CNN kopstuk verklaart blanke mannen tot de grootste bedreiging voor Amerika

‘Het wordt tijd dat we iets aan blanke mannen gaan doen’ – Laat ons raden: oppakken en opsluiten in ‘heropvoedings’kampen, zoals extreemlinks historisch altijd doet? –
Niet enkel alleen het symbool voor nepnieuws, maar nu ook voor racistische blankenhaat. (Afbeelding: Getty Images(3)).

————————————————————————————————————————————

Het voortdurende haat zaaien door het extreemlinkse CNN begint almaar openlijker racistischer te worden nu ‘Emmy Award’ journalist en kopstuk Don Lemon (foto) heeft gezegd dat blanke mannen de grootste terreurbedreiging voor Amerika zijn, en ‘iets aan hen gedaan moet worden’.

Volgens Lemon, die zijn haatopmerkingen maakte in het kader van de antisemitische aanslag op een synagoge in Pittsburgh en een -mede door globalist George Soros gefinancierde- oprukkende migrantenstroom vanuit Mexico, zijn de meeste blanke mannen in de VS ‘geradicaliseerd naar rechts’.

‘Niemand demoniseren’ (behalve blanke mannen)

Bizar genoeg begon Lemon zijn relaas met op te merken dat ‘ik er steeds op probeer te wijzen dat we geen enkele groep of ras moeten demoniseren.’ Om vervolgens te verklaren dat ‘we ons moeten realiseren dat blanke mannen de grootste bedreiging zijn voor dit land, want de meesten zijn geradicaliseerd naar rechts. En we moeten beginnen iets aan hen te doen. Zij hebben geen reisverbod. Ze hadden wel een verbod op moslims, maar niet op blanken. Dus wat gaan we daaraan doen?’

Lemon beseft klaarblijkelijk niet –of juist wel- dat blanken in tegenstelling tot moslims wèl een ras zijn, en zijn suggesties dus buitengewoon racistisch en haatzaaiend zijn, vooral omdat hij openlijk zegt dat we ‘iets aan blanken moeten doen’.

Komt de historische oplossing van extreemlinks er weer aan?

Dat ‘iets’ begint als we kijken naar eerdere extreemlinkse oplossingen in de geschiedenis –denk aan Mao, Hitler, Stalin- eerst met dit soort haatboodschappen, daarna opsluitingen, meer geweld en pogroms, en vervolgens ‘heropvoedings(=concentratie)kampen’ en massale uitroeiingen, allemaal omdat er mensen zijn die weigeren de zegeningen van de door de elite gepromote politiek correcte ideologie te erkennen of te volgen.

Het is deze hypocriete houding waar president Trump deze linkse media oneerlijk en ‘fakenews’ verspreiders noemt, en af en toe ook ‘de vijanden van het volk’. (1)(2) Wat ook van de meeste grote media in Nederland gezegd kan worden, want ook zij demoniseren vrijwel altijd en automatisch Trump en verder alles en iedereen die afwijkt van hun extreemlinkse doelstellingen als zijn ‘extreemrechts’ en/of ‘neonazi’s’.

Xander

(1)Infowars
(2)Breitbart
(3)Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)