Eurafrika: Londen hangt borden op met ‘verboden te poepen op straat’

—————————————————————————————————————————————

Krankzinnige huizenmarkt: € 545,- huur per maand voor een trapkast met ruimte voor één matras – Alle vormen van criminaliteit tientallen procenten gestegen, maar moslim burgemeester beweert dat stad door hem ‘veiliger’ is geworden

—————————————————————————————————————————————

Migrantenstad Londen (autochtone Britten zijn er al in de minderheid) wordt de afgelopen jaren almaar ‘diverser’ en ‘progressiever’. De gemeente heeft nu borden opgehangen met ‘Verboden te plassen en te poepen op straat’, op straffe van een mogelijke arrestatie. De Londense agenten hebben echter dringendere zaken aan hun hoofd, zoals de migranten messenterreur, die dagelijks nieuwe slachtoffers maakt.

Midden op straat je behoefte doen was altijd iets wat bij Derde Wereldlanden in Afrika en Azië hoort, maar wat nu ook naar Europa is geïmporteerd. En overigens ook de Verenigde Staten, waar het in een ander linksliberaal migranten Utopia, San Francisco, eveneens een groot probleem is geworden.

‘Londen is een sh*thole’ luidt dan ook een van de video’s van de bekende rechtse Britse blogger en verslaggever Paul Joseph Watson. ‘Net als San Francisco heeft Londen een enorm probleem met letterlijke sh*t.’ Het ouderwetse rioolsysteem is volledig ontoereikend voor 9 miljoen inwoners, waardoor jaarlijks 13 miljoen ton uitwerpselen en ander afval in de Thames stroomt. Onder dat andere ‘afval’ zit zóveel cocaïne, dat de palingen in de rivier hyperactief zijn geworden.

Stad veel te vol; Progressieve ‘oplossing’: méér immigratie

Ieder jaar komen er zo’n 60.000 nieuwe mensen in de hoofdstad bij, waarvan twee derde migranten zijn. Watson: ‘De oplossing? Méér immigratie.’ Inmiddels wonen er bijna geen Britten meer die in Londen zijn geboren. Sommige ‘progressieven’ slaan een handig slaatje uit de aanhoudende massa immigratie: zo viel de politie onlangs een kleine woning binnen waar 26 bedden voor migranten werden aangetroffen.

Door investeringen en beleggingen van rijke buitenlanders zijn woningen in het centrum en daar direct aan grenzende wijken voor gewone burgers onbetaalbaar geworden. Een gemiddelde werknemer zou 266% meer moeten verdienen om in Londen te kunnen wonen. Onlangs werd er omgerekend € 545,- huur per maand gevraagd voor een open kast onder een trap waar net één matras in past.

Verkeerschaos

Londen is tevens de op één na drukste filestad van Europa, vooral omdat het wegennet al tientallen jaren feitelijk hetzelfde is gebleven en er niet of nauwelijks is geïnvesteerd in verbeteringen (maar wel in een peperduur tolsysteem). De gemiddelde snelheid in de spits bedraagt voor zowel de auto als het OV zo’n 15 tot 20 kilometer per uur. Het ook in Nederland bij links zo populaire motto ‘als je niets in wegen investeert en het autorijden onbetaalbaar maakt, gaan mensen vanzelf wel met het OV’ is (ook) in Londen totale onzin gebleken, en heeft juist voor één grote permanente verkeerschaos gezorgd.

De wachttijden op stations en bij haltes zijn zó hoog geworden –in de spits zijn 8 rijen dik voor de perronrand heel normaal-, dat er serieuze plannen zijn om bussen om te bouwen tot mobiele sportscholen, zodat mensen de verloren tijd nog enigszins kunnen inhalen.

En voor de velen die de torenhoge spitsheffing niet kunnen betalen en daarom toch met het volledig ontoereikende OV moeten: de discipline waar vooral in Japan trein- en metro forenzen zo om bekend staan is hier nergens te bespeuren. Integendeel, onlangs liet een Britse Tv-documentaire zien dat reizigers almaar onbeschofter en agressiever tegen elkaar worden, zelfs tegen zwangere en vrouwen met baby’s.

De moslimmigrant die de beruchte ‘Londen Bridge’ terreuraanval leidde was overigens werkzaam als beveiliger van metrostations, en had als opdracht uit te kijken naar ‘verdachte pakketjes’…

Messenterreur, daklozen, mishandelde kinderen, anti-depressiva, zelfmoorden, zwangere tieners…

Londen telt inmiddels zó ontzettend veel daklozen, dat voor de ingangen van kantoren metalen pennen in de stoep zijn aangebracht, zodat daar niet ’s nachts geslapen kan worden. Diefstal en roofovervallen nemen jaarlijks fors toe; de wachtlijsten bij de kinderbescherming puilen uit; psychiaters luidden de noodklok over het geëxplodeerde gebruik van anti-depressiva, en in de armere wijken stijgt het aantal zelfmoorden, tienerzwangerschappen en ziekenhuisopnames vijf keer harder dan in de rest van Londen, waar inmiddels meer moorden worden gepleegd dan in New York.

Volgens officiële politie cijfers is driekwart van de daders –en de helft van de slachtoffers- van de messenterreurgolf migrant, van migranten afkomst of van een etnische minderheidsgroep. De messenterreur in Londen explodeerde toen de regering en burgemeester Sadiq Khan ‘etnisch profileren’ en ‘preventief fouilleren’ verboden, omdat dit racistisch zou zijn.

Criminaliteitsexplosie sinds komst moslim burgemeester

Sinds de van Pakistaanse komaf zijnde Khan burgemeester werd, noteerde de politie 65% meer berovingen, 55% meer steekpartijen, 45% meer verkrachtingen en 30% meer schietpartijen. Alle vormen van misdaad zijn met tientallen procenten gestegen, maar wat was Khans reactie op deze onthutsende cijfers? ‘Sinds ik burgemeester ben is Londen veiliger.’

‘Alles wat eruit zijn mond komt is dat Londen zo ‘open’ en ‘divers’ is. Ja, Londen is open voor messenmisdaad en om er dood te gaan,’ verklaarde een verslaggever onlangs cynisch op TV. Het aantal aanvallen met bijtend zuur is er per inwoner inmiddels het hoogste ter wereld. Iedere week zijn er gemiddeld 15 zuuraanvallen in Groot Brittannië, waarvan 10 in Londen. In 2007 waren er nog maar 2 zuuraanvallen per maand in het land.

De ergste wijk met de meeste zuuraanvallen (en andere misdaden)? Newham, Oost Londen, de meest ‘diverse’ multiculti wijk met de op één na grootste moslimbevolking in het Verenigd Koninkrijk. Daar zijn percentueel ook meer TBC gevallen dan in het Afrikaanse land Rwanda en Irak.

Somaliërs sturen kinderen terug naar Afrika omdat Londen te onveilig is geworden

In sommige delen van Londen durven zelfs pizzabezorgers amper nog te komen, omdat ze een grote kans lopen te worden beroofd en in elkaar geslagen door migrantenbendes. Het leven in Londen is zó ‘progressief’, dat tientallen migrantengezinnen besloten om hun kinderen terug naar Somalië (!) te sturen, omdat het ‘daar veiliger is dan hier in Londen’, zoals een bezorgde Somalische moeder op TV uitlegde.

Een autochtone Brit die lid is van een bende vertelde dat zij door de komst van zoveel migranten veel gewelddadiger moesten worden. ‘Sinds de komst van Somaliërs en Congolezen naar Londen in de afgelopen 10 jaar hebben zij ons een heel nieuw niveau van geweld geleerd…. Wij moesten ons beter bewapenen om onszelf te beschermen. Dat zorgde voor een opwaartse spiraal (van geweld).’

Arabische stad

Desondanks werd John ‘Fawlty Towers’ Cleese verketterd door de media en weggezet als ‘racist’ toen hij opmerkte dat Londen niet langer een Britse, maar een Arabische stad is geworden.

Een Aziatische journalist besloot zelf polshoogte te nemen in ‘divers’ Londen, en schreef dat hij ‘binnen enkele minuten drie bomvolle moskeeën’ tegenkwam, en één gesloten, vervallen en met eieren bekogelde kerk. We werden platgedrukt door honderden inwoners die zich voorbereidden op het (moslim) Eid al-Adha feest. Meisjes in hijabs zaten rond tafels hennapatronen op hun handen te tekenen. Alle winkels hadden een religieuze tint: de eetgelegenheden waren halal, in de sportschool waren mannen en vrouwen gescheiden, en in de etalages van de boetieks droegen de poppen ‘zedige’ kleren. Overal waren Pakistaanse vlaggen te zien, maar nergens een Britse.’

‘Londen zinkt weg in criminele dystopie’

‘Maar Paul, als Londen dan zo’n sh*thole is, waarom woon je er dan?’ eindigt de sarcastische Brit. ‘Goede vraag.’ Feitelijk gebeurt alles wat in Groot Brittannië van belang is in Londen, legt hij dan uit. ‘Ik moet hier eigenlijk gewoon zijn vanwege mijn beroep (journalist). En begrijp me niet verkeerd: er zijn sommige prettige plekken in Londen… maar mensen die sinds hun geboorte in Londen wonen zeggen allemaal hetzelfde: de stad heeft zijn Britse identiteit verloren en zinkt met volle kracht weg in een criminele dystopie, waar de levenskwaliteit op de IC ligt.’

‘Londen is een globalistisch model voor alle toekomstige megasteden: voor een minderheid van rijke mensen aan de oppervlakte te verdragen, zolang ze maar onder de drugs zitten en zichzelf gescheiden houden van de gruwelijke realiteit om hen heen… Londen is een bolwerk van zonde voor de bohème opperklasse, maar voor de meeste mensen verandert het in een complete… sh*thole.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Paul Joseph Watson (YouTube)
(3) Afbeelding: Summit News, privé opname via social media

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. Als alles straks is overgenomen door de Moslims omdat wij Westerlingen alles hebben weggegeven, dan zal je zien hoe alle beschaving wegvloeid.
  Dan zijn er op gegeven moment geen uitkeringen meer, want de sociale pot is leeg.
  Dan is er geen internet en telefonie meer want er is geen kennis om dit te onderhouden.
  Er is geen economie, landbouw, scholing meer, want daar is structuur voor nodig.
  Moslims roepen hard dat ze niets moeten hebben van niet-Moslims, maar alle middelen die Moslims gebruiken om met elkaar te communiceren, om gebouwen op te blazen, om elkaar verder te vernietigen, de media wordt gefaciliteerd door niet-Moslims. Als de Moslims het voor het zeggen hebben leven we in een corrupte dierentuin.

 2. Ik heb “multicultureel”(door immigranten overgenomen) Nederland verlaten en ben naar het oosten gegaan waar er meer kerken staan dan moskeeën. Toen ik laatst in Den Haag mijn visum verlengde stond daar aan het Spui een beeld met twee vrouwen met een hijab (hoofddoek). Dat zegt werkelijk alles over Nederland en ik was dan ook blij dat ik weer met mijn koffer terug kon vliegen richting het Oosten.

 3. De nachtwacht wordt voor een miljoen opgeknapt
  Hoezo? Moslims hebben niets met onze cultuur
  Doen alsof we nog wat voorstellen misschien?

 4. Je wordt er beroerd van hoe dat moordlustige volk op ons wordt losgelaten.
  En dan hebben ze het over veiligheid…..

 5. Islam is haat ten opzichte van anders gelovigen. Scheldt mij maar uit voor fascist, uw kinderen zullen het juk voelen. Dit zijn spaarzame momenten waarop ik er niet rouwig over ben geen kinderen te hebben. Deze overname van tolerante werelddelen hebben we te danken aan wegkijkende burgers die zich hebben laten misleiden. Geen wonder dat het langs alle kanten mis dreigt te gaan en zelfs op de beurs goud enorm in waarde stijgt.
  Ooit gestold angstzweet genoemd en verketterd door specialisten die beter wisten. En nu?
  https://www.geotrendlines.nl/china-goud-is-voor-waardebehoud-van-onze-reserves/

 6. Londen heeft idd, net als Amsterdam, de identiteit verloren. De politiek-correcte en gecontroleerde massamedia spreekt bijv. wel eens van een “Amsterdammer”,( een tegen de zin van deze poster geimporteerde door de zon gebruinde figuur die bijv. weer eens een bejaarde heeft verkracht of een vrouw heeft beroofd van haar tasje met inhoud.) die een misdaad heeft gepleegd. Dat noemt ondergetekende dus geen Amsterdammer.

 7. Waar zijn die borden te krijgen? Hier word in de binnentuin door moslim en buitenlandse peuters in de tuin gepoept.
  Vader/opa wuift ze een eindje uit de buurt van zijn tuintje en roept kaka daar.
  Buiten het feit dat het derde wereld manieren zijn weet deze man wat hij doet(vervuilen) heeft een hekel aan dit land en inwoners vermoed ik.

 8. Het langzaam maar zeker afglijden van het Westen naar het niveau van derde wereld landen kan niet treffender gesymboliseerd worden. We zullen hier in toenemende mate onze ‘eerste wereld’ leefwereld zien veranderen in een ‘derde wereld’ leefwereld.

  Onze toekomstige kleinkinderen zullen met ongeloof luisteren naar verhalen dat gewone mensen hier in het Westen zich konden verplaatsen met een wagen en dat ze geld hadden om naar verre bestemmingen te reizen met vliegtuigen en schepen. Over alle luxe producten die ze konden kopen en hoe warm ze het zelfs tijdens de koudste wintermaanden hadden in hun huizen, hoe licht gekleed meisjes en vrouwen hier tijdens de zomer over straat liepen, enz.

  Ze zullen met ongeloof vernemen dat die sprookjestijd voorbij is omdat in het begin van de 21ste eeuw een verdwaasde generatie de welvaart, die door haar voorouders opgebouwd werd, verkwanselt heeft en te grabbel gegooid heeft aan de hele derde wereld waardoor we nu zelf bij de derde wereld landen zijn gaan behoren. En toen ging ook het licht in het Westen uit…

 9. In alle metropolen van Europa is hetzelfde te zien én te ruiken. Met woorden of geschreven tekst alleen redden wij het niet. De islam is een ongeneesbaar gezwel, alleen AMPUTATIE helpt !
  Sprak vanmiddag met een Irakees, voor 23 jaren geleden gevlucht (vanwege zijn christelijke achtergrond) voor de islam. Zijn drie kinderen willen uit angst nooit meer naar Irak terug, hij en de moeder van de kinderen hebben begrijpelijk best nog ,,iets,, met hun moederland. Maar zelfs deze 56 jarige Irakees is zelfs in Nederland momenteel bang voor het alsmaar oprukkende, vernietigende, islamisme ! Daesh, Irak Iran , het midden Oosten, olie, corruptie en rassenhaat.
  Geen verschil met het terreur in heel Europa. We hoeven ze niet te halen, ze komen. Ze zijn er al, de opgeleide moordenaars. Het fenomeen ,GLADIO, is er niets bij. Hoe meer kinderen des te wranger zal het worden. De kinderbijslag krijgen ze wel heimelijk vanuit de olie staten. Born to kill….. AMPUTEREN

 10. Engeland en net als de rest van Europa zinkt weg onder het gewicht van massa-immigratie en gedwongen diversiteit door links. Een ramp-scenario voltrek zich over heel ons continent.

 11. zo gaat het ook gebeuren. eerst breekt de pleuris uit in de grote steden met plunderingen en dan gaat het man tegen man. als er eenmaal in een grote stad de vlam in de pan slaat met al die gekkies tezamen met de gelukszoekers komt de rest heel gauw.

 12. Straks kunnen ze met de Brexit in Londen een feestje gaan bouwen.Ben benieuwd hoe lang dat feest gaat duren .

 13. En gaan we erop zitten wachten tot het in de Nederlandse grote steden ook zo wordt ??
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn er hard naar op weg !!
  Met dank aan de politiek, de oude kartelpartijen !

 14. “…de stad heeft zijn Britse identiteit verloren…”
  Idem wat betreft de Nederlandse identiteit van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Wat eens leuke, interessante steden waren is nu volkomen verpest door de ongebreidelde import van achterlijkheid. En dat al veertig jaar. En we staan erbij en kijken ernaar. Althans, velen van ons.

Comments are closed.