Anarchie: Hoofd Britse politie waarschuwt dat diefstal en vernieling niet meer worden bestraft

Recht totaal omgedraaid: Afkomst daders bespreken op internet is ‘haatzaaien’ en wordt wèl keihard aangepakt, maar de daders zelf niet – Volgend jaar wordt 40% voor terrorisme veroordeelde misdadigers weer vrijgelaten –
Mensen die denken dat dit helpt negeren dat Londen en Groot Brittannië worden overspoeld door (migranten)criminaliteit en wetteloosheid, en de politie de strijd begint op te geven. (Afbeelding: Getty Images(4)).

—————————————————————————————————————————————

Vooral dankzij massa immigratie en forse bezuinigingen zinkt Groot Brittannië langzaam maar zeker weg in een poel van criminaliteit en anarchie. Het hoofd van de Britse politiefederatie, John Apter, waarschuwt in een interview dat zaken zoals winkeldiefstal, overtredingen met de auto en vernieling in de nieuwe richtlijnen voortaan onder misdrijven vallen die niet langer worden onderzocht en bestraft als de schade lager is dan (omgerekend) € 55-. Onlangs werd bekend gemaakt dat ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië onbestraft blijft. De moslimburgemeester van London geeft wèl enorm veel geld uit aan het bestrijden van ‘haatzaaien’ tegen migranten op het internet.

‘We komen in een fase terecht waarin sommige misdaden niet zullen worden onderzocht, waar dat twee tot vijf jaar geleden wel gebeurde… We kunnen niet alles doen. Er zullen situaties zijn waarmee we simpelweg niets kunnen doen,’ aldus Apter. ‘Je kunt de kaasschaaf er maar een aantal keer overheen halen… Het publiek lijdt er nu al onder, en dat zal meer en meer worden.’

Misdrijven waarbij de schade lager is dan 50 pond, ca. 55 euro, worden daarom voortaan niet meer onderzocht en bestraft. Kortom: winkeldieven, foutparkeerders en vandalen hebben voortaan vrij spel in Groot Brittannië. En hoewel in de meeste grote steden bijna alle vormen van criminaliteit de afgelopen jaren met soms tientallen procenten tegelijk zijn geëxplodeerd, wordt er toch steeds meer bezuinigd op de politie.

Meer dan 900 agente ingezet tegen ‘haatzaaien’

Met uitzondering van de afdeling ‘haatzaaien’ op het internet. De Londense moslimburgemeester Sadiq Khan zette meer dan 900 agenten aan het werk om het internet af te speuren naar ‘haatzaai’ berichten over migranten, die voor het leeuwendeel verantwoordelijk zijn voor de forse stijging van de criminaliteit, het terrorisme en de onveiligheid op straat. Britse burgers die daar kritiek op hebben of voor waarschuwen, worden nu als de grootst mogelijke misdadigers aangepakt .

40% terroristen volgend jaar vrijgelaten

Het wordt nog erger, want volgend jaar wordt 40% van alle voor terrorisme veroordeelde misdadigers vrijgelaten. Dat betekent dat meer dan 80 terroristen, in de meeste gevallen onverbeterlijke recidivisten, worden losgelaten op het Britse volk.

Grenzen gaan nog veel verder open

De meeste politici, ook in Groot Brittannië, lijken niet alleen onverschillig over het lot van hun autochtone onderdanen, maar vinden ook nog eens dat die niet moeten zeuren en klagen (want dat is ‘racisme’), en zich erin zullen moeten schikken dat de grenzen nog veel verder worden geopend om miljoenen nieuwe migranten uit Afrika en het Midden Oosten binnen te halen.

Amsterdam ‘wetteloze jungle’, maar GL wil boten vol migranten toelaten

Zo wil GroenLinks in Amsterdam, sinds de laatste verkiezingen de grootste partij daar, met de eerste GL burgemeester Femke Halsema aan het hoofd, het liefst boten vol migranten tot de stad toelaten, ook als de regering daar tegen is (3). En dat terwijl de Amsterdamse ombudsman in juli nog waarschuwde dat de hoofdstad na het invallen van de duisternis een ‘wetteloze jungle’ is geworden, waar de politie machteloos tegen is (2).

Kortom: het recht in Groot Brittannië en West Europa wordt totaal omgedraaid, en daar is de oorspronkelijke bevolking zwaar de dupe van. En dan nog vindt de gevestigde orde het onbegrijpelijk dat rechtse, populistische en nationalistische partijen bijna overal aan een forse opmars bezig zijn.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Russia Today / NU
(3) Telegraaf
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

30-07: Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit
27-05: Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes