Christendom en islam worden samengevoegd in godsdienstlessen Duitse scholen

Islamisering Nederland: Na voorkomen grote terreuraanslag Rotterdam arresteert politie in Hattem enkele Syrische ‘baardmannen’ die een boswachter met een vuurwapen verwondden – Islamofascistische partij DENK stijgt in peilingen van 3 naar 7 zetels –
De islamisering van het christendom als basis voor het samenvoegen van de grote wereldreligies is volgens sommigen de sleutel tot wereldvrede. (Afbeelding: Getty Images (4)).

————————————————————————————————————————————-

De islamisering van Europa heeft bij onze Oosterburen nu ook de godsdienstlessen op scholen bereikt. Op het stadgymnasium in Dortmund is hiervoor een pilotproject gestart dat bedoeld is om straks in heel Duitsland in te voeren. Protestantse, katholieke en moslimleerlingen gaan gezamenlijke godsdienstlessen volgen. Hoe dat er in de praktijk uit gaat zien is ‘anyone’s guess’, aangezien het kerngeloof van christendom de grootst mogelijke godslastering in de islam is, en omgekeerd. Vermoedelijk zal het christelijke geloof flink verwaterd worden om tegemoet te komen aan de islamitische overtuigingen.

Christelijke en islamitische onderzoekers gaan het pilot project nauwgezet volgen, en naar aanleiding van de ervaringen serieus kijken of in heel Duitsland het godsdienstonderwijs op dezelfde wijze kan worden samengevoegd (1). Oftewel: geïslamiseerd, want de Duitse katholieke en protestantse leerlingen zullen hoogstwaarschijnlijk te horen gaan krijgen dat de God van de Bijbel feitelijk dezelfde is als Allah in de Koran, en Jezus net als Mohammed een grote ‘profeet’ was – en niet meer dan dat.

Christenen zullen hun geloof aanpassen aan moslims

Daarbij zal men op een levensgroot probleem stuiten, namelijk dat het kerngeloof van het traditionele christendom dat Jezus Christus de Zoon van God is, in de islam ‘shirk’ is, de grootst mogelijke godslastering die je onmiddellijk voor eeuwig tot de hel verdoemt. In het Nieuwe Testament van de Bijbel staat nu juist klip en klaar dat mensen die ‘de Vader en de Zoon’ ontkennen reeds in dit leven zijn veroordeeld, en iedereen die Jezus als Zoon van God afwijst zelf door God zal worden afgewezen.

Aangezien de ervaring leert dat maar heel weinig moslims bereid zijn water bij de wijn te doen zal dat hoogstwaarschijnlijk enkel door de christenen worden gedaan. Ze kunnen beginnen met het op één lijn stellen van Jezus en Mohammed als ‘profeten’, want ook moslims geloven dat er een ‘Isa’ (Jezus) heeft bestaan. Alleen was hun versie niet de Zoon van God, en stierf hij ook niet voor de zonden van de hele mensheid. Bovendien moet Isa –zelf ook een moslim- in de islam zijn meerdere erkennen in Mohammed.

In commentaren wordt cynisch gesteld dat het te hopen is dat moslimleerlingen voor het begin van de les worden ontwapend, want het uiten van de grootst mogelijke godslastering voor moslims – het geloof in Jezus Christus als de Zoon van God- mag in de islam onmiddellijk worden bestraft met de dood. Christelijke scholieren kunnen dit echter eenvoudig vermijden door er gewoon permanent hun mond over te houden…. (en dat is dan ook exact de bedoeling, schrijven wij er –hopelijk overbodig- bij).

Katholieken die nog altijd achter hun paus staan zullen mogelijk minder moeite hebben met het aanpassen van hun geloof aan de islam, aangezien Franciscus een van de grootste voorstanders is van het halen van miljoenen moslims naar Europa, de bouw van talloze moskeeën voor hen, en het stapsgewijs samenvoegen van beide religies.

Grote terreuraanslag Rotterdam voorkomen; politie arresteert ‘baardmannen’ in Hattem

De gevolgen van de islamisering van ons eigen land beginnen hoe langer hoe concreter te worden. Na het eerder deze week voorkomen van een grote terreuraanslag in Rotterdam is een zwaar bewapend arrestatieteam in Hattem een huis binnengevallen, waarna twee Syrische ‘baardmannen’ werden afgevoerd. Eerder hadden ze een boswachter beschoten, die door een kogel was geraakt. Volgens omwonenden gedroegen de moslims zich al langere tijd verdacht (2).

DENK stijgt van 3 naar 7 zetels

De islamofascistische partij die heel Nederland gedwongen aan de islam wil onderwerpen, DENK –en wier leider enige tijd geleden openlijk verklaarde dat Nederlanders die dit niet willen maar moeten ‘oprotten’-, stijgt in recente peilingen van 3 naar 7 zetels. (3)

Ze kunnen nu nog genegeerd worden, maar over 10 jaar, als het aandeel moslims in ons land dankzij het massa immigratie beleid van de EU nog veel harder is gegroeid, dan zouden ze wel eens een grote vinger in de pap kunnen krijgen, waarna de islamisering van ons land in een nog veel hogere versnelling zal worden gezet.

Het is sowieso absurd dat de partij aan de verkiezingen mag meedoen – alsof de Tweede Kamer 80 jaar geleden zonder enige weerstand een Nederlandse afdeling van Hitlers Nazi partij in ons parlement zou hebben geaccepteerd.

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Telegraaf
(3) Telegraaf
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Update: 

https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/29/hattem-wezep-onderzoek-na-melding-over-schot-in-bos.html

Er gaan allerlei verhalen rond in de media. Zo zou de boswachter verteld hebben dat hij is beschoten. De politie heeft de boswachter als getuige gehoord, en uit niets blijkt dat er iemand beschoten is.