1049

 1. nog een aanvulling op voorgaande: Valentina Zharkova merkt ook nog op dat (filmpje van 10 okt 2019 ongeveer 19de minuut) dat het voor het eerst in 150 jaar! in de maand Juli heeft gesneeuwd in de Karpatische bergen bij Ukraine en Roemenië. Heeft dit in de kranten gestaan? nee natuurlijk niet.

 2. een ander iets dat mij keer op keer opvalt is dat zogenaamde ‘anonieme’ zoekmachines en video streaming diensten altijd een registratie vereiste hebben vb epicsearch en locals (locals dat steeds meer gebruikt wordt door mensen met gezond conservatief denken) Hoe kan iets anoniem of onafhankelijk zijn wanneer registratie een vereiste is. Dit klopt voor mij niet.

 3. ik ben nog steeds bezig met maunder minimum. ik kwam dit filmpje tegen met Valentina Zharkova. Zij doet zonnecyclus onderzoek en rond 2008 werd uitgebreid wiskundig zonneonderzoek gedaan. dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=JyyuouPSNEA
  rondom 16 minuten bevestigt zij dat we van 2020 een periode krijgen van (grand minimum) afkoeling van ongeveer 33 jaar.
  De rijkaards / elite / grote jongens / de klaus (barbie) schwabs types zijn goed geïnformeerd en zullen dus vanaf 2008 zijn begonnen met voorbereidingen om dit voor hen goed door te komen. (is mijn idee).

  Hoe is de wereld veranderd vanaf ongeveer 2008 toen het aankomend maunder minimum op degelijk wetenschappelijke basis werd voorspeld?

 4. @ Jan Jansen
  Kijkt u aub eens goed naar een ‘featured video’ van begin dit jaar https://www.wired.com/video/watch/ces-hq-2021-covid-vaccines-triumphs-in-medicine (vanaf minuut 27.14)
  ModeRNA en de co-inventor van CRISPR Cas9 technology hebben toen al besloten om mRNA te bouwen dat in plaats van codeert voor het spike proteïne, zal gaan coderen voor een CRISPR Cas9 proteïne, waarmee dan op zeer gerichte manier DNA kan aangepast worden. Dat wil zeggen dat in het menselijk lichaam selectief (op het niveau van celtypes) het DNA kan worden herschreven (genoom editing: knippen, plakken, invoegen, …)
  En… er werd toen al besloten : “we NEED to really make it FOR EVERYBODY”
  Het gaat er niet om wat de medische definitie is van gentherapie. Waar het wel om gaat, is dat mRNA vaccin gebruikt wordt/gaat worden voor… “medische gentherapie”, kuch, kuch.

 5. @ Jan Jansen: 5:29 pm. De vaccins zijn experimenteel, en wel degelijk genetisch. U liegt gewoon mee, met de betaalde lakeien van Gates in onze Tweede Slaapkamer. Ik ruik een influencer..

 6. Nicki Pauw-Verweij (Ja21) dient breed gedragen motie in.
  https://mobile.twitter.com/NickiVerweij/status/1438586539680927753?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
  En daarnaast wordt Baudet nog even op zijn nummer gezet voor verkeerd gebruik medische definitie.
  https://m.youtube.com/watch?v=Ocb3reMo9GY

  Toch dieptriest dat Baudet week in week uit de gentherapie definitie verkeerd blijft gebruiken. Ik ben benieuwd of dit standje van Nicki helpt.

 7. Verder zitten kijken naar de zonnecyclus, een belangrijk deel daarvan is het magnetisch veld vd zo’n dat kosmische straling wegvangt. Bij de poolshift die ook de zon periodiek doormaakt veranderd het zonmagnetisch veld. Verzwakking van het zo magnetisch veld geeft meer kosmische deeltjes op aarde en daardoor meer wolken. De zonnekracht, de energie die de aarde bereikt fluctueert iets, dit zijn kleine verschillen, maar die kleine verschillen hebben mogelijk een invloed op de spanning in de aardkorst waardoor meer seismische activiteit. Het klimaat is complex, ik zet in op een afkoelperiode voor de naaste toekomst.

 8. @Den Belg. Meer sterfte hebben we voorkomen door de lockdowns. Haha. Ik beweer, dat als we die lockdowns niet hadden gehad er nog minder mensen overleden zouden zijn. Failliet systeem heeft niks aan dat er minder mensen sterven.

  Even over het klimaat/weer etc. Alles heeft te maken met convectie. Niemand kan dat voorspellen. Als het rommelt binnen in aarde, dan is dat nog maar voor even, want de zonneactiviteit/vlammen is/zijn al afgenomen. Denk dat het allemaal wel meevalt. En een kleine ijstijd betekent niet dat er geen zomer meer komt/is. De temperaturen zijn wat lager. Winter is er langer en strenger. Maar ook dat is normaal. En ja er zullen altijd wel ergens vulkanen uitbarsten of in beweging zijn, ook dat is normaal.
  Een strenge winter heeft ook zijn voordelen. bv. minder insecten/rupsenplagen etc. De natuur trekt alles weer vanzelf in balans, waarom vertrouwen we daar niet meer op?

 9. Nog eens zitten zoeken op maunder minimum bij youtube, gekke is dat bij intoetsen eerste letters enkel voorstellen komen die er niets mee te maken hebben. Pas als je de volledige woorden intoetst komen accuratere resultaten. De officiële nasa filmpjes gaan uit van minder zonneactiviteit, steeds meer wetenschappers gaan uit van een groter minimum dan voorheen, een groot minimum. Opvallend is dat de film inconvenient truth werd uitgebracht tijdens een zonneminimum, de jaren daarna nam de zonneactiviteit weer toe en werd het iets warmer, de afgelopen jaren echter nemen de zonnevlekken meer af dan de afgelopen jaren decennia, het wordt ook frisser. Het zonneminimum gaat een hoop invloed krijgen, maar echt opvallend is dat dit onderwerp door alle reguliere grote media wordt vermeden. Komt het verhaaltje van hun opdrachtgevers niet goed uit
  Als belegger kun je beter inzetten op steenkool.

