869

 1. Misschien een artikeltje schrijven over een mogelijke WO3 na conflict Britten en Fransen?
  Met een beetje fantasie en aniekzaaierij kan hieruit best een wereldwijde kernoorlog ontstaan.

 2. De media doet ons denken dat in Israel zo ongeveer iedere burger van klein tot groot een vaccin heeft gehaald. Volgens de cijfers in de nieuwsbrief van Wim Jongman (zie onder link) is het percentage gevaccineerde gemiddeld 56%. Dat is toch even iets anders dan dat ons in Nederland wordt voorgehouden.
  ( https://wimjongman.nl/nieuwsbriefmap/weekbrief.html )

 3. Wat een geweldige speech: https://www.youtube.com/watch?v=lep70dcxrYA
  Presidentieel. Deze verhalen horen we in Europa nauwelijks meer. Ze wijst haar publiek op de fundamentele waarden die gangbaar waren in de VS. Ze haalt de woorden van Kennedy aan, die ook wees op die fundamenten. De VS is haar beginselen aan het verliezen onder invloed van linkse ideeën.
  En deze gouverneur handelt naar haar woorden. South Dakota deed niet aan de corona-betutteling die andere regeringen nodig vonden. Ze zegt duidelijk dat mensen niet als kleine kinderen moeten worden behandeld door hun overheden.

 4. Bijna “iedereen” is voorstander van de corona-restricties. Dat horen we voortdurend. Maar in de regio Madrid wint de rechts conservatieve PP van Diaz Ayuso met grote meerderheid. De partij verwierf meer zetels dan de 3 linkse partijen samen. De opkomst was groot voor die regio: 3/4 kwam stemmen.
  Deze partij verzette zich tegen het strenge lockdown beleid van de linkse nationale regering. Zo hield de regio presidente veel economische activiteiten open. De kiezers hebben hier dus een duidelijke wens uitgesproken: Ze zijn géén voorstander van de linkse nationale regering met al die restricties.

  Dat ‘de media’ geen kritische geluiden willen doorlaten over vaccins, laat dus al zien dat het woord “desinformatie” helemaal misbruikt wordt om onwelgevallige meningen geen podium te bieden. En dat pan-Europees met flinke financiële steun van Brussel: De juiste artikelen zullen centraal beschikbaar worden gesteld en vertaald in de diverse Europese talen. Hetzelfde gaat dus gebeuren over thema’s als klimaat en illegale migratie. Als die grote concerns “desinformatie” gaan “bestrijden”, betekent dat natuurlijk ook dat ze zelf vooral Europabreed correct gaan publiceren. Men noemt dat ‘political accountability’.

 5. @ Amo: 9:10 pm, op 4/5. Hartgrondig met uw reactie eens. En nog eens wat, tijdens het begin van de zgn. Corona-pandemie, studeerden artsen en verpleegkundigen, het Jeruselema dansje in. Rara, terwijl ze het zo druk zouden hebben. We worden belogen en bedrogen 24/7.

 6. Grote mediaconcerns hebben zich verzameld in een Trusted News Initiative (TNI). Hun doelstelling is het bestrijden van desinformatie: https://www.bbc.com/mediacentre/2020/trusted-news-initiative-vaccine-disinformation
  Zo verenigen ze zich in het promoten van de ‘vaccins’ om te voorkomen dat het publiek zich afkeert van die injecties. Dat zegt deze toparts: https://www.ninefornews.nl/toparts-waarschuwt-coronaprik-doodt-grote-aantallen-mensen/
  In Europa heeft een EBU (European Broadcasting Union) eenzelfde doelstelling. Grote mediaconcerns hebben met elkaar afgesproken pan-Europees ‘desinformatie’ te bestrijden. Genoemd worden in het bijzonder ‘desinformatie’ over Covid19, het klimaat en migratie.
  https://advanced-television.com/2021/01/27/ebu-trusted-news-initiative/
  Dus als we de reguliere media eenzijdig zien berichten: Het is onderling afgesproken.

