EU ruilt ene mislukte politicus in voor andere en stelt federalist Von Der Leyen aan

Ursula von der Leyen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————

Duitse minister Defensie,  groot voorstander van Verenigde Staten van Europa, mogelijk al naar voren geschoven tijdens laatste Bilderberg bijeenkomst – ‘Ze krijgt deze post omdat ze onbeperkt stuur- en manipuleerbaar is’

—————————————————————————————————————————————-

Frans Timmermans, berucht vanwege zijn openlijke streven een einde te willen maken aan de nationale soevereiniteit en culturen van de EU lidstaten, is het ondanks zijn eigen zelfverzekerdheid toch niet geworden. De hoogste post van voorzitter van de Europese Commissie, officieus president van de EU, gaat zo goed als zeker naar de vrijwel onbekende Duitse minister Ursula von der Leyen. In Duitsland zelf heerst vooral onbegrip over deze merkwaardige keus. Ja, ze spreekt goed haar talen en kent de stad Brussel goed (nou en?), maar verder wordt haar ministerschap van het departement Defensie vooral gekenmerkt door falen. Vermoedelijk is deze overduidelijke compromiskandidaat aangesteld omdat ze een overtuigde federalist en een groot voorstander van een Verenigde Staten van Europa is.

De Oost Europese Visegrad landen Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije waren –met steun van Roemenië, Bulgarije en Italië- mordicus tegen Timmermans, met name vanwege zijn eerder ingestelde strafmaatregelen nadat deze landen zich weigerden verder te laten islamiseren door massa immigratie. Maar ook zijn beschuldigingen dat al die politici die tegen een EU superstaat zijn ‘vriendjes zijn van Putin’ zoals hij letterlijk twitterde, hebben veel kwaad bloed gezet.

Daarnaast bleken ook Ierland, Kroatië en Letland niets te zien in Timmermans. Kortom: een te groot aantal landen wierp een ‘no go’ op voor de neomarxistische sociaaldemocraat uit Nederland. Als vice voorzitter van de EC was hij mede verantwoordelijk voor het miljarden kostende vluchtelingenverdrag met Turkije.

‘Onbeperkt stuurbare en manipuleerbare’ voorstander van federale superstaat

De Duitse minister Ursula von der Leyen werd in Brussel plots uit de hoge hoed getoverd, eerst nog als potentiële hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken, maar nu dus zelfs als de eerste vrouwelijke ‘president’ van de EU. De christendemocraat staat vooral bekend om het totaal laten instorten van de Duitse defensie, die nog slechts een handjevol tanks, vliegtuigen en schepen kan inzetten. Het overgrote deel staat met pech of gebrek aan onderdelen aan de kant.

‘Goede nacht, Europa,’ wordt op de Duitse conservatieve site Hartgeld gespot. ‘Moet dit politieke kruitvat ook nog naar Brussel worden afgevoerd? Die heeft hier al NIETS gedaan gekregen, en alles via bekenden en adviseurs laten doen. Eén ding is zeker: het zal duur worden.’ Een redacteur merkt op dat Von der Leyen ook aanwezig was op de laatste Bilderberg bijeenkomst, en haar nieuwe baan vermoedelijk al daar beklonken werd. ‘Ze was voor deze post voorbestemd, omdat ze onbeperkt stuur- en manipuleerbaar is.’ (2)

‘Iedere nationaal-statelijke weerstand tegen de vorming van de EUSSR wordt nu een democratische plicht,’ schrijft een analist voor Journalistenwatch. ‘Een hervorming van de EU, zoals door de AfD (en in ons eigen land het FvD) wordt geëist, raakt steeds verder uit zicht. Dat brengt het enige alternatief dichterbij: een exit-campagne van de overgebleven democraten.’ (1)

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Hartgeld
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Stuk voor stuk zijn de EU politici marionetten van een schaduw regering (bildenberg en consorten)
  en door hen worden aangestuurd. Stap voor stap wordt Europa naar de ondergang geleid. Oorzaak: EU.

 2. @chris martens. Voordat je een ander aanspoort beter Nederlands te schrijven, raad ik jou aan je eigen Nederlands eerst te corrigeren.
  “Zet is rustig…..getypt heb.” Dat moet zijn: “Zit eens rustig….getypt hebt.

 3. Ben erg benieuwd of ze net zo dom is als merkel die een telefoon op een “foute” plaats had opgeborgen. Bij sommigen plaats je geen hoofdletter. Dat is ethisch niet correct.

 4. @Clement
  u stelt dat de macht – als ik u goed begrijp – bij de kiezer ligt. u heeft volkomen gelijk. echter op mijn stembiljet stond geen enkele naam zoals die genoemd worden, zoals: Timmermans en deze Ursula. wel op die van u? ik neem aan, ook niet! u kunt de kiezer dus niet de schuld van dit debacle geven, daar in de EU geldt: door u, voor u maar wel zonder u.

