Buitenlandse media verbaasd dat Rutte na zoveelste leugen toch mag blijven

De door de internationale elite aangewezen opvolger van Mark Rutte: Sigrid Kaag, hier in Teheran, 2018. (Afbeelding: (2))

—————————————————————————————————————————————

Wordt op slinkse wijze de weg vrijgemaakt voor de door Bilderberg en het WEF aangewezen opvolger: Sigrid ‘Great Reset’ Kaag?

—————————————————————————————————————————————

Hoe meer hij draait en liegt, hoe populairder hij wordt en hoe meer stemmen zijn partij krijgt. Dat is kort samengevat de geschiedenis van VVD premier Mark Rutte. Sommige buitenlandse media reageren verbaasd dat hij na een aangenomen motie van afkeuring vanwege het ‘niet vertellen van de waarheid’ omtrent het Ollongren/Omtzigt schandaal, alsnog een motie van wantrouwen overleefde. Maar neomarxistisch Nederland (= alle VVD, D66, PvdA, GL, Volt en BIJ1 stemmers), niet getreurd, want mogelijk maakt dit akkefietje nog sneller de weg vrij voor de door de Bilderbergers, het World Economic Forum en het hele Nederlandse media establishment aangewezen opvolger: Sigrid Kaag. ‘Van de regen in de drup’ zal onder haar het understatement van de eeuw blijken te zijn.

Het schandaal begon met het ‘per ongeluk’ fotograferen van de aantekeningen van D66 minister Kajsa Ollongren, waarop uit op te maken viel dat CDA’er Pieter Omtzigt, die door zijn eigen partij op tamelijk verdachte wijze van het lijsttrekkerschap werd afgehouden, een ‘functie elders’ moet krijgen, hoogstwaarschijnlijk omdat men hem na het succesvol aankaarten van de toeslagenaffaire te lastig vindt. En natuurlijk omdat hij daarmee de val van Rutte-III veroorzaakte, al zei de premier daarna dat dit hem juist nog meer macht had gegeven.

Rutte deed opnieuw wat hij al jaren gewend is: simpelweg ontkennen dat Omtzigt tijdens de gesprekken (over een mogelijke volgende coalitie) werd genoemd. Dat bleek al snel een leugen te zijn toen er meer bewijs boven tafel kwam. Desondanks beweerde de premier daarna nog steeds dat hij de vragen van journalisten met een ‘goed geweten’ had beantwoord, en dat ‘ik hier niet sta te liegen, maar de waarheid vertel.’

Teflon Mark

Het Duitse Spiegel en Russia Today halen Ruttes bijnaam ‘Teflon Mark’ erbij om hun verbazing uit te drukken dat hij ondanks tal van schandalen en opzichtige leugens – waarvan de meest schaamteloze ongeveer een jaar geleden, toen hij slechts 2 weken nadat hij voor een miljoenenpubliek meerdere malen ‘groepsimmuniteit’ had genoemd, glashard ontkende dat hij dit had gedaan – nog steeds mag blijven zitten. (1)

Wat zegt het over ons volk dat we in steeds grotere getalen op iemand zijn gaan stemmen die zoveel beloften heeft gebroken, op tal van terreinen 180 graden draaide, betrapt werd op glasharde leugens, en sinds vorig jaar keiharde vrijheidsbeperkende maatregelen – soms met zeer harde hand – aan ons volk oplegt? Niet voor niets heb ik in dit opzicht al vaker de term ‘suïcidaal’ gebruikt.

Sigrid Kaag aanwezen door Bilderbergers en WEF

Ik vermoed dat Rutte nu nog eerder dan gepland naar een internationale topfunctie zal vertrekken, maar niet nadat Sigrid Kaag eerst vicepremier is gemaakt. Die zal dan zó het stokje in het Torentje van hem kunnen overnemen, waarmee de Bilderbergers – door wie ze enkele jaren geleden is ‘gekeurd’ – en het World Economic Forum – de beruchte foto waarop ze samen met Rutte en Maxima in gesprek is met Klaus Schwab kunnen we vanwege copyright helaas niet tonen – hun zin krijgen, en Nederland onder Kaags bezielende leiding via de keiharde Great Reset in een alles-en-iedereen vermorzelende communistische klimaat-vaccindictatuur zal worden gedrukt.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron: tasnimnews, auteur Hamed Malekpour , Creative Commons Attribution 4.0 International License

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

62

 1. Als het circus Rutte voorbij is en Kaag zal het worden, dan zijn we niet van de regen in de drup gegaan, maar van de drup in de regen.

  Dan zal dit mens met haar spinachtige tentakels in wereldwijde organisaties echt Nederland in de wereld als eerste land van willen maken, middels dwang, dwang en nog eens dwang.

  Dit mens is veel en veel gevaarlijker dan Rutte. En mocht zij minister worden, laat ons dan echt massaal onze laatste kans pakken. We moeten, moesten al massaal nergens meer aan meedoen.

