Animatie kinderfilm uit 2016 kondigde pandemie, verplichte vaccinaties en massa exterminatie aan

—————————————————————————————————————————————-

Vaccinweigeraars over een aantal jaar voor het ‘algemene belang’ naar vernietigingskampen?

—————————————————————————————————————————————-

In de animatie/kinderfilm ‘Hedgehogs’ (ook bekend als ‘Spiny Life’ en ‘Bobby The Hedgehog’) uit 2016 werd op bijna huiveringwekkend overeenkomstige wijze de corona pandemie uitgebeeld, compleet met de oorsprong in Azië en de invoering van mondkapjes, verplichte vaccinaties en op je lichaam aangebrachte trackers. In de film blijkt het werkelijke doel een massale exterminatie – oftewel uitroeiing – van de virus verspreiders te zijn. ‘Het verbaast me dat je er zo lang over hebben gedaan om daar achter te komen,’ spot de kwade genius achter dit duivelse plan tegen de jonge wetenschapper die tot zijn schrik ontdekt waar hij al die tijd aan meegewerkt heeft.

Net als in Wuhan moeten mannen in ‘hazmat’ pakken een hele stad besproeien met desinfecterende middelen, omdat daar een virus is uitgebroken. Er breekt paniek uit, en mensen zetten onmiddellijk mondkapjes op.

De hedgehog ‘ster’ van de animatiefilm moet op zeker moment medisch worden onderzocht, en mag alleen met een ‘bewijs van gezondheid’ weer in de samenleving terugkeren.

Trackers en anderhalve meter afstand

De ‘geïnfecteerde’ dieren uit Azië, die het virus verspreiden, worden tevens van een GPS locator/tracker voorzien, wat erg doet denken aan de huidige corona-apps, maar ook aan de reeds bestaande technologie om dit soort trackers gelijktijdig met een vaccin en/of een ‘quantum dot tattoo’ in je lichaam te spuiten. In de film kan de locatie van de dieren in real time tot op 1 inch (ca. 2 1/2 cm.) nauwkeurig worden bepaald.

In werkelijkheid zou de technologie nog niet zover zijn, en zou een minimale afstand van anderhalve meter nodig zijn. Die anderhalve meter kan weer worden opgeheven zodra 5G is ingevoerd. Dan staat er op de hoek van iedere straat een antenne, en kan ieders positie en beweging tot op de centimeter nauwkeurig worden vastgelegd en gecontroleerd.

De goedaardig uitziende arts die in de film aan het hoofd van het programma staat, en beweert dat hij de ‘besmette’ dieren naar ‘opvangcentra’ wil laten brengen om ze te ‘beschermen’, laat op zeker moment zijn masker zakken. Als hij twee van zijn medewerkers opdracht geeft om ‘Operatie Bye-Bye’ in gang te zetten, vraagt een van hen: ‘Is Operatie Bye-Bye die ene met snoepjes, of die met exterminatie?’

De jonge wetenschapper die hem heeft geholpen het hele systeem op te zetten, reageert verbijsterd: ‘Uitroeien?! Dus u heeft de hele tijd tegen mij gelogen? Waarom zou u zoiets doen?’

Voor het ‘algemene belang’ naar vernietigingskampen?

‘Je hebt me door,’ spot zijn baas. ‘Ik was eerlijk gezegd verrast dat je daar zo lang over hebt gedaan. Het is ziekte dragend ongedierte. Voor het algemeen belang moeten ze worden uitgeroeid.’

Aan het einde van de film wordt via luidsprekers in de stad omgeroepen dat ‘wij een vaccin hebben ontdekt, en niet langer in angst hoeven te leven. Iedereen kan terug naar zijn normale leven.’ Alle mensen op straat doen dan uit opluchting hun mondkapjes af.

Worden Covid vaccinweigeraars straks ook als potentiële ‘ziektedragers’ in kampen gezet, en onder het mom van de ‘volksgezondheid’ en het ‘algemene belang’ permanent ‘weggesaneerd’?

Overheid en media doen er in ieder geval al maanden alles aan om mensen met angst- en haatpropaganda uit elkaar te drijven en tegen elkaar op te zetten. Denken uw buren over een paar jaar een goede daad te verrichten door u bij de autoriteiten aan te geven, en u met een busje te laten ophalen, omdat u uw vaccins niet heeft gehaald? (Weigeraars zullen namelijk voor iedereen zichtbaar zijn, aangezien alle mensen elektronisch / digitaal gemerkt zullen worden. Dat merkteken zal vereist zijn om toegang te blijven houden tot werk, school, vervoer, publieke gebouwen, winkelcentra, et cetera.)

Predictive Programming

Hedgehog lijkt een sterk staaltje ‘predictive programming’ te zijn, een manier om de doorgaans naïeve mensheid door middel van films, muziekclips, reclame en de media voor te bereiden en te conditioneren op een geplande toekomstige gebeurtenis of situatie, zoals een grote ramp, een aanslag, een oorlog, of in dit geval een wereldwijde machtsgreep door middel van een (fake) pandemie.

De globalistische machtselite achter de schermen zou een soort ‘code’ hebben om al hun plannen van tevoren kenbaar te moeten maken, maar dat op zo’n manier doen, dat slechts zeer weinigen het zullen willen inzien en geloven. Films en series zijn daar bij uitstek geschikt voor, omdat de meeste mensen bij het lezen van serieuze waarschuwingen over reële complotten deze onmiddellijk zullen afdoen als ‘fantasie’, met de gedachte ‘het kan niet echt zijn, want ik heb het tenslotte in een film gezien’.

Wat de situatie extra gecompliceerd maakt is dat er opzettelijk heel veel fake ‘predictive programming’ wordt gemaakt, zoals bijvoorbeeld over een nucleaire aanslag op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Als daar dan maar genoeg aandacht aan wordt besteed, en er komt niets van uit, en je herhaalt dit proces nog een aantal keer, dan zet je meteen de echte predictive programming in een ongeloofwaardige hoek van speculatieve complottheorieën.

Daarom blijkt eigenlijk altijd pas achteraf wat een authentieke ‘PreProg’ waarschuwing was. Dit was bijvoorbeeld met 9/11 het geval (correct voorspeld in ‘The Simpsons’ en ‘The Lone Gunmen’). We kunnen op dit moment alleen maar hopen dat dit met ‘Hedgehogs’ niet zo zal zijn, maar alle ontwikkelingen wijzen er vooralsnog op dat de mensheid wel degelijk die kant op wordt gestuurd.

 

Xander

(1) SGT Report
(2) Now The End Begins
(3) Afbeelding: screenshot

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Kan deze animatiefilm ook elders bekeken worden? Is niet toegankeljik in Belgie…
  weer typisch…

  @ Steady : 02/09/2020 om 6:30 pm, klopt hoor! Ik verschiet er ook van hoeveel mensen precies ineens wakker schieten. Ik vind het heel jammer dat hier in Belgie weinig initiatief wordt genomen voor verzet, dit is in Nederland en Duitsland toch wat anders… of ben ik verkeerd?
  Mvg, Eugene

 2. Ja soms kan m’n uit zo’n filmpje veel leren, ook films over de toekomst lijken soms aardig juist, raar maar waar? Shalom

 3. Duistere redenen voor de anderhalve meter afstand.
  Mensen wake up!

  Social disctancing met voorbedachte rade?

  https://niburu.co/lezersbrieven/15471-duistere-redenen-voor-de-anderhalve-meter-afstand
  Het is mij al vanaf de eerste dag opgevallen, het draait uitsluitend om die 1,5m. Want samen met de straks verplichte vaccinatie, hebben ze het volk onder digitale controle.
  We hebben te maken met misdadige Politieke Elementen, die de bevolking willen beroven van hun vrijheid.

 4. @Gied
  02/09/2020 om 6:08 pm
  Ik begrijp precies wat je zegt want ik maak zo vaak hetzelfde mee .
  Mijn conclusie is dat het leeuwendeel van de mensheid ( ook al spreek je met aardige mensen ) niét gelovig is .
  Hierdoor kennen zij de waarschuwingen uit de Bijbel niet en staan met een totaal andere realiteit op de wereld , waardoor zij het complot niet zien .

