Einde ‘Testen voor Toegang’? WHO adviseert te stoppen met testen van asymptomatische mensen, want ‘bewijs ontbreekt’

Deze zinloze exercities zullen gewoon worden volgehouden, in ieder geval tot ‘iedereen is gevaccineerd’, maar vermoedelijk ook nog daarna. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Feestje in Tel Aviv: Gevaccineerde zou 83 scholieren hebben ‘besmet’ – Komt de afschuwelijke moordaanslag op Peter R. de Vries (voorstander van verplicht vaccinatiebewijs om zelfs de supermarkt in te mogen) de overheid vanuit puur PR-standpunt eigenlijk heel goed uit?

—————————————————————————————————————————————–

De WHO heeft zijn Covid-19 richtlijnen aangepast, en adviseert niet langer om iedereen op corona testen. Voor mensen zonder symptomen ontbreekt namelijk bewijs dat ze anderen kunnen ‘besmetten’. De WHO doet daarmee alsof dat een nieuwe ontdekking is, maar tot 2020 was het een algemeen geaccepteerd maatschappelijk en wetenschappelijk feit dat mensen zonder symptomen anderen NIET ergens mee kunnen aansteken (laat staan ziek maken). De besmettingscijfers zeggen zoals u weet sowieso helemaal niets, omdat ze gebaseerd zijn op de voor dit doel totaal ongeschikte en ontkrachte PCR test. Hoe dan ook, ‘Testen voor Toegang’ had er om tal van redenen nooit hoeven en mogen komen, en kan meteen worden gestopt. Dat zal vermoedelijk niet gebeuren, want de WHO spreekt zijn eigen advies (niet voor het eerst) gelijk weer tegen.

De officiële reden voor de gewijzigde richtlijn is ‘gebrek aan bewijs dat het impact heeft, en kosten-effectiviteit’. Gebrek aan bewijs van impact = gebrek aan bewijs van invloed op de (veronderstelde) ‘besmettingen’. Omdat het testen van iedereen heel veel tijd en geld kost, ziet de WHO liever dat prioriteit wordt gegeven aan het testen van ‘verdachte gevallen’, dus mensen mèt symptomen, ‘ongeacht hun vaccinatiestatus of ziekte geschiedenis.’

Ook hier dus weer de impliciete erkenning dat vaccinaties geen enkele zekerheid bieden. Maanden heeft u gehoord dat u zich moet laten inenten, omdat we alleen zo ‘corona onder controle krijgen.’ Maar hier wordt opnieuw aangegeven dat gevaccineerde mensen nog steeds ‘verdachte gevallen’ kunnen zijn en corona kunnen krijgen.

Teveel mutaties

Ook dit zou geen verbazing moeten wekken, aangezien de vaccinaties voor een ander vergelijkbaar luchtwegvirus, influenza (de griep), nooit een ook maar enigszins bewijsbare substantiële impact hebben gehad op diverse griepepidemieën. Wetenschappers geven als verklaring dat luchtwegvirussen zoals influenza heel snel muteren, en een coronavirus dat zelfs nog sneller doet dan influenza. Het originele ‘Wuhan’ virus waartegen wordt ‘gevaccineerd’ is inmiddels al duizenden keren gemuteerd.

Dat haalt tevens tevens iedere medische reden onderuit om tijdens een zogenaamde epidemie of pandemie massaal te gaan vaccineren. Virologen zoals professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier noemen dat zelfs ‘het allerstomste en schadelijkste wat je kunt doen’.

Je kunt je, gezien alle steeds wisselende en tegenstrijdige richtlijnen en maatregelen – overigens een bekende massapsychologie tactiek om de bevolking geen tijd te geven op adem te komen en eens hun hersens te gaan gebruiken – afvragen wat de echte redenen zijn voor het massaal paniek zaaien voor een luchtwegvirus met vastgestelde IFR van slechts 0,15% (en 0,05% voor 70-minners).

Als angst voor delta niet groot genoeg is, komt nu ook lambda eraan

Desondanks blijft de WHO adviseren dat mensen in gebieden ‘met veel besmettingen’ twee weken in quarantaine moeten als ze contact hebben gehad met een vermoedelijk of bevestigd (PCR-) ‘corona geval’, ook als ze zelf geen symptomen hebben en niet positief getest zijn. Dat biedt overheden zoals de Nederlandse alle ruimte om hun absurde testbeleid toch overeind te houden, en zal ‘Testen voor Toegang’ hoogstwaarschijnlijk niet gaan verdwijnen – zeker niet nu de angst voor de onschuldige delta variant er flink wordt ingepeperd. (1)

En als ‘delta’ mensen niet voldoende angst aanjaagt, dan is er nu ook de ‘lambda’ (C.37) variant ontdekt. Onderzoekers van de Universiteit van Chili in Santiago zeggen dat deze mutatie ‘aan antilichamen kan ontsnappen’ en besmettelijker zou zijn. In Peru zou ‘lambda’ al verantwoordelijk zijn voor 82% van alle nieuwe ‘besmettingen’. Volgens WHO viroloog Jari Mendez-Rico zijn er geen indicaties dat deze mutatie agressiever en dus gevaarlijker is. (2)

Massa ‘besmetting’ op Israëlische schoolfeestje gebruikt voor vaccinatiepropaganda

‘De vaccin-mythe in Israël schijnt af te brokkelen,’ schrijft Epoch Times over een feestje in Tel Aviv, waar één gevaccineerde 83 scholieren ‘besmet’ zou hebben met corona. Eén van de scholieren zou contact hebben gehad met een besmette gevaccineerde, en het virus vervolgens op het feestje hebben verspreid. (3)

Israël is al een paar weken bezig het injecteren van kinderen, die NUL kans hebben om te sterven door corona. Alleen al afgelopen vrijdag 2 juli zouden bijna 10.000 tieners van 12 tot 15 jaar zich bij een prikpost hebben gemeld. Op 1 juni hadden volgens officiële cijfers al 275 Israëlische jongeren een hartspierontsteking gekregen door hun vaccinatie.

Het bericht van het feestje in Tel Aviv zal de vaccin-mythe juist overeind houden, vrezen wij. Net als in Nederland klinkt in Israël de roep om weer strengere maatregelen te nemen, zoals de herinvoering van de ‘groene pas’. De regering wimpelt dat echter zogenaamd af, en zegt ‘geen nieuwe grenzen te willen opleggen’ – maar dan moeten ook jongeren zich wel zo snel mogelijk massaal laten vaccineren. ‘Om elkaar te beschermen’.

Zoals de internationaal gevierde Nederlandse hartchirurg professor Grandjean gisteren benadrukte is het regelrechte onzin dat je je ‘voor de ander’ laat vaccineren, omdat er een zo hoog mogelijk vaccinatiegraad zou moeten komen. ‘Die mensen die dit zeggen hebben nog nooit in de collegezaal over vaccinaties gezeten. Je doet het puur en alleen voor jezelf.’ Hij beschuldigt de Nederlandse overheid zelfs van ‘mind control’.

Minder over corona, maar…

Ik had me in dit verband onlangs eigenlijk voorgenomen om minder over corona en vaccinaties te gaan schrijven, mede omdat je ook als onafhankelijke journalist op deze wijze toch meegezogen wordt in de propaganda dat er inderdaad iets heel ergs aan de hand is, en er sprake is van een crisissituatie waar heel vaak over moet worden bericht. Terwijl we met een gewoon luchtwegvirus te maken hebben dat een door de WHO bevestigde overlevingskans van 99,85% heeft, en waar tot en met 2019 amper aandacht aan zou zijn besteed.

Dat is de massacommunicatie-psychologie tactiek die ik noemde: overlaad mensen met steeds weer nieuwe informatie, uur na uur, dag na dag. Geef ze geen tijd om het ene bericht te laten bezinken, omdat drie nieuwe berichten, verslagen, interviews of persconferenties zich alweer aandienen. Daarmee put je een bevolking niet alleen mentaal uit, maar zorg je er ook voor dat ze ‘door de bomen het bos niet meer zien’ (voor zover ze dat bos ooit al zagen) en ‘het allemaal wel geloven’. En dat laatste is exact wat de bedoeling is, en tot nu toe helaas perfect heeft gewerkt.

Peter R. de Vries

Een andere tactiek: laat iemand die zich heeft laten profileren als iemand met een ‘kritische blik’ en ‘onafhankelijke visie’ zich pal achter de autoriteiten opstellen. Reactie van het publiek: ‘Als zelfs hij dit vindt, dan moet het wel kloppen wat ze zeggen.’

Ik heb er geen bewijs voor, en sommige mensen zullen nog steeds weigeren te geloven dat een overheid gebruik of misbruik kan maken van een schokkende gebeurtenis, maar de afschuwelijke moordaanslag op Peter R. de Vries, die zich een groot voorstander heeft betoond van verplichte vaccinatiebewijzen om zelfs supermarkten in te mogen, zou de overheid vanuit puur PR perspectief wel eens erg goed uit kunnen komen, al was het alleen maar als excuus om nog hardere maatregelen te nemen om de ‘veiligheid’ te waarborgen.

Vooralsnog zou hij het slachtoffer zijn geworden van boze criminelen, die al eerder de broer en toen de advocaat van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces hadden vermoord. Ondanks het feit dat hij de nieuwe advocaat van Nabil B. bijstond, wilde De Vries geen beveiliging. In de media wordt hij in ieder geval vrijwel de hemel ingeprezen (pun intended) als iemand met ‘doorzettingsvermogen, successen en een onverschrokken karakter’ en het boegbeeld van de ‘vrijheid van meningsuiting’ (ja, de gewenste, goedgekeurde versie daarvan). Wie zal het nog wagen om hem in twijfel te trekken?

Systeemcrisis

Overigens IS er natuurlijk wel degelijk een echte grote crisis, echter geen medische, maar een doelbewust in gang gezette algehele systeemcrisis waarin onze eigen overheden namens globalistische communistische instituten zoals het WEF en de WHO (/ Gavi alliantie / Big Pharma) de facto een staatsgreep hebben gepleegd tegen onze economie, democratie, vrije samenleving en ook volksgezondheid, en ons land in een technocratisch-fascistische klimaat-vaccin dictatuur aan het veranderen zijn. Dat kan niet vaak genoeg worden benadrukt, omdat dit een extreem ingrijpende impact zal hebben op het leven en de toekomst van iedereen.

 

Xander


(1) Superbugs News
(2) Principia-Scientific
(3) Epoch Times
(4) Afbeelding (achtergrond): WikiMedia Commons, auteur: Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) – Wikimedia Commons – © CC BY-SA 4.0 International.

Zie ook o.a.:

07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. Ik sprak laatst met een gelijkgestemde die opmerkte dat we het straks lekker rustig gaan krijgen hier op aarde! Je ziet wat er gebeurt in Frankrijk en Griekenland, met de vaccinatieplicht… Dat is wat die kokosmakronen willen, ook die in Nederland. Als wij onze vrijheden laten ontnemen, gaat het steeds een stapje verder. Daarom is het belangrijk om niet 1 vrijheid zonder protest te laten ontnemen, hoe onbeduidend die ook mag lijken.

 2. Door wat er nu aan de hand is moet ik steeds denken aan een hit uit 1967 van Buffalo Springfield namelijk For what it’s worth.Ik ben geen complotdenker en niet tegen vaccins maar ik weiger me te laten kannibalisreren. De vaccins zijn gemaakt met lichaamsdelen van vermoorde mensen. Ik vind het gebruik van deze vaccins een vorm van kannibalisme. En nu moet de jeugd ook nog. De vroegree Hebreeuwse god van de kindoffers = de Moloch= is weer modern geworden. De totale verutting van ons land is een feit. Trouwens, van kannibalisme krijg je Creutzfeld-Jacob ziekte..

 3. @ Joost: 2:07 pm. Amen! Alle eer en glorie aan onze Here Jezus Christus. HIJ is onze enige hoop, in deze n.m.m. Eindtijd.

 4. @ Ir. Ferdinand: 12:34 pm. Ik sta 100% achter uw reactie. Ook ik ben net als U, al verweten een complotdenker te zijn, en men verweet me zelfs, dat ik de leugenpers niet meer vertrouwde. Ze doen maar, ben er klaar mee. Ik wens U veel sterkte. Hartelijke groet: Wachter.

 5. De hersenspoeling van het mensdom heeft onderhand zijn climax wel bereikt, Zolang er geen terugkeer is naar een open en rationele discussie zal er niets veranderen. Voorstanders en tegenstanders hebben elk hun eigen informatiekanalen waaraan ze waarde hechten. Ondanks dat het mensdom nimmer in de historie zoveel informatie mogelijkheden heeft gehad dan vandaag, is de hele wereldbevolking nog nooit zo dom en argeloos geweest dan nu! Iedereen zit angstvallig opgesloten in zijn eigen bubbel. We weten dat we leven in de eindtijd van Openbaringen, maar dat mag nooit leiden tot een passieve en gelaten levenshouding van ,, we kunnen er toch niets aan doen” maar moeten des te meer opstaan tegen diegenen die middels deze satanische dictatuur de wereld willen beheersen

 6. Nog over Peter de Vries. Ik vind die “R ” er bij zo bekakt op de een of andere manier…
  Toen ik het nieuws hoorde, was ik niet verbaasd noch emotioneel. Het zat er in. Als ik de emotie kanonnen zie met tranen en bloemen in A’dam en als ik van de “verre naasten ” hoor hoe zij sterven door oorlogsgeweld, honger (kids) en/of armoede en verkrachtingen etc enz. dan denk ik op mijn beurt: kijk eens over de grenzen,zeg!
  Ik heb die de Vries altijd een beetje een vervelend mannetje gevonden met teveel connecties in de” onderwereld”.
  Een mislukte gooi indertijd naar een 2e Kamerzetel (eigen partij natuurlijk, de PR deV Partij o.i.d.) en dan nu door de Koning en regering het geklets dat het een aanval is “op de Rechtsstaat “. Wat een leugens: aanval op de Rechtsstaat is natuurlijk het min of meer verplichte inenten met M RNA apparaat. Ik ben tegen dit medisch experiment en ook tegen dat linke (overbodige) testen. Om je vrijheid te kopen!
  Nou, ruim veertig jaar geleden werd ik in de VRIJHEID gesteld, door Jezus Christus, onze echte KONING en Verlosser.
  Het bloed van Christus reinigt ons van ALLE zonden.

  Shalom

 7. Ik ben verschrikkelijk boos. Zojuist heb ik te horen gekregen dat mijn beide zoons en hun partners volledig gevaccineerd zijn.
  Ook vele van mijn kennissen en vrienden hebben diezelfde stomme beslissing genomen en zijn gevaccineerd, ook daar kreeg ik ruzie mee.
  En als je naar argumenten en feiten vraagt is niemand thuis, wat een verschrikkelijke domme mensen zijn er toch!!!
  Ik heb ze talloze keren gewaarschuwd, artikelen toegestuurd incl. statistieken waarin duidelijk gemaakt wordt hoe vernietigend deze “vaccins” werken. Maar ik kreeg met beide zonen slaande ruzie. Ik ben de deur uitgezet, ik heb van mijn jongste zoon (44 jaar) te horen gekregen dat hij mij voorlopig niet wil zien. Mijn oudste zoon (46 jaar), waarvan ik een kleindochter heb die gelukkig nog geen 12 jaar is, heeft mij de deur gewezen etc.
  Ik heb meer dan 800 artikelen over dit onderwerp verzameld van virologen, Nobel prijswinnaars, statistieken over dit onderwerp en nog geloven ze me niet.
  Allemaal omdat die satanische psychopaten van de NWO, die de media, politici, rechterlijke macht, NGO’s enz bijna volledig onder controle hebben. Onze “regering” doet hier bijna volledig aan mee: door chantage, corruptie, bedreiging, angst dat ze ontmaskerd worden, pedofilie, satanisme, ziekelijke hang naar een perfecte wereld waar geen plaats is voor gewone mensen m.a.w. verschrikkelijk misdadige psychopaten.
  Ik zal Marc Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Ab Oosterhaus en al die andere criminelen nooit meer kunnen vergeven. In deze “vaccins” zit voor minstens 99,9 % grafeenoxide, een giftige stof voor mens en dier dat nooit eerder op mensen is toegepast en je cellen en weefsels langzaam vernietigen. Het is ook reeds aangetoond dat dit grafeenoxide na reactie met waterstof in je lichaam magnetisme opwekt en bovendien zich hecht op zenuwbanen ook in je hersenen en je d.m.v. 41,2 gHz van 5G bijvoorbeeld volledig onder controle kan houden: slavernij dus!!
  Bovendien is het aanwezige mRNA die voor de productie van zgn. spike eiwitten zorgt d.m.v. GMO technieken in staat om je immuunsysteem ernstig te verzwakken, zodat je aanzienlijk meer vatbaar bent voor nieuwe natuurlijke virusvarianten.
  Ik eis direct de zwaarste straf voor alle direct verantwoordleijken hiervan. Laat het Neurenberg 2.0 proces van advocaat Reiner Fuellmich en zijn 1000 advocaten en 10.000 specialisten maar snel gaan beginnen met hun processen tegen deze misdaden tegen de menselijkheid.
  Ook in Amerika is het de allerhoogste tijd dat het Trump team en de militairen laten zien waar ze voorstaan, anders zijn ook zij medeverantwoordelijk voor honderdduizenden slachtoffers.
  Bewijzen van misdaden zijn al torenhoog opgestapeld. De enige oplossing is een wereldwijd militaire actie, omdat het kwaad reeds in bijna alle bestuurlijke elites in de wereld is doorgedrongen.

 8. Kijk hier maar eens naar: http://vrije-christenen.nl/achtste%20wereldmacht.html
  Het artikel van Xander sluit hier redelijk op aan, alleen is deze website volledig gebaseerd op studie van de bijbel. Velen zien het wapengekletteraankomen. Die komt en ja, om een nieuwe en finale menselijke wereldorde mogelijk te maken net zoals dit gefaseerd gebeurde na WW1 en WW2. Terecht dat iemand hier ook verwees naar Daniel 2:44. Bereid je maar voor. Voor christenen geldt: gellof en volharding. Wie kan dat opbrengen?

 9. De (COVID-19) Epidemie Was Voorbij Op 1 Mei 2020
  Recentelijk heeft Jaap van Dissel van het OMT door laten schemeren dat de epidemie al meer dan een jaar geleden voorbij was. Maar kijk vooral het filmpje waarin immunoloog Theo Schetters aan de hand van een afbeelding uit de presentatie die van Dissel gaf voor leden van de Tweede Kamer, “dat de adem in zijn keel stokte” toen hij dit besefte: https://video.stichtingvaccinvrij.nl/Berichten/Officiele%20grafiek%20toont_%20epidemie%20is%20afgelopen%20%28al%20in%20mei%20vorig%20jaar%29.mp4?_=1.
  Bron: https://stichtingvaccinvrij.nl/nederland-gegijzeld-met-onzinnige-cirkelredenering-a-status-is-dictatoriaal-besluit/.

 10. Meer nieuws

  https://viruswaarheid.nl

  In deze nieuwsbrief

  Oproep demonstranten die een strafbeschkking hebben ontvangen voor de demonstratie op het Malieveld d.d. 21-6-2020

  Worldwide Rally for Freedom

  Petitie: Stop het ‘vaccineren’ van kinderen tegen Covid-19

  Gratis Webinar Winter is Coming – Army of Love

  Videotips van deze week

  Terugblik op de week met Willem en Jeroen

  Het bewijs geleverd door van Dissel dat er geen sprake is van een pandemie

  Behandeling hoger beroep: 19-7-2021
  Rechter negeerde internationale mensenrechtenverdragen

  En ook
  https://stichtingvaccinvrij.nl

 11. Atina schreef:
  09/07/2021 om 12:18 am
  Dit is het geheime plan.

  Lees vooral [10] en [11] .
  Vanavond zijn er volgens opdracht weer twee hun act aan het opvoeren, in kleutertaal.

 12. Een hele berg informatie is doorgeworsteld vanaf maart 2020.
  En dan komt je uiteindelijk tot een aantal heldere eindoordelen.
  Deze zijn het duidelijkst naar voren gebracht door de hartchirurg prof. dr. Jan Grandjean.
  Wat mij betreft heeft Grandjean het LAATSTE woord over deze kwestie. Het is de definitieve conclusie. https://www.xandernieuws.net/algemeen/valse-angst-voor-delta-variant-gevierde-nederlandse-hartchirurg-beschuldigt-regering-van-mind-control/
  Als overheden dit niet willen zien, blijven ze krampachtig bezig met het geforceerd in stand houden van een waan. Een waan die alleen maar schade aanricht. Dat is verwijtbaar.

 13. Dus: een gevaccineerde besmet 83 scholieren, die zeker niet zullen ziek worden door een sterk verzwakte mutatie van een virus waar jongeren al van in het begin met het originele virus helemaal geen last van hebben: dat is BEWEZEN.
  Dat bevestigt nogmaals dat de gevaccineerden herbesmet worden en dus het eigenlijke besmettingsgevaar vormen voor on-/gevaccineerden, iedereen en de volksgezondheid – maar dat wisten we al.
  En dan adviseert Israël hun jongeren om zich te laten vaccineren om zichzelf zogenaamd te beschermen – waardoor de jongeren dan zelf een besmettingsbron worden en anderen kunnen besmetten – EN waardoor jongeren het risico lopen op hartspierontsteking en overlijden door hun vaccinatie?
  Terwijl jongeren helemaal geen last hebben van het coronavirus?!
  De aangeraden remedie, vaccineren, is dus dodelijk.
  Wie kun je in Godsnaam nu nog wijsmaken dat vaccineren beschermt als jongeren eraan doodgaan?!

  Dan is toch OVERDUIDELIJK en wordt, zonder enige twijfel, ook toegegeven dat:
  1. Vaccinatie nutteloos is, het werkt NIET want het beschermt de gevaccineerde niet tegen (her)besmetting
  2. Dat het advies om te vaccineren misdadige misleiding is om jongeren te dwingen tot vaccinatie waardoor ze dan net besmettelijk worden en het risico zullen lopen op een hartspierontsteking en overlijden.
  Dat is dus een (zelf)moord-advies om….gezond te blijven? Dat de overheid zelf toegeeft..

  Dezelfde oplichting als de who dus, die wel adviseert om gezonde mensen zonder symptomen niet meer te testen (dat overigens zo al van de pot gerukt is en logisch omdat enkel zieke mensen mét symptomen, die besmettelijk zijn, horen getest te worden!)
  Maar dan wel, tegenstrijdig, quarantaine voor gezonde mensen blijft adviseren, dat evenzo van de pot gerukt en al even onlogisch is!
  Ook quarantaine hoort enkel tijdens de incubatietijd voor zieke mensen met symptomen zodat ze anderen niet verder kunnen besmetten!
  Het is voor wakkere burgers al lang duidelijk dat de onwettige wurgmaatregelen het doel van dit hele coronacircus en de hele oplichting errond is. Volksgezondheid is toch een dankbaar middel tot oplichting door angst voor de misdadige bende aan het stuur.

  Ook het walgelijke (pr) politieke uitbuiten van een drugsgerelateerde aanslag op de vries is transparante oplichting want een moordaanslag door drugscriminelen heeft geen enkel verband met vaccineren of de coronahoax.
  Overigens zou de vries dus voorstander zijn van dwang/chantage op de bevolking tot zelfs de hongerdood door ongevaccineerden de toegang tot levensnoodzakelijk voedsel te ontzeggen en dus keurt de vries nazi staatsterreur goed?
  Hoe kun je zo iemand de hemel inprijzen – die mensen het recht ontzegt om zelf te beslissen over hun gezondheid/leven, die vrij kiezen om niet gevaccineerd te worden en dan voor hun keuze – voedsel zou ontzeggen en veroordelen om te verhongeren?
  Dan heeft hij nu misschien zijn koekje van eigen deeg gekregen om ongehoorzame mensen aan de staat het leven niet te gunnen als ze zich niet laten dwingen tot vaccinatie?

 14. De who loopt altijd achter de feiten aan.
  Mogelijk om zich schoon te kunnen praten?
  De regie moet terug naar de huisarts,want vanuit centraal hebben ze ,de who,hiermee aangetoond,dat ze niets meer kunnen!

 15. @ Vilseledd: 10:14 pm, op 8/7. O, maar daar ben ik zeker van. We zullen binnen de kortst mogelijke tijd weer lock-downs en mondkapjes krijgen. Want de plannen van het WEF, en de NWO, zullen en moeten doorgaan. In Nederland met behulp van marionetten als Rutte (VVD) ,Kaag (D66) en Prikmans – de Jonge van het perfide CDA, en hun hulpjes in het parlement: CDA,VVD,D66,CU,en de PvdA, om de belangrijkste te noemen. Neen, het zal er helaas NIET beter op worden.

