Terreuraanslag in Londen gevolgd door steekpartij in Den Haag

Agenten en voorbijgangers worstelen om de terrorist in bedwang te houden. Kort hierna wordt hij door een agent doodgeschoten. (Afbeelding: privé opname getuige via social media).

—————————————————————————————————————————————-

(Eerdere headline:) Afghaanse asielzoeker schuldig aan brute moord op een 36 jarige moeder, maar hoeft niet gevangenis in – Rechter: ‘Absolute vernietigingsdrang, doelgerichte moord – maar geen straf’ – Islamisering: Uit officieel bevolkingsonderzoek blijkt dat meerderheid vrouwen in Stockholm zich ’s avonds onveilig voelt op straat

—————————————————————————————————————————————-

UPDATE 2: En wéér een steekpartij, nu in Den Haag. Een ‘licht getinte’ man van ongeveer 45 – 50 jaar oud verwondde drie mensen met een mes. Geen Stijl bericht dat er volgens een getuige zelfs een dode zou zijn gevallen. De politie zoekt nog naar de dader. Motief? Moeten we dat nog vragen? (6)

UPDATE: De messensteker die vanmiddag op de London Bridge, op enkele meters afstand van de plek waar in 2017 een grote jihadaanslag plaatsvond, enkele mensen neerstak, droeg een nep bomvest, wat vrijwel zeker wijst op een moslim terrorist. De Britse politie beweert zoals gebruikelijk dat het motief van de door agenten doodgeschoten dader ‘onduidelijk’ is, maar inmiddels weet echt iedere Europeaan wel wat dat motief is. Bovendien is het vrijdag, dus hebben tal van moslims in de moskee weer de nodige haatpreken tegen het ongelovige Westen over zich heen gehad. (5).

Eerder: Opnieuw een voorbeeld van hemeltergend onrecht bij ons Oosterburen, toch al berucht vanwege de vanuit Berlijn opgelegde geïnstitutionaliseerde zelfhaatcultuur. Een Afghaanse asielzoeker die in Kiel een 36 jarige Duitse moeder van 2 kinderen met 37 messteken vermoordde, hoeft van de rechter niet eens de gevangenis in. De moslim kreeg enkel een psychiatrische behandeling opgelegd, ondanks het feit dat de messensteker volledig toerekeningsvatbaar werd verklaard. ‘En wéér een leven op het conto van Angela Merkel en haar hulpjes. De kinderen van deze 36 jarige moeten nu zonder moeder opgroeien.’

De 25 jarige migrant uit Afghanistan had de 36 jarige vrouw op een verjaardagsfeestje leren kennen. Ze kregen korte tijd iets met elkaar, maar als snel wilde de Duitse vrouw daar niet meer mee verder. De moslim pikte het niet en stak haar letterlijk met 37 messteken overhoop.

Rechter: ‘Absolute vernietigingsdrang, doelgerichte moord – maar geen straf’

Rechter Jörg Brommann sprak dan ook van ‘een absolute vernietigingsdrang in de zin van een doelgerichte en bedoelde doding’ door een dader ‘die precies wist wat hij deed en had gezien wat hij had aangericht.’

Vroeger, toen in Europa nog zoiets als recht werd gesproken, zou zo’n moordenaar tientallen jaren het gevang in moeten. Maar op de drempel van 2020 wordt het oordeel enkel nog geveld in het kader van de speciaal beschermde, almaar sneller verlopende islamisering van onze samenleving. De Afghaan werd –zoals in Nederland standaard wel gebeurt- zelfs niet eens meer tot ‘verwarde’ man bestempeld en kreeg desondanks géén gevangenisstraf, maar enkel een verplichte psychiatrische behandeling opgelegd.

‘4K Tv en Playstation staan al voor hem klaar. Op kosten van de belastingbetaler, natuurlijk,’ is de bittere conclusie van Anonymous journalist R.Hollister. ‘De moord had voorkomen kunnen worden, want de asielaanvraag van de Afghaanse messensteker was afgewezen, waardoor hij allang uitgezet had moeten zijn. Het falen van de Duitse autoriteiten maakte de gewetenloze moord in Kiel mogelijk. Daarmee wordt wéér een leven van een Duitse op het conto van Angela Merkel en haar hulpjes gezet. De kinderen van deze 36 jarige moeten nu zonder moeder opgroeien.’ (1)

Van het dagelijkse migrantengeweld komen alleen de allergrofste gevallen in de Duitse mainstream media, en dan nog alleen als het echt niet meer verborgen kan worden gehouden. Onlangs stonden twee Turken en twee Nigerianen voor de rechter omdat ze op 14 december 2018 in Osnabrück een 75 jarige Duitse vrouw in haar huis hadden overvallen, beroofd, en urenlang gruwelijk hadden gemarteld, totdat ze haar uiteindelijk met een gebroken fles de keel doorsneden. (2)

Meerderheid vrouwen Stockholm voelt zich ’s avonds onveilig op straat

Ook in Zweden werpt de door de overheid doorgedrukte islamisering steeds meer zijn vruchten af, of beter gezegd: werpt een almaar donkerder wordende schaduw over deze ooit zo vreedzame en gemoedelijke samenleving. Uit een officieel bevolkingsonderzoek blijkt namelijk dat 51% van de vrouwen in de hoofdstad Stockholm zich ’s avonds onveilig voelt op straat, en 44% inmiddels ook overdag, een stijging van maar liefst 11% in een jaar tijd.

Vooral in de grote steden is de migrantencriminaliteit zowel geëxplodeerd als steeds harder geworden, wat de belangrijkste oorzaak is dat honderdduizenden Zweedse vrouwen ’s avonds niet meer bij vrienden op bezoek durven, naar de bioscoop durven gaan of een wandelingetje durven maken – zaken die vóór het massaal openzetten van de grenzen voor grote aantallen migranten uit de islamitische wereld normale bezigheden waren.

Zweedse PVV nr. 1 in de peilingen; 10% Zweden aan antidepressiva

De Zweden Democraten, zeg maar de PVV van Zweden, staan in de opiniepeilingen met 24,2% van de stemmen inmiddels bovenaan. Maar net als in Nederland met PVV en FVD gebeurt weigert het Zweedse partijkartel, dat de massa immigratie en islamisering mogelijk maakt, met deze vrijheidspartij samen te werken.

In oktober waarschuwde Leif Östling, de CEO van Scania, dat Zweden op een burgeroorlog afstevent als het huidige beleid niet wordt omgegooid. ‘We hebben veel teveel mensen van buitenaf binnengelaten. Die uit het Midden Oosten en Afrika leven in een samenleving die wij al bijna 100 jaar geleden achter ons hebben gelaten.’

Autochtone Zweden zien machteloos toe dat hun land stap voor stap kapot wordt gemaakt door dezelfde ‘progressieve’ linksgroenliberale elite die ook in Nederland aan de macht is, en zich niets van de zorgen en wensen van het volk aantrekt. Inmiddels slikt 10% van de Zweedse bevolking antidepressiva, een verdubbeling vergeleken met het begin van deze eeuw. (3)

Xander

(1) Anonymous
(2) Sceptr
(3) Zero Hedge via Paul Joseph Watson/Summit News
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(5) Breitbart / Zero Hedge / Sky News / The Sun
(6) NU / NOS / GeenStijl


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Linkse kliek: Als het ongestoord laten moorden door fanatici het vehikel is om deze maatschappij naar jullie einddoel te loodsen, dan zal het wel fraai zijn wat jullie uiteindelijk nastreven.

 2. Inmiddels is in Duindorp een 9 jarig kind
  ( uiteraard autochtoon, want in Duidorp wonen geen allo’s) aangehouden met een molotov cocktail.

 3. Ondertussen hebben er in de wijk Duindorp in Den Haag , bevolkt met authtochtone Hagenaars, al 2 avonden op een rij rellen plaats gevonden. Reden: de gemeente geeft geen toestemming voor vreugdevuren tijdens de jaarwisseling.

 4. kruisridder:We hebben niet te vechten tegen vlees en bloed,maar tegen de boze machten en overheden in de hemelse gewesten Efeze 6.Dat wil zeggen:onze strijd is een geestelijke strijd!

 5. We laten niet onze emoties de vrije loop/Hier hebben we te maken met godsdienstwaanzin en bezetenheid. Wie zal in hun taal en hun cultuur het evangelie verkondigen?Of ben je bang voor je eige haggie?

 6. @Cefas schreef:
  30/11/2019 om 11:08 pm
  “Het zijn allang geen incidenten meer. Het is oorlog en die wordt geïnitieerd door de groenlinksliberale elite met behulp van kerkse deugmens die de islam alle ruimte geeft om al messentrekkend, te moorden in Europa.”

