19 jaar na 9/11: Universiteit bevestigt definitief dat WTC gebouw 7 werd opgeblazen

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse post-9/11 oorlogen hebben tussen 37 en 59 miljoen mensen op de vlucht doen slaan

—————————————————————————————————————————————–

Mainstream media zetten het nog steeds lacherig weg als een ‘complottheorie’, maar dat 9/11 een false-flag operatie was is inmiddels door vele duizenden wetenschappers en experts ondubbelzinnig aangetoond. Op 25 maart publiceerde de Universiteit van Fairbanks (Alaska) het definitieve rapport waarin werd bevestigd dat WTC gebouw 7 onmogelijk door een brand kan zijn ingestort, maar ‘door de gelijktijdige vernietiging van elke ondersteunende kolom van het gebouw over de hele hoogte‘. Oftewel: dit gebouw, dat in slechts 2,5 seconden volledig instortte, werd 100% zeker opzettelijk opgeblazen. Het doel hiervan werd al snel duidelijk: oorlog voeren.

Tussen de 37 en 59 miljoen mensen in Azië en Afrika zijn door Amerika’s ‘war on terror’ van huis en haard verdreven, zo blijkt uit een nieuwe studie (2). De enorm toegenomen wereldwijde haat tegen de VS en zijn bondgenoten is dus goed verklaarbaar. Ook Donald Trump, de eerste president in zeer lange tijd die geen nieuwe oorlog begon, kan vermoedelijk niets meer veranderen aan wat George Bush jr. en Barack Hussein Obama met hun massale vernietigingen en moordpartijen op honderdduizenden burgers hebben aangericht.

‘Gelijktijdige vernietiging van elke ondersteunende kolom’

Het onderzoek van de Universiteit nam 4 jaar in beslag, en maakt onder andere gebruik van computersimulaties. Professor Leryo Hulse, hoofd van deze simulaties, verklaarde dat ‘uit onze studie is gebleken dat de brand in gebouw 7 de structuur niet had kunnen vernietigen. Het gebouw stortte snel, symmetrisch en precies op zijn fundering in. De val werd niet veroorzaakt door brand, maar door de gelijktijdige vernietiging van elke ondersteunende kolom van het gebouw over de hele hoogte.’ (Klik op deze Ani-GIF:)

Richard Gage, voorzitter van de non-profit organisatie Architects and Engineers for the Truth About 9/11 die het initiatief nam tot het onderzoek, reageerde dat ‘de hele Amerikaanse bouwgemeenschap, de media en de regering nu nota moeten nemen van deze bevindingen, en een nieuw grootschalig onderzoek moeten beginnen.’

‘Kolossale fouten gemaakt door officiële commissie’

In het officiële overheidsonderzoek naar 9/11 zijn volgens diverse organisaties met duizenden experts kolossale fouten gemaakt, hoogstwaarschijnlijk om de waarheid over de aanslagen op de WTC torens in New York en het Pentagon in Washington achter slot en grendel te houden. De officiële commissie heeft rapporten van experts van de Veterans Association, de Association of Firefighters en de Association of Air Traffic Controllers, waarin werd geconstateerd dat de officiële conclusies niet overeenkwamen met de feitelijke oorzaken van de ramp, naast zich neer gelegd.

Zo is ook het National Institute of Standards and Technology (NIST) al die tijd blijven volhouden dat WTC-7 de eerste stalen wolkenkrabber ooit was die volledig door brand werd verwoest. Nu is er een formeel verzoek bij het NIST ingediend om dit standpunt te herzien. Een nieuw onderzoek zou wel eens de ware schuldigen van deze (false flag) aanslag kunnen aanwijzen, en ingrijpende politieke consequenties kunnen hebben. (1)

Architects & Engineers for 9/11 Truth diende al in 2019 samen met het ‘Lawyers Comittee for 9/11 Inquiry’ en diverse nabestaanden een officiële aanklacht in tegen de FBI en de officiële 9/11 Commissie, omdat het vele bewijs dat de drie torens door van tevoren geplaatste explosieven werden vernietigd, nooit serieus is onderzocht.

Twee hoogste torens werden eveneens opgeblazen

Het universitaire eindrapport roept automatisch de vraag op of de twee hoogste WTC torens niet eveneens opzettelijk zijn opgeblazen. Alle TV-beelden en computersimulaties, alsmede (gecensureerde, genegeerde en/of onderdrukte) getuigenverklaringen en meningen van onafhankelijke experts bevestigen namelijk dat ook deze torens onmogelijk rechtstandig op hun basis hadden kunnen instorten door de impact van een vliegtuig en de daarop ontstane kerosinebrand. Al zouden WTC 1 en 2 compleet zijn uitgebrand, dan nog had niet één stukje van deze massieve torens hoeven instorten.

De rechtstandige instorting met ‘vrije val’ snelheid van alle drie de torens was overigens al meer dan voldoende bewijs dat het enkel en alleen om een ‘gecontroleerde demolitie‘ kon gaan.

Ik zeg onverbloemd tegen mensen dat het een misdaad was, een massamoord,’ verklaarde de voormalige marinier en 9/11 brandweerman Christopher Gioia. ‘Dat was alles wat het was. 3000 mensen zijn in koelen bloede, voor onze eigen ogen op TV, vermoord.’ Gioia zei dat alles wat er op 9/11 is gebeurd wijst op ‘een zeer goed gepland complot… Naar mijn mening is dit (de officiële 9/11 verklaring) psychologische oorlogsvoering. Men heeft de focus voortdurend van de feiten naar dramatiek verlegd.’ (4)

Mainstream media blijven onzin en flauwekul over 9/11 verkondigen

Desondanks blijven de mainstream media al bijna 19 jaar het extreem ongeloofwaardige, en bovendien totaal ontkrachte flauwekulverhaaltje volhouden dat een handjevol moslimterroristen, waarvan de ‘piloten’ amper een sportvliegtuigje konden besturen, in staat waren om manoeuvres met grote passagiersvliegtuigen te maken waarvan zelfs de meest ervaren verkeerspiloten hebben gezegd dat deze onmogelijk zijn uit te voeren, zelfs niet door de allerbeste experts.

Minstens zo erg is dat de meeste mensen hun verstand compleet bij het grofvuil lijken te hebben gezet, omdat ze de absurde officiële onzinverklaring nog steeds blindelings voor de waarheid houden, en al het keiharde bewijs van het tegendeel afdoen als ‘complotdenken’.

 

Xander

(1) Dmitry Sedov / Strategic Culture Foundation (Asia-Pacific, algemene site) via IMPERSKIE NIEUWS – https://t.me/imp_nov /
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur DrBurningBunny , Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
(4) Epoch Times

Zie ook o.a.:

12-09-2018: 18 jaar na 9/11: Universitair onderzoek bevestigt dat WTC-7 toren opzettelijk werd opgeblazen (/ Brandweerman 9/11: ‘Veel bewijs dat het een massamoord en geheime agenda was’ – Brandweercommissarissen: Overweldigend bewijs van vooraf geplaatste explosieven)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

62

 1. “Zelfs al zouden de burgers nog tien keer meer wantrouwig zijn ten opzichte van de politiek en de mainstream media, dan nog zijn ze wellicht niet wantrouwig genoeg….” (Anonymous)

 2. Kijk op uw gemak naar deze opname vanuit een appartement gefilmd. Nadat het vliegtuig is ingevlogen, volgt er een explosie. Dat tast die etages behoorlijk aan. Dan hevige branden, en dan zakt die hele top naar beneden. https://www.military.com/video/operations-and-strategy/domestic-terrorism/9-11-attack-filmed-from-ny-apartment/1161678567001
  Hier beseft men pas goed hoe groot die gebouwen waren en wat een ramp zich voltrok.En de machteloosheid van de brandweer.
  Niet alle moslims zijn terroristen. Maar Bin Laden was het zeker. Zelfmoordacties zijn er vaker gepleegd.
  @Elo020: Wat denkt u te bereiken met zo’n dubbelzinnige post? Onbegrijpelijk dat na zoveel beschikbare informatie, mensen nog geloven in fantasieën over 9/11.

 3. @amo
  Laten we 9/11 even buiten beschouwing en laat het filmpje van de ineenstorting van dit gebouw (WTC – gebouw 7) zien aan 100 mensen die in het vak zitten van het slopen van gebouwen. zonder er bij te zeggen dat het om 9/11 gaat.
  Hoeveel mensen op die 100 zullen zeggen: “Knap staaltje vakwerk.”
  Als men op internet dan nog eens het filmpje bekijkt van dat flatgebouw dat enkele jaren geleden uitgebrand is in Londen (Grenfell Tower 90 doden) en wat er de dag nadien nog van recht stond in vergelijking met WTC-gebouw 7 denk ik toch dat men zich hier terecht de vraag kan kan stellen of er hier niks meer aan de hand is/was.

 4. Iets klopt er niet met het verhaal. Hoe zit het met die piloten? Heeft de Amerikaanse overheid een afspraak met hen gemaakt om zelfmoord te plegen en om de passagiers hiervoor op te offeren? En die ca. 3000 slachtoffers in de torens? Ofwel de overheid heeft massaal duizenden mensen laten vermoorden om een oorlog te voeren. Wil dit nog even uitleggen Xander?

 5. Karel van Wolferen verwoordde het eens heel treffend.

  De officiële versie luidt dat moslims een samenzwering hebben gevormd tegen de VS. Ze hebben een complot voorbereid om de VS te laten vallen met een aanval op de WTC’s

  En een ieder die aan deze officiële versie twijfelt wordt een complotdenker genoemd.

 6. @Amo

  Je hebt helemaal gelijk. Alles waar ze meekomen is al lang weerlegt, gedebunked of wat dan ook. De complotdenkers zijn in mijn ogen gehersenspoelde schapen. Mooi dat ook jij inziet dat iedereen die in het officiële 9/11 verhaal gelooft een complotdenker is.

 7. blijkbaar zijn op dit forum gasten die het wel lekker zijn gaan vinden om de moslims de schuld te geven van zoveel ellende afgelopen decenia. de waarheid over 9/11 pakt dit van ze af, het is een te grote stap om de schuld van alle moslim ellende die de oorlogen hebben gebracht na 9/11 naar de deep-state gristen-yanks over te hevelen

 8. Dotje, vertel me dat verhaal eens over dat vliegtuig tijdens de 2e wereldoorlog. Waar hebt u dat vandaan gehaald?

 9. Waar zijn dan de mensen die in het vliegtuig zaten gebleven dan? En de vliegtuigen zelf?

 10. @Niles. Ik heb mij ooit zeer verdiept in deze materie. Heb ook die complotterfilmpjes als Zeitgeist destijds gezien en heb gezien hoe ze boordevol halve waarheden zitten. Stuk voor stuk zijn die aluhoedjes verhalen gedebunkt. En behoorlijk grondig: Herkomst opgezocht, getuigen gehoord.
  Complotters komen ook zelden met feiten. Het zijn vaker reacties met verwijten dan met feiten.
  Ik voor mij vindt die 9/11 complotten lachwekkend, omdat ze in strijd zijn met wat mogelijk is.
  Ik moest dit blog maar gaan verlaten.

 11. Overigens was er in de Tweede Wereldoorlog een vliegtuig in het Empire State Building gevlogen waarvan helemaal geen enkel sein van instorting is geweest terwijl de brand veel heftiger was. Daarnaast is er in de hele wereldgeschiedenis nog nooit een toren ingestort door een brand hoe heftig deze ook was. Op 9/11 waren het er opeens een stuk of 3 kort na elkaar na een relatief korte brand. Heel verdacht…. Daarbij komt ook nog het feit dat in de maanden voor 9/11 er veel sprake was van een noodoefening. Al de tijd van deze noodoefeningen bij elkaar opgeteld is genoeg om een heel gebouw te voorzien van dodelijke explosieven. Larry Silverstein, eigenaar van de WTC1, 2 en 7 heeft een paar weken voor de dodelijke crash voor 5 miljard aan verzekeringen afgesloten voor deze gebouwen. Daarnaast zijn er zelfs telefoongesprekken opgenomen waarin Larry zegt dat ze WTC 7 gaan neerhalen: We gonna pull it… Hoezo geen bewijs. De eigenaar heeft het zelf geadviseerd om het gebouw neer te halen en iedereen roept dat het door vuur komt…. Verdacht…. Zo zijn er nog tal van bewijzen of in ieder geval andere percepties op de waarheid die misschien helemaal zo gek niet zijn… Wat denk je bijvoorbeeld van het feit dat volstrekt onervaren vlieger( ze kregen niet eens een Cesna mee bij bewijs van hun vliegkunsten op een vliegveld) op die hoogte met een onmogelijke snelheid( de lucht is beneder veel dikker als boven. De luchtweerstand is hoger waardoor het bereiken van een hogere snelheid heel ingewikkeld en voor de motor nagenoeg onmogelijk is.) de vliegtuigen zo precies in een toren kunnen vliegen. Het is met een straaljager en ervaren piloot heel ingewikkeld om deze vliegbewegingen te maken laat staan voor een volgeladen Boeing 747. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tuurlijk we weten het niet, maar vraagtekens zijn heel terecht bij dit verhaal.

 12. Er is hier wel degelijk een verklaring voor te vinden. Sadam Hoessein dreigde de olie niet meer in dollars maar in euro’s te betalen en te verkopen. Dit zou betekenen dat heel het Amerikaanse banksysteem zou omvallen en voor wereldwijde chaos zorgen. Amerika had daarom een false flag aanval nodig. Dit komt al vaker voor bij de Amerikanen. Zo ook het plan om met zogenaamde Cubaanse terroristen de Amerikaanse bevolking aan te vallen en dan Cuba de schuld te geven en te invaseren. False flag dus. Gelukkig hadden we in 1962 nog wel een president, Kennedy, die dit tegen hield. In 2001 helaas niet…..

 13. Er zijn nooit vliegtuigen in de WTC gevlogen,helemaal niet.
  Ze hebben technieken dat ze een vliegtuig stil kunnen laten hangen in de lucht,met andere filmpjes op YouTube,je heb ze misschien wel eens gezien.
  Nee ze hebben de boel opgeblazen en geraffineerde tech gebruikt,heel de wereldbevolking moest geloven dat het vliegtuigen waren,maar nee niet.
  Er is iemand die het gezien heeft en heb er een boek over geschreven,en daar kwamen ze met dit verhaal.
  Een vliegtuig van aluminium kan niet zo smooth dwars door stalen balken heen vliegen en er aan de andere kant er uit komen want daar zijn bewijzen van,op bepaalde filmpjes kan je dat zien,zonder beschadigd te raken,mensen er zijn geen vliegtuigen gebruikt!

 14. @amo Als u wat de main stream media verkondigd blijft geloven en zelf geen degelijk onderzoek doet naar de echte feiten, dan heeft u hier geen recht van spreken. Wat u beweert is natuurkundig onmogelijk! Dus verdiep uzelf eerst in de materie en kom dan nog eens terug met echte argumenten.

 15. De BBC broadcaste de val van WTC7 nog voor dat er daar iets aan de hand was.

 16. Amo op 5:05, de waarheid ligt ergens in het midden. Je noemt ‘ duivels’ en ‘grote satan’. Ik heb hier een foto uit de krant van 1998 met een gevechtsvliegtuig met de naam ‘satan’ erop. De NAVO was toen aan het oefenen voor Kosovo. Waarom zou je je vliegtuig satan noemen?

 17. hendrik1730 schreef:
  12/09/2020 om 1:37 pm
  Met je verhaal ben ik het helemaal eens. Het dringt na 19 jaar nog steeds niet echt tot de mensen door en sommigen willen het echt niet horen.

 18. @ Emile 12/09/2020 om 1:59 pm

  Uiteraard worden dit soort lieden nooit levend opgepakt. Ze krijgen beslist geen kans zich voor een tribunaal te verantwoorden. Stel je voor, dat ze zich vastgrijpen aan de laatste strohalm en de waarheid gaan vertellen. Nee, dat is niet de bedoeling. Hun vonnis ligt immers al bij voorbaat vast. En nee nee nee, daar kan en mag beslist niet aan getornd worden. Gewoon afmaken, dan is het probleem opgelost. De waarheid wordt onder de pet gehouden en de toedracht van de moord wordt onder de mat geveegd. Het plebs wordt wel met uitgebreide berichtgeving over onbelangrijke zaken afgeleid. En nu oorverdovende stilte en weer over tot de orde van de dag. In de geschiedenisboekjes wordt de oorlog gerechtvaardigd. En de Nieuwe WereldOrde is weer een stap dichterbij. Heil satan.

 19. @ Oma schreef 12/09/2020 om 4:59 pm

  Oma je hebt het helemaal in de smiezen. Het wordt nu hoog tijd dat all die andere makke schapen wakker worden.

  De tijd dringt. De klok kan elk moment 12 uur slaan. En dan is het te laat. Dan is het gedaan met ons. Dan is er geen democratie meer. Dan is het gedaan met onze vrijheden. Dan zijn we een communistisch land onder Duitse heerschappij. Dan hebben we Stasi en Vopo’s en klikspanen. Dan worden kinderen op school uitgehoord over thuis. Het wordt nog veel erger dan de DDR ooit was.

  Ja, in de communistische heilstaat zullen alle varkens gelijk zijn, maar sommige varkens, die van de enige toegestane extreem-linkse politieke partij, zullen gelijker zijn dan de andere varkens.

 20. Opgeblazen en dat moet 4 jaar duren aan onderzoeken.
  Want stel dat het een natuurramp was……

 21. De top van die twee gigantische gebouwen was na de explosies en de branden instabiel geworden. Ongeveer 20 etages drukten op vernietigde fundamenten. Na 53 (Z) resp. 1 uur en 58 minuten (N) zakte die top in zijn geheel naar beneden. Alle vloeren eronder konden dat inzakkende gewicht van die etages niet dragen, en zo ontstond er een domino-effect naar beneden. Precies zoals op de beelden te zien is.
  De muren van het Pentagon waren van versterkt betond: Dat laat geen keurig silhouet na als er een vliegtuig invliegt. Er zijn foto’s waarop delen van het vliegtuig te zien zijn bij het Pentagon: Foto’s kort na de ramp gemaakt.
  Gerenommeerde pathologen hebben zeer gewetensvol op de rampplekken DNA verzameld: Zaten die allemaal in het complot?? Het scenario van de complotdenkers m.b.t. 9/11 is domweg niet mogelijk!

 22. Alle, werkelijk álle claims van de complotters zijn allang weerlegd! Met uitgebreide documentatie. Met bronnen. Maar mensen oordelen zonder verstand van zaken. Vinden geruchten kennelijk veel interessanter. Maar bedenk wat een gevolgen het heeft als we werkelijk geloven dat de VS haar eigen burgers heeft vernietigd met deze meest duivelse methode: dan wordt de VS zomaar de grote satan. Terwijl we de schuld toch echt moeten zoeken bij een groep islamitische zelfmoord-moordenaars.
  Als dat na 19 jaar allemaal niet gelezen is, terwijl het internet toch alle informatie geeft, dan ontbreekt er kennelijk een wil om zich echt te verdiepen. Waar zijn die passagiers dan wel gebleven, als ik vragen mag.
  En twee gigantische torens voorbereiden als bij een sloopproject, is gewoon onmogelijk om dat in het geheim te doen: Dagelijks werkten er vele mensen en kwamen er vele bezoekers.
  Het complotverhaal rammelt echt aan alle kanten.

 23. Zoals de onbestaande massavernietigingswapens van saddam hoessein de inval en oorlog tegen irak moesten rechtvaardigen, zo werd 9/11 als dekmantel gebruikt om de haat tegen alle moslims wereldwijd aan te wakkeren om oorlogen/militaire aanwezigheid te kunnen rechtvaardigen in afghanistan (@amo: want dáár zat bin laden in de bergen?) syrie en het hele midden oosten te destabiliseren.
  Het manipuleren van haatdragende geradicaliseerde jihadi’s om martelaren te worden door deze aanslagen op amerikaanse ongelovigen te plegen op hun eigen grondgebied die de wereld zouden schokken, was gemakkelijk..
  Schaakspel van op machtsbeluste elite/politici op wereldniveau waarbij menselijk leed, destructie van ganse gemeenschappen en het op de vlucht jagen van ganse bevolkingen werden gebruikt als pionnen op een schaakbord om de westerse welvaart te vernietigen voor dictatoriale machtscontrole door een elite groepje, bezeten door werelddominantie.
  khadaffi moest uit de weg geruimd worden zodat miljoenen afrikaanse moslimvluchtelingen doorgang konden vinden naar europa, khadaffi was de buffer die deze stroom vluchtelingen tegenhield en hij moest daarvoor opgeruimd worden met publieke goedkeuring onder het mom, weeral, om een volk te ‘bevrijden’ van een dictator en democratie te brengen…
  Daarbovenop de wereldwijde corona hoax, ook enkel uit machtswellust voor de big brother dictatuur tesamen met het uitdunnen van de wereldbevolking door het lucratieve gifvaccin.
  Wat een ziekelijk gestoorde specimen bevat het mensdom, deze schaduw-complotters die achter de schermen aan de touwtjes trokken van 9/11 (telkens hetzelfde groepje ‘elitairen’) horen publiekelijk met naam en toenaam bekend gemaakt te worden, zich voor de rechtbank en nabestaanden te verantwoorden voor deze gruwelijke massamoord en voor wat ze nog gepland hebben en dat zich nu ontvouwt.
  En de ware toedracht komt uit want niks kan nog verborgen blijven.

 24. Dus zonder de ongestudeerde massa die riepen; dit kan niet, zijn het de kennisheren die jaren later waar het geen Amerikaan -gene ene ruk- meer uit maakt het wat of hoe een conclusie hebben gelijkwaardig een basisschool kind nog begrijpt.
  Tis opgeblazen.

  Punt.

 25. Heel goed mogelijk dat WTC gebouw 7 werd opgeblazen .
  Dat laat onverlet dat de Twin Towers gewoon zijn ingestort door de vol met kerosine getankte vliegtuigen die er in vlogen. In de zuidelijke toren vloog het laatst een vliegtuig in, maar deze stortte het eerst in. Logisch, want het vliegtuig vloog er lager in, er kwam dus meer druk op de verbrande verdieping en deze verdieping begaf het dus ook sneller. De torens zijn ook niet ingestort zoals WTC 7.

 26. @ Sookie Stackhouse 12/09/2020 om 11:16 am

  Het gaat niet altijd om de knikkers, veelal gaat het om het spel.
  Geld is nooit vies, al stinkt het nog zo erg.
  Geld, dat stom is, maakt recht, wat krom is.
  Als de belangen groot zijn, is geld nooit een probleem.
  Geld doet wonderen en smeert vele raderen.
  Ook zwijggeld kan gaan praten.
  De waarheid komt veelal pas boven water na verjaring van de misdaad.
  Gewetenswroeging kan heel zwaar gaan wegen.

  Voor veel lieden, die op het punt staan het tijdelijke met eeuwige te wisselen, doet veelal de behoefte zich gevoelen, om met het geweten in het reine te komen. Zwijgplicht weegt dan opeens veel minder zwaar. Menigeen doet op zijn sterfbed alsnog zijn/haar verhaal. Anderen hebben het reeds eerder op schrift gesteld en ergens veilig gedeponeerd met de opdracht het te publiceren na hun verscheiden. Hoe zinvol is het, om een rancune te wreken op nabestaanden, als het zwijggeld reeds heeft gesproken ???

 27. Jammer dat de dader (Osama Bin Laden) nooit in een rechtbank gehoord is. Weet iemand waarom hij nooit is voor moeten komen? Evenals volgens mij Saddam en Khadaffi, etc…

 28. WTC7 : was allang geweten – daar zaten de dossiers van het frauduleuze Enron failliet,

  WTC1 en 2 : waren evengoed stalen wolkenkrabbers, met de dragende structuur ( gezien hun hoogte ) aan de UITENKANT en rond de centrale liftschachten. Een jetliner die daarin crasht wordt als een papiertje uiteengereten en richt GEEN structurele schade aan.

  De kerosinebranden die erop volgden genereren geen temperaturen die hoog genoeg zijn om staal week te maken. Er is nog NOOIT ergens een stalen skyscraper ingestort na een zelfs een dagenlange brand.

  En als kers op de taart: de 2 WTC 1 en 2 torens stortten binnen de paar UUR netjes verticaal in op hun grondvesten, daar waar iedereen die nog maar 1 artikel las over controlled demolition weet hoe moeilijk dat te doen is zonder grondige voorbereidingen, simulaties en springladingen die zeer nauwkeurig getimed moeten afgaan of de boel gaat “scheef”. In de funderingen werden dagen nadien nog oververhitte brandhaarden aangetroffen met compleet gesmolten staat ( 1800+ gr C ) met sporen van thermiet-achtig materiaal.

  2 dagen na de feiten reden er in NY al hele colonnes vrachtwagens af en aan om alles op te ruimen EN sofort af te voeren naar Z Korea voor recyclage ( geen sporen meer ) – goed gepland! Na hurricane Katrina ( N Orleans – 4 dagen van tevoren aangekondigd ) liggen NU jaren na de feiten nog hele wijken en voorsteden in PUIN – daar werd tot op de dag van vandaag niets opgeruimd.

  En DAT zou gebeurd zijn door 2 jetliners daar in 2 torens aan 1 kant assymetrisch in te vliegen? Kom zeg, dat gelooft toch niemand met een IQ groter dan zijn schoenmaat.

  De andere jetliners ( Pentagon bvb. ) : o, geen inslag van de vleugels te zien en de motoren waren “verdampt”. De lokale beelden van bewakingscamera’s : in beslag genomen. Jaja, we hebben het begrepen.

 29. In de jaren na de precies verticale instorting van de drie gebouwen vertoonde Discovery Channel een hele reeks films van door Controlled Demolition experts met behulp van strategisch geplaatste explosieven gesloopte gebouwen.
  Deze gebouwen stortten precies verticaal neer, juist zoals de gebouwen op 09//11/2001
  Toeval bestaat niet.

 30. Ook al zou dit in het 8 uur journaal komen. Alleen de mensen die een beetje weten hoe de vork in de steel zit zullen zich gerechtvaardigd voelen. De rest van de mensheid zal geen boe of ba roepen. De meeste mensen zijn al zo murw van alle tegenstrijdigheden die de laatste decennia omtrent alles rond onze oren vliegen dat vandaag de dag de waarheidsvindingen geen gesprek van de dag of feestjes meer is. Men kijkt niet meer op, helaas.

 31. @Amo.
  Heb je er ooit eens over nagedacht dat de mensen die weten maar zwijgen hele mooie en leuke dingen beloofd zijn om hun mond te houden? Of er juist dreigementen zijn geuit mbt familie oid bij het de mond voorbij praten? Dat het niet zo kan zijn omdat er teveel mensen bij betrokken zijn is de grootst mogelijke onzin. Dat mensen graag hun mond houden als ze bij een clubje mogen is al zo oud als de weg naar Rome!

 32. Toendertijd ging het verhaal ook dat uit gebouw 7 de avond voor de “aanslagen” de goudvoorraden op werden gehaald op last van de burgermeester…..

 33. Het was niet de bedoeling ; het was een ‘doorgestoken kaart’. Ook zijn er foto’s van een busje in New York waarop exact een afbeelding staat van deze aanslag, weken voordat deze tragedie plaats vond. Jammer genoeg kan ik deze foto niet op deze site plaatsen. Onderstaande link is echter wel héél ‘bijzonder’ , ruim voordat WTS 7 instortte …. werd het al wereldkundig gemaakt.

  https://youtu.be/677i43QfYpQ

 34. Zeeuwse 11/09/2020 om 8:41 pm

  Heel goed, dat u het begint te begrijpen, hoe de wereld echt in elkaar steekt.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  De waarheid is wellicht anders, dan u bevroedt.

  Het zijn de hogere belangen die bepalen.
  Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel.
  Niets is voor het zomaar, alles dient een doel.

  Het geheel is meer, dan de som van de delen.
  Schone schijn bedriegt.
  De mantel der liefde bedekt veel kwaad.
  De adder verschuilt zich in het gras.
  De leugen regeert vanuit het duister.
  Transparantie en openheid verhullen de duisternis.
  Propaganda zet u op het verkeerde been.
  Met halve waarheden worden hele leugens verteld.
  Op uw gemoed, angsten en zwakheden wordt sluw ingespeeld.

  De suggestie doet zijn werk.
  Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
  Wat mòet zijn, wordt u voorgekauwd en door de strot gedauwd.
  Ballonnetjes worden opgelaten en verdwijnen in het niets.
  Hapklare brokken laten zich schrokken.

  De waarheid is verborgen in het volle zicht.
  Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
  Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
  Ook tussen de regels door valt veel te lezen.
  Let op de dubbele pen, waarmee is geschreven.
  Bemerk de gespleten tong, waarmee wordt gesproken.
  Signalen en symbolen zeggen meer dan 1000 woorden.
  Meten is weten, maar ook cijfers liegen en bedriegen.
  Snelle praat, mooie plaatjes en wollige woorden kenmerken de leugens.

  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  Wordt wakker en wees alert !!!
  Gebruik uw gezonde naprakkedenkizeervestand.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Een goed verstaander behoeft slechts een half woord.

 35. Was daar 4 jaar ‘studie’ voor nodig om er achter te komen dat dit een meesterwerk was inzake controlled demolition?
  Aan de hand van de beelden m.b.t het insorten van building 7 kun je direct al vaststellen dat we hier te maken hebben met het doelbewust opblazen van dit inmense gebouw.

  En wat hebben de echte samenzweerders nog meer in petto voor de wereld?
  (Ik denk en vrees niet veel soeps)

 36. Ik heb toch echt op die dag echt vliegtuigen het wtc in zien vliegen en we hebben ook al die mensen die op straat liepen op dat moment met schrik naar boven keken en vol afschuw zagen hoe vliegtuigen die wtc torens invlogen,dus was dat nu gedaan echte arabische kapers of zijn die vliegtuigen op afstand bestuurd i.o van ?Of hebben ze fake filmpjes laten zien met af en toe live beelden om het allemaal echt te doen lijken dat die aanslagen van buiten door buitenlandse terroristen kwamen!?

