Reactie Forum

—————————————————————————————————————————————–

809

 1. Beste Rootman, dat is lang geleden, nog altijd datzelfde smurfje van vroeger? Wij zaten toen nog op een ander platform. Het vorige platform waar Xandernieuws ook op zat, .NET is precies beter van structuur dan dat .NL, dat ander platform moest je ook nog eens punt voor schrijven. Dat was de tijd van Come Back of zoiets, lang geleden, hoe gaat het er mee Rootman, nog steeds op de Latino tour?

 2. Ook een speculatie die reëel kan worden: rusland doet een test met een poseidon atoombom in internationale wateren voor de kust van de vs ter hoogte van washington of new york en wekt daarmee een ‘kleine’ tsunami van een tiental meters hoogte op. Die vloedgolf is beperkt vernietigend en is gelijk een waarschuwing voor de vs.

  En een tweede speculatie is dat rusland gelijk de vs deed voor onderzoek deed in de zestiger jaren vorige eeuw een atoombom op 400 kilometer hoogte op een strategische plaats laat ontploffen waardoor veel satellieten beschadigd raken. En dat geeft enorme problemen voor zeker ook het westen van weersvoorspelling en communicatie tot gps-gebruik in verkeer en transport.

  Alsof we figureren in een toekomstig groot computerspel ,-)

 3. Tsjonge, dat laatste artikel van Xander, gen drive technologie, 6 jaar geleden met Bill Gates? Ongelooflijk hoe die bezig zijn! Ik heb nog een ander geheim rapport over de Roswell crash, daarin staat dat deze planeet een hel planeet is, niemand hoort hier te zijn! Het is gepubliceerd door Lawrence R Spencer, zoek op? Of het waar is of niet, moet iedereen maar zelf eens natrekken?

 4. Matrix….een tip van de sluier opgelicht…
  En laat nu deze scheppingskracht van de mensheid het geheim zijn van de originele bijbel dat door de kerk angstvallig verzwegen en veranderd werd om macht en controle te verwerven over een zwakke kudde gelovigen die hun eigen Kracht niet beseffen.
  Als de mensheid van deze mede-scheppingskracht bewust wordt, dat wijzelf ons leven vormgeven en daarmee ook de wereld kunnen (her)scheppen, dan is er geen sprake meer van enige controle over de Mens, niet door religies en niet door politiek.

  Door “geschapen naar Zijn gelijkenis” bedoelde JC dat de Mens in staat is om ook “wonderen” te verrichten zoals Hij.
  Wij scheppen zelf onze levensomstandigheden, door gedachten, geladen met gevoelens en waar onze energie op gericht wordt manifesteert het universum onze werkelijkheid in materie, onbewust geleid naar specifieke situaties dat voor elk mens de unieke levenslessen bevat die moeten geleerd worden.
  Wij hebben dus ons eigen lot in handen en kunnen van de wereld de hemel maken.
  Duistere krachten willen bewustwording door hoge trillingen verhinderen en houden ons daarom in lage trillingen, in negativiteit, gevangen waarvan angst (voor de dood) de meest krachtige is en dus ook veelvuldig wordt gebruikt zoals met corona.
  De tegenpool en hoogste trilling is liefde, positiviteit, levensvreugde, lachen… waar we ons op moeten richten om voor onszelf en van de wereld een betere plaats te kunnen maken en elk mens is belangrijk en heeft daarin een rol te spelen.

 5. Aan iedereen een dringend advies (meerdere):

  – Weest waakzaam voor de tijd dat ons rest
  – Bereid je voor op de dingen die zullen komen

  Maar:
  – Blijf plannen maken, blijf geloven, blijf hoop houden op God en dat God alles in controle heeft
  – Leef niet in angst, maar vertrouw op God alleen
  – Als Jezus morgen terugkomt, plant vandaag nog een boom !
  – Weest altijd bereid om Jezus te ontmoeten! Volg Jezus en zondig niet.

 6. Even wat reacties gelezen hier en in het bijzonder over het christendom of geloof, er is niets negatiever dan geloof, ga maar eeuwen terug en je ziet of leest het bewijs, de kerk verdiep je daar eens in, echt je geloof gewoon niet wat daar allemaal afspeelt in naam van het zogenaamde woord van god(klein geschreven want verdient geen hoofdletters) walgelijk gewoon en iedereen accepteert dat, word wakker.

 7. Ach er word door het inmiddels sneue westen zoveel gezegd, ik vind dat Rusland grot gelijk heeft, en zou ook zeker aan de Russische kant mee vechten en info verschaffen zodat we daar ook verzwakt worden, de eu en nato en de rest zijn schoften van het ergste soort.

 8. Hier geeft Maarten van Rossem al in 2015 (!) een prima analyse van de situatie m.b.t. Oekraïne: https://www.youtube.com/watch?v=dIBLwlnZZes (op 1:11:30 minuut).
  Over hoe Oekraïne in 1991 zelfstandigheid kreeg van Jeltsin, om Gorbatsjov zijn functie te laten verliezen (de USSR bestond in feite niet meer na het verzelfstandigen van een aantal republieken).
  Over hoe het westen van Oekraïne ooit hoorde bij Oostenrijk-Hongarije (Lviv heette ooit Lemberg) en later bij Polen.
  Over hoe dat land afwisselend westers georiënteerde of op Rusland georiënteerde leiders had die overigens allemaal corrupt waren.
  Over hoe de NATO zijn beloften verbrak om niet richting Rusland uit te breiden.
  Over hoe Rusland dat terecht als een bedreiging aan zijn grenzen kon zien en dus De Krim innam om te voorkomen dat haar belangrijkste marinehaven onder NATO-invloed zou komen.
  Dat westerse landen iets dergelijks óók als een bedreiging zouden zien.
  Van Rossem moest tot zijn spijt erkennen dat historisch gezien Oekraïne wel bij Rusland hoort.

  Die ramkoers met Rusland heeft alles onnodig op de spits gedreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *