Frankrijk negeert Europese regels en gaat criminele migranten het land uitzetten – volgt Nederland ook?

(12.05) – De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin heeft een plan gepresenteerd om ‘gevaarlijk’ geachte criminele migranten het land uit te zetten, ongeacht wat het Europese Hof van de Mensenrechten (ECHR) daarvan vindt. Frankrijk zet hiermee ‘de belangrijkste beteugeling van migratie in 30 jaar’ door, en is bereid om hiervoor op straffe van boetes de door Brussel opgelegde pro-immigratie wetten te overtreden. Ook in Nederland staat immigratie met het oog op de verkiezingen weer hoog op de agenda, maar enige actie daartegen hoeven we van de beoogde premiers (Omtzigt of Timmermans) niet te verwachten. Omtzigt rekent erop dat er nog een dikke 2 miljoen mensen bij gaan komen, zoals in het NSC verkiezingsprogramma staat te lezen.

Frankrijk staat al jaren berucht vanwege de extreem hoge mate van islamisering en honderden stadswijken waar niet de Franse, maar islamitische wetten en cultuur overheersen. Deze wijken staan bol van criminaliteit en geweld, zo erg dat de politie er soms enkel in bepantserde auto’s durft te komen. Bij iedere gelegenheid, of dat nu een islamitisch feest is, een gewonnen voetbalwedstrijd, een pro-Palestijns protest of woede vanwege een door een politiekogel omgekomen migrantencrimineel, gaan in grote steden steevast honderden auto’s in vlammen op, worden winkels geplunderd en tal van andere kostbare vernielingen aangericht.

Minister Darmanin verklaarde dat er ‘geen taboes’ meer zijn bij het beschermen van het Franse volk tegen ’terrorisme’. ‘Moeten we hen hier bij ons houden als ze ook de dood in ons land kunnen brengen? Wat is de rol van de minister van Binnenlandse Zaken? Het beschermen van de bevolking.’

Strafblad, taal niet machtig, steun voor radicale islam? Dan het land uit

Met de nieuwe wet krijgt hij de macht om migranten met een strafblad, of die op de verdachtenlijst van een inlichtingendienst staan, te deporteren. Ook mogen verblijfsvergunningen van mensen die geen Frans spreken of de radicale islam steunen, worden ingetrokken. ‘Ik denk dat het Franse volk… het logisch vindt dat iemand die 10 jaar gevangenisstraf voor terroristische activiteiten krijgt, uitgezet kan worden, omdat ze heel gevaarlijk zijn.’

‘Vroeg wachtten we op de mening (van het ECHR), zelfs als dat betekende dat we extreem gevaarlijke mensen op ons grondgebied moesten houden. Nu wachten we niet. We zetten ze uit, en wachten dan wat het hof erover heeft te zeggen.’

Volgens Voice of Europe trad Frankrijk toch al harder op tegen ongewenste migranten. Zo werden twee Tsjetsjeense criminelen gedeporteerd, ondanks de bezwaren van het ECHR dat ze door Rusland zouden kunnen worden gemarteld. Tot nu toe werden 89 ‘geradicaliseerde migranten’ het land uitgezet. (1)

Ook Duitsers en Italianen hebben genoeg van immigratie

Uit peilingen blijkt dat immigratie ook in de ogen van de Duitsers inmiddels het grootste nationale probleem is, en de belangrijkste reden van de snelle opkomst van de AfD (de Duitse FvD), waar inmiddels ruim 1 op 5 op zou stemmen.

In Duitsland zijn mesaanvallen door migranten al jaren aan de orde van de dag, niet zelden met de dood van de slachtoffers tot gevolg. Het begint er dan ook sterk op te lijken dat de Duitsers hier genoeg van beginnen te krijgen.

Italië heeft dankzij de Europese regels dit jaar al 120.000 bootmigranten moeten toelaten, het leeuwendeel uit Tunesië. De Italiaanse premier Meloni klaagt steen en been dat de rest van Europa haar aan haar lot overlaat. Een veel hardere Italiaanse reactie lijkt dan ook een kwestie van tijd.

Beoogde nieuwe premier Nederland zal geen strenger beleid voeren

Ook in ons eigen land maken steeds meer mensen zich grote zorgen over de gevolgen van de nauwelijks beperkte massa immigratie naar ons land. Het gaat dan niet alleen om de toegenomen onveiligheid en criminaliteit, maar ook om het enorme gebrek aan woonruimte dat hierdoor fors wordt verergerd. Ook kost de immigratie ons land jaarlijkse vele miljarden euro’s.

De VVD heeft in de peilingen weer wat verloren zetels terug weten te winnen door ineens een harder standpunt in te nemen over immigratie. Onbegrijpelijk dat kiezers dit nog geloven, aangezien premier Rutte – meer dan welke voorganger dan ook – de grenzen wagenwijd openzette. Van de ‘liberalen’ hoeven we dus niets te verwachten, behalve dan de volgende serie gebroken verkiezingsbeloften.

Het wordt echter nog veel erger als we een premier Timmermans of premier Omtzigt krijgen. Over de pro-immigratie standpunten van PvdA/GL en Timmermans hoeft niets meer gezegd te worden, die zijn iedereen bekend. Timmermans verklaarde jaren geleden met behulp van zoveel mogelijk immigratie ‘de Europese monoculturen te willen uitwissen’. Kortom: ook de Nederlandse cultuur.

NSC rekent op 2,5 miljoen mensen (voornamelijk migranten) erbij

Pieter Omtzigts NSC, nummer 1 in de peilingen, is enkel een eufemisme voor CDA-links. De kans dat hij met PvdA/GL in zee gaat is dan ook levensgroot. Ik ga het verkiezingsprogramma (net als dat van de andere grotere partijen) nog nauwgezet doornemen, maar uit die van het NSC blijkt dat er geen substantiële beperking op het programma staat. Immers, ‘de verschillende vormen van migratie moeten worden afgeremd’ (pag.19), en een ‘richtgetal van 50.000 (migranten) per jaar’ zijn geen harde doelen die reden geven om een echte koerswijziging te verwachten.

NSC hoopt dat de bevolking in 2050 ‘onder de 20 miljoen blijft’. Dat betekent dat er nog 2,2 miljoen mensen gaan bijkomen, en aangezien de autochtone bevolking amper nog groeit, zal die toename vrijwel geheel op het conto van migranten komen (nieuwe en reeds hier wonende). En die 2,2 miljoen moeten allemaal ergens een plek krijgen in ons toch al overvolle landje. Ook moeten velen van hen tot in lengte van jaren verzorgd worden, wat een nog grotere aanslag op onze toch al flink ‘gekaasschaafte’ sociale zekerheid betekent.

Vooralsnog zijn er maar twee partijen die het roer echt willen omgooien: FvD en PVV. (Komende weken meer over de verkiezingsprogramma’s.)

Xander

(1) The Western Journal