Britse politicus: Pact van Marrakesh overspoelt Europa komende 6 jaar met 59 miljoen migranten

Voor Nederland betekent dit op zeer korte termijn minimaal 2 miljoen migranten erbij – Kritiek op immigratie en islam wordt een haatmisdrijf – Onze toekomst hangt nu echt aan een zijden draadje: ‘Neem maar alvast afscheid van onze democratie en manier van leven’ –
De afgelopen jaren hebben we als het aan de EU en VN ligt nog maar een heel erg klein voorproefje gehad van wat er de komende jaren gaat volgen (afbeelding: Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————-

De Britse parlementariër Janice Atkinson waarschuwt dat het VN Migratiepact van Marrakesh de komende 6 jaar zal zorgen voor een vloedgolf van 59 miljoen migranten naar Europa, dus bijna 10 miljoen per jaar. Puur afgezet tegen het inwonertal betekent dit dat Nederland tot en met 2024 minimaal 2 miljoen migranten zal moeten opnemen. De bouwbedrijven wrijven zich al in hun handen, want er is ruimte zat in ons land, toch? Ook de meest pro-immigratie zijnde partijen GroenLinks en D66 staan te juichen, want het betekent een enorme hoeveelheid nieuwe kiezers erbij.

‘Dus u denkt dat we controle houden over onze grenzen (zoals het kabinet Rutte valselijk beweert)? Nee dus. Dit verdrag ondersteunt het doel van de EU en de VN om onze landen tot 2025 te overspoelen met 59 miljoen migranten, dus in slechts 6 jaar tijd,’ waarschuwt Atkinson.

Wij moeten worden ‘vervangen’

De politicus wijst op de ook op deze site vaker aangehaalde VN verklaring uit 2000 waarin letterlijk staat dat de Europese bevolking aan het verouderen is ‘en daarom vervangen moet worden’, en dat massa immigratie daarom ‘onvermijdelijk, wenselijk en noodzakelijk is’.

En dat ondanks de hoge jeugdwerkloosheid in de Zuid Europese lidstaten (tot wel 50%) en het inmiddels vastgestelde gegeven dat maximaal slechts 13% van de migranten aan het werk gezet kunnen worden, en 87% dus -hoogstwaarschijnlijk permanent- linea recta de sociale zekerheid in gaat, die als gevolg van de enorme toestroom al snel totaal zal instorten.

Pact zal via rechtbanken wèl bindend worden gemaakt

Het Pact zal zelf weliswaar niet officieel bindend zijn, maar de interpretaties van de (Europese) rechtbanken zullen dat wèl zijn (‘soft law’). De huidige regeringen, ook het kabinet Rutte, kunnen straks voor de vorm hun handen in ‘onschuld’ wassen als we door Europese rechters (en dus Brussel) alsnog verplicht worden om werkelijk iedere migrant die hierheen wil zullen moeten toelaten en voor het leven zullen moeten financieren en verzorgen.

Vanaf 2019 minimaal 2 miljoen migranten naar Nederland

De Nederlanders maken statistisch ongeveer 3,5% van de EU bevolking uit, wat omgerekend een dikke 2 miljoen migranten betekent, oftewel bijna 350.000 per jaar. Maar omdat landen zoals Hongarije, Oostenrijk en Italië al hebben aangekondigd het Pact om deze redenen niet te zullen ondertekenen, kunnen die 2 miljoen er makkelijk het driedubbele worden. We kunnen immers verwachten dat de Nederlandse regering als traditioneel braafste jongetje van de EU klas zal aanbieden om een aanzienlijk deel van de voor deze landen bedoelde quota over te nemen.

[/sarcasme aan] En zeg nou zelf, als u op de A2 of A12 rijdt en al die groene weilanden naast de snelweg ziet, dan hebben we toch meer dan ruimte zat voor al die mensen? Laat ook de asfaltmachines maar alvast warm draaien, want onze wegen zijn nu al te smal voor het verkeer. [/sarcasme uit]

‘Cultuur en identiteit van Europeanen zal worden verpletterd’

Volgens Atkinson zal ‘de cultuur en identiteit van de Europeanen worden verpletterd’. Tegelijkertijd zal met nieuwe ‘haatspraak’ wetten alle kritiek hierop gecriminaliseerd worden. Termen zoals ‘illegalen’ zullen worden verboden, en natuurlijk zal er ook op geen enkele wijze meer getwijfeld mogen worden aan de islamitische religie, die door zo’n 9 van de 10 migranten wordt aangehangen.

Dat houdt in dat de islamisering van de EU en Nederland in de allerhoogste versnelling wordt gezet, en de autochtone bevolking daar helemaal niets meer tegen zal kunnen en mogen doen.

Kritiek op immigratie wordt misdaad, ‘zeg maar dag tegen uw manier van leven’

‘Het zal illegaal zijn om niet het door hen voorgeschreven termen te gebruiken,’ vervolgt de parlementariër. ‘Dus zeg maar dag tegen uw democratie en manier van leven.’ Tenzij de Europese volken op het nippertje alsnog massaal in opstand komen, en eisen dat hun regeringen net als de Hongaarse, Italiaanse en Oostenrijkse het fatale ‘zelfmoord’document niet ondertekenen.

Haar grote zorgen worden gedeeld door Marcel de Graaff, namens de PVV lid van het Europese Parlement, die er eveneens voor waarschuwt dat kritiek op het Pact en de massale moslimimmigratie straks als ‘haatspraak’ en ‘racisme’ zal worden vervolgd.  

Zoals we gisteren al schreven heeft het Forum voor Democratie een petitie tegen de ondertekening van het Pact door het kabinet Rutte georganiseerd. Die petitie is op dit moment door ruim 121.000 mensen ondertekend, 20.000 meer dan aan het begin van gisterenavond.

Xander

(1) Paul Joseph Watson via Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

30-11: Directeur Instituut Volkenrecht zeer kritisch over VN-Migratiepact waar kabinet Rutte mee instemt
21-11: ‘VN Migratiepact is volgens volkenstrafrecht legalisering van genocide’ (Voorzitter Duits parlementair comité: VN Migratiepact heeft wel degelijk rechtskracht en zet alles op zijn kop)
10-11: Officiële statistiek: VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen
05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa
04-11: (/ Waarom worden grenzen ineens een racistische doodzonde als landen en volken deze willen handhaven?)
01-11: Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie (/ Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen)
22-10: ‘VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen’ (/ VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar / Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht)
21-10: Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’