Britse overheid ziet man die tegen moslimterroristen Londen vocht nu zelf als mogelijke terrorist

Aanvankelijk als held beschouwd, nu een ‘potentiële terrorist’. Je actief verzetten tegen vertegenwoordigers van islam is niet gewenst en wordt inmiddels zelfs bestraft. (Afbeelding: (1).

—————————————————————————————————————————————-

Net als je denkt dat de politiek correcte waanzin in het Westen niet nog gekker kan worden, gebeurt het toch. De ‘leeuw van de London Bridge’, de bijnaam van de man die in 2017 tijdens de bloederige islamitische terreuraanslag waarbij 8 mensen werden vermoord en 38 gewond raakten tegen de jihadisten vocht, is zelf door de overheid op de lijst met potentiële terroristen geplaatst en moest zelfs de-radicalisering lessen volgen. Waarom? Omdat rechtse anti-islam activisten probeerden contact met hem te leggen. Oftewel: als je jezelf en de mensen om je heen verdedigt tegen moslimterroristen, kun je wel eens zèlf een terrorist zijn.

De 49 jaar oude Roy Larner (foto) was een van de passanten toen moslims op de London Bridge wild om zich heen begonnen te steken en hakken. Volgens Larner en andere getuigen schreeuwden die daarbij ‘dit is voor Allah!’ en ‘islam, islam, islam!’. In plaats van hard weg te rennen verdedigde Larner zich tegen de jihadisten, die willekeurig 8 mensen vermoordden en 38 verwondden. Larner hield meer dan 80 hechtingen in zijn hoofd, oor, armen en handen over aan de moordpoging door twee terroristen.

Terugvechten tegen moslimterroristen maakt je verdacht

Nu wordt de kort na de aanval geprezen held, die mogelijk de hoogste burgerlijke onderscheiding zou krijgen (het George Cross), door de overheid echter plotseling zelf als een potentiële terrorist gezien. ‘Ze behandelen me als een terrorist, maar ik ben totaal niet politiek,’ reageerde Larner op het bericht dat hij op de ‘terror watch list’ is geplaatst. Hij onthulde tevens dat hij gedwongen werd om de-radicalisering lessen te volgen, en in de gaten wordt gehouden door de politie.

De enige reden die hij kan bedenken is dat rechtse anti-islam activisten contact met hem probeerden te leggen. ‘Het Verenigd Koninkrijk is zo bedorven door politieke correctheid, dat het degenen die terugvochten tegen islamitische jihadisten als terroristen behandelt,’ reageert de bekende Britse conservatieve journalist Paul Joseph Watson. ‘Laat de diepe intensiteit van de krankzinnigheid van deze clowneske wereld tot u doordringen.’

Waarom wordt deze religieuze haatideologie boven iedere kritiek verheven?

In de rest van West Europa zien we dezelfde mentaliteit: na iedere terreuraanslag, zoals die door Gökmen T in maart in Utrecht, wordt er geschokt gereageerd, worden er bloemetjes en kaarsjes geplaatst, wordt er gerouwd. Maar boos zijn, woedend zelfs? Dat mag niet, want ‘Allah’, ‘moslim’ en ‘islam’. Als we als samenleving niet oppassen gaat de schizofrene geschiftheid van deze even laffe als zieke houding straks zo ver, dat dit soort daders als de belangrijkste slachtoffers worden gezien, en de echte slachtoffers en/of hun nabestaanden daarom enkel nog begrip voor hen mogen en zelfs moeten opbrengen.

Maar opstaan en zeggen dat deze specifieke religieuze haatideologie geen plaats behoort te hebben in onze vrije samenleving, bestempelt je inmiddels tot populist, racist, islamofoob, rechtse extremist en zelfs nazi. Je zou bijna gaan denken dat West Europa inderdaad reddeloos verloren is.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson (Summit News) via Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. waarom hebben de autoriteiten van nederland en europa jesus vaarwel gezegt. Terwijl het geloof Europa uit barbarisme heeft gehaald en kinderoffer mensenoffers voor de goden word nu iedere oorlog aan geloof toegeschreven terwijl bijna 200000 kinderen italie verdwenen zijn geofferd is het vermoeden en in USA 7 miljoen in 15 jaar tijd.Daarom word dit jaar het slechste jaar wegens Godelijke toornin napels Yellowstone en de merapi in indonesie die de hele aarde enkele maanden in duisternis zullen gaan werpen ten dele op mijn gebed.De maat is vol met al die krankzinnigen aan de europese nederlandse en amerikaanse top de grootste duivels uit de geschiedenis die de NWO voorbereiden iets wat trump juist wil delayen uitstellen omdat hij de bijbel kent nederig met zich heeft laten bidden waarmee hij erkent dat er nog iemand boven hem staat wiens schoenveters hij niet waard is vast te makenjesus christus mijn allerbeste vriend

 2. ik ben met wilders eens maar bezit niet zijn volledige overtuiging;in egypte zijn 20 miljoen muslies christy geworden als gevolg van de passion of christ film. En volgens de bijbel is er een toegangskaartje nodig voor de hemel/eeuwig leven te verkrijgen dat zegt openbaringen: zij hebben overwonnen door het bloed van het Lam en het Woord hunner getuigenis dus niet het Woord de bijbel. Ook ik heb een getuigenis op gebed genezen van astma liesbreuk in 10 minuten tijd. De Bijbel zegt : gij de gelovigen ZULT mijn getuigen zijn Ten dele is de vraag wat stellen christenen er tegenover. In middelburg heeft iemand mijn kerk zich onvoorwaardelijk ingezet door van advocaat naar advocaat te gaan aan het end van de dag vroeg ze : ik heb me de hele dag voor je ingezet vind je het goed als ik met je bid: een nieuwe kerk van 150 iraniers!!! Ik zou tegen wilders willen zeggen :zo kan het ook!!Ik gaf mijn getuigenis iraans leider en die heeft 14 jaar later jesus aangenomen.Zo kan het ook

  Beste Tjitse, uw post past beter op het Geloofsforum. Mod.

 3. @M. schreef:
  02/07/2019 om 2:32 pm
  “Datzelfde krankzinnige gedrag zie je bij hoe er met rokers en hun slachtoffers wordt omgegaan: ook daar de omgekeerde wereld: de rokende minderheid krijgt ten onrechte veel aandacht in de media: de rokersslachtoffers, de meerderheid der bevolking, wordt genegeerd.”
  Rokersslachtoffers? Euh….er kon nog NOOIT voor één slachtoffer onomstotelijk en wetenschappelijk bewezen worden dat roken de enige oorzaak zou geweest zijn voor een overlijden.
  Het gaat bij deze heksenjacht op rokers overigens niet eens over de gezondheid van vermeende roker-slachtoffers, net zo min als het om gezondheid gaat bij vaccinaties maar om platte commerce, accijnzen en wurgende controle door regelneverij over burgers zonder de inkomsten voor de geldzuchtige staat aan te tasten.
  Of wist je niet dat er fikse accijnzen worden geheven op tabak en alcohol, winsten, tegenstrijdig met de indruk dat de staat bezorgd zou zijn om de volksgezondheid maar dat het enkel weer gaat om de poen en dictatoriale controle?
  De rokers heksenjacht is enkel bedoeld om onze vrijheid te ontnemen door domme mensen angst aan te jagen en wijs te maken dat ze slachtoffer zouden kunnen worden van het sigaretje dat de buurman opsteekt om….mensen tegen elkaar op te zetten, om verdeeldheid te zaaien maar nét genoeg zodat de inkomsten geen gevaar zouden lopen – anders zou de roverheid immers al lang een totaal verbod op de verkoop tabak en alcohol ingevoerd hebben?
  Maar de economische belangen en wínsten primeren, níet jouw gezondheid!
  En de omgekeerde wereld?
  Dat is NIET van toepassing op roken zoals bijvoorbeeld bij justitie waarbij telkens de reactie van de slachtoffers geoordeeld worden om immigranten/moslim verkrachters en pedofielen te kunnen vrijpleiten zoals in Spanje onlangs:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/meisje-van-amper-14-vecht-niet-terug-dus-geen-verkrachting-zegt-spaanse-openbare-aanklager~a10d1aa6/

  Deze openbare aanklagers en rechters werpen zich op als verdedigers van groepsverkrachters op een minderjarige…
  Er wordt beweerd dat het niet om verkrachting zou gaan omdat zij zich niet verzet zou hebben tegen haar verkrachters.
  Dus als je je niet genoeg verzet – want dat wordt dan de volgende stap: wánneer heb je je “voldoende verzet” zodat het om verkrachting zou gaan?
  Als je als 14-jarige vermoord wordt door zés mannen misschien?

  OM en rechters plegen plichtsverzuim en maken zich schuldig aan gerechtelijke dwalingen door het gedrag van het slachtoffer te ver-beoordelen voor de rechtbank waar de pedofiele daders terecht staan en de misdaad van groepsverkrachting zou moeten berecht worden – de reactie van het minderjarige slachtoffer is totáál irrelevant, gebaseerd op speculatie – in een rechtszaak gelden énkel FEITEN, geen aannames of speculatie!
  En het feit blijft dat een 14-jarig meisje door zés pedofielen verkracht werd.
  Indien zij zich had verzet, was ze mogelijk ook nog vermoord.

  Rechters, openbare aanklagers en advocaten zouden eens hardhandig op hun plichten moeten gewezen worden dat de dáders terecht staan en er over het misdrijf moet geoordeeld worden ipv het gedrag van het slachtoffer ter discussie te stellen om zo, speculatief nog wel, de schuld voor de verkrachting in haar schoenen te kunnen schuiven, dat overigens compleet irrelevant is in deze verkrachtingszaak.

  En dat enkel om pedofiele verkrachters te kunnen vrijpleiten want overal in europa is het van hetzelfde: autochtone vrouwen en kínderen zijn dankzij de criminelen van justitie tot loslopend wild verklaard en zo krijgen pedofiele immigranten wettelijk toestemming om te blijven verkrachten door straffeloosheid, doordat justitie zélf onze wétten en rechtspraak openlijk aan hun laars lappen.
  Dát is de omgekeerde wereld!

 4. @ M
  Aan een verslaving kun je geen rechten ontlenen
  Dan is er nogal wat wat verslavend wekt, Ieder mens heeft een verslaving, de ene dit de andere dat.
  En zou de mens helemaal geen rechten hebben
  Iemand die rookt is geen crimineel en rookt niet wanneer anderen daar last van hebben
  Maar dat er buiten niet meer gerookt mag worden is wel erg overdreven

 5. Wonderlijke reactie van hr van Kesteren:
  hij wil duidelijk niet beseffen, laat staan erkennen, dat het de rokende minderheid is die zo brutaal is voor anderen uit te maken
  wat zij inademen ….
  Helaas voor hem: aan een verslaving kun je geen rechten ontlenen.

  Weer een schoolvoorbeeld van een kronkel in het hoofd.
  Kortom. een ‘redenatie’ waarin je zonder moeite gaten schiet.

 6. @ Mark
  Het is ongelooflijk dat er nog zoveel mensen zijn als roken de oorzaak is van alle leed op de wereld
  Ooit was het deftig en hadden wij koninklijke tabaks fabrieken.
  Niet iedereen vindt het stinken, een sigaar, pijp, een sigaret, het was gezellig.

 7. Beste Mark,
  Zo’n 40 jaar geleden kon ik de kracht opbrengen om te stoppen met roken. Ik rookte vanaf mijn 12e jaar. Ik erger me aan mensen zoals M die de dienst uit gaan maken voor anderen omdat ze als een loops kuddedier achter de meute aanlopen die wel is even zal vertellen hoe slecht het is al dat roken. Je ziet het immers vandaag de dag met zoveel dingen gebeuren, dat deze zombies achter alle imbeciel c.q. betweter aanlopen die ze tegen komen, en maar klagen, klagen, klagen…….
  Dus beste Mark rook lekker uw sigaretje als u dat wil en geniet er met volle teugen van!!!

  P.S. Beste M,
  Heeft u terug van de redenatie die Mark bovenstaand “UITSTEKEND” aan u beschrijft?

 8. @ M. schreef:
  02/07/2019 om 2:32 pm

  Door wat jij nu schrijf en de link die je erbij zet lijk je wel op zo figuur die nu mensen smokkelt naar Europa.
  En ja ik ben een roker en rook waar ik wil dat zijn mijn rechten, dat ik daarbij rekening houd met kinderen dat doe ik.
  Maar naast zo type als jij daar rook ik een heel pakje shag voor weg.
  Rook is dodelijk hahahaha een bekrompen ei heb je op je nek.
  Als rook of shag dodelijk is waarom moet je dan 50 jaar roken om dan is eindelijk dood te gaan? Shag en Sigaretten zijn niet dodelijk, je dna is dodelijk en daarbij de auto’s en de vliegtuigen en de grote schepen. Ik durf te wedden dat jij 1x per jaar met het vliegtuig op vakantie gaat, weet je dan ook dat jij verantwoordelijk bent voor het vergiftigen van 100.000 duizenden mensen. Jou ticket staat gelijk aan het vergiftigen van al die mensen, jouw ticket kost jouw 200 tot 1000 euro per keer, ga maar rekenen hoeveel jij er meeneemt in je leven.
  Denk na voor je iets schrijf.
  Het is je omgeving die je vergiftigd niet iemand die een peuk staat te roken, dan zouden alle mensen in de Nederland dood moeten gaan volgens jouw theorie. De tijd waar je nog overal mocht roken, ken je die nog!!
  Bah wat wordt ik misselijk van jouw schrijven zeg!

 9. Overal op de wereld worden mensen die voor het goede vechten als oorlogsmisdadigers behandeld
  Mensen mogen niet vechten voor hun levensrechten, maar het aan de autoriteiten overlaten.
  Doe je dat niet, zoals in dit artikel, dan ben je zelf een crimineel.
  Je moet je alles af laten jatten, je kinderen laten misbruiken en hulp kost alleen maar geld
  In de grote steden moet dat verschrikkelijk zijn, lijkt het al door terreur een slagveld.
  En dan vinden ze ook nog dat je zelfredzaam moet zijn.
  En de staat….. De staat is communistisch, ze berekenen alles zo als de elite dat wil.

 10. Als ze roepen “islam, islam, islam” is niet omdat ze voor hun favoriete religie zijn. Nee, dit betekent: “submit, submit, submit”! Oftewel; onderwerp je, geef je over, gehoorzaam. Waarom wordt dit soort kreten nooit vertaald? Dan komt de islamitische aap uit de mouw. (oeps, wat zeg ik nu?). Dan blijkt daaruit de echte agenda. En dàt willen de autoriteiten niet.

  Net zo goed als ‘Allahu ackbar’ niet betekent ‘God is groot’ maar Allah, eigennaam van de maangodin, eigenlijk ‘Al-Lat is GROTER’. De vraag rijst dan al snel, groter dan Wie? Maar ook dat er dus blijkbaar méér dan 1 zijn! Moslims proclameren dus elke keer zelf dat er een pantheon van goden is maar dat zíj de grootste hebben. Wel veel ketchup, alleen niet de énige échte.

 11. @ Nieuw Begin: 5:46 pm. Klopt helemaal. Maar we preken hier helaas voor “eigen Gemeente”. De grote massa in Nederland en in Europa, slikken liever de Stasipropaganda van de MSM en de leugenomroepen, dat de Islam geweldig en vreedzaam is. Het is al te laat in mijn optiek. De mensen in Nederland en Europa zijn alleen nog geïnteresseerd in: “brood en spelen”. En God hebben ze ook aan de kant gezet. Het zal van kwaad tot erger komen.

 12. Beste mensen Satan doet zijn werk en dat is ook in de eindtijd. doe je ogen eens goed open en je ziet de veranderingen om je heen. als ik twintig jaar terug kijk en nu dan
  Ben je wel blind als je het verschil niet ziet maar ik wel .

 13. Kan niet anders, dat er veel geld achter zit. Links lullen en rechts je zakken vullen, noemde ,en dit al jaren geleden. Geld stinkt niet, al verloochen je eigen roots.

 14. Wie nog enige illusie heeft over de islam waanzin moet NU deze video gaan kijken. Het zou verplichte kost moeten zijn voor alle politici wereldwijd. In Pakistan al verboden!

  My favorite Quran Verse. (Quran 33:37 )
  David Wood

  https://gloria.tv/video/TZo2iNucjVPh4QiptmP6JrCw1

  Engels gesproken, 11.15 minuten

  De hele islam waanzin wordt radicaal met de grond gelijk gemaakt, afgefikt, als de grootste leugens aller ltijden door de looser moham. U weet niet wat u hoort! Wetenschappelijk!

 15. Engeland, was ooit het land van mijn dromen. Voor mijn werk reisde ik gedurende 30 jaar elke week voor 3-4 dagen naar dat land en had aldaar een hele grote vrienden en kennissenkring.
  Ik wist het 100% zeker, in dat land wilde ik na mijn pensioen oud worden en sterven. Mijn lijfspreuk was altijd; liever kruipend op handen en voeten naar Engeland als met een Rolls Royce naar Duitsland! Wat een prachtig land en wat een geweldige mensen en wat een mentaliteit..!!

  Maar nu zou ik geen stap meer in Londen of andere grote stad “DURVEN” te zetten, omdat het land volledig kapot is en nog steeds iedere dag verder kapot gemaakt wordt door middeleeuwse lieden die geilen op bloed, pijn, ellende en geen greintje fatsoen in hun donder hebben! Als 2e schuldige zijn de meeste criminele politici, die compleet van het padje zijn en hun eigen volk openlijk verraden en vernederen zoals beschreven in dit artikel.

  Mijn mooie Engeland zal in de “NABIJE” toekomst 1 groot bloedbad zijn waar veilig leven onmogelijk wordt gemaakt en de Engelse bevolking elke dag met vrezen tegemoet zal zien.

  Emotioneel ga ik hier kapot aan, het vreet aan je en je wordt er steeds mee geconfronteerd, omdat de mooie droom die je ooit had nu volledig ziet veranderen in angst, onzekerheid en waanzin ten top!

  “Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen” en steun alstublieft de mensen die nog steeds in het goede van de mens geloven en het nog op kunnen brengen om minimaal voor “HOOP” te bidden……

 16. Een omgekeerde wereld je krijgt al vlug een stempel opgedrukt, als je geen voorstander bent van massa-migratie dan ben je een racist, want die zogenaamde arme mensen vluchten voor geweld, klimaat en beter leven, wat een onzin zeg !!

 17. George Orwell krijgt postuum zijn gelijk. Lees zijn boek 1984 maar, en kijk om U heen!

 18. Omdat we hier in West Europa massaal God hebben buitengesloten krijgen we dit soort waanzin. God trekt zijn handen van ons af, want als we Hem niet meer willen, dan laat hij ons over aan de gevolgen van ons handelen. De satan krijgt zo steeds meer vrij spel, en het zal daarom van kwaad tot erger worden. Het zal zelfs nog heel veel erger worden. Lees Matthéüs 24 er maar eens op na, waarin Jezus ons vertelt dat er een verdrukking zal komen die zó erg is, dat we er ons zelfs geen voorstelling van kunnen maken, want, zegt Hij, die verdrukking zal zo erg zijn als er nog nooit is geweest en er daarna ook nooit meer zal zijn. Nou, de Tweede Wereldoorlog was vreselijk, maar wat er op komst is zal nog veel erger worden. Gelukkig zal God uiteindelijk orde op zaken stellen. Maar het moge duidelijk zijn dat we het onszelf onnodig moeilijk hebben gemaakt. Dat er in het Midden Oosten een ware genocide op de overgebleven christenen aan de gang is, daar blijken maar weinigen hier van wakker te liggen. Men vindt het veel belangrijker of we wel gaan winnen met voetbal.

 19. Als straks de vrouwen verplicht worden om een hoofddoek te dragen en hun dochters op 12 jarige leeftijd worden uitgehuwelijkt in ruil voor een paar schapen,
  de mannen moeten bidden met hun kont omhoog, en voor een sharia rechtbank kunnen komen bij het geringste foutje dan piepen ze wel anders.
  Maar dan kunnen ze niet meer terug want anti islam is de keel over.

 20. Datzelfde krankzinnige gedrag zie je bij hoe er met rokers en hun slachtoffers wordt omgegaan:
  ook daar de omgekeerde wereld: de rokende minderheid krijgt ten onrechte veel aandacht in de media:
  de rokersslachtoffers, de meerderheid der bevolking, wordt genegeerd.
  Zie de site http://www.wieisdesigaarwanneerurookt.nl/brief dr Kalis en/columns.

  Het is tijd dat oud-rokersclub Ficq, i.p.v. belastinggeld, grotendeels letterlijk en figuurlijk opgehoest door (haar) slachtoffers,
  te misbruiken voor een valse aangifte (strafbaar feit!) (rokers zijn geen slachtoffers, ze MAKEN slachtoffers)
  haar verantwoordelijkheid neemt: d.w.z. hun slachtoffers excuses aanbiedt en schadevergoeding betaalt.

  En wist u dat rokers dag in dag uit tenminste 5 mensenrechten van hun slachtoffers schenden?
  Het recht op vrijheid, privacy, gezondheid, fysieke integriteit, zelfbeschikking.
  Welke advocaat/jurist met gezond verstand springt voor de rokersslachtoffers in de bres?

 21. Overheden zelf zijn ook geïnfiltreerd met afgezanten van.. Er hoeft er maar een op een positie te zitten die dit soort zaken kan beslissen of doordrukken, en het systeem ‘sluit je af,’ raak je in diskrediet, en krijg je dit soort dingen. Voor de rest doen bureaucratie en ‘befehl ist befehl’ hun werk wel. Gelijk klokkenluiders die in het algemeen belang luiden hetzelfde overkomt als in ongenade gevallen partijbonzen uit een systeem van weleer achter het gordijn en verder oostwaarts. Vroeger was het leven beter en overzichtelijker, kan ik gelukkig al zeggen: het zal mijn tijd wel duren.

Comments are closed.