Franse filosoof Finkielkraut: Joden eerste slachtoffers moslim immigratie Europa

Opnieuw misleiding massamedia ontmaskerd: Antisemitische leuzen tegen Alain Finkielkraut afkomstig van salafistische moslim –(Afbeelding: Embed from Getty Images (4)).

————————————————————————————————————————————–

De Franse en Nederlandse media spraken er net als president Macron schande van dat de Franse filosoof Alain Finkielkraut tijdens een protestweekend van de Gele Hesjes werd belaagd met antisemitische kreten zoals ‘Palestina! Vuile racist, ga weg hier.’ Zeker achteraf wordt andermaal bevestigd hoe het volk opnieuw door de massamedia zijn misleid door de Gele Hesjes op misselijke wijze in verband te brengen met antisemitisme. Het feit dat de leuzen werden geroepen door een reeds bij de inlichtingendiensten bekende salafistische moslim werd weggelaten, net als de eerdere waarschuwing van Finkielkraut dat de Joden (weer) de eerste slachtoffers zijn, echter niet van de ‘populisten’, maar van het moslim immigratiebeleid van de heersende politiek.


Immigratie ‘walgelijke mix van extreem moralisme en economische belangen’

Volgens Finkielkraut zijn de Gele Hesjes en de snelle opkomst van andere populistische partijen en bewegingen in Europa voornamelijk het gevolg van het openzetten van de grenzen door de Duitse bondskanselier Angela Merkel. De filosoof noemde Merkels lijfspreuk ‘Wir schaffen das!’ in 2015 dan ook ‘nonsens. Je kunt zelf zien dat je het niet kan doen. Deze mix van extreem moralisme en economische belangen was walgelijk.’

‘De Duitsers wilde zichzelf vrijkopen en eindelijk een moreel smetteloos volk worden. Maar dat gebeurt ten koste van de Joden, die de eerste slachtoffers zijn nu er meer en meer migranten worden binnengelaten.’ Finkielkraut pleitte er dan ook voor om de immigratie desnoods extreem te beperken. ‘Ik ben er van overtuigd dat die immigratie steeds meer problemen zal geven. Als dit doorgaat zullen we meer tegengestelde fenomenen zien, namelijk dat de Fransen zich aanpassen aan de cultuur van de islam, of zich er steeds vaker toe bekeren.’

‘ Leuze ‘Frankrijk van ons allemaal’ betekent dat dit islamitisch grondgebied wordt’

Nadat hij zo’n anderhalve week geleden tijdens het veertiende protestweekend van de Gele Hesjes racistisch werd uitgescholden door een al sinds 2014 bij de Franse inlichtingendiensten bekende salafistische moslim, reageerde hij dat ‘we onszelf nu proberen wijs te maken dat dit door de heropleving van het nationalisme’ komt, door leuzen zoals ‘Frankrijk voor de Fransen’ en ‘Frankrijk is van ons’. ‘Maar degene die dit riep, de meest agressieve van allemaal, is een salafist. Als zo iemand roept dat Frankrijk van ons allemaal is, bedoelt hij dat Frankrijk islamitisch grondgebied wordt.’

In Nederland hebben we tenminste één politicus die zich van dezelfde leuze (‘Nederland is van ons allemaal’) bedient, namelijk GroenLinks leider Jesse Klaver. Of hij daarmee dezelfde achterliggende bedoeling –namelijk de totale islamisering van de samenleving- heeft is onduidelijk, maar het immigratiebeleid dat hij voorstaat zal hier onvermijdelijk toe leiden.

Record aantal antisemitische incidenten zoals deze laffe moorden

Het aantal antisemitische incidenten in Frankrijk steeg volgens officiële cijfers vorig jaar met 73%. Daar zat bijvoorbeeld de laffe moord op de 85 jarige Holocaust overlevende Mireille K. bij, die 11 keer werd gestoken en in brand werd gestoken. Twee verdachten werden gearresteerd, maar hun identiteit werd niet bekend gemaakt, volgens critici omdat hun namen duiden op een niet-Franse afkomst. Volgens politicus Meyer Habib was een van de gearresteerde mannen de 35 jarige buurman van Mireille K., een moslim. ‘Een zedendelinquent die ze al kende sinds hij een kind was.’ (2)

Habib en veel anderen vergeleken het met een andere brutale moord, namelijk op de 66 jarige Jodin dr. Sarah Halimi, die in 2017 in elkaar werd geslagen, over het balkon werd gegooid en te pletter viel. De dader was de moslimmigrant Kada Traore uit het Afrikaanse Mali, die volgens de politie onderzoekers ‘Allahu Akbar!’ riep toen hij de bejaarde vrouw half dood sloeg.

Joden verlaten Franse steden of emigreren

Het direct aan de massa immigratie en opkomst van de islam verbonden opkomende antisemitisme in Frankrijk heeft al vele duizenden Joden doen besluiten de grote steden te verlaten, of zelfs Frankrijk compleet de rug toe te keren en te emigreren naar Israël.

‘De Joden verlaten zekere districten en steden omdat het leven daar een hel voor hen is geworden,’ legde de filosoof uit, verwijzend naar de vele honderden wijken waarin het aantal moslimmigranten snel groeit. ‘De meest gebruikte scheldwoorden zijn daar ‘smerige Jood’ en ‘vuile fransoos’.’

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)