 37. @White Loon. Beton en ijzer verdampt? Waar haalt u dat vandaan? De vliegtuigen vlogen in op volle snelheid met nog bijna alle kerosine. Dat geeft eerst een enorme explosie en daarna de branden. Maar die explosie verwoestte de fundamenten van tientallen verdiepingen, die na een tijd inzakten, waarna een domino-effect naar beneden.
  De namen van de medici die hebben helpen zoeken naar de menselijke resten zijn bekend.
  De slachtoffers kwamen nooit meer thuis.

 38. “dat men 1 überhaupt dna hebben kunnen vinden”

  pfff Nederlands is moeilijk………. “hebben” moet natuurlijk “heeft” zijn…… dat krijg je wanneer je iets in een tekst (voor het verzenden) nog even vlug aanpast en het geheel daarna niet meer goed leest………….

 39. nou , sorry Amo , ben helemaal niet met je eens. Hier speciaal voor jou 2 documentaires, Loose change
  deel 1 en 2 , en Zeitgeist deel1. O ja de bewijzen zoals het gegaan is zijn een lachertje……

 40. @Rienus. Het gaat niet om het beleid van Saudi-Arabië. Dat beleid is heel anders dan dat van de VS. De VS heeft bij de buitenland-politiek altijd gezegd dat deze het VS-belang moet dienen. SA handelt niet tegen het belang van de VS, en daarom kan de VS er contacten mee onderhouden. Dus waarom zou men dan in dit zogenaamde complot kiezen voor kapers van Saudi-Arabische afkomst? Daar zit geen enkele logica in.
  Bovendien vereist het geen bijzondere vliegvaardigheid om op volle snelheid in te vliegen op een doel. Ze hoefden niet op te stijgen (ze kaapten tijdens de vlucht) en ze hoefden ook niet netjes te landen.

 41. @amo schreef:
  11/09/2020 om 7:26 pm Waar zijn al die passagiers gebleven? Hun restanten werden bijna allemaal geïdentificeerd a.d.h.v. het DNA.

  Als er een vuur is dat zo heet is dat het beton en ijzer verdampt, vindt jij het dan niet erg bijzonder dat men 1 überhaupt dna hebben kunnen vinden, dat ze dna konden lokaliseren en isoleren en dan ook nog eens konden vertellen van wie dat dna was? Ik vind dat heeeeeeeel erg knap, zelfs in een slechte B-film zouden ze zo\n scenario wegens absurditeit afwijzen.

  Shalom

 42. Ik geloof niet dat het een complot was. Alleen moslim terroristen waren tot deze wandaad in staat. Een normaal mens pleegt geen zelfmoord door zich in een wolkenkrabber te vliegen.

 43. amo schreef:
  11/09/2020 om 7:26 pm
  Het geloof in de officiële versie is onder Amerikanen veel minder dan hier in Europa en volgens mij is dat een van de redenen dat Trump president is geworden. Verder in je verhaal laat je duidelijk blijken niet zoveel van de situatie in het MO te snappen. Het officiële bewind in SA is natuurlijk in lijn met de VS (centjes centjes en nog eens centjes), maar de zogenaamde kapers waren zorgvuldig gekozen op hun vliegvaardigheid (ahum) en het feit dat ze ideologisch geen enkele band hadden met SA.

 44. ‘De oorlogen van Amerika hebben miljoenen doden gekost’.
  Is dit niet een beetje té algemeen gesteld? Telt de Tweede Wereldoorlog daar óók in mee?
  Telt ook mee hoe Zuid-Vietnam niet communistisch wilde worden? Telt ook mee hoe Zuid-Korea niet communistisch wilde worden?
  Dat anti-Amerikanisme komt van de linkse agenda. En dat werd aangewakkerd door de propaganda (Agitprop) vanuit USSR-Moskou.
  Amerika heeft over het algemeen geen zin in die buitenlandse oorlogen. Het isolationisme was vaak de voorkeurspositie van de VS.
  Maar als landen werden bedreigd door (communistische) dictaturen, was de VS bereid deze volken te steunen. Zit men eenmaal in een oorlogssituatie, wordt het de strijd van “Jij doodt mij of andersom”.
  Amerika is het enige land dat de westerse vrijheden nog daadwerkelijk wil en kán beschermen. De teleurstelling was natuurlijk enorm toen bleek dat volken in het Midden-Oosten die Amerikaanse vrijheden niet bleken te verwelkomen. En daar speelt de islam een grote rol.
  Die les heeft Trump zeker geleerd.

