90 jarige Duitse vrouw schrijft aan partijleider CDU: ‘Ik bepaal zelf wel of ik gered wil worden’

Willen ouderen eigenlijk wel dat de complete samenleving en economie wordt opgeknoopt aan de hoogste boom, enkel om hen een paar extra maanden te geven?

—————————————————————————————————————————————-

‘Jullie redden mijn leven ten koste van mijn kinderen en kleinkinderen – Ik wil niet dat het hele land naar de verdoemenis gaat om een paar ouderen nog een paar extra maanden in het ziekenbed te geven’

—————————————————————————————————————————————

Een 90 jarige Duitse vrouw, die haar hele leven in de gezondheidszorg heeft gewerkt, heeft in een open brief de vloer aangeveegd met de politici en hun coronabeleid. Ze ziet met lede ogen aan hoe het communisme terugkeert, hoe de vrijheid weer wordt afgebroken, mensen weer worden onderdrukt, en politici totaal onverschillig zijn voor het onpeilbare leed dat hun beleid veroorzaakt, wat een veelvoud bedraagt van het ‘verlengen met een paar maanden van de levens van enkele oude mensen.’ En ‘ik bepaal zelf wel of ik gered wil worden. Dat doet u absoluut niet!’ haalde ze uit naar CDU partijleider en premier van Nordrhein-Westfalen Armin Laschet.

‘Hooggeachte heer Laschet,

Mijn naam is Agathe P. Ik werd in 1930 in Hongarije geboren. Nu woon ik in een verzorgingstehuis in Troisdorf.

Ik heb het communisme in twee landen meegemaakt, en nu lijdt ik onder de derde vrijheidsberoving in mijn leven. En weer is het een typisch Duitse manifestatie. Ter verduidelijking: de Hongaren waren in eerste instantie altijd Hongaren, en pas daarna communisten. De Duitsers waren in eerste instantie steeds communisten, en pas ver daarachter Duitsers.

Ook nu is het redden van levens vooral een doel op zichzelf geworden, vóór de vraag of de mensen dit wel willen, of dat het überhaupt enige zin heeft. In dit tehuis zijn sinds mijn intrek 15 mensen gestorven, waarvan één eventueel aan corona. Daarvoor zijn alle andere gezondheidsproblemen en de behandeling daarvan schijnbaar niet meer belangrijk. Ik moet al maanden een tand laten trekken en een hartonderzoek laten doen. Geen kans, want zelfs de artsen zijn bang om de dood uit het bejaardentehuis binnen te halen. In mijn kennissenkring zijn een paar mensen gestorven omdat ze geen afspraken voor operaties kregen, of zelf te angstig waren om naar het ziekenhuis te gaan.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben mijn hele leven werkzaam geweest in de gezondheidszorg, eerst als secretaresse op de spoedhulp, later als hoofdsecretaresse van de chefarts ongevallenchirurgie. Daarom begrijp ik de paniek vanwege corona niet. Er zijn ongeveer 900 ziekten en verwondingen waaraan je kunt sterven, zelfmoord door de 145 verschillende diagnoses van depressie niet meegerekend. Dat betekent dat er dagelijks massa’s mensen sterven aan alle mogelijke oorzaken. Corona is geen verschil; in de winter sterven ouderen aan infecties, dat is altijd al zo geweest. Drie jaar geleden had ik de griep en ben bijna gestorven. Daar zat destijds geen enkele arts of politicus mee, maar nu is het de reden om van het land een gevangenis te maken?

Volgens het motto: de politici redden uw leven, desnoods over uw lijk heen. Deze vorm van dwanggeluk ken ik uit de DDR. Als ik morgen aan een hartinfarct sterf, dan kan dat u niets schelen, maar er wordt wel alles gedaan om te zorgen dat ik niet doodga aan corona? Snapt u eigenlijk wel hoe dat bij een 90 jarige overkomt?

Naar mijn mening bezondigen u en uw mededaders zich aan twee zaken:

1. U redt mijn leven ten koste van mijn kinderen en kleinkinderen. De onvoorstelbare kosten zullen het mijn nageslacht onmogelijk maken om net zo vrij en financieel onafhankelijk te leven als ik. Ik wil niet schuldig zijn aan het ongeluk van het nageslacht, ik heb dat niet besteld. Ik heb niet op de CDU gestemd om van mijn vrijheid beroofd te worden. Ik wil niet dat het hele land naar de verdoemenis gaat om een paar ouderen nog een paar extra maanden in het ziekenbed te geven. Net zomin wil ik dat ik verantwoordelijk wordt gemaakt voor de ervaring van de vrijheidsberoving. Ik wil er niet schuldig aan zijn dat mensen zoals u plotseling een mogelijkheid zien om de grondwet straffeloos ad absurdum te voeren.

2. Ik wil überhaupt niet gered worden*. Ik wil zelf bepalen hoe mijn einde eruit ziet, en mogelijk spreekt God daar ook nog een woordje in mee. Maar u absoluut niet! Na alle dictatoriale ervaringen, waar in mijn vroeg jeugd nog een paar fascistische types bijkwamen, wil ik in de laatste meters mijn vrijheid niet door bureaudaders (die binnenkort misschien weer apparatsjiks worden genoemd?) laten afpakken. Waarom? Om drie weken later aan iets te sterven dat wel uw toestemming heeft?

Zijn we zo weer op hetzelfde punt als 200 jaar geleden beland, toen men tegen de heersers moest roepen ‘geef mij vrijheid, Sire’?

Bekijk het simpelweg maar zo: als uw maatregelen ervoor zorgen dat ik de verkiezingen nog meemaak, dan zult u meemaken dat ik NIET op u zal stemmen. Als het communisme dan al moet, dan het origineel. Dan vindt de ondergang en de wederopbouw sneller plaats.’

* Gezien het feit dat in verzorgingstehuizen in tal van landen bejaarden kort na gevaccineerd te zijn in grote aantallen het loodje leggen, is het maar de vraag of het ‘redden’ van bejaarden überhaupt op de echte agenda van de beleidsmakers staat. Tenzij men met ‘redden’ een vorm van euthanasie bedoelt?

Xander


(1) Tichys Einblick

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Stuk: Na alle dictatoriale ervaringen, waar in mijn vroeg jeugd nog een…

  Gestopt met lezen.

  Geen tekst dat mij manipuleert, of vraagt na te denken waar dat niet nodig is.

  Dat werkt niet bij mij.

 2. Rienus: Het enige wat de burger nog mag uitmaken is zijn bedlampje en zijn levenslichtje.

 3. Ze doet precies wat men wil….van de oudere af te duur ze azen op hun pensioenen enz en dat met emo chantage u wil toch niet langer leven ten koste van uw kleinkind?
  Het is allemaal show ze geven helemaal niets om u leven of van wie dan ook.
  Het gaat om het kosten plaatje dat bepaalt of u langer word geholpen of dat u mag creperen.

 4. Al een paar maal aangehaald: Er groeit een situatie als in 1930 begon (de historie herhaald zich).
  Toen werden de organisatoren “bruinhemden” genoemd. Er is een associatie mogelijk: De club van “bruine tongen”.

 5. Zeer juist wat deze vrouw zegt. Het klopt, het staat de mens vrij of hij gered wil worden of niet en dat geldt ook voor het geloof. Shalom

 6. Het SarsCov2 virus is nog steeds niet geïsoleerd gevonden. Verschillende wetenschappers hebben via WOB-verzoeken gevraagd naar bewijzen van het bestaan van een geïsoleerd virus. Maar ze kregen geen bewijzen. Drosten (de Duitse leidende viroloog die als eerste de test leverde) werd zelfs 230.000 euro beloofd als hij het virus volledig kon aantonen. Ook Drosten kon het niet aantonen.
  Als dit virus al niet volledig is aangetoond, hoe kan men volledige zekerheid hebben als er zogenaamde varianten zouden optreden?? Het is een reus op lemen voeten, dat hele corona-beleid.
  Prof. dr. Stefan Hockertz (geen antivaxxer, maar wel tégen het experiment met deze injecties) verwijst naar dit artikel (vertaal rechtermuisklik): https://www.rubikon.news/rubrik/6/artikel/das-phantom-virus

 7. Rienus schreef: 26/02/2021 om 9:00 pm
  Inderdaad! De S*t*n heeft heel wat krijgservaring opgedaan sinds de leugen in het Paradijs en probeert altijd iedereen de trein in te jagen ( bijv het communisme) om dan zelf in de cockpit te gaan zitten. ( bijv Billie Keets of Klaus Schwabber )

 8. Gelukkig ben ik 1 van de weinigen die zeggen dat ze uit nl weg willen en die het ook echt heeft gedaan. Het kwam al bij me op in 2004 en na wat wikken en wegen toch in 2013 vertrokken. Een paar jaar gekend van shit had ik dat nou wel moeten doen ( wennen aan een andere cultuur en samenleving kost tijd) Maar ik voel me gelukkig en ben blij dat ik die stap heb genomen. Wat ik nu lees over al die onzin dingen als Corona ed regelingen dit en wetten zo pffff in nl leef je niet, je wordt geleefd. En iedereen vind het prima zolang ze er geen last van hebben. En nu is het punt aangebroken dat ze er wel last van hebben. Een beetje opstand hier en daar , maar dat helpt niet. Bundel jullie krachten en dan gaat het pas lukken, samen zijn we sterk. Maar een klein groepje hier en een klein groepje daar dat schiet echt niet op. Bundel massaal horeca, ondernemers en kleine zelfstandigen en maak een statement bv 3 maart gaan we met z,n Allen open en niemand stopt ons. En nee ik kom niet terug om jullie te steunen . Zoals ik al zei, velen in nl zeggen ik ga hier weg maar bijna niemand doet het. Ik ben blij dat ik het wel heb gedaan.

 9. De Corona is Satans plan om vele zielen weg te rukken maar de mens is net zo dom als vroeger ze willen niet luisteren naar de waarheid de laatste dagen zullen heftig worden en wr zijn er mee bezig alle vrijheid word weg genomen en het word als maar erger de wolf
  In schaapskleren de regeringsleiders

 10. Gelukkig duurt het niet lang meer en ruimen er miljoenen mensen over de gehele wereld op. Maar dit zal voor de illiminatie niet goed uitpakken. De great reset of de great escape?

 11. De wijze dame heeft het probleem van ouderen nobel op schrift gesteld. Zelf ben ik, vergeleken met haar, maar een snotneus van tachtig die echter volkomen achter haar gedachtegang staat. Tot de daders van al die gruwlijkheden, onder de valse naam corona, zijn degene die al hun leven lang bij iedereen de krenten uit de pap gepikt hebben: Zelfs het gezegde: Verbeter de wereld, begin bij jezelf is bij dat niet onder een noemer te brengen soort een parel voor de zwijnen.

 12. De waarheid achter het covid-19 bedrog, is erger dan de tweede wereldoorlog. Nu geen bommen en granaten, geen kogel wordt er verschoten, maar de doden zijn er straks niet minder door. Covid-19 is niets anders dan een door de elite georkestreerde massa moord op de wereldbevolking.

 13. Die vaccins zijn er helemaal niet om ons ( en zeker de ouderen ) te redden. Het zijn tijdbommen. De zwakkeren sterven er soms vrij snel aan ( dagen tot weken ), de jongeren krijgen binnen de maanden tot dik anderhalf jaar problemen.

  We gaan al een eerste voorproefje krijgen einde maart/april 2021 : dan komen de coronavisrussen weer terug, en zal snel blijken wat het effect van die experimentele vaccins is.

  Interessant om te beluieteren :

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.bitchute.com%2Fvideo%2FnCJgZLroYJiK%2F%3Ffbclid%3DIwAR0yQpH8aMjYQoinuPHKT6Fx7vUftkCTvSmwVX0_aEb_l2mmwJiidf5Bftw&h=AT1T7uzXGjdJwHLxHWH1EfNKCSM5lw_OobThRlohY6e2QlpvvAvMC2LEmWvkdDwzdakKEP7btbZ0nPgA9f_bov14mumLbypwdirr0pzKAD_si8kJhCU4dfCFeZtDpk88&__tn__=%2CmH-R&c%5B0%5D=AT1JJ7KwJqfbwpqqcnEo-qkbrjO-mniCffPE51LBhmIOyK1ybOo5VinSXhnQZWiHqo_FIXLzaleDiZYnNnuavz4oPsCfqGWIRlcCV67VTM52hB_JTU-JeNP42V-zDVTLN1EuMdl2a7DiQiToQtg564H6Nw

 14. Kan met hier spreken van een Vierte Reich ???

  Vaccinatie = abspritzen = euthanasie = miljarden euros en dollars aan pensioenwinsten ?

 15. Heel goed, zo’n brief. En dit is NIET het verhaal van “maar” een enkeling.
  Zo’n brief kan zonder meer gezien worden als een pars pro toto: Ze vertegenwoordigt een breed levend geluid! Maar overheden, pers en hun OMT’s weten het zogenaamd beter, hoewel ze geen zuivere wetenschappelijke cijfers onder hun beslissingen hebben staan.

 16. De opruiming van de mensen boven de 65 jaar levert honderden miljarden aan pensioengelden op. Voor de aankomende financiële crisis, waarvoor al een gat gegraven is dat nooit meer gedicht kan worden, is het al jaren een geliefd object om leeg te kunnen plunderen. Tijdens de zgn. verkiezingsdebatten is het heroverwegen al aangeroerd. NAZI Duitsland wist in WOII ook al hoe met het opruimen van bevolkingsgroepen veel ( geld, kunst etc.) was te halen. De ploerten van toen hebben het ei gelegd voor nu.

 17. Helaas heeft deze mevrouw groot gelijk! Het gaat niet om redden van de ouderen. Men maakt de ouderen hun laatste levensjaren tot een hel. Ze hebben gevangenisstraf met isolatie, omdat ze te lang zijn blijven leven. Ze willen hier met, volgens Pfizer voor ouderen ongeschikte vaccinaties om dat hun immuunsysteem niet meer goed werkt, proberen alsnog vervroegd een einde aan te maken.
  Immers bij vergelijkbare proeven met injecties bij SARS cov 1 stierven bij besmetting met het echte virus, alle proefdieren. Mooi vooruitzicht als het nu ook zo gaat.
  Helaas hebben we tegenwoordig geen volksvertegenwoordigers meer maar alleen harteloze mensen blijkbaar zonder moreel besef.

 18. Er lijkt een tendens te bestaan die verkondigt dat datgene wat centraal wordt bepaald goed is.
  Vroeger noemde men zoiets communisme en nu zou het allemaal verstandig lijken, blijken en moeten, Er worden veel dogma`s van stapel gehaald en evenzoveel waanzinnige waarheden geprint als zou de burger enige keuze hebben.
  Ja de burger heeft enige keuze en ik wakker die ook van harte aan.
  verwerp alles wat centraal tot stand komt en verzin er een list omheen.
  Geluk en bericht mij op skype: rini.dam als er vragen zijn.

Comments are closed.