  De groenlinksliberale elite vergeet daarbij dat zij ook het doelwit zijn van wraakzuchtige moslims die op hun politieke macht azen voor hun wereldwijde kaliefaat.
  Voor die reden zal hun plannetje mislukken om moord- en wraakzuchtige moslims voor hun politieke kar te spannen, gebruik makend van hun islamitische,blindelingse en hersenloze gehoorzaamheid, tegen de autochtone bevolking waarbij de elite de waan heeft dat ze buiten schot zullen blijven als de autochtone bevolking uitgemoord wordt.
  Terroristen, jihadi’s en moslims zijn genadeloos voor elke niet-moslim, ze uiten hun dankbaarheid voor hulp van geitenwollensokken en linkiewinkies door hen af te slachten, aan te randen, te verkrachten. Dat mag toch wel duidelijk zijn geworden de afgelopen jaren na de mosliminvasie, toch?
  De groenlinksliberale elite zal dus krijgen wat ze verdient voor hun verraad en dat zien ze aankomen, daarom draaien ze nu opeens hunne kazak en zullen via de leugenpers moslims stilaan gaan verketteren zodat ze de schijn kunnen ophouden om eigen bevolking te beschermen én moslims en autochtonen tegen elkaar kunnen uitspelen om hun eigen vege lijf te redden met steun van de autochtone bevolking.
  Merk daarvoor de verandering van toon op bij de leugenmedia bij aanslagen: nu worden paard en man opeens wel bij naam genoemd terwijl altijd al terroristen als slachtoffers werden opgevoerd en kritische autochtonen als racisten en onverdraagzaam werden afgeschilderd.

 7. Het zijn allang geen incidenten meer. Het is oorlog en die wordt geïnitieerd door de groenlinksliberale elite met behulp van kerkse deugmens die de islam alle ruimte geeft om al messentrekkend, te moorden in Europa.

 8. Zoveel mogelijk verdeeldheid woede haat en chaos creëren tot de boel ontploft en het bloed langs de straten loopt (depopulatie)Voor degene die denken dat wereldleiders,politiekers de overheid ,die per dag een 2000 mensen laat sterven aan oorlog,honger en mizerie,ons ooit gaan helpen,slaap zacht

 9. En het westen maar lief zijn voor de islam je zou het allahverdraaid over de muur de zandbak in smijten.

 10. Er zijn nog nooit zoveel bosbranden geweest is Australië als nu. Zou de oproep van IS om overal bosbranden te ontketenen daar iets mee te maken kunnen hebben? Neuh!

  Er zijn nog nooit zoveel vreemde verkeersongelukken wereldwijd geweest alsof auto’s als wapens worden gebruikt. Zou de oproep van IS om met auto’s de ongelovige honden en varkens te vermoorden daar iets mee te maken kunnen hebben? Neuh!

  Er zijn nog nooit zoveel steek- en mes-incidenten geweest als de afgelopen paar jaar. Zou de oproep van IS om de ongelovige honden en varkens overhoop te steken en te vermoorden daar iets mee te maken kunnen hebben? Neuh!

  Er zijn ook in de afgelopen eeuw nog nooit zoveel moordaanslagen op christenen gepleegd als nu. Zou de oproep van IS om overal de handlangers van de Joden om te brengen daar iets mee te maken hebben?

  Er is vanaf 1945 niet opnieuw een dermate Jodenhaat geweest als in de afgelopen jaren en toenemend. Zou de oproep van IS dat Joden Untermenschen zijn daar iets mee te maken kunnen hebben? Neuh!

  Er heeft na 1945 geen oorlog meer plaatsgevonden met vele tientallen miljoenen doden en gewonden. Zouden al deze doden en gewonden in 2030 de gevolgen zijn van het totaal debiel negeren van al die eerdere oproepen van IS? Neuh!

 11. Zowel de steekpartij in den haag als in Londen zijn terreurdaden uit HAAT tegen de europese, blanke bevolking en maatschappij, enkel mogelijk gemaakt door de misdadige politiek en justitie.
  Elk slachtoffer van islamitische terreur hebben die gewetenloze pamperaars op hun geweten.
  Nabestaanden en slachtoffers horen de politiek en justitie aan te klagen wegens in gebreke blijven van hun kérntaak om de veiligheid van de bevolking te garanderen en schuldig plichtsverzuim met als gevolg medeplichtigheid aan terrorisme!
  Nemen we ook even de manier van “objectieve berichtgeving” eens onder de loep:
  Op de Nederlandse zender nieuwsuur:
  “In Londen op de london bridge viel een man voorbijgangers aan met een mes waarbij twee doden en drie gewonden vielen.
  De dader werd overmeesterd door burgers, werd neergeschoten door de politie en gearresteerd waarna hij op weg naar het ziekenhuis overleed. Hij droeg een valse bommengordel. Boris Johnson loofde de omstaanders die ingrepen.”
  Op de Vlaamse vrt, rood bolwerk van landverraders, vertelde ‘fatima’ het volgende:
  “De man had een valse bomgordel om maar zijn motief is ONDUIDELIJK” – verder géén woord over de omstaanders die de dader overmeesterden!
  Beseft de vrt niet hoe BELACHELIJK dat klinkt?
  Denken ze daar nu écht dat een normaal mens de overbekende, bewézen link tussen islamitische Terreur en een Bommengordel niet kan leggen?! Voor welke idioten worden wij toch maar gehouden?
  Deze smerige poging van de leugenpers, om wéér een islamitische aanslag en moorden uit haat tegen de blanke westerling te verdoezelen, doet dus mijn bloed koken!
  Terwijl ik dit schrijf moet ik wel, kokhalzend, de zender Klara voor klassieke muziek van diezelfde rooie kl**tzakken, dichtgooien wegens arabisch Gejengel dat ons als klassieke muziek door de strot geramd wordt!
  Dan luister ik wel naar een cd van Mozart, dát is klassieke muziek!

 12. In iedere moslim die ik tegenkom en mij aankijkt, zie ik een blik van haat. Waarom zou ik dat geen gruwelijke hekel aan moslims mogen hebben? Want dat heb ik zoals de nazi’s dat aan de Joden hadden. Heb genoeg ellende door hun toedoen aan den lijve ondervonden waar ik part noch deel aan had. Ook als veteraan.

 13. De burger zelf is hier verantwoordelijk voor. Zolang 75-80% van de kiezer die partijen stemt die voor islamisering zijn dan eigen schuld

 14. Mooie laatste alinea ” waar de linksgroene elite zich niets van de zorgen van het volk aantrekt “.
  Vanmiddag was op radio 1 een vent ( geen meneer ) van het CDA aan het woord die zei : We weten na eën maal demonstreren wel wat bepaalde groepen in de samenleving bedoelen . Wij zijn voor een verbod op demonstreren !

 15. @ Mark S. 12.27 u. In de dierenwereld is de naam voor dat soort ‘lijkenvreters’ of ‘hyena’s’, in de beestenwereld is de naam voor dat soort ‘Parasieten’, in de mensenwereld is tegenwoordig de naam voor dat soort ‘verwarde man’ of hulpbehoevende die een ‘persoonlijkheidsstoornis’ heeft of ‘psychoses’ en meer van dat verwarde gebrabbel. In de Bijbel wordt dat gewoon ‘zonde’ genoemd. Maar ‘zonde’ is voor de mens van tegenwoordig iets, dat gelijk staat aan ‘psychotische’ denkbeelden van een nog overgebleven kleine groep ‘psychopaten’ uit de vorige eeuwen die in een eindoordeel voor een witte Troon geloven.

 16. Ik denk dat die moslimsteker in Den Haag vanavond niet op moslim uitziende voorbijgangers heeft ingestoken maar alleen op blanke autochtone Nederlanders.
  Net als die moslimsteker in Londen vandaag ook alleen blanke autochtone Engelsen uitzocht om neer te steken denk ik.
  Ze haten het Westen en onze levensstijl en Christelijke identiteit en kiezen alleen blanke autochtonen uit om aan te vallen, te beroven, verkrachten, neer te steken, te terroriseren en te vermoorden.
  Ondertussen haten ze ons zo zeer dat ze allemaal hier willen komen wonen en nooit meer weg willen. Hatende profiteurs zijn het die moslims.

 17. Vreest God, eert de keizer
  Zulke rechters hebben geen vrees voor het oordeel van God, zijn niet rechtvaardig.
  En de keizer doet ook anders niet meer dan opdracht geven tot plunderen en moorden verheft zich boven God.
  Die keizer, koning, politiek wordt door de meerderheid nog steeds aanbeden ondanks ze uitbuiters zijn.
  Het grote verderf zijn zij die eigen volk alle rechten afneemt om aan dat uitheemse moordlustige volk te
  schenken. Zelfs subsidie voor geeft.

 18. In België gaat er een bus rondrijden die daklozen , dus voornamelijk uit-geprocedeerden, gaat vaccineren tegen de griep, zogenaamd om erger te voorkomen.
  Nu zijn ondertussen wel via o.a. ‘vaccin vrij’ toch wel ernstige bedenkingen bij dit soort vaccins. Maar in dit kader is het misschien de oplossing en aangezien de Zweden ook nogal vóór vaccins zijn kunnen ze daar ook wel een paar bussen inzetten.
  De tijd zal het leren, maar ga er maar gerust van uit dat onderzoeksresultaten die schadelijk zijn voor vaccins nooit aan het licht komen en hetzelfde geld natuurlijk ook dat het die koppensnellers waren er last van hebben.

 19. Er is maar 1 enkele mogelijkheid. Opleiding -Scholen voor gevechts verdedigingkunsten voor de Europeanen .Voor jong en oud , vrouwen en mannen , enkel voor blanke huidskleur – mensen .We hebben geen enkele andere keus Die bendes zijn naar hier gekomen met 1doel : Ons afslachten beroven en ontvolken .

 20. Antidepressiva zijn ook bekend als zelfmoordpillen. Deze worden door de overheden gratis aan wie maar hebben wil vertrekt. Wat zou daar achter zitten……

 21. Heb eerder medelijden met die “rechter” die voor de hemelse rechtbank van God zal moeten verschijnen en zal worden berechtigd …

  Zweden is een rot land (net als Duitsland) !!!

 22. Domme massa nee ? Domme politieke massa ja,ja.
  De massa leeft in het geprogrameerde werkuren systeem.
  Een beetje tijd voor eten, verplaatsing, shoppen, wassen, onspanning, en de dag van 18 uur zit er op.
  Tijd voor zich te verdiepen hoe het landsregeren gebeurd is er geen tijd en energie meer over.
  Voor De week-ends bestaan ook geprogrameerde bezigheden .
  Wat kan men dan verwachten van de massa als ze in het kieshokje staan.
  Traditioneel Stemmen zoals vader en moeder het gedaan hebben.
  En wij zijn weer vor een generatie met dezelfden bezig.
  Laat ons niet kritiseren op de geprogrameerde massa, wel op de partijen.
  Deze zijn het, die de dictatorale weg voor ons openrollen.
  Wij verdelen de kaarten waar de partijen mee spelen.
  Voor ons is het kieshokje de enige plaats waar de massa iets te zeggen heeft.
  Maar welke massa???

 23. In Zweden zullen ze het niet leren en in Nederland ook niet dus horend doof en ziende blind Nederland slaap maar lekker door

 24. Een opendeurbeleid van de EU is schandalig, in Zottegem in Oost-Vlaanderen hebben jonge Oost Europeanen de bewoners van een huis overvallen, een oudere vrouw met haar kleinkinderen, op televisie hoor je daar niet over spreken, wat later hebben ze de vluchtwagen kapotgereden, en getuigen die op hen afkwamen werden bedreigd met vuurwapens. Mijn oplossing, zet die gasten terug in de riool van Oost-Europa vanwaar ze komen, en in Antwerpen gooien ze nog altijd met granaten naar huizen, men weet dat het van het drugsmilieu komt, maar er wordt geen kat opgepakt, corruptie ? Schrik van die Oost-Europeanen? Waar blijft die burgemeester nu van Antwerpen met zijn grote smoel?? Shalom

 25. Het is spijtig dat uiteindelijk ook de slimme minderheid van de bevolking de prijs betaalt voor de open grenzen politiek waar de misleide domme meerderheid van het volk politiek voor gestemd heeft en, ondanks alles, zelfs blijft voor stemmen.
  Hoe dom (gehersenspoeld) kan een volk zijn om de veiligheid en de welvaart, die door haar voorouders de afgelopen eeuwen opgebouwd werd, op relatief korte tijd te verkwanselen?
  “Those [countries] whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

 26. In het artikel mis ik de juridische reden van de rechter om de dader niet in het gevang te gooien.
  Heeft iemand hier een idee?

Comments are closed.