 7. Mooie opmerking van Pieter Stuurman: https://www.cafeweltschmerz.nl/naar-een-wereldregering-pieter-stuurman-met-jorn-lukaszczyk/
  De plannen van Agenda 20/30 zijn al heel lang in voorbereiding en wel precies voor juist dit decennium. Het is aldus niet erg geloofwaardig dat die VN gaat zitten wachten op een toevallig passerend virus. Maar de wereldbevolking zucht intussen wel onder een wereldwijd totalitarisme van diverse maatregelen om de bevolking te isoleren en onder controle te houden, in gang gezet door deze corona-hype. En dat precies aan het begin van het beoogde decennium.
  Dan is het toch niet vreemd dat je gaat denken aan een plan.

 8. Het ware gezicht van onze huidige wetenschap.
  Ik ben al vaak voor gek verklaard omdat ik blijf zoeken naar wat ons bedreigd en nog erger de volgende generatie.
  En het gevaar van EMF met diverse wapens hiervoor ontwikkeld.
  Zelfs nu al enkele dagen op Zerohedge verhalen van dit fenomeen of Cuba syndroom.
  Maar hier de video die mijn stelling bewijst met feiten dat ook onze bondgenoot werkt aan de ultieme onderdrukking van onze “vrije wil”.
  Dit is de eerste.
  De hersenen zijn het slagveld van de toekomst (denk Covid-19)
  https://www.bitchute.com/video/y5JVw5h2SdL0/
  Dan deze net upgeloade video over de nano vijand die al in en om ons heen is gebracht 5G is de verbinding die nu tot stand is gekomen.
  Nano tech psycho neurobiologische Covid – 19 oorlogsvoering.
  https://www.bitchute.com/video/ukIf4wF4xU0W/
  Het lijkt mij nu steeds meer dat de eindtijd voor ons als mens nu werkelijk begonnen is.
  En als een dief in de nacht al in ons lichaam is of word gebracht.
  De bijbel heeft ons gewaarschuwd om niet onszelf te verliezen in deze wetenschap van het kwaad.

 9. Iedereen zal ondertussen wel bekend zijn met criminele on-line activiteiten.
  Wie zich daartegen wil wapenen kan het best weer de mobile of de PC definitief uitzetten en klassiek boodschappen gaan doen als in betere tijden…

  Toch hoeft niemand zich te schamen als het slachtoffer zijnde van phising want nu is zelfs een gigant als bol.com erin getrapt ( nou die medewerker bij dat bedrijf moet echt ‘stoned of dronken ‘ geweest zijn want de begeleidende email stond vol met het meest vreselijke en krom taalgebruik:

  Bol.com stort per ongeluk 750.000 euro op rekening van oplichters na
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1114048802/bol-com-stort-per-ongeluk-750-000-euro-op-rekening-van-oplichters-na-doorzichtige-truc

  Overigens worden zelfs notarissen het slachtoffer van hacking:
  https://www.telegraaf.nl/financieel/565821219/notarissen-kunnen-na-hack-ict-leverancier-niet-werken

  En ook Bn-ers, ja juist Bn-ers zijn (bijna) slachtoffer:
  https://www.telegraaf.nl/vrouw/63937553/catherine-keyl-ontsnapte-aan-oplichting-ze-belden-met-het-nummer-van-de-rabobank

  Of u gaat tanken en dan gebeurt er dit:
  https://www.telegraaf.nl/financieel/648899815/ook-benzinetanker-dupe-van-whats-appfraude

  Of een heel groot bedrijf is niet bestand tegen hacking:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1657797816/miljoenen-wachtwoorden-en-gegevens-gehackt-van-allekabels-nl

  En deze arme man is zomaar 10.000 euro kwijt:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1295615917/oplichters-plunderden-rekening-joop-81-ik-ben-10-000-euro-kwijt

  Goede site met nuttige info over oplichting:
  https://opgelicht.avrotros.nl

  Is er een verband met de corona hoax?
  Door de lockdown gaat bijna iedereen in de on-line vijver en hackers hebben legio tijd en kans!

  En wat is de overeenkomst met deze criminele online explosie van oplichterij en de corona-hoax? Het mag en moet erkent worden door de overheid en de media: beiden zijn een overtreding van de Torah: ‘gij zult geen vals getuigenis geven’. Zo eenvoudig is het!

 10. Het teken van het beest voor het beest?
  Dit is nu al de werkelijkheid die ons ontgaat lijkt het wel.
  Hoe staat dan ons land hier tegen over is de vraag?
  Wat komt er nog meer zodat er niemand meer veilig is voor de AI en de controlerende elite?
  Dit is ook een echte eyeopener waar duidelijk word dat zelfs de moedermelk niet meer veilig is en vervangen gaat worden.
  Wel is nu steeds duidelijker dat de eindtijd voor de dieren nu al begonnen is en wij daarna aan de beurt komen.
  Dan te beseffen dat miljoenen jaren ontwikkeling van moeder natuur nu verleden tijd is.
  Wees gewaarschuwd er is geen weg terug meer voor ons burgers.
  Bio-barcodes en ook weer smartdust wat er al jaren om en in ons bevind helaas.
  https://www.bitchute.com/video/ytTvAqsVGwzl/

 11. Beste Xander kunt u hier eens naar kijken?
  Ik blijf sceptisch maar wilde het toch delen omdat ik weet dat er dergelijke technieken bestaan.
  En tevens dat ons land vaak voorop loopt met technische ontwikkelingen en uitvindingen denk aan het Loos patent.
  Maar we moeten niet alles klakkeloos geloven of delen de mensen weten nu al niet meer waar we aan toe zijn of heen gaan.
  En Wikileaks heeft toch veel openbaar gemaakt wat wel waar is of was nu dit weer en ons land is genoemd?
  https://tapnewswire.com/2021/04/must-must-must-view-video-wide-area-dew-scalar-wave-weapon-extermination-experiment-conducted-in-the-netherlands-killing-who-knows-how-many/

 12. Video met zeer merkwaardig optreden van de politie bij een demonstratie tegen coronamaatregelen in Berlijn op 21.04.2021.
  Met veel aplomb wordt een demonstrant afgevoerd. Merkwaardig is dat achter het politiebusje uit het zicht van de mensen de man weer losgelaten wordt. In gesprek met de politie gaat en vervolgens na zich opnieuw te hebben vermomd weer terug gaat in de demonstratie.
  Werkt de politie met provocateurs? zo te zien in Duitsland (wordt op dit moment nog verder uitgezocht. Verklaart ook sommige optredens in Nederland, waar de ME af en toe opzichtig staat te wachten dat ze een reden hebben om in te kunnen grijpen.

  https://www.youtube.com/watch?v=oWJMo7TaIdE

 13. We horen dat we voor de natuur moeten zorgen?
  Dan dit nieuws dat er geen plastic zakken meer voor niets uitgedeeld worden bij de Aldi en AH.
  https://www.nu.nl/economie/6129225/albert-heijn-en-aldi-stoppen-met-gratis-plastic-groente-en-fruitzakjes.html
  Soms is het gewoon treurig en te laat om nog met deze onzin te beginnen.
  Zie dit artikel en besef wat er echt aan de hand is.
  https://www.dcclothesline.com/2021/04/21/trillions-of-microplastic-particles-are-in-our-air-our-water-and-our-bodies-and-they-are-literally-destroying-the-earth/

 14. Het eisenpakker van links is intussen dermate groot, dat het steeds moeilijke wordt voor diverse ondernemingen om nog rendabel te kunnen zijn. Het verklaart m.i. ook de enorme berg overheidsschulden die we overal zien. Het gaat veel verder dan het in stand houden van een sociaal stelsel. Het uiteindelijke doel is dat de productiemiddelen in handen van de staat komen. Maar men zoekt ook naar meer mogelijkheden om de burger onder staatscontrole te krijgen.
  Daartoe maakt men het ondernemers steeds lastiger. Corona zet dat zelfs in de versnelling.
  Denk aan de boeren, hoe men voortdurend zoekt naar redenen om die boeren te onteigenen. Veel van die redenen zijn intussen over de top, zoals het verlangen dat het land van de boer (dat in feite zijn bedrijf is) een soort natuurgebied moet zijn. Je vraagt van een bedrijventerrein ook niet dat er wilde natuur moet zijn. En die stikstofeisen omdat men verlangt naar schrale gronden, zijn helemaal belachelijk.
  Dat is m.i. het grote plaatje. De eisen van linkse groepen worden ook steeds idioter; men heeft een afkeer van alles wat geheel zelfstandig goed functioneert.

 15. Nu wordt er weer om de overheid geroepen, want het zou slecht gaan met de grutto. Maar ik zie veel grutto’s in het boerenland dat tkt natuurgebied werd gemaakt. Echter, het stikt ook van de predatoren in die mooie natuur. Er komt weing van de legsels terecht wegens reigers, kauwtjes, kraaien en meeuwen, die ook beschermd zijn en azen op eieren en jonkies.. Het ligt niet aan de boeren, maar aan de beschermde status van zulke predatoren.

 16. amo 22/04/2021 om 12:29 pm
  De Bijbel zegt het ook: de geest van de wijze gaat naar rechts en de geest van de dwaas naar links. Dank voor uw reactie.

 17. Duidelijke taal intussen in de Tweede Kamer. Windturbines en zonnepanelen en biomassacentrales bedreigen de Nederlandse natuur. Stikstof is geen bedreiging voor de natuur, maar alleen een bedreiging als je graag een heideveld wilt. Want stikstof is voedsel voor de flora. GroenLinks bedreigt de natuur: https://twitter.com/fvdemocratie/status/1384905409589391362
  Zoals zo vaak maakt de linkse ideologie vooral kapot wat goed functioneert.

 18. Bij mij staan 2 orchideeën een grote en een kleine allebei wit en ze staan in volle bloei, prachtig om dat te zien, deze morgen stond ik op en ik zag aan de buitenkant van mijn gordijnen vanalles bewegen en ik verschoot en trok mijn gordijnen open en het was een duif op mijn vensterbank die probeerde binnen te gluren wanneer ik opstond.
  Ook heb ik een plantje viooltje die ook prachtig bloeit met geel paarse blaadjes.

 19. Even weer een losse flodder. De “herstellers” van het klimaat komen nu met plannen om de zon te verduisteren met stofdeeltjes o.i.d. Die mensen weten niet wat ze doen. Willen ze zo graag smog veroorzaken? Bomen kappen om het klimaat te redden. Smog veroorzaken om het klimaat te redden. Wat een bizarre wereld.
  We schijnen te moeten lijden voor “het collectief”. Maar intussen bestaat dat collectief dus uit die lijdende mensen. Dat is de interne tegenstrijdigheid, die echter breed geloofd wordt.

 20. @Nieuw Begin, over het onderwijs. Het onderwijs is vooral vernieuwd door groepen die zich als progressief beschouwden. Maar de resultaten blijken abominabel. De beloften waren enorm: Het nieuwe onderwijs zou mensen afleveren die hun eigen “creatieve bronnen” hadden aangeboord en alzo tot volle glorie zouden zijn gekomen. We zouden nu een volledig ontplooide generatie moeten hebben, overlopend van unieke creativiteit. Uiteraard is de werkelijkheid anders, want zo buitengewoon bijzonder groots is de gemiddelde mens domweg niet.
  Het socialisme belooft altijd een soort utopia, maar intussen pakt het bijna alles af van de mensen en legt het de mensen een enorm Farizeïsch juk op, nl. een eindeloze lijst van geboden en verboden.
  Je snapt niet dat mensen dit zouden willen.

 21. Mike Adams op Natural News:

  https://www.naturalnews.com/2021-04-20-april-20th-now-they-want-to-mask-two-year-olds-make-masks-permanent.html

  Google vertaling:
  Medisch fascisten willen tweejarigen maken en alle maskers permanent maken
  Nu bereikt het net het punt van complete criminele waanzin. De medische fascisten die maskers en vaccins duwen, willen nu tweejarige baby’s maskeren, en ze willen maskers permanent maken voor iedereen.
  We moeten allemaal opstaan ​​en vreedzaam terugslaan tegen deze waanzin, anders worden we tot slaaf gemaakt en uitgeroeid door de medische fascisten die werken voor de ontvolkingsglobalisten. Ze komen ons allemaal halen.
  De Podcast Situation Update van vandaag brengt je het volledige, ongecensureerde nieuws van de weggelopen naar macht beluste medische totalitariërs die het menselijk ras massaal willen vermoorden.

