Bizar: Jill Biden geeft toespraak voor een Nazi-achtige vlag

Een rode vlag met witte cirkel, met daarin een zwarte adelaar, weliswaar geen hakenkruis, maar desondanks een minstens zo berucht Nazi symbool. Ben je dan zó dom dat je geen enkel benul van de geschiedenis hebt, of geef je hiermee opzettelijk een duidelijke boodschap af? (Afbeelding: screenshot social media/Twitter).

—————————————————————————————————————————————–

Bidens willen illegale immigratie toestaan, maar laten migranten ondertussen letterlijk achter hekken onder bruggen en viaducten slapen

—————————————————————————————————————————————–

Of het nu subliminale priming of predictive programming is – bizar is het in ieder geval. Jill Biden, de vrouw van de Amerikaanse president, deed de nodige wenkbrauwen fronsen toen ze een toespraak hield voor een Nazi-achtige vlag. In wezen was dat nog heel eerlijk ook, aangezien het regime Biden razendsnel Europa aan het kopiëren is door het nemen van almaar hardere dictatoriale en onderdrukkende maatregelen.

Jill Biden hield afgelopen woensdag een toespraak in Delano (Californië), waar ze boeren en landbouwwerkers opriep zich te laten vaccineren. Ook beloofde ze hervormingen van het immigratiebeleid. Die zijn overigens al vanaf dag één na het aantreden van haar man begonnen, en hebben tot ongekend schrijnende toestanden geleid. Mannen, vrouwen en kinderen worden massaal in kooien gestopt, en moeten zelfs letterlijk achter hekken onder bruggen en viaducten slapen.

Maar deze keer zijn het de zwaar door de Westerse media gepromote Bidens die het doen, en dus is het allemaal prima. Donald Trump maakte juist een einde aan deze mensonterende praktijken, en werd daar voor verketterd.

Duidelijke boodschap van wat de VS onder Biden te wachten staat

Hoe dan ook, achter Jill Biden wapperde fier een Nazi-achtige vlag. Weliswaar geen één op één kopie maar een combinatie, want een hakenkruis had natuurlijk teveel opgevallen. Maar ook de zwarte adelaar laat er geen misverstand over bestaan wat voor soort regime de Verenigde Staten vanaf 2021 hebben gekregen, en wat de bevolking allemaal nog te wachten staat.

Hoewel er een enorme storm van verontwaardiging op Twitter volgde, blijven de mainstream media natuurlijk zwijgen. Waarmee ze andermaal bevestigen dat ze – net als de Duitse media in de jaren ’30 en ’40 – totaal onder controle van dit regime staan.

Oud logo van boerenvakbond die juist tegen illegale immigratie was

De vlag blijkt overigens het oude logo te zijn van Cesar Chavez’ Natonal Farmworkers Union, tegenwoordig de United Farm Workers genoemd. Naar verluid zou Chavez de door Hitler gebruikte symbolen grondig hebben bestudeerd en opzettelijk hebben gekopieerd, omdat de kleurencombinatie zo effectief zou zijn om een zekere boodschap bij de mensen over te brengen…

Chavez was een grote tegenstander van illegale immigratie, daar waar de Bidens dit juist aanmoedigen. Chavez beschuldigde de toenmalige regering Nixon ervan doelbewust de positie van de Amerikaanse arbeiders te ondermijnen door grote aantallen migranten toe te laten. Dat is tevens precies het beleid van de regering Biden, maar dan op vele malen grotere schaal.

Alles is zoals u weet bedoeld om de VS van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten instorten, zodat het land door daarop volgende enorme chaos kan worden onderworpen aan de in Europa reeds volop in de maak zijnde wereldwijde ‘Great Reset’ communistische klimaat-vaccindictatuur.

 

Xander

(1) Russia Today
Afbeelding: screenshot Twitter

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Waarom moet Jill Biden eigenlijk een speech houden?

 2. https://www.iex.nl/Nieuws/716574/Beursblik-beursexperts-hebben-vertrouwen-in-april.aspx
  Als je de media dus mag geloven is het heel erg verstandig je geld, als je nog wat hebt te gaan beleggen. Op een spaarrekening laten staan is kennelijk erg dom.
  De reactie van B-twee vind ik noemenswaardig omdat er eindelijk gewoon helder blijkt dat beleggen ook niet zo`n feest is. Want wat is het verschil met een spaarrekening?
  En we hebben het wel even over deskundigen van ASR. Nou dan..

 3. @ Einde schreef:
  02/04/2021 om 8:09 pm
  Xander is volgens mij nogal overspannen en brengt tegenwoordig steeds meer informatie over de ondergang die er onherroepelijk aan zit te komen. Ik vind dat erg jammer want deze site geeft in ieder geval op onderdelen een eerlijkere visie op de wereld.
  Als je alleen de MSM volgt zou je denken dat we in een paradijs terecht zijn gekomen.
  En dat is een regelrechte leugen.
  Want het geld stroomt uit het achtereinde van een ezel.

 4. Duidelijk gefotoshopt.
  Is x- nieuws dan zo dom , dat ze werkelijk geen benul van photoshoppen heeft,….

 5. Zie ook het getal 12 in het aantal vleugelpennen, net zoals de 12 sterren in de blauwe EU vlag!

 6. Als ik het goed begrijp dan staat die vlag daar als protest tegen Biden.
  Ze zal zelf niet eens in de gaten hebben wat die vlag dus voor de boeren betekend.

 7. De Amerikanen staan bekend om op dit vlak nogal dom te zijn. Geschiedenis is in Amerika alleen over Amerika en dat is voor sommige Amerikanen al groot genoeg. Vraagt aan een Amerikaan waar België ligt en het antwoord is? Brussel! Brussel is België. Amerikanen weten alleen Engeland goed liggen. Dus als ze voor een nazivlag poseren dan zullen ze dat ook niet zo vlug beseffen. En waar was de Joe Biden, gaan plassen? Onlangs is hij zelfs uitgegleden op de trappen van zijn vliegtuig, hij dacht vermoedelijk dat hij nog achttien jaar was, maar dat is al een eeuw geleden. Shalom

 8. Wil even melden dat deze vlag ook wordt gebruikt door een Mexicaanse straat bende genaamd Norteños in het noordelijke deel van Californië en in delen van Mexico.

 9. Wat mij zorgen baart, is dat veel Amerikanen (even generaliserend) helemaal geen benul hebben van de Great Reset. Ze zien wat er gebeurt nog steeds als ‘Trump vs Biden’: ‘dems’ tegen Republikeinen.

  Het valt me telkens weer op in alle gesprekken die ik met overzeese familie heb hóe weinig ze bezig zijn met wat zich op wereldschaal afspeelt. Ze hebben vooral hun blik naar binnen gericht. Dat de rest van de wereld ook in brand staat lijkt voor hen letterlijk een-ver-van-mijn-bed-show te zijn.

  Ik denk dat ze dit ook pas zullen gaan beseffen wanneer het te laat is ….

 10. een adelaar ? Misschien. Ik zou zeggen een ziekelijke, verouderde, doodvermoeide adelaartje …

Comments are closed.