  Spyfromthesky

 2. Nog een incompetente vice premier? Is De Jonge dan niet erg genoeg?

  Rode Wouw schreef:
  03/04/2021 om 7:42 pm
  @Ramshoorn 2:29 pm : wanneer de CU voor de motie van wantrouwen had gestemd was er een meerderheid voor die motie van wantrouwen geweest en had de premier moeten vertrekken. Dan had een vice-premier het tijdelijk kunnen overnemen.

  Het is dan wel mogelijk dat de andere VVD bewindslieden ook vertrekken. De andere demissionaire bewindslieden hadden de opengevallen plekken moeten opvangen. Hele aparte situatie zou dat geweest zijn.

  Rutte kan dan wel in de Tweede Kamer blijven. Dat staat er los van.

 3. Hoeveel van die voorouders hebben Joden verkocht voor een paar centen, denkt u? Elders in de geschiedenis, hoeveel van hen hebben Aboriginal vrouwen en zwarte slavinnen verkracht? Ergens jammer dat ik, gezien mijn kennis van de Bijbel, niet kan zeggen dat Nederland dit zichzelf op de hals heeft gehaald (zo’n klein land en zoveel historisch leed veroorzaakt) of dat dit land de regering krijgt die het verdient. Want de hele wereld wordt in gereedheid gebracht voor de komst van de wetteloze en overal zien we regeringsleiders die geen knip voor de neus waard zijn, naar voren geschoven. Sommigen zitten al wat langer aan, anderen zijn nieuwkomers. Wat machtswellustige Kaag betreft, tja, die wil Angela imiteren natuurlijk.

  Kees schreef:
  03/04/2021 om 3:54 am
  Deze generatie Hollanders hebben toegelaten door het media en de commumistish regering in Holland hun verstand, redelijk denken en over overleefens geest te ontnemen. Het is erg droevig deze instelling te zien. Onze voorouders draaien zich om in hun graf . Vele van hen gaven hun leven voor de vrijheid . Nu 80 jaar later is het allemaal tot niets uitgedraait .
  Wat er in het oosten van Europa gebeurd ,, het westen van Europa probeert een oorlog uit te lokken, , wordt afgedaan met ,, het is ver van mijn bed ,, de Hollander stemt voor een regeren die de bevolking wil doden , en het schijnt dat 90% van de bevolking daar mee eens is blijkt uit het stemmen. Er zijn geen intelligenten mensen meer in Holland . En zo kan ik nog wel voor een paar uur door gaan.

 4. Aah, daarom wordt Pfizer’s vaccin in Zuid-Amerika gegeven.

  tukker schreef:
  03/04/2021 om 2:14 pm
  N.a.v. het stukje van Xander een aantal dagen geleden betreffende het aantal doden/nietherstelbare zieken :
  Astra Zenica Doden 837 en niet-herstelbare zieken 80.098
  Pfizer bio n tech Doden 3268 en niet-herstelbare zieken 50.699
  Moderna Doden 1256 en niet-herstelbare zieken 4.723

  Vanuitgaande dat deze gegevens kloppen moeten we tot de ontdekking komen dat misschien Astra Zenica qua doden het minst ergste is maar qua niet-herstelbare zieken het ergste is
  Astra Zenica wordt nu teruggetrokken, ik denk eventjes, MAAR het is een heel DUIDELIJK TEKEN aan de wand dat ZELFS pol. correcte medische orgs . zelfs erkennen dat het vaccin astra zenica een heel gevaarlijk vaccin is.

  Voor de andere vaccins dat er weliswaar minder niet-herstelbare zieken zijn maar meer doden.
  Het lijkt wel of Pfizen Bio n tech-vaccin het slechste is.
  Zou ik voor in aanmerking komen, gaan we niet doen !!

 5. Gezien de jeugd van Kaag zit ze vol rancune en ze is extreem pro islam.
  En dat D66 al zoveel zetels kreeg is al erg vreemd.
  We weten dat het allemaal bedrog is hedendaags en vooral zo vlak voor de wederkomst van De Here Jezus.

 6. Dat we belazerd zijn is een ding wat zeker is. Tijdens de verkiezingsdag zie je op een foto dat Mevr. Kaag staat te dansen op een tafel, terwijl links van die foto zie je dat het nog daglicht is. Maar volgens mij was het al lang donker na 21:00 uur.
  Maar goed, voor d66 is er één spreekwoord “Wie de kiezer fopt, fopt zich zelf”.

 7. Ook al geloof ik niet in het politieke systeem, deze toespraak van Baudet is toch weer een knap stukje: https://open.lbry.com/@Forum_Voor_Democratie:7/1EbXvg1WvnA:4. Of hij nu wel of niet “echt” is, spreken kan hij wel.

  @Polleke: pedo-omroep BBC is geen nieuwsbron, verbreed je horizon, geef ze geen clicks. Consumeer geen msm. Lees https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9.

  @lies: wat je zegt klopt niet. Lees ook https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9.

 8. @ Polleke,

  BBC staat voor iets anders dan wat we lezen.

  Als je die media gelooft dan moet je ondertussen gedrogeerd of in extase zijn.

  Volgende X graag eigen interpretaties, cq mening, zou welkom zijn.

 9. Ik vind dit nou niet echt een leugen.Het ging eigenlijk allemaal om niets.Die Omtzigt is een gekozen kamerlid en na beëdiging kan hij gewoon blijven zitten tot de kamer ontbonden wordt.Ze kunnen hem een andere baan aanbieden,maar het staat hem vrij dat te accepteren.Het zou wel moeilijk worden als hem dat vanuit het CDA moeilijk gemaakt wordt.De politieke top van het CDA en Hoekstra lijken degenen die het liefst van hem af zouden willen.Of een ministerspost dan voor de hand liggend is,lijkt me minder waarschijnlijk.Hij staat nou niet bekend als een teamplayer.Functie elders suggereert ook wat anders.Het is el bekend dat er overleg geweest is tussen Hoekstra en Rutte.Tenminste volgens Rutte,dacht ik begrepen te hebben, en Hoekstra ontkent dat nergens.Ik kan me voorstellen dat Rutte dat vluchtig heeft meegenomen in de contacten,maar het heeft verder niets te betekenen en het lijkt me niet iets om nader bij stil te staan.
  Je zou kunnen denken dat Rutte uit rancune Omtzigt zou willen wegpromoveren als als rijkscommissaris op St Eustatius,maar hij heeft op geen enkele manier iets over Omtzigt te zeggen.Dat kan hij gewoon niet zomaar.En niemand die dat beter weet dan Rutte.Omtzigt kan alleen weg als hij door zijn eigen fractie wordt uitgekotst of weggepest.En dan kan hij altijd nog voor zichzelf beginnen.
  Op zich heeft Rutte wel onhandig geopereerd.Misschien om Hoekstra de hand boven het hoofd te houden.Als ik lees ‘ functie elders ‘ dan kan ik me niet anders voorstellen,dan dat dat zo komt vanuit het CDA.
  Het is een hele rare formulering in de deze.
  Ik vraag me af wie daarvoor verantwoordelijk is.
  Een ambtenaar die de notities heeft uitgewerkt?
  Zit er meer achter?Een boosaardig spel vanuit D’66 waarbij Ollongren dit met opzet zo heeft laten uitlekken?
  Is er verband met de notitie over de onderhandelingstechniek van Hoekstra en wat zit daarachter?
  Zal de ster van Rutte weer herrijzen?
  Als Rutte echt zo dom en kortzichtig zou zijn geweest om te denken dat hij Omtzigt zomaar uit rancune weg zou kunnen promoveren,dan verdient hij het om Rijkscommissaris op St Eustatius te worden.
  Ik denk overigens dat mevrouw Omtzigt daar liever naar toe zou gaan met haar man dan in dit land midden in de politiek te zitten.

 10. @Ramshoorn 2:29 pm : wanneer de CU voor de motie van wantrouwen had gestemd was er een meerderheid voor die motie van wantrouwen geweest en had de premier moeten vertrekken. Dan had een vice-premier het tijdelijk kunnen overnemen.

  Het is dan wel mogelijk dat de andere VVD bewindslieden ook vertrekken. De andere demissionaire bewindslieden hadden de opengevallen plekken moeten opvangen. Hele aparte situatie zou dat geweest zijn.

  Rutte kan dan wel in de Tweede Kamer blijven. Dat staat er los van.

 11. Waarom pikken we dit bedrog?
  Niemand had en heeft iets met mevrouw Kaag. Toch boekte D’66 zg een grote winst. Software zg gecontroleerd door een D’66-er. Verder ook weer Dominican software, die Trump sloopte, vele getuigenverklaringen van fraude. De afgelopen verkiezingen in ons land staan vol van bedrog. Zonder keihard bewijs ga je sowieso nat (zie VS). FvD kaart dus deze fraude niet aan, maar weet dat ze bestolen zijn van de zege. Door de corrupte MSM kunnen ze geen vuist maken en de domme Nederlander vindt het wel weer prima. In een jaar tijd zijn we onze vrijheid kwijtgeraakt, vanwege een niet bewezen (= niet bestaand) virus en wordt ons nu een globalist pur sang opgedrongen, die ons uitlevert aan de NWO. Te triest voor worden. En zeg je het wel, omdat je wakker bent, dan ben je een wappie. Nou dan ben ik een wappie, maar wel 1 die wakker is.

 12. En dan nog deze; het bekende BBC-programma ‘Panorama’ heeft onlangs een undercover-reportage gemaakt bij één van de grootste laboratoria in het Verenigd Koninkrijk waar ze PCR-tests analyseren en verwerken. De resultaten die worden getoond in de reportage zijn ronduit schokkend te noemen.

  En de vraag is of dit soort toestanden ook hier in Nederland of zelfs elders in de wereld gebeuren in de laboratoria die de PCR-tests verwerken. De volledige reportage (jammer genoeg zonder Nederlandse ondertiteling) is hier te zien:

  https://m.youtube.com/watch?v=ecHeSWn5Z9U#

 13. “Virus bestaat niet”- aldus de directeur van het Chinese RIVM tegen NBC News.
  Dit is Dr. Wu Zunyou, directeur van het Chinese equivalent van het RIVM of het Amerikaanse CDC. Dr. Wu Zunyou heeft op 28 januari 2021 de Amerikaanse nieuwszender NBC News op bezoek gehad en een kort interview gegeven.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/04/03/virus-bestaat-niet-aldus-de-directeur-van-het-chinese-rivm-tegen-nbc-news/
  Het virus mag da wel niet bestaan, maar de virus misdadigers des te meer.

 14. Het gemiddelde denkniveau van VVD-Stemmers is nu wel heel bedenkelijk/aandoenlijk laag geworden als ik lees de 80% van hen die aartsleugenaar Mark Rutte nog steeds blijft steunen.

  Om maar te zwijgen over Sigrid Kaag D66 en Kajsa Ollongren D66 die belangrijke stukken achterhielden en pas een beetje gingen gingen bewegen en praten toen de Tweede Kamer Rutte amechtig uitgetelde toen hij in de touwen hing. Rutte knock-out geslagen door overtuigende feiten van de SGP de Oppositie en de rest van de aanwezige woordvoerders in de Tweede Kamer.

  Gert Jan Segers van de CU speelde ook een kwalijke rol de afgelopen 4 jaar. Hij was het schoothondje van Rutte en Kaag en bang geworden weigerde hij de motie van wantrouwen te steunen tegen Mark Rutte. Had die dat wel gedaan dan was Rutte gisteren al voorgoed met pek en veren uit het Torentje vertrokken.

  Tof! Kees Staaij SGP hield zijn rug recht en stemde voor de motie van wantrouwen tegen Rutte.

  Misschien zal Segers CU nu ook wel vertrekken nu hij hevige kritiek krijgt van zijn achterban las ik in het Ned. Dagblad….

  https://www.nd.nl/nieuws/politiek/1028185/jongerentak-christenunie-niet-blij-met-moederpartij-u-hebt-ons-

  PerspectieF, de jongerentak van de ChristenUnie, is niet te spreken over het stemgedrag van de ChristenUnie, in het debat donderdagnacht. Daar stemde de ChristenUnie tegen een motie van wantrouwen aan het adres van VVD-leider Mark Rutte. ‘Volgens ons is het vertrouwen in Rutte weg.’

  Er gaat vandaag in veel PerspectieF-appgroepen een brief rond, gericht aan Gert-Jan Segers, die door diverse PerspectieF-leden ondertekend wordt. In de brief wordt er onvrede uitgesproken over het niet steunen van de motie van wantrouwen aan het adres van Rutte, en is ook stevige kritiek op CU-leider Gert-Jan Segers te lezen. ‘U hebt ons diep teleurgesteld. U hebt gehandeld vanuit angst, en niet vanuit hoop.’

  Ben ik even blij dat ik deze keer in het geheel niet gestemd heb voor die puinhoop in Den Haag.

  Spreuken 14:5 (NBG51)
  Een betrouwbaar getuige liegt niet, maar wie Leugens uitblaast, is een vals getuige.

  Spreuken 14:25 (NBG51) Een betrouwbaar getuige is een redder van levens, maar wie Leugens blaast, is een en al Bedrog.

 15. N.a.v. het stukje van Xander een aantal dagen geleden betreffende het aantal doden/nietherstelbare zieken :
  Astra Zenica Doden 837 en niet-herstelbare zieken 80.098
  Pfizer bio n tech Doden 3268 en niet-herstelbare zieken 50.699
  Moderna Doden 1256 en niet-herstelbare zieken 4.723

  Vanuitgaande dat deze gegevens kloppen moeten we tot de ontdekking komen dat misschien Astra Zenica qua doden het minst ergste is maar qua niet-herstelbare zieken het ergste is
  Astra Zenica wordt nu teruggetrokken, ik denk eventjes, MAAR het is een heel DUIDELIJK TEKEN aan de wand dat ZELFS pol. correcte medische orgs . zelfs erkennen dat het vaccin astra zenica een heel gevaarlijk vaccin is.

  Voor de andere vaccins dat er weliswaar minder niet-herstelbare zieken zijn maar meer doden.
  Het lijkt wel of Pfizen Bio n tech-vaccin het slechste is.
  Zou ik voor in aanmerking komen, gaan we niet doen !!

 16. Vergeet D666 – Kaags rol niet bij de bestrijding van de plandemie in haar rol als lid van de WHO Global Preparedness Monitoring Board en verder smijt ze met – ons – geld richting WHO en GAVI (Gates’ va33inatie-vehikel).
  Het zal steeds meer mensen duidelijk worden dat bij de verkiezingen van 17.03 op onvoorstelbare schaal is gefraudeerd. Deze fraude is – helaas – noodzakelijk om de mensheid te laten ontwaken.

 17. Deze ‘verkiezingen’ zijn gefraudeerd door D666. Is dat nou echt zo moeilijk te begrijpen??? De beveiliging van het hele proces, inclusief de totale telling en het z.g. ‘Post-stemmen’ voor de oudjes was voor de volle honderd procent in handen van D666. Het volk heeft helemaal niet gekozen . . . we zijn bedonderd en niet zo’n klein beetje ook. Kaag gaat ons uitroeien en Nederland opheffen echt . . . Ene P. Pot is nog maar een kleuter vergeleken bij dit Kaag-wezen.

 18. Grote vraag is : Hoeveel mensen hebben hun ogen open ??
  Soms denk ik : het worden er steeds meer maar als ik zie hoeveel er stemmen op de rutte en de kaag dan denk ik .
  Zijn jullie nou zo dom of ben ik zo intelligent ??

  Of is hier , net als de VS, ook sprake van Stembusfraude ??

  Ik wil pos blijven ; ik hoop op het laatste .

 19. Valt mij op dat Robert Jensen al had gezegd dat we niet verbaasd moeten zijn als Kaag naar voren geschoven wordt als nieuwe premier!
  Ik denk dat Jensen verder doordenkt dan de meesten van ons, hij is natuurlijk geen profeet, maar hij weet heel goed hoe de moderne media alles manipuleren, en hoe er in de politiek gelogen wordt.
  Zijn Jensenshow is niet meer op YouTube te zien, maar wel op zijn eigen website.
  Dat is niet zonder goede reden, want YouTube heeft de ondemocratische gewoonte om items die niet in hun straatje passen te verwijderen. Ja, u leest het goed,, er is sprake van regelrechte censuur!

 20. Het is wel duidelijk hoe Nederland in elkaar zit. Leugens die als waarheid worden gezien. Al decennia lang wordt deze leugenaar de hand boven het hoofd gehouden. Wanneer het een keer goed mis gaat gewoon zeggen “Ik kan me dat niet herinneren”. En daar ook gewoon mee weg komen. We leven in een wereld waarin liegen blijkbaar een onderdeel van de waarheid is geworden. Psychopathisch. En wie op die gewetenloze systemen stemt is dat zelf ook.

 21. Mss is het slim om deze ” je” gewoon te negeren, zulke personen druipen meestal vanzelf af als ze geen aandacht krijgen..

 22. aller eerst wil ik zeggen dat ik partij onafhankelijk ben dus ik loop achter geen enkele partij aan maar formatie gesprekken zijn geheim wat er gezegd word Olongren komt naar buiten met toevallig een duidelijk gedrukt velletje wat betreft Omtzicht functie elders er staat op dat lege plein toevallig een fotograaf met de juiste lens en druk die foto af en de ellende begint ,is Olongren nou zo slordig of dom dat geloof ik niet maar Rutte zit Kaag in de weg en deze manier is de weg om Rutte stevig te beschadigen want Kaagje zit zelf graag in het torentje dan is dit de manier .ik vind zelf Omtzicht en leijten goede volks vertegenwoordigers die je niet vind bij D66 en Kaag vind ik een vrouw die hunkert naar macht dus daarin kan ze Rutte een hand geven en wat liegen betreft ik kan geen enkel politiek figuur van wat voor partij dan ook die af en toe niet liegt ik zie politieke figuren als de slang in het hof van eden.

 23. Het hadden moties van afkeuring en wantrouwen tegen VVD en D66 moeten zijn. Zo doorzichtig achterbaks van VVD/D66 verkenners en bewindslieden.

 24. Als Rutte van het toneel verdwijnt, dan moeten er toch nieuwe verkiezingen komen? Of zie ik dit fout? Wat ik heb begrepen is dat hij 2 miljoen stemmen zou hebben binnengehaald. Dat kun je niet negeren als hij van het toneel verdwijnt.

  Kaag haar positie zou in mijn optiek ook ter sprake moeten komen, want zij is de baas van Ollongren. Kennelijk kun je onder Kaag makkelijk informatie lekken. Het verbaast mij dan ook (maar eigenlijk ook niet) dat niemand naar Kaag wijst.

  Voor mij wordt de vraag wat er zou gebeuren bij nieuwe verkiezingen. Zal Nederland in de opzet van Kaag trappen, of blijft VVD toch de grootste zonder Rutte…..?

  Wat er ook gebeurt, de arena voor de antichrist zal gestaag worden gebouwd.

 25. Tja nu geeft die malle man van de CU wel aan dat zijn partijtje niet verder wil in het clubje als dhr. Rutte weer premier wordt. Met een dergelijke stompzinnige houding gaat dit land dus nog verder naar de haaien. Had dan voor de motie gestemd dan was Rutte nu dus weg.
  Die vreselijke mevrouw Kaag kon dan haar verwoestend werk beginnen en heel misschien zou het dan bij de dom stemmende massa door dringen.

 26. Trap niet in de list van D66, dit zijn streken zoals de gebroeders de wit ook al deden. De macht is verdeelt onder de vele departementen. Politiek gezien krijgen we roerige tijden de komende weken.

 27. Deze generatie Hollanders hebben toegelaten door het media en de commumistish regering in Holland hun verstand, redelijk denken en over overleefens geest te ontnemen. Het is erg droevig deze instelling te zien. Onze voorouders draaien zich om in hun graf . Vele van hen gaven hun leven voor de vrijheid . Nu 80 jaar later is het allemaal tot niets uitgedraait .
  Wat er in het oosten van Europa gebeurd ,, het westen van Europa probeert een oorlog uit te lokken, , wordt afgedaan met ,, het is ver van mijn bed ,, de Hollander stemt voor een regeren die de bevolking wil doden , en het schijnt dat 90% van de bevolking daar mee eens is blijkt uit het stemmen. Er zijn geen intelligenten mensen meer in Holland . En zo kan ik nog wel voor een paar uur door gaan.

 28. Zoals ik maar blijf verkondigen: wip de regering met een staatsgreep. Alleen dat kan ons nu nog redden……… Iemand die dat niet begrijpt is dom en naiëf.

 29. je schreef:
  02/04/2021 om 10:18 pm
  Wat doe je hier dan als ik vragen mag? Ga alsjeblieft naar de msm, deze hadden een dergelijke post niet eens geplaatst door alle censuur. Doei!
  On topic: Ik zie kaag zomaar onze nieuwe mp worden. We zijn sowieso de sjaak als de rekening van de nep pandemie en ‘the green deal’ door de werkenden moet worden betaald.

 30. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.

 31. @Je

  Wat een heftige negatieve reactie …

  Weet wel, dat door iets direct heftig af te keuren, je ook meteen afstand neemt van een onderwerp. Je bagatelliseert het en daarmee distantieer je je meteen ook van je eigen geweten.

  Jij vindt dus dat je nieuws – welk nieuws dan ook – niet verder na hoeft te trekken. En daarmee zeg je ook dat je verder niet wil nadenken, omdat het je eigen kwetsbaarheid (kan dit ook met mij gebeuren?) niet onder ogen wil zien.

 32. @je
  Beste je, uw kritiek gericht aan Xander is een typisch voorbeeld van cognitieve dissonantie.

 33. Beste Xander, na je gebruikelijke hoeveelheid onzin toch maar weer eens gelezen te hebben, het volgende. Realiseer je goed dat Nederland ook dit niet aan jou en de jouwen te danken heeft: de mensen die niet nadenken, maar geloven wat hun op obscure sites en in puberkrantjes wordt wijsgemaakt door niet-begrijpende kopieerders, door mensen, zoals jij dus, die niet zelf denken, maar de copy-paste knopje goed weten te vinden. Een eeuwigdurende vicieuze cirkel.
  Ga gerust verder met je antisemitische vriend of met zijn huisjesmelkende nu-nog-vriend-maar binnenkort aartsvijand. Maak jezelf nog belachelijker dan je bent.

 34. Ja de grote lijnen waren voor de verkiezingen al wel duidelijk. Kaag zou vroeg of iets later premier moeten worden om wat meer snelheid in de zaak te krijgen. Het is inderdaad de vraag of de verkiezingen eerlijk zijn gegaan ( wat in ieder geval uiterst twijfelachtig zou kunnen zijn) en in hoeverre Kaag Rutte een oor heeft aangenaaid of dat het een groot spel was.
  Ik las net dat je als land de leiders krijgt die je verdient.. complimenten voor Rutte en consorten, dat hebben ze goed voor elkaar. Alle msm en alle artsen etc spreken met dezelfde taal en maken gebruik van dezelfde “ scare them to death -methode” . Het gaat veel mensen kennelijk nog erg goed en daarom hebben er weer veel op Rutte en Kaag gestemd. Die gaan spijt krijgen maar zal lang duren voordat ze dat toegeven of inzien.

 35. Dat Rutte en de VVD zoveel stemmen hebben gekregen zegt niet zozeer iets over Rutte, maar meer over het bedenkelijke morele peil van zijn kiezers. Blijkbaar hebben ze geen boodschap aan het feit dat er zoveel onrecht is aangedaan aan tienduizenden gezinnen in de toeslagenaffaire.
  In hun eigen belevingswereldje moet dit een onbetekenend incident zijn geweest. En dat verklaart ook de grote verkiezingswinst voor D’66 . Voor mij zijn dat signalen dat het met Nederland razendsnel bergafwaarts gaat. Wat mij betreft mag Jezus nog vandaag terugkomen voor de Opname van Zijn Gemeente zoals ook in Openbaring 3 staat.

 36. Kaag wist dit. Zoveel is duidelijk. Ik denk dat haar baas Klaus dit scenario uitgebreid met haar heeft besproken.

  Maar wist Rutte dit ook?? Kijkende naar hem zag ik toch enkele ongemakkelijke momenten waarop hij naar zijn stropdas greep, alsof deze te strak zat en hij extra lucht nodig had. Momenten waarop het bijna leek alsof hij verrast was. Is het mogelijk, dat Klaus & Co vonden dat Rutte niet deed wat hem opgedragen was, namelijk heel Nederland aan de spuit voor het einde van de zomer? Wij schijnen hopeloos achter te liggen op het WEF/WHO vaccinatieschema …

  Rutte ‘wint’ de verkiezingen, want hij deed het tot eind vorig jaar wel aardig in de ogen van de machthebbers en de Reset leek op koers. Maar Rutte wordt vervolgens in het strafbankje geplaatst omdat hij heeft toegestaan dat het Nederlandse volk rebelleert, zelf gaat nadenken en de reset vertraagt …. Want – hoe hard Rutte het ook probeert – hij blijft toch dat leraartje en die ietwat kleinsteedse politicus uit dat polderlandje. Hij is geen wereldspeler. Mist het cachet, de megalomane houding.

  Exit een ietwat verbaasde Rutte.

  Op de bühne komt Kaag, die nauwelijks nog banden heeft met Nederland en het Nederlandse volk en die heeft bewezen geen geweten te hebben ….. Zij is wél gewend op te treden op het wereldtoneel.

  Er staan ons verschrikkelijke dingen te wachten.

 37. Nieuwe verkiezingen afdwingen. Men dient alles op alles te zetten om Kaag uit het torentje te houden. Walgelijk en lijkt mij doorgestoken kaart. Zowel op deze site en tal van andere al meerdere malen voorspeld. Het ontvouwt zich hier voor onze ogen. Dit kunnen we niet toelaten!

 38. O, en Xander, ik geloof echt niet dat ons volk zo achterlijk is om op rutte te stemmen. Met alles dat we van “verkiezingen” weten, is het toch duidelijk dat hier ook een spel wordt gespeeld.

 39. In bananen monarchie Nederland wordt elke ‘motie’ overleefd. Weer een zeer slecht toneelstuk met c-acteurs onder regie van klaas schaap. Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was. “Dit was weer een aflevering uit de soap Den Haag. Graag tot morgen!”

 40. Toen ik voor het eerst mevrouw Kaag zag dacht van deze vrouw gaan we meer horen,ben ik daar blij mee??? Nee absoluut niet!!!!!! Ik vrees deze vrouw. Ze is inderdaad aangezet door de bilderbergens, en zoals we weten komt daar niks geen goeds vandaan. Ze gaat de reset bij ons op de kaart zetten. ik huiver al, alleen als ik haar al zie. Laten we hopen en heel hard bidden dat ze niet aan het roer komt in Nederland!!!!

 41. Nederlanders in de waan laten, dat ons land iets te vertellen heeft op het wereldtoneel.

  Ten 1e: Onze centrale bank bepaald welke koers we varen.
  Ten 2e: We hebben de laatste 20 jaar te maken met hele slechte acteurs in de politiek.
  Ten 3e: Hebzucht is een gemis van echte Liefde.

  Bidt tot Hem, praat met Hem, vraag Hem om antwoorden.

  Iedereen wordt uiteindelijk gewogen; zorg dat je eigen ‘tempel’ toonbaar is.
  De klok tikt door, totdat er geen tijd meer nodig is.

  Fijne Paasdagen.

 42. Wel toevallig dat op de notitie stond positie elders en niet minister post. En nog toevaligger dat deze notitie gelekt is door iemand van D66 die niet met CDA in een kabinet wil.
  Het lijkt erop dat dit een vooropgezet plan was om Rutte in diskrediet te brengen en een mogelijke centrum rechtse coalitie te dwarsbomen.

 43. Wat zegt het over ons volk dat we in steeds grotere getalen op iemand zijn gaan stemmen die zoveel beloften heeft gebroken, op tal van terreinen 180 graden draaide, betrapt werd op glasharde leugens, en sinds vorig jaar keiharde vrijheidsbeperkende maatregelen – soms met zeer harde hand – aan ons volk oplegt? Niet voor niets heb ik in dit opzicht al vaker de term ‘suïcidaal’ gebruikt.
  Wat dit over ons volk zegt? Dat het merendeel geleid wordt door anticipatoire angst, dus daardoor op een sterke leider stemmen. Velen zien niet meer wat de werkelijkheid is, namelijk dat Rutte geen leider is maar een uitvoerder van een duistere agenda.

 44. gelukkig dan is het “liegen” over, voorbij, nikkes nakkes nada, kop dicht slikken of stikken

 45. Dit zag je idd aankomen, d66 11 in de peilingen 2 weken voor verkiezingen en stijgt dan naar 24 na de verkiezingen. Ollongren-d66 draag openlijk in het zicht van de camera’s papier met woorden Omtsicht Functie elders mee over het Binnenhof waarna Rutte dit op zijn bordje geschoven krijgt, maar verder wast Kaag haar handen in onschuld, Rob Jette ruimt het veld en Ollongren knapt het vuile werk op door de weg naar het torentje vrij te maken van alles wat Mark Rutte heet ! Kaag stond erop dat er 2 verkenners zouden zijn waarvan 1 van haar partij en zie wat er is gebeurt !! Kaag melde vd week ook dat dit de laatste keer was Dat Rutte in naam van haar had gesproken. Je kon het zien aankomen !

 46. Mw. Kaag houdt zich muisstil en wacht haar kans af. Doet alsof ze van niets weet en neemt “afstand” van Rutte. Dat komt haar prima uit. Daarna slaat ze genadeloos toe. De eerste NL Min. President met een hoofddoekje én…. een tweede huis in Israël. Ze vindt dat iedereen gevaccineerd moet worden en een coronapaspoort moet krijgen. Ze wil NL doen “opgaan” in een europese “superstaat” en alle NL bevoegdheden overdragen aan de EU. Ze wil alle fossiele energie verbieden, ze wil geen (Thorium) kerncentrales maar het land volplempen met windmolens. (ook leuk voor de vogels). Wat is het leven toch mooi……

 47. Bilderberg/World Economic Forum,/WHO/ GPMB, Sigrid Kaag (D66) wil Great Reset plannen verder uitvoeren.
  Kaag was sinds 26 oktober 2017 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte III. Zij werkte ooit voor de incompetente, geldverkwistende anti-Israëlkliek UNRWA, het agentschap van de Verenigde Naties die alle Palestijnse nakomelingen van zogenaamde vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. De terroristenvereerder is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. Anis al-Qaq was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was onder meer in de tijd dat Jasser Arafat zijn wandelende zelfmoordbommen naar Israël stuurde om onschuldige Israëlische burgers op te blazen. Ook beroept zij zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de Shi’itische terreurorganisatie Hezbollah en blijkt tevens voorstander van de anti-Israëlische boycotbeweging (BDS). Dat allemaal belette Rutte niet haar voor de functie van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking aan te stellen op een ministerie waar uiterst vertrouwelijk met informatie moet worden omgegaan, denk aan de internationale samenwerking inzake terrorismebestrijding.
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-03-2021.htm
  Sigrid Kaag is op de foto te zien naast Naim Qassem (de tweede man van de islamitische terreurorganisatie Hezbollah).

 48. Niet om een of ander,Ik heb dit voorspeld ,hele verkiezing is gebaseerd op kaag, je dacht dat het ergste gebeurd was met Rutte 4,helaas.

 49. Zojuist las ik dat ook Wobke Hoekstra een vrijmetselaar is. Ook Rutte maakt deel uit van dit bedenkelijke gezelschap. De chemie tussen beiden is hierdoor duidelijk geworden. Het Nederlandse volk wordt gewoon keihard voorgelogen en we accepteren dit notabene ook nog.
  Lopen er op deze wereld nog grotere schapen rond dan Nederlanders? Vladimir Boekovsky had gelijk toen hij omstreeks 1978 schreef: “Nederlanders zijn onnozel en goedgelovig.” Dit was ten tijde van de Koude Oorlog. Dezelfde Boekovsky schreef in 2015: “Nederlanders zijn zo ontzettend onnozel en goedgelovig dat ze niet inzien dat de EU ze in een dictatuur zal storten.” Hoe lang blijven we nog dit onnozele volkje dat volkomen blind in de afgrond wordt gestort? Aan de hand van ene Sigrid Kaag zal dit proces zich versneld voortzetten. Wanneer worden we wakker en eisen we nieuwe verkiezingen? Weg met dit gewetenloze zooitje !!!

 50. Een volk dat blijkbaar liefhebber is van masochisme, heeft hier geen enkele moeite mee !

 51. het grote gevaar is niet Rutte maar Kaag , gister viel D66 al door de mand..ongelooflijk dat je daar op stemt. als KAAG aan de macht komt meer geld naar arabische landen. de boeren gehalveerd en meer geld naar Europa terwijl ons leger op instorten staat. Ik vraag me af als je stemt lees dan eerst het partijprogramma . nee de naieve nederlander kijkt naar de persoon..deze dame is echt een gevaar voor onze democratie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *