Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij –
Afbeelding: Eigen werk Michael Mannheimer.net (4).

————————————————————————————————————————————-

De zoveelste moordaanslag van migranten op drie Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen.  Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10  x zoveel  als  een dag eerder- tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?

Antifa probeert vergeefs geweld uit te lokken

Na een 3 uur langende demonstratieve optocht sloten de circa 10.000 Duitsers af met het massaal zingen van het volkslied, en de gezamenlijke kreet: ‘Wir kommen wieder!’ oftewel ‘wij komen terug!’.

Zo’n 1000 leden van de extreemlinkse terreurbeweging Antifa probeerden met geweld, zoals het gooien van flessen en stenen, rellen uit te lokken, wetende dat de mainstream media volledig op hun hand zijn, en de ontstane chaos automatisch aan de demonstrerende burgers –valselijk ‘extreemrechts’ genoemd- zouden toeschrijven.

Migranten: 17 x vaker moordaanslagen, 12 x vaker seksmisdrijven

Maar de demonstranten lieten zich niet provoceren of wegjagen. De woede over het immigratie/islamiseringsbeleid van de afgelopen jaren zit te diep. Volgens de jongste officiële criminaliteitscijfers begaan ‘vluchtelingen’ inmiddels iedere dag wel ergens in Duitsland een moordaanslag. Dat is 17 x zo vaak als het Duitse gemiddelde. Ook wat seksuele misdrijven betreft zijn migranten zwaar oververtegenwoordigd, en maken ze zich daar 12 x vaker schuldig aan.

En nogmaals: het betreft hier enkele de geregistreerde aanslagen en aanrandingen/ verkrachtingen, wat volgens diverse bronnen bij de politie slechts een fractie is van het werkelijke aantal migrantenmisdaden.

Burgemeester reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood

De woede van de inwoners richtte zich ook tegen SPD-burgemeester Barbara Ludwig, die zich niet schaamde voor het rondbazuinen van de leugen dat het Stadsfeest in het weekend voortijdig werd afgebroken vanwege de ‘dreiging van rechts’. De organisatoren besloten echter uit medeleven met de drie door Noord Afrikanen neergestoken Duitsers –waarvan er één, maar volgens andere berichten toch twee, zijn overleden- te stoppen met het feest.

De linkse burgemeester stond er toch al niet goed op bij de burgers, omdat ze in een voetgangerszone een rolstoelrijder had doodgereden, een schandaal dat door de media en politiek werd doodgezwegen. Ze kwam daar destijds met een zeer lichte straf –een boete die overeenkwam met slechts 90 dagen ‘zitten’- vanaf.

 ‘Wir sind das volk!’ Opstand tegen gevestigde orde

29 jaar geleden klonk in Chemnitz massaal ‘Wir sind das Volk!’ tegen het communistische regime, en nu opnieuw tegen het regime Merkel, ondanks het feit dat de politie probeerde om de demonstranten uit elkaar te drijven. Dat lukte echter niet, waarna volgens Journalistenwatch ‘een indrukwekkende stoet zich in beweging zette. De mensen gaven een signaal af dat ze genoeg hebben van immigranten, moordenaars en hun politici, die de vluchtelingen permanent beschermen, en in plaats daarvan de eigen bevolking met moralistische verwijten aanpakken.’

De inwoners van Chemnitz demonstreerden vreedzaam tegen de geëxplodeerde migrantencriminaliteit. Het geweld was zoals gewoonlijk uitsluitend afkomstig van de extreemlinkse tegen’demonstranten’. De media verspreidden vervolgens de leugen dat de ‘extreemrechtse’ burgers een ‘heksenjacht op buitenlanders’ waren begonnen (1), en negeerden compleet de aanleiding, namelijk de door migranten neergestoken Duitsers (2).

‘Wir kommen wieder!’ Herhaling van 1989 in de maak?

Het massale ‘Wir kommen wieder!’ kan gezien de gebeurtenissen in 1989 maar beter serieus worden genomen door de Duitse autoriteiten. Of juist niet, zodat de burgerdemonstraties nog massaler zullen worden, en zich ook naar andere steden zullen verspreiden. 29  jaar geleden leidde dat tot het afzetten-en  enkele jaren later ook arresteren- van partijleider en staatshoofd Erich Honecker. Veel Duitsers hopen dat dit uiteindelijk ook het lot van bondskanselier Angela Merkel zal zijn.

De tekenen zijn hoopgevend, want de enige partij die de Duitse samenleving wil beschermen door het weer gaan bewaken van de grenzen en het stoppen van de massa immigratie-islamisering, de AfD, staat in de peilingen in de deelstaten Sachsen, Thüringen en Sachsen-Anhalt op 21% tot 25% van de stemmen, waarmee de partij de op één na grootste zou worden. In Sachsen zou de partij van Angela Merkel, het CDU, met 9% terugzakken naar 30%. Haar coalitiegenoot SPD zou in deze staten niet meer dan 10% tot 14% van de kiezers achter zich krijgen.

‘Of Chemnitz het startschot voor deze ontwikkeling is, zullen we zeer spoedig zien. Denk terug aan de dagen voor de ondergang van de DDR. Slechts enkele dagen voor de val van de Muur verkondigde Honecker dat deze ‘nog 1000 jaar zal blijven staan’. Het duurde echter slechts een paar weken voordat een kleine protesttocht in Leipzig uitgroeide tot een volksbeweging in de DDR, waaraan miljoenen demonstranten meededen, en die de heersende klasse als het ware in één nacht wegvaagde,’ geeft de bekende conservatieve blogger Michael Mannheimer als commentaar.

‘Maar die klasse heeft zich in de DDR 2.0 (het huidige Duitsland) opnieuw en versterkt georganiseerd, en is feitelijk weer aan de macht. Deze keer gaat het erom de fouten van 1989 te vermijden, en deze klasse compleet op te ruimen.’ (4)


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) MMNews
(4) Michael Mannheimer

Zie ook o.a.:

27-08: Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten