Binnenkort 2G QR-code op het werk en totale lockdown ongevaccineerden zoals in Oostenrijk?

—————————————————————————————————————————————–

Gideon van Meijeren: ‘Dit was geen persconferentie, maar manipulatie en indoctrinatie zoals we dat sinds het begin van het coronaschandaal hebben gezien. De feiten doen er niet meer toe, dit is puur inspelen op angstgevoelens en mensen helemaal murw slaan’

—————————————————————————————————————————————–

Naar aanleiding van de ‘pers’conferentie van het regime Rutte/De Jonge van vanavond wijst CitizenGO nogmaals op de petitie die werd gestart tegen de invoering van een verplichte QR code op het werk. Dat wordt namelijk zo goed als zeker de volgende mensenrechten schendende stap in het afpakken van al onze burgerrechten en vrijheden. In Oostenrijk is men al toe aan de volgende fase: daar heeft de kanselier een totale lockdown voor de ongevaccineerden aangekondigd.

Van CitizenGO:

Zojuist is het nieuws naar buiten gekomen dat het kabinet werk gaat maken van het invoeren van een 2G QR-bewijs over drie weken.

Dit betekent dat mensen die niet óf gevaccineerd zijn, óf met een positieve test kunnen bewijzen dat ze eerder van COVID zijn hersteld, straks niet meer naar binnen mogen bij gelegenheden waar om een QR-code wordt gevraagd.

Dit is een volgende stap in het afschaffen van burgerrechten op een manier die elke proportionaliteit te buiten gaat.

Op dit moment liggen er volgens de overheid 353 mensen met COVID op de IC. Dat is natuurlijk niet niks, en heel naar voor de betrokkenen, maar het is veel minder dan op het hoogtepunt vorig jaar… en dus geen reden om maatregelen in te voeren die nog zwaarder zijn dan die van toen.

Tegelijk wordt het aantal locaties waar om een QR-code moet worden gevraagd verder uitgebreid. En ook de QR code op het werk hangt ons nog als een levensgrote dreiging boven het hoofd…

Stel je voor: als straks 2G verplicht wordt én de QR-code op het werk wordt ingevoerd, dan kunnen ongevaccineerden (die ook niet met een positieve test kunnen bewijzen dat ze de afgelopen 180 dagen van COVID hersteld zijn) straks niet meer hun brood verdienen.

Dit zou voor deze mensen vanzelfsprekend verschrikkelijk zijn.

Het kabinet stapt blijkbaar ook af van het eerdere excuus dat ze de keuzevrijheid niet inperken, omdat je je immers ook kunt laten testen… De reden waarom 3G volgens minister De Jonge geen vaccinatiedwang of -drang zou zijn.

Dit is schaamteloos. We moeten iets doen.

Kun je helpen deze petitie meer dan 100.000 handtekeningen te laten bereiken? Teken de petitie tegen de invoering van een verplichte QR-code op het werk.

We moeten samen onze stem laten horen, om te voorkomen dat een belangrijk deel van de bevolking straks niet meer haar brood kan verdienen.

Met vriendelijke groet,

Michiel Hemminga en het hele CitizenGO-team

Van Meijeren: ‘Manipulatie en indoctrinatie, feiten doen er niet meer toe’

‘Dit was geen persconferentie, maar manipulatie en indoctrinatie zoals we dat sinds het begin van het coronaschandaal hebben gezien,’ reageerde FvD politicus Gideon van Meieren zojuist bij BLCKX.tv. . ‘De feiten doen er niet meer toe, dit is puur inspelen op angstgevoelens en mensen helemaal murw slaan.’

Hij weest erop dat 95% van de Nederlanders volgens gegevens van de bloedbank Sanquin antistoffen tegen corona heeft, en er dus geen enkel logisch arugment is voor nog strengere maatregelen zoals een lockdown en de herinvoering van de 1,5 meter, laat staan voor indirect verplichte Covid injecties. Integendeel: het hele land zou weer open kunnen en moeten.

Dit onderstreept andermaal dat er een totaal andere agenda wordt uitgevoerd die helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, en die omvat het compleet onderwerpen van het Nederlandse volk aan een keiharde totalitaire World Economic Forum / Agenda-2030 communistische klimaat-vaccindictatuur.

Alleen protest tegen een staatsgreep heeft geen zin

Ik zou dus zeggen: onderteken de CitizenGO petitie, maar – en ik blijf dit herhalen – besef terdege dat we met een regime te maken hebben dat zich helemaal nergens meer iets van aantrekt, en dat de andere belangrijke peilers van de democratie – rechterlijke macht, media – volledig in zijn greep heeft. Niet voor niets noem ik wat er nu gaande is al sinds voorjaar 2020 een (softe) staatsgreep.

De volgende stap in deze staatsgreep tegen ons land, ons volk, onze vrijheid, onze economie en onze toekomst is vanavond aangekondigd, en daar zal het beslist niet blijven indien wij niet massaal vreedzaam NEE zeggen, en actief gaan weigeren om met de machtsoverdracht van ons land aan een globalistische klimaat-vaccinatiesekte mee te werken.

(DDR/Noord Koreaanse toestanden zijn inmiddels schering en inslag in ons land: Vanavond werd een vreedzaam burgerprotest in Den Haag opnieuw snoeihard neergeslagen door een overmacht aan ME en waterkanonnen. Van Meijeren: ‘Het zijn zware woorden, maar ik denk dat je dit een tirannie kunt noemen. Ik noemde het al eerder een politiestaat. Iedere vorm van verzet wordt neergeslagen. Dat zie je alleen in dictatoriale regimes. ‘)

Herhaalt de geschiedenis zich tot het bittere einde?

Wat wordt de volgende stap? De Oostenrijkse kanselier heeft een totale lockdown voor ongevaccineerden aangekondigd. (2) In 2G Oostenrijk is te zien wat er gaat gebeuren als we het weer alleen maar bij woorden en protesten houden, en ondertussen een oplossing blijven verwachten binnen een terminaal ziek systeem dat zo leugenachtig en door-en-door corrupt is, dat dit onmogelijk meer te redden is, en dat als het niet wordt gestopt ons als een fatale kanker zal overwoekeren en vernietigen.

Ab ‘kneiterbesmet’ Osterhaus wil alle ongevaccineerden het liefst deporteren, en de NTR zond al een filmpje uit waarin ongevaccineerden zogenaamd werden doodgeschoten. Onderschat dus niet waar dit doelbewuste zaaien van haat en verdeeldheid door overheid en mainstream media op kan uitlopen. Zal de huidige terugkeer van het fascistische spook uit de jaren ’30 eindigen in totale uitsluiting van de ongevaccineerden? Gaan de nieuwe Untermenschen net als toen een gruwelijk einde tegemoet in concentratiekampen?

‘Duitsland en Oostenrijk staan weer op de eerste rij voor een remake van de donkere geschiedenis waarin ze zo een prominente rol gespeeld hebben. History is repeating itself,’ mailde een lezer mij. Gaat het gewone volk deze keer wél in opstand komen, of kijken we net als toen gewoon de andere kant op als onze medemensen massaal worden gediscrimineerd, uitgesloten, vervolgd en straks misschien zelfs afgemaakt? Denken de pro-vaxxers ècht dat zij door blind en naïef overal aan mee te werken de dans zullen ontspringen?Xander


(1) CitizenGO
(2) HLN.be


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. Beste mensen,

  Wereldwijd zie je in landen waar de vacciantiegraad hoog is de besmettingen gierend oplopen.

  Komt er dan geen expert of regering op het idee dat dat de oorzaak kan komen door:
  – de pcr test toont ordinaire griep of verkoudsheidvirussen aan en daarbij geldt dat de periode van het jaar er debet aan is.
  – sinds de massa vaccinaties lopen de besmetting warempel op.

  Is er dan niemand die wil/mag/kan toegeven dat vaccineren het probleem weleens zou kunnen zijn.

  Daarnaast is het eenvoudig om de sterftecijfers op te zoeken op de website vd overheid.
  Trek dan je conclusie maar. Ja er gaan mensen dood. Maar vergeleken met alle voorgaande jaren is er niks ad hand.

  Waarom al die ophef dan en al die maatregelen ?
  Wat ook zo bijzonder is, is de verontwaardigde reacties van mensen als je de vergelijking trekt met de jaren 30 en 40.
  Niemand zal ontkennen wat voor gruwelijke en mensonterende periode dat was.
  Maar waar het om gaat is dat ook toen mensen werden uitgesloten van deelname aan de maatschappij.
  Al ruim 70 jaar roepen we allemaal “dat nooit meer!”.. de regeringsleiders schreeuwen voorop. Jaarlijks herdenken we.

  Opeens mochten mensen ook niet meer naar de bios, theater, winkels, etc toe.
  Niet veel later mochten mensen ook niet meer naar werk toe.
  Bepaalde mensen werden toen geacht ziek te zijn en kregen de schuld van heel veel.

  Wat is het verschil met G2? Er is geen verschil.
  En dat maakt het ook gruwelijk en mensonterend.

  Je vraagt je af wat de volgende stappen zullen gaan worden…
  Wie het weet mag het zeggen!

  Wel is er nog een vergeijking te maken. En dat is dat mensen die wel gevaccineerd zijn wegkijken en onnadenkend en egoistisch kuddegedrag vertonen. Elkaar nablaten.

  En al corona echt zo’n gruwelijke dodelijke ziekte zou zijn..dan was iedereen in de afgelopen twee jaar al reeds ziek geweest nietwaar?
  Maar het is niet zo.
  Daarbij is de sterftekans zelfs minder dan die van griep.

  Ik kan gewoon niet geloven dat zoveel mensen (de massa) zich dit allemaal niet beseft en klakkeloos aanneemt wat het acht uur journaal verkondigt.

 2. Alle absurditeiten van het coronabeleid op een rijtje
  Thierry Baudet · 31 oktober 2021

  https://www.fvd.nl/alle-absurditeiten-van-het-coronabeleid

  De ‘maatregelen’ werken niet
  De ‘vaccins’ werken niet
  De bijwerkingen zijn schokkend
  En de mortaliteit van corona is vergelijkbaar met die van de griep

  Op 1 november zou het kabinet alle coronamaatregelen opheffen, maar dat gebeurt niet: sterker nog, ineens zijn er weer allerlei extra maatregelen ‘nodig’. Die moeten de ongehoorzamen die niet meedoen aan het prikcircus nog verder in een isolement brengen. Ook komt de 1,5 meter wellicht terug, net als de mondkapjesplicht, die we alleen konden afschaffen door de apartheidspas te introduceren, weet u nog? Ik maakte een klein overzicht van alles wat er mis is met het coronabeleid.

  Allereerst: de maatregelen

  Wat is het wonderlijk, dat in andere delen van de wereld al die ‘maatregelen’ helemaal niet ‘nodig’ zijn. Daar doet men daadwerkelijk wat men in Nederland van plan zei te zijn: leren leven met het virus zonder restricties, zoals in het oude normaal. Zoals in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en in de Amerikaanse staat Florida (zie grafiek), waarover de media moord en brand schreeuwden toen de cijfers opliepen – eenvoudig te verklaren door het seizoenspatroon – maar waar nu die besmetting nu, zonder ook maar één maatregel te treffen, weer helemaal terug zijn naar bijna-nul. Florida heeft momenteel zelfs het laagste aantal besmettingen van Amerika. Maar dat vinden de media dan weer niét nieuwswaardig!

  Dus nu zijn ze stil over Florida, net als over de situatie in Zweden en de andere Scandinavische landen. Men heeft het liever over landen die nóg strenger zijn dan Nederland – en over hoe geweldig dat is. De truc die bovendien wordt uitgehaald door het kabinet (een truc waar de pers vol intrapt), is het OMT vragen om daags éérder dan gepland met een advies te komen. Ook het besluit en de persconferentie over aanvullende maatregelen, gepland voor 5 november, werden met drie dagen vervroegd. Allemaal om een gevoel van urgentie te creëren. Terwijl de situatie volstrekt voorspelbaar is, en totaal niet onverwacht.

  Want Corona volgt een doodgewoon seizoenspatroon. En volgens dat patroon is het nu tijd voor ‘besmettingen’, zoals dat ook met de griep altijd het geval was rond deze tijd. Dus terwijl het kabinet doet alsof deze herfstverkoudheid een volslagen verrassing is, en er weer moet worden ‘ingegrepen’ met nog strengere ‘maatregelen’, helpt nietsdoen even goed, want de cijfers blijven toch wel oplopen in het koude maanden-seizoen. Daar kun je niets aan doen, we hebben het vorig jaar wereldwijd gezien. Zoals de cijfers ook weer zullen dalen in het voorjaar.

  Nauwelijks nog overlijdens

  Ondertussen is van serieuze aantallen overlijdens allang geen sprake meer. Het kabinet maakt het trouwens ook helemaal niet meer uit hoeveel mensen er overlijden: het gaat alleen nog om ‘de zorg’, die het kabinet overigens zelf weigerde op te schalen. Zoals het RadboudMC onlangs verklaarde: “Op de IC zijn nu maar 26 bedden beschikbaar door tekort aan zorgpersoneel. In 22 van deze bedden liggen niet-Covid-patiënten.”(1)

  Daarbij haalt men, om het aantal sterfgevallen toch nog wat op te kloppen, een statistische truc uit: het aantal coronadoden dóórtellen, dwars door de jaren heen. Als men dit met influenza had gedaan, hadden we nu ontelbare aantallen influenzadoden gehad – maar die worden, net als alle andere doden die we registreren (verkeersdoden, kankerdoden, etc.) per seizoensgolf of per jaar geteld. Zo veroorzaakte de griepgolf van 2017/2018 bijvoorbeeld een oversterfte van 9.444 doden (2). Bij corona heeft men het eerste seizoen van maart 2020 echter opgeteld bij die van najaar, en vervolgens ook de doden van winter en lente 2021 daarbijgenomen! Zo kon het RIVM uitkomen op een angstaanjagend getal van in totaal 18.397 coronadoden (3). Maar welbeschouwd is dat niets anders dan twee keer een griepseizoen!

  Zouden we dezelfde telmethode hanteren als tot nu toe gebruikelijk was, dan zou de paniek ineens weg zijn, want door de afnemende kracht van het virus – een natuurlijk evolutieproces dat vrijwel alle virussen na verloop van tijd doet verzwakken – gaat er inmiddels bijna niemand meer dood aan corona.

  Maar dat is een boodschap die niet uitkomt bij het plan om ons eeuwig onder een juk van medische angst en digitale controle te plaatsen. Net zoals het niet uitkomt om de minieme kans te benoemen dat je er daadwerkelijk aan overlijdt wanneer je het daadwerkelijk krijgt (opnieuw: dat is heel wat anders dan een positieve PCR-test die immers ook positief kan uitslaan als je geen enkele klacht hebt). Deze kans is immers ongeveer 0,15% – wat betekent dat de kans om gewoon weer te genezen 99,85% is. Als de kranten dat op de voorpagina zouden zetten zou het zó afgelopen zijn met de paniek – maar dat doen ze niet. Toch spreken de feiten boekdelen: slechts 210 (!) mensen onder de 70 jaar zijn in totaal zonder onderliggend lijden aan corona overleden. (4)

  Gevaccineerden besmetten elkaar

  Dat de ‘besmettingen’ ondanks de hoge vaccinatiegraad rap oplopen is trouwens ook logisch: de vaccins beschermen immers nauwelijks tegen overdracht. Uit nieuw onderzoek van The Lancet komt naar voren dat mensen die volledig gevaccineerd zijn, even besmettelijk zijn als mensen die niet gevaccineerd zijn (5). Terwijl de geïnfecteerde gevaccineerde na een positieve test ook nog gewoon een groen vinkje op de apartheidspas krijgt!

  Absurd dus, dat Marc Bonten van het OMT onlangs betoogde dat de naleving van de coronapas strenger moet, omdat in de afgelopen week 4,3 procent van de besmettingen te herleiden zou zijn naar horecabezoek. Hij onderkent dus niet dat gevaccineerden elkaar besmetten! Terwijl er legio voorbeelden zijn dat het gebeurt. Zo waren er twintig coronabesmettingen na een afscheidsconcert van een Groesbeeks koor, waar iedereen gevaccineerd was (6). Er was een corona-uitbraak tijdens een boottocht voor ouderen in

  Rijnsaterwoude. Een flink deel van de ongeveer 60 geprikte deelnemers en begeleiders liep een coronabesmetting op (7). Bij woonzorgcentrum De Kiekendief in Almere Stad was er sprake van een grote uitbraak waarbij er in totaal 26 geprikte bewoners en 24 medewerkers werden besmet (8).

