Angela Merkel: Landen moeten soevereiniteit opgeven voor Nieuwe Wereld Orde

‘Er bestaat geen groep mensen die zich het Duitse volk kan noemen’ –Drie gezichten die samen met nog enkele anderen de allergrootste bedreiging vormen voor de toekomst van Nederland en Europa. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘De natiestaten moeten zich vandaag voorbereiden op het opgeven van hun soevereiniteit,’ is geen oude uitspraak van Adolf Hitler, maar de boodschap van de huidige Duitse bondskanselier Angela Merkel. Tijdens een toespraak in Berlijn hield ze haar toehoorders voor dat regeringen wat immigratie, grenzen en soevereiniteit betreft niet moeten luisteren naar wat de burgers willen. Veel duidelijker kon Merkel niet onderstrepen dat Duitsland onder haar veranderd is van een democratie in een neoliberale groenfascistische linksdictatuur, die de islamisering en verarming van Europa in een nog hogere versnelling gaat zetten.

Haar tanende populariteit en de slechter wordende verkiezingsuitslagen noopten Merkel tot het besluit zich in 2021 niet nog een keer kandidaat te stellen voor het bondskanselierschap. Ze doet er daarom alles aan om de agenda van de globalistische Nieuwe Wereld Orde er nog voor die tijd compleet door te drukken en onomkeerbaar te maken.

‘Natuurlijk wel op een ordelijke wijze,’ voegde Merkel er nog quasi geruststellend aan toe. Daarna ging ze fel tekeer tegen de tegenstanders van het VN Migratiepact van Marrakesh in haar eigen partij. ‘Er waren (politici) die dachten dat ze Het Volk vertegenwoordigden en konden besluiten dat deze verdragen niet langer geldig zijn. Maar het volk bestaat uit individuen die in een land leven, niet uit een groep die zichzelf het Duitse volk noemt.’

Grenzen openen voor massa immigratie ‘juist patriottistisch’

Net als haar verguisde Franse collega Emmanuel Macron beweerde Merkel dat het patriottistisch is om in te stemmen met de onbeperkte massa immigratie die het VN pact zal veroorzaken, en het willen beschermen van je eigen grenzen juist ‘niet patriottistisch’ is.

Ook Macron verklaarde onlangs dat de EU lidstaten hun soevereiniteit ‘over buitenlandse zaken, migratie en ontwikkeling’ moeten opgeven, alsmede ‘een steeds groter deel van onze begrotingen en zelfs fiscale inkomsten’ aan Brussel moeten overhandigen.

Het behoeft geen uitleg dat zowel Merkel en Macron met hun linksextremistische plannen de echt grote gevaren zijn voor onze toekomst, en niet Vladimir Putin of Donald Trump.


Xander

(1) Zero Hedge
 (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)