‘Donald Trump kondigt mogelijk nog deze maand aan in 2024 opnieuw president te willen worden’

Gaat het Donald Trump inderdaad lukken om Amerika nog te redden, of is het te laat?

—————————————————————————————————————————————–

Moet het falende team Biden / Harris voortijdig het veld ruimen voor een terugkeer van Obama / Clinton?

—————————————————————————————————————————————–

14.10 – Voormalig president Donald Trump, die eind 2020 – begin 2021 feitelijk via een verkapte staatsgreep (bewezen vervalste / gesaboteerde verkiezingen) het Witte Huis aan Joe Biden moest overlaten, zal volgens diverse Amerikaanse media mogelijk nog deze maand aankondigen dat hij zich in 2024 opnieuw kandidaat zal stellen voor het presidentschap. Trump is nog altijd mateloos populair bij het Amerikaanse volk, en trekt enorme zalen en stadions vol publiek.

In november van dit jaar vinden de midterm elections plaats, die zoals het zich nu laat aanzien op een complete slachting voor de Democraten zal uitlopen. Zelfs massale verkiezingsfraude zoals in 2020 zal de linksliberale ‘blauwe partij’ dan niet helpen om een Republikeinse meerderheid in zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden te voorkomen.

Gisteren berichtte de New York Post dat Trump tegen alle ongeschreven regels in mogelijk ver voor de midterm verkiezingen zijn kandidaatschap bekend maakt. Volgens een bron dichtbij Trump ‘zijn er gesprekken over een vroege lancering… Er is niets specifieks, maar mensen bereiden zich voor. Ze leggen de basis ervoor.’

Volgens de Trump-hatende media CNN en de New York Times zal de vastgoedmagnaat mogelijk nog deze maand zijn aankondiging doen. Trump zou zijn medewerkers hebben opgeschrikt met de mededeling dat hij dit op social media gaat doen, zonder aankondiging vooraf.

Biden/Harris voortijdig vervangen door Obama/Clinton?

Dat Joe Biden in 2024 niet op het Democratische ticket zal staan lijkt wel zeker. Het is niet ondenkbaar dat de vaak zeer verward en zelfs dement overkomende Biden nog voor die tijd het veld moet ruimen, en daarbij zijn totaal ongeschikte en falende VP, Kamala Harris, met zich mee de vergetelheid in zal trekken. Met immense, deels opzettelijke veroorzaakte binnenlandse problemen, zoals peperdure energie-, brandstof- en voedselprijzen, heeft Biden zich in een kansloze positie laten manoeuvreren.

Boze tongen beweren dat de Democraten dan zullen proberen om Barack Obama en/of Hillary Clinton naar voren te schuiven om hen te vervangen. Net als Trump populair is bij het rechtse/conservatieve deel van het Amerikaanse publiek, is Obama dat bij het linkse/liberale. Het is dus voorstelbaar dat in 2024 twee ex-presidenten het tegen elkaar zullen gaan opnemen.

Het tegenstrijdige is dat het grootste deel van Trumps aanhang zeer kritisch is over de Covid-19 vaccinaties, maar dat Trump zelf er met zijn Operation Warp Speed voor gezorgd heeft dat deze zo immens schadelijke gebleken injecties er in de VS werden doorgedrukt.

Burgeroorlog gegarandeerd?

Wie er ook wint in 2024, Trump of zijn Democratische tegenhanger, het scenario is gezien de totaal verziekte verhoudingen in Washington en onder het Amerikaanse volk geheel voorspelbaar: beide partijen zullen elkaar beschuldigen van fraude, sabotage en zelfs een staatsgreep. Veel internationale analisten vrezen dan ook dat de Verenigde Staten gegarandeerd in een nieuwe burgeroorlog zullen belanden, die het land voorgoed uit elkaar zal scheuren.

Tenminste, als een Derde Wereldoorlog met mogelijk een Russisch-Chinese verrassings/vergeldingsaanval met kernwapens niet voortijdig een einde maakt aan de natie, die er in het verleden zo prat op ging een bastion te zijn van vrijheid en rechtvaardigheid, maar daar zwaar misbruik van maakte door met financiële en militaire dwang, chantage en tal van bloederige oorlogen een wereldwijd machtsimperium op te bouwen dat buiten de Westerse vazalstaten door zo ongeveer de hele wereld wordt gehaat.


Xander