 10. @Verontruste burger

  Inderdaad, volgens mij kan een klein kind dit al aan zien komen. De fake pandemie kan niet lang meer overeind gehouden worden dus het moet deze winter wel gaan gebeuren… Dat wil zeggen waarschijnlijk de tijd van het jaar voor “fantastic Freddy’s” of een totale instorting van de US dollar, wat dan betekent dat de ‘master plan’ wordt uitgevoerd. Zou ook volgend jaar kunnen zijn maar mijn gevoel is dat de ‘elite’ dat risico bijna niet meer kunnen nemen. Hun geloofwaardigheid begint al aardig in te storten en meer en meer mensen worden wakker. Hun lakeien lopen ook al op hun tenen, ben benieuwd of ze de leugen nog een jaar aan elkaar kunnen praten.
  Feit is, wie ogen heeft die ziet, wie oren heeft die hoort….
  Zelfs de doofstomme begrijpt het hopelijk ondertussen wat komende is.

  Zorg voor jezelf zodat je anderen kan helpen !

 11. Wat ik iedereen aan kan bevelen,

  Ga een voorraad inslaan, zorg ervoor dat je minimaal voor drie maanden eten in huis hebt, genoeg water, medicijnen, huishoudelijke middelen en ja ook dat wc-papier. Zijn we al weer vergeten hoe de winkels bijna leeg waren vorig jaar bij het begin van de nep-pandmie?
  Rond 15 October moet de FED gaan bekijken hoeveel triljoenen ze komend jaar gaan bijdrukken om het monetaire roof systeem nog een jaartje langer aan het infuus te houden. Als de FED dat niet doet dan stort de dollar in, die überhaupt al feitelijk niets meer waard is. De EU is ook failliet al jaren worden wij voorgelogen en beroofd.
  Straks is je geld niets meer waard maar ook al heb je geld kun je straks sommige noodzakelijkheden gewoon niet meer kopen, maakt niet uit hoeveel je er voor wil betalen. Als iets schaars is houden mensen het liever zelf, geld kan je niet eten namelijk.

  Als je net als ik géén geld heb om extra voedsel te kopen probeer dan iedere week iets te kopen, bijvoorbeeld een pak rijst en een twee flessen water, hoeft nog geen 3 euro per week te kosten. Als je dat ieder week doet heb je in ieder geval iets als het systeem instort. (en geloof me die dag komt zeker).

 12. Even wat anders en uit de oude doos:

  Film gister gezien op Netnix over vliegramp Pools regeringsvliegtuig te Smolensk.
  Op 10 april 2010 crashte dit vliegtuig in dichte mist in het Russische Smolensk.
  Men gaat er in de film (en vanaf 2016) er vanuit dat de Russen dit gedaan hebben. Teveel losse eindjes en Russen weigeren hun onderzoeksgegevens, als ze die al hebben, openbaar te maken.
  Het was een afrekening vanuit Rusland.

  Op 18 april 2010 zouden de wereldleiders bij de begrafenis van de Poolse president aanwezig zijn, maar…., de wereldleiders kwamen niet doordat er een aswolk van een vulkaan in IJsland boven West Europa hing.
  En die aswolk, daar gaat het bij mij om, vind ik (nu pas) heel verdacht!

  Op 14 april was die vulkaanuitbarsting en het vliegverkeer werd platgelegd.
  19-20 April kwam vliegverkeer weer op gang (net na de begrafenis van de Poolse president).

  Is die vulkaanuitbarsting toeval? Of is die opzettelijk veroorzaakt, zodat de wereldleiders zgn. niet naar Polen konden komen op de 18e april?
  Kan je middels dynamiet oid. een vulkaanuitbarsting triggeren? Als dat zo is, dan is men bewust niet naar Polen afgereisd, en speelde daar in Polen dus nog veel meer achter de schermen?

 13. Mafia,waar zijn jullie dan?Ook Jullie laten bevolking in de steek.Er had allang iets moeten ontploffen in Den Haag.Tja,over 10 jaar bestaat de maffia er ook niet meer.

 14. Hallo, ik vond niet onmiddellijk een mail adres vandaar dat ik het op deze plaats post.
  Kijk eens na of je zo een officiële link vind van de Nederlandse regering zoals ik gevonden heb over België. Sterfte en oversterfte deze statistieken worden bijgehouden sinds 1841 dus reeds 180 jaar. Ik verwijs naar 2020. Eerst verwijzen ze naar de covind 19 pandemie maar als je een beetje verder leest en de tabellen Historische date bekijkt zie je dat 2020 op de 147ste plaats staat van overlijdens. Wat een vreselijke pandemie denk ik dan. zie volgende link.https://statbel.fgov.be/nl/themas/bevolking/sterfte-en-levensverwachting/sterfte

 15. @ Amo: 10:42 am. Dat heeft U goed verwoord. Alles moet kapot van Marx Rutte, en zijn kliek!

 16. Doe je niet mee aan het terugdraaien van de temperatuur op de aarde, dan breng je de volksgezondheid in gevaar. Dat wordt het volgende frame.
  Vandaar dat meer dan 200 medische bladen hebben opgeroepen snel iets aan het klimaat te doen. Ook Marion Koopmans liet zich uit in die zin.
  Maar HOE wordt de volksgezondheid dan aangetast? Dat kan men nauwelijks hard maken.
  Waarom zou een paar graadjes warmer een gevaar voor de volksgezondheid zijn?
  Is het leven zo ongezond in de subtropen?
  Sowieso zijn grote delen van de planeet bij voorbaat al ongezond voor de mensen. Het is dankzij de techniek (fossiele verwarming en energie) dat we hier aangenaam kunnen wonen.
  Woeste gronden zijn niet gezond voor de mens, maar dankzij ontginning en menselijke arbeid werden zulke gebieden bewoonbaar. Water is zelden zomaar beschikbaar en moet met techniek naar de mensen worden gebracht. Zonder die techniek zouden veel gebieden dus ongezond zijn voor de mens.
  Fossiele brandstoffen hebben juist het leven in barre gebieden mogelijk gemaakt!
  Dat lijkt men te vergeten bij de nieuwe hysterie.

 17. Landen kunnen beschikken over waardevolle delfstoffen en kunnen aldus een goede boterham verdienen. Zo kan gezondheid en welvaart bereikt worden.
  Nederland beschikt over uiterst vruchtbare gronden dankzij de vele klei-afzettingen. Hierdoor kan men op uiterst efficiënte wijze voedsel produceren (landbouw, veeteelt en tuinbouw). Nederland kan zelfs zeer velen buiten Nederland voeden met haar producten. Dat is een zegen! Het is tevens een bron van welvaart en een goed leven.
  Dus het is kapitaalvernietiging als boeren gedwongen onteigend kunnen worden (met belastinggeld dat alleen kan worden opgebracht door een goed verdienende bevolking).
  En dat vanwege een non probleem als stikstof dat plantenvoedsel is.
  Maar vanwege ‘bio-diversiteit’ wil men schrale gronden (en dus gooi je welvaart gewoon weg).

  Er is sprake van onrecht. Al helemaal als boeren al tientallen jaren hun bedrijf hebben in een gebied waar dan plotseling een natuurgebied in de omgeving tot Natura2000 gebied wordt aangewezen (b.v. je boert al jaren bij de Nieuwkoopse Plassen en met een pennestreek ben je plots een ‘bedreiging’ geworden).
  En er zijn al zoveel boeren vertrokken. Het moet een keer genoeg zijn.
  En gaat men dan op de vrijgekomen grond huizen bouwen? Maar dat lag toch óók al stil vanwege het non stikstof probleem?
  Begrijpen politici eigenlijk nog wel hoe welvaart (en dus belastinggeld) wordt opgebouwd?

 18. KPN heeft een nieuw IP adres gegeven. Dit adres weet nu precies de woonplaats van de computergebruiker. Bij het oude adres was slechts een ruime regio in beeld.
  Dus een computergebruiker kan nu herleid worden tot z’n woonplaats. Zaten we daar op te wachten? Je vraagt je onvermijdelijk af of de overheid hier achter zit; dit in het kader van de controle-maatschappij die nu opgebouwd wordt n.a.v. corona.

 19. Ik was me gisteren iets af aan het vragen en wellicht weet iemand van jullie het antwoord.
  Ik hoor heel veel mensen zeggen dat HCQ werkt tegen Covid. Maar hoe kan dat als Covid niet bestaat en een PCR niet betrouwbaar is?
  Hoe kun je nu aantonen dat iets werkt tegen Covid als je niet kan vaststellen of iemand Covid heeft?
  Waarom hebben de fabrikanten van HCQ geen verzoek ingediend voor HCQ als werkend geneesmiddel tegen Covid bij het EMA? Zijn ze zo dom om miljarden aan winst mis te lopen als er toch zo’n overduidelijk bewijs is.

 20. Weer een valse herder die de leer van het futurisme promoot😔

  De ECHTE antichrist is het systeem van de Rooms katholieke kerk!
  Vergelijk het systeem met Daniël 7:25 
  en je zult zien dat alles overeenkomt met dit valse religieuze systeem.
  Het hele kerken systeem is BABYLON!

  Het beest uit de zee = 
  het katholieke systeem!

  Het beest uit de aarde = 
  Amerika en het afvallige protestantisme! 

  Beide vieren de zondag, wat het MERKTEKEN is van het eerste beest volgens de katholieke catechismus.

  God waarschuwt uitdrukkelijk:
  Kom uit van haar Mijn volk!

  Weiger ten alle tijden het corona vaccin want ook dat komt van dit valse systeem! 
  Ze zijn uit op DEPOPULATIE en volledige wereld controle (Groen paspoort).
  In de zeer nabije toekomst gaat dit allemaal over in Klimaatlockdowns en dan…

  • Verplichte zondagsrust zogenaamd
  goed voor de aarde en het klimaat.

  • Verplichte aanbidding op zondag,
  waarbij als u daar aan mee doet het
  merkteken van het beest zal ontvangen!

  Als u denkt dat dit onzin is…
  lees Laudato si van Paus Fransiscus.
  Of bezoek de site van greensabbat.
  Alle godsdienstige denominaties zullen één lijn volgen richting deze grote klimaat leugen en dit satanische wereldsysteem.

  U aanbidt bij dit (zonaanbidding) systeem niet God maar satan want die gaf hem
  zijn kracht, zijn troon en grote macht!
  Ezechiël 8 laat duidelijk zien wat God vindt van het aanbidden van de zon!

  De 7de dag sabbat/zaterdag is NOOIT afgeschaft zoals kerken u doen geloven.

  • Markus 2:28
  • Mattheüs 5:17
  • Mattheüs 24:20

  Welke geboden kiest u?
  De geboden van God de 7de dag sabbat?
  Die God gaf aan Mozes op de berg Sinaï.
  Waarvan het vierde gebod in het hart van de wet te vinden is en die met de vinger van God geschreven is en in de ark des verbonds worden bewaard.
  Die tevens ook nu in het hemelse heiligdom te vinden zijn! (Openbaring 11:19)

  Of de geboden van de mens de zondag?
  Die veranderd zijn door de mens der wetteloosheid en zoon des verderfs!

  Johannes 14:15 Als u Mij liefhebt,
  neem dan Mijn geboden in acht.

  Voor meer info en de waarheid over
  veel onderwerpen kijk de serie van
  Total Onslaught van Walter Veight!

  Is in het Nederlands ondertiteld te zien via de site en van Lightchanneltv Nederland.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 21. Bijna dagelijks lees en hoor je dat Sigrid Kaag Minister van Buitenlandse Zaken is.
  Maar wat is er dan met Stef Blok gebeurd?
  Is die gewoonweg op een zijspoor gezet? Afgevoerd door de zijdeur? Dat kan toch zomaar niet.

 22. B.V. Nederland is een verkeerd woord, want een echte BV luistert naar zijn klanten. Nederland wordt een groot opvoedingsgesticht waarbij alles en iedereen wordt beoordeeld aan de hand van ‘het rode boekje’.
  Zelfs banken, die neutraal horen te zijn, weigeren klanten die niet denken volgens ‘het rode boekje’. Pensioenfondsen moeten ‘maatschappelijk verantwoord’ investeren, dat is, investeren volgens de moraal van ‘het rode boekje’ (is vaak weinig rendabel).
  De media moeten de mensen opvoeden aan de hand van richtlijnen in ‘het rode boekje’. De berichtgeving hoeft niet neutraal te zijn.
  Zelfs de taal moet aangepast worden naar de wensen van ‘het rode boekje’. Geen goede ontwikkelingen in het vrije westen.

 23. Het is weer, zij het een lange lezing van mijn zeer gewaardeerde professor Walter Veith en wil voor een ieder dit meegeven:

  Open de ogen van iedereen op de wereld, voor de coalitie van inclusief kapitalisme en de pauselijke ‘sociale’ gelijkheid, want deze zal geoordeeld worden:

  https://youtu.be/NvnjO8s7NoE
  Walter Veith & Martin Smith – The Great Reset, A Long Time Coming? Part 1 – What’s Up Prof? 47
  en
  https://rumble.com/vda6pv-walter-veith-and-martin-smith-the-great-reset-a-long-time-coming-part-2.html
  Walter Veith & Martin Smith – The Great Reset, A Long Time Coming? Part 2 – What’s Up Prof? 48

  Over legaal en wettelijk; over de 2 beesten en in hoeverre we nu staan.

  Dit is niet bedoeld om wie dan ook te veroordelen, maar om een ieder te waarschuwen en te vluchten in Zijn armen, onze echte Verlosser.

 24. Aanvullend op mijn reactie weet ik niet zeker of de datum van publicatie wetswijziging nu 7 januari 2021 is of 1 juli 2021.
  De notatie 2021-07-01 kan Amerikaans/Engels zijn.
  Indien dat zo is, is de wet gewijzigd op 7 januari i.p.v 1 juli 2021.
  Dit moet dan ook veranderd worden. zodat de informatie correct is in mijn reactie.

 25. Aangetoond is dat covid-19 vaccins een Medisch Wetenschappelijk Onderzoek (MWO) zijn
  Om deel te nemen aan een MWO moet je als deelnemer een proefpersonenverzekering zelf afsluiten.
  Dit staat in de wet beschreven.
  Bij ondertekening van het vaccinatie formulier geef jij vrijwillig toestemming om deel te nemen.
  In de wet stond ook dat de onderzoeker verplicht is om te controleren of de proefpersoon verzekerd is, anders mag deze niet deelnemen aan het experiment.
  Daarvoor moet de proefpersoon een verklaring tekenen.
  Wat schetst mijn verbazing…..
  En ingaande vlak voordat het vaccinatieprogramma van start ging!!!!???

  Verklaring proefpersonenverzekering per direct afgeschaft

  Nieuwsbericht | 03-09-2020 | 15:40

  De CCMO heeft besloten dat het niet langer noodzakelijk is om bij een onderzoeksdossier een verklaring proefpersonenverzekering in te dienen bij de toetsingscommissie. Dit besluit gaat per direct in en geldt voor nieuw in te dienen onderzoeksdossiers.

  Middels de verklaring kon de verrichter van het onderzoek inzichtelijk maken of alle proefpersonen in alle deelnemende (Nederlandse) centra zijn verzekerd op basis van een WMO-proefpersonenverzekering, welke partij de verzekeringnemer is en bij welke verzekeringsmaatschappij de polis is ondergebracht. De verklaring was in juli 2015 ingevoerd naar aanleiding van het destijds gewijzigde Verzekeringsbesluit. Een van de wijzigingen in het besluit betrof de verplichting voor de verrichter ervoor zorg te dragen dat alle aan het onderzoek deelnemende proefpersonen door één verzekeringsovereenkomst zijn gedekt. Voorheen kon ook door ieder deelnemend centrum afzonderlijk een proefpersonenverzekering worden afgesloten.

  De verklaring is in het leven geroepen omdat het in juli 2015 nog niet duidelijk was of de nieuwe verzekeringscertificaten aan de nieuwe verplichting in het Verzekeringsbesluit zouden voldoen. Nu, vijf jaar later, verschaffen de verzekeringscertificaten doorgaans voldoende informatie. De verklaring is naar het oordeel van de CCMO zodoende niet langer noodzakelijk. Afschaffing ervan vermindert de administratieve lasten, zowel voor de verrichter/indiener als voor de toetsingscommissies.

  Vanaf 1 juli 2021 heeft men de Wet Medisch Wetenschappelijk Onderzoek aangepast.
  Zie onderstaande link staatsblad
  https://wetten.overheid.nl/BWBR0009408/2021-07-01

  Bijwerkingen, letsel, handicaps of de dood kunnen niet gemeld worden als oorzaak na vaccinatie omdat je daarvoor niet verzekerd bent.
  Niemand is ingelicht dat je uit eigen verantwoording een aparte verzekering moet af sluiten dus niemand doet dat.
  En er is volgens mij geen één verzekering die dit experiment wil verzekeren.

  Bijwerkingen, letsel, handicaps of de dood worden dus ook niet gemeld uit financiële overwegingen of moedwillig niet door artsen.
  Conclusie….vaccins zijn veilig.
  Gevolg….door blijven vaccineren en de dekkingsgraad zo hoog mogelijk krijgen.
  Gevolg…. iedereen onderdeel van experiment zonder verzekering.
  Risico….wel erkenning van bijwerkingen, letsel, handicaps of de dood als gevolg van vaccins.
  Gevolg….kosten zijn niet verzekerd dus eigen verantwoordelijkheid.
  Resultaat…..vul het zelf maar in wat de persoonlijke gevolgen zullen zijn lichamelijk, geestelijk, financieel en sociaal.
  De mens wordt op alle vlakken geraakt en heeft hier vrijwillig voor getekend en meegedaan.

 26. Mooi: 49 voormalige NASA medewerkers (wetenschappers en astronauten) maken bezwaren tegen het klimaat-alarmisme dat zelfs NASA is gaan aanhangen. https://twitter.com/Tony__Heller/status/1428424138171969542/photo/1

  En dan is ook dit gesprek van Willem Engel en Marcel Crok, bijzonder waardevol. Daar worden verschillende zaken helder op een rijtje gezet en ziet Engel soortgelijke ontwikkelingen bij Covid19.
  O.a. het voortdurend verzetten van de doelpalen als het allemaal minder alarmistisch blijkt uit te pakken. Ook de invloed van computermodellen die er eigenlijk steeds naast zitten, omdat de vele invloeden heen en weer, uitermate complex zijn. Ook het uitsluiten van wetenschappers met goed gefundeerde kritiek. Ook het feit dat de beleidsbepalende wetenschappers kennelijk een activistische agenda hebben en daartoe alleen feiten toelaten die in hun stramien passen.
  Goed gesprek! https://www.cafeweltschmerz.nl/wat-is-erger-c19-of-co2-willem-engel-met-marcel-crok/

 27. Nu ook onderdeel van de censuurmachine: banken
  De financiële sector heeft plots principes!

  We kenden al de falende nepnieuwsjagers uit de EU en onze eigen raamstaarambtenaren die bepalen wie wel en geen subsidie ontvangt. Daarnaast hebben we Apple en Google die bepalen welke apps wel en niet op uw telefoon mogen staan. We hebben social media giganten die bepalen welke stemmen er wel en niet gehoord mogen worden.

  Lees meer:
  https://www.geenstijl.nl/5160630/nu-ook-onderdeel-van-de-censuurmachine-banken/#comments

 28. Het journaal opende met zeespiegelstijgingen in 2100 van 1 tot 2 meter, n.a.v. het zesde IPCC rapport. Maar het IPCC heeft vijf scenario’s ontwikkeld met haar computers. De twee ergste scenario’s hebben al de kwalificatie “erg onwaarschijnlijk” gekregen. Dat vertelt de NOS er niet bij.
  Dan blijft een iets realistischer middelste scenario over, die ongeveer 70cm stijging voorspelt. Dat kan Nederland goed aan, maar dan nog is het vraag of het middelste scenario correct is.
  En dan is de ‘hockeystick’ weer terug, terwijl dit model allang zéér uitgebreid en grondig onderuit gehaald is. Marcel Crok in gesprek: De ergste scenario’s halen de pers, maar zijn erg onzeker.
  https://www.youtube.com/watch?v=_9_axOFJLTU

 29. Beste beheerder bij deze nogmaals het verzoek om mijn reacties onder de naam Pedro te wissen of annoniem te maken (bijvoorbeeld door mijn naam te veranderen door bijvoorbeeld “verwijderde naam”. Volgens de privacy wetgeving bent u verplicht dit verzoek uit te voeren.
  Ik hoop dat ik geen klacht in hoef te dienen bij de toezichthouder.

  Pedro, het beheer heeft al toegezegd aan uw vraag te voldoen, als u ons de datumsvan uw reacties met bijbehorend artikel wilt vermelden dan kunnen wij daarop zoeken en uw postings verwijderen. Mod.

 30. Ik weet niet wat de ervaringen zijn van andere lezers, maar ik hoor de afgelopen weken vaker ambulance sirenes dan vroeger. Bij het kijken op 112 meldingen website dan zie ik ook veel ambulance met spoed staan. Dit is geen normale situatie, zeker niet in vakantietijd.

 31. @Rode Wouw. Taliban moet nu haar macht consolideren. Op alle belangrijke posten moeten Taliban bestuurders komen en de rechtspraak zal op nieuwe leest geschoeid moeten worden.
  Dus voorlopig kunnen ze geen grootschalig verzet gebruiken en dus sussen ze de mensen in slaap dat het allemaal wel mee zal vallen. En dan trappen de mensen daar in. Triest.

 32. Afganistan ellende : wat zullen de gevolgen voor de regio zijn? En mogelijk inspiratie in andere landen? Zal de geheime dienst van de Taliban een lange lijst gaan aanleggen van collaborateurs die nog vervolgd gaan worden, zowel in Afganistan zelf als in het buitenland? Hoeveel undercover Taliban zitten er in Europa (dus ook in Nederland) om die vervolging van collaborateurs uit te voeren?

  Dit kan wel eens een vervelend en langdurig staartje gaan krijgen.

 33. Kijk eens bij frankspeech.com
  alles over het frauderen van de verkiezingen.
  Ze hebben de frauduleuze software gevonden

 34. Meisje van 14 schrijft aan Rutte dat haar toekomst afgepakt is vanwege klimaat. De media vinden het weer geweldig, net zoals ze ene Greta (nooit gestudeerd) zo geweldig vinden.
  Dat dit meisje zo somber is (of schijnt), kun je haar ouders aanrekenen. Die schetsen kennelijk inktzwarte scenario’s voor hun dochter.
  Terwijl er meer dan voldoende informatie beschikbaar is dat het helemaal niet zo’n vaart gaat lopen en dat dit meisje een goede toekomst kan hebben, mits het hier niet communistisch wordt. Maar als ze lid van het partijkader zou worden, dat leeft van belastinggeld, kan ze boven het gepeupel een welvarend leven gaan leiden.

  GeenStijl onthult dan weer dat haar vader een verdienmodel heeft dat leunt op het klimaatalarmisme. En zo weten we weer welke belangen hier gediend worden als een “onschuldig” meiske beweert een zwarte toekomst te zien.

 35. @ Herman: 3:32 pm. Ga er maar 100% van uit dat de verkiezingen in Nederland, net als in de V>S> gemanipuleerd/vervalst zijn. Dat hebben ze geleerd van de communist Lenin, die in 1917 gezegd zou hebben: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen tellen”. En het is al jarenlang zo, dat de VVD, het CDA, Demonen 666. en de PvdA, hun vrindjes plaatsen in de stembureaux.

 36. vraag: welke computers zijn gebruikt bij de laatste verkiezingen ??
  neem aan dominion ?? Zijn in Frankrijk ook gebruikt en Duitsland
  Dan is het aantal zetels van D66 gefraudeerd
  Die Italiaanse generaal in Brussel levert ze.
  In Amerika hebben ze de fraude gevonden.!!!!

 37. Hallo vrienden,

  Ik lees Elke item van jullie ook van .unter.nl vanaf 2005 (kan dat zijn) in ieder geval vele vele jaren.

  Daar ik van af 2008 in Duitsland woon, probiert in vele antikelen aan Duitsers te verspreiden.

  Daarom zouhet geweldig zijn als er ook een Duitse versie komt.
  Vele Portalen van zeer kritschegroepen zijn er al, maar jullie zijn vaak sneller en diepgaander.

  Misschien is het voor jullie interessant als ik jullie enkele Portalen aanreik?
  Laat het me weten.
  Groeten
  Peter Houtkoop

  Beste Peter, XN vertaalt dit niet in het Duits, maar u bent welkom om dat te doen en onder de aandacht te brengen In Duitsland. Mvg. Mod.

 38. Privacy en veiligheid in geding bij Apple. Het is nu tijd om in actie te komen. En mijn moto is begin bij jezelf, dus geen iphones meer mij.

 39. De wereld gelooft niet in de hel, zo schijnt het. Maar presenteert nu een eigen hel: Code rood voor de hele wereld. We zullen allemaal geroosterd worden. Hittegolven als nooit tevoren. Bosbranden als nooit tevoren.
  Tony Heller (iemand met een bijzonder opmerkelijke staat van dienst; duidelijk iemand die complexe logica kan begrijpen) duikt in de archieven en ziet dat de eerste decennia van de vorige eeuw véél ernstiger hittegolven en droogtes kende: https://realclimatescience.com/2021/08/the-safe-climate-of-1935/

 40. Branden in Griekenland aangestoken?
  Het zou me niet verbazen. Het is eerder vertoond in Californie.
  Er bestaan klimaatalarmisten die voor zulke extreme daden niet terug deinzen, dat denk ik.
  Want het doel heiligt de middelen, en het volk MOET in schrik gehouden worden.
  Net zoals bomen gekapt worden om het klimaat te redden. De logica is ver weg.

 41. Volgens alle nationale en internationale wetgeving mogen dwangmaatregelen die indruisen tegen de grondrechten, alleen worden toegepast, MITS proportioneel en op wetenschappelijke basis.
  En nu krijg ik de indruk dat men rechters laat bepalen of de laatste 2 voorwaarden van toepassing zijn.
  Maar rechters zijn geen medische specialisten.
  Dus moeten rechters de overheid uitdagen, waarbij de overheid moet aantonen dat haar maatregelen inderdaad proportioneel zijn en wetenschappelijk gefundeerd. Dat doe je niet in een namiddag. En bovendien kunnen overheden dit niet aantonen, want ze hebben 0 bewijs.
  Alleen zo kan een rechter een eerlijk en onafhankelijk oordeel vellen.
  Begrijpen mensen niet meer wat een democratische rechtsstaat betekent?

 42. MASSA PSYCHOSE – Hoe een hele bevolking psychisch ziek wordt
  https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

  Deze video is gemaakt in samenwerking met Academy of Ideas. Ze maken video’s waarin de ideeën van de grote denkers uit de geschiedenis worden uitgelegd om de wereld van meer kennis te voorzien, het individu sterker te maken en vrijheid te bevorderen.

  In deze video gaan ze de gevaarlijkste van alle psychische epidemieën onderzoeken, de massapsychose. Een massapsychose is een epidemie van waanzin en treedt op wanneer een groot deel van een samenleving het contact met de realiteit verliest en in wanen vervalt. Zo’n fenomeen is geen fictie. Twee voorbeelden van massapsychose zijn de Amerikaanse en Europese heksenjachten in de 16e en 17e eeuw en de opkomst van het totalitarisme in de 20e eeuw.

  Deze video zal vragen beantwoorden over massapsychose: wat is het? Hoe begint? Is het eerder gebeurd? Ervaren we er nu een? En zo ja, hoe kunnen de stadia van een massapsychose worden omgekeerd?

  De uitleg is in cartoons en in het Engels (21:48 minuten)

  Groet, Michaël

 43. Zeilen tussen ‘rechts’ gebral en ‘links’ gekrijs. Dat omschrijft wel de politieke zoektocht van het huidige tijdperk.

 44. Je kunt GeenStijl een walgelijk blog vinden (hoewel het vooral de stompzinnige reacties zijn die blijkgeven van een totale stupiditeit), soms weten ze informatie op te spitten die we regulier niet zouden vernemen. Dit platform is intussen behoorlijk groot en dus weten diverse informanten GeenStijl ook te vinden.
  Wat ze nu vinden over die ‘Frederique’ zaak, (waar progressief Nederland zich, huilend van verontwaardiging, opzichtig vertoonde als het moreel correcte deel van de samenleving), is toch wel opmerkelijk.
  https://www.geenstijl.nl/5160434/toch-even-over-die-vader-van-frederique-2/#more
  Er lijkt meer aan de hand dan het verhaal doet vermoeden.
  Daarom is vrije pers zo ontzettend belangrijk. Het moet ons behoeden voor velerlei soorten van agitprop (agitatie/propaganda).

 45. Politie van deze tijd. Al eerder opgeschreven dat er iets is verandert bij de politie. Waar agenten voorheen sociaal vaardig waren, door middel van gesprek situaties kalmeerden deescaleerden, zijn agenten van nu opgepompte bodybuild figuren. Bodybuilders slikken en spuiten anabole steroïden. Deze hormonen zijn afgeleid van testosteron. Ze beïnvloeden het gedrag van de gebruikers. Deze worden dominant en agressief. Het valt mij steeds vaker op dat het huidig politie optreden vaak in geweld doorschiet. Ik begrijp niet dat agenten niet worden gecontroleerd op gebruik van verboden middelen. Of zou dit beleid zijn?

 46. Ik kom vaker opmerkingen tegen dat de zon onder een iets andere hoek bv de woonkamer in schijnt. Wanneer je googled earth axis shift dan krijg je bevestigende zoekresultaten. Vreemd genoeg schrijven de bovenste zoekresultaten deze aardas beweging toe aan menselijk ingrijpen opwarmen aarde. Totaal belachelijk. De aarde wobbelt altijd iets rondom de as, de tectonische platen schuiven al zolang de bestaat. Het valt steeds meer op dat Google zoekopdrachten manipuleert en de zoekresultaten aanbiedt als propaganda.
  De earth axis shift wordt wel bevestigd, gek genoeg komt dit gegeven nooit terug in de klimaatgesprekken.

 47. Grappig dat men zich hier zo druk over maakt. Het is al meer dan 2000 jaar geleden in de Bijbel voorspeld. En Bijbelse voorspellingen komen ALTIJD uit. Dus Gods plan loopt als een trein. Lees wat er in de Bijbel staat over lijdzaamheid. O.a. Openbaring 14:12. Ja, het wordt zwaar. Maar vertrouw; de Heere zegt; IK ben met u; al de dagen van uw leven; TOT de voleinding der wereld.
  Troost dus. En… de wereld wordt voleindigd. Dat kan alleen volgens een plan; Gods plan.

 48. Volgens mij is Europa nog altijd dankbaar voor de Marshallhulp die het na de oorlog kreeg van de VS. Dus het verhaal dat de overheid alleen maar kwaad doet, is onzin.
  Nu las ik onlangs (in het boekje ‘Van Rossem houdt je scherp’) dat bij de kredietcrisis, de FED aan de centrale banken van diverse landen, het recht had gegeven onbeperkt dollars te verschaffen voor de eigen nationale markt. Om b.v. banken te helpen die hadden geïnvesteerd in waardeloos geworden hypotheekderivaten.
  De Amerikaanse overheid heeft voor ongeveer 7000 miljard aan financiële steun verleend.
  Men gaf géén ruchtbaarheid aan deze operatie.
  Alle die kredieten zijn weer terugbetaald en de FED heeft zelfs 4 miljard verdiend aan de steunoperatie.

  Dus het kan je duizelen als je zulke bedragen hoort, maar het is niet alleen maar verlies.
  Net als in Nederland. De staat steunde o.a. de ING en de ING heeft het allemaal terugbetaald, met zelfs winst voor de staat (zoals Wouter Bos had beloofd).
  Het idee van een vorm van overheidscontrole is wellicht toch niet zo slecht. Want ziekenhuizen die failliet gaan, dat willen we toch ook niet. En verzekeringsmaatschappijen die alle macht hebben, dat lijkt toch ook onwenselijk.
  En als we nu zien hoe Pfizer zelfs nationale wetgeving kan overrulen, begint dit te lijken op een vorm van roofkapitalisme.

 49. Je kunt weinig geloof hechten aan opwarming van het klimaat door CO2, de gedachte is wel een aanjager voor nieuwe ideeën. Zo heeft een Zweeds onderzoeksteam een batterij van koolstofvezel kunnen ontwikkelen. Tesla ziet hier mogelijkheden voor elektrische auto’s, waarbij de carrosserie zelf als batterij kan gaan functioneren; dit scheelt enorm in gewicht want er is geen loodzwaar accu-pakket nodig. Interessante ontdekkingen: https://www.youtube.com/watch?v=7rJf_n3bc0I

 50. @ Amo: 9:17 pm, op 23/7. Er waart het rode spook van het marxisme in de hele EUSSR. Dat hele linkse gedoe, heeft de laatste 40 jaar meer kapot gemaakt, dan goed voor ons is. En Rutte’ik noem hem nu Marx Rutte, dat is geen liberaal meer.

 51. Er komen steeds meer waarschuwingen dat hele keten van de voedselvoorziening in gevaar komt. Dat doet denken aan de USSR, waar ambtenaren ook dachten dat ze het hele traject konden reguleren.
  Het gebeurde toen ook dat een goede aardappeloogst (!) lag weg te rotten in de schuren, omdat de keten van transport NIET goed was geregeld door de ambtenaren van de USSR. Met hongersnood als gevolg en de totale wegrotting van de oogst.
  We zien nu hoe overheden in de waan verkeren dat ze de hele keten kunnen reguleren, inclusief de keten van een virus verspreiding.
  Het gevolg ervan is dat er overal haperingen gaan optreden.
  En zo maakt een véél te dirigerende overheid in de praktijk ongeveer alles kapot.
  Dat was al te zien bij het onderwijs: Veel meer bemoeizuchtigen (vanuit het ministerie), met duidelijk véél beroerder resultaten. Tot de dag van vandaag.
  Maar ook bij de politie: Daar schreef A. C. Baantjer al over in zijn essays: Hoe de macht van de politie beetje bij beetje werd ingeperkt, onder invloed van linkse kletspraatjes.
  Maar ook in de ziekenzorg waarschuwde Bob Smalhout al voor de toenemende macht van een dirigistisch management, dat zorgde voor mínder bedden, maar met méér personeel op management!
  En nu moet het land op slot, omdat de ziekenzorg zoveel geld verspilt aan het management.
  Lockdowns zijn geen natuurverschijnsel.
  Het is dus ook kletspraat als men zegt dat injecties gaan helpen lockdowns te voorkomen.
  Want beide zij daden van de overheid!!
  Lockdowns zijn een KEUZE van de overheid en dus géén natuurverschijnsel.
  Dus de overheid kan ook besluiten géén lockdowns op te leggen.

