Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt

‘AfD gaat Duitsland en Europa niet redden, omdat geen enkele andere partij met hen wil samenwerken’ – ‘Zaken zullen in Europa eerst nog veel slechter worden, voordat het beter gaat’ –
Gewone burgers die protesteren tegen de massa immigratie, islamisering en het vele migrantengeweld worden door de media steevast ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ activisten genoemd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————-

Een Duitse politicus heeft tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. ‘Maar hij herhaalt wat heel veel andere mensen in privé gesprekken zeiden toen ik daar de laatste paar weken was om in het kader van Angela Merkels open uitnodiging aan wellicht zo’n 3 miljoen immigranten –de meesten van hen strijdbare mannen uit moslimlanden- de atmosfeer te proeven, mensen te bekijken, en de stemming van het publiek te peilen,’ aldus Delingpole.

Drie miljoen is veel hoger dan de officiële 1,5 miljoen, dat volgens tal van bronnen opzettelijk veel lager wordt gehouden dan het werkelijke aantal moslimmigranten dat naar Duitsland werd gehaald. Ettelijke honderdduizenden illegale moslims zijn de afgelopen jaren compleet van de radar verdwenen. Het is zo goed als zeker dat zij zich hebben aangesloten bij de vele criminele bendes die de Duitse steden almaar onveiliger maken, en vermoedelijk ook bij terroristische groepen.

Grootste probleem in steden zoals Frankfurt, waar Delingpole verbleef, is dat moslims er weigeren te integreren, zich vijandig opstellen tegenover de autochtone bevolking, en hun eigen discriminerende en onderdrukkende islamitische wetten erdoor proberen te drukken. Veel jonge migranten hangen al rokend rond in winkelcentra, parken, op pleinen en in Shisha lounges en kebab bars, waar er snel steeds meer van komen. ‘De instinctief beleefde Duitsers doen alsof ze het niet zien….  ze steken hun kop liever in het zand en doen alsof er niets aan de hand is.’

‘AfD gaat ons niet redden’

De opkomst van de door de manipulatieve media ‘extreemrechts’ genoemde AfD blijft vooralsnog hangen op zo’n 16%, alhoewel de anti-immigratiepartij volgens recente peilingen in de voormalige DDR bondsstaten met 25% inmiddels de grootste zou worden, net een half procent boven het CDU/CSU van Angela Merkel. De andere partijen hebben echter een antidemocratisch ‘cordon sanitaire’ tegen de AfD gesloten, net als in Nederland is gebeurd met de PVV en in Zweden met de Zweden Democraten.

‘Dus mocht u hopen dat de AfD Duitsland (en Europa) gaat redden van de gevolgen van Merkels zelf toegebrachte ramp – niet doen. De zaken zullen nog veel erger worden voordat het weer beter gaat. Vandaar de burgeroorlog die door deze Duitse politicus werd genoemd. En laat me benadrukken dat hij daar niet enthousiast van werd… Het was meer een gelaten zucht over het onvermijdelijke.’

Waarom doet Duitsland dit zichzelf en Europa aan?

Waarom Duitsland dit zichzelf en Europa aandoet, behalve het bekende en ‘uitgewoonde’ argument van collectief schuldgevoel over de Holocaust?

Sommige economen zeggen dat er gezien de lage geboortecijfers ‘vers bloed’ van buiten nodig is om de verouderende bevolking te vervangen, maar dit soort kulargumenten zijn door onder meer Douglas Murray in zijn recente boek ‘The Strange Death of Europe’ compleet ontkracht. Zo blijken 9 van de 10 moslimmigranten in West Europa jarenlang, een vaak permanent, aan het uitkeringsinfuus te hangen, omdat ze niet willen en/of niet kunnen werken.

Links wil blanken doen verdwijnen en ‘multiculti’ ras creëren

Dan is er nog het aan een religieuze ideologie grenzende absurde wereldbeeld van links, met kopstukken zoals ‘Nieuwe Wereld Orde’ miljardair-globalist George Soros, die serieus van mening zijn dat het importeren van miljoenen mensen uit een totaal andere en op de meeste vlakken vijandige cultuur Europa ten goede zal komen, en een einde zal maken aan het overigens amper nog bestaande ‘privilege’ van de door hen zo gehate autochtone blanke bevolking. Grenzen en nationale identiteiten worden door deze linkse cultuurnihilisten verafschuwd. Ze hopen dan ook op een vermenging van de nieuwkomers met de bestaande volken, zodat er een soort ‘multiculti’ ras in een multiculti EU-‘superstaat’ ontstaat.

Delingpole wijst erop dat het denken en streven van deze extreemlinkse globalistische elite is overgenomen door alle Westerse regeringen, op zowel hoog als lager niveau, en tevens door de meeste maatschappelijke instellingen, bedrijven, rechtbanken, et cetera. ‘Ze slikken allemaal het idee dat massa immigratie en de vorming van parallelle samenlevingen van niet geïntegreerde moslims onvermijdelijk is, en daarom niet te hard moet worden tegengegaan.’

Er is weliswaar een tegenbeweging op gang gekomen  -kijk naar Donald Trump, het Brexit, Matteo Salvini in Italië en Viktor Orban in Hongarije-, maar vooralsnog zijn het de globalisten die in de rest van Europa de koers bepalen. En die koers lijdt ons uiteindelijk naar een burgeroorlog.

Huidige elite in politiek en media staan aan kant islam, tegen het volk

Dat de islam ons wil veroveren en onderwerpen is al jaren geen geheim meer, en wordt niet alleen door ISIS en andere islamitische terreurgroepen, maar ook openlijk door ‘bevriende’ dictators zoals de Turkse president Erdogan nagestreefd. Delingpole waarschuwt dat de huidige heersende politieke (en media) elite niet noodzakelijk aan de kant van het volk staan. Integendeel, alles en iedereen die openlijk kritiek heeft op de massa immigratie en islamisering wordt meteen in ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ hoek geplaatst en verketterd.

Kijk bijvoorbeeld hoe de autoriteiten en media reageerden op de moorden op twee Duitsers door migranten in Chemnitz. Niet de moord werd veroordeeld, maar de boze reactie van de bevolking hierop. TV-teams zetten zelfs complete ‘jachten op buitenlanders’ in scene. Duitse nieuwszenders en kranten weigeren te berichten over de exploderende migrantencriminaliteit, en bestoken de bevolking met officieel Berlijns nepnieuws over een zogenaamd ‘steeds veiliger wordend’ Duitsland.

‘In plaats van hun koers aanpassen en deze zaken aanpakken, keren de elites zich tegen de boodschappers. Ze drukken mensen die openlijk de verkrachtingsbendes, de moorden, de zuuraanvallen en het antisociale gedrag aan de kaak stellen de kop in en bestraffen hèn, en niet de daders.’

Geen happy ending voor Europa

Delingpole schrijft dat het establishment de waarschuwingen over een komende burgeroorlog in Europa wel weer belachelijk zal maken als een ‘paranoïde rechtse complottheorie’. Ze proberen daarmee iedere oppositie tegen het immigratie/islamisering beleid monddood te maken, zodat de verandering van Europa in Eurabia/Eurafrika al binnen enkele jaren onomkeerbaar is, en onze (klein)kinderen een zeer onzekere en vooral onveilige en armere toekomst tegemoet gaan.

De journalist besluit: ‘Nu er zo’n enorme en groeiende kloof is tussen hoe onze heersende globalistische elites over islam en immigratie denken, en wat de gewone man van islam en immigratie vindt, hoe kan er dan ooit nog een ‘happy ending’ mogelijk zijn?’

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)