Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

Duizenden Franse Joden ontvluchten antisemitisch moslimgeweld –
Afgelopen jaar vluchtten 7000 Franse Joden naar Israël vanwege het toenemende moslimgeweld. Dit jaar zal hun aantal vermoedelijk verder stijgen naar 10.000.

————————————————————————————————————————————-

Frankrijk is het eerste land in Europa waar publieke kritiek op de islam strafbaar is gesteld. Mensen die het verbod overtraden kregen reeds boetes van duizenden, soms zelfs tienduizenden euro’s. De enige toegestane openlijke uiting over de islam is te zeggen dat het om een religie van vrede en liefde gaat. Nergens is zo duidelijk het onzalige fascistische verbond tussen linksgroen-socialistisch en de islam zichtbaar als in Frankrijk, dat ervoor gezorgd heeft dat de vrijheid van meningsuiting aan het begin van 2015 een stille dood gestorven is.

In Frankrijk: racisme = islamofobie

‘Racisme’ betekent in Frankrijk voornamelijk ‘islamofobie’, en daaronder wordt iedere negatieve uitspraak over de islam en/of moslims verstaan. Termen zoals ‘islamisme’ en ‘radicale islam’ zijn uit de media en de politiek verbannen, en vervangen door algemeenheden zoals ‘extremisme’ en ‘radicalisme’.

Een van de slachtoffers van de pro-islamitische socialistische regering van Francois Hollande is Christine Tasin, medeoprichter van Riposte Laïque (zoiets als ‘Seculiere Tegenreactie’). Op 15 oktober 2013 maakte ze in Belfort een reportage over een tijdelijk islamitisch slachthuis dat was ingericht om de moslim feestdag Eid El Adha te vieren. De manager eiste dat ze vertrok en noemde haar een ‘islamofobische racist’. Ze antwoordde dat ze inderdaad islamofoob is, maar geen racist, en voegde daaraan toe: ‘Islam is onzin’.

Moslimorganisaties dienden vervolgens een klacht in, waarop ze een boette van € 3000,- kreeg. Tasin beschuldigde de rechtbank ervan een ‘islamitisch hof’ te zijn dat ‘zich onderworpen heeft aan de Sharia’. Op 18 december 2014 werd ze in hoger beroep volledig vrijgesproken.

Op dezelfde dag werd een aanklacht tegen Front National leider Marine Le Pen ingetrokken. Die was tegen haar ingediend omdat ze in 2010 kritiek leverde op de illegale ‘bezetting’ van Franse straten door biddende moslims.

Hoge boetes voor citeren van feiten

Sommigen zullen zeggen: maar ze werden toch vrijgesproken, dus is er nog vrijheid van meningsuiting? Dat is echter slechts schijn omdat het hier om twee publieke figuren ging. Op 5 juni 2014 werden twee andere leden van Riposte Laïque namelijk veroordeeld tot € 21.200,- boete omdat ze hadden geschreven dat ‘straatgebeden, sluiers en moskeeën symbolen van bezetting en verovering’ zijn – een feit dat nota bene uit de islam zelf afkomstig is en door hoge moslimgeestelijken wordt bevestigd.

Op 10 april kreeg de schrijver Renaud Camus een boete van € 4000,- omdat in hij in 2010 had geschreven dat de islamitische cultuur langzaam de Franse aan het vervangen is. In 2011 moest de politieke journalist Eric Zemmour € 1000,- boete en € 10.000,- smartengeld betalen aan diverse organisaties, omdat hij tijdens een talkshow had gewezen op het feit dat ‘de meerderheid van de drugdealers in Frankrijk zwarten en Arabische moslims zijn’. De rechters vonden dat dit ‘het aanzetten tot racistische discriminatie’ was.

‘Risico op chaos’ veroorzaakt door moslims

Zemmour wordt inmiddels opnieuw aangevallen door de links-politiek correcte Franse media, omdat hij in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera had gezegd dat ‘moslims hun eigen civiele code hebben, de Koran’, en ‘in buurten leven waar de Fransen geleidelijk aan vertrekken’. Ook stelde hij dat Frankrijk het ‘risico loopt op chaos en een burgeroorlog’, en dat moslims misschien weg zullen moeten gaan. De Italiaanse journalist gebruikte het woord ‘deporteren’, maar dat had Zemmour nooit gezegd.

Vanuit Frankrijk werden talloze klachten tegen hem ingediend, en de grootste ‘anti-racistische’ organisaties eisten zijn ontslag. I-Television zegde vervolgens alle samenwerking met hem op. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve riep op tot demonstraties tegen Zemmour. Nooit eerder in de Franse geschiedenis had een minister een dergelijke oproep gedaan.

Vanwege de enorme vijandigheid in eigen land verplaatste de journalist zijn website en werkzaamheden in 2013 naar Zwitserland, waar de rechterlijke macht nog wat onafhankelijker is en minder aan de leiband loopt van de politiek.

Joden vluchten weg

Terwijl de socialistische politieke elite in Parijs steeds hardere maatregelen neemt om de islam en de islamisering van het land te beschermen, is Frankrijk tevens het land van de ergste antisemitische aanslagen die in de naam van de islam in Europa worden gepleegd. Mohamed Merah, de moordenaar van drie Joodse kinderen en een rabbi in een school in Toulouse in 2012, en Mehdi Nemmouche, de slachter van vier mensen in een Joods museum in Brussel in mei 2014, waren beiden afkomstig uit Frankrijk.

Dat droeg er mede toe bij dat het aantal Franse Joden dat op ‘Aliyah’ gaat naar Israël naar een record hoogte is gestegen. Vorig jaar vluchtten bijna 7000 van hen weg voor het moslimgeweld, tegen 3400 een jaar eerder. De ontwikkelingen laten zien dat in 2015 mogelijk 10.000 Joden Frankrijk zullen verlaten (2).

Vanuit Frankrijk zijn minimaal 1000 moslims naar Syrië en Irak gegaan om te vechten aan de kant van ISIS. Twee van hen zijn herkend in een video waarin iemand op gruwelijke wijze werd onthoofd.

Aanslagen voor kerstmis

Op 20, 21 en 22 december pleegden ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims een drietal aanslagen op respectievelijk een politiebureau bij Tours, wandelaars op straat in Dijon en de bezoekers van een kerstmarkt in Nantes. De overheid deed er vervolgens alles aan om het verband tussen de aanslagen en de islam te ontkennen. Ondertussen werden er wel duizend soldaten ingezet – klaarblijkelijk was het gevaar op nieuwe aanslagen toch veel groter dan in Parijs werd toegegeven.

Fransen zijn het zat

Uit peilingen blijkt dat de Franse bevolking zich steeds grotere zorgen maakt over het snel toenemende aantal niet-geïntegreerde moslims in hun land, de inmiddels honderden islamitische no-go zones in grote steden, en de verdringing van de Franse cultuur en wetten door die van de islam. Velen zijn het in stilte roerend eens met bovengenoemde personen die door de overheid werden bestraft omdat ze het hadden gewaagd zich negatief uit te laten over de islam en moslims.

Het Front National van Marine Le Pen is in opiniepeilingen al enige tijd de grootste van het land, mede omdat veel Fransen het gelieg en bedrieg door politici en media over de islamisering van hun land spuugzat zijn.

Nederland gaat Franse kant op

Ook in Nederland wordt de vrijheid van meningsuiting over de islam en moslims aan banden gelegd. Een goed voorbeeld is de vervolging van PVV-leider Geert Wilders, omdat hij vorig jaar zei dat hij minder criminele Marokkanen wil in Nederland. Het kabinet Rutte riep ondertussen zelf de media op om ‘minder criminele Marokkanen’ op TV te laten zien, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat door herhaalde ontkenning het groeiende probleem vanzelf wel zal verdwijnen.

Burgeroorlog?

Frankrijk laat zien waar zo’n houding toe zal leiden: steeds meer buurten en wijken in grote steden zijn vervallen tot door moslims beheerste gewelddadige gebieden waar geen autochtoon meer durft te komen. De Fransen zijn echter niet gek en laten zich niet langer misleiden. Als de politiek niet eindelijk naar hun zorgen luistert, dan dreigt op termijn inderdaad een nieuwe burgeroorlog in het land, die gezien de vergelijkbare islamisering van de rest van West Europa wel eens op andere landen zou kunnen overslaan.


Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Arutz 7

Zie ook o.a.:

29-12:Ifo-Instituut: Immigranten kosten veel meer dan ze opleveren
28-12: Moslims hebben geen spijt van verstoren Duitse kerkdienst tijdens kerstmis
25-11: Immigratiecrisis begonnen,… (/ Massaal protest in Duitsland tegen islamisering)
16-11: Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat (/ Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’)
04-09: Farage: Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada
16-04: Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen (/ Politie zegt geschokt te zijn over wetsverachting immigranten)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)
17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

2013:
17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan
22-05: Zweedse immigratie- en integratiebeleid gaat in vlammen op
06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

2012:
21-11: Franse jongerenbeweging verklaart de oorlog aan het multiculturalisme
07-09: Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische immigranten te verzwijgen
21-08: Franse auteur richt partij op omdat land ‘in oorlog is met immigranten’ 
04-08: Roergebied in verval; Criminaliteitsexplosie door zigeuners en immigranten
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden
10-07: Massale immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
20-05: Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen
29-02: VN: Delen grote Britse steden levensgevaarlijk door migrantenbendes

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd.
 14. Postings van, naar en over geblockten worden verwijderd.
 15. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.