 52. Ondertussen in het Verenigd Koninkrijk.
  https://www.bbc.com/news/uk-57916659
  Immigratie cijfers stijgen door het dak.
  De Brexit rekening loopt verder op.
  En Frankrijk wordt betaald om te helpen met het stoppen van de immigatiestroom.
  Het kan aan mij liggen, maar ik dacht dat de Britse kiezer toch wat anders was beloofd.

 53. https://waakt.webnode.nl/l/antistoffen-dat-is-niet-de-bedoeling/

  Op https://www.rivm.nl/pienter-corona-studie/resultaten valt het volgende te lezen :

  In dit onderzoek doen mensen mee door een druppel bloed af te staan en een vragenlijst in te vullen. De volgende conclusies kwamen naar voren :

  Afstand houden :
  ” Op basis van de tweede onderzoeksronde hebben we aan kunnen tonen dat social distancing (afstand houden) een belangrijke maatregel is om verspreiding van het virus te stoppen.

  Deelnemers die zich namelijk beter aan het advies van de 1,5 meter afstand hielden, hadden minder vaak antistoffen in hun bloed tijdens de eerste golf:

  bij 5,5% van de deelnemers die zich minder goed aan afstandsregel hielden, werden antistoffen in het bloed gevonden.

  En van de mensen die juist wel afstand houden bij hun contacten, werd slechts bij 4% antistoffen gevonden in het bloed.

  Deelnemers die vooral contact hadden met kinderen onder de 10 jaar werden tijdens die ontmoetingen nauwelijks besmet

  Deelnemers die aangaven een beroep te hebben waarin ze fysiek contact hebben met kinderen, waren niet vaker besmet

  Ook groepsgrootte bleek een belangrijke voorspeller voor besmetting. Bij 6,2% van de deelnemers die in de eerste golf een bijeenkomst (met meer dan 20 mensen) in een binnenruimte hadden bezocht, werden antistoffen in het bloed gevonden. Dit was bijna 1,5 keer vaker dan bij de mensen die geen bijeenkomsten hadden bezocht (4,2%). ”

  Samengevat :

  – Je keurig aan de regels houden = geen antistoffen opbouwen

  – Je niet keurig aan de regels houden = antistoffen opbouwen

  – Veel contact met kinderen = nauwelijks besmetting

  – Grote groepen mensen om je heen hebben = anti stoffen opbouwen .

  Maar stelt dit onderzoek : ” hebben we aan kunnen tonen dat social distancing (afstand houden) een belangrijke maatregel is om verspreiding van het virus te stoppen.”

  Volgt u het nog ?

  Verder staat er in het onderzoek te lezen :

  ” Uit de derde en vierde onderzoeksronde blijkt dat bij 90% van de mensen bij wie antistoffen tegen SARS-CoV-2 in het bloed zijn gevonden, bijna een jaar later nog steeds antistoffen in het bloed aanwezig zijn. Het gaat hierbij om het type antistof IgG Immunoglobulin G . Dit is uiteindelijk de belangrijkste type antistof, want deze zorgt voor bescherming op de lange termijn. Ook blijkt dat de antistoffen over de tijd sterker zijn geworden. Ze binden zich beter aan het virus en daarom zijn minder antistoffen nodig om hetzelfde werk te doen.”

  Maar , dat is niet de bedoeling ! Want : afstand houden !

  Welke groep heeft de hoogste antistoffen ?
  ” De groep jongvolwassenen is elke ronde de groep met het hoogste percentage: in de vierde ronde had zo’n 25% van hen antistoffen. ( – de vierde onderzoeksronde (februari/maart 2021))

  Maar dat mag dus niet he want ….. het vaccin moet erin

 54. Verkiezingsfraude in de VS

  https://ejbron.wordpress.com/2021/07/16/verkiezingsfraude-in-de-vs/#more-276669

  (Door: J.A. Kapteyn)

  De verkiezingsresultaten in de Verenigde Staten van november 2020 staan in dat land nog steeds serieus ter discussie. Meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen. Worden de verkiezingen ongeldig verklaard en komen er nieuwe verkiezingen ?

  lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2021/07/16/verkiezingsfraude-in-de-vs/#more-276669

  Opmerkelijk is dat er in de Nederlandse nieuwsmedia geen aandacht wordt besteed aan het fenomeen dat zich in de VS afspeelt. Zoals gebruikelijk wordt iedereen die de verkiezingsuitslag in de VS ter discussie stelt, weggezet als complotdenker. Mijn inschatting is dat ons nog verrassende gebeurtenissen te wachten staan.

  Bronnen:
  thegatewaypundit.com en thegatewaypundit.com

 55. Vervelend feitje
  NICE data ziekenhuisopnames Covid afgelopen 4 weken.
  0-9 jaar 5%
  10-19 jaar 7%
  20-29 jaar 16%
  30-39 jaar 12%
  40-49 jaar 11%
  50-59 jaar 16%
  60-69 jaar 13%
  70-79 jaar 12%
  80+ jaar 9%

  Trek zelf maar u conclusies. Maar er is wel een extreem goede spindoctor nodig om dit op de oudjes af te schuiven.
  Link ? Mod.

 56. Tweederangs slachtoffer? Vuilnisdienst haalt bloemen en kaarsjes voor Leonie (13) weg!

  https://ejbron.wordpress.com/2021/07/13/tweederangs-slachtoffer-vuilnisdienst-haalt-bloemen-en-kaarsjes-voor-leonie-13-weg/

  Moet het martelaarschap van het meisje snel in vergetelheid geraken?
  De beestachtige verkrachtingsmoord op de 13-jarige Leonie uit het Oostenrijkse Tulln in een woning van de gemeente Wenen choqueerde het hele land. Vier Afghanen zouden haar gedrogeerd hebben, voordat ze het meisje bruut verkrachtten en vermoordden. Afgelopen zondag namen honderden burgers deel aan een autostoet vanuit haar geboorteplaats naar het 30 kilometer verwijderde Wenen om de laatste eer aan het meisje te bewijzen. Daarbij werden ook bloemen en kaarsjes voor de bondskanselarij neergelegd en neergezet. Maar de verantwoordelijke vuilophaaldienst verwijderde deze razendsnel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *