Alle lezers een voorspoedig nieuwjaar gewenst!

—————————————————————————————————————————————

Nadat de politie onze traditionele nieuwjaarsparty bij de Xandernieuws Towers in 2018 had verboden (u weet wel, vanwege de enorme drukte in 2017), togen we –zoals sommigen zich misschien nog herinneren- eind vorig jaar naar een tropisch eiland om het begin van 2019 te vieren. Ook dit jaar hadden we onze koffers al gepakt, totdat we ineens een verrassende uitnodiging kregen van onze grootste fan aan de overkant van de oceaan, die ons zojuist speciaal op Schiphol is komen ophalen. As we speak hebben we net samen met hem (ter hoogte van de ‘D’ en de ‘O’ van zijn privé toestel) de champagne opengetrokken. Mocht u nieuwsgierig zijn of we nog spraakmakende inside info hebben gekregen:

Inderdaad! The Donald liet zich zojuist ontvallen dat het hem eigenlijk geen ruk interesseert of hij in november herkozen wordt (‘I really don’t givva damn’). De enige reden waarom hij er toch weer voor gaat is puur om ‘globalistje te pesten’, en vooral ‘the walking dead’ Hillary. Daar hebben we natuurlijk meteen op geproost!

( Satire)

Bedankt voor uw belangstelling het afgelopen jaar, en alle lezers, volgers en reageerders een heel voorspoedig 2020 gewenst!


The X-Team

31

 1. Ik sluit me aan bij bovenstaande reacties, Xander.
  Maar laten we met elkaar ook bidden dat Xandernieuws steeds vaker gelezen zal worden. Wat zou het mooi zijn als het aantal mensen wat Xandernieuws gaat lezen groter gaat worden dan het aantal mensen wat abonnee is van de grootste krant van Nederland.
  Laten we ook bidden dat Xander zal mogen blijven publiceren. Voor je het weet krijgt hij te maken met de linkse dictators. Met alle gevolgen vandien!
  Vrijheid, zegen en ondersteunend gebed voor Xander en zijn team toegewenst!

 2. Van hetzelfde,al moet ik wel zeggen,dat ik toch in toenemende mate uw artikelen kritisch volg.Op zich is het wel goed om er met betrekking tot het klimaat rekening mee te houden,dat onze kennis eigenlijk maar heel beperkt is en dat er zich ontwikkelingen kunnen voordoen,die we nu nog niet voldoende onderkennen.
  En ik heb ook het gevoel dat men tekortkomingen in het economisch ‘systeem’ zo probeert af te wentelen op de burgers.

 3. Voor Xander en team plus alle lezers: de allerbeste wensen voor 2020

 4. Beste @Xander en @Team en alle @Respondenten van wie ik reeds veel leerde…Een gezegend en inspirerend Nieuwjaar 2020 toegewenst! Wie schrijft die blijft!

  De zeer omstreden Karl Marx schreef: Wie de taal beheerst die beheerst de wereld!

  Maar Jeshua de Zoon van God staat nog steeds met stip bovenaan de lijst van de allerbeste sprekers/personen! Hoezo? Het Nieuwe Testament met Zijn levensgeschiedenis is in ruim 2500 talen verkrijgbaar!

  Tempeldienaars wilden de Joodse Jeshua/Jezus op een dag arresteren. Maar toen ze op de plaats delict arriveerden en Hem zagen/hoorden spreken vergaten [!!!] zij Hem te arresteren en teruggekomen van hun opdracht zonder Jeshua vertelden zij hun superieuren:

  Johannes 7:46 (NBG51) Nooit heeft een mens zó gesproken, als Deze Mens spreekt!

  Geen wonder dat de datum van Jeshua’s geboorte ook in 2020 afgedrukt staat boven ieder bericht van Xander en de brieven van zijn vele Respondenten. Ook op iedere pagina van Kranten en Tijdschriften zie je Jeshua’s geboortedatum, natuurlijk ook op agenda’s, kalenders en op uw PC….A Happy New Year!

 5. Gelukkig nieuwjaarsborrel de redactie van de Xander groep ga zo door
  Cliënten wint de ze verkiezingen op zyn sloffen
  Hy gaat ons vd wereld orde verlossen samem met Poetin
  De wereldorde zyn gevaarlyke mensen
  Clinton macron rutte merkel
  Deze mensen geven geen ruk om de mensen

 6. Haha… proosten met Donald, toch wel met een oliebol erbij toch.
  Xander en team, Gods zegen, sterkte en gezondheid gewenst in 2020.
  Ook voor alle lezers en zij die reageren.

  Groet, Esther.

 7. @ Wachter. Jij ook de beste wensen!!! Groet van Günter.
  @ Mic Mokum. Bedankt met evenzo de beste wensen!

 8. Veel wijsheid en moed en lef toegewenst; hopelijk kunnen we dit jaar nog van onze vrijheid van meningsuiting genieten
  ( of wordt dat al monder ??? )

  Maar een ding : Het spitst zich meer en meer en meer toe naar het eind der tijden : DE Finale !!!

 9. Beste Xander en allen, ik wens jullie allen een gezond en een gezegend nieuw jaar.

  Gerrit

 10. Bedankt voor uw inzet terug te vinden in al uw artikels !
  Een vreugdevol gelukkig 2020 voor u Xander !

 11. Ook ik, Theo Daems, wens Xander en zijn team, een gelukkig, veilig, gezond en al het goede voor 2020. Ga zo door en blijf Ander Nieuws brengen, die de links georienteerde media weigert te doen. God bless en wens The Donald, een vriend van Israel, ook een gezegend nieuwjaar.

 12. Proficiat, op naar een strijdbaar 2020 met vooral minder van dat en meer van dit!

 13. Leuk verhaal, maar toch ga ik er vanuit dat hij één van de weinigen is die het enorm VOOR hebben met het reilen en zeilen van hun eigen land en de inwoners die hem gekozen hebben. Ik hoop dat hij de kans krijgt om het moeras de dempen, of ze er in verzuipen, nog beter.

 14. Beste wensen voor iedereen die deze website leest.
  En ook de beste wensen voor wie dat niet doet.

  Gelukkig 2020 allemaal!

 15. Ook proost op het nieuwe jaar en geef ze van katoen
  Wij hebben schoon genoeg van die globalistische dictators

 16. De beste wensen voor het hele X-team en laat jullie ook in 2020 de mond niet snoeren! Blijf de huichelaars en bedriegers in de spotlights zetten en ontmaskeren. Voor ieder mens van goede wil een gezond, vredig en gelukkig 2020 gewenst!

 17. Kijk daar is Donaldsiaanse moed voor nodig…( ter hoogte van de N en de O ) nog niet is de champagne ontkurkt of je zet je geloofwaardigheid ( credability) al op het spel met het beste fakenieuws van twintig twintig! Cheers XN! And The Donald… go go go!

Comments are closed.