  P.S. Ik heb ook een geweldig interview gepost met Charlene Bollinger van The Truth About Cancer, gericht op de techno-fascistische censuur van informatie en kennis over hoe kanker te verslaan en levens te redden. Bekijk hier de volledige podcast.

 22. Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet

  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona levert weinig op. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken.
  Dat stellen Jona Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie, en arts-microbioloog Bert Mulder vandaag in het blad Medisch Contact.

  De beide artsen van het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis plaatsen daarmee vraagtekens bij het beleid van het kabinet en gezondheidsinstituut om de hele bevolking te vaccineren om terug te keren naar ‘normaal’. Zij worden ondersteund door een recent artikel ‘Five reasons why COVID herd immunity is probably impossible’ in het vooraanstaande wetenschappelijke medisch tijdschrift Nature.

 23. Leon de Winter in de Telegraaf: In Amerika schiet de politie terug

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1679837924/in-amerika-schiet-de-politie-terug

  Dagelijks wordt in Amerika ergens in het land bijna dertig keer op de politie geschoten. De politie schiet terug. Daardoor vallen jaarlijks gemiddeld duizend doden. Ongewapende mensen worden soms – in de chaos en gekte van het moment – ook gedood. De laatste cijfers die ik zag betroffen 2019: veertien ongewapende zwarte doden, vijfentwintig ongewapende blanke doden. Per jaar worden 7300 zwarten vermoord, bijna allen door andere zwarten.

  Maar het „narratief” dat door een groot deel van de media en linkse politici wordt uitgedragen, heeft het beeld laten ontstaan dat de Amerikaanse politie naar hartenlust zwarte mensen vermoordt. In tegendeel, politiemensen mijden in toenemende mate de wijken waar zij hun leven en dat van hun gezinnen kunnen verliezen. Zij houden afstand, en dus stijgen de moordcijfers, want natuurlijk is er een verband tussen brutale bendeoorlogen en de mate waarin de politie aanwezig is en repressie kan uitoefenen.

 24. Column Kitty Herweijer in de Telegraaf :De giftige troetelkamers van de onderwijsbobo’s

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1332175257/de-giftige-troetelkamers-van-de-onderwijsbobo-s

  Laatst las ik een boek van een bekende Britse psychiater die beschrijft dat de meerderheid van twintigers in zijn praktijk, meestal behorend tot de onderklasse, nog nooit van de Tweede noch de Eerste Wereldoorlog heeft gehoord. Dat er geen één is, na toch anderhalf decennium in de schoolbanken te hebben doorgebracht, die met meer dan vijf woorden een goedlopende zin kan construeren.

  Ook in Nederland hebben we te maken met dezelfde soort problemen. De cijfers zijn bekend. Inmiddels haalt nog maar driekwart van de basisschoolkinderen het minimale streefniveau voor schrijfvaardigheid; een derde haalt die voor rekenvaardigheid niet. Een kwart van de 15-jarigen is inmiddels halfabeet en niet in staat om na jarenlang onderwijs een bijsluiter of simpele brief te begrijpen.

 25. Van Virus waarheid Liefde en Waarheid:

  http://r.viruswaarheid.nl/mk/mr/fKSZnQ44dvgeXYh5qou1LfSgoJJWBaAmYqvvMYHKwzT6qppT4CHR77wqHN648t5ht8erhpOcksPZHOvPr3axTiAK_IVLQxWr-WlRD0Jk

  Breaking! Contracten uitgelekt

  De contracten die Pfizer en Moderna met onder andere de Staat der Nederlanden zijn aangegaan zijn uitgelekt!

