Democraten Virginia willen net als in New York abortus tot geboorte toestaan

Volledig levensvatbare maar nog net niet geboren baby’s volgens Democratische afgevaardigde ‘onnodige medische en te zware blokkade’ – Proef op de som: ‘Depressieve’ verslaggever kan nu al fake afspraak maken voor 9 maanden abortus –Afbeelding: Amerikaanse Pro-Life activist. (Embed from Getty Images (5)).

—————————————————————————————————————————————–

Ondanks de enorme ophef die in de VS is ontstaan willen de Democraten in de staat Virginia hun collega’s in New York volgen door abortus tot aan het moment van de bevalling toe te staan. Volgens velen komt dit neer op niets anders dan gelegaliseerde zuigelingenmoord, reden waarom activisten ook in Virginia de straat op gaan om te demonstreren. De Democratische afgevaardigde Kathy Tran die het zeer omstreden wetsvoorstel heeft ingediend stelde een publieke hoorzitting vervolgens tot nader order uit.

Pro-life activisten reageerden teleurgesteld op het uitstellen van de hoorzitting, want ze hadden Tran en haar collega’s graag aan de tand gevoeld over haar wet, waarvan ze in een geruchtmakend gesprek tegen de Republikein Todd Gilbert bevestigde dat die het inderdaad mogelijk maakt om abortus te plegen als de geboorteweeën al zijn begonnen.

Later verklaarde ze dat ‘de wet bedoeld is om onnodige medische en te zware blokkades voor de toegang van vrouwen tot de zorg te verwijderen.’ Kortom: volledig levensvatbare, maar nog net niet geboren baby’s zijn in de ogen van de zichzelf ‘progressief’ noemende Democraten letterlijk ‘onnodige medische en te zware blokkades’ geworden – hun eigen kinderen ongetwijfeld uitgezonderd (?).

Ook de Democratische gouverneur van de staat, Ralph Northam –die tijdens zijn campagne in 2017 met dik $ 2 miljoen door staatsaborteur Plannend Parenthood werd gesponsord-, verdedigde de wet.

‘Democratische agenda: abortus op bestelling’

‘Op de hielen van New Yorks radicale uitbreiding van abortus tonen de wet van afgevaardigde Tran en de uitspraken van gouverneur Northam op alarmerend duidelijke wijze aan waar de moderne Democratische Partij voor staat en wat hun agenda voor ons land is: abortus op bestelling, tot aan het moment van geboorte, en zelfs daarna,’ gaf Marjorie Dannenfelser, president van anti-abortus organisatie Susan B. Anthony List, als commentaar. ‘Dit standpunt is onverenigbaar met het geloof, de waarden en de wensen van de meeste Amerikanen.’

‘Gelegaliseerde kindermoord vermomd als ‘keuze’’

Tina Whittington, vice president van Students for Life of America (SFLA), zei dat ‘millenials de heftige realiteit van abortus begrijpen, en de poging van ‘pro-choice’ groepen om gelegaliseerde kindermoord als ‘keuze’ te vermommen doorzien.’

SFLA president Kristan Hawkings vulde aan dat ‘met leiders in New York en Virginia die het abortusextremisme in Amerika tot kindermoord uitbreiden, de noodzaak om vrouwen en ongeboren zuigelingen te beschermen tegen deze onmenselijke praktijken kiezers in het hele land op de been brengt.’

Uit recente peilingen blijkt dat 75% van de Amerikanen voorstander is van aanzienlijke beperkingen van abortus, inclusief 60% van de Democratische kiezers en 61% van degenen die zichzelf als ‘pro-choice’ beschouwen. (1)

‘Depressieve’ verslaggever maakt fake afspraak voor 9 maanden abortus

Overigens geldt ook voor de wet in de staat New York –die zelfs het opzettelijk laten doodgaan van een reeds geboren baby toestaat- dat er wel een medische noodzaak moet zijn voor zo’n ‘bijna geboorte abortus’. Infowars verslaggever Millie Weaver toonde echter aan hoe eenvoudig dat gaat door een fake afspraak te maken voor een abortus terwijl ze 9 maanden zwanger zou zijn. Haar opgegeven reden dat ze ‘depressief’ zou zijn, werd zonder problemen geaccepteerd. (2)

Duitse in Virginia: Dit is niets anders dan wat Hitler deed

Christiane Martinez, een in Virginia woonachtige Duitse vrouw die Amerikaans staatsburger wil worden, reageerde geschokt. ‘Ik ben erg in de war dat nu ik hier ben gekomen ik de wet moet gehoorzamen, maar dat de mensen die de baas zijn en de parlementariërs dan zoiets als dit doen.’ Volgens Martinez zijn de extreme abortuswetten van New York en Virginia niets anders dan wat Hitler deed in haar thuisland. (3)

Evangelist Graham: ‘Katholieke Kerk moet gouverneur New York excommuniceren’

President Donald Trump liet meerdere malen duidelijk zijn afschuw blijken over de nieuwe wetten. De bekende internationale evangelist Franklin Graham riep kardinaal Timothy Dolan op om de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, te ‘excommuniceren’, maar de katholieke leider reageerde dat niet te zullen doen omdat dat ‘niet effectief’ zou zijn.

Bisschop Edward Scharfenberger was uitgesprokener: ‘De procedures die nu in New York mogelijk zijn zouden we niet eens een hond of kat aandoen… Het is marteling.’ (4)


Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)