  De vaccins houden zich dus niet aan het wensdenken van kabinet en RIVM. De ‘95 procent bescherming tegen infectie’ – wat nog steeds wordt beweerd op de site van het RIVM – is onzin. Toch zou het het allemaal de schuld zijn van de ongevaccineerden. Maar hoe kan het dan, dat bestuursvoorzitter Helen Mertens van het Maastricht UMC verklaarde dat het overgrote deel van de coronapatiënten in het MUMC gevaccineerd is? Slechts twee op de 10 patiënten zijn volgens haar niet geprikt. Ook in België zijn de meeste coronapatiënten in het ziekenhuis gevaccineerd (9). Net als in andere landen, zoals Israel en de UK. In Engeland is 75% van de coronaziekenhuisopnames gevaccineerd en 80% van de overlijdens.

  Lees nog veel meer:
  https://www.fvd.nl/alle-absurditeiten-van-het-coronabeleid

  Thierry 4 President Gideon van Meyeren 4 Vice president en NEXIT. NU

 3. Tot dusver liggen Rutte&CO volledig op schema wat betreft de uitvoering van het Covid-19 stappenplan en de Great Reset.
  “In de loop van de winter zullen de overheden de volledige controle overnemen van voedsel en brandstof en zorgen voor beperkingen op toeleveringsketens waardoor er toenemende voedseltekorten zullen ontstaan. De wereldeconomie zal geleidelijk aan instorten. De staat-van-beleg of een andere vorm van een permanente noodtoestand zal worden afgekondigd. Publieke kritiek tegen de maatregelen van de overheden zal blijvend met harde hand neergeslagen worden waarbij zelfs het leger ingeschakeld zal worden. Ook zal het leger checkpoints opstellen in grote stedelijke gebieden en wegen om te controleren of mensen zich wel aan de dwangmaatregelen houden. Tegenstanders zullen worden neergezet als de grootste publieke vijanden van degenen die bereid zijn zich te onderwerpen.
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-03-2021.htm

 4. “Tien-An-Men “betekent in het Mandarijns-Chinees zoveel als:
  “het Plein van de Hemelse Vrede”…
  What’s in a name? Van ‘nieuwspraak’ (cfr. 1984) gesproken…
  *zucht*

 5. Oostenrijk.
  Ervan uitgaande dat er dan ook onder de werkenden het zelfde % niet mag werken.
  Of is het gewoon zo dat een niet geprikte hoteleigenaar die zijn hotel mag runnen omdat hij binnen blijft.
  Zal wat worden daar met al die vakantiegangers erbij. Je zal je poot maar breken en zonder gips met de ambulance naar het vliegveld gereden worden met de opdracht zoek het zelf maar uit, u wist toch wat u deed, helaas wij kunnen niets meer voor u betekenen. Ik zie de koppen al:
  Hollander bij constateren beenbreuk zonder behandeling naar huis in NL gestuurd met zijn poot provisorisch tussen 2 plankjes geknoopt.

 6. ” De échte macht komt uit de loop van een geweer…” is een gekende uitspraak van éne Mao Zedong…
  Kijk maar wat er gebeurd is nog niet zo lang geleden op het Tienanmen-plein in Beijing:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Tiananmenprotest

  De 2G-wereld wordt nu wel heel snel uitgerold (vanaf reeds ‘officieel van kracht’ op maandag 15/11/2021 in delen van Oostenrijk, een voornaam EU-land…).
  En wat een ‘geuzenpenning voor no-vaxers’ betreft – waarnaar Rob en Loofhut reeds eerder op dit forum hebben verwezen – het is gewoon afwachten… Maar het kan sneller gebeuren dan verwacht!
  En als je dan als brave en gehoorzame wel- of niet-gevaxineerde burger niet in het gareel zult lopen, zal een ‘robocop’ – in het begin heel vriendelijk, maar – uiteindelijk met wapenstok, teaser, pepperspray, waterkanon enz. wel je tot andere gedachten brengen…
  Maar de échte ‘MACHT’ komt uiteindelijk alleen God toe én aan onze Verlosser en toekomstige Koning de Heer Jezus Christus!
  Kwestie van vol te houden en te VOLHARDEN in het geloof!

 7. @Oma 14/11/2021 3.11 pm
  Gelijk heeft u, Oma!
  Tja de kranten….
  Ik lees nu “Trouw” , daarvoor NRC (ook zo’n linke krant) . Nu moet ik eerlijk zeggen : de voormalige verzetskrant “Trouw” is ook een waardeloze krant.
  Wat een onzinnige verhalen, en wat een geklets en gezever.
  Ook niets dus, “Trouw”.
  We willen wat lezen in de morgen bij de thee, als we opstaan.
  Maar prettig? Nee, waardeloos dus die krant “Trouw”!

  Shalom,
  Joost

 8. @Oma & @Piep,

  Dank voor jullie goede bijdragen hier op Xandernieuws blog !
  Ik denk er hetzelfde over maar kan het niet zo goed verwoorden als jullie doen.

  Blijf bij je standpunt, het zal niet beter meer worden.
  Enigszins voorbereiden mentaal is al 50% gewonnen !

  Goede zondagavond toegewenst !
  M.v.g. Rick

 9. @piep schreef:
  13/11/2021 om 2:53 pm
  “in 1945 werden enkele Nazis opgehangen om een voorbeeld te stellen …
  50.000 Nazis konden naar Amerika ontsnappen met Vaticaans paspoorten …Dr. Mengele werkte voor de CIA …Generaal Heinrich Gehlen werkte voor Amerika in Duitsland …ALLE Gestapo-leden werkten vanaf 1945 voor de nieuwe Westduitse politie …Wil je nog meer weten ???!”

  Laten we eens kijken waar vandaag de dag de nazi collaborateurs zitten want naar mijn mening zijn ze nooit weggeweest….ze werden veroordeeld tot de doodstraf die werd omgezet in levenslang waarna hun nazaten dan nog de kans kregen om sluipend op macht- en sleutelposities te geraken om nu hun slag proberen te slaan, ingegeven door wraak op de bevolking voor bestraffing van hun collaboratie verleden.
  (De veroordeling van doodstraf had uitgevoerd moeten worden, dan zaten wij nu niet in deze oorlogssituatie van overheid versus bevolking)
  De vlaamse overheid heeft zulke nazi collaborateurs in de rangen zitten, vermomd als….rechts nationalisten en dat heeft de vlaming reeds mogen ondervinden door hun hoop te stellen om van de onrechtvaardige, communautaire transfers af te kunnen geraken en deze nazaten van collaborateurs aan de macht te helpen waarna de bedrogen vlaming vijf jaar bestolen en gepest met lede ogen de afbraak van oa SZ, verhogingen van belastingen etc.. moest aanzien.
  Een échte onderzoeksjournalist, die naam waardig, kwam na onderzoek tot de volgende conclusie: “Vrijwel alle Nederlandse kranten zijn in handen gekomen van twee Belgische uitgeverijen. Beide onderhouden nauwe banden met de bankierswereld en hebben een duister oorlogsverleden. Hun overnames op de Nederlandse dagbladenmarkt zijn mogelijk gemaakt met Belgische staatssteun.”
  De vlaamse overheid sponsorde geniepig, voor het onwetende, brede publiek verborgen gehouden, jaarlijks 400 miljoen belgisch/vlaams gemeenschapsgeld, aan deze twee nazi-collaborateur/bankiers families om Nederlandse kranten te kunnen overnemen voor beïnvloeding en manipulatie door het monopolie op de media.
  Ook de kranten De Standaard en De Morgen werden oa grondig uitgezuiverd van kritiek waarvoor na overname meteen 26 kritische journalisten werden ontslagen om met eenzijdige staatspropaganda voor de corona/genocide-vaccinatie campagnes als berichtgeving de bevolking te kunnen hersenspoelen en een massapsychose te kunnen veroorzaken zonder enige tegenstand door gegronde kritiek en wetenschappelijke feiten door journalisten die hun job en de maatschappelijke taak van de pers als betrouwbare en waarheidsgetrouwe informatiebron aan het publiek in ere zouden houden.

  Maw: de nazi’s en hun collaborateurs zijn dus nooit weggeweest maar hebben zich gedeisd gehouden zoals een slapende terreurcel om hun tijd af te wachten voor de aanval en aanslagen door de coronahoax op de bevolking met veroverde media als werktuig.
  Er bestaat geen persvrijheid meer, onze media is regime-pers geworden met kritiekloze, eenzijdige, manipulerende door de regeringen/staat voorgeschreven propaganda zoals de chinese en russische dictaturen.
  Nu weten we meteen waarom de informatieve media berichtgeving niet meer deugt en tot het ongeloofwaardige niveau van een voorgeschreven, eenzijdige madame-soleil-met-kristallen-bol-waarzeggerij gezakt is.

