezet worden?
  Wat betreft de grove, smerige satire op het Christendom, We zullen allemaal eens voor onze God komen te staan en zullen alle woorden en daden gewogen worden. Mvg. Mod.

 37. Rienus: ‘We moeten vooral doorgaan met kwetsen …’ !!! 19 juli 2020 om 17:09
  Oké Rienus, dat zal ik doen, je bent —————- Zó goed Rinus !!! Ben je nu tevreden !!!

  Beste Jo, u heeft getracht uw punt te maken en hebben we het even laten staan. In de hoop dat dit inhoudelijk weerlegd zou worden.
  Waar het om gaat is, wat een ander doet, zoals uitschelden, daar mag u het terecht mee oneens zijn, dat is uw innerlijk kompas om dat niet te doen. Het ontbreekt sommige mensen- nog- aan dat innerlijk kompas. Mvg. Mod.

 38. Zo’n soort film durven die lafaards niet van Mohammed maken, want ze weten dan dat het hun leven kost !!!

 39. YouTube maakt propaganda om op de 25ste wereldwijd naar een propagandafilm over moslims te kijken! Life in a day? Ze willen ons hiermee dicteren hoe wij moslims moeten zien & aanvaarden als deel van onze samenleving, het zal zeker niet over de echte agenda van moslims gaan, maar de taqiyya ze willen verspreiden!

 40. Xander ik vind het zeer zwak van jou dat je altijd Mohammed erbij haalt. Wat hebben de moslims en Mohammed met Netflix te maken?

  Dat er zulke zieke geesten rondlopen om zoiets kunnen bedenken en Jezus zo neer willen zetten is 1 ding. Maar komop joh Mohammed???

  Liberty, Lees het artikel nog eens en probeer de strekking van de inhoud te begrijpen. Misschien kan een van de forumgasten dat nog eens toelichten. Mvg. Mod.

 41. Je moet toch wel ziende blind zijn om niet te begrijpen hoe we weer gemanipuleerd worden. De NWO draait overuren, omdat ze aan het verliezen zijn. Daardoor maken ze fouten en wordt het steeds duidelijker wat hun agenda is. Een gluiperd als een Hugo de Jonge probeert zijn Noodwet er door te drukken. Die enge Pia Dijkstra, van die democratie hatende D’66, komt met haar wetsvoorstel voltooid leven. Mijn lichaam is van mij en daar moet iedereen van afblijven. Partijen als D’66 trachten ons te beroven van onze meest elementaire grondrechten. Hoe dom moet je wel niet zijn om op zo’n partij te stemmen. Het is in strijd met onze grondwet en grondrechten, maar daar heeft die partij maling aan. Nee Agenda 2030 moet uitgevoerd worden. Hans van Mierlo zou zich dood schamen. Zijn ideeen zijn verkwanseld.

 42. Dit is de reden waarom ik altijd tegen het verbannen van de Koran ben geweest.
  Want als je religieuze haatteksten gaat verbieden,waar ligt dan de grens en wie bepaalt dan wat een haattekst is??

  Als de Koran word verboden dan is dat meteen een open deur voor een verbod op de bijbel.

 43. De particulier secretaris van Willem III jhr. S.M.S. de Ranitz (1846 – 1916) heeft bij koningin Emma een dochter verwekt. Wilhelmina was net als haar natuurlijke vader erfelijk toondoof en dit komt voor bij plm. 4% van de bevolking. Neef Coen de Ranitz (burgemeester van Utrecht 1948 – 1980) studeerde tegelijkertijd met Juliana in Leiden en zij noemden elkaar neef en nicht

 44. Christenen moeten veel heldhaftiger stelling nemen tegen de islam. Voor velen is Allah dezelfde als God, de Vader van Jezus.
  Er wordt angstvallig gezwegen over de wandaden van Mohammed en zijn volgelingen. islam is geen vrede.

 45. Half miljoen handtekeningen tegen speelfilm waarin Jezus een wellustige vrouw is. Zouden de ketters het durven met Mohammed als pedofiel?

 46. Niet verwonderlijk dat de dochter van Michael Jackson in een filmproductie van de iluminati speelt, want Michael Jackson was zelf ook een mindcontrol slaaf van de iluminati vanaf zijn vroege jeugd. Gezien Michael meerdere malen zaken aan het licht bracht bij het publiek moest hij uit de weg geruimd worden, zijn zus La toya heeft zich hierover uitgesproken want zij wist precies uit welke hoek de daders kwamen. Zowel de filmindustrie als de muziekindustrie is in handen van de iluminati.

  https://niburu.co/het-complot/13668-het-werkelijke-verhaal-van-michael-jackson

 47. ‘Boek- en film ‘verbrandingen’ zijn naar mijn overtuiging daarom niet de oplossing, en eerder een teken van zwakte, van een gebrek aan geloof in je eigen visie en argumenten, en een gebrek aan vertrouwen dat potentiële boekenlezers en filmkijkers prima hun eigen mening kunnen vormen, en niet hoeven te worden ‘beschermd’ tegen alles wat hen zou kunnen kwetsen of verontrusten.’

  Kom zeg…
  Dan ben je ook voorstander dat Hitlers Mein Kampf niet verboden mag worden en dat dit gif rustig weer gezaaid mag worden.
  Het is juist een teken van kracht om tégen de stroom in te zeggen dat zoiets niet mag.
  En vertrouwen dat mensen prima hun eigen ideeën kunnen vormen/
  Geen geschiedenisles gehad op school??

  ‘Christenen zouden zo’n film als ‘Habit’ daarom niet moeten willen verbieden, maar beter op een positievere wijze kunnen counteren, door daar het Bijbelse beeld van Jezus Christus tegenover te zetten – met eigen films, maar veel belangrijker nog: met hun eigen leven.’
  WEL verbieden!! Wat een dwaasheid om dat godslasterlijke niet te willen verbieden!! De leugens zeker wèl verbieden en de waarheid over de islam ook vertellen!
  En dan pas kunnen mensen hun eigen ideeën vormen.

 48. Het is (lang) wachten voor dat de ‘dappere’ links-activistische filmmakers, stand-up comedians, journalisten en alle andere soorten van linkse artiesten en pseudo-intellectuelen het aandurven om hetzelfde te doen met de profeet Mohammed.
  Dat bewijst nog maar eens hoe laf en hypocriet deze linkse ‘systeem-parasieten’ eigenlijk zijn.

 49. “monddood” maken?
  Juist nu, hier, moeten christenen zich niet monddood laten maken!
  Als onze eigen belangen geschaad worden, zijn we er als de kippen bij om voor ons zelf op te komen.
  Maar dit gaat niet om ons belang; dit gaat om het belang van Jezus!
  Daar moeten we eens voor op komen, laten we nou eens niet onze eigen belangen behartigen, maar die van God!
  Trouwens, het allerbelangrijkste is om vanavond op de knieeen te gaan en Hem te laten weten dat we anders willen zijn: ‘gij geheel anders.’
  God weet hoe slecht mensen kunnen zijn, laten wij Hem nu eens voelen dat wij Zijn verdriet over deze Godhaters met Hem willen delen, de pijn mee willen voelen.
  Hier is op z’n plaats wat David zegt: “Here, ik haat wie U haten.”
  Maar belangrijker nog: Laat Hem weten hoeveel u van Hem houd.
  Onze uiting van liefde voor Hem is belangrijker dan onze uiting van boosheid over deze gruwel.

 50. Ja, stel je voor, een film over het leven van Mohammed, zoals moslims dat geloven? Eindelijk zou dan iedereen weten wat ze echt geloven & waarom ze hier écht zijn! Die film zal door de NWO direct verboden worden, want hun hebben veel liever dat we dat niet weten! Welke straffen gaan ze daarvoor uitvinden & welke hoge boetes gaan ze daarvoor uitschrijven?

 51. Verborgen koning of antichrist? Zie het artikel + video hieronder.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/joseph-gregory-hallett-de-man-die-beweert-de-britse-kroon-over-te-zullen-nemen-en-mogelijk-de-anti-christ-is/

  Na het zien van de video in de link hierboven vraag ik me af of ons koningshuis wellicht ook is gekaapt door de Rothschild familie, omdat koning Willem III namelijk steriel zou zijn in het huwelijk met Emma en zij een buitenechtelijk kind (Wilhelmina) zou hebben gekregen, maar van wie?

 52. Walgelijk!!!!!!Walgelijk!!!!!!!
  Lieve Jezus, wat verschrikkelijk voor U, de Vader en de Heilige Geest.
  Maar weet dat ik, en anderen U zo liefhebben!😍

 53. We moeten vooral doorgaan met kwetsen, mensen die nergens tegen kunnen horen in een verzorgingstehuis. Sterker nog, al word ik tot op het bot gekwetst, ik zal degene die dat doet verdedigen alsof het om leven en dood gaat. Want in een samenleving hoort openheid en het vrije woord bij mensen zoals voedsel en zuurstof. Iedere beschaving die daar aan morrelt is ten dode veroordeeld, kijk maar in de geschiedenis.

Comments are closed.