Duitse overheid gaat migranten vanwege verkrachtingsgolf seksuele gedragscursus geven

‘Rapefugees not welcome’ demonstratie na de beruchte migranten aanrandings/verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Migranten krijgen tijdens korte cursus onderwezen dat het willen van seks met een vrouw vergelijkbaar is met het vragen of ze een kopje thee wil

—————————————————————————————————————————————-

De volkswoede over een niet aanhoudende golf aanrandingen en vaak schokkend wrede verkrachtingen van (/ moorden op) Duitse vrouwen en meisjes lijkt eindelijk in Berlijn te zijn doorgedrongen. De regering Merkel reageert echter niet zoals velen hopen. Migranten krijgen voortaan op vrijwillige basis een vier uur durende cursus waarin hen wordt uitgelegd hoe ze zich tegenover het vrouwelijke geslacht dienen te gedragen. Yeah right… dat gaat vast en zeker helpen.

‘Samen voor Veiligheid’ heet de cursus die commissaris voor Integratie Annette Widmann-Mauz aan migranten wil geven nadat opnieuw een schokkende verkrachting in Freiburg de media haalde. Zo’n 10, 11 migranten vergrepen zich daar urenlang aan een Duits meisje.

Let op, in Berlijn wordt vaak teveel gedronken en drugs gebruikt

De lessen zijn vrijwel hetzelfde als een Zweedse cursus die vorig jaar werd opgestart. 7 (moslim)migranten uit Syrië, Irak en Afghanistan –waaronder enkele vaders- kregen onder andere een video te zien over een man die een vrouw mee naar huis neemt, de deur op slot doet en haar verkracht op het moment dat ze weg wil gaan.

‘Ze had teveel gedronken, nu gaan ze met elkaar naar bed,’ zei er een. ‘Hij wist heel goed wat hij wilde,’ vulde een ander aan. Op dat moment komt moderator Carola Pietrusky-Niane tussenbeide en legt uit dat ‘het in Berlijn vaak gebeurt dat jonge mensen veel drinken en drugs gebruiken’, met in sommige gevallen dit soort agressieve misdaden als gevolg.

‘Kinderen willen niet per se aangeraakt worden’

Tijdens een andere oefening krijgen de migranten op een tablet te zien hoe dicht ze bij iemand mogen staan zonder iemands ‘personal space’ binnen te dringen. ‘Je moet niet te dicht bij iemand met wie je praat gaan staan,’ legde Pietrusky-Niane uit. ‘Hetzelfde geldt voor kinderen, die willen niet per se aangeraakt worden (door vreemden).’

Andere vragen die de migranten, die meestal uit islamitische landen komen waar jongens en meisjes streng gescheiden worden en waar verkrachting binnen het huwelijk niet als misdaad wordt gezien, moeten beantwoorden luiden ‘Hoe weet je wanneer een vrouw gewillig is?’, en ‘Hoe reageer ze als ze dat niet is?’

Willen van seks met vrouw vergeleken met vragen of ze kopje thee wil

Om te laten zien dat er in Europa (nog) wel verschil bestaat tussen vrijwillige en gedwongen seks krijgen de migranten een andere korte video te zien waarin een voice-over het vergelijkt met het ‘vragen of iemand een kopje thee wil. Als ze ‘ja, graag’ antwoordt, is dat omdat ze het wil. Als ze aarzelt, kun je thee zetten en het nog eens vragen. En als iemand zegt ‘nee dank je,’ dan maak je geen thee en wordt je niet boos. Met seksualiteit is dit hetzelfde.’

Als je zoiets nog moet uitleggen is dat een alarmsignaal dat dit soort mannen helemaal niet in onze cultuur passen en hier dus niet thuishoren. Of denken ze in Berlijn nu echt dat ze met dit soort infantiele stoomcursusjes het denken, het gedrag en de totaal andere mens- en maatschappijvisie van migranten kunnen veranderen, en er daarmee eindelijk een einde komt aan de niet aflatende golf van aanrandingen, verkrachtingen, moorden en andere geweldplegingen?

 

Xander

(1) TheLocal.de via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Op vrijwillige basis naar de Rutger stichting?? laat me niet lachen

 2. Als een westerling iemand verkracht in een moslimland krijgt hij geen cursus maar de kogel…..

 3. Gewoon teasers aan vrouwen uitdelen. Dat helpt meer dan een video over een kopje thee.

 4. Waarom denk je dat al die moslim vrouwen een hoofddoek/nikaab/burka dragen? Die betekent “handen af”. Dit lichaam is reeds in het bezit van iemand anders! Die iemand anders is dan wel een moslim. Of dit nu een vader, broer, oom of echtgenoot is maakt niet uit.
  In de moslimwereld kunnen rijke mannen zich (officieel) vier vrouwen veroorloven. Die lopen dan rond met een eigendomscertificaat op het hoofd. Doordat de rijken zich meerdere vrouwen kunnen veroorloven ontstaat dus een vrouwentekort voor de armere mannen. Die zullen dan op hun kin moeten kloppen, handarbeid verrichten of hun (of buurman’s) geit/schaap bestijgen.
  Komen zulke mannen in de Westerse wereld dan geloven ze hun ogen niet! De straten lopen vol met onbedekte houri’s, ze zijn, nog vóór hun dood in het paradijs beland! Ze steken hun hand uit en nemen wat ze willen. Want een houri kan geen nee zeggen. Dat heeft allah zo verordoneerd. Trouwens, een hoer kan je niet verkrachten. Of wel?

 5. Het moet niet gekker worden ze weten heel goed als een vrouw iets niet wil maar daar kijken ze niet naar ze gaan gewoon door voor wat ze van plan waren oow wat zijn ze weer zielig de smeerlappen terug sturen dan ben je er van af

 6. De Europese bevolking uitmoorden daar gaat het om.Europa overnemen. Er komen immers steeds meer
  migranten bij. Hun cultuur is hen heilig en dat willen ze ons ook opdringen.
  En dat zal met een cursus niet veranderen. Ze lachen ons uit.

 7. Idioot gewoon. Die daders weten donders goed dat verkrachting slecht is. Ze zijn aso, maar niet achterlijk. Behandel ze zoals ze zijn. Namelijk criminelen.

 8. Hoe weet je wanneer een vrouw gewillig is?’
  Dat weet ik als autochtoon al vaak niet,
  Kijkende vrouw is net zo erg als een lekkende dak, ik ben handig, geef mij ten alle tijden maar een lekkende dak, repareren en klaar 😉
  Op veilig, Dus ben Vrijgezel gebleven

 9. Totaal van de wereld, deze hypocriete, reactionaire gekken die beweren links te zijn maar enkel hun eigen financieel belang dienen. En volledig hersenloos al die linkse volgers die dit soort, zoals de boekjes over solidariteit schrijvende huichelaar Timmermans, lopen te verdedigen. Doe jullie ogen eens open en zie hoe die lieden wonen. Maak jullie eens los van loos gewauwel, bevrijd jullie van leugens en bedrog van ultra-rechtse geldharkende partijcommissarissen, zoals de ooit tot liberaal van het jaar uitgeroepen ‘linkse’ Halsema. Dit soort en zelfs miljonairs die beweren links te zijn, zijn bedriegers: links en miljonair zijn is een contradictie. Schudt dit fake links eens op! Weg met die bedriegers, weg met reactionaire dynastieën, weg met geëiste opvolging vanwege daden van ouders/grootouders. Kom voor jullie eigen belangen op, gewone linkse mensen, wordt eens wakker!

 10. Zoals immer wordt ook hier de boel weer bewust verdraaid, om de hoofdproblemen onder de mat te foefelen. Tienduizenden gelukszoekers komen er werkelijk per maand bij en die getallen zullen verbleken bij de toestroom in de toekomst als dit zo door gaat. Nou ben ik er wel degelijk een voorstander van om mensen op te vangen als ze vluchten voor geweld. Maar de hoofdmoot die Europa te verwerken krijgt vlucht al lang niet meer voor geweld. Ze willen een beter, lees gemakkelijker leven. Daar is op zichzelf niets mis mee, maar die hoofdmoot wil er niets voor doen. Dat is feitelijk ook de reden waarom het in het geboorteland zo`n bende is. Ja ze kunnen prima aanwijzen wie daar de schuldigen van zijn, maar in de spiegel kijken is er totaal niet bij. Het kwetsbare sociale stelsel zal binnenkort bezwijken onder de druk van profiteurs die echt niet van zins zijn bij te dragen. De autochtone blanke voornamelijk christelijk en hardwerkende bevolking wordt met de rug tegen de muur gezet. Je mond houden en als slaaf afdragen om de profiteurs het paradijs te geven? Hoe lang zal die kruik zonder spanning onder gehouden kunnen worden?

  https://www.nu.nl/politiek/5975761/krijgt-extreemrechts-voet-aan-de-grond-in-nederland.html

  Het antwoord daarop is nochtans heel simpel. Je moet het wel willen zien.

 11. Genadeloos afstraffen en daarna deporteren is het enige wat helpt.
  En rot die Nep overheid er maar achteraan !!

 12. Wat een partij onnozele onzin weer. Mensen moedwillig uit hun land verjagen .Z,g om dat het daar niet meer veilig is. en dan verwachten dat zij zich gelijk aanpassen aan onze gewoonten en denkbeelden. ja misschien over 100 jaar. Wat men een ander of land heb aangedaan komt altijd terug bij de veroorzakers van het nu z,g probleem.

 13. Geen cursus, maar de sjambok gebruiken hebben ze het zo afgeleerd om vrouwen lastig te vallen

Comments are closed.