Advertenties op Xandernieuws vanwege WEF beleid Rutte-Kaag

—————————————————————————————————————————————-

Leven wordt opzettelijk onbetaalbaar gemaakt (inflatie Nederland in 1 jaar gestegen van 1,9% naar 11,9%) – Maart: energie inflatie gemiddeld 44,7% – Programma voor geplande economische ramp wordt onverkort uitgevoerd

—————————————————————————————————————————————-

Ruim 13 1/2 jaar heb ik alle moeite gedaan om een website overeind te houden die volledig vrij was van advertenties of andere manieren van mogelijke inkomsten (zoals donaties). Het World Economic Forum regime van VVD66 in Den Haag is het leven echter op alle mogelijke manieren, en onder valse voorwendselen, in snel tempo extreem duur en zelfs onbetaalbaar aan het maken. Mede daarom heb ik – voorlopig als proef – advertenties ingeschakeld.

De kosten voor energie, brandstof en boodschappen reizen de pan uit, terwijl de inkomsten niet toenemen, en dhr. Rutte juist nieuwe lastenverzwaringen heeft aangekondigd. Steeds meer mensen krijgen hier last van en hebben moeite om rond te komen. Persoonlijk verbaast het mij zeer dat de meesten de absurde onzinpropaganda dat de Russische president Putin hiervoor verantwoordelijk zou zijn, als zoete koek slikken. De echte verantwoordelijken zitten namelijk niet in Moskou, maar in Davos, Brussel en Den Haag.

Torenhoge inflatie

Sinds de corona plandemie hebben de digitale geldmachines overuren gedraaid. In maart bedroeg de gemiddelde energie inflatie in het eurogebied daardoor maar liefst 44,7%. De prijzen exploderen; wij hebben van zowel burgers als bedrijven gehoord dat vooral aardgas, maar ook elektriciteit, in één klap vijf tot zes keer zo duur werd.

De algemene inflatie kwam in die maand uit op 7,5%. Nota bene Duitsland kende in maart een inflatie van maar liefst 22,6% (alternatieve bron: (1)). In Nederland steeg de inflatie van slechts 1,9% in maart 2021 naar 11,9% een jaar later. De maandelijkse inflatie komt uit op 4,7%. (3) Wiens maandelijkse inkomsten wel met deze krankzinnige hoge percentages meestijgen, mag het zeggen.

EU is fiscaal en bancair failliet

Waarom wordt dit toegelaten, en waarom weigert het kabinet Rutte om het volk tegemoet te komen, terwijl de klimaatpotten vol met tientallen miljarden euro’s zitten? Dat het Groningse gasveld ondanks de energiecrisis toch wordt afgesloten onderstreept dat de politiek zich hoegenaamd niets aantrekt van de financiële nood, en deze eerder lijkt te willen vergroten dan verminderen. Maar wat is de achterliggende reden dat de welvaart en het welzijn van ons volk doelbewust lijkt te worden opgeofferd?

De zowel fiscaal, bancair als organisatorisch technisch failliete EU zat dringend verlegen om een grote crisis die als voorwendsel zou kunnen dienen voor een inmiddels niet meer te voorkomen systeemcrash, die in wezen al begonnen is maar verhuld wordt met het bijdrukken van ongelooflijke hoeveelheden geld, wat ervoor zorgt dat uw (spaar)geld en pensioen over niet al te lange tijd niets meer waard is.

Alles moest worden gedaan om ervoor te zorgen dat de bevolking wordt afgeleid van het feit dat ‘onze’ eigen leiders opzettelijk voor een koers hebben gekozen die onze samenleving en economie naar de afgrond drijft, zodat er een ‘Great Destruction’ plaatsvindt die de inmiddels beruchte ‘Great Reset’ mogelijk moet maken. Vanaf eind 2022 / 2023-2024 volgt dan de stapsgewijze invoering van een keiharde techno-fascistische dictatuur waarin het definitief gedaan zal zijn met alle belangrijke (resten van) basisvrijheden die we nu nog lijken te hebben.

Regime Rutte-Kaag werkt niet voor Nederland, maar voor het WEF

Om nog eens duidelijk te maken hoe diep de Nederlandse regering in Klaus Schwabs agenda zit: Eind december werden op verzoek van FVD-kamerlid Pepijn van Houwelingen geheime brieven openbaar gemaakt van het WEF aan premier Rutte, D66-leider Sigrid Kaag en CDA-leider Wopke Hoekstra, waarin zij persoonlijk werden bedankt voor hun bijdrage aan de Great Reset. Premier Rutte antwoordde Schwab dat het WEF ‘heel belangrijk is voor Nederland,’ en dat de banden alleen maar verder zullen worden versterkt (2).

Persoonlijk vind ik het overdragen van zoveel macht en zeggenschap aan een externe entiteit, zonder dat het volk daar enige directe zeggenschap over heeft gehad, een vorm van landverraad waarvan de daders door een militair tribunaal zouden moeten worden berecht. Dat verraad werd feitelijk al eerder gepleegd met het ongevraagde lidmaatschap van de EU en de door het volk ongewenste invoering van de euro, en zeker het via omwegen negeren van de referenda over de EU grondwet en het associatieverdrag met Oekraïne.