 5. Sharkey schreef:
  02/09/2020 om 7:11 pm
  Velen trappen erin. Er staat ook in de Bijbel: ‘Niemand kan twee heren dienen; want of hij zal de ene haten en de andere liefhebben, of hij zal de ene aanhangen en de andere verachten; gij kunt niet God dienen en de Mammon, Matth. 6:24.

 6. RIVM / WHO gefinancieerd door billie en mel
  na te lezen op rivm.nl
  bovendien is er niks geen coronavirus (meer), volgens rivm in de grafieken,
  na te lezen op rivm.nl.

 7. Helaas voor de Belgen:

  Video niet beschikbaar
  Deze video bevat content van Talent Web Academy, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd voor je land.

 8. Wie een snotneus heeft mag niet naar school of werk en moet naar GGD voor een test.

 9. Arts bij grootste vrijheidsdemonstratie ooit in Europa: ‘De geschiedenis herhaalt zich’
  Volgens de arts heeft deze criminele organisatie voor ons in september en oktober een lockdown gepland die vergelijkbaar is met de lockdown die nu van kracht is in Melbourne, waar het leven stilligt, waar de kinderen niet meer naar school gaan en waar je elkaar niet mag bezoeken. “Wij zeggen daar nee tegen! Dit is georganiseerde misdaad.”
  https://www.ninefornews.nl/arts-bij-grootste-vrijheidsdemonstratie-ooit-in-europa-de-geschiedenis-herhaalt-zich/

 10. Hoeder: 6:34 pm. Dat heeft U goed gezien. En van de verlinkste pers en het Stasijournaal hoeft U niet te verwachten, dat die neutraal hun werk doen. Ze zitten in de zak van de NWO en hun lakeien, evenals Merkel, Rutte, Macron, en de EUSSR lakeien.

 11. @ Hoeder
  Inderdaad: wakker worden is het enige heilzame dat er op zit. Heel lastig is het om andere mensen wakker te maken. Zij zijn geconditioneerd om jou dan een complotdenker te vinden.
  En dan ben je gauw uitgepraat. Dit is echt een “scheiding der geesten”. Het enige dat je voor je familie en vrienden die in de MSM geloven kunt doen is ze in je goede gedachten houden.
  En daarbij voor jezelf zorgen door een beetje afstand te houden.
  Wat echt helpt en goed doet is een groepje te vormen met mensen die wakker zijn en geregeld bij elkaar te komen om bij te praten en stoom af te blazen..

 12. Toch even terug naar het bericht dat Mo plaatste op 01.09.2020.
  Er word enorm veel over alles geschreven en gesproken, behalve over -echt bewijs- dat het virus bestaat en/of het genoom ofwel de genetische code bekend is ?
  Alles staat of valt met het vertrouwen in het dramatisch gelul dat de viro- logen, politiek en de media verspreiden, zonder enige vorm van bewijs.
  Waarom word deze vraag, niet gesteld door de bevolking overal ter wereld ?
  Alle mensen die ons complotdenkers noemen roep ik op om met bewijs te komen, lukt dat ?
  Laat dit artikel viraal gaan, aub.
  Hier nogmaals het artikel met dank aan Mo : https://niburu.co/het-complot/15470-waar-is-het-virus

 13. Rienus schreef:
  02/09/2020 om 5:40 pm
  Helemaal mee eens. Kijk eens goed naar de ogen van de nep politicus Hugo de Jonge, dan zie je toch dat daar een leugenaar staat die denkt de mensen te moeten bang maken met de overtrokken kul-verhalen over corona en dat alles weer normaal word na de verplichte vaccinatie?
  Vergeet het maar, de vaccinatie helpt niets, nee echt niets om corona te voorkomen maar helpt alleen de zakken te vullen van de farmaceuten waaronder de Jonge himself. We hebben aan de afstand van de familie en vrienden van Grappenhous kunnen zien dat de 1,5 meter afstand grote onzin is en in het leven geroepen om de vrijheid van de burgers te ontnemen net als de mondkapjes. Ja beste mensen als u zich laat inspuiten met het coronavaccin krijgt u uw vrijheid terug. Wij vullen de zakken en vullen u met schadelijke stoffen waar u geen weet van heeft.

 14. Halsema en Grapperhaus tonen in hun domme arrogantie duidelijk aan dat Het Virus bedrog is.
  Zij weten duidelijk meer.
  Anders gedroegen zij zich volgens Rutte’s en De Jonge’s “nieuwe normaal”.
  De complete regering en hun collaborateurs dient te worden opgepakt en berecht.
  Grapperhaus is verantwoordelijk voor de hoge boete en het Strafblad voor het niet naleven van steeds veranderende onzinregeltjes…
  De economie is intussen kapot.

 15. De globalisten van de NWO zijn al jaren bezig op vele terreinen. Doordat Trump en Qanon aan de weg timmeren, worden de plannen versneld uitgerold. Onderknuppels als Rutte, Merkel en Macron werken daar braaf aan mee en zullen voor hun landverraad beloond worden. Net zoals al die zg artiesten die hun ziel aan de duivel verkocht hebben in ruil voor geld en roem. Ik noem Michael Jackson, Whitney Houston en Amy Winehouse die het met hun leven hebben moeten bekopen. Madonna en Lady Gaga leven nog en zie hoe gestoord die zich gedragen om hun meesters te dienen. Helaas blijft het gros van de mensen slapen en worden de wakkeren weggezet als complotdenkers. Dankzij die zg Coronacrisis worden er fouten gemaakt en zou ieder weldenkend mens het bedrog moeten doorzien. Helaas zijn er ook nog die corrupte MSM die mensen voorliegen en op het verkeerde been zetten. Kijk slechts naar wat ze ons verteld hebben over die mega demonstratie van afgelopen zaterdag in Berlijn. Wordt gewoon doodgezwegen. Alleen het optreden van Antifa bij de Reichstag werd gemeld. Ben je eenmaal wakker, dan wordt alles steeds duidelijker.

 16. Rienus
  er zijn veel meer mensen die het “spel” doorzien hoor
  Maar: zij zijn terecht bang van hun medeburgers
  Het is verbazend met welk enthousiasme een winkelbediende
  snauwt naar de klanten dat zij hun muilband moeten goed aandoen.
  In Vlaanderen zegt men” één streep meer dan een trekhond
  ik heb dit zelf uitgetest hoor.
  Eerste schooldag- een vrouw met een muilband zegt spontaan-bezie ons hier staan met die band die absoluut nutteloos is ,werkt niet

  Shalom

 17. Vandaag een oudere man ( ca 73 ) gesproken, heel even maar over dat thema, heb
  het er meteen bij gelaten.
  Heeft onderneming gehad, is vrij pienter, maar hij gaat volledig mee in de huidige
  situatie, en gelooft er vol in dat regering gelijk heeft.
  Dat geeft je kriebels. Jong en oud , zijn er velen die het sprookje geloven en zien
  niet wat aankomt.

 18. ‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin.
  Corrupte WHO
  De Coalition for Epidemic Preparedness Innovations heeft in 2017 100 miljoen dollar ontvangen van de Gates Foundation. De stichting van Bill Gates doneerde al meer dan 1,5 miljard dollar aan Gavi. En na het wegvallen van de VS is de softwaremiljardair de grootste financier van de WHO.
  https://www.ninefornews.nl/who-is-corrupt-amerika-doet-niet-mee-aan-wereldwijd-initiatief-coronavaccin/

 19. Verplichte vaccinatie door een regering gekozen door het volk? Met de VVD in het hart u weet wel voor vrijheid en democratie ?? Ik begin te denken dat we zijn overgenomen door banken, farmaceuten en belasting ontwijkende weekdieren. Geen idee hoe ik aan dit idee kom, maar als een omhoog gevallen PABO sukkel landelijk beleid afstemt op het afserveren van deskundigen dan gaan bij mij de alarmbellen roodgloeiend rinkelen. Beetje jammer dat de rest van mijn medeburgers denkt dat dit waardeloze figuur iets wil bijdragen. Ik heb het over Hugo de Jonge.

Comments are closed.