Duitse inlichtingendienst: China vroeg WHO om mens-op-mens besmetting corona zo lang mogelijk te ontkennen

Groepsfoto uit 2017, met veel hoofdrolspelers die nu begonnen zijn met het oprichten van een communistische werelddictatuur: Angela Merkel, Xi Jinping, Tedros Adhanom, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Christine Lagarde, António Guterres, Donald Tusk, en natuurlijk ‘onze’ eigen Mark Rutte (linksboven, wegkijkend). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Sinds februari door de mainstream media ‘nepnieuws’ genoemde feiten blijken (weer) de harde waarheid te zijn

—————————————————————————————————————————————–

Het mainstream magazine Der Spiegel schrijft dat de Duitse inlichtingendienst heeft onthuld dat de Chinese president Xi Jinping aan WHO directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus – een voormalig topofficial van een communistische terreurorganisatie, die op voorspraak van China de hoogste WHO baas werd- heeft gevraagd om de ernst van de uitbraak van het coronavirus in januari te verbergen, en de mens-op-mens besmetting van het virus zo lang mogelijk te ontkennen. Ondertussen sloeg China massaal medisch materiaal in, en liet het tientallen miljoenen Chinezen wekenlang gewoon op het vliegtuig naar bestemmingen over de hele wereld stappen.

Op 21 januari –één week nadat de WHO de wereld verzekerde dat er ‘geen duidelijk bewijs’ was dat corona van mens op mens werd overgedragen- zou Xi zijn ideologische partner Tedros hebben verzocht om de corona uitbraak geen pandemie te noemen, ondanks het feit dat deze uitbraak dat volgens de eigen richtlijnen van de WHO wel degelijk een pandemie was.

Hoewel de WHO op 22 januari verklaarde dat onderzoek in Wuhan ‘suggereert dat er mens-op-mens besmetting plaatsvindt’, wachtte de inmiddels ernstig in diskrediet geraakte VN ‘gezondheids’organisatie tot 11 maart om corona tot pandemie te verklaren.

Buiten de EU, dat heel hard zijn best doet om in alles een kopie van China te worden, twijfelt vrijwel niemand eraan dat de communistische partij (CPC) in Beijing de uitbraak zo lang mogelijk verborgen heeft gehouden, en toen dat niet meer ging heeft gebagatelliseerd, terwijl belangrijke informatie werd achtergehouden voor de internationale gemeenschap. Hierdoor kon het –naar nu blijkt voor 95% van de mensen ongevaarlijke- coronavirus zich over de hele wereld verspreiden.

WHO wilde grenzen Amerika en Europa zo lang mogelijk openhouden

Taiwan waarschuwde al op 31 december 2019 dat er in Wuhan mens-op-mens besmettingen met een virus plaatsvonden. Dat werd om hoogstwaarschijnlijk politieke redenen –China erkent Taiwan niet- door de WHO genegeerd. Vervolgens drong de WHO er met name bij Europa en Amerika wekenlang op aan om de grenzen vooral NIET te sluiten, en gewoon door te blijven vliegen op China. Het nemen van medische voorzorgsmaatregelen voor reizigers was niet nodig, zo werd beweerd.

Zelfs nadat China’s bekendste pulmonoloog, Zhong Nanshan, op 20 januari de mens-op-mens besmetting van corona bevestigde, bleef de WHO de gevaren bagatelliseren, en adviseerde het tegen het uitgebreid testen van mensen op het virus. Ondertussen was China begonnen met het inslaan grote hoeveelheden medisch materiaal. In de laatste week importeerde het land 56 miljoen mond- en ademhalingsmaskers. Tegelijkertijd deed het communistische regime geen enkele poging om te voorkomen dat miljoenen Chinezen naar het buitenland bleven reizen.

‘Nepnieuws’ blijkt weer de harde waarheid

Het grootste deel van de bovenstaande feiten zijn al sinds februari bekend bij de onafhankelijke en alternatieve media, maar worden door de mainstream media nog steeds ‘nepnieuws’ of ‘complottheorieën’ genoemd.

Daarmee bevestigen ze andermaal hun dubieuze reputatie als almaar schaamtelozer optredende propagandakanalen van de gevestigde orde, die samen met globalistische miljardairs zoals Bill Gates en George Soros overduidelijk in één bed slapen met de communisten in China, de WHO en de VN. Ze promoten zelfs 24/7 willens en wetens de in gang gezette vernietiging van onze vrije, democratische en welvarende samenleving, waarna op de puinhopen van de ‘Grote Gates Depressie’ een wereldwijde communistische techno-klimaat- en vaccindictatuur zal worden opgericht.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Michel Temer, bron 07/07/2017 – Foto Oficial na Filarmônica de HamburgoCreative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Mag ik even advocaat van de duivel spelen? (China in dit geval). Misschien ben ik heel cynisch hoor, maar ik ben ook een schaker, die moeten meerdere zetten vooruit kunnen denken zoals u weet om een goede aanval op te zetten. Hoe verder je vooruit denkt hoe beter je bent.

  Ingrediënten:
  Ik vertrouw de genoemde bronnen voor geen meter: Der Spiegel en Duitse inlichtingendienst (werken vóór /met CIA etc).
  Politici zijn notoir als het komt op ‘lekken’ van informatie (‘oeps, kon ik niks aan doen hoor’ maar wel bewust informatie verspreiden die ongewenste plannen tegenwerken of het publiek daarop voorbereiden of misleiden).
  Het patent voor corona-virus aanpassingen liggen uit de VS, maar de ingrediënten zijn lokaal Chinees. De vingerafdruk is Chinees, maar de lading is Amerikaans.
  De elite gebruikt graag angst als massa-controle. Een regering kan makkelijk onpopulaire wetten doorsluizen in tijden van crisis, en geen crisis acuter dan constante oorlog (1984!). Daarom worden ‘rogue states’ naar voren geschoven als vijanden, een Phantom Menace, zoals de USSR/Rusland, Nazi Duitsland, Italië, Spanje, China, Cuba, Venezuela, Irak, Iran, Lybie, Servië, Vietnam etc etc.
  Ook onlangs met 5G protesten (antenne branden) worden eerst geruchten verspreid via ‘alternatieve media’ juist en onjuist en geplande disinformatie via opgezette kanalen (oa Alex Jones met een beetje waarheid en veel FUD; fear uncertainty and doubt), agressieve onzinnige acties uitgevoerd zodat gewone mensen alleen ‘complot gekkies’ zien, (kritische geluiden dus gediscrediteerd) en vervolgens wordt 5G uitgerold en door de massa kritiekloos geaccepteerd, zelfs verwelkomd.

  Nu het recept: bereid de ingrediënten voor, zet de stukken op hun plek, verberg het moordwapen in het huis van de gewenste zondebok, laat het wapen afgaan en laat het op een ongeluk lijken, verspreid geruchten via onbetrouwbare getuigen, geef vijanden valse informatie die ze denken tegen je te kunnen gebruiken, offer een stuk op, herhaal de valse informatie vervolgens later nòg een keer maar nu door jezelf gecontroleerde ‘goedgekeurde’ kanalen zodat iedereen zegt;’zie je wel!’ (herhaling maakt dat men het gelooft). Nu wordt de zondebok aangeklaagd. Zo is een casus bellum geschapen (een reden voor oorlog) die de massa woest maakt zodat ze maar al te graag in oorlog gaan en hun jongeren opofferen ‘for the just cause’, de goede zaak.

  Dus de CIA of private geheime dienst stuurt een agent op pad met een recept voor een veelbelovend (anti-) virus, een etnisch Chinese agent of uitwisselings student/stagiair, laat hem perongeluk iemand besmetten nabij de veemarkt waar vleermuizen verkocht worden waar je virus afkomstig van lijkt te zijn, gebruik je netwerk om pressie uit te oefenen om willens en wetens verspreiding niet te hinderen, laat honderden mensen op video doodvallen en verspreid dit via alle kieren om de Chinese staatscensuur heen, breng de geruchtenmachine via vijandige en geplante ‘alternatieve media’ op gang, hinder informatie over effectieve geneeswijzen, laat zien ‘hoe erg het is’ zodat iedereen zo bang wordt zodat ze zonder problemen omgekeerde quarantaine oftewel lock down protestloos accepteren en zo is een volgende ‘crisis’ gemaakt die vooral de middenstand raakt. En laat nu de overheden langzaam bijdraaien, de media ‘feiten’ ontdekken en het volk ziet dat het goed was en nu klaar is om de zondebok te gaan schieten: China! (een bok schieten=een domme fout maken) Want China staat toch met het moordwapen in handen? Overal vingerafdrukken, centrum van de uitbraak, leugens over oorzaak, ernst en aanpak, zo schuldig als wat. Zo lijkt het.

  Tig vliegen in 1 klap, ernstige schade aan economie van kleine ondernemingen en burgers, reden voor economische maatregelen (nog meer geld bijdrukken), iedereen is totaal afgeleid van wat er werkelijk gebeurt in de wereld, Trump is zijn economische winst onder zijn bewind succesvol afhandig gemaakt, afgenomen weerstand tegen genetisch paspoort en verplichte inentingen, mensen willen een oplossing voor de maatregelen (hegeliaanse dialectiek: creër een crisis, laat tegenbeweging ontstaan en kom dan als redder met ‘de oplossing’). Casus voor verdere economische sancties tegen China (=economische oorlog wat vroeger een belegering heette). Deze gefabriceerde crisis schept zóveel mogelijkheden voor de ‘elite’ (+US dems) en niemand durft wat te zeggen want het is allemaal zo erg.

 2. Beste@Tooske, ik begrijp uw bezorgdheid over dat zeer omstreden, gevaarlijke Vaccin van Bill & Co, maar Overheden die hem en zijn personeel in 7 fabrieken hun gang laten gaan die zijn helemaal Dol en niet te vertrouwen!!!

  Beste@ Wachter…Ook u: Dank voor uw reactie!!! Gelukkig zijn er nog veel Wakker Burgers zoals u die zich zorgen maken om die steeds meer Verplichte Vaccinaties van een dol gedraaide Overheid. Velen vragen zich al lang af…

  – Waarom geloven Burgers het RIVM niet meer? Eerst geen mondkapjes! Nu weer wel? Pffft!!
  – Waarom geloven burgers Doktoren niet meer die hun Vaccinaties Promoten?
  – Mensen geloven de Cijfers over zieken/doden al lang niet meer! Ze roepen maar wat.
  – Mensen geloven Politici niet meer, die aangeven dat vaccineren zo belangrijk is. Papegaaien?

  Wat denken veel burgers van:

  – Doktoren die financiële belangen hebben?
  – Grote farmaceutische bedrijven die opereren om winst te maken,
  – Politici die andere belangen dienen dan de burger,
  – Politici die liegen, of draaien, of de burger laten vallen als burgers letsel oplopen van vaccinatie. De Overheid is dan Niet verantwoordelijk!!!

  In de Volkskrant las ik: HUISARTSEN verdienen flink o.a. De GRIEPPRIK. Volgens het Nationaal Programma Grieppreventie ontvangt de huisarts per ‘geïndiceerde patiënt een vergoeding van € 11,70 per toegediend Vaccin’. Dat kan flink oplopen. Huisarts Joost van Zaat zegt in de Volkskrant: ‘Op die griepmiddag jassen we er in een paar uur 1200 vaccins door.’ Tel uit uw winst!

  Een Enkele arts spreekt zich uit Tegen de Griepprik zoals Hans van der Linde die in Trouw uitlegt waarom we moeten stoppen met de griepprik: ‘Van de griepprik is Niet bewezen wat het effect ervan is. Reden genoeg om ermee te Stoppen[!!!] stelt huisarts Hans van der Linde. Miljoenen Nederlanders krijgen elk najaar weer de griepprik. Het Nut van deze Vaccinatie wordt echter toenemend in Twijfel getrokken.

  Geen wonder: Er verschenen Vier Boeken vol waardevolle INFO:

  1* Lees het boek van onderzoeksjournalist, Daan de Wit: Dossier Mexicaanse Griep – Een kleine Griep met Grote gevolgen! Een Eye-Opener.
  2* Lees ook…Wat Artsen je niet vertellen: Lunne Mc Taggert.
  3* Voorts Lees: Vaccinatie, van Vierra Scheibner. 
  4* Vaccin Vrij, door Frankema. Kennis is Macht!

 3. Ruimtelijke ordening, satellieten en alles controleerbaar met afstandsbediening

 4. Ramshoorn, Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Ja, mooie slogan, maar hopelijk komt die waarheid gauw boven tafel, voor we door Bill dood geprikt worden.
  Hoe lang gaat dit duren? wie staat er op om dit te stoppen? hoe lang blijven mensen nog achter dit virus staan? hoe lang duurt het voor mensen zelf hun hersens laten werken? waarom willen we de hele dag negatief gevoed worden met corona?
  Ik ben een simpele huisvrouw, maar snap hier helemaal niets van! We gaan gewoon met de horde mee. Straks heerlijk laten vaccineren…..niet wetend wat het met je lichaam doet en daarna mauwen als het mis loopt. In mijn lijf komt geen corona spuit, PUNT

 5. Binnen de EU zullen mensen weer betaald zijn door China en blijft alles binnenskamers, schandalig maar waar.

 6. ” Poppenkastpolitiek ”
  De poppenkast is theater in het klein,
  met Jan Klaasen en Katrijn.
  Die meppen er lustig op los,
  en komt de brigadier zijn ze de klos.
  Daar wordt de kleinen voorgedaan,
  hoe het hun later zal vergaan.
  En de poppenspeler neemt het niet zo nou,
  die trekt alleen maar aan het touw.

  Voor het grote mensenpubliek,
  hebben we de poppenkastpolitiek.
  Op de poppenspeler z’n wetten,
  dansen hele kabinetten.
  De poppenkast, wat is dat nou ???
  politieke marionetten aan een touw.
  Waar de marionetten de klappen uitdelen,
  niet te verstaan voor velen.
  En voldoe je niet aan hun gezag,
  word je al gouw opgebracht.

  Dan nemen ze het niet zo nou,
  en slaan hun brigadiertjes je bont en blauw
  Want met de wetten in de hand,
  regeren ze het ganse land.
  Appeleer je aan de wet,
  word je meteen rechts(buiten) gezet.
  Maken ze je monddood,
  heb je op de plank geen brood.

  Bij de voedselbank aan gekomen,
  sta je in de rij met dak -en werkelozen.
  Heb je daarvoor die marionettenpartij gekozen.

  En de poppenspeler neemt het niet zo nou,
  trekt alleen nog vaster het touw.

 7. Beste@Mo…Dank voor uw Ingezonden. Mijn reactie Al is de leugen van China en WHO nog zo snel, de Waarheid achterhaalt haar wel.

  Aan die wereldwijde massamisleiding van hun hangt een zeer duur prijskaartje!!! De huidige betrokken VS, VN en EU machthebbers die nu denken hun oogmerk gehaald te hebben met een Wereld in Lock-Down zullen op een dag niet weten waar ze kruipen moeten. Openbaring 6.

  Gelukkig zijn er ook landen die niet meedoen met die Corona-hysterie.

  De Regering in Zweden heeft maling aan die draconische maatregelen die WHO voorschrijft. Burgers zijn daar hard aan het werk, treinen, bussen, trams rijden, en burgers hebben daar geen 1.5 meter afstand, concertzalen, bibliotheken, restaurants, terrasjes, voetbalstadions zijn daar gewoon open. Burgers daar gebruiken in opdracht van de Regering gewoon hun eigen gezonde verstand en eigen verantwoording!!!

  Zij weten daar…Er zijn allang goede medicijnen beschikbaar tegen Corona zoals al bewezen werd door gerenommeerde Artsen. Niemand zit toch te wachten op een gevaarlijk Vaccin van Bill Gates met bijwerkingen die niemand nog kan voorspellen! Je moet wel Gesjoggeld zijn om die troep van dat Vaccin in je gezonde lichaam te laten spuiten? Bill Gates schat met droge ogen dat er door dat gevaarlijke Vaccin van hem wel 700.000 doden kunnen vallen? En dat loopt gewoon vrij rond?

  1* Een gezonde levensstijl is toch veel beter en veiliger?
  2* Vitamine C en D en Zink.

  Maar ja, Het Ergert de mensen dat de Waarheid zo eenvoudig is. Johann Wolfgang von Goethe.

  Wat is er geworden van al die machtige, gewetenloze, verwaande dictators die dachten een wereldrijk gesticht te hebben?
  De Farao’s, Alexander de Grote, De Romeinse Keizers, De Pausen, Lenin, Stalin, Mao, Mussolini. Franco, Hitler, Pol Pot Amerikaanse Presidenten, VS, EU, WHO!

  En nu dus XI , Merkel, Macron, Trudeau, Rutte, die Mindful denken? Hoe zullen zij straks in de geschiedenisboeken beschreven worden?

  Zijn zij deze bovengenoemde potentaten de Franse Revolutie [Kerk en Koning] van 1789 vergeten, toen in Parijs heel het Volk in opstand kwam [stierven van de honger] met het daarop volgende Schrikbewind van 1793.

  De waarheid reist om de wereld. Ze moet, want ze wordt overal Afgewezen, vooral op NPO-Radio en TV en in kranten. Hoe ik dat weet?

  Wat hebben Pausen te zoeken in de VN vergaderingen in New York en in Straatsburg of Brussel? Er is toch scheiding tussen Kerk en Staat? Dat moet blijven!!!

  Ik las buiten de Bijbel ook het uitnemende boekje van historica en journaliste Els van Diggele:
  De Misleidingsindustrie – Hoe Nederlandse Media ons DAGELIJKS beetnemen – Een Pamflet.

 8. Ik verzin dit niet, deze totaal cijfers komen van het R.I.V.M.zelf.
  Stand van zaken op 10 mei 2010.
  Onderliggende aandoeningen en/of zwangerschap bij overleden patiënten jonger dan 70 jaar .
  overleden,
  totaal gemeld 614
  Daarvan met onderliggende aandoening 432
  Geen onderliggende aandoening 62 dus, alleen aan corona.
  Niet vermeld 120
  De overige doden zijn dus boven de 70, hun conditie is niet bekend.

 9. Dit had ik nog in gedachten,maar ben ik vergeten :

  En als Taiwan al op 31 december waarschuwt voor mens op mens besmetting,dan is dat nog geen reden om dat niet in de wereld op te pikken en serieus te nemen.En je zou toch denken dat veiligheidsdiensten meteen in begin december al een informatieverwerkende unit inzitten om de president en gezondheidsinstellingen in hun land te informeren over dingen die gebeuren.

 10. Het bleek nogal een gedoe om in het artikel van Der Spiegel te komen.Het zegt me allemaal niet zoveel dat zo’n veiligheidsdienst zoiets laat lekken of dat de premier van Australië Trump bijvalt dat nader onderzoek wenselijk is naar de rol van China.Als het erop aankomt zingen ze allemaal hun wijsje wel mee in het koor van wolven van de westerse wereld met hun zogenaamd vrije media en onafhankelijke NGO’s.
  En als je maar keer op keer blijft herhalen via allerlei kanalen dat er misschien een virus is ontsnapt uit een laboratorium in Wuhan neemt uiteindelijk ook Bernard Hammelburg als public opinion maker in dit land dat wel over als iets waar serieus naar gekeken moet worden.
  Dat het om een biologisch wapen zou gaan,lijkt wel heel onwaarschijnlijk.Het virus zou bewerkt zijn in onderzoek naar vaccins.Of zou ik er achter zitten omdat ik al jaren ‘gekscherend’ zeg dat ik zou willen dat de mens genetisch zodanig wordt aangepast dat hij zo tussen de 60 en 65 snel sterft,maar in ieder geval nog zo’n 20-25 jaar van het leven kan genieten als hij of zij met 45 met pensioen gaat?Of tot de dood blijft doorwerken als dat iemands lust en leven is.
  Het meest waarschijnlijk lijkt me toch dat het virus spontaan is overgegaan van dieren op mensen.Bevolkingsdichtheid en al die akelige straling en vervuiling kunnen ook nog bijgedragen hebben aan mutaties.
  Het lijkt zinloos te zoeken naar een patiënt0 in dat geval.We zien dat het virus vaak ongemerkt gedragen wordt,maar dan wel overgedragen kan worden.De symptomen zijn zo aspecifiek en breed dat het in eerste instantie moeilijk te herkennen is.Eind november of begin december kwam het voor het eerst zo ter sprake,maar hoe serieus kan je zoiets dan nemen op grond van beschikbare informatie en beperkt virologisch onderzoek door buitenstaanders?Een oogarts nota bene.Of zouden die mensen er al meteen meer weet van gehad kunnen hebben?
  Dan is het ook heel goed denkbaar dat het virus van buitenaf binnengekomen is.Misschien door sympathisanten van de zogenaamde democraten In Hong Kong,de amerikanen of vooral de engelsen die hun ondergang tegemoet gaan.
  Of toch door de chinese overheid?Op school leerde ik over de culturele revolutie in China dat
  het weleens een bewuste onderneming zou kunnen zijn om het land en de economie een beetje op te frissen en dat ze daar wel meer van die campagnes zo organiseerden.
  Zo simpel lag het achteraf ook weer niet,maar onze economie,die van China en de wereld stonden er ook weer niet zo florissant voor als men nu wel wil doen geloven.
  Het kan al die wereldleiders inderdaad wel weer eens goed van pas komen de boel zo op te schudden.
  Het lijkt me niet erg zinvol al te diep te graven in dit soort vragen en al helemaal niet om de schuld af te wentelen op China.Alle landen waren slecht voorbereid en traag met het invoeren van maatregelen.Ook toen allang duidelijk was dat de ziekte in China heel serieus genomen werd.En Trump spant wel de kroon en die zet nu alleen een grote bek op om zijn positie bij de verkiezingsstrijd veilig te stellen.
  Als ik chinees was,zou ik de wereld maar verder aan zijn lot overlaten.Misschien wat contacten in Afrika houden.Dan zoeken ze het verder maar uit.De binnenlandse politiek strak houden en waar nodig de confrontatie met de buitenwereld beantwoorden.Ik weet niet of dat nog zou kunnen,maar ik maak me ongelooflijk kwaad over die rattenmentaliteit in de wereld.

 11. De waarheid komt steeds meer aan het licht, en de maskers vallen steeds meer af! Goed artikel Xander.

 12. In dit kader is het ook uitermate interessant (verdacht) dat de definitie van een “pandemie” door de WHO is gewijzigd. In de bijgevoegde link http://whale.to/vaccine/who_change.html zie je (in pdf) de oude en de nieuwe definitie, waarbij in essentie is verwijderd dat een pandemie enorme aantallen overledenen kent.

 13. Wie zal hun ooit berechten ?
  Het door en door corrupte politiek doorspekte ,gerechtelijk apparaat ?

 14. Je kunt dit wel plaatsen en ik denk zelf dat veel ook wel klopt maar wat ik toch vaak mis zijn de bewijzen die het verhaal onderbouwen. Dus blijft het maar vaag zonder dat de bewijzen op tafel komen

 15. als in een land een zeer besmettelijke ziekte uit breekt in dit geval china dan moet dat land in quarantaine dat betekend alle vlieg verkeer per direct stoppen met dat land grenzen dicht ondanks wat die who zegt maar alle regering leiders hebben dit besluit veel te laat genomen en nu is dat virus in alle landen aanwezig ik hoor nog een minister zeggen dat virus komt niet in europa wat een domheid van die man het ontbreekt hem totaal aan algemene ontwikkeling men is ziende blind en nu zitten we met een groot probleem dat niet zo groot had geworden bij tijdig ingrijpen nu verschuilen ze zich weer achter een vaccin terwijl er ook medicijnen en supplementen zijn die dit virus in de kiem smoren dus op dat gebied ook weer ziende blind .

 16. Waarom blijft iedereen het hebben over een virus? Het kost echt weinig moeite om te ontdekken dat het allemaal nep is. Je hebt er wel een open geest voor nodig en de vereiste om voor jezelf te denken. Een gegeven dat niet ieder mens siert … spijtig maar helaas …

  Beste Mod: Ik ontken niet dat er een corona virus bestaat, maar het is niets meer dan een gewone verkoudheid en in het slechtste geval een griep, die overigens niet dodelijker is dan vorige jaren. Ik weet heel goed dat ook jij deze gegevens en nummers kent.

  Beste Ambushsorus,het beheer spreekt uit respect de gasten met u aan en verwachten dit ook van onze gasten naar het beheer toe. Mod.

 17. Alle landen moeten China verantwoordelijk houden voor dat. En als de CCP niet mee wil werken en/of betalen. Hele grote maatregelen nemen. Vul zelf maar in.

 18. ik Hoop dat Europa net als trump het lef heeft om een onderzoek in China in te stellen hoe het Virus zich zo snel heeft weten te verspreiden. is dit bewust Gedaan of onkunde? Maar nee hoor economische belangen wegen zwaarder sterker nog men koopt gewoon weer in, in China. Maar je kunt ook weinig verwachten van de door en door corrupte bende daar in Brussel.

 19. ……..zou Xi zijn ideologische partner Tedros hebben verzocht om de corona uitbraak geen pandemie te noemen, ondanks het feit dat deze uitbraak dat volgens de eigen richtlijnen van de WHO wel degelijk een pandemie was………
  Op 21 januari 2020 was er in China een uitbraak maar zelfs nog geen epidemie. De stelling is dus flauwe kul.
  Duidelijk is dat de WHO beter op de hoogte was van het verschil tussen een Epidemie en een Pandemie en had Xi niet nodig om te beoordelen of China wereldwijd is
  Wikipedia lezen

 20. Je krijgt toch steeds meer de indruk dat het virus vooral toeslaat bij mensen met sterk verminderde weerstand.
  Dat kan worden veroorzaakt door ernstige ziekte, drugsgebruik, overmatig alcoholgebruik met weinig slaap (carnaval en ski-vakanties), ongezond voedsel e.d.
  Dat betekent dan dat de maatregelen buitengewoon overtrokken zijn en dat het verhogen van de weerstand (quercetine, aldus de arts Rob Elens) een betere voorzorgsmaatregel is dan een vaccin dat in alle haast ontwikkeld moet worden. Een RNA-vaccin dat nog nooit geprobeerd is.
  Het lijkt wel alsof we als ratten beschouwd worden, in een enorm laboratorium.

 21. Dat is natuurlijk te verwachten van de leiders uit China en hun betaald knechtje bij de WHO.
  Wat er vervolgens gebeurde is dat wereldwijd de verantwoordelijke mensen de boel weg lachte en het hadden over het bijzondere menu van Chinezen. Toen echter bleek dat het ook buiten China een gevaar opleverde stapelden de westerse leiders overal fout op fout, en dat doen ze nog steeds! Maar zoals ik al eerder schreef heeft Trump het allemaal gedaan natuurlijk. Een Amerikaanse president die voor het eerst in decennia eens geen bloedige oorlog buiten de USA is begonnen. En heel Nederland smult ervan als Trump weg gezet wordt als mafkees, terwijl onze deskundigen duidelijk achter de feiten aanlopen. En de politiek zich daarachter verschuilt.

 22. zie merkels handen op de foto,
  ze maakt de merkel diamant:
  driehoek op de kop/alziende oog op de kop.

  zo als ik al eerder heb uitgelegd, bestaat de occulte symboliek altijd in twee paren, een vrouwelijke en een mannelijk symbool
  (Pentagram-hexagram enz. De twee gezichten van janes,
  De white headset and the black heads)
  Drie hoek normaal en driehoek op de kop is zo’n occulte symbolen paar

  Wat Merkel aangeeft :
  dit is het nwo is de hoogste versnelling met een andere gezicht. De Normale driehoek vindt je bij de white heads in Amerika

 23. California is bezig met een contact tracing program.
  Men gaat personen isoleren ( ze komen ook in w HUIS!) die contact hebben gehad of besmet zijn met covid 19 In California is een leger in oprichting van 20.000 mensen die de covid 19 besmetten gaan halen uit hun huizen.

  Alles onder toezicht van de WHO in en inde VS al in vergevorderd stadium ( uiteraard is Bill Gates daar bij betrokken ) In Singapore al operationeel. Engelstalig:

  https://youtu.be/NuToCqoRVHM

  Een petitie tegen 6666 ( !) :

  https://youtu.be/UtbtpLLFyuQ

 24. China is verantwoordelijk voor alle ellende in de wereld over dat virus. Eigenlijk zou dat land moeten aangepakt worden op economisch vlak maar wie zal durven? shalom

 25. mens – dier
  lockdown – lockup
  groeps immuniteit – preventief vacineren – preventief ruimen
  natuur-lijk

 26. De waarheid zal nooit te achterhalen zijn we worden altijd met leugens bespeelt om geen totale paniek te creëren in dit soort zaken, ikzelf durft te zeggen dat dit virus al meer dan 50 miljoen mensenlevens heeft gekost in de beschaving. Alleen in Nederland zijn er buiten de ziekenhuizen om, in de verzorgingshuizen, verpleeghuizen. gehandicapten verzorging en thuis zeker zesduizend extra levens heeft gekost om de simpele reden ze zijn niet getest. De cijfers van het RIVM zijn gebaseerd op geteste personen die hieraan zijn gestorven. Gewoon je gezond verstand laten werken. Men verdoezeld wetens en Wellens de werkelijke cijfers.

 27. In “The land of the free” verwijdert YouTube filmpjes. Filmpjes die niet aanstootgevend zijn, maar wetenschappers aan het woord laten met kritiek op de lockdown (4 links die ik plaatste: filmpje verwijderd). Dat zgn. onafhankelijke YouTube dat beloofd had de neutrale postbezorger te zijn.
  ,

 28. Ik noem het “De grote massa misleiding”

  Wat gebeurd hier volgens mij nu eigenlijk, wat zijn ze aan het uitrollen, nou niets anders dan massa bedrog hoor.

  Het gaat geheel niet om dat onzichtbare virus, maar om totale controle van de wereldbevolking.
  De machthebbers gebruiken nu een jaarlijks terug kerend virus, om een solide rookgordijn te creëren, dat ons moet doen geloven, dat wij ons moeten gaan isoleren van onze medemens.
  En met deze isolatie creëren zij hun befaamde anderhalve meter beleid, daar mee willen zij voor komen dat wij ons blijven verzetten tegen al hun toekomstige plannen.
  Ja, en er is van demonstreren (gele hesjes) ook geheel geen spraken meer, en zo kunnen onze machthebbers er straks alles moeiteloos door drukken.
  En zolang wij maar niet die twee valse spellende factoren (virus en isolatie) weten te splitsen, dan zien wij absoluut niet wat hier allemaal achter schuil gaat. Sluw en doortrapt.
  Het creëren van angst via de media is hun grootste wapen, de schade die zij daar mee aanrichten is van ongekende grote, en ook nog nooit eerder wereldwijd gebruikt.
  En het dient echt allemaal slechts een doel, ons het recht op onze vrijheid geheel ontnemen, daar hebben ze zelfs vele miljarden nu in eens voor over. De wil van het volk moet gebroken worden.
  Het slopen van de totale economie, dat interesseert ze geen hond, als hun doel maar wordt bereikt, dat is hun voornaamste motivatie hierin.
  Ja, en laat die kleine ondernemers en al die zz’er maar gewoon failliet gaan, want zij kunnen toch naar het UWV leger van handophouders.
  Deze georkestreerde massa misleiding heeft nog niet eerder plaatsgevonden, en kan gezien worden als een sluw duivelsplan, geen zinnig mens zou er zijn opgekomen, daarom is het ook bijna niet te bevatten, nog te doorzien.
  Hoe slecht kunnen onze leiders zijn, ik zeg u, dat is voor hen geen enkel probleem.
  Het is Geld – Macht- en Controle dat nu corrumpeert, en het ongelooflijke is, u staat het geheel vrijwillig toe.

Comments are closed.