 16. @ Tom: 5:57 pm, op 8/7. Dan bent U het toch ook met mij eens, dat na de moord op Pim Fortuyn, de pers en de media ook onsmakelijk bezig waren, of niet soms?

 17. @Tom

  Feit ; Op het moment dat de Vries werd neergeschoten tekende de Tweede kamer het wetsvoorstel dat corona als een A-ziekte gezien wordt .
  Hierdoor kan de regering iedere wet “tijdelijk ” afschaffen , en daarmee de democratie .
  Na zijn documentaire over Mabel Wisse Smith en Johan Friso is de man tegen de grenzen van de werkelijkheid aangelopen , wat bleek uit zijn plotselinge gehoorzaamheid aan de staat en zijn openlijk zeer positieve standpunten aangaande criminele allochtonen .
  ( terwijl deze ongeveer de basis van zijn programma’s vormden )

 18. Dit is het geheime plan. The secret covenant.

  Ja Daniel spreek er ook over. Daniel 9 : 27 And he shall make a firm covenant with many for one week: and for the half of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease;

  27 En hij zal velen het verbond versterken een week; en in de helft der week zal hij het slachtoffer en het spijsoffer doen ophouden, en over den gruwelijken vleugel zal een verwoester zijn, ook tot de voleinding toe, die vastelijk besloten zijnde, zal uitgestort worden over den verwoeste.

  https://pdf4pro.com/view/the-secret-covenant-metaphysicspirit-com-52e064.html

  En hier via google de vertaling ( wellicht slecht vertaald )

  Transcriptie van HET GEHEIME VERBOND – MetaphysicSpirit.com
  1 1 HET GEHEIM VERBOND Het zal een illusie zijn, zo groot, zo groots dat het aan hun waarneming zal ontsnappen. Degenen die het zullen zien, zullen als krankzinnig worden beschouwd. We zullen aparte fronten creëren om te voorkomen dat ze de verbinding tussen ons zien. We zullen ons gedragen alsof we niet verbonden zijn om de illusie levend te houden. Ons doel zal druppel voor druppel worden bereikt om nooit argwaan over onszelf te wekken. Dit zal ook voorkomen dat ze de veranderingen zien wanneer ze zich voordoen. We zullen altijd boven het relatieve veld van hun ervaring staan, want we kennen de geheimen van het absolute.

  2We zullen altijd samenwerken en zullen gebonden blijven door bloed en geheimhouding. De dood zal komen tot hij die spreekt. We zullen hun levensduur kort houden en hun geest zwak, terwijl we net doen alsof we het tegenovergestelde doen. We zullen onze kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken, zodat ze nooit zullen zien wat er gebeurt. We gaan zachte metalen, verouderingsversnellers en kalmerende middelen gebruiken in voedsel en water, ook in de lucht. Overal waar ze komen, zullen ze worden bedekt met gif. De zachte metalen zullen ervoor zorgen dat ze hun verstand verliezen. We zullen beloven een geneesmiddel te vinden op onze vele fronten, maar we zullen ze meer vergif geven.

  3De vergiften zullen via hun huid en mond worden opgenomen, ze zullen hun geest en voortplantingsstelsel vernietigen. Van dit alles zullen hun kinderen dood geboren worden, en we zullen deze informatie verbergen. De vergiften zullen verborgen zijn in alles wat hen omringt, in wat ze drinken, eten, ademen en dragen. bij het uitdelen van de vergiften, want ze kunnen ver zien. We moeten ingenieus zijn. We zullen ze leren dat de vergiften goed zijn, met leuke beelden en muzikale tonen. Degenen naar wie ze opkijken, zullen helpen. We zullen ze inschakelen om onze vergiften te duwen. Ze zullen zien dat onze producten in film worden gebruikt en zullen eraan wennen en zullen nooit weten wat hun werkelijke effect is.

  4Spuit vergiften in het bloed van hun kinderen en overtuig ze. Als ze bevallen, zullen we het voor hun hulp gebruiken. Als hun geest nog jong is, richten we ons op hun kinderen. We zullen vroeg beginnen, waar kinderen het meest van houden, zoete dingen. m met metalen die hun geest zullen doden en stelen. Wanneer hun tanden vergaan, zullen we hun toekomst vullen. leervermogen is aangetast, zullen we medicijnen maken die hun zieker zullen maken en andere ziekten zullen veroorzaken waarvoor we nog meer medicijnen zullen creëren. We zullen ze volgzaam en zwak voor ons maken door onze kracht.

  5Ze zullen depressief, traag en zwaarlijvig worden, en als ze ons om hulp vragen, zullen we ze meer vergif geven.
  Geheim Verbond 2 We zullen hun aandacht richten op geld en materiële goederen, zodat velen nooit contact maken met hun innerlijke zelf. We zullen ze afleiden met ontucht, uiterlijke genoegens en spelletjes, zodat ze nooit één zullen worden met de eenheid van dit alles. Hun gedachten zullen van ons zijn en ze zullen doen wat we zeggen. Als ze weigeren, zullen we manieren vinden om geestverruimende technologie in hun leven te implementeren. We zullen angst als ons wapen gebruiken. We zullen hun regeringen vestigen en innerlijke tegenstellingen vestigen.

  6We zullen beide kanten bezitten. We zullen altijd ons doel verbergen, maar ons plan uitvoeren. Zij zullen het werk voor ons doen en wij zullen gedijen van hun zwoegen. Onze families zullen zich nooit mengen met die van hen. Ons bloed moet altijd zuiver zijn, want het is de weg. We laten ze elkaar vermoorden wanneer het ons uitkomt. We zullen ze gescheiden houden van de eenheid door dogma’s en religie. We zullen alle aspecten van hun leven beheersen en hen vertellen wat ze moeten denken en hoe. We zullen ze vriendelijk en voorzichtig begeleiden en ze laten denken dat ze zichzelf leiden. We zullen vijandigheid tussen hen aanwakkeren via onze facties.

  7 Wanneer een licht onder hen zal schijnen, zullen we het doven door spot of de dood, wat ons het beste uitkomt. We zullen ervoor zorgen dat ze elkaars harten verscheuren en hun eigen kinderen vermoorden. We zullen dit bereiken door haat als onze bondgenoot en woede als onze vriend te gebruiken. De haat zal hen totaal verblinden, en nooit zullen ze zien dat wij uit hun conflicten tevoorschijn komen als hun heersers. Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden. als we het goed vinden. Ze zullen baden in hun eigen bloed en hun buren doden voor zo lang. Wij zullen hier veel baat bij hebben, want ze zullen ons niet zien, want ze kunnen ons niet zien.

  8 We zullen blijven gedijen van hun oorlogen en hun dood. We zullen dit keer op keer herhalen totdat ons uiteindelijke doel is bereikt. We zullen ze blijven laten leven in angst en woede door middel van beelden en geluiden. We zullen alle tools gebruiken die we hebben om dit te bereiken. De tools zullen worden geleverd door hun arbeid. We zullen ervoor zorgen dat ze zichzelf en hun buren gaan haten. We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hen verbergen, dat we allemaal één zijn. Dit mogen ze nooit weten! weet dat de kleur van een man een illusie is; ze moeten altijd denken dat ze zijn. Ze moeten niet gelijk zijn.

  9 P, druppel voor druppel zullen we ons doel bereiken. Kom langs. We zullen hun land, hulpbronnen en rijkdom overnemen om totale controle over hen uit te oefenen. We zullen ze misleiden om wetten te accepteren die de weinige vrijheid die ze hebben zal stelen. Ik zet een geldsysteem op dat hen voor altijd zal opsluiten, en hen en hun kinderen in de schulden houdt. We zullen Geheim Verbond 3 Wanneer ze samen zullen verbieden, zullen we ze van misdaden beschuldigen en een ander verhaal aan de wereld presenteren, want we zullen alle media bezitten. We zullen onze media gebruiken om de informatiestroom en hun sentiment in ons voordeel te beheersen.

  10Als ze tegen ons in opstand komen, zullen we ze verpletteren als insecten, want ze zijn minder dan dat. Ze zullen hulpeloos zijn om iets te doen, want ze zullen geen wapens hebben. Als we sommigen van hen zullen rekruteren om onze plannen uit te voeren, zullen we ze eeuwig beloven. We zullen leven, maar eeuwig leven zullen ze nooit hebben, want ze zijn niet van ons. De rekruten zullen “ingewijden” worden genoemd en zullen worden geïndoctrineerd om valse overgangsrituelen naar hogere rijken te geloven. Leden van deze groepen zullen denken dat ze één met ons zijn en nooit de waarheid kennen. Ze mogen deze waarheid nooit leren, want ze zullen zich tegen ons keren.

  11 Voor hun werk zullen ze worden beloond met aardse dingen en grote titels, maar nooit zullen ze onsterfelijk worden en zich bij ons voegen, nooit zullen ze het licht ontvangen en over de sterren reizen. Ze zullen nooit de hogere rijken bereiken, want het doden van hun eigen soort zal de doorgang naar het rijk van verlichting verhinderen. Dit zullen ze nooit weten. De waarheid zal in hun gezicht verborgen zijn, zo dichtbij dat ze er niet op kunnen focussen totdat het te laat is. Oh ja, zo groots zal de illusie van vrijheid zijn, dat ze nooit zullen weten dat ze onze slaven zijn. Wanneer alles op zijn plaats is, zal de realiteit die we voor hen hebben gecreëerd, hen bezitten.

  12 Deze realiteit zal hun gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven. Wanneer ons doel is bereikt, zal een nieuw tijdperk van overheersing beginnen. e hebben vastgesteld sinds onheuglijke tijden. Hun geest zal worden gebonden door hun overtuigingen, de overtuigingen. Maar als ze er ooit achter komen dat ze onze gelijke zijn, zullen we omkomen. Dit moeten ze Nooit Weten. dat ze ons samen kunnen verslaan, zullen ze actie ondernemen. Als ze het ooit vinden, mogen ze er nooit, maar dan ook nooit achter komen wat we hebben gedaan, want als ze dat doen, hebben we geen plek om te rennen, want het zal gemakkelijk zijn om te zien wie we zijn als de sluier eenmaal is gevallen.

  13 Onze acties zullen ons hebben onthuld wie we zijn en ze zullen ons opjagen en niemand zal onderdak bieden. Dit is het Geheime Verbond waardoor we de rest van ons huidige en toekomstige leven zullen leven, want deze realiteit zal vele generaties en levens overstijgen. nant is verzegeld door bloed, ons bloed. Wij zijn degenen die van de hemel naar de aarde Deze cove kwam. VER wordt geschreven of R op ons en we zullen naar de diepten geworpen worden waar we vandaan kwamen en blijven AutAdh. Dit Verbond mag Nooit, Ooit bekend zijn te bestaan. Het mag Nooit, zoals gezegd, want als dat zo is, zal het bewustzijn dat het zal voortbrengen de woede van de Eerste Creato daar loslaten tot de eindtijd van de oneindigheid zelf.

  14 Hor: Onbekende erents: _____ (aan de lezer om de spatie in te vullen.)

 19. De aanslag op Peter R de V kwam deze dictatuur.regering *) wel goed uit, want zonder dat iemand (vh grote publiek) het in de gaten had werd in de Kamer een wet aangenomen waar Covid-19 plandemie tot A-status werd uitgeroepen sorry niet uitgeroepen , NEE stilletjes in de A status werd gezet(stiekem dus) !!!!
  P.s. grappig dat deze aanslag al 10 u eerder op nu.nl en elders stond!!!!
  *) doorhalen wat U denkt niet van toepassing.

 20. Beste,

  Ik had graag een oproep gedaan… aan degene die binnen enkele jaren (1-3 jaren) iets samen wil opbouwen in een ver land weg van hier.

  Wij zijn een gezin van 4. Het is hier te onveilig geworden en dit gaat verergeren.. dit is het begin.

  We willen graag grond kopen en bouwen of al groot gebouw kopen met iemand… die dan eventueel samen wil helpen met groeten en fruit kweken. Voor te kunnen overleven zonder veel geld nodig te hebben.

  Wie mij wil spreken mag op WhatsApp
  +32485652767

  Met vriendelijke groeten

 21. Kan ook zijn dat de WHO wil verhullen dat vooral de gevaccineerden positief uit de test komen omdat hun lichaam zelf spike deeltjes van het virus aanmaakt. Zijn bang dat de mensen dan daardoor straks toch wakker worden en zij, de WHO (incl RIVM en CDC etc) dan dood de mand vallen.

 22. De aanslag op die journalist is niet in een opwelling zijn gebeurd.
  Derhalve functioneert de overheid met diensten als aivd, cri, mivd, mit, tci, pid eigenlijk alleen bij law abiding citizens met een kantoorbaantje en doorzonhuisje, maar niet bij ruig (subcultureel) volk dat echt kwaad in de zin heeft.
  Ze kosten een hoop, maar je ligt wel op straat, en dat konden van Theo van Gogh en Fortuyn ook hebben gezegd.

  Misschien moeten personen als die in media genoemde Taghi en Delano G(eerman) (indien wettig en overtuigend bewezen) wel een bewezen dodelijk spuitje krijgen om van toekomstige problemen af te komen in plaats van de massa met een experimenteel dodelijke spuit in te enten waar natuurlijke middelen als voldoende vitamine d en frisse lucht volstaan: men kan ziek worden, maar men overleeft door het immuunsysteem.

 23. “Komt de afschuwelijke moordaanslag op Peter R. de Vries (voorstander van verplicht vaccinatiebewijs om zelfs de supermarkt in te mogen) de overheid vanuit puur PR-standpunt eigenlijk heel goed uit?”

  Ik denk wel, dat dit gebeuren zal woorden aangegrepen voor het herstel van wat ze de ‘rechtstaat’ noemen, i.e. het tegengaan van ‘ondermijning’. Bodegraven is al vaker bij Nieuwsuur aan de orde geweest en ik proef erin, dat men harder wil gaan optreden. Weer een stap richting censuur.

 24. @ Léon van Duren: 6:03 pm. Helemaal met U eens Léon. Ze zullen zich zwaar moeten verantwoorden, voor de God van Abraham, Isaac en Jacob, Léon.

 25. We hadden het vandaag op ons kantoor in Cyprus er nog over.

  Niemand van de jonge vrouwen die bij ons werkt begrijpt waarom ook in Cyprus de vaccinatie religie door de overheid wordt opgedrongen.

  Het is onbestaanbaar dat in slechts 4 maanden tijd bij zogenaamd onafhankelijk werkende fabrikanten vaccins uit de grond werden gestampt en na minder dan 4 maanden testen toegediend. Een medisch experiment zonder weerga waarvoor we in vroeger tijden de bak zouden indraaien.

  Nu zien we wereldwijd dat de vaccins niet werken. Althans niet of beperkt tegen Corona. In Engeland, met een zogenaamd hoe vaccinatiegraad, reist het aantal besmettingen de pan uit. Nou ja “besmettingen”, bijna iedereen die getest is, is niet ziek. Het is een, met de BBC voorop, opgeblazen circus.

  Ik ben ook nog als legal administrator bij een aantal rechtbanken werkzaam. Eerder heb ik als bewindvoerder getekend voor toediening van het vaccin bij mentaal gehandicapte mensen. Ik had geen keuze. Zouden ze ziek worden dan zou het mijn schuld zijn.

  En wat denkt u dat er gebeurt? Een groot aantal dubbel gevaccineerden kreeg Corona waarvan sommigen ernstig. Ik ken mensen die na vaccinatie zelfs in het ziekenhuis terecht kwamen en maanden later nog tot 40 graden koorts hebben.

  We vroegen ons daarom tijdens de koffiepauze oprecht af wat er dan wel in die spuiten zit. We vinden het in ieder geval eng. Doodeng.

 26. Wàt gebeurt er met de PCR-testen (= afstaan DNA) ??? Wààr gaan die naartoe ??? Wààr worden ze opgeslagen ???

  Waarvoor worden ze later gebruikt ???

  Wie mijn PCR-test euh …;) ik bedoel DNA wilt, zal dit in het bijzijn van mijn topadvokaat moeten doen …

 27. Het einde van de grote Covid-comedie ????

  In elk geval zijn 80 ´% van de Belgen een eerste keer gevaccineerd met wie weet wat ???!! Zijn zij écht beschermd of zijn de financiële belangen van de CEO’s en grote aandeelhouders van Pfizer/Johnson & Johnson/Astra Zeneca enz. beschermd ??? 😉

 28. Afgelopen week, in antwoord op vragen van Fleur Agema:
  Hugo de Jonge: “Omdat je de maatregelen die je moest nemen, nodig had en om die te kunnen nemen, is het nodig om een ziekte te bestempelen als A-ziekte.”

  Dus “er moesten maatregelen worden genomen” (op bevel van wie?) en dus werd aan een relatief onschuldige aandoening de dodelijke A-Status verklaard.

  Dat is de omgekeerde wereld en het bewijs van Misleiding = Oplichting.!

  Op bevel van het GPMB (WHO) – Annual Report 2019 met plan voor 2020, wereldwijde opzettelijke verspreiding van een dodelijk virus, om te zien of de nodige “systemen” werken?
  (Kaag is lid van het GPMB).

 29. Ben trouwe lezer van de artikelen hier. Net als op het ” gewone nieuws” is het ook hier zaak om van het ” lopend bufet” aan informatie het juiste er uit te pikken ( en dat is voorhanden)
  Meningen blijven maar gewoon meningen dus beperk ik mij tot feiten die nooit en tenimmer door mensen door mensen zijn te beïnvloeden of ” te berekenen door computers” waar WEF kopstukken hun idioterie op baseren.
  Allemaal afleiding en niet belangrijk maar wel zeer iritant en ongelovelijk dom.
  Het magnetisch veld van de aarde neemt drastisch af en tel daar de onvermijdelijke pool-omkering bij en de veranderende zonneactiviteiten en je kunt niet anders concluderen dan dat 220 volt aan zijn laatste stuiptrekking bezig is.
  Daarnaast zal 4G 5G en WiFi velen de das om gaan doen ( ik lag 5 maanden geleden voor dood in het ziekenhuis en ben nu weer top-fit na wat aanpassingen ) maar met het eind van ons lichtnet is dat voor heel lang niet meer aan de orde.
  Kortom….De natuur gaat orde op zaken stellen. Lees de artikelen over deze onderwerpen maar aandachtig. De rest is door simpele zielen met hoogmoedswaanzin bedachte lariekoek….

  Natuurlijk is dit hoe ik het zie en een iedereen heeft recht op een andere mening, hoe fout die allemaal ook zijn.

  Rudolf, het hebben van een andere mening is goed, echter uw omgangsvormen deugen niet en dat is een feit. Enige bijscholing op dat punt zou gewenst zijn. Op dit forum is doorgaans de sfeer vriendelijk- en niet denigrerend naar elkaar toe. Mod.

 30. We weten inmiddels hoe het zit, althans de lezers van deze website. Wellicht inderdaad een goed idee om de focus te gaan verleggen naar zaken die niet gemeld worden in de MSM maar die des te meer impact zullen hebben. 👍

 31. Een vriendin van me die volledig gevaccineerd was is op reis ziek (geen reuk of smaak, grieperig) geworden. 1ste test was negatief 2de… raar maar waar positief 🤔. Laat de schapen maar schapen zijn!

 32. De mensen hebben even aan de vrijheid kunnen ruiken en worden vervolgens weer bang gemaakt door onder andere het verhaal dat er bijna vijfduizend mensen positief zijn getest.
  De pcr test deugt niet maar zal velen weer naar het vax brengen omdat ze denken daarmee beschermd te zijn tegen een fake virus en zijn verzonnen mutaties.
  Geef de mensen brood en spelen dan denken ze niet meer na.

 33. Het niet goed te praten drama dat Peter R. de Vries is overkomen kwam voor de onmiddellijk opgeporde regeringsleiders, bestuurders-, en overige genodigden wel heel goed uit zich voor een microfoon te uiten. Mijn denkende onderbuikgevoel constateerde nog voordat de praats van de driehoek door elke medelander kon worden ontvangen huiskamers, kantoren, bedrijven of waar men zich ook bevond, dat vooral het praatje van Femke een toneelstuk betrof. Een toneelstuk in navolging van de vele eerdere die ze durfde uit te kramen. Niets heeft deze dame aan waarheidsbevinding hoeven te onderzoeken om het getroffen slachtoffer een nationale held te noemen.
  De opmerking dat als het de heer de Vries niet was geweest, zij met alle zekerheid kon zeggen dat de politie niet zo zijn best had gedaan de daders binnen een uur op te kunnen sporen. Hiermee zet ze dus de halve burgerbevolking die met toegestane straatterreur, burenruzies, drugscriminaliteit etc etc te maken hebben volledig buiten spel.
  Is het niet vreselijk dat dit een bestuurder is van een hoofdstad in NL.
  En waarom mensen niet in opstand kwamen @Wist het al langer?
  Omdat ze simpelweg niet gehoord worden!!! Duizenden en duizenden opgestane burgers deden aangiftes die in een handomdraai verdwenen in de prullenbak ..Het is om te huilen dat we telkens door overheden afgeleid worden van 1 ding…De weg te kiezen naar Ken U Zelve.mvg Barbara…

 34. On bended knee is no way to be free”, staat op de kuit van De Vries getatoeëerd. “Het wil zeggen dat we aan niemand ondergeschikt zijn. Dat niemand ons kan overheersen. Dat wil zeggen dat we nooit ever, never iemands slaaf zijn”, vertelde de misdaadverslaggever tijdens een speech in 2016 over zijn tatoeage.

  En dat past goed bij het motto waar hij de quote op inspireerde, en wat volgens hem het levensmotto van zijn vader was: ‘liever staande sterven, dan op je knieën leven’. 

  Best hypocriet om dan een vaccinatiebewijs te eisen. Allemaal show allemaal onzin, iedereen in de media is een nagemaakte

 35. de Vries was ook voorstander van paspoorten voor staatlozen die niet over papieren beschikten. En na zo’n aanslag geeft de regering bibberend zomaar 10.000 paspoorten kado.
  Zoals de geboren nederlander zomaar 2 vaccins per persoon kreeg van de bibberende regering die misschien later wel stuiterend door den haag gaat als de peruaanse variant voet aan de grond krijgt. Want volgens de washington post omzeilt die elk vaccin. Zucht, en ga maar met vakantie: mogelijk tien dagen quarantaine op een mooi plekje aan zee is niet zo’n slecht idee.

 36. De demissionaire Mark R ,Hugo de J ,Sigrid K.en de bandiet Ferdinand G. zullen in geen duizend jaar gezichtsverlies willen lijden omtrent hun misdadige criminele COVID-19 strategie ! Deze moeten persoonlijk aansprakelijk worden gesteld vanwege hun misdaden tegen de menselijkheid!!! Pharmakeia = tovernarij (farmacie,farmaceutica)
  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!Deze geïnstitutionaliseerde schurken verdienen levenslange gevangenisstraffen!!

 37. Zeer onsmakelijk om mijnheer de Vries erbij te halen als de man met foute inzichten (naar uw mening) die nu gebruikt (kan ?) gaan worden door de overheid om strengere corona maatregelen te treffen.

  U gaat hier over een grens, en komt terecht in onsmakelijke stemmingsmakerij.

 38. Tja, de angst moet er van de corrupte (R) Overheid en de kartelpartijen wel onblijven hoor. En hun “schoothondjes”, de “leugenpers”, beter bekend als de MSM en het Staatsjournaal, zullen gretig meedoen om de angst bij de bevolking erin te houden. Maar de grote mensenmassa heeft het nog steeds niet door, en snurkt verder bij : “brood en spelen”.

 39. Wist het al langer; Waarom komen mensen niet in opstand?
  Zoek maar eens de quote van Bertrand Russel op die gaat over wat de social engineers gaan doen met de burgers, vaccineren, indoctrineren, en via onze voeding de mensheid daar krijgen waar de autoriteiten ze willen, namelijk totaal gedomesticeerd en slaaf.
  Het is aardig gelukt.

 40. Voor mensen die in contact zijn geweest met iemand die besmet of waarschijnlijk besmet is, adviseert de WHO nog steeds 14 dagen quarantaine. Het niet meer testen van asymptomatische personen slaat uitlsuitend op het willekeurig testen zonder dat daar vanuit de contacten aanleiding toe is.
  Maar het kan naar mijn idee wel uitgelegd worden als dat de huidige grootschalige toegangstesten onzinnig zijn.

  Linkje naar het originele WHO rapport:
  Heeft u een andere link. Mod.

 41. Waarom komen de mensen niet in opstand , is het nog steeds niet binnengekomen wat er afgelopen 11 jaar gebeurd.
  Met name de afgelopen jaren.

Comments are closed.