DENK leider Kuzu vindt dat Nederlanders die tegen islamisering zijn moeten oprotten

Afbeelding: Getty Images (3).

————————————————————————————————————————————–

Tunahan Kuzu (foto), leider en kamerlid van de islamofascistische DENK partij, zei eerder deze week in een video van de beruchte Zaanse vlogger Ismail Ilgun dat Nederlanders die het ´veranderende Nederland waar mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven´ niet bevalt, ´ze dan maar moeten oprotten´. Met andere woorden: als u tegen de islamisering van onze samenleving bent, dan kunt u maar beter vertrekken. In het land van Kuzu’s idool, de Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, zien we wat er met inmiddels honderdduizenden mensen gebeurt die er alleen al van worden verdacht ‘tegen’ te zijn. Het is alsof het 1938 is, en politiek Den Haag zonder verzet akkoord is gegaan met de komst van een Nazi partij in ons parlement.

Zoals we gewend zijn van moslimleiders worden de feiten weer eens omgedraaid. Kuzu verweet het Nederlanders hem ‘uit te kotsen’, omdat ze ‘hem zien als Turk, als buitenlander. Daarmee zeggen ze eigenlijk: wij Nederlanders voelen ons superieur, en die ander hoort er niet bij.’ Dat moet volgens hem worden omgedraaid, door deze Nederlanders te laten oprotten.

Daarmee gaf Kuzu impliciet aan dat er wel degelijk een groot verschil zit tussen het gedrag van Nederlanders en Turkse Nederlanders, maar dat het dus aan de andere Nederlanders is om zich aan te passen, en niet andersom. Als dat geen (typerend islamitisch) superioriteitsdenken is?

De kritiek van veel Nederlanders is niet dat Turken ‘Turken’ zijn –andere migrantengroepen, zoals Vietnamezen en Chinezen, zijn prima geïntegreerd in ons land, hebben zich wel aangepast, en ervaren nul discriminatie-, maar dat velen van hen zelf afstand nemenvan onze samenleving door bijvoorbeeld anti-maatschappelijk gedrag te vertonen. Zo zijn Turken volgens de officiële statistieken samen met Marokkanen en Antilianen verantwoordelijk voor verreweg de meeste misdaad in ons land.

Kuzu’s ‘veranderende Nederland’ ziet er in realiteit zo uit:

* Jaarlijks worden zo’n 1000 minderjarige meisje het slachtoffer van loverboys, die bijna allemaal een Marokkaanse, Turkse en Antiliaanse migrantenachtergrond  hebben, en die deze meisjes tot prostitutie dwingen;

* Nederlandse schoolkinderen worden in het kader van ‘multiculti’ en ‘diversiteit’ gedwongen om naar moskeeën te gaan en daar soms zelfs tot Allah te bidden (terwijl excursies naar kerken er bijna altijd ‘bij inschieten’);

* Cultuurverrijking door de islam op de muur van een basisschool in Voorburg gekalkt: ‘Kanker Wilders gaat dood’; ‘Dood alle Joden’; ‘ISIS’, ‘Joden ga dood’. En recent natuurlijk de moslim die met een Palestijnse vlag vernielingen aanrichtte aan een Joods restaurant in Amsterdam, verklaarde geen spijt te hebben van zijn daad, tegen een agent zei dat dit ‘slechts een eerste stap was’, en desondanks na nog geen 2 maanden cel weer vrij man is en zelfs zijn vlag weer terug kreeg;

* Homoseksuelen die steeds vaker op straat op gewelddadige wijze worden aangevallen door jonge moslimmigranten;

* 85% van de afgelopen jaren binnengehaalde moslimmigranten kunnen, willen of hoeven niet werken, en moeten voor zeer lange tijd, zo niet permanent, aan het uitkeringeninfuus;

* Turkse Nederlanders die hun verachting voor onze vrije democratie tonen door massaal te demonstreren vóór moslimdictator Recep Tayyip Erdogan (alsof massa’s Duitsers in 1938 met vlaggen met hakenkruizen en portretten van Hitler vrijelijk door de Nederlandse straten konden gaan).

De boodschap van moslimpartij DENK is hoe dan ook helder: als dit u niet bevalt, dan kunt u vertrekken (en zo niet, dan helpen zij ons daar een handje mee als ze over 20 jaar met nog veel meer zijn?).

‘Waarom zijn al die Turken dan naar Nederland gegaan?’

Vaste Infowars verslaggever Paul Joseph Watson twitterde: ‘Als deze relschoppende Erdogan steunende islamisten zo patriottisch zijn voor Turkije, waarom zijn ze dan allemaal naar Nederland gegaan?’

Het antwoord daarop is simpel: Omdat ze, geheel zoals Erdogan en andere AKP prominenten al veel vaker hebben gezegd en bevolen, hier zijn om Nederland te veroveren voor de islam.

PVV leider Geert Wilders twitterde daarom dat zijn boodschap aan Kuzu, Denk ‘en alle andere Erdogan–lovers is: Snel optiefen naar Turkije!’ (1)(2)


Xander

(1) Infowars
(2) NOS
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)