Democraten hopen met 4 ongeloofwaardige getuigen benoeming conservatieve rechter te stoppen

De ‘Deep State’ elite en de Democraten zetten alles op alles om de benoeming van de conservatieve Kavanaugh van tafel te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (10)).

—————————————————————————————————————————————

In de Verenigde Staten is een complete soap gaande rond de aanstelling van rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof. De Democraten en alles wat links en progressief is proberen ten koste van alles te voorkomen dat het Congres instemt met de benoeming van Trumps conservatieve kandidaat, die in het Hof voor een cruciale rechtse meerderheid kan zorgen in omstreden maatschappelijke kwesties zoals immigratie en abortus. Inmiddels hebben vier vrouwen zich gemeld met beschuldigingen van seksueel misbruik door Kavanaugh in het verre verleden. Echt geloofwaardig zijn deze vrouwen echter niet – integendeel.

De eerste aanklager, Christine Blasey Ford, beweerde dat onder andere Kavanaugh haar in 1982, toen hij 17 was en zij 15, op een studentenfeestje had verkracht. Waar en wanneer dat precies gebeurde en wie er allemaal getuige van waren geweest, weet ze echter niet meer, want daarvoor was ze op dat moment te ver van de wereld. Drie anderen die destijds op dat feestje waren zeggen zich wel te herinneren dat Kavanaugh er ook was, maar tevens dat ze zich niets herinneringen van het incident.

Enkele jaren geleden had Ford haar verhaal al eens gedaan bij een therapeut, maar had daar nooit de naam van Kavanaugh bij genoemd. Tegen de therapeut had ze het over vier jongens gehad, terwijl ze het nu over twee daders heeft, Kavanaugh en een vriend van hem. Die ontkennen ten stelligste.

De New York Times berichtte dat uit Kavanaughs maandkalender uit 1982, waar zaken zoals basketbalwedstrijden, bioscoopbezoekjes, trainingen en enkele feestjes op staan, blijkt dat hij het grootste deel van die zomer met zijn ouders ver weg was en aan het strand lag. (8)

Twee mannen: Wij betastten haar op het feestje, niet Kavanaugh

Ford heeft inmiddels een leugendetector test afgelegd. Vreemd genoeg weigeren haar advocaten de testresultaten openbaar te maken omdat dit volgens hen ‘niet belangrijk is’, wat er op wijst dat haar verhaal op zijn minst twijfelachtig is. (6)

Tevens zijn twee mannen naar voren gekomen die tegen leden van het parlementaire Justitiële Comité hebben verklaard dat zij haar op het feestje hebben betast, en niet Brett Kavanaugh. Deze mannen zeggen tevens dat Ford daar destijds geen enkel bezwaar tegen leek te hebben. Ford houdt echter vol dat hij het was. (2)

Ford heeft enkele malen de Democraten financieel gesteund. Van onder andere haar social media accounts bleek dat ze een felle ‘anti-Trumper’ is.

Deborah Ramirez: Meisjes werden onder invloed gebracht en verkracht

De tweede vrouw die beweert dat Kavanaugh haar 35 jaar geleden op een studentenfeestje onzedelijk benaderd heeft is ‘Never Trump’ activist Deborah Ramirez. Volgens haar advocaat, Michael Avenatti, maakte Kavanaugh deel uit van een groep jongens die stelselmatig meisjes onder invloed (van alcohol en/of drugs) brachten, om vervolgens seks met hen te hebben. ‘

‘Belachelijk,’ reageerde Kavanaugh. ‘Dit lijkt wel uit de Twilight Zone afkomstig. Zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gedaan’. Ramirez’ beschuldigingen klonken zo ongeloofwaardig, dat NBC (virulent anti-Trump), de New York Times en de Washington Post het aanvankelijk niet eens wilden publiceren (8).

Op het bekende online berichtenplatform 4chan, waar al eerder onthullingen op te lezen waren, werd afgelopen dinsdag uitgelegd waarom haar advocaat Avenatti zijn Twitter account plotseling privé heeft gemaakt. Op het platform werd correspondentie tussen Avenatti en twee andere mensen met ‘burner’ (prepaid-wegwerp) telefoons geplaatst, waaruit zou blijken dat hem opzettelijk bewijs en nieuwe beschuldigingen tegen Kavanaugh werd aangeboden, in ruil voor geld en een exclusief interview met CNN, waar Avanatti akkoord mee zou zijn gegaan. De advocaat ontkent dat dit ooit gebeurd is. (9)

Ex-vriend beschuldiger nummer 3: ‘Ze liegt, bedreigde mijn gezin met geweld’

Beschuldiger nummer drie, Julie Swetnick, beweert dat Kavanaugh en een groep vrienden zo’n 35 jaar geleden een soort ‘date rape’ bende hadden, die op zeker 10 highschool feestjes meisjes hebben aangerand of verkracht. Politico bericht dat haar voormalige vriend Richard Vinnecy, een 63 jarige geregistreerde Democraat, in het verleden een gerechtelijk omgangsverbod tegen haar vroeg, omdat ze zijn gezin bedreigde met geweld, inclusief zijn baby. Vinnecy, die vier jaar lang een relatie met haar had, zegt tevens bewijs te hebben dat ze liegt over Kavanaugh. (1)(3)

Bovendien blijkt Swetnick 10 jaar geleden hetzelfde advocatenkantoor als van Christine Ford te hebben ingehuurd om een aanklacht wegens seksuele intimidatie in te dienen tegen haar voormalige werkgever, verzekeraar New York Life Insurance. Beide vrouwen hadden dezelfde advocaat, Debra Katz. Swetnicks zaak eindigde toen in een schikking.

Vrouw nummer 4 anoniem

De laatste vrouw die Kavanaugh beschuldigd van aanranding –iemand die schrijft dat zijn of haar dochter destijds zag dat Kavanaugh in een auto of in een bar een meisje molesteerde- is compleet anoniem en bevat verder geen details over datum of plaats, dus valt op dit moment onmogelijk te zeggen of er iets van waarheid in schuilt. (5)

Dat geldt feitelijk ook voor de eerste drie vrouwen. Behalve hun beschuldigingen is er geen enkele getuige en geen enkel hard bewijs. Critici wijzen erop dat het wel heel erg ‘toevallig’ is dat de vrouwen uitgerekend nu, vlak voor de mid-term verkiezingen, naar voren worden geschoven. De ‘Deep State’ elite en de Democraten hopen vermoedelijk dat alleen al een aantal onbewezen beschuldigingen genoeg zullen zijn om voldoende twijfel te zaaien over Kavanaugh, zodat zijn nominatie van tafel wordt gehaald, en Trump een grote politieke nederlaag lijdt.

Er is ondertussen weer een andere wilde beschuldiging opgedoken over een veronderstelde verkrachting door Kavanaugh op een boot in 1985 in Rhode Island. De persoon die dit beweert twitterde onlangs: ‘Beste Pentagon, red alsjeblieft mijn land van de parasieten die het Witte Huis bezetten. Of wachten jullie tot de Russen landen, zoals in Red Dawn (een speelfilm). Help alsjeblieft!’ (7)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Daily Caller News Foundation via Infowars
(4) Washington Times via Infowars
(5) Breitbart
(6) Kimberley Strassel (/Twitter) (columnist Wall Street Journal)
(7) Breitbart
(8) Zero Hedge
(9) Infowars