‘Document bewijst dat VS en Moderna al in 2019 mRNA coronavirus vaccins selecteerden’

—————————————————————————————————————————————–

De eventuele reactie van de betrokken partijen is geheel voorspelbaar: ‘Toeval’

—————————————————————————————————————————————–

Uit een Vertrouwelijke Overeenkomst tussen de Amerikaanse National Institutes of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) en vaccinproducent Moderna zou blijken dat al op 12 december 2019 overeen werd gekomen om ‘potentiële coronavirus vaccin kandidaten’ naar de Universiteit van North Carolina over te brengen. Dat was 19 dagen VOOR het eerste berichtje over een nieuw virus in Wuhan, China. Als dit document authentiek is, dan is dat een nieuwe sterke aanwijzing dat we inderdaad met een geplande pandemie, oftewel een plandemie, te maken hebben. De volgende vraag dringt zich dan op: zijn deze partijen dan ook de veroorzakers van de ‘uitbraak’ van het coronavirus?

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner plaatst de volgende header van pagina 105 van de overeenkomst op zijn website:

Het document werd op 12 december 2019 door Ralph Baric (PhD) van de Universiteit van North Carolina (Chapel Hill) ondertekend. Baric dook later in enkele media op als ‘UNC coronavirus expert’.

De andere ondertekenaar is Jacqueline Quay, directeur Licenties en Innovatie Ondersteuning van dezelfde universiteit. Haar handtekening dateert van 16 december 2019. Tot 2009 was Quay directeur Intellectueel Eigendom aan het Duke Human Vaccine Institute en het aldaar gevestigde Center for HIV-AIDS Vaccin Immunologie (CHAVI).

Namens de leverancier van de mRNA coronavirus vaccin kandidaten ondertekende ook Barney Graham MD (PhD) het document. Graham is ‘onderzoeker’ bij de NIAID. Een elektronische handtekening, gedateerd op 12 december, is afkomstig van Amy F. Petrik, Technology Transfer Specialist. Tenslotte is er ook de krabbel van Moderna onderzoeker Sunny Himansu (PhD). Het geheel werd goedgekeurd door advocaat Shaun Ryan, Moderna’s Deputy General Counsel.

Hoe wisten de VS en Moderna bijna 3 weken van te voren van het coronavirus?

Al deze mensen waren er dus ruim vóórdat er sprake was van een uitbraak in China van op de hoogte dat er een mRNA coronavirus vaccin nodig zou zijn, en dat de beste kandidaat moest worden gekozen. Hoe konden zowel de Amerikaanse medische autoriteiten als Moderna dit weten? Pas op 31 december was er eerste kleine bericht over een nieuw virus in Wuhan. Op de tijdlijn van de WHO staat duidelijk dat pas op die datum ‘een nieuwe virale longontsteking’ in Wuhan was opgedoken:

Turner vraagt zich hardop af of het niet eens tijd wordt voor een grondig onderzoek naar de werkelijke veroorzakers van de corona p(l)andemie. Maar wat doe je als de (mede-)veroorzakers (Amerikaanse overheid) zelf dat onderzoek gaan verrichten? NIAID directeur is namelijk ene dr. Anthony Fauci, die het afgelopen jaar louter leugens blijkt te hebben verkondigd, en van wie een directe link met het ‘gain of function’ coronavirus onderzoek in Wuhan is bewezen (1). Valt anno 2021 überhaupt nog één officieel onderzoek te vertrouwen?

Event 201 plande 65 miljoen doden

Deze voorkennis van het coronavirus valt natuurlijk goed te verklaren in het licht van het inmiddels beruchte Event 201 in oktober 2019, toen met diverse instanties en overheden uitgebreid geoefend werd op een ‘eventuele’ wereldwijde uitbraak met een coronavirus, waar volgens de ‘planning’ 65 miljoen mensen door zullen omkomen. Tijdens Event 201 werd het scenario beschreven zoals dat sinds 2020 exact wordt gevolgd. We zitten nu in de ’tussenfase’, waarin het erop lijkt dat het virus aan het verdwijnen is. Daarna volgt echter een dubbel zo harde terugkeer (vermoedelijk in het najaar / de winter), waar volgens het scenario tientallen miljoenen aan ‘moeten’ sterven.

De eventuele reactie van de betrokken partijen en de media op dit document is geheel voorspelbaar:

‘Ja, we werkten al jaren aan een coronavirus vaccin. Het is puur toeval dat dit document zo kort voor de uitbraak werd ondertekend.’

Ik heb niet echt de hoop meer dat mensen eindelijk eens wakker worden voor wat er werkelijk gaande is. De houding van de meesten is inmiddels zó volgzaam en naïef, dat als overheid en media hen wijsmaken dat de lucht niet blauw maar roze is, ze dit nog klakkeloos zullen aannemen ook. De prijs die in de komende jaren voor deze ongeïnteresseerde, onverschillige en onbenullige houding zal moeten worden betaald zou echter wel eens torenhoog kunnen zijn.


Xander


(1) Hal Turner Radio Show


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Corona is niet nieuw, vandaar
  Het staat zelfs in de inentingsboekjes van oude mensjes.
  Zelf gezien.
  Ingeënt tegen corona.

 2. @Rodu schreef:
  16/06/2021 om 4:24 pm
  @oma
  “Ik bedoel de miljarden doden die er gaan vallen. Niet de honderd duizenden, wat ik ernstig betwijfel. Maar daar geen discussie over wil voeren.
  Zal het fair vinden over paar jaar als het allemaal toch meevalt, dat er ook iemand opstaat en zegt;
  Het was achteraf niet waar en we hebben er naast gezeten.”

  Kijk, dat vind ik de waanzin aan die hele coronahysterie.
  Er wordt enkel nog geïnsinueerd, gespeculeerd, voorspeld in plaats van objectief gekeken naar wat werkelijk gebeurd is: dat is naar de feiten te kijken, naar wat gebeurd IS, niet naar wat mogelijk, misschien zou gaan komen!
  Plots is alles en iedereen, met de media voorop, waarzegger geworden, er wordt geeneens nog nieuws gegeven, nee hoor: de voorspellingen voor morgen, dat is het enige dat je nog hoort!!
  Niemand kan weten wat morgen brengt, niemand kan weten wat morgen gaat gebeuren, we weten enkel wat al gebeurd is! En dat heten dan FEITEN.
  Het heeft toch geen zin om te leuteren over welke mogelijkheden er in de toekomst allemaal zouden kunnen komen en daar al voorbarig proberen iets aan te doen alsof we iets zouden kunnen tegenhouden dat moet gebeuren, maar dat is wel precies wat er gebeurt want dat heet MANIPULATIE.
  Dat stelletje politieke regelzotten dat hun macht en ons vertrouwen misbruikt, gaat hierin steeds verder en verder.
  Het is zelfs al bespottelijk geworden en ze maken zichzelf belachelijk.

  Over een paar jaar zullen ze zeggen: corona was de grootste hoax en volksverlakkerij ooit, enkel gebruikt voor de machtsuitbreiding en fascistische controle om de bevolking tot slaven te dwingen door politieke massamoordenaars.

  Mij kan het niet schelen hoeveel doden er mogelijk in de toekomst nog zullen gaan vallen, ik leef nu!
  Wat belangrijk is voor mij is mijn leven NU en hoe dat verpest en beknot wordt door politieke regelzotten met onnodige en onwettige NEPmaatregelen voor een onbestaande, medische crisis met als doel hun machtscontrole en dictatuur die mijn vrijheid ontnemen en heel wat menselijk leed veroorzaken.

  Door te speculeren over wat mogelijk, misschien of nooit nog zal gebeuren in de toekomst en daarop het beleid baseren wordt de bevolking erin geluisd om gedwee in te stemmen met monsterachtige en schadelijke maatregelen die alles verwoesten.
  Telkens wordt er hoop gegeven, wortels voor de snuit van het volk gehangen om protest de kop in te drukken en de onderdrukking te kunnen rekken: als jullie braaf gehoorzamen, dan mogen jullie onder onze voorwaarden misschien opnieuw normaal gaan leven om dan telkens weer opnieuw te liegen en ons te bedonderen.
  Voorwaarden stellen voor het récht om normaal te mogen leven??!!

  In belgie staat de collaboratie partij nva al in de verkiezingsstartblokken.
  Muisstil zijn ze sinds de corona uitbraak, geen woord van deze oppositie partij (of van de rest van de oppositie ook niet, hoor, politici kwijlen allemaal bij de machtsuitbreiding door onwettige corona-nepmaatregelen) maar nu heeft de grote strateeg, bdw, besloten dat het blazoen van de partij al moet opgepoetst worden in aanloop naar de volgende verkiezingen in 2024 – jaja, voor de macht zijn ze wel vooruitziend.
  Ze hebben immers een deuk in hun reputatie opgelopen na de bevolking erin te hebben geluisd om aan de macht te geraken om dan ons ook nog 5 jaar onbeschaamd te bestelen. Hopelijk trappen vlamingen niet weer in die vuile valstrik.
  Nu proberen ze hetzelfde: hang een wortel voor de snuit van het volk om ze koest te houden en de maatregelen te rekken en wek de indruk dat nva nu haar best doet om de maatregelen op te heffen…na meer dan een jaar stilte!
  Dat is natuurlijk maar schijn want zeker nva kwijlt ook al bij de gedachte om de dictator te kunnen uithangen als aan de macht zouden kunnen geraken.

  Het “Vlaamse plan van de vrijheid” noemt deze afgrijselijke collaboratie partij hun volgende, walgelijke poging om de vlamingen erin te luizen.
  Minister-president jambon wekt nu de indruk om mondmaskers en sociale afstand te willen “loslaten” op…1 SEPTEMBER!
  Uiteraard aan de nodige voorwaarden, die weer niet zullen vervuld kunnen worden waardoor het weer een dooie mus wordt, zoals altijd.
  jambon meent zelfs zijn leugen kracht bij te zetten door de wortel voor onze snuit nog aantrekkelijker te maken:
  “Ook in augustus moet dat al mogelijk zijn, indien er voldaan wordt aan een aantal belangrijke voorwaarden.”

  Maw: blijven hopen, mensen, dat als jullie braaf doen wat wij zeggen dan krijgen jullie misschien jullie recht om opnieuw normaal te mogen leven ooit nog terug maar niet in augustus en ook nog niet in september, daar gebruiken we de voorwaarden voor, we blijven jullie zo lang mogelijk bedrieglijk aan het lijntje houden met valse beloften.
  Vooralsnog zullen jullie deze zomer met tropische temperaturen door schadelijke mondvodden en onwettige maatregelen gepest en onderdrukt blijven.
  Wij hebben als politieke partij nva de schijn gewekt om ons best te doen maar jullie kunnen zich niet houden aan onze onmogelijke voorwaarden dus blijven de onwettige maatregelen van kracht door jullie eigen schuld en krijgen jullie je recht op een normaal leven niet terug en nva kan dan haar pollen in onschuld wassen met hoop op electoraal gewin.

  https://www.hln.be/binnenland/jambon-mondmaskers-en-sociale-afstand-loslaten-op-1-september~a7516bc4/

 3. @Wachter 16-06-’21 1:23 pm
  Hartelijk dank voor de verwijzin naar de site van Jaap Dieleman.
  Voor mij ook ontzagwekkend !
  Shalom, uut Walcheren

 4. @tukker
  Whahaha! Hoop het niet. Ik haal wel Iets zeer positiefs uit je opmerking. Als het leven wellicht korter wordt voor mij, ga ik lekker nog meer genieten van het leven. Straks eerst ewn terrasje pakken. Thanks tukker!

 5. Rodu, je kan niet meer anders want je bent geprikt, je reageert trouwens niet op mijn opm. , is te confronterend begrijp ik
  Sterkte, heb je hard nodig, stop met de poppenkast , accepteer de situatie en kom tot Jezus nu het nog kan !

 6. @marc. Met alle goede intenties kan ik dit niet serieus nemen. Tekst wat iemand heeft geplaatst. Wordt je toch niet warm of koud van.

 7. @oma
  Ik bedoel de miljarden doden die er gaan vallen. Niet de honderd duizenden, wat ik ernstig betwijfel. Maar daar geen discussie over wil voeren.
  Zal het fair vinden over paar jaar als het allemaal toch meevalt, dat er ook iemand opstaat en zegt;
  Het was achteraf niet waar en we hebben er naast gezeten.

 8. @ Saartje: 8:00 am. Dat heeft U goed gezien. De werkelijke reden van de Corona-hoax= Depopulatie.

 9. @ Zeeuwse Babbelaar: 11:31 am. Juist wat U zegt. Er is ook een predikant, die alles ondersteunt wat Xander aan het licht brengt, en wel Jaap Dieleman. Op zijn site http://www.ontzagwekkendnieuws.nl, staat weer een prachtige bijdrage; de Wachter nummer: 50, met de tekst “Verdeel en heers”.

 10. Sorry, redactie heb vier woorden in hoofdletter getypt…
  Even niet opgelet, vr.grt….uut Walcheren.

 11. Een echte arts, zal zich NOOIT laten omkopen, door de farmaceutische MAFFIA !
  Een arts met het hart op de juiste plaats, trapt daar NOOIT in !
  Echte artsen en ware farmaceuten willen de zieke mens, weer doen genezen !
  ALTHANS, zo ver mogelijk is !

 12. Wat hebben al die zogenaamde wetenschappers hun gezicht verloren !
  En hun geloofwaardigheid, is eveneenz vervlogen.
  De werkelijke parasieten regeren de wereld !
  Mensen, open de Bijbel en ga ingesprek met onze Vader YHWH !
  De MESSIAS moet terugkeren !

 13. Opmerking is wrang, misschien wordt het niet geplaatst maar het is o zo reëel.
  Rodu 8.43 pm 15.6
  Dit is niet helemaal eerlijk , Rodu, als jij dood bent, kan je de rectificatie niet meer plaatsen !

 14. Wat ik in de media mis is
  de militaire olympische spelen
  https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

  Deze vonden plaats in oktober 2019, dezelfde maand als Event 101.
  Bij deze militaire spelen waren er milirairen van over de hele wereld in een stadion.
  Ideaal toch: je hebt een lab en een proefopstelling in de vorm van een stadion in Wuhan. Heel makkelijk om te zorgen dat deze spelers corona 505 meenamen naar hun eigen land en verspreiden onder de samenleving. Rond 10 maart kun je zien op Worldometer dat de cijfers griep zo ongeveer een op een overgaan op corona.
  Helemaal goed als je als machtsbeluste corrupteling het gepeupel als slaaf wil gaan behandelen, waarbij het niet erg is als daar de nodige van overlijden. In deze tijd van rototisering zijn er toch genoeg robotten die het werk over kunnen nemen. En tot 500 miljoen is er een lange weg te gaan.

 15. @Theo Kainos: 8:24 pm. op 15/6. Zo is het gewoon, U heeft volkomen gelijk.

 16. @Rodu schreef:
  15/06/2021 om 8:43 pm
  “En wanneer gaan we de massaslachtpartij merken dan??
  Plaatsen jullie dan ook een rectificatie als het achteraf niet waar blijkt te zijn?”

  Niet op de zaken vooruit lopen voor een rectificatie.
  De massaslachtpartij is immers al bezig of hoe noem je de honderdduizenden vaccinatie doden (en slachtoffers!) tot nog toe? Heb je die nog niet opgemerkt, dan? Of geloof je het niet? Ze zijn nochtans toch begraven..
  Of doen die mensenlevens er niet toe? Omdat het toch maar proefkonijnen zijn in een medisch experiment voor de winst van big farma?
  En laten we het volgende griepseizoen eens afwachten in het najaar en de verkoudheden/infecties van in de winter..eens kijken hoe en of dan het verzwakte afweersysteem van gevaccineerden deze infecties nog zal kunnen bestrijden.

 17. Fauci …… kan…… en schakel zijn in deze situatie.
  Hij wist wat het laboratorium in Wuhan deed.
  Hij subsidieerde met Amerikaans overheids geld zelfs de activiteiten in het laboratorium.
  Fauci “ schijnt”ook banden te hebben met het farmaceutisch bedrijf waar de vaccins ontwikkeld en gemaakt worden van Bill Gateshead hebben, en flink geld mee te verdienen.
  Bill Gates “ voorspelde” al geruime tijd voor de pandemie dat er een pandemie zou komen.
  Hij gaat zelfs zo ver dat hij NU AL over twee jaar een nieuwe pandemie voorspeld die erger zal zijn.
  Ik ben steeds meer verbaasd over het volledig ontbreken van enig ethisch besef van dit soort lieden, en dat ze er nog mee wegkomen ook.
  Shalom
  Anna

 18. @ Hoeder:5:23 pm. Het Neurenberg Tribunaal versie 2.0. Daar moeten ze worden berecht, deze moordenaars.

 19. En wanneer gaan we de massaslachtpartij merken dan??
  Plaatsen jullie dan ook een rectificatie als het achteraf niet waar blijkt te zijn?

 20. De houding van de meesten is inmiddels zó volgzaam en naïef, dat als overheid en media hen wijsmaken dat de lucht niet blauw maar roze is, ze dit nog klakkeloos zullen aannemen ook.

  De VacciNazi propaganda:

  Artikel 1 De WHO heeft altijd gelijk

  Artikel 2 Als iemand ooit  twijfelt of de WHO ongelijk heeft dient hij artikel 1 nog eens te lezen…

  Artikel 3 Het vaccin is de oplossing

  Artikel 4 Als iemand ooit twijfelt of de voordelen van het vaccin opwegen tegen de  nadelen dient hij Artikel 5 honderd maal hardop voor te lezen…..

  Artikel 5
  De voordelen van het vaccin wegen op tegen de  nadelen.

  If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.
  (Joseph Goebbels)

  Covid-19-vaccins zijn het perfecte wapen om massavernietiging te bewerkstelligen, omdat domme, goedgelovige mensen in de rij staan ​​en zich vrijwillig aanmelden om ‘zelfmoord door vaccins’ te plegen. Dit is het ideale plan voor globalisten, want ze hoeven zich niet druk te maken over het neerschieten van mensen, het vergassen of zelfs maar oppakken van mensen. Het vee / schaap zal zich vrijwillig aanmelden voor zelfmoord, in de veronderstelling dat ze “slimme mensen” zijn die “het onderzoek hebben gedaan” en vertrouwen hebben in “gezaghebbende bronnen” wanneer ze besluiten zelfmoord te plegen met vaccins….

  https://www.naturalnews.com/2021-03-17-situation-update-mar-17th-survive-the-engineered-extermination.html

 21. Ze werkten dus al aan een vaccin voordat corona uitbrak. Stond een paar weken geleden hier ook niet een artikel voor de volgende pandemie? En er stond ook al dat er al aan een vaccin gewerkt wordt voor de volgende uitbraak van een ernstiger ziekte.
  Dus het herhaalt zich gewoon.

 22. Eigenlijk alles gebeurt met voorkennis, zo gaat dat ook op de beurzen, regeringsbeleid en vele andere dingen. Alleen daar weet het grote publiek niets van.

 23. 70% in de wereld moet gevaccineerd zijn. Gaan die dood, dan blijven er 2302200000 over. Dan is het nog maar een klein kunstje om 500 miljoen mensen over te houden. (georgia guidestones) Want andere ziektes bestaan ook nog en de zorg holt achteruit. 140000 operaties uitgesteld.(NED). Ze weten nog niet, wanneer ze die gaan inhalen. Als dat in de september weer begint, dan begint ook het griepseizoen weer. Wat een wereld!

 24. Het bedrog wordt steeds duidelijker. Dankzij hun tomeloze arrogantie maken de Fauci cs steeds meer fouten en komt steeds meer boven water. Uiteindelijk zal ze dat opbreken en stort die virologenkliek in elkaar. Het aantal doden dat deze criminelen op hun naam hebben is mega. Hopelijk ontgaan deze gewetenloze schurken hun verdiende straf niet. Net zoals al die politici die dit mogelijk hebben gemaakt. Ik ben vredelievend, maar hier past maar 1 straf en dat is de doodstraf.

 25. Elegast ( 3.55 PM 15-6 )

  Het gaat niet om te groot worden, het zou best mogelijk kunnen zijn dat Xander op een groot aantal punten de spijker op de kop slaat en gewoon het verhaal brengt zoals het verhaal is en ik garandeer je dat een x-aantal mensen dat niet lekker vindt vandaar alle infleuncers.
  Maar dat is niet erg, ik geloof in confronterend zijn als het niet anders kan .
  Ik zelf zou willen dat het wat confronterende was zolang het maar de waarheid is maar nogmaals alle respect voor Xander !

 26. En we worden wakker, elke dag wat bewuster, van de kracht die in elk mens zit. En wat doen we om wel de wereld te creëeren die we wensen.

 27. Eerst toch maar even bewijzen dat het fameuze “nieuwe coronavirus” écht bestaat : nog altijd niet geïsoleerd / gepurificeerd. In afwachting is dit gewoon een schimmenspel en een excuus voor het massaal uitrollen van bedenkelijke vaccins.

 28. @Krit Noot schreef:
  15/06/2021 om 3:06 pm
  “Jammer dat de WHO haar tijdlijn niet op orde heeft…”
  Och, wie stoort zich daar nu nog aan?
  Ze zullen de tijdlijn binnenkort wel ‘updaten’ zodat ze dan wel zal kloppen.
  De who verklaarde ook eerst dat het coronavirus een dodelijke bedreiging was, vergelijkbaar met het dodelijke ebola virus om dan iets later toch van corona een gewoon griepvirus te maken.
  Uiteraard pas nadat eerst de strenge noodmaatregelen zoals voor ebola werden opgelegd: quarantaine en lockdowns maar dan voor gezonde mensen ipv zieke mensen.
  Mission accomplisht.
  Zo veranderde de who ook gauw de DEFINITIE voor een pandemie om wereldwijd machtsmisbruik te kunnen plegen, voor enkel maar een epidemie hebben ze geen macht om wereldwijd alles op slot te gooien, voor een (vermeende) pandemie wel.
  De who verandert naar willekeur en hoe het in hun straatje past waardoor ze elke geloofwaardigheid zelf de grond inboren, net zoals de politieke regelzotten met hun willekeurige en onwettige noodmaatregelen.
  Een bende leugenachtige criminelen is de who, ja met aan het hoofd een ethiopische terrorist.

  En vóór het eerste geval van virusuitbraak op 4 februari 2020 in belgie, hadden de politieke regelneven reeds ettelijke bladzijden aan corona wurgregeltjes met bijbehorende website klaar vóór januari 2020 om deze nog onbekende en nog niet bestaande pandemie al “het hoofd te bieden.”
  Wie nu nog betwist dat het een plandemie was in plaats van een vermeende pandemie, met de chronologie van zowel gebeurtenissen als documenten als onbetwistbaar bewijs, is nog dommer dan ik dacht.
  Sommige mensen lijken wel absoluut bedrogen te willen worden.

 29. @ Tukker: 3:15 pm. Klopt wat U zegt. En ik ben niet tegen elk vaccin, maar wel deze vaccins. Op de eerste plaats, omdat ze ons DNA aantasten, en op de tweede plaats omdat er materiaal van foetussen in verwerkt kunnen zijn. Mijn vaccin is Psalm 91. De Here is mijn TOEVLUCHT en niet het vaccin.

 30. Weet niet of de ogen open gaan of niet. Vraag die meer van belang is Zijn de ogen OP TIJD OPEN !
  Het feit dat er steeds meer Infleuncers op deze site komen , houdt in dat grote delen van wat hier gedeeld wordt de realiteit/waarheid is en misschien toch wel heel veel ogen opengaan of al open zijn
  Tuurlijk, klopt je hebt ook de slapers die blijven slapen/goedgelovers in overheid/media, Sorry hoe dom kan je zijn.
  Voor gelovigen geldt dat we beter kunnen sterven , wetende, dat we in Christus zijn en niet gemanipuleerd worden door het vaccin ( Misschien wel door vervolging ) dan
  Zonder Christus te sterven omdat je het vaccin genomen hebt waardoor je denken beinvloed/gemanupuleerd wordt en van Christus af raakt .
  Houdt vol en laat niet !

 31. Kirk, we gaan uw reacties niet meer publiceren, na onderzoek wekt u de indruk onder valse voorwendselen te posten. Zie o.a uw reactie op:
  Krit Noot schreef:
  13/06/2021 om 7:23 pm Bewerken
  CBS News interviewde een doorsnee shopper in Maryland, die zei dat ze iedere week al $ 150,- aan boodschappen kwijt is, het dubbele van wat nog maar kort geleden normaal was.

  Volgens mijn bron is die 150 een beetje aan de hoge kant en de helft van 150 is aan de lage kant. De officiële statistiek is namelijk rond de 100 dollar.
  https://www.bestplaces.net/cost_of_living/state/maryland

  Uw bron is gedateerd, zie reacties onder uw verwijzing die dateert vanaf 2006.
  De bron in het XN artikel is van juni 2021
  https://www.cbsnews.com/news/inflation-impact-household-budget/

  Mod.

 32. Covid 19 is een rna coronavirus.
  Maar rna coronavirussen zijn al veel langer bekend, ze veroorzaken ondermeer neusverkoudheid en zijn als dusdanig al tientallen jaren bekend. Dan hebben we ook de meer enge coronaviruussen zoals MERS en SARS.

  Niet vreemd dat daar onderzoek naar wordt gedaan, en wat mij betreft hadden ze daar al veel eerder mee moeten beginnen want ik heb al mijn hele leven veel last van verkoudheid (een coronavirus dus). Daar hadden ze 30 jaar geleden wat mij betreft al een vaccin voor kunnen uitvinden.

  Als in die documenten sprake is van covid-19, dan zou dat wel een klapper zijn. Maar dat lijkt me niet het geval.

 33. Dat is niet onmogelijk, m’n doet al jaren onderzoek naar allerlei vaccin. wie in Antwerpen-Stad woont zal ook wel het tropisch instituut kennen, daar zitten geleerde bollen van over heel de wereld die zich met allerlei tropische ziektes bezighouden. zo komt de malariamug ook onze kant op en dat is nu één van hun specialiteiten. Ik denk persoonlijk niet dat m’n er veel moet achter zoeken. De reden dat de vaccin nu zo snel op de markt kwamen was dat de VS onder Trump en de EU er veel geld tegenover stelde, anders krijgen die labo’s maar beperkte middelen. Het is Biden die nu de vruchten van Trump plukt. shalom

 34. Ik heb het jaarverslag 2019 van Biontech opgevraagd ,daar stond het mrna PTB 162 tegen covid 19 ook al in, was zelfs al voorbij het pre klinische fast en bevond zich halvetwege testfase 1.Kan het je graag toezenden, dank, Modxnieuws@gmail.com Mod.

 35. Geheel volgens het plan, van het WEF, de illuminati en vrijmetselaars. En hun lakeien in de WHO, de VN en de EUSSR. Depopulatie!

Comments are closed.