Bevolking wordt volledig van overheid afhankelijk gemaakt

Zoals iedereen inmiddels bekend draait de technocratisch-Marxistische WEF/VVD66 agenda rond het geleidelijk aan volledig onteigenen van alle burgers en bedrijven, zodat die helemaal niets meer van zichzelf zullen hebben (‘You’ll own nothing and be happy’). Iedere vorm van privé bezit – of dat nu een huis is, of zelfs maar een broodrooster – zal verdwijnen. Het geldsysteem zal volledig digitaal gaan en door de centrale banken (= overheden) worden bestuurd. Cash geld zal worden verboden, en sparen zal onmogelijk worden gemaakt.

Het doel is een volledig van de overheid, banken en grote multinationals afhankelijk gemaakte bevolking, die in alles totaal controleerbaar en stuurbaar zal zijn. Wat u mag kopen, waar u naartoe mag gaan en wanneer, hoeveel geld u op uw rekening mag houden, welke contacten zijn toegestaan – ALLES zal voor u worden bepaald. Dat geldt zeker voor nog belangrijkere zaken zoals uw gezondheid; uw QR-ID zal bijvoorbeeld alleen geldig blijven als u netjes al uw verplichte vaccinaties zal hebben gehaald.

Maar of die Great Reset ook daadwerkelijk gaat slagen? De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong betwijfelt dat al langer. ‘De klimaatfanaten zijn erin geslaagd de wereldeconomie in slechts 2 jaar te vernietigen. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid hebben machthebbers zulke domme besluiten gemaakt. Ze kunnen maar beter iedere dag goed naar hun hoofd in de spiegel kijken, want als de geschiedenis zich herhaalt zullen ze uit hun paleizen worden gesleept, en zouden hun hoofden onder instemmend gejuich wel eens gespietst kunnen worden’ (1).

Schakelen de Covid injecties uw vrije wil uit?

Tenminste, als die mensen nog in de gaten hebben wat er gaande is en wat hen is aangedaan. De globalistische elite heeft wel degelijk rekening gehouden met het uitbreken van massale volkswoede en opstanden, en daar de in hun ogen ultieme oplossing voor gevonden: maak de hele mensheid doodsbang voor een virus, en injecteer hen vervolgens met mRNA nanotech genmanipulatie shots.

Daarmee wordt hun niet alleen gezondheid in de loop van maximaal enkele jaren afgebroken zodat iedereen zwak en totaal afhankelijk wordt gemaakt, maar wordt ook een soort A.I./5G ‘besturingssysteem’ geïnstalleerd waar vermoedelijk binnen nu en 2024 een verplichte geïnjecteerde nanochip onder de huid bijkomt. Daarmee zal iedereen letterlijk non-stop kunnen worden gemonitord, gevolgd en gecontroleerd.

In een bepaald stadium zullen zelfs uw gedachten en uw gedrag kunnen worden beïnvloed en veranderd. Uw vrije wil zal dan zijn verdwenen. Oftewel: ‘You’ll be happy’, omdat u geprogrammeerd zult worden om u ‘gelukkig’ te voelen, hoe erbarmelijk uw omstandigheden ook zijn.

Bevolking murw gemaakt met oorlog en afpakken bezittingen

Om de bevolking murw te maken, zodat die bereid is de controle en zeggenschap over hun complete lijf, leden en ook bezittingen en financiën zonder slag of stoot aan de overheid uit te leveren, was er eerst een zeer ernstige en ook gevaarlijke crisis nodig: de door het Westen al 8 jaar lang uitgelokte oorlog in Oekraïne, die als voorwendsel wordt gebruikt om de energie-, brandstof- en voedselprijzen te laten exploderen, en het bestaan van de mensen steeds moeilijker te maken.

De volgende stap is de aanstaande heractivatie van de ‘Wet Verplaatsing Bevolking’, waarmee Nederlanders uit hun huizen mogen worden gezet om de opvang van vluchtelingen mogelijk te maken. Deze schokkende maatregel past naadloos in het patroon dat de kabinetten Rutte al jaren volgen met het steeds verder afbreken van de burger- en mensenrechten.


En passant moeten de torenhoge ‘fossiele’ energieprijzen de biljoenen investeringen in de ‘Green New Deal’ van de EU rechtvaardigen. De astronomische kosten van deze – overigens in de praktijk onmogelijk te realiseren – ‘fossielvrije’ samenleving worden middels torenhoge belastingen afgewenteld op de bevolking en het MKB.

Blijft het volk hersenloos en passief tot het einde?

Kort gezegd komt het erop neer dat het leven voor iedereen opzettelijk duurder en duurder wordt gemaakt, en steeds meer mensen naar manieren moeten zoeken om rond te kunnen blijven komen. Als het volk niet eindelijk eens in opstand komt – hoe vaak heb ik dat nu al geschreven? – zal het van kwaad tot erger blijven gaan, en blijven we straks allemaal met helemaal NIETS over, en hebben we in geen enkel opzicht nog zelf zeggenschap ergens over (wellicht met uitzondering van enkelen die zich met succes aan dit door-en-door corrupte en doodzieke systeem hebben weten te ontworstelen).

Klaarblijkelijk is dit wat de doorsnee Nederlander voor zichzelf en zijn kinderen wenst? Niet meer hoeven nadenken, geen besluiten meer hoeven maken (dat doet de AI/overheid wel voor u), en verplicht platgespoten worden om ’s avonds als een zombie passief en hersenloos voor de buis te kunnen hangen of hele dagdelen ingeplugd te blijven in het Metaverse, waardoor ieder besef van realiteit, tijd en ook menselijkheid volledig verloren zal gaan? Is dat werkelijk de toekomst die dit randsuïcidale volkje, waar nauwelijks nog enige lijn logica, nuchterheid of principe in is te ontdekken, wenst?

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) FVD
(3) ec.europa.eu

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.