Europa gewaarschuwd voor drone aanvallen met gifgas door teruggekeerde radicale moslims

Op een propaganda video lieten IS strijders zien hoe eenvoudig drones zijn te gebruiken. –Verslagen jihadisten doen zich massaal voor als vluchtelingen en weten zo Europa te bereiken, waar zij ‘weduwen, vrouwen en kinderen van militanten willen inzetten’ voor het plegen van aanslagen


Het hoofd van de Russische federale inlichtingendienst FSB waarschuwt dat radicale moslimstrijders inmiddels in staat zijn om met eenvoudige drones chemische- en biologische wapens tegen de burgerbevolking in te zetten. Volgens hem loopt vooral Europa het risico om door drone aanslagen te worden getroffen, omdat almaar grotere aantallen terugkerende moslims tot onze landen en ook Nederland worden toegelaten. Zo werd bijvoorbeeld afgelopen dinsdag in het Zeeuwse Kapelle een 47 jarige moslim opgepakt die commandant is geweest van de islamitische terreurgroep Jabhat al Nusra, de tak van Al-Qaeda in Syrië die tal van gruwelijke oorlogsmisdaden op zijn geweten heeft (2).

‘De criminelen hebben de materialen, technologie en infrastructuur voor de productie van chemische wapens en biotoxines,’ zei FSB chef Alexander Bortnikov op een grote veiligheidsconferentie van het G.O.S.. Hij wees erop dat de terreurorganisaties in Syrië en Irak weliswaar grote verliezen hebben geleden, maar vooral dankzij hulp uit het buitenland nog steeds in staat zijn om over de hele wereld aanslagen te plegen.

Jihadisten vermomd als ‘vluchtelingen’ naar Europa, willen vrouwen en kinderen gebruiken

De verslagen jihadisten doen zich massaal voor als vluchtelingen en weten zo via de kampen naar Europa te gaan, waar -vooral in Duitsland- nog steeds amper antecedentencontrole is. De Duitsers halen zelfs al één derde van alle moslimmigranten gewoon met het vliegtuig op. De arrestatie afgelopen dinsdag van de radicale moslim in Zeeland laat zien dat ook Nederland bepaald niet onkwetsbaar is.

‘We weten wat de intenties van de leiders van internationale terreurorganisaties zijn, namelijk om gebruik te maken van weduwen, vrouwen en kinderen van militanten die massaal terugkeren,’ wees Botnikov op deze door jihadisten veel gebruikte tactiek. Vrouwen en kinderen wekken zeker in het Westen immers amper argwaan.

Aanslag kan ieder moment plaatsvinden, ook in Nederland

De Russen hebben in Syrië al diverse aanvallen met zwermen drones op militaire bases te verwerken gekregen. Die drones hadden nog geen chemische of biologische wapens bij zich, maar ook volgens een recente Westerse militaire analyse zijn jihadisten al heel ver gevorderd met deze zeer bedreigende technologie, en kan in theorie op ieder moment zo’n aanslag plaatsvinden.

In december 2018 was één drone voldoende om de internationale Britse luchthaven Gatwick lam te leggen (1). In de VS en tal van andere landen wordt daarom druk gewerkt aan anti-drone technologieën, die in de eerste plaats bij doelwitten met potentieel veel slachtoffers, zoals vliegvelden, zullen worden ingezet.

De Nederlandse AIVD is er de afgelopen jaren in geslaagd om –soms op het nippertje- grote aanslagen in ons land te voorkomen. Naarmate er steeds meer migranten worden toegelaten komt de fatale dag dat terroristen de aandacht weten te ontglippen en hun plannen wel tot uitvoering weten te brengen echter onvermijdelijk dichterbij.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. Ik vraag mij toch af hoe het kan dat wij dit wel allemaal zien gebeuren maar ons kabinet nog steeds als een man lammetje haar hoofd laat hangen naar de EU en alles maar binnen laat?

 2. @Bundy: inderdaad! Maaaaar….als nu de radicale moslims/jihadi’s eens gaan voor de politieke macht ipv de terreur tegen de bevolking?
  Dat zou een fatale vergissing blijken te zijn van die arrogante elite…het zou weleens die kant op kunnen gaan vermits hun islamitisch kaliefaat in syrië vernietigd is en ze een wereldwijd kaliefaat als doel hebben, misschien te beginnen in europa met de europese instellingen in brussel en straatsburg? De nationale parlementen?
  Een koekje van eigen deeg voor de politieke eu/landverraders…ze hebben mogelijk dus hun eigen graf gegraven – door met opzet terroristen en islamitisch kannonnevlees als vluchtelingen binnen te halen om voor hun nwo-kar te spannen en te menen dat zootje reli-fanaten onder controle en van de politieke macht te kunnen houden – want als we 1 ding zeker weten van die islamitisch/extremistische radicalen dan is het wel dat het onbetrouwbare, pathologische leugenaars en genadeloze moordenaars zijn…elke geheime eu/afspraken met arabische staten is zoals politieke verkiezingsbeloften: nep, leugens, misleiding, bedrog en achteraf net het tegenovergestelde.
  Karma is en blijft een bitch…

 3. Mijn vraag aan de generatie kiezers van de jaren 1992/ 1996, want zij zijn medeschuldig aan wat wij nu aan de lijve ondervinden.
  Wie denkt nog??
  dat het vlaams blok met hun slogan “eigen volk eerst” hun slogan niet deugde.
  Deze kreeg eerst veel stemmen, om daarna door de leugens van de partijen die al 175 jaar belgie regeren. ” Kerk en koning, iedereen gelijk, en de loge ” zo leugenachtig beschuldigd zijn dat de meeste kiezers, hun daarna de rug toegekeerd hebben.

  dat wij geen last gaan hebben, na alle gebeurtenissen van de laatste jaren, dat de massale en ongekontroleerde invoer van mannelijkke tweevoeters.
  Die gebruikt worden als kanonnenvoer in oorlogdsconflicten.
  in de psychologie levenslange pubers genoemd.
  in het onderwijs analfabeten.
  In de godsdienst fanatieke dromers.

  voor deze die toen afgehaakt hebben nog leven.

  is deze verkiezing een tweede kans om de vergissing van toen die door misleiding gebeurd is recht te zetten.

  Straf nu deze eens af door te stemmen en niet af te haken.

 4. @Bundy
  Bedankt voor uw reactie en link.
  Ook de duivel weet wat er in de Bijbel staat en gaat rond als een briezende leeuw.

 5. @Raveltje 22/05/2019 op 09:25 pm

  Het is inderdaad opzet , geen regering ter wereld is zo dom om dit zogenaamd niet door te hebben .
  Nog erger is dat alle regeringen en internationale instanties dit niet alleen toelaten maar het opzettelijk uitvoeren . Een heel groot complot dus .
  De NWO vind dat er te veel mensen zijn en is bezig met allerlei genocide projecten .
  Bijgevoegd een link waardoor je al iets weet :
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

 6. Oorlogszuchtige vinden van alles uit om te moorden.
  Soms denk ik wel eens dat het bestuur met opzet dit alles toelaat
  Dat ze liever hebben dat je vandaag doodgaat dan morgen
  En dat heet dan veiligheid en justitie. Die massaal dat tuig binnenhaalt.

 7. @Piep op 22/05/2019 om 2:04 pm. De voorlopige peilingen tonen aan dat Vlaams Belang een sterke vooruitgang zal boeken komende zondag. Maar als ze verkozen worden, laat ons dan nog maar afwachten welke van hun beloften ze zullen waarmaken. Want élke politieke partij heeft minstens dit gemeenschappelijk: “Veel beloven als de verkiezingen er aan komen, maar volledig hun kar keren als ze verkozen zijn”. Hebben we ook heel duidelijk gezien met N-VA.

 8. EU met Nederland voorop is mega-naief bezig om dit moslim-tuig tot ons grondgebied toe te laten of is er opzet in dit spel en doet de EU en Nederland moedwillig hieraan mee om de vernieling in ons land en Europa te laten losbreken. Dit laatste lijkt mij veel waarschijnlijker, zeker met die open grenzen

 9. Jabhat al Nusra, is dat niet die gematigde terreurorganisatie waar Nederland oorlogstuig aan leverde?
  Zo ja, dan is Nederland ook een terroristische organisatie

 10. Je laat een dief toch ook niet alleen in een juwelierszaak! Je laat een dief toch ook niet op een geldwagen rijden……heb ik het niet over moordenaars, maar die Islam kan rustig onschuldige uitmoorden, kan gewoon z’n gang gaan zonder aangepakt te worden.

 11. Zeer veel aanslagen zijn voorkomen dankzij de waarschuwingen die we van de Mossad kregen.
  Afgelopen najaar is Rusland aan een mega grote aanslag ontsnapt, dankzij de informatie die ze van Israël kregen. Zonder de Mossad zouden er bij die mega aanslag in Rusland duizenden mensen zijn omgekomen, het zou het Russische 9/11 zijn geworden.

 12. Het is nog simpeler en linker. Er zit een groep hulpverleners van België in Libanon te wachten in Libanon die zit te wachten totdat ze aan de slag kunnen met Belgische kinderen. Daarom hebben ze een oproep gedaan aan familie in Nederland van getroffenen in Syrië.
  Als deze kinderen en vrouwen op deze manier naar Nederland gehaald worden kunnen de echtgenoten of vaders later ook naar Nederland gehaald worden. Deze kinderen, vrouwen of mannen kunnen ook allemaal plegers worden…….
  Hoe goed zal het proces zijn als deze ‘slachtoffers ‘gerepatrieerd’ worden?

 13. Aan alle ,,parlementsleden “ van de Europese unie….
  Zijn jullie wel intelligent genoeg om jullie stupide beslissingen te begrijpen ?

  Europa bestaat uit 51 individuele landen, de verkiezing van donderdag mag dan geen Europese verkiezing genoemd worden, immer de EU bestaat uit 28 landen !

  Hoezo, verenigd Europa vraag ik mij af …. EUROPESE VERKIEZINGEN = volksverlakkerij

 14. Het moet toch frustrerend zijn om voor de AIVD te werken… doe je je best om het land veilig te houden, halen ze nog meer gevaar binnen.

Comments are closed.