‘Bomverdachte lijkt er te zijn ingeluisd door Democratische sheriff’

Social media platform betrapt op veranderen politieke partij van verdachte van Democraat in Republikein? – ‘Bompakketten een test voor een aanstaande veel grotere false flag aanslag’

—————————————————————————————————————————————–

De 56 jarige Cesar Sayoc (foto: Getty Images (7)) die werd gearresteerd omdat hij bompakketten zou hebben gestuurd aan onder andere CNN, lijkt een zogenaamde ‘patsy’ te kunnen zijn, oftewel een zondebok, iemand die van tevoren is uitgekozen om de schuld te krijgen van een misdaad of aanslag met als doel de publieke opinie te beïnvloeden en/of bepaalde politieke doelstellingen te realiseren. Alex ‘Infowars’ Jones en Roger Stone, voormalig adviseur van president Trump, wezen er gisteren op dat bepaalde zaken wel heel erg toevallig zijn, zoals de nieuwe, vol met pro-Trump stickers geplakte busje van Sayoc, en niet te vergeten de Democratische sheriff die hem arresteerde. Dat is namelijk dezelfde die in februari onder vuur kwam te liggen omdat hij zijn agenten niet liet ingrijpen bij een schietpartij op een high school in Parkland.

‘Kijk naar de timing. Kijk naar de voorprogrammering,’ zei Jones. ‘We hebben voorspeld dat dit eraan zat te komen. Het is ongelooflijk gekunsteld.’ Daarop reageerde Stones dat ‘deze man erin lijkt te zijn geluisd… Ik wijs erop dat hij voor zover ik weet gepakt is door de Democratische sheriff van Broward County, Scott Israel, die eerder dit jaar enige controverse veroorzaakte met zijn oproep om onze vuurwapenrechten af te pakken.’

Jones: ‘En dat zijn dezelfde die hebben toegegeven niets te hebben gedaan en alles lieten gebeuren…’ Daarmee wees hij op het omstreden bevel van sheriff Israel aan zijn agenten ter plekke om niet in te grijpen terwijl de schietpartij op de school nog aan de gang was.

Stones: ‘Inderdaad, heel ironisch… Het is onbetwist dat die operatie op de Parkland school, met die tragische schietpartij, werd verprutst. Dit is een partijdige gekozen Democraat die ik zelf ken, en de veronderstelde bomverdachte zit nu bij hem in hechtenis.’

Jones en Stones vonden het verder wel heel erg toevallig en verdacht dat Sayoc een nieuw uitziend busje leek te hebben dat onder de ‘verse’ pro-Trump en anti-CNN stickers zat.(3) ‘En wie kwam met deze tip? Wie vond dit busje? Wow, ik had het niet kunnen bedenken: de linkse sheriff van Broward County.’ (1)

‘Social media platform verandert politieke voorkeur verdachte in Republikein’

Op diverse platforms circuleert een screenshot van Cesar Sayocs account op het social media platform MyLife. Daarop is te zien dat zijn politieke partij tot gisteren ‘Democraat’ was, waarna dit plotseling werd veranderd in ‘Republikein’.(In verband met mogelijke copyright schending durven wij het op dit moment niet aan om deze screenshot te publiceren. Wij kunnen helaas ook (nog) geen link geven, omdat de screenshot ons zonder bron door een lezer werd toegestuurd.)

Op zijn Twitter zou ‘native American’ Sayoc, die in een stripclub zou hebben gewerkt, photo-shops hebben geplaatst waarmee hij een Democratische kandidaat ervan beschuldigde een stroman van George Soros te zijn. In een andere bericht prees hij juist de islamitische terreurbeweging ISIS voor ‘het schoonvegen van de wereld’ (6).

‘Dit was een test voor een veel grotere false flag aanslag’

Dan Bongino, oud agent van de geheime dienst, vermoedt dat de bommen bewust zo slecht zijn ontworpen zodat er niet één zou afgaan. Indien hij schuldig wordt bevonden kan Sayoc tot 48 jaar gevangenisstraf worden veroordeeld (6).

Volgens alternatieve media zoals Infowars zouden de (nep)bompakketjes niet meer dan een test zijn voor een aanstaande veel grotere false flag aanslag of serie aanslagen die in de schoenen van zogenaamde ‘gestoorde Trump fans’ zullen worden geschoven, bedoeld om de mid term verkiezingen begin november ten gunste van de Democraten te beïnvloeden. (4)(5)

Xander

(1) Infowars
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Zero Hedge
(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

25-10: Infowars voorspelde al maanden false-flag aanslagen op CNN en Democratische kopstukken