Denemarken gooit migratiebeleid om en gaat uitzetten in plaats van integreren

Een agent staat op wacht in Rosengard nadat een politiebureau was getroffen door een explosie (2018). (Afbeelding: Johan Nilsson / AFP / Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————-

Ze bestaan niet en als ze al wel bestaan, dan is het er niet onveiliger of crimineler dan in andere wijken, zo beweert de Europese gevestigde orde steevast. De realiteit is echter anders. De internationale postbezorger en transporteur UPS heeft besloten te stoppen met het afleveren van pakketjes in Malmö’s beruchte migrantenwijk Rosengard, omdat dit te gevaarlijk is geworden voor de bezorgers. Die zijn daar al diverse keren overvallen, aangevallen en beroofd.

Rosengard is één van de onveiligste wijken van Europa. Vooral ‘s avonds en ’s nachts gaat het er echt ‘los’. Handgranaten, explosies, brandende auto’s zijn er bijna dagelijkse kost, en hulpdiensten kunnen er niet meer zonder bewapende bescherming optreden. De politie installeerde op sommige plaatsen waar regelmatig vrouwen worden aangerand of verkracht camera’s, omdat het sturen van agenten te gevaarlijk werd.

Kogelvrije vesten voor ambulance personeel

Een kleine twee jaar geleden pleitte de Zweedse Ambulance Bond al voor de aanschaf van militaire kogelvrije vesten en andere hoogwaardige bescherming voor het personeel dat naar migrantenwijken moet worden gestuurd. Later dat jaar stopte het staatspostbedrijf PostNord met de bezorging op diverse adressen in de beruchte migrantenvoorstad Rinkeby in de hoofdstad Stockholm, omdat daar wekenlang ernstige rellen plaatsvonden.

Linkse regeringen trekken zich er niets van aan

De linkse Zweedse regeringen hebben zich de afgelopen jaren niets aangetrokken aan van de waarschuwingen van diverse hooggeplaatste politie officials dat men de controle over diverse wijken en stadsdelen met een islamitische migrantenmeerderheid aan het kwijtraken is, en het aantal no-go zones –in dat jaar al 23- in snel tempo toeneemt.

De enige partij die iets tegen de islamisering van het land wil ondernemen, de Zweden Democraten –bij de laatste verkiezingen de 3e partij van het land, en in de peilingen inmiddels de 2e-, wordt door alle andere partijen geboycot. Zweden die op het internet kritiek leveren op het massa immigratiebeleid en de islamisering van hun land lopen het risico te worden beboet en gearresteerd, en raken dan vaak ook nog hun baan kwijt.

Zo is een 70 jarige Zweed door een rechtbank veroordeeld tot het betalen van een boete van € 700,-, omdat hij op social media had geschreven dat Somalische migranten lui zijn omdat ze geen zin zouden hebben om te werken. Eerder moest een andere bejaarde Zweed uit Göteborg een boete van € 1340,- betalen omdat hij moslims –naar aanleiding van het in brand steken van tientallen auto’s door migranten- ‘apen’ had genoemd.  (5)

Oslo: 70% misdaden gepleegd door migranten

In buurland Noorwegen is het al niet veel beter. Op basis van een grootschalig onderzoek concludeerde de grootste commerciële zender van het land, TV2, dat 70% van de misdaden in de hoofdstad Oslo door migranten wordt gepleegd. Ongeveer één derde van de bevolking van de stad is van buitenlandse afkomst.

In veel gevallen gaan deze misdaden met gepaard met geweld, zoals het gebruik van messen en afgebroken flessen, waarmee al flink wat Noren voor het leven werden getekend of zelfs gehandicapt gemaakt.

Diverse politici wijten het geweld aan het te lakse immigratiebeleid van de gemeenteraad van de hoofdstad. (3)

Denemarken switcht van integreren naar uitzetten

In een ander buurland, Denemarken, lijkt men de aanhoudende problemen met migranten dan toch zat te zijn geworden. Nadat eerder al werd besloten een soort gevangeniseiland voor criminele asielzoekers in te richten, heeft het parlement nu een wetsvoorstel aangenomen om het aantal migranten substantieel te verminderen, en in te gaan zetten op uitzetten in plaats van integreren. Zeker 25.000 migranten die de afgelopen 5 jaar zijn binnengelaten moeten worden teruggestuurd.

Asielzoekers die Denemarken binnenkomen ‘zullen er aan moeten wennen dat ze hier tijdelijk zijn, en ze na een poosje weer terug moeten,’ aldus Peter Skaarup, voorzitter van regeringspartij DPP. Ook wordt de sociale zekerheid voor migranten versoberd, zodat dit geen prikkel meer is om asiel aan te vragen (6).

Nederland: AZC medewerkers hebben ‘wapenstok en kogelvrij vest nodig’

Afgelopen week berichtte Nieuwsuur over de onveilige situaties in Nederlandse AZC’s, waar medewerkers zeggen ‘eigenlijk een wapenstok en kogelvrij vest’ nodig te hebben. ‘Want misschien heb ik volgende week wel een mes tussen mijn ribben,’ verklaarde een van hen. Een collega verklaarde al 28 jaar bij het COA te werken, maar nog nooit zulke toestanden als de afgelopen jaren te hebben meegemaakt. ‘Dit accepteren we niet meer.’

Met name asielzoekers uit Marokko, Tunesië, Algerije en Libië zorgen voor veel problemen. Sommige werknemers pleiten voor een veel hardere aanpak, zoals een sobere opvang (‘bed-bad-brood’) en geen zakgeld. Staatssecretaris Mark Harbers reageerde echter dat ‘Nederland gebonden is aan Europese regels’. En zoals iedereen weet is de islamisering van Europa tot speerpunt van Brussels beleid gemaakt, dus zal er vermoedelijk niets substantieels aan worden gedaan. (4)

Xander (1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(3) TV2.no via Infowars Europe
(4) NOS
(5) Breitbart
(6) Infowars Europe