 5. juist, trouwens niet alleen de Duitse Van der Leyen was bij de Bilderberggroep vergadering aanwezig maar ook de BELG Charles Michel en ja hoor hij wordt nu President en vervangt dus TUSK Wanneer worden mensen toch wakker ??????

 6. De oost Europeanen hopen, nu het Timmermans niet is gelukt voorzitter te worden, dat ze beter af zijn. Denk echter dat deze totaal incapabele maar zeer makkelijk beinvloedbaar vrouw nog wel eens een graad erger kan blijken te zijn.

 7. Haar vader is politicus ernst Albrecht (Aldi wordt ook door een familie Albrecht gerund, oud geld zit er wel)
  Ernst Albrecht: “Er war ein Ururenkel des Bremer Großkaufmanns Baron Ludwig knoop”

  Ook alweer adel, net de fam. Von der leyen!

 8. Familie verdacht
  Meeste Adel zit in de zak van de illuminatie

  Von der Leyen was een tot de Rijnbond behorend vorstendom dat bestond van 1806 tot 1813.

  Fürstentum von der Leyen

  Ze is van adel, en die zijn meestal tegen God en burgerlijk gepeupel
  Heb die naam ook al eens gehoord met een Duitse militaire pipo met een rood armbandje

  De graaf von der Leyen, die onder andere eigenaar is van de heerlijkheid Geroldseck is één van de ondertekenaars van de Rijnbondakte op 12 juli 1806. Daarmee treedt hij volgens artikel 1 uit het Heilige Roomse Rijk.

 9. Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd in de reacties van mensen hier, maar ik heb toch een verzoek: zet is rustig en controleer voor het verzenden van je reactie wat je getypt heb :

  Net als de reacties op dit onderwerp, zie ik reacties vol met taalfouten, weggelaten leestekens, geen hoofdletters etc. zodat ik er vaak niks van snap.
  ABN hoeft ook weer niet maar zet het wel zo neer dat iedereen het snapt
  En nee, ik ben geen Belg!

 10. In de Verenigde Staten mag je een President kiezen.
  In de Europese Unie krijg je een President opgedrongen.

 11. Met Timmermans waren we in ieder geval voor zover mogelijk nog slechter af geweest en deze vrouw als lid van de Bilderbergkliek zal haar functie vervullen in de stijl van Merkel en Macron: open grenzen en een verdere omvolking van Europa.
  Daarmee is de basis gelegd voor een verdere verdeeldheid binnen de EU en kan Italië met Salvini als voorbeeld dienen voor andere landen om zich ook te verzetten tegen de macht van Brussel.
  Nieuwe vluchtelingenstromen en een nieuwe financiële crisis zal dit proces in een stroomversnelling doen plaatsvinden. Want de rek is er uit bij het opvangen van nog meer nepvluchtelingen en het structureel financieel ondersteunen van EU-landen die eigenlijk nooit lid hadden mogen worden zoals o.a. Griekenland.

 12. Mevrouw heeft de Duitse defensie gesloopt… maar of ze gefaald heeft? Waarschijnlijk was dat juist haar opdracht. Obama heeft het Amerikaanse leger ook gesloopt.

 13. De rode bojaren van Brussel hebben gekozen. Laat me niet lachen. Baantjesjagers en aanhangers van Bilderberg en de NWO, dat zijn deze euromarxisten. Ze noemen zich democratisch, maar ze stellen de communistische dictatuur in, dat is hun uiteindelijke streven.

 14. Die duitse defensie zal echt niet door haar toedoen ineens in de afgelopen jaren ingestort zijn.Het lijkt me eigenlijk wel een goede keuze.Blij dat ik niet iedere keer weer met die Brusselmans geconfronteerd hoef te worden.

 15. wie zijn deze die kritiseren nadat de beslissing genomen is.
  Journalisten de lakeyen van de ene of andere macht, die hun mening geven na de beslissing, maar nooit voordien een standpunt innemen.
  Deze vrouw aan de macht te zetten, met of zonder de juiste competentie is een einde verhaal die begint bij ieder burger als hij in het kieshokje staat. Daar begint de macht die gegeven wordt om ze uit te voeren.
  Als het daar verkeerd is kan men niet verwachten dat het goed komt.
  Wij hebben de gevolgen ervan de volgende 5 jaar te dragen.
  Wij zullen zien?

 16. “De christendemocraat staat vooral bekend om het totaal laten instorten van de Duitse defensie”.
  Nu kan mij persoonlijk het Duitse defensie apparaat nóóit vér genoeg ingestort zijn 🙂 Iets met vossen en haren.
  Maar ff serieus. Ik dacht dat noch Duitsland noch Frankrijk kandidaten mochten leveren voor deze post??

 17. Even iets anders.
  Zag vanavond het journaal,het is treurig te zien hoe men mensen met bedenken wegzet als extreem nazistisch met archif film materiaal.
  Journalisten moeten zich schamen.
  Maak het domvolk bang en arm totdat ze wegkruipen.

Comments are closed.