 45. Lees David Icke: The Trigger, daar wordt het hele verhaal vanaf de oorzaken en de grondige slechtheid van de betrokken presidenten en generaals, Dick Cheney ook inderdaad, nauwkeurig beschreven. Pas als je de achtergronden leest kun je echt begrijpen dat het gebeurd is en van A tot Z gepland. Er zijn wel een aantal fouten gemaakt, waardoor het door enigszins slimme mensen te ontraadselen valt. En dan past ook de hele puzzel in elkaar.
  Daarvoor moet je dan wel door een dikke pil heen (850 bladzijden). Heb hem nog niet uit, maar is zeer de moeite waard omdat je dan ook andere delen van de wereldgeschiedenis begrijpt.
  Inclusief de toestand waar we nu in zitten.
  Tschau!

 46. iedereen weet dat dit een komplot is alleen domme schapen niet komt door liegende msm en door Soros en Bill gates nu weer die chemtrails samen met 5G en corona vaccin om ons te controleren zorgt voor diktatuur van Rutte en Merkel

 47. “Net de dag voor 9/11 op 10 september meldde de inspecteur-generaal dat $ 2,3 biljoen ontbrak in de boekhouding van het ministerie van Defensie. Rumsfeld verklaarde voor het Congres dat een onderzoek noodzakelijk was. De volgende dag raakte het vliegtuig dat het Pentagon raakte precies de kamer waar al die gegevens waren opgeslagen. Het World Trade Center 7 stortte in als een pannenkoek terwijl geen enkel vliegtuig het ooit raakte. Dat gebouw had al het bewijs van veel dingen die we nooit zullen weten. Ik had 20 jaar aan opnames die genoeg zouden zijn geweest om alle grote banksters in New York gevangen te zetten. Tapes die toegaven steekpenningen te hebben betaald aan Russische functionarissen om al het platina terug te trekken voor een zogenaamde inventaris en allerlei marktmanipulaties, waaronder zelfs rhodium. Al die banden uit mijn koffer verdwenen diezelfde dag. Persoonlijk geloof ik dat Cheney wist wat er aan de hand was. Alleen al het feit dat de terroristen het WTC 1 jaar eerder op de muur van hun cel hebben getekend en de MCC foto’s heeft gemaakt en er een groot probleem mee heeft gemaakt, zegt me dat er informatie was doorgegeven.”

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/vice-the-dick-cheney-rumsfeld-conspiracy/

  “Just the day before 9/11 on September 10th, the Inspector General reported that $2.3 trillion was missing from the Defense Department accounting. Rumsfeld stated before Congress an investigation was necessary. The next day, the plane that struck the Pentagon hit the precise room where all those records were stored. The World Trade Center 7 collapsed like a pancake when no plane ever touched it. That building has all the evidence of many things we will never know about. I had 20 years worth of recordings that would have been enough to put all the major New York trading banks in prison. Tapes that admitted paying bribes to Russian officials to pull back all platinum for a pretend inventory and all sorts of market manipulations that even included rhodium. All of those tapes from my case vanished that same day. I personally believe that Cheney knew what was in the works. The mere fact that the terrorists drew the WTC on the wall of their cell 1 year before and the MCC took pictures and made a big deal out of it tells me that information had been passed on.”

 48. Waar is het officiële rapport te lezen? Die kan ik niet vinden in de bronnen…

 49. 9/11, mh17,corona enz.
  Maar wat gaat er met de waarheid gebeuren?
  Gelukkig geloven meeste mensen wat ons verteld word.

 50. Helaas. Hier ben ik helemaal mee oneens. We zijn nu 19 jaar verder, en je zou verwachten dat er iemand gaat praten, want de operatie zoals verondersteld door complotters vraagt erg veel medewerkers.
  Het is gegaan zoals bekend. En daar zijn erg veel bewijzen voor. De eerste vraag die een complotter zich moet stellen is: Waar zijn al die passagiers gebleven? Hun restanten werden bijna allemaal geïdentificeerd a.d.h.v. het DNA.
  Andere vraag: Waarom zou een Amerikaanse regering Saudische kapers ‘bedenken’, om dan Irak binnen te vallen?? Juist met Saudi-Arabië onderhoudt de VS vriendschappelijke contacten.
  WTC7 is grondig onderzocht: Onderste etages waren zwaar beschadigd door het puin van de torens (die niet ver af stonden). Daar braken langdurige branden uit. Vervolgens begon een deel van de fundamenten het te begeven, en dit deel nam vervolgens de rest van het gebouw mee. Op het beruchte filmpje zien we het onderste deel van gebouw niet.
  Spijtig dit. Juist hierom heb ik lang geaarzeld om hier te reageren. Er klopt veel minder van de complotverhalen dan van het echte verhaal.

 51. Sinds 2001 voert de NWO een agenda uit met de een na de andere valse vlag om de wereld te conditioneren naar totale controle. Nu de coronahype met al meteen de opmerking het nieuwe normaal en de vaccinnatiepas. Het logo van 33e graads vrijmetselaars is Ordo Ab Chaos, en dat is hun methode om hun doel te bereiken. Overal ter wereld hebben zij de invloedrijkste personen in regeringen en je kunt hen herkennen aan de vijfpuntster.
  Ongetwijfeld zal hun hoogtepunt het jaar 2033 worden. Agenda 2030 is het middel om iedere burger van een ID te voorzien.
  In Psalm 2 kun je lezen wat ze denken en ook hoe het afloopt.

Comments are closed.