Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

Desondanks ontslaat kanselier Merkel hoofd veiligheidsdienst omdat hij openlijk twijfelde aan ‘extreemrechts geweld’ – Ook Nederlandse media manipuleren uw mening met hetzelfde misleidende taalgebruik –
Afbeelding: privé opname via Jouwatch.(4)

————————————————————————————————————————————-

Voorbijgangers hebben met hun smartphones opnames gemaakt van een Duits TV-team dat de ook in onze media veel bekritiseerde ‘jacht op buitenlanders’ door ‘extreemrechtse aanhangers’ compleet in scene heeft gezet (foto), enkel om de anti-immigratiepartij AfD zwart te maken. Desondanks gaat de Duitse bondskanselier Angela Merkel het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst ontslaan omdat hij openlijk twijfelde aan de valse berichtgeving over ‘extreemrechts geweld’.

Het TV-team bouwde op straat in het noordoosten van Berlijn een complete promotiestand van de AfD na, zette daar een paar skinheads bij, en filmde vervolgens hoe die zogenaamd op een donkere man jaagden. Tal van voorbijgangers maakten hier met hun smartphones opnames van.

AfD woordvoerder Georg Pazderski verklaarde gerechtelijke stappen te willen ondernemen tegen de daders, en sprak zijn grote weerzin uit over het in scene zetten van een dergelijk misdrijf. ‘De poging om met fakevideo’s politiek te bedrijven is ondemocratisch en moet worden voorkomen!’ (1)(2)

Zo manipuleren de massamedia uw mening

De net als in Nederland door extreemlinks ondermijnde en gecontroleerde Duitse massamedia namen het ‘nieuws’ van zogenaamde ‘extreemrechtse heksenjachten’ maar wat graag over. Daarbij werd op de inmiddels beruchte manipulerende wijze de bevolking voorgelogen door protesterende burgers ‘extreemrechtse geweldplegers’ te noemen, en de juist gewelddadige extreemlinkse activisten van onder andere de ‘Antifa’ terreurbeweging gewoon ‘demonstrerende mensen’. Veel Nederlandse media maken zich hier eveneens schuldig aan.

Ook een in Chemnitz opgenomen video werd door de media als beelden van een ‘heksenjacht op buitenlanders’ gepresenteerd, maar het enige wat er was te zien was een aantal mensen die over een parkeerplaats rennen. De Duitse journaals beweerden vervolgens dat ‘heel Duitsland geschokt’ was, taalgebruik wat enkel was bedoeld om de echte schok, namelijk de brutale moord op twee Duitsers door migranten, te verbloemen en weg te drukken. (4)

Merkel ontslaat hoofd veiligheidsdienst vanwege twijfel aan politiek-correcte ‘waarheid’

Officials die openlijk twijfelen aan de door Berlijn opgelegde politiek correcte versie van de ‘waarheid’ moeten het veld ruimen. Dat lot treft nu ook het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maassen, die zich al vaker kritisch uitliet over het immigratiebeleid van de regering, en diverse keren bevestigde dat de berichten over een steeds veiliger wordend Duitsland regelrechte leugens zijn.

Maassen twijfelde onlangs openlijk aan de beelden van ‘extreemrechtse heksenjachten’ op buitenlanders. Onder grote politieke druk moest hij later ‘toegeven’ dat het toch klopte, maar Merkel bleek al besloten te hebben dat hij toch het veld moet ruimen.

Wat ook meespeelde was dat hij statistieken waaruit bleek dat moslims inderdaad een veel groter risico voor de veiligheid van Duitsland vormen dan officieel wordt toegegeven aan de AfD had doorgespeeld. Dat had hij vermoedelijk gedaan omdat die statistieken –eveneens net als in Nederland- doorgaans worden veranderd door het buitensporige aandeel van migranten in de criminaliteit fors te verlagen, om zo de autochtone bevolking een vals gevoel van veiligheid te geven. (2)Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Standaard.be
(3) PI News
(4) Jouwatch

Zie ook o.a.:

11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland
06-09: Bestseller ‘Vijandige Overname’: Oud SPD senator en Bundesbank topman wil leger inzetten tegen islamistische migranten
01-09: ‘Iraakse messenmoordenaar Chemnitz dook onder in Nederland en vroeg hier asiel aan’
31-08: Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar (/ Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning binnen van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette – Chemnitz: Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten)
28-08: Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’ (/ Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde)
27-08: Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten