Bill Gates bij hooggerechtshof India aangeklaagd voor moord – eis: de doodstraf

—————————————————————————————————————————————–

Aanklagers wijzen op Gates’ eerdere misdaden met HPV en polio vaccins – ‘Gates tevens schuldig aan misleiding en massamoord’

—————————————————————————————————————————————–

De India Bar Association bericht dat er bij het Hooggerechtshof een aanklacht tegen Bill Gates is ingediend wegens moord. De eis: niets minder dan de doodstraf. Naast Gates wordt ook de Indiase miljardair Adar Poonawalla verantwoordelijk gesteld voor de dood van een 23 jarige man, die stierf na injectie met AstraZeneca’s Covid ‘vaccin’ Covishield (u weet wel, hetzelfde spul waar Hugo de Jonge ons aanvankelijk ook allemaal mee wilde inspuiten).

Poonawalla is CEO van het Serum Institute of India (SII), volgens eigen zeggen ’s werelds grootste vaccinfabrikant. Naast Covishield produceert het SII 50% van alle wereldwijde ‘vaccins’ die in baby’s worden geïnjecteerd.

In de aanklacht worden ook een aantal overheidsofficials en -leiders aansprakelijk gesteld voor de dood van de 23 jarige, die ‘het Covishield vaccin nam, het valse narratief gelovende dat het vaccin compleet veilig is, en om tevens te voldoen aan de eis van de Spoorwegen dat het alleen dubbel gevaccineerde mensen is toegestaan om te reizen.’

Eis: mensen moeten vooraf op hoogte worden gesteld van bijwerkingen

In het artikel staat tevens dat het AEFI (Adverse Event Following Immunisation) comité recent heeft erkend dat de dood van de 33 jarige dr. Snehal Lunawat het gevolg was van de bijwerkingen (bloedpropjes) van het Covishield ‘vaccin’.

Zoals hoogstwaarschijnlijk honderdduizenden anderen vermoord met een Covid injectie.

Tevens wordt geëist dat voortaan iedereen van tevoren op de hoogte wordt gesteld van de bijwerkingen van het ‘vaccin’, en tegelijkertijd van bestaande alternatieve middelen en behandelingen (zoals Ivermectine, waardoor de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, met 241 miljoen inwoners, in zeer korte tijd Covid-vrij kon worden verklaard).

‘Schuldig aan massamoord, dus de doodstraf’

‘Als enig persoon wordt gevaccineerd terwijl de feiten worden achtergehouden, of door de leugen te vertellen dat vaccins compleet veilig zijn, dan wordt door middel van misleiding instemming verkregen. In India is vaccinatie onder misleiding of door dwang of drang, door het instellen van bepaalde beperkende omstandigheden, een civiel en crimineel vergrijp.’

Gates en Poonawalla, partners van AstraZeneca en de productie van Covishield, worden daarom beschuldigd van het deelnemen aan een complot. In India is valse marketing van een product, inclusief het weglaten van aangetoonde bijwerkingen en andere gevaren, strafbaar, wat beide miljardairs volgens de aanklagers schuldig maakt aan massamoord. Er zou zelfs genoeg gerechtelijk bewijs zijn om beide heren de doodstraf te geven.

Eerdere misdaden met HPV en polio vaccins

In dit kader wordt verwezen naar een eerdere zaak tegen Bill Gates vanwege de moord op 8 meisjes tijdens de testen met het HPV ‘vaccin’ Gardasil. In 2018 achtte de constitutionele tak van het Hooggerechtshof Gates schuldig aan Kalpana Mehta’s zaak (7 SSC 1), wat ‘krachtig bewijs is tegen Bill Gates en zijn vaccin syndicaat.’

Ook wordt het door Gates gesponsorde ‘sinistere’ poliovaccin programma genoemd, waardoor zo’n 450.000 kinderen in India een nieuw type verlamming opliepen. ‘Ook dit is aanvullend bewijs van Bill Gates’ verdorven en criminele mindset.’ In 2018 erkende de WHO overigens met grote tegenzin dat 70% van alle poliogevallen ter wereld worden veroorzaakt door het vaccin.

In het artikel staat dat Bill Gates zijn schuld niet mag afkopen (lett. niet op borgtocht vrij zou mogen komen, maar hij zit daar natuurlijk niet vast), en dat binnenkort beslag zal worden gelegd op al zijn bezittingen in India. De wet zou het volgens de aanklagers mogelijk maken dat Gates en Poonawalla door burgers worden gearresteerd en aan de politie worden overgedragen.

Vrij spel op aarde, maar wel tijdelijk

Bill Gates heeft met name via de WHO vrijwel alle regeringen overheden opgekochten in zijn macht, zeker in het Westen. De kans dat hij ooit voor een aardse rechter zal hoeven te verschijnen wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid is dus nihil. Hetzelfde geldt voor alle andere miljardairs en leden van het wereldwijde misdaadsyndicaat van klimaat-vaccinatie globalisten, die nu hun finale ‘Great Reset ‘ / Agenda-2030 machtsgreep aan het uitvoeren zijn.

Mocht u niet in een finale afrekening na dit leven geloven, dan kunt u wellicht enige troost putten uit de geschiedenis: dit soort empathieloze, intens kwaadaardige on-mensen vernietigen uiteindelijk altijd elkaar en zichzelf, en wel omdat hebzucht, machtswellust, angst, haat, misleiding en leugens de enige motieven en methoden zijn die ze kennen en gebruiken om aan hun tijdelijke macht en rijkdom vast te houden.

Tijdelijk, want als deze heren (en dames) echt geloven dat ze straks hun bewustzijn of ‘ziel’ in een computer kunnen uploaden en zo eeuwig kunnen voortleven, dan hebben ze niet alleen totaal niets begrepen van het leven, maar komen ze naar mijn overtuiging ook nog eens voor een buitengewoon nare verrassing te staan. Dat is nu slechts een schrale troost voor hun vele slachtoffers, maar toch.

Xander

(1) Health Impact News

Zie ook o.a.:

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

43

 1. nou nou een wereld…menssen geloven nog steeds in rute en die neus van hugo..je ziet het duidelijk in hun ogen dat ze liegen en liegen geloof niks van corona..mens wordt waker..of je gaat voergoed slapen…

 2. Als er 1 ding belangrijk is in deze tijd, dan is het wel de betrouwbaarheid van de bron.
  Verborgen agenda’s, overduidelijke belangen, maar ook rare fruitcakejes en (inderdaad ook) echt heel vreemde complottheorieën. (NB natuurlijk zijn er ook echte complotten)

  Daarom…
  Bill Gates wordt NIET aangeklaagd voor moord;
  Sommige sensationele ‘over the top’ berichten hebben dat onware gevoel al over zich heen. Het ruikt dan al onzinnig.

  Ajb, als je serieus genomen wil worden: Dubbelcheck je bronnen.
  Ik vind dit soort, makkelijk te controleren dramatische berichten echt storend.
  Niet dat ik hem niet graag aangeklaagd zou willen zien worden, maar het MOET WAAR zijn. Anders word je zelf een onbetrouwbare bron.

  https://leadstories.com/hoax-alert/2021/11/fact-check-bill-gates-not-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court.html

 3. Het komt boven water en het gaat nog steeds meer boven water komen maar HET GROTE STERVEN zal nog veel erger worden en ja dat is een ramp.
  Maar , jammer genoeg, is dat nodig zodat de mensen wakker worden.
  Als ik de Bijbel, opnieuw gezegd , lees dan kom ik tot de ontdekking dat er een enorm onrustige tijd gaat komen en ik denk dat dat aanstaande is !!
  Ik denk de tijd voor de antichrist .

 4. @Anna. Dank voor uw waardevolle reactie!!!

  Het is nu overduidelijk dat we Met Premier Mark Rutte en Vice Premier Hugo De Jonge, Sigrid Kaag D66 en Segers CU Nederland een inktzwarte N-Koreaanse duisternis tegemoet gaan.

  Hoeveel moties van Afkeuring en Wantrouwen moesten die misleiders al incasseren?

  Gezonde en Wakkere burgers/kinderen weigeren met overtuigende redenen om als
  Proefkonijn te dienen v/h onbetrouwbare Covid-19 vaccin en de vernederende PCR-testen/QR-Paspoort.

  Alleen de dummies volgen de Publieke Opinie – De wijzen denken zelf na en bepalen hun unieke standpunt.

  Het zal mij niet verbazen als Rutte er NIET in slaagt om Ministers en Staatssecretarissen te kunnen vinden voor zijn nieuwe Kabinet Rutte IV. Wie wil er nu met die 4 brokkenpiloten, afgeserveerde bewindslieden van VVD-D66-CDA-CU regeren?

  De Storm steekt op, nu deze bewindslieden na 20 maanden Rampzalig “Coronabeleid” opnieuw een ‘LOCKDOWN’ aankondigden! Niemand weet voor hoelang. Nederland gaat met een vaart naar de Gallemiezen!

  Misdadig van de Regering Rutte III was [die nu nog maar 25% vertrouwen van de burgers krijgt] dat kort voorafgaande aan de Corona plandemie er 8 grote Ziekenhuizen gesloten werden, Eerste Hulpposten, en Honderden Verzorgingshuizen van ouderen. Voor doodzieke patiënten is er door hun schuld nu geen voldoende plaats meer in de nog overgebleven Ziekenhuizen. Hoewel particuliere Klinieken personeel en ruimte genoeg hebben. Waarom betalen de Ziekenfondsen dat niet?

  Wat de Media ook graag blijven verzwijgen? Rutte sloot de afgelopen 10 jaren ook nog eens
  300 Bibliotheken!!! Burgers en Studenten mochten eens achter de echte waarheid komen?

  Ik bestudeer graag de [Bijbelse] geschiedenis en weet de weg naar goede boeken in de Bieb te vinden. Heel veel kritische boeken staan niet meer in de rekken maar kun je alleen nog lezen als je ze reserveert, dan pas komen ze uit het Magazijn. Misselijk makende Kennis-Vernietiging van Rutte en Kaag.

  Goddank, de geschiedenis leert steeds weer – dat uiteindelijk de WAARHEID altijd ZEGEVIERT!!! Openbaring 19-22. Shalom. Ramshoorn.

 5. Voor John, wat hebt u een mooi artikel geschreven…Dit is inderdaad waar het om draait… Deze techniek gaan we in de komende Nieuwe Wereld gebruiken…Ik kan u van harte aanraden, de video: De Nieuwe Wereld van Willem Glaudemans…

 6. Ramshoorn ik heb de uitzending niet gezien maar ga ik zeker nog bekijken. Maar wat je schrijft is juist!

  Het vaccin mocht en kon alleen ontwikkeld worden als er GEEN MEDICATIE voor COVID 19 zou zijn! Dit staat in de contracten van Pfizer met de Europese landen!❗️
  Dus de farmaceuten eisten hiermee het alleenrecht op geneesmiddelen op. Nu is het uit de geneeskunde bekend dat je altijd eerst met curatieve middelen begint. En pas later overgaat op preventieve middelen.
  Maar de farmaceuten zagen een “ gat in de markt” nieuw virus ; dan een nieuw vaccin! Kassa liefst nog met straks eindeloze booster prikken!
  ( Het is z’ on vuil spelletje als je jezelf er eens goed in verdiept! )

  In het begin van de epidemie ( was het toen nog is later door de paladijnen van de WHO veranderd in pandemie) was iedereen bang en heeft Dr Elens met dr Zalenko in de USA contact opgenomen over een cocktail van medicijnen waaronder de virus remmer ivermectine en zink enz
  Toen dat goed resultaat in zijn praktijk had ging Dr Elens hiermee naar de pers en via. Nieuwsuur heeft hij verteld dat hij 18 ernstig zieke mensen kon helpen en beter heeft gemaakt. Daar werd hij al bijna “ afgebrand” ( ik heb die uitzending gezien) De volgende week kreeg hij de inspectie volksgezondheid in zijn praktijk en werd hem dreigend verboden deze middelen NIET MEER te gebruiken!
  Dit is heel laakbaar want een dokter : wiens beroep het is mensen beter te maken “ verbieden “ mensen beter te maken , te helpen.Is mijne inziens een schandaal.
  Dr Elens heeft een bekeuring van € 3000,- gehad en als hij het weer zou gebruiken dan zou hij zijn artsen bevoegdheid kwijt raken!
  Dit is onze gezondheidszorg anno 2021!
  Met een minister / schoolmeester die dokters Verbiedt Mensen te Genezen.
  De Jonge lijkt mijns inziens VERANTWOORDELIJK voor de dood van vele mensen die dit medicijn onthouden zijn/ niet hebben gekregen.
  De Jonge verdedigde zich door te zeggen er was geen protocol.
  Dat is waar, maar hoe kan er u voor een nieuw virus een protocol zijn!
  Dat kun je dan toch maken!
  Kortom dit verhaal is door de vele andere informatie op de achtergrond geraakt maar blijft het begin van de duizenden doden die aan Corona overleden zijn.

  En mensen die nu door deze zelfde minister bijna worden verplicht om het dodelijke vaccin te nemen en die nu aan de complicaties van de vaccins overlijden want deze vaccins deugen niet het Spike eiwit is een vergif! Vorige week 600 personen meer overleden dan normaal !
  Een grote “ oversterfte “ hou dat in de gaten de komende weken!
  Ja deze mensen komen niet eens meer op de IC s ze overlijden . Dus is het niet vreemd dat er meer ongevaccineerden op de IC liggen.
  Op de gewone verpleegafdeling is het getal 50/50% gevaccineerd en ongevaccineerd .
  Het vervelende is : het is International. De EU dreigt mee!
  Maar hou vol met de waarheid te zoeken en boven tafel te krijgen met feiten want ze zijn er!!!
  Shalom
  Anna

 7. @ Angel 28/11/2021 om 1:14 pm
  Goed geschreven, Angel.
  Soms mogen we zelfs een bewijs zien van de komende eeuwige zegen – waarvan getuige – !
  En soms, in zéér zéér uitzonderlijke gevallen, mogen we voor verstokte kwaaddoeners zelfs een oordeelsaanzegging zien – waarvan getuige – !
  Dat jouw (schuil)naam ten goede voor jou en tot zegen voor jouzelf zal zijn!
  Groet van QW.

 8. Ik heb zojuist TV- BUITENHOF NPO-1 bekeken dat het failliet van het Demissionaire Kabinet Rutte III inzake de Corona-Plandemie nog eens Driedubbeldik Onderstreepte!!!

  De Leugen Regeert!!!

  1* Nederlanders zoeken geen Troost zoals op TV beweerd werd maar ze zoeken WAARHEID.
  Zolang Rutte- De Jonge- Kaag- Hoekstra-Segers blijven Liegen dat het Covid-19 vaccin een medicijn is en de oplossing is om uit de Plandemie te komen zullen ze Ongeloofwaardig blijven en Veracht worden.

  Want Gevaccineerden met 2 prikken krijgen ook Corona blijkt uit de PCR-testen.
  Zouden Gevaccineerden weer zo gek zijn te krijgen om weer met opgestroopte mouw in de rij te gaan staan voor een derde Boosterprik?

  2* En…waarom zijn er eigenlijk verschillenden Vaccins -placebo’s, en de killer vaccins?
  Wie de info van LAREB leest schrikt zich rot over de 560 doden en duizenden ernstige bijwerkingen. Dan moet je toch wel gestoord zijn om die levensgevaarlijke Vaccins in je lijf te laten spuiten.

  3* Duizenden Artsen als Elens bewezen dat met eenvoudige en goedkope geneesmiddelen Corona-patiënten succesvol en binnen 5 dagen konden genezen. Waarom worden zij Beboet met 150.000 Euro als zij betrapt worden en hun Artsen-Eed van Hippocrates uitvoeren?

  4* De 2.5 miljoen Gezonde [Leviticus 11] Ongevaccineerde burgers bewijzen dat zij helemaal niet bang zijn voor Corona maar wel voor het nauwelijks geteste, Gevaarlijke Vaccin en de Drang en Dwang OMT van Rutte – De Jonge en Grapperhaus, met hun duivels Corona-Paspoort met QR-Code met hun ME – met draconische boetes, bijthonden, waterkanonnen en Handhavers.

  Rutte en de Jonge maken van Nederland een onleefbare Apartheidsstaat naar het voorbeeld van China en N-Korea. Psalm 83 en 109.

 9. Voor QW, het goede zal niet onbeloond blijven, het kwade niet ongestraft…

 10. Zonet naar de ‘zevende dag’ gekeken op de Vlaamse openbare tv-zender één. Er wordt nu heel veel nadruk gelegd op het belang van een nauwgezette ‘contract-tracing’ d.w.z. een bureaucratische mallemolen waar een kat haar jongen niet in terug vindt. Het komt er op neer dat alle overheden (en zo zijn er nogal wat in België) exact willen weten waar, met wie en om hoe laat precies met wie je in contact bent geweest, zodat al uw contacten asap per sms verwittigd kunnen worden dat ze zich moeten laten testen, en dit terwijl de wachtkamers van al onze huisartsen reeds overvol zitten met verontruste patiënten… Zo wordt door de gigantische AI-machienerie hele netwerken in kaart gebracht en krijgt Big Brother een goed overzicht waar precies al die ‘broeihaarden’ juist zitten, zodat ze later makkelijk en efficiënt kunnen worden opgespoord…
  En wat die heisa (in België) over die CO2-meters betreft die nu overal in de horeca, in klaslokalen, op werkvloeren enz. verplicht moeten worden geïnstalleerd (gewoon even een raam open zetten is niet meer voldoende om te verluchten).. Wat is het precieze nut hiervan? CO2 is een onschuldig en inert ‘afvalgas’ dat alle levende organismen (via hun longen, kieuwen, enz.) uitstoten wegens onbruikbaar. Wel is CO2 héél nuttig en zelfs essentieel voor alle groene planten, struiken en bomen en vooral voor het fytoplankton in onze oceanen om dit ‘broeikasgas’ via fotosynthese (zonlicht!) te kunnen omzetten in suikers, o.m. als voedingsbron voor hun stofwisseling. Twee derden van het hoognodige zuurstof O2 in onze atmosfeer wordt alzo ‘geproduceerd’ door het fytoplankton.
  In België moeten kinderen vanaf 9 jaar en ouder verplicht met een mondmasker in de klas ziiten. D.w.z. ze ademen voortdurend hun eigen CO2-afvalgas terug in, waardoor er op de duur te weinig zuurstof in de hersencellen terecht komt, met alle gevolgen vandien. Je bent maar een kind van 8 jaar oud dat verjaart op 20 december a.s., tot die tijd hoef je geen mondmasker op te zetten, maar op de dag van je verjaardag moet je het mondmasker wél opzetten. Leuk verjaardagscadeau, want 3 kussen van de schooljuf mag ook al niet meer. Hilarisch toch!
  En dan die ‘omicron’-variant die via KLM uit Botswana / Zuid-Afrika komt meegevlogen… Wie verzint zo’n naam toch? Het is de titel van de slechtste Italiaanse SF-film ooit (1963).
  En ik heb me zelfs laten vertellen door vrienden in Zuid-Afrika dat je dit virus zelfs kan horen als ze met een hele hoop in een aërosool langs komen zweven, want ze maken het geluid van een vuvuzela: https://nl.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela 😉 😉 😉
  Doe ze nog eens vol! Schol!

 11. Regering( en ) slaan wild om zich heen, weten het niet meer , zien de bui misschien al hangen dat de hele zaak aan het licht gaan komen.
  Maatreg. die nu in Nederland genomen zijn raken hfd. alleen de cafe,s/restuarants/bars/hotels die tot nu toch niet echt hun mond open doen ( zouden 17 jan in actie komen en open blijven ( 1x ) afgelopen mnd. , moeten eigenlijk nog steeds in actie komen )
  Zoals bekend aanklacht tegen Billy Gates in India EN reactie Reiner Fullmich dat eind van het jaar Neurenburger 2.0 proces beginnen gaat !!
  Wordt een interessante tijd.

  Neen, ik denk niet meer dan 20 % ongevaccineerden in zieken huizen en 80 % gevaccineerden, laat je niet belazeren door het nepnieuws !!

 12. Toch moeten de vrije burgers (zij die geen experimentele gen-therapie wensen) op gaan passen. Op dit moment zitten we in een soort van gevangenis die Nederland heet. Door de QR code kunnen we straks nergens meer heen.

  Het lijkt me dat de regering ons moet vertellen hoe lang zij denkt dat deze toestand met de QR apartheid zo blijft.

  Wij vrije burgers moeten ons gaan voorbereiden op verzet tegen de QR tirannie.

 13. morocomium is het Latijnse woord voor krankzinnigengesticht. moronic – labiel, dom enz.

  De hele bewoonde wereld lijkt wel een krankzinnigengesticht te worden, of is het al.

 14. Ik vind het wonderlijk, dat op de NPO’s en de commerciële zenders, noch in de 2e Kamer aan de orde is gekomen, dat het tijds wordt om de boete op voorschrijven van ivermectine te herroepen en zodoende de mogelijkheid te bieden dit in dit “experimentele” stadium ook in Nederland te doen gebruiken.

 15. “Het bewust onterecht framen van een hele bevolkingsgroep met als doel dat deze door de rest van de maatschappij dusdanig wordt gehaat dat deze tenslotte bereid zijn om via hun meerderheid deze “asocialen” te dwingen om hun voorbeeld te volgen. Met het bereik wat een Telegraaf heeft en de manier waarop ze de bevolking opruien om een minderheid van het volk te haten begaat de Telegraaf een strafbaar feit.”

  Wetboek van Strafrecht Artikel 137d: 1 Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie. 2 Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.

  Bron: https://mail.niburu.co/binnenland/16890-het-haatzaaien-tegen-ongevaccineerden-neemt-ongekende-vormen-aan

 16. Hallo allemaal. Een manier waardoor je je beter gaat voelen is door te leven via jouw hartfrequentie. Keer dus naar binnen. En ik geef aan, probeer niet te leven via jouw brein (mindcontrol).Dit is een geheim wat voor de mens(heid) verborgen is gehouden. Mijn voorkeur is om te leven vanuit mijn hartfrequentie, zodat je een leven hebt zonder angsten, boosheid, je krijgt meer rust in jouw lichaam. Dit maakt het leven voor jezelf en voor alle andere mensen een heel stuk gemakkelijker. Je moet niks van mij, maar je mag. Opleggen iets aan iemand is niet zoals ik wil zijn. Ik zeg de beste manager is als je jezelf kan managen. Dat houdt in met je gevoel on kunnen gaan, met emoties (stress, gedachten, externe invloeden van buiten af), jouw eetpatroon en jouw ademhaling, hoe je (nare gedachten kunt loslaten via jouw onderbewustzijn). Dit zijn prachtige ervaringen die ik met iedereen wil delen. We zijn allemaal 1. Verbinden is wat ik fijn vind. Ik zie het zo; wij als mens ; we hebben een computer(brein: CPU), we hebben ons DNA ( is onze harde schijf), ons immuunsysteem ( is onze antiviruscanner: bescherming). Wij hebben een koppelingstechnologie tussen de hersenen en de computer waarin de hersenen instructies waar de computer kunnen denken, omdat de technologie 2 computers verbindt. Wij hebben een computer met een biologisch lichaam. En ik zie de mens met een firewall, als (muur) om je heen als je alle externe invloeden van jouw af kunt houden door de informatie die je o.a. tot jouw neemt van onder andere MSM (Mainstream media). Maar neem ook informtie tot je van de alternatieve media. En laat het tot jouw komen, maar ga er niet in meegezogen worden. ( blijf toeschouwer of wel aanschouw dit) hou afstand, laat je er nogmaals niet mee inslepen. Stel je wordt er in meegezogen, ga rustig terug naar jouw ademhaling of tel tot 10. Natuurlijk is meditatie ook belangrijk voor de mens. Voor mij werkt het. Maar dat wil niet zeggen dat het ook zo voor jouw werkt. Neem en geef het ook de tijd om dit te mogen doen. Niets moet, je mag dit doen. Ben dankbaar voor dit. Ik wens jullie veel succes, zit niet te veel in jullie mind. Te veel van dezelfde gedachtes of wat je uitspreekt zet je in het artificiele veld( is dat negatief) dan wordt dit straks jouw perceptie ( jouw waarheid) zoals jij “jouw leven” is of beter gezegd jouw leven zal worden. Voor mezelf is dit een mooie ontdekkingsreis. Alles is er, en het mag er zijn. Mijn perceptie is nu zodanig, dat je het makkelijker gaat accepteren, waardoor je naar een hoger bewustzijn komt met veel herkenningspunten Je komt in een hogere frequentie te zitten. Deel je mening en ga niet in discussie, blijf bij jezelf. Waarom iets laten opleggen door een ander. We hebben zoveel creatiekracht. Alle antwoorden zitten in jouw zelf. Hierbij wil ik het laten. Hoe mooi dit kan zijn. Ik ben dankbaar dat ik hier mijn verhaal heb mogen doen.

 17. Gates is geen inwoner van India dus die gaat daar nooit een gevangenisstraf voor uitzitten. Verder kan ik niks vinden over serieuze rechtzaken tegen Gates.

 18. @ Piep: Begrijp de emoties, maar om eerlijk te zijn geef je weinig kans omdat Big Firma zichzelf al tot aan de tanden toe heeft ingedekt en zij dus niet voor de schades vervolgt kunnen worden! Als het goed is moet je hier ook voor tekenen, dus een ieder neemt op eigen risico die prik en de gevolgen zijn geheel voor jezelf! Die topadvocaat gaat helaas denk ik ook niet veel verschil kunnen maken. Dus bezin voor je begint!

  Uiteindelijk zal gerechtigheid wel zegevieren (door ingreep van God of wat ook), maar zover is helaas nog (lang) niet.

 19. Let bij de Jensen show vooral vanaf 31 minuut: (ZEER !!!( lange lijst professionele jonge gezonde sporters, voetballers, die neer vallen en sommigen overlijden…tijdens champion league whatever…
  De MSM kan het niet meer geheim houden, van de laatste paar dagen:

  jensen.nl

 20. Aan Nieuw Begin, Ik heb een kaarsje gebrand op de site Kerk in Nood over VAERS waar u de link van gegeven hebt. Ik hoop dat ze het daar niet verwijderen want ze hebben me daar al vaker gecensureerd. Bedankt voor de info. Hier heb ik echt wat aan.

 21. Bill Gates is ‘werelds’ gezien een extreem rijke Rockefeller die alles en iedereen kan omkopen.
  Pardon, dènkt te kunnen omkopen.
  Gates heeft ontzaglijk veel ellende veroorzaakt met zijn nep-vaccins in met name India en Afrika en verdient het natuurlijk om daarvoor zwaar gestraft te worden. Hij werd echter de grote (geld)baas van de WHO die kon aanstellen wie hij wilde en daarom macht krijgen over vele, aanvankelijk nog enigszins democratische regeringen.
  Bill had zelfs geen moeite om wereldwijd de definitie van het woord ‘pandemie’ te wijzigen, zodat een griepsoort met een mortality rate van 0,15% in alle landen plotsklaps tot pandemie gepromoveerd kon worden en de angst overal flink toesloeg.
  Het woord ‘pandemie’ wordt sindsdien braaf gebruikt door iedereen met minder dan 3 werkende hersencellen.
  Let wel, dat woord ‘pandemie’ is niet democratisch ofzo veranderd op grond van daarvoor veel te lage sterftecijfers, het misplaatste woord is door Gates in zijn functie als werelddictator, via de WHO door de strotten van regeringen en MSM ‘journalisten’ in de hersenpannen getiranniseerd. Alles wat de panische angst onder de mensen kon vergroten is gebruikt door deze plaatboef. Als Cojona namelijk een echte pandemie zou zijn, dan hebben we elk jaar, en bovendien het hele jaar door, een pandemie.
  Gelukkig is het anti-Gates balletje nu gaan rollen in India, een machtig land met ruim 1,3 miljard inwoners. Laten we hopen op een sneeuwbaleffect!

 22. Ik las op de site van de Telegraaf dat Rutte weigert zich tegen ongevaccineerden te keren maar dat die griezelminister van hem Hugo de Jonge dat wel wil Verdeel en heers?

 23. Las elders dat Rainer Füllmich nog voor het einde van dit jaar start met de eerste rechtszittingen.

  https://www.ninefornews.nl/reiner-fullmich-kondigt-aan-eind-dit-jaar-komt-er-een-internationaal-tribunaal/

  Veel lieden uit de 2e kamer en medeplegers in den lande mogen zich toch echt zorgen gaan maken nu, voor velen is er geen weg terug meer, de harde bewijzen tegen hun liegen niet.
  Het grote bedrog openbaart zich nu met de week, nog maar te zwijgen wat de komende maanden voor vaccinatie leed zich openbaart..

 24. Het zou me verbazen als Bill Gates veroordeeld zou worden. Dit ondanks de meer dan terechte woede.
  https://thediplomat.com/2021/06/why-are-indians-so-angry-at-bill-gates/

  Zo te lezen heeft het kwistig rondstrooien van geld, Gates verzekerd van de nodige mede-judassen.
  https://www.livemint.com/news/india/bill-gates-hails-india-s-digital-health-id-system-11632934227667.html
  https://www.gatesfoundation.org/our-work/places/india
  https://www.hindustantimes.com/india-news/indias-vaccination-feat-a-testament-to-its-ability-says-bill-gates-101634882875696.html (On Thursday, the country achieved the milestone of administering more than 1 billion (100 crore) doses of Covid-19 vaccines. , Oct 22, 2021 01:14 PM IST) Zie vooral ook de erbij afgebeelde foto: megalomane, knettergekke, ontoerekeningsvatbare Gates???

  Hier https://journal-neo.org/2021/08/30/scandal-behind-the-fda-fake-approval-of-pfizer-jab/ is te lezen hoe gerommeld is met het goedkeuren van een van Bill Gates vaccins. Alle ingespoten vaccins zijn tot nu toe nog allemaal e.x.p.e.r.i.m.e.n.t.e.e.l.!!!

 25. Verontruste Burger,

  mijn dochter gaat voor haar 2e vaccinatie ergens in december. Indien haar iets overkomt, ga ik het vaccinatiecentrum en bepaalde onmensen gerechterlijk vervolgen via een topadvokaat.

  Oog om oog …

 26. Toch zal de bewegingsvrijheid van Gates drastisch ingeperkt gaan worden, omdat India namelijk lid is van Interpol.
  Dus buitenlandse reizen zal een stuk moeilijker worden.

 27. Mensen goed opletten, je komt in het nieuws en twitteraars vaak een tabel tegen vaccinatie percentage en covid doden van de organisatie ourworldindata
  Deze organisatie wordt betaald door de Bill Gates foundation!!
  https://! ourworldindata.org/funding
  Ik kwam zelfs bij de kritische Willem middelkoop zijn Twitter deze tabel tegen gepresenteerd als zijnde feit. Besef wel dat dergelijke feiten worden gefinancierd door Bill Gates.
  De covid cijfers bij landen te vinden op Google zijn ook allemaal betaald door de gates foundation, besef het je goed.
  Ik hoop dat een lezer de Twitter van w. Middelkoop een aanvulling geeft op dit ‘feit’

 28. Ik heb dit vandaag op Facebook gepost, onder een paar NOS nieuws items.
  30 dagen geblokkeerd nu, want dit mag natuurlijk niemand weten, haha… Gelukkig heb ik nog een Facebook account…. Haha

  Voetbal spelers die alleen al deze week omgevallen zijn op het veld of ergens anders.

  23.11.2021
  John Fleck van Sheffield United
  Sheffield United – Reading (2e divisie Engeland)
  https://metro.co.uk/2021/11/24/john-fleck-sheffield-united-star-conscious-after-collapsing-vs-reading-15655389/

  24.11.2021
  Adamo Traore van Sheriff Tiraspol
  Sheriff Tiraspol – Real Madrid (Champions-League)
  https://www.thesun.co.uk/sport/football/16845394/fc-sheriff-adama-traore-real-madrid/

  25.11.2021
  Charlie Wyke van Wigan Athletic (3e divisie Engeland)
  Tijdens de training
  https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/charlie-wyke-wigan-striker-collapses-25548115

  24.11.2021
  Leon Taylor van Midland League Division One
  Gestorven
  https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/breaking-leon-taylor-dead-tributes-25545061

  Ik weet niet of de laatste een prof speler is. Maar de eerste 3 zijn het zeker.

  3 !!!! Profspelers die met hartproblemen in elkaar zakken op het veld, en dat in 3 dagen! Dat is natuurlijk toeval!

 29. Beste mensen Bill Gates is allang opgehangen op GITMO. Gelukkig voor Bill heeft hij zichzelf moeten doden. De strop om zijn nek zat niet goed en hij is zelf door verstikking om het leven gekomen.

 30. “… nu slechts een schrale troost …”
  Schrale troost, beste Xander???
  Al vele jaren leef ik – mede vanwege persoonlijke andere gebeurtenissen – met een buitengewoon G R O T E !! troost.
  Slechts één artikel uit de tijdloze eeuwige Strafwet van de enige Rechter:
  Paragraaf Mattheus, artikel 12 lid 36.

 31. Jaap Dieleman is bezig met een grootscheepse evangelisatie-actie in Inda. Wel heel typisch dat juist dit land zoveel kracht weet te ontplooien ter bestrijding van de grootste misdaad aller tijden. ‘2 Thessalonicenzen 2:7 Want het geheimenis van de wetteloosheid is al werkzaam. Alleen is er Iemand die hem nu weerhoudt, totdat hij uit het midden verdwenen is.’
  Het is de werking van Gods Geest.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/opname/wanneer
  Argument 6

 32. Dit is GOED NIEUWS❗️

  Hier kan niet genoeg ruchtbaarheden aan worden gegeven: Dus vertel het door.
  Waar je maar kunt vertellen met feiten gestaafd. Delen en copieeren en vertellen.
  Het MSM nieuws zul je er niet over horen.
  Misschien over 3 maanden als ze er echt niet langer om heen kunnen.

  Bill Gates in staat van beschuldiging, hij zal wel nooit gepakt worden of voor de rechter komen, maar dit moet verled en gepubliceerd worden omdat het dan tevens bekend wordt bij grote massa’s mensen hoe we met Z’ n allen door een overmatig stinkend rijke ( zogenaamde ) filantroop BEDROGEN. Worden.

  Hoe hij zo megalomaan kan zijn dat hij denkt dat hij de hele wereld naar zijn hand kan zetten.
  En het was bijna gelukt, want ANGST is een slechte raadgever.
  We zijn er ( bijna ) ingetuind.
  Het was ook zo verraderlijk…… en als normaal mens komt het niet in je op dat iemand met zoveel geld zo ziek / krankzinnig kan zijn / worden. Zo ziek dat hij met een proces van angst en een programma van vaccins en criminele lieden om zich heen en omkoping van de WHO en steekpenningen aan zeer vele gezondheidsdiensten over de hele wereld, waarschijnlijk ook ons land, de hele mensheid bijna kan uitroeien.

  Want dat is het doel: omwille van het klimaat moeten er 3 Miljard mensen van de aardbodem verdwijnen.
  Er zijn teveel mensen en dan “ organiseer “ je een pandemie.
  Fauci deed er gretig aan mee. Hij heeft het lab in Wuhan met Amerikaans belastinggeld gefinancierd.
  Fauci heeft ook opdracht gegeven tot “ gain of function “ met het Corona virus..
  Daarvoor hebben ze muizen met menselijk genoom ingespoten.
  Zodat die dieren een Covid virus maakten wat zowel componenten van SARScov2 bevat als het HIV virus.
  En dit geproduceerde virus kan mensen flink ziek maken.
  Dit is BEWEZEN in de verhoren in de senaat. ( Dr Rand Paul heeft dit boven tafel gekregen. ) maar Amerika is zo politiek ziek dat Fauci nog steeds vrij rondloopt. ( trouwens de huidige zieke dubbel gevaccineerden mensen vertonen bij sommige mensen ook symptomen van HIV !! )

  De zaken die in dit artikel genoemd worden O.a. van het polio vaccin zijn juist.
  Evenals dat onze kinder vaccins daar gemaakt worden.
  Nou en daar nemen ze het niet zo nauw met de regels.
  Ook grote hoeveelheden van het huidige covid vaccin komt uit India.

  India mag dan een ontwikkelings land heten, het is een land in ontwikkeling.
  Delen van de bevolking is goed tot zeer goed opgeleid, en als er een persoon uit z’ on hoge kaste getroffen wordt door de dood door het vaccin dan weet de familie zeer goed de weg tot het recht te vinden.

  Het is ook ronduit slim ban de overheid om met Ivermectine. Het Corona virus in te dammen dat is ze inderdaad prima gelukt.
  Dat zou hier ook kunnen maar minister de Jonge VERBIED het gebruik van Ivermectine. In het contract met de farmaceuten staat dat er geen medicijn ,af zijn voor Covid 19 want anders mogen ze het vaccin niet op de markt brengen. Dus Hugo heeft opdracht van de farmaceuten om geneesmiddelen te verbieden.
  Dus het alternatief is…… dan maar mensen dood laten gaan, een beetje zuurstof en aan de machine als het echt moeilijk werd maar medicatie…… nee Hugo noemt het een paardenmiddel nou en…. Het helpt wel…..
  We hebben lang moeten wachten op het vaccin en ondertussen overleden er vele mensen .
  Is hier ook een jurist die meeleest???? Volgens mij is dit strafbaar. Mensen medicatie onthouden.

  Ik denk niet dat Gates gearresteerd zal worden maar het zal hem wel beperken in zijn bewegings vrijheid.
  En mogelijk is er wel ergens een undercover die hem te grazen neemt. En meeneemt naar India .
  Maar het belangrijkste wat wij kunnen doen…. Dit bericht doorgeven en plaatsen waar je maar kunt.
  Ook bij je familie en vrienden……
  Mensen zullen toch gaan denken wat is dat nou…..

  Weten jullie trouwens dat Dr Fauci de crimiviroloog aandelen heeft bij Bill Gates en dat hij voor ieder vaccin geld ontvangt.
  En dat het vaccin van Gates ModeRNA zijn eerste vaccin OOIT is.
  Hij heeft nog nooit zelf een vaccin op de markt gebracht, en dat is het knappe nu kan hij in vijf maanden een geheel nieuw vaccin ontwikkelen en het wordt nog Goed gekeurd ook ( steek penningen ???!) En hij strijkt miljarden winst op met zijn Farma poot.
  Hij zei ooit eens “ dat de overstapt van computer technologie naar de farmacie zijn beste zakelijke stap ooit is geweest”

  Persoonlijk vind ik het wel verband met elkaar hebben. Je maakt eerst mensen afhankelijk van de computer, zodat ze de hele wereld kunnen bereiken en niet meer zonder kunnen en daarna maak je met dat zelfde ding de computer die nieuws verspreid mensen bang zodat je ze allemaal met jou giftige goedje in kunt spuiten. En dat giftige goedje is zo gemaakt dat je steeds herhaal prikken zult moeten krijgen omdat je natuurlijk immuunsysteem beschadigd is door het vaccin.

  Ik zie in mijn omgeving mensen bijna smeken om de booster prik.
  Dan denk ik wel eens weet je wel wat je doet.
  Voor deze mensen zal het niet te verteren zijn dat Bill Gates een driedubbele Agenda haalt.
  Z’ on grote weldoener. Dan valt hun hoop als een kaarten huis in elkaar.
  Hij , Bill houd wel woord want voor het milieu in de toekomst zal het misschien wel goed zijn ( ik zeg dit cynisch ) want zijn doel is 3 miljard mensen minder op aarde.
  En zonder dit soort berichten en in staat van beschuldiging stelling zal hij dat zeker gaan halen.
  Maar dit geeft hoop!, En hoop doet leven!

  Hopelijk komt er met dit arrestatie bevel gerechtigheid.
  Ik denk wel eens zou Melinda daarom bij hem weggegaan zijn????

  Shalom
  Anna

 33. Hoi Xander,

  Ik heb nog nooit iets naar je geschreven, maar ik lees al jaren jouw artikelen. Grote complimenten voor je mooie schrijfstijl maar bovenal voor de kennis en een mate van hoger bewustzijnsniveau dat door jouw woorden en zinnen straalt. Veel dank en heel veel goeds gewenst!

 34. Voeg nog wat namen toe
  complete eu raad / complete nederlandse regering /

 35. Zal Bill Gates de doodstraf krijgen in India??? Daar zal zijn vriend in het Witte Huis Joe Biden wel een stokje voorsteken. Bill Gates is een machtig man, veel machtiger dan wie ook. En met geld kun je alles vrijkopen. Gates gaat met alles gewoon verder. Shalom

Comments are closed.