  Laten we dit massaal verspreiden, neem contact op met nationaal relevante advocaten, media, politici en informeer over de juridisch relevante aspecten als volgt:

  1. Er was al bekendheid over de niet-aansprakelijkheidsclausules, nu hebben we het zwart op wit;
  2. Deze contracten werden ondertekend naar Belgisch recht, wat betekent dat als iemand in een ander Europees land Pfizer of Moderna of Astra Zeneca enz. wil aanklagen, hij naar een Belgische rechtbank zal moeten gaan! Omdat dit het recht van mensen op gerechtigheid beperkt, is waarschijnlijk opzettelijk.

  https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676613043_APA%20Moderna__.pdf

  https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

 26. Hier sla ik werkelijk steil van achterover. We hebben hier een NCTV dat de burgers moet beschermen tegen terrorisme. Maar dit apparaat beschuldigt Pedro Kuit en zijn dochter van intimiderend gedrag!!!! https://mailchi.mp/bpoc2020/bpoc2020-in-rapport-nctv
  Dan is dit instituut toch VOLLEDIG de weg kwijt als het meent terrorisme op te sporen!!!!
  Ik vind het buitengewoon verontrustend dat een apparaat dat onze veiligheid moet dienen, een “gevaar” ziet in de onderzoeken van Pedro Kuit en Jade Kuit. Zo’n apparaat is m.i. dan werkelijk totaal de morele weg kwijt!!!! Dat vind ik uitermate griezelig dat dit apparaat eerlijke burgers als VERDACHT gaat aanmerken. Het lijkt de Sovjet Unie wel.
  Soms denk je dat al die overheidsapparaten massaal aan de drugs zitten. Ze lijken elk nuchter verstand compleet verloren te hebben.

 27. Dit is werkelijk geweldig en toont aan de creativiteit van het individu leidt tot mogelijkheden die een compleet ambtenarenapparaat NOOIT weet te bedenken! En juist DAAROM is het westerse systeem zo briljant: niet vanwege de overheden (!!!), maar vanwege creatieve individuele geesten!
  https://twitter.com/KAFKA_Dev/status/1384520888016642054/photo/1
  Een uitbater verkoopt zijn stoelen inclusief twee bier. Daarna doneert de gebruiker de stoelen weer aan de eigenaar. Het ‘westen’ is groot geworden door een eindeloze hoeveelheid vrije geesten die niet eindeloos op een beslissing van een ambtenarenapparaat hoefden te wachten en aldus direct aan de slag gingen.
  Je hart gaat open als je zulke vrije geesten ziet ondernemen.
  Je hart sluit zich in wanhoop als je moet wachten op een ambtenarenapparaat dat zich als zielloze robots moet gedragen. Daarom werkt het socialisme dus nooit. En dat laatste is proefondervindelijke al meer dan voldoende aangetoond! Voor de wetenschap zouden die linkse mislukte experimenten al kunnen gelden als voldoende overtuigend bewijs voor de stelling dat het socialisme leidt tot mislukking en verderf.

 28. Der is niks wat nog niet gezegd is door de meanstreem media, behalve de waarheid.
  Gat in de markt?

 29. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald deze wel.
  Nu weer een feit of leugen die de onzin van de vaccins laat zien.
  Ik heb al meerdere malen gedeeld dat ook dieren in de dierentuin maar ook zoals de nertsen het virus bij hun kunnen dragen.
  Wat heeft het voor een zin als we verteld worden dat eerst zoveel procent gevaccineerd moet worden.
  Als er zo overal een soort van reservoirs blijven in de dieren die tevens kan muteren en ons her besmetten met misschien een nieuwe variant?
  Moeten nu ook alle dieren gevaccineerd worden of zelfs geruimd om onze gezondheid te beschermen?
  En de haast om zo snel mogelijk in ons land te vaccineren zelfs de tweede kan en mag nu later om nog sneller meer mensen te redden of erger?
  Ook jonge kinderen worden nu niet ontzien en mogen al gevaccineerd worden.
  Dan het vreemde feit in onze democratie waar elke oppositie zelfs van gerenomeerde wetenschappers en artsen gecensureerd word?
  De term fake nieuws is nu de heersende modus operandus en er worden nu dus duidelijk bewijsbaar onzinnige valse beloftes gedaan die weer vrijheid beloven.
  Dit is gewoon wetenschappelijk onmogelijk als er meerdere dier soorten in het wild en gevangenschap dragers zijn of blijven?
  https://www.rd.nl/artikel/923712-otters-in-amerikaans-aquarium-hebben-corona

 30. @gdp
  Je hebt bv. De tesla files die elektriciteit in zijn tijd voor onze tijd voorspelde.
  De geruchten zeggen dat tesla deze informatie ontving van gevallen engelen of aliens die wonen op andere planeten.
  Tesla bouwde een toren boven de grond maar die toren zat ook diep onder de grond om gratis elektriciteit te verkrijgen.
  Het verhaal gaat dat tesla met lampen waar hij een ijzeren staaf aan had gezet 7km wandelde en die in de grond stak en die lampen werkten zonder bedrading op 7 km van zijn toren.
  Toen stierf tesla op mysterieuze wijze en werden al zijn documenten in beslag genomen door de staatsveiligheid.
  De grote rijkaards wilden geen gratis elektriciteit voor de bevolking zij wilden dat de bevolking moest betalen voor elektriciteit waarbij ze het oude elektriciteit net wilden behouden tot op de dag van vandaag.
  Al die technologische vooruitgang is immers niet door een mens bedacht maar verkregen door channeling met duistere entiteiten of gevallen engelen.
  De pandora box

 31. Ludwig schreef:
  16/04/2021 om 8:20 pm

  @Ludwig,

  als je nagaat dat in het verleden Hollywood SciFi films al deels de toekomst in hun films voorspelden.
  Wie waren die vooruitziende schrijvers van zulk verhaal wel niet? Die SciFi boeken schrijvers moeten
  toch wel een helder beeld hebben gehad, en kennis. het gaat ook die kant op. Nu nog surreaal , maar over 15 jaren werkelijkheid. En wat is toekomst? Bestaat dat als zodanig wel? Alles wat je denkt en doet is al geweest. Leven is verleden leven, begrijp je wat ik bedoel?

 32. Ik bekeek onlangs een documentaire van china en dat ging over smarth camera’s.
  Elke bus en camion chauffeur heeft een verplichte camera van de overheid in zijn cabine op hem of haar gericht en als een chauffeur 2 sec. Geeuwt moet dat aan de chinese overheid gemeld worden.
  Na 15 overtredingen van 2 sec geeuwen verliest men hun rijbewijs.
  Jawade…
  Ook vertelden ze dat er in de zomer van 2022 nieuwe technologie word losgelaten op de wereld.
  3 d tv’s en smarthphone waarbij je kan scrollen met je hand vanop een meter afstand zonder je scherm aan te raken..
  Wat gaat het snel vooruit….

 33. WW3 is al begonnen.
  https://wwiii.news/

  Vroeger was oorlog simpel en bouwden we grote huizen voor god om samen te komen.
  De mannen trokken ten strijde betaalden met hun leven en alles ging verder in vrede.
  In het heden raken de heilige gebouwen steeds leger en bijna al het geld gaat naar de ontwikkeling van onze eigen ondergang.
  De robots of ultiem geprogrammeerde slaven zijn nu in de laatste test fase gekomen klaar voor de grote strijd.
  En geestelijk zijn we zo arm en verdwaald dat er geen licht meer in ons hart zit de haat verwarmd onze lichamen klaar voor de slacht.
  https://www.zerohedge.com/political/boston-dynamics-spot-robot-tested-french-army-field-training-exercise
  En het is te laat om op onze verkeerd ingeslagen weg terug te komen net als in de vernietigings kampen zijn we de ingang al voorbij.
  Er is nu geen weg terug en onze planeet is opgegeven door de Almachtige de opname komt in vele vormen.

 34. 1.) Corona maatregelen invoeren

  2.) Wordt massaal gehoor aan gegeven wegens angst voor ziekte/dood en dreiging met boete en opsluiting en ‘voor de zorg en ouderen’.

  3.) Opmerkelijk nieuws: de griep is genezen! De maatregelen werken nl. bijzonder goed tegen griep, vrijwel geen griep meer!

  4.) Corona maatregelen werken niet om corona (genoeg) tegen te gaan. Ook omdat teveel mensen er niet aan mee zouden doen. Maar anderzijds zijn de maatregelen bijzonder effectief tegen de griep. En blijkbaar doen er wel genoeg mensen mee aan de maatregelen om de griep vrijwel helemaal te laten verdwijnen.