 10. @loofhut 13/11/2021 10.10 pm

  Vanuit een zompig Laag Soeren een bericht uit onze caravan. We zijn aan ’t ontspannen en genieten van het kampeerders leven hier als 70 plussers!
  Wat geniet ik van (de meeste ) teksten, Xander. Zeker van jou, Loofhut. Even een geschiedenislesje en je hebt gelijk. Wat een moed hadden die watergeuzen.
  Ik kom hier tot rust. En ik bid voor Wachter.
  ” Christus is de BEVRIJDER van mensen. Bevrijding van alle menselijke instellingen en geboden,van al wat drukt en belast, van al wat zorg en gewetensbezwaren veroorzaakt”, Dietrich Bonhoeffer in “Navolging”.
  Shalom,
  Joost

 11. @Rob,
  Je schreef ‘laten we ons verenigen onder de Geuzenvlag’.
  Velen van ons zullen zich niet of nauwelijks bewust zijn van het feit dat wij als Nederlands volk 450 jaar vrijheid te danken hebben aan het optreden van de Geuzen, een kleine groep vrijbuiters die alles was afgepakt door de destijds Spaanse overheid omdat ze niet wilden buigen voor een dictatoriaal bewind dat middels de Roomse inquisitie, de Bloedraad genaamd, aanhangers van het Protestantisme en andere dissidenten, ter dood bracht. Ik bracht onlangs een bezoek aan het stadje Asperen bij Leerdam, waar in 1569 de Wederdoper Dirk Willemsz op de brandstapel eindigde, nota bene toen hij tijdens zijn ontsnapping zijn bewaker uit een wak van het ijs hielp!
  De Spanjaarden hielden vreselijk huis in ons land en hele dorpen en steden (Naarden, Oudewater) werden uitgeroeid!
  Vergeleken daarmee hebben we nog niks meegemaakt. Het ergste was wel dat verreweg het grootste deel van de Nederlandse bevolking op de hand van de Spaanse overheid was en de acties van de Watergeuzen op allerlei manieren tegenwerkte! De offers die deze Geuzen moesten brengen in de jaren 1568-1572 grenzen aan het ongelooflijke! Pas na de verovering van den Briel op 1 april 1572 keerde het tij en schaarde de één na de andere stad zich achter de door Willem van Oranje geleide Geuzen.
  Zijn wij bereid zulke offers te brengen? Vol te houden, ook al verlies je je baan en je inkomen… De Geuzen hadden alles verloren en leefden in ballingschap. Ze zouden, mits gepakt, ter dood veroordeeld worden! Toch zetten ze door!
  Rob had ’t over de geuzenpenning. De naam Geuzen is een verbastering van het Franse Gueux, wat armoedzaaiers of bedelaars betekent. Wordt het geen tijd dat wij een penning gaan uitbrengen, de zogenaamde Wappie-penning en die om onze nek gaan hangen?
  Tenslotte dit: God is niet dood, Hij hoorde de jammerklachten van de Israëlieten in Egypte. Als wij ons tot Hem keren, de levende God van Israël die Zijn Zoon Jezus voor ons heeft gegeven, dan zal Hij horen en verlossing brengen. In Zebulon zal het licht opgaan!

 12. Onder de radar gebleven nieuws; Pfizer heeft stiekem de stof Tromethamine in zijn gen prikken voor kinderen gestopt. Tromethamine is een sterk bloedverdunner die gegeven wordt aan mensen met ernstige hartziektes of die een hartaanval hebben gehad
  – Volgens de gebruiksaanwijzing van dit middel ,mag het niet in spierweefsel ingespoten worden maar alleen in een ader.
  Één bijwerking van Tromethamine op spierweefsel is dat het het oplost en laat afsterven. Dit terwijl de gen vaccine juist alleen in het spier gezet mag worden.
  Gaat u hiermee u zelf of uw kinderen mee laten inspuiten?

 13. Ik ga dit nog even benoemen: De vax is niet veilig en dat weten ze goed. Je hoeft geen medicus te zijn om deze papers te begrijpen. Het zijn onderzoeken die hier zijn gedaan bij gevaccineerde mensen:
  https://www.burgerfront.nl/je-zou-maar/
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1
  Deze paper(laatste) is voor mij van toepassing.(graag document even lezen)
  Ik ben zelf kankerpatiënt en ben behandeld voor inflammatoire kanker en hormoongevoelige kanker(dit is dubbel een agressieve vorm van kanker) Dit houdt in dat ik teveel eiwitten op de cellen heb. Slapende cellen, die elk moment weer geactiveerd kunnen worden. In het “vaccin” zit een spike eiwit en die zwerft door je lichaam en blijft plakken op die cellen. Gaan lekker op die cellen liggen duwen en zo komt mijn kanker dus ook terug. Dus ik neem die niet en andere mensen met een immuunsysteem probleem moeten die dus ook niet nemen. Sowieso is stress(hormonen) ook niet goed voor mij.
  Stel deze pas wordt ingevoerd in een ziekenhuis, dan moet ik dus het vaccin nemen, terwijl ik en zij weten dat dit niet goed voor mij is. Hoe zot is dit? Dus ik moet eerst ziek worden(en tot de dood kan volgen) om überhaupt geholpen kunnen worden in een ziekenhuis? Dat heet contradictie en volgens mij mag dit niet eens.
  En dan nog iets: dit hele beleid heeft niks met gezondheid te maken en als je een bijstander bent, dan weet je wat die basisinkomen allemaal met zich meebrengt. Bijstandsregels zijn echt onmenselijk. Het zijn pure controle maatregelingen en die gaan heel ver. Ze maken je murw, zodat je geheel doet wat de controleurs willen.(althans dat proberen ze) En dat staat dus iedereen te overkomen. Wil je echt niet.
  En dan nog iets: Heeft covid echt niet iets met 5 g te maken?(ik geloof niet in het virus verhaal) Op afstand mensen besturen met frequenties? Zo kunnen ze jou ook ziek maken/om laten vallen enz. Dit kan ook de vele eenzijdige ongelukken in het verkeer verklaren.
  Ook dit fenomeen wordt al jaren voor de corona besproken op internet.
  Ga nog een stapje verder: Mensen die veel weten over spirituele en lichamelijke connectie/gezondheid, die weten dat dit met frequenties te maken hebben. Dan kun je dus ook mensen besturen via het derde oog(pijnappelklier) enz. Met ander woorden: ze kunnen letterlijk jou ziel bespelen. En in het ergste geval: je gewoon uitschakelen zonder dat iemand het ziet.
  Dus mensen, die technologie moet echt weg. Om je lichaam te ontladen: ga bidden/mediteren of luister bepaalde muziek waarbij je rustig wordt. Ga de natuur in. Dat ontladen kan niet meer onbewust gebeuren, je moet het nu echt bewust gaan doen, want anders sta je 24 uur aan.
  Verder wens ik iedereen veel sterkte, want de ellende is nog steeds niet voorbij en het zal nog wel erger worden, maar blijf proberen in je kracht te blijven staan en een keer huilen/schreeuwen etc. is niet erg, das ook gezond.

 14. Ik loop tegen de 60 en heb diabetes type 2 en behoor dus tot de risico groep.
  Toch laat ik mij niet injecteren met die rotzooi.

  Ik ga zo,n,zo al niet tappen en naar de bioscoop en horeca. Dat is al jaren niet meer te betalen, voor de corona was je al €150 kwijt voor een avondje stappen en een bioscoopje en wat eten in een restaurant. En dat is alleen maar duurder geworden.

  De dwang om je dan toch maar te laten injecteren met die experimentele troep blijven ze maar opvoeren tot een ongekende bizarre hoogte.

  Er wordt een heuse apartheid opgetuigd. Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld, mensen mogen niet meer bij vrienden of kennissen komen of op de club of vereniging, omdat ze niet geïnjecteerd zijn en geen QR code hebben.

  De vraag die ik mijn stel wanneer valt de welbekende druppel die de emmer doet overstromen?

  Wanneer komt het volk in opstand.

  Het wordt de hoogste tijd.

  Lex

 15. Beste Carel Wijngaarts;

  in 1945 werden enkele Nazis opgehangen om een voorbeeld te stellen …

  50.000 Nazis konden naar Amerika ontsnappen met Vaticaans paspoorten …Dr. Mengele werkte voor de CIA …Generaal Heinrich Gehlen werkte voor Amerika in Duitsland …ALLE Gestapo-leden werkten vanaf 1945 voor de nieuwe Westduitse politie …Wil je nog meer weten ???!

 16. Hey op 12.11 a.m.

  Wat bedoelt u met de opmerking, ” er staat een grotere gebeurtenis aan te komen ” ??

 17. De geschiedenis herhaalt zich wederom. Een meerderheid is geïndoctrineerd (gehersenspoeld) door een totalitaire overheid. Angst heerst. De vijand is de ongevaccineerde minderheid die steeds meer gediscrimineerd en gedemoniseerd wordt en de meerderheid zal het goedkeuren. Hoe vaak is dit niet in de geschiedenis, maar ook in proeven bewezen? Mensen zijn in zo’n situatie in staat de meest verschrikkelijke dingen te doen en dat baart mij persoonlijk enorm veel zorgen.

  Zonder te veroordelen, de geest van veel mensen is bijna satanisch, vol van haat. Het lijkt wel of niemand meer open staat voor enig logisch overleg, het grootste deel is verblind door de voortdurende propaganda van de overheid en de samenwerkende MSM.

  Hoewel ik niet twijfel dat 2G wordt doorgevoerd houd ik hoop. Zodra de meerderheid doorheeft dat ook hun vrijheden zijn beperkt en dat ze om hun QR code te behouden zich één, maar misschien wel twee keer per jaar moeten laten vaccineren, hoop ik dat bij veel mensen het besef komt dat ze zijn belogen en bedrogen door de overheid.

  Vertrouw op God, doorsta de aankomende moeilijke tijd en doe het goede. We staan er met elkaar niet alleen voor!

 18. Ik heb reeds 2 weken geleden een juridische brief opgemaakt dat slechts dient ondertekend te worden door mijn (top)advokaat als men mij verplicht mijn GSM te tonen om te mogen werken …

 19. Aan H. de Jonge:
  “De essentie van mensenrechten is het recht om rechten te hebben”, Hannah Arendt
  “Macht is nooit eigendom van een individu; het behoort tot een groep en bestaat slechts zolang de groep verenigd blijft”, Hannah Arendt

  U strijdt voortdurend tegen uw eigen systeem: De strijd tegen niet-geïnjecteerden begint met de strijd tegen het systeem dat niet-geïnjecteerden voortbrengt.

 20. Als Nederlander in Zweden constateer ik dat het beruchte altijd liegende demissionaire duo ‘Mark en Hugo’ op onbegrijpelijke wijze macht kan blijven uitoefenen op een dichtbevolkt land met 17,5 miljoen inwoners.
  ANIZ (als Nederlander in Zweden) kijk ik nooit rechtstreeks naar het beruchte duo ‘Mark en Hugo’, de twee, qua medische kennis, zwammende leken.
  ANIZ maar zie ik dus alleen achteraf wat flarden van wat die twee trekpoppen van de globalistische elite, tijdens hun door de MSM bejubelde optredens, voor ellende over het Nederlandse volk ‘dit keer weer’ uitgestort hebben. En dan word ik even triest, want dan denk ik aan mijn volk, mijn familie, mijn kinderen, enzovoorts.
  ANIZ valt het mij op dat ‘Mark en Hugo’, als een soort ‘paar apart’, ogenschijnlijk genieten van alle aandacht die ze krijgen alsof ze belangrijk zijn, terwijl ze slechts doorgeven wat Schwab en Gates ze voorschrijven.
  ANIZ zie ik twee buitengewoon slecht geïnformeerde schertsfiguren, die eigenlijk niet weten waarover ze praten, maar doen alsof ze de waarheid in pacht hebben.
  Van de grootte, liever gezegd ‘kleinte’ van virussen weten zij overduidelijk niets, dus staan ze keihard te liegen over de verspreiding ervan en zelfs het woord ‘mondkapje’ is een driedubbele leugen. Ten eerste slaat het gebruik van het verkleinwoord, de toevoeging ‘je’ dus, hier nergens op, ten tweede moet het kreng ook over je neus en ten derde doet het slechts dienst als slavenmasker.
  ANIZ ben ik daarom vorig jaar, vanaf half maart 2020, gaan luisteren naar ONAFHANKELIJKE wetenschappers met veel kennis over immuniteit, virussen en alles wat belangrijk is of kan zijn om te weten, indien de wereld om je heen in paniek schiet. ‘Wij van WC-eend’ schoot me te binnen. De namen van mensen als Bill Gates, Klaus Schwab, Tedros Adhanom, Ab Oosterhuis, Mark Rutte, Hugo de Jonge schrapte ik meteen door als informanten, omdat de begrippen ‘belangenverstrengeling’, ‘leugenaar’, ‘bedrieger’ , ‘machtswellusteling’, ‘onbetrouwbare crimineel’, ‘psychopaat’, ‘ongelofelijk domme schoolmeester zonder begrip voor andersdenkenden’ en meer van dat soort verontrustende zaken door m’n hoofd schoten.
  ANIZ begon ik daarom te luisteren naar oa professor Pierre Capel, omdat het 100% zeker is dat hij van vrijwel alle soorten aanvallen en verdedigingsmechanismen van ons gigantisch gecompliceerde immuunsysteem op de hoogte is na 50 jaar studie en ervaring. En hij bleek in staat een paar stapjes terug te gaan om het op eenvoudige ‘Jip & Janneke’ manier duidelijk te maken, waarbij je de moeilijkste termen gewoon moest vergeten.
  ANIZ begreep ik al gauw niet meer waarom zoveel Nederlanders naar de twee zwetsende kwakzalvers bleven en blijven luisteren, twee griep-ontkenners die alleen een voorbeeld nemen aan dictaturen waar het slecht gaat, twee constant voor gek staande sukkels die weigeren te kijken naar een land zonder lockdowns, een land waar eigenlijk niemand in de gaten heeft dat er sprake zou zijn van ‘een pandemie’.

 21. Cafe Weltschmerz had recent een interview met Willem Felderhof (oud-piloot), waarin vliegtuigstrepen in een breder perspectief gezet worden, zo ook complotzaken. Voor mij interessant genoeg om eens verder te zoeken. Willem Felderhof kreeg ook een podium in Wanttoknow.nl (28 februari 2021) waar hij probeert de psyche en M. Rutte te ontrafelen.
  Heel interessant, helaas in het engels: https://www.youtube.com/watch?v=uUVG74ljHKg Slechts 49 weergaven
  27 okt. 2020, waarin zijn observaties over weerfenomenen, de krankzinnigheid van machthebbers en hoe onnederlands het eens zo gelukkige Nederland aandoet.
  De lemmingen race die al jaren loopt, en de aanjagers ervan, krijgen steeds meer aandacht.
  Ook hulde voor Xandernieuws.

 22. @HE
  U geeft aan “Nog even mensen en dan is Corona helemaal niet meer belangrijk omdat er grotere gebeurtenis staat aan te komen”.
  Mijn vraag (een bewust niet geïnjecteerde):
  wat moet ik mij hierbij dan voorstellen, kan je dit enigszins toelichten of verduidelijken.

 23. want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

 24. Even wat positief nieuws tussendoor. Bijzonder toen ik onderstaand artikel (zie link) las. Wat fantastisch als je bij je principes blijft en niet terugdeinsd voor de druk of aanvallen van buitenaf. En dat dit ook nog eens wordt beloond! Zie: https://www.christianitydaily.com/articles/13906/20211112/zoom-church-is-not-church-pastor-john-macarthur-emphasizes-importance-of-in-person-worship-services.htm

  Als u geen Engels kunt, ga dan naar een vertaal optie op het Internet, want iedereen moet dit lezen.

 25. Het verbaast mij dat zo goed als heel Nederland zich laat koeioneren door dat Eugenieke Jongetje.

 26. @ Robert Koevoets

  Hoop dat de wind helemaal snel keert.

  Hoop ook , dat het zojuist verschenen bericht
  op waarheid berust

  Klaus Schwab zou gearresteerd zijn.

  Bron ? Mod.

 27. De heer Lukachenka is nog de enige met gezond verstand. hij liet zich niet chanteren door de WHO, hield zijn economie draaiende en sloot zijn bevolking niet op achter verstikkende mondkapjes. Daarom moet hij nu op een andere manier aangepakt worden. Een moordaanslag mislukte dus dan maar weer het onzinverhaal van de democratie en stemfraude naar boven halen. Nu misbruiken we zelfs mensen (vluchtelingen) om deze leider weg te krijgen. Hou toch eens op met deze walgelijke politiek en werk samen. dat komt iedereen ten goede. Ga eerst zelf eens naar Belarus en praat met de mensen daar, open je ogen. Ik geef toe ook daar is het leven niet perfect maar je hebt daar geen rutte, de jonge en andere mongolen. Belarus, de laatste dictatuur van Europa? Wat hebben wij? vrijheid? Ik ervaar daar meer vrijheid als hier. Nederland IS een dictatuur, Nederland is ZIEK. maar het is en blijft ook mijn Nederland en ik wil het graag beter maken. Met alle middelen

 28. “Gaan de nieuwe Untermenschen net als toen een gruwelijk einde tegemoet in concentratiekampen?”

  Nee, dat denk ik niet. Het punt namelijk is dat het regime nu een vijand heeft gekozen die je liever niet als vijand wil hebben. Boeren, niet gevaccineerde allochtonen (onder andere moslim extremisten), voetbalhooligans, extreemrechts, geradicaliseerde wappies … ze zijn daar in Den Haag niet helemaal achterlijk natuurlijk. Dat is pure zelfmoord.

  Nee, de gevaccineerden zijn de nieuwe untermenschen. Langzaamaan worden ze uitgeroeid door de vaccins en mogen alleen ergens naar binnen als de staat daar toestemming voor geeft.

  De gevaccineerde QR slaven, je kunt er alleen maar voor bidden.

 29. Laat ik voorop stellen dat ik NIET naar de persconferentie ( prietpraters ) geluisterd heb maar natuurlijk wel weet waar ze over spreken.
  Zoals ik al zei de druk wordt sterker en gaat nog sterker worden TOTDAT de kruik barst.
  Mijn inschatting is dat dat gaat gebeuren , misschien nog even wachten maar he gaat gebeuren !!

 30. Mijn Gauleiter in de jaren 40 was ook een oosterijker Zes en een kwart of tewel Zeiss-Inquart is ten minste opgehangen in 45 te Neurenberg.
  ik las vanmorgen in franse informatie dat in Oosterijk een reklame was voor een shot 30 minuten vrij bordeel.

 31. Heb de petitie ondertekend. Daar we door een diep dal moeten ligt voor ons het paradijs dus nog even doorzetten onder overheids- spot en hoon de laatste mijl .De ruiter op het witte paard heeft velen betekenissen een er van is dat alle gevaccineerden en ongelovigen al een zwakke prooi zijn en ze al knielen voor het beest wanneer ze de boog -woorden aanhoren van o.a.de persconferenties en van ANGST bezwijken .Dat is ook een van de reden waarom de ruiter geen pijlen hoeft af te schieten.

 32. Re: HE schreef:

  Dat kan wel eens waarheid worden.
  Daar is corona niets bij.
  Wees er klaar voor.

 33. Wij ongevaccineerden zullen nooit buigen voor de bedreigingen van dit criminele Judas kartel. Buigen doe je alleen voor de Koning van het heelal, namelijk Jezus Chrisus Mattheus. 28:18

  Tijd om standartenführer Rutte en Dr. Hugo Mengele
  3 jaar achter slot en grendel te zetten vanwege stalking en bedreiging.

  Artikel 285b Wetboek van Strafrecht

  1.Hij, die wederrechtelijk stelselmatig opzettelijk inbreuk maakt op eens anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel VREES aan te jagen wordt, als schuldig aan belaging, gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie.

  2.Vervolging vindt niet plaats dan op klacht van hem tegen wie het misdrijf is begaan.

  https://www.ls-advocatenstrafrecht.nl/stalking-advocaat

  Aan de Ongevaccineerden:
  God houdt van jullie en hij beschermt jullie totdat Jezus Christus komt Judas 1:1 BGT

 34. Is het langzamerhand weer eens tijd om wat thee in een haven te gooien? Immers, no taxation without representation.

  Op z’n minst kan er eens gekeken worden of het wapen van de staking nog kracht bezit.

 35. Beter laat dan nooit! de les leren dat het beter is om je te houden aan de regels voor niet geprikten. Of je nu producent of consument bent het verdienmodel boven gezondheid gaat.

 36. De maatregelen komen neer op een discriminerend ‘huisarrest voor ongevaccineerden’ want gevaccineerden kunnen evengoed anderen besmetten.
  Beetje bij beetje worden onder het voorwendsel van een pandemie alle vrijheden en rechten van de burgers afgenomen en veranderen we in een totalitaire pasjes maatschappij waarin enkel nog door de overheid ‘toegestane’ en op ieder moment terug afneembare vrijheden zullen bestaan.
  Hoe is het zover kunnen komen? Door de ongelofelijke verdwazing en domheid van 90% van de bevolking, die met open ogen in een psyop val trapt en de rest met zich meesleurt.

 37. De gevaccineerden vergeten iedere keer dat meneer Gates met zijn criminele vrienden 90% van de wereld bevolking wil opruimen via de killerspuit oeps of is het een vaccin??
  Rutte en de Jonge maar roepen dat het is om ernstige ziektes te “voorkomen”? heeft iemand een idee welke dat zouden zijn? De gen therapie met boosters veroorzaken al ernstige afwijkingen en zelfs sterfte. Waarom laten ze die getallen niet zien?? Zou een geweldige eye opener zijn toch?
  Het is al aan het wankelen zelfs in Australie .
  Nog ff volhouden

 38. “Zal de huidige terugkeer van het fascistische spook uit de jaren ’30 eindigen in totale uitsluiting van de ongevaccineerden? Gaan de nieuwe Untermenschen net als toen een gruwelijk einde tegemoet in concentratiekampen?”

  Tijdens de Grote Verdrukking onder het bewind van de antichrist zullen juist christenen die na de Opname tot geloof zijn gekomen, en Joden de nieuwe Untermensch worden. Zij zullen namelijk het merkteken van het beest weigeren, omdat zij niet de antichrist zullen aanbidden.

 39. Waar het mee begon : de morfologie was de voorloper, het was de aanzet naar verder onderzoek van de eugenetica. Ongewenste kenmerken van een populatie …. door middel van de voortplanting uit te sluiten.
  Een ongewenste populatie is op politiek gebied de vijand van andersdenkenden waarbij sinds mensenheugenis militair geweld de oplossing was. De ‘kogel’ wekt inmiddels veel weerstand op, de beelden laten het ons zien. Een chemische of bacteriologisch ‘oplossing’ lijkt op het eerste gezicht minder drastisch, echter de doelstellingen zijn veel drastischer. Hóe de genetisch kenmerken van een populatie (ras) zich onderscheid van een andere populatie, is bij de wereldwijd aanwezige bio-laboratoria al zeer lang bekend en het onderzoek om op een ‘modernere’ manier tegenstanders te elimineren/ beschadigen stopt niet.
  Het is een uit de hand gelopen experiment ; een handje vol met insiders weten het. Deze insiders, mede verantwoordelijk voor dit experiment, worden (nog) én financieel én op politiek niveau geruggesteund door de macht van invloedrijke werelddelen die ook de macht hebben om dit mislukte experiment te bagatelliseren. Een influenza, deze griepgolf, die zonder ‘hulp’ van de genetica nooit had kunnen ontstaan, heeft inmiddels de wereld op z’n kop gezet. Niets is wat het lijkt, wat het schijnt te lijken ; deze vaccinaties kunnen deze vreselijke aandoeningen op den duur …. niet meer corrigeren. Het blijft prikken, prikken en nog eens prikken

 40. Nederlanders beseffen zich nog altijd niet dat Nederland slechts 26.000 agenten heeft, op papier, want in werkelijk is er een deel ziek en ander deel is al sinds jaren niet meer op straat geweest, die doen bureau werk. Het Nederlandse leger is zwak en uitgeput, en mag grondwettelijk vastgelegd, niet tegen de eigen bevolking worden ingezet. Een deel zal het wel doen, dienstkloppertjes zijn er altijd, maar het overgrote deel zal de wapens neerleggen, want die willen rustig een vijand in het midden-oosten neerschieten als het moet, maar niet hun eigen buurman.

  Wat ik hiermee bedoel, is dat als er slechts een beperkt deel van de bevolking de hakken in het zand zou zetten, 2 tot 3 honderdduizend man is al voldoende, en naar Den Haag zou gaan, dan lopen ze letterlijk ongehinderd door tot op het binnenhof.

  Laat dat even inzinken.

 41. Wetteloze chaos – LAPD zegt tegen bewoners dat ze de overvallers moeten “naleven” terwijl de samenleving in blauwe steden instort

  Mike naturalnews.com Adams

  Google vertaling:
  Blauwe steden in Amerika — gerund door verraderlijke democraten die wanhopig proberen de samenleving te destabiliseren en Amerika ten val te brengen — vervallen in wetteloosheid en chaos. In NYC, Chicago, Seattle, Portland, Boston, St. Louis, Los Angeles en andere blauwe steden schieten auto-inbraken omhoog, overvallen nemen toe en winkeldiefstal loopt zo uit de hand dat veel retailers (zoals Walgreens en CVS) sluiten gewoon winkels in blauwe steden.

  Deze week plunderden dieven in Connecticut brutaal een supermarkt op klaarlichte dag, liepen ze naar buiten met winkelwagentjes vol kruidenierswaren (en vreemd genoeg giftig wasmiddel), stopten de producten in voertuigen zonder kentekenplaten en reden vervolgens roekeloos weg met hoge snelheid . (Zie video in de podcast van vandaag hieronder.)

  In 2022 zullen we vele vierkante kilometers blauwe steden zien die totaal verlaten zijn door wetshandhavers. Verraderlijke Democratische burgemeesters en gouverneurs dringen ondertussen ongrondwettelijke wapenbeperkingen door om ervoor te zorgen dat inwoners zich niet kunnen verdedigen tegen gewelddadige criminelen. Geen politie, geen tweede amendement, geen rechtsstaat… je staat er alleen voor.

  Lees hier de volledige details in het hoofdartikel en de podcast van vandaag:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-12-lawless-chaos-lapd-tells-residents-to-comply-with-robbers-as-society-collapses.html

 42. Ik hoop zo dat die 2g regel er doorkomt, laat die aso’s maar eens voelen wat voor onrecht ze anderen aandoen met hun wappie filosofie.

 43. Laten wij nooit vergeten dat het de tweede kamer vóór stemmers zijn die de psychopaten hun gang laten gaan. Walgelijk volk!

 44. Persconferentie 12/11, Hugo de Jonge:
  “Voor ongevaccineerden 17x grotere kans op ziekenhuisopname dan dat je gevaccineerd bent en de kans dat je op de IC terecht komt is zelfs 33x groter”.
  22e min: https://www.gids.tv/video/391793/terugkijken-persconferentie-mark-rutte-en-hugo-de-jonge-over-gedeeltelijke-lockdown

  17x en 33x…?!?!?!
  Trek vooral uw eigen conclusie over deze ‘informatieve berichtgeving’. Voorzetje, meerdere antwoorden mogelijk:
  [.] onjuist, [.] angstversterkend, [.] manipulatie, [.] suggestief [.] corrupt … of misschien toch [.] voor ons eigen bestwil

 45. Nog even mensen en dan is Corona helemaal niet meer belangrijk omdat er grotere gebeurtenis staat aan te komen.

 46. Binnenkort moet iedereen zijn uitademing opvangen in een plastic zak en inleveren bij het CO2 centrum. Van dekotte toch?

 47. Een lockdown voor ongevaccineerden in Oostenrijk.

  Dan gaan we zien dat daar de getallen of cijfers weer naar beneden gaan, want als je gevaccineerd bent dan “kan je het niet krijgen en verder geven”.

 48. Nu op fromrome.info:
  dr Nunzia Schilirò, vice-quaestrix van Rome, spreekt op zaterdag 13 december ’21 op een bijeenkomst voor vrouwen in Florence tegen het dodelijke vaccin.
  Ze is te vinden op het Telegramaccount: https://t.me/venerevincera/189

 49. Dit zijn vrijheidsberovende maatregelen die niets meer te maken hebben met gezondheid maar een ander doel hebben.

 50. Op de persconferentie van vanavond zei de Jonge:

  Dat mensen de dingen niet moeten geloven die ze horen, zoals verknipte berichten, filmpjes e.d.

  Jaja alleen de gedirigeerde mainstream media zeker.

  Allereerst zijn zowel hijzelf als Rutte verknipt.

  Zoveel leugens heeft met name  de Jonge zelf al verteld.

  Pertinente leugens en verdraaiingen uit zijn mond te gênant om ze te allemaal te benoemen.

  En wat een absoluut onzinnige beleidt wordt er nu weer ingezet.

  Wat betreft besmetting, helaas net als bij griep overlijden er ouderen en zwakkeren niet wenselijk, het zou maar een geliefde van je zijn, maar wel de realiteit.

  Het vertragen van het virus en later terugdringen ervan, wat een flauwekul.

  Aan de andere kant zeggen deze proleten, ja we zullen nu eenmaal met virussen moeten leven.

  Normaliter zou een besmetting feitelijk moeten uitrazen, dat is de realiteit, dit betekent dat vele besmet kunnen raken en immuniteit opbouwen.

  Gevaccineerd zijn is als gebleken niet oké.

  De maatregelen zijn onzinnig te noemen, make no sense at all.

  Dit kabinet is de weg kwijt, zij denken dat het leven maakbaar is.

  Al 1,5 jaar geleden is er geen actie genomen, t.w. geen extra ziekenhuizen, opschalen speciale zorg en bepaalde capaciteiten e.d. als er dan toch een adequate oplossing zou moeten zijn. Blijkt dat er ook véél geld niet verantwoord kan worden.

  Waarschijnlijk contributie aan het Europese Beest de Moloch.

  Nee lang tevoren zaken wegbezuinigd opzettelijk m.i., mensen kregen ook plotseling geen inspraak meer, weg referendum.

  Er is evident een weg ingeslagen door ons kabinet en in velen landen wereldwijd, die een héél andere bedoeling heeft dan dat véél mensen weten noch beseffen.

  Helaas is dit coronagebeuren slechts een maskering en een tool.

  Wat betreft de vaccins, volgens de Jonge werken ze goed, hoewel niet 100%, pertinent bull shit.

  Maar men zal per herhaling gevaccineerd gaan worden, het liefs boosters.

  Het sleutelen aan de mens zeg maar. Het is zo absurd dat het aan de ene kant ook wel te begrijpen is dat veel mensen dit niet geloven.

  Jammer dat er geen anderen meningen van andersdenkende wetenschappers gehoord mogen worden.

  Of wat er werkelijk speelt door figuren die feitelijk achter het grote duistere plan zitten, dit openlijk verwoorden zelfs.

  De WEF met Klaus Schwab en Bill Gates en veel van de NWO onderdanen zijn initiators.

  Te bedenken dat m.n. Bill Gates is de grootste geldschieter van het WHO is en deze feitelijk in de pocket heeft, evident aantoonbaar.

  Als men Follow the Money zou toepassen aangaande de farmaceutische industrie gaat men schrikken en zaken zullen duidelijk worden.

  Men zou de verbanden en vertakkingen zien van een schimmige duistere wereld.

  Het is moeilijk te begrijpen, niet perce beschuldigend bedoeld dat veel mensen geen logische verbanden kunnen leggen en blindelings volgen.

  Zo verblind dat ze de openlijke leugens en verdraaiingen van dit demissionair kabinet bij monde van opperhoofd jokkebrok Rutte, handlangers de Jonge en onnozele meeloper Grapperhaus als zoete koek slikken.

  Er later achter komen dat het bitter sweet was.

  Een massa psychose vindt plaats.

  Desalniettemin de Wereld is veranderd en dit zet rap door.

  Je zou kunnen spreken van een count down, twee voor twaalf op de doemklok van de mens, en zéér wel nog later vanuit de Bijbelse profetieën gezien.

  Dat er ongekende gebeurtenissen komen die niet omkeerbaar zijn en volgens de Geschriften gaan plaatsvinden is zeker.

  Wel moeten mensen gewaarschuwd worden en de duistere werken ontmaskerd en getoonsteld worden.

  Samenvattende; eerlijk informatie is nodig vanuit anderen bronnen, andersdenkende prominente wetenschappers en geestelijke leiders die kleur bekennen om mensen uit hun betovering te krijgen.

  Het komt er echt op neer:

  “Kies heden wie u dienen  zal”

 51. Sta op en laten we ons verenigen onder de geuzenvlag en ons mooie Nederland terug brengen naar het volk, en deze mensen die ons denken klein te krijgen hebben het mis
  Het volk zal ze berechten

 52. Nieuws: Onze motie (FVD + ProZeeland) is aangenomen in de provinciale staten van Zeeland. De Provincie Zeeland spreekt zich uit TEGEN 2G!

 53. OMT lid Marc Bonten (nooit met virussen gewerkt voor deze pandemie (https://twitter.com/HansKoppies/status/1458912746972622856/photo/1), beweerde vorig jaar al heel vroeg in het programma WNL op Zondag, dat we te maken hadden met een nieuwe ‘Spaanse Griep’. Hij moest het publiek flink bang maken.
  Nu, na meer dan anderhalf jaar, is het toch volkomen duidelijk dat je deze epidemie NIET kunt vergelijken met de Spaanse Griep, maar eerder met een gewone griepgolf.
  Desondanks doet het OMT (met Bonten nog steeds als lid) nog steeds alsof er een gevaarlijk killervirus rondwaart.
  En worden de dwangmaatregelen daarop afgesteld.
  Ze zitten helemaal vastgeroest in hun bekrompen koker, óf ze misleiden vanwege een andere agenda.
  Duitsland doet het nog een graadje erger en daar lopen de cijfers ook op. Terwijl de mensen daar buiten en binnen met medische maskers moeten hebben rondlopen (waardoor ze op varkens leken). Het helpt kennelijk allemaal geen zier wat die OMT’s zitten te bedenken.
  En dat is ook aangetoond: De maatregelen vertonen geen enkele correlatie met het aantal gevonden “besmettingen”.

  De media spreken afwisselend van “besmettingen” en “positief getesten” in één en hetzelfde artikel. Het wordt allemaal vaag gehouden! We horen niet of die “besmetten” echt ziek zijn.
  Waarom klopt er zóveel niet??
  Waarom is geen enkele kritiek op het gebruik van de PCR-testen opgepakt? Terwijl het gaat om feiten!
  Waarom is het zó disproportioneel?
  Waarom zijn sommige maatregelen ronduit belachelijk: Zoals het sluiten van de supermarkten na 20.00 uur, een tijdstip waarop al bijna niemand meer rondloopt in die markten. En zoals het weer invoeren van de mondkapjes terwijl we allerlei officiële berichten hebben gelezen (van het OMT, van de WHO, van De Jonge o.a.) dat die dingen geen zier uitmaken.

  Waar is het oude normaal dat De Jonge beloofde na het vaccineren van een groot deel van de bevolking?? Je moet voor je gemoedsrust kalm blijven, maar je zou kunnen ontploffen van woede.

 54. Hetgeen we thans beleven is de eerste wereldoorlog; die andere twee waren wel groot maar geen wereldoorlogen. De paarden zijn gewisseld, de voermannen blijken dezelfde. Reeds lang geleden hebben zij, bij voorbaat, de burger het weerrecht ontnomen en de democraten hebben alle nutsbedrijven verkwanselt. De laatste twee oorlogen en de Russische revolutie kosten miljoenen mensen het leven; thans gaat het miljarden mensen het leven kosten. Niemand is veilig voor de junta’s, die ik niet helemaal naar beneden wil halen want het zij goede slaven… van de banken. De toekomst ziet er Siberisch koud uit!

 55. Ik denk dat er geen redde meer aan is. Waard zal ik in een concentratie kamp eindigen. Maar ik heb me best gedaan. Meer kan en kon ik niet doen

 56. Als de ongevaccineerde niet meer mogen werken, stort de economie van zelf in elkaar. Zoveel vervangend personeel is er niet meer op de arbeidersmarkt te vinden. Dan krijgen we legen schappen in de supermarkten en eigenlijk aan alles een te kort in de winkels, als deze niet gesloten worden. Niet iedereen staat te springen om de euthanasie spuiten in zijn boven arm in te spuiten. Daar de experimentele genetische injecties nog in de klinische fase zit tot en met 2023 kunnen ze wel jou proberen met enige drang om deze vrijwillig te laten nemen. Maar niet het kunnen verplichten.

  Daar alle regeringen alle (internationale) wetten aan hun laars lappen, geeft hen nog niet het recht om hun handelen legaal te maken. Daar de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN een commercieel bedrijf is, waar we enkel op een valse manier op papier een personeelslid van zijn, maar in de werkelijkheid zijn wij vrije mensen, die zich zijn eigen universele rechten laten afnemen door een commercieel bedrijf.

  Alles draait om ieders geboorte trust die miljoenen waard is. Als jij dood gaat vervalt deze aan de regering. Daarom moet iedereen die euthanasie prikken toe gediend krijgen is hun visie. Het is aan jou of jij dat accepteert of niet. Wat denk je dan, waar al die miljarden voor de zogenaamde steun voor bedrijven in eens vandaan kwamen vorig jaar en ook dit jaar. Het is weer gewoon sigaar uit eigen doos. Want jij bent de enige erfgenaam van jou geboorte trust.

 57. “Het virus zit overal”, aldus de premier. Veel dommer kan het niet worden. Dit is zo overduidelijk een leeg verkooppraatje, dat iedereen moet begrijpen dat er geen inhoud is.
  Ze willen de angst blijven verkopen, terwijl de basis ervoor in feite al weg is.

 58. “Gaat het gewone volk deze keer wél in opstand komen, (antw.: NEEN) of kijken we (foutje, “we” moet zijn “zij” oftewel 3e pers. m.v.) net als toen gewoon de andere kant op als onze medemensen massaal worden gediscrimineerd, uitgesloten, vervolgd en straks misschien zelfs afgemaakt? (antw.: JA)
  Denken de pro-vaxxers ècht dat zij door blind en naïef overal aan mee te werken de dans zullen ontspringen?” (antw.: JA)

  Overigens:
  vreedzame protesten hebben totaal geen zin tegen deze regerende, duistere geesten waarvoor het overgrote deel van Nederland in het verleden tijdens tientallen jaren, ondanks vele en zéér duidelijke waarschuwingen (zoals ik afgelopen week vermeldde) welbewust gekozen heeft.
  Helaas zijn velen die in het verleden voor de weg van het verderf tot afbraak van de Nederlandse Joods-Christelijk waarden en cultuur, gekozen hebben in hun graven en laten ze ons met de rekeningen zitten.
  Of is dit toch niet ‘helaas’???
  God oordeelt, niet ik.
  Dat wil ik niet, dat kan ik niet, dat mag ik niet.

  Daarom voeg ik me bij datgene wat Xander gister schreef:
  “De in angst, haat en wantrouwen gesmede nieuwe technocratische ‘klima-vaxxer’ samenleving wordt er hoe dan ook doorgedrukt.”
  En wees ervan bewust:
  het laatst rijk wordt nu in de steigers gezet door de voorlopers van het Beest die u vanavond op t.v. hebt kunnen horen en zien.

 59. Die laatste zin is.de allerbeste en zal historisch blijken te zijn. Nee, een ondemocratische CDA die ondanks alle schandalen niet de eer aan haarzelf.houdt en opstapt, meewerkt aan de globalistische agenda en het prima vindt dat de formatie straks meer dan een jaar duurt (schijt aan de bevolking)… is in staat om.na het uitschakelen van de ‘wappies’ ook de andere ‘nuttelozen’ te elimineren. Dat zal.beginnen bij de ouderen die helemaal niet door de vaccins en booster shots beschermd worden. Het Vaticaan staat hier overigens achter,.behalve kardinaal Vicano.

 60. De aanpak is wel goed van deze regering aantal IC zorgbedden niet omhoog maar afgebroken. Maar wel 5000 Boa’s er bij. Iedere week zo 1000 geldverslindende instromers er bij Dat is toch knap om het boer zoekt vrouw volk zo in de maling te nemen of beter laten zich in de maling nemen.

  https://www.youtube.com/watch?v=ftAfkCvnn-w&t=1s

 61. juridische actie!
  Al die maatregelen zijn strijdig met de EU-wetten waarover u. von der l. recent meedeelde:
  ALLE EU-landen moeten de EU-wetten GEHOORZAMEN!

  Ze zijn dus nietig: klacht indienen bij von der l, ICC etc.

 62. Vandaag weer Staatsomroep NOS over Russische bommenwerpers boven de Noordzee.
  Voor twee kanten van het verhaal moet ook Russisch nieuws gelezen worden.
  Ik lees onder meer Isvestia, dat automatische vertaald wordt naar het Nederlands.
  Volg daar eens het nieuws onder het kopje ‘Leger’ en verbaas je wat de NAVO en de VS allemaal uitspoken in onder meer de Zwarte Zee, dat door Rusland als bedreiging wordt opgevat.
  Afgaand op de berichten lijk het erop dat ze zich daar voorbereiden om een oorlog te voeren.
  Het is alleen zo verschrikkelijk jammer dat Rusland foute vrienden heeft:
  het regime in Iran en het regime in Wit-Rusland oftewel Belarus.
  En dan moet je toch zeggen: “Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik… enz. ”

  Maar ja, of je nu “door de hond gebeten wordt door de kat…”

Comments are closed.