Dodelijk ongeval spookrijder A2 mogelijk vluchtende crimineel of terreurdaad – update 15.45 uur

De A2 tussen Breukelen en Vinkeveen. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————

Auto had geen nummerplaat en had meer dan genoeg ruimte en tijd om te stoppen – UPDATE 15.45 uur: Bevestigd dat  bestuurder/dader Marokkaanse moslim uit Utrecht was

————————————————————————————————————————————–

UPDATE 15.45 uur: Inmiddels is bevestigd dat de bestuurder/dader van het dodelijke ongeluk (/ de mogelijke aanslag) op de A2 een 38 jarige Marokkaanse moslim uit Utrecht was. En u raadt het al… een al vaker gebruikte verklaring dat de man een ‘epileptische aanval’ zou hebben gehad, werd weer uit de kast getrokken. Net als bij de tram aanslag in Utrecht halen de media weer alles uit de kast om de dader als slachtoffer neer te zetten, enkel omdat hij een zekere etnische-religieuze achtergrond heeft. (3)

Afgelopen nacht: Gisteren vielen er 3 doden bij een ongeluk op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen, waar een spookrijder op tegemoet komende auto’s botste. Een triest doch vaker voorkomend voorval, ware het niet dat er een aantal vreemde zaken zijn die lijken te wijzen op een vluchtende crimineel of zelfs een terroristische actie. Zo verklaarden getuigen dat de spookrijder honderden meters lang kaarsrecht over de linker vluchtstrook reed om daarna ineens zijn stuur om te gooien, alsof hij bewust een ongeluk wilde veroorzaken.

Wat het ‘incident’ ook verdacht maakt is dat de middenberm ter plekke erg breed is. Inclusief de andere linker vluchtstrook is er een strook van 22 à 23 meter breed naar de andere rijbaan, zonder dat er een vangrail is. Bij een stuurfout zou er dus nog meer dan genoeg ruimte en tijd zijn om het voertuig tijdig in het gras tot stilstand te brengen. Het zou zéker niet nodig zijn geweest om honderden meters over de tegenovergestelde linker vluchtstrook langs het 5 rijen dik aankomende verkeer in te rijden.

Bovendien had het reeds ietwat gedeukte voertuig aan de voorzijde geen nummerplaat. Ooggetuige Martin van Ginkel, die met zijn auto vlak langs de spookrijder heen reed, zei dat zijn gevoel hem meteen vertelde dat de mannelijke bestuurder van de auto ‘op de vlucht of zo’ was, hoewel hij er in het voorbijgaan ‘zo rustig’ uitzag.

Kortom: geen paniek, wat je bij een noodlottige stuurfout of een op de vlucht geslagen crimineel kan verwachten. Maar mocht het een (soort) terroristische ‘car jihad’ daad zijn geweest, dan krijgen we dat vermoedelijk toch nooit te horen.

Waarom worden mogelijke terreurdaden gebagatelliseerd?

De NOS en NU.nl hadden voor het dodelijke ongeluk, dat lange files veroorzaakte, slechts een vaag bericht over (NU.nl schreef zelfs dat niet duidelijk is of de spookrijdende automobilist het ongeluk wel heeft veroorzaakt), en dat is tegenwoordig óók een sterk signaal dat er veel meer aan de hand kan zijn dan officieel bekend werd gemaakt.

Stel dat het een inderdaad een terroristische actie was, dan zou men bij de overheid en media kunnen zeggen dat het openlijk vermelden hiervan mogelijk meer terreurdaden zou aanmoedigen, en dat dit de reden van deze bagatelliserende berichtgeving is. De veiligheid van de bevolking staat voorop, en daarom zeggen we er zo min mogelijk over?

Naar onze mening zou achter deze drogredenering een heel ander motief schuil kunnen gaan, namelijk om te voorkomen dat de bevolking -na inmiddels vele honderden ‘incidenten’ met messen, auto’s, en ander grof geweld- eens zou kunnen concluderen dat deze almaar onveiliger wordende situatie met een steeds hoger oplopend aantal gewonde en dodelijke slachtoffers wel degelijk het gevolg is van het openzetten van de grenzen voor massa immigratie, vooral die uit landen en regio’s met een onze samenleving in veel opzichten vijandig gezinde religieuze ideologie: de islam.

Al kan het natuurlijk ook een lid van een van de vele in Nederland opererende Marokkaanse of Oost Europese criminele bendes zijn geweest. Mogelijk dat we daar dan later toch nog iets over lezen.

Xander

(1) AD.nl
(2) Afbeelding: screenshot European Roads, video A2 Amsterdam ‘super highway’
(3) AD.nl

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Econoom ,de realiteit overtreft meestal de stoutste dromen of de fictie. Als je alles op een rijtje zet kan je er niet omheen, we zitten hier met een structureel probleem . En vertel mij nu niet dat politiek Den Haag dit niet kon voorzien,zij zijn beter dan wie ook geplaatst om te weten dat de politiek van de laatste decennia zal uitmonden in een groot conflict . Maar ze laten blijkbaar ter kwader trouw en bewust de zaak ontsporen. Kijkt u maar eens in de geschiedenis wat de politiek steeds heeft gepresteerd en hoeveel complot theorieën er al zijn uitgekomen , neem jfk en de 911 maar als voorbeeld . Ik denk dat we hier maar weinig moeten onderbouwen en bewijzen,enkel onze logische conclusies trekken. mvg 🙂

 2. Quote AD Richard Hoving 20-10-19, 11:56 :
  …..Mike zegt wel te begrijpen dat het voor nabestaanden moeilijk is te accepteren, maar volgens hem veroorzaakte de man het ongeluk moedwillig. ,,Ondanks de hoge snelheid heb ik hem in zijn ogen kunnen kijken. Hij had twee handen aan het stuur, zijn ogen open en schreeuwde. Dat beeld raak ik nooit meer kwijt.’’

 3. Wilma waar is je stelling op gebaseerd dat de mocrmaffia door de regering is opgezet? Onderbouwen graag

 4. Onder Moslims is het plegen van zelfmoord volgens de regel een grote zonde omdat je het vertrouwen in het plan van god dan kwijt bent geraakt. Het zit in de taboe sfeer en is moeilijk bespreekbaar. Dat zou de reden kunnen zijn dat door mensen bij het rouwcentrum verklaard is dat de man een epileptische aanval zou hebben gehad. Dat zou zelfs de de reden kunnen zijn dat deze man op deze manier zijn leven beëindigd heeft, het op een ongeluk laten lijken vanwege angst dat de nabestaanden veroordeeld zullen worden voor zijn zelfmoord. Ik weet niet hoe het is om een epileptische aanval te krijgen en wat voor vormen dit kan aannemen maar als je de getuigenverklaringen leest, en als deze zouden kloppen, zou je kunnen stellen dat de man helder van geest was. De zeer brede middenberm oversteken, vervolgens weer recht rijden over honderden meters vluchtstrook en vervolgens frontaal botsen. Tijdens die gebeurtenissen zijn er bewuste keuzes genomen met betrekking tot het sturen (anders zou hij gelijk via de middenberm in het tegemoedkomend verkeer zijn gereden) en had de auto ook stilgezet kunnen worden, of weer de goede weghelft op gestuurd kunnen worden.

  Dit blijft wel speculeren, ik weet bijvoorbeeld niet of je tijdens een aanval zo verward kan zijn dat je denkt dat je auto naar de andere weghelft moet sturen.

  Het is zeer triest dat het is gebeurd en ik wens alle nabestaanden sterkte toe. Het is een verschrikkelijke manier om iemand te verliezen, onderweg in de auto zoals altijd en in een fractie van een seconde zijn ze er niet meer. Geen afscheid, geen tijd meer om samen door te brengen. Onwerkelijk. Mijn gedachten gaan naar jullie uit.

 5. Natuurlijk is dit een aanslag. Die mafkees heeft veel moeite gedaan om op die weghelft te komen en bewust frontaal op de tegemoetkomende auto te knallen. Links probeert het te romantiseren en er een ongeval van te maken, maar gelukkig is niet iedereen in Nederland achterlijk. De afkomst van die mafkees is in het begin bewust niet vermeld. Dan gaan bij mij gelijk alle alarmbellen af. Snel alles de doofpot in, want onze overheid wil natuurlijk nooit het resultaat van jarenlang struisvogelpolitiek etaleren.

 6. De ziekte van populisme brengt het westen ten val, ook hier is het doordrenkt van populisme en angst proef je makkelijk, zij die bijeenkomen om hier van nog het hart te kunnen luchten.

  De volgelingen van Jezus zaaien geen haat of angst.
  Waar het hart vol van is loopt de mond van over.

  De boze gebruikt halve waarheden om zn politiek door te kunnen drukken, zo ook hier vol FAKE NEWS.

 7. Man ramt kerk in Bergen op Zoom. Zeker ook weer een aanslag van een jihadist?

 8. De waarheid zal door de linkse-en politiek correcte pers en media NOOIT verteld worden.

 9. de Mocro mafia is door de regering zelf in elkaar gezet, mensen tegen elkaar opzetten dat is het motto en dat schijnt hier aardig te lukken! Problem, reaction solution, creëer een probleem, het volk geeft een reactie, de oplossing wordt geboden is meer controle.

 10. net als die schietpartij van 2015 bij het Museumplein. Werd verteld dat het een oefening was van de marechaussee. Bleek in wezen een actie van de Amerikaanse diensten te zijn.

  Men verteld nimmer de waarheid, dat allemaal om de mensen niet wakker te maken.

  Het boerenprotest afgelopen week is ook een voorbeeld van leugens van de media.

 11. Correct. Op de foto van de telegraaf is een drietal auto’s van het Arrestatieteam te zien. Een btw x5 en een tweetal zilveren sedans

 12. Jo zijn nu plotseling beschadigde bovenleidingen ook een gevolg van Jihadisch terrorisme? Kom nou, zit niet te overdrijven.

 13. Zonder kentekenplaat maakt het een verdacht zaakje, auto misschien gestolen en van kentekenplaat ontdaan?
  Het is triest dat er doden zijn gevallen.

 14. Precies wat ik al dacht . Net als de spookrijdende Imam die keurig om alle bruine gezichten heen stuurde én met zijn auto zelfmoord pleegde toen hij een wit gelaat zag .
  Het slachtoffer was een Poolse man . Ook toen deden de massa-media hun uiterste best om het er eén dag later niet en nooit meer over te hebben .
  De intifadah is al lang begonnen / nee het zijn verwarde mannen bedoel ik .

 15. Ik dacht eerst aan iemand die aan het app-en was achter het stuur of een spontane klapband of zo, maar oogetuigen verslagen zijn belangrijk en zullen er op dit drukke stukje snelweg zeker zijn.

 16. Tussen Hoofddorp en Leiden reden donderdag geen treinen als gevolg van een beschadigde bovenleiding.
  De defecte bovenleiding was ontstaan door een beschadigde trein. Hierdoor strandden tijdens de ochtendspits zo’n veertienhonderd reizigers. ProRail meldde dat de schade aan de bovenleiding tussen Hoofddorp en Leiden groot was: de bovenleiding bleek over een afstand van 4,5 kilometer te zijn beschadigd.
  Of dit waar is ? Tegenwoordig kan je alles in twijfel trekken, omdat de leugen regeert, met dé leugenaar van de leugenaars: Mark Rutte, misleider, bedrieger en halve en hele leugens, want voor de laatste draait hij zijn hand niet om !

  Plofkraken zijn islamitsch terrorisme, terreur uitgevoerd door Marokkanen op bromscooters, en volgens mij tegenwoordig met kneedbommen, gezien de grote schade !!!

  Urenlange treinvertraging door fiets in de bovenleiding bij Zevenaar, gegooid vanaf een viaduct – 18 juni !
  Je mag niet generaliseren, maar wat wil, elke keer blijkt dat het Marokkanen of dergelijke zijn, gezien de misdaadcijfers en de bevolking van gevangenissen !!!

 17. Of het is een zelfmoordactie of een lid van.een Nederlandse criminele bende. Politie komt in de loop van de dag met nadere informatie. Waarom onmiddellijk een complottheorie zonder dat er iets bekend is?

 18. Het lijkt mij dat, als jihadi, je zoveel mogelijk slachtoffers wilt maken, maw des te meer slachtoffers hoe groter de impact, ook al ben je een ” lone wolf ” When you go, you go with a big bang.

 19. Niemand maakt daar op de A2 een stuurfout dus het is bewust zelfmoord. Ben je door de overheid ten gronde gericht dan parkeer je je auto bij breukelen en spring je voor de trein maar ben je een verknipte moslim met dank aan de overheid dan trek je zoveel mogelijk mensen mee de dood in.

 20. Dat je in Nederland je leven niet zeker bent is voor mij zo klaar als een klontje. Het zijn niet alleen de moslims. De overwegend geesteszieke (pathologische zoöfobie om maar een van hun complexen te noemen) Surinamers zijn voor mens en dier nog veel gevaarlijker. Vanaf 1956 heb ik gevaren en in de hele wereld niet zoveel gevaarlijk freaks gezien als dat ik dagelijks tegenkom tijdens de wandelingen met mijn hond. Twee messteken heb ik al opgelopen in de scumdumb genaamd Amsterdam. De regering weet niets anders te doen dan ze sportscholen te adviseren of erger, in diverse uniformen te steken; hetgeen zij graag doen. “West vaerdich in de weer en dempt het eerste quaet; als het paert is op de loop dan komt de toom te laat”.

 21. Toch wel bijzonder dat in dit artikel, waarin een tragisch auto-ongeluk op de A2 met 3 doden wordt gemeld (waarbij nog volstrekt onduidelijk is hoe die is ontstaan), direct een mogelijke link wordt gelegd met massa immigratie en het opkomende gevaar van de islam. “Stel dit, naar onze mening, bagatelliserende berichtgeving, zou achter deze drogredenering een heel ander motief schuil kunnen gaan”. Etc. Suggestief en niet op tot nu toe bekende feiten gebaseerd.

 22. Zou me niets verwonderen, als de ware reden onder tafel wordt geschoven. Ben wel benieuwd welke achtergrond de dader heeft, dan weten we meer. Taak van de eerlijke/objectieve journalistiek, als die er nog is.

Comments are closed.