 35. @ Nieuw Begin,
  Goede link over radicaal links bedankt.
  Het enige wat mij stoort is de leugen keer op keer.
  Pas hier gedeeld de Russen brengen nu weer een Amerikaanse astronout naar het ISS?
  Ook op Antartica gebroederlijk samen op onderzoek?
  Dan de Chinezen we vergeten onze bedrijven daar en onze Noud Wellink die van onze Nederlandse bank nu daar de bankzaken regelt?
  En ook eerst onze halve fysieke goud voorraad heeft verkocht?
  Dan het volgende om eens over na te denken de freemasons of vrijmetselaars die hebben een hoofd deksel en de bijbel de koran en de Torah op hun altaar?
  Ook daar geen problemen alleen bij ons de burgertjes die tegen elkaar opgestookt worden?
  De fez als hoofd deksel een ere pet terwijl er in Marokko ruim 50.000 Christenen zijn afgemaakt dat klopt echt niet meer.
  Zoek eens na op fez freemasons en check het zelf ik ben niet voor die linkse rakkers en nu in Amerika een erfenis van Trump.
  Het China virus nu is het de BLM tegen de Aziaten die afgemaakt worden.
  En zijn aanhang de proud boys nu WLM of white lives matters tegen BLM vandaag op ZH de rassen rellen beginnen nu echt heviger te worden daar dankzij de donald?
  https://www.zerohedge.com/political/total-chaos-unlawful-assembly-declared-huntington-beach-when-white-lives-matter-clashed
  Dan de verhalen van de freemasons dat de Moslims ons aan gaan vallen en vermoorden ook nog Joodse lobby groepen terwijl zij de moeder van ons beider religie is?
  Ook in ons land de VOC en WIC de slaven handelaars erg veel Joodse ondernemers maar slaven zijn altijd in alle tijden geweest zelfs in de bijbel dus god is niet voor iedereen gelijk?
  Als ik het goed heb zijn een dag voor Columbus naar Amerika vertrok zijn de DSefardische Joden naar Amsterdam vertrokken en hebben de VOC opgericht ook de Amsterdamsche Bank nog voor de Engelse bank?
  Ook ik weet nu niet echt meer wie de goeden of kwaden zijn als ik eerlijk ben maar blijf zoeken en het kwaad zit in ons mensen niet alleen in ras of religie met huidskleur maar er klopt iets niet meer ze hebben te veel geheimen en clubjes vrienden dat id de broederschap een club van alle volken rassen en religie waarom wij niet als burgers tot rede in staat?

 36. Beste Amo, aha ik begrijp het nu. Maar ik denk niet dat Jensen zich onterecht zorgen maakt om ‘de aliens’. Er zijn recent meer ‘bevestigingen’ van buitenaards leven naar buiten gekomen van zogenaamd betrouwbare bronnen. Daarover dus de zorgen, het gaat niet om angst voor buitenaardsen maar om de agenda die hier wellicht achter zit. Namelijk de een gefabriceerde dreiging of openbaring waardoor onze samenleving ingrijpende verandering zou moeten ondergaan en we ‘het alleen samen’ kunnen oplossen. Een volgende gedwongen stap richting collectivisme.

 37. Radium atoom getal 88.
  Gisteren ontdekte ik meer over de god Ra in Egypte en het verband met radioactiviteit en licht gevendheid van dit element.
  De wetenschap is nu pas ruim 100 jaar mee aan het werk word ons verteld erg grappig voor mij.
  Dan het feit dat er nergens brandsporen in de piramides zijn gevonden maar dit had ik al gemeld.
  En ook de vele vormen of dochters zijn interessant om te onderzoeken dit moet het geheim zijn op de zoektocht naar de kennis van radioactiviteit denk ik nu steeds zekerder.
  De vrijmetselaars hadden een geheim dat alleen in de nacht uitgevoerd werd met de top zonder de gewone leden.(bron hun eigen boek en teken uil.)
  En de Nederlandse tak kwam altijd samen in den Bosch onder de sint Jan kathedraal dus kerk en deze club hadden contacten.
  Ook het werk van Jeroen Bosch is vreemd en interessant tegelijk onze koning is er veel mee op de foto gezet.
  Ook word Radium gebruikt bij de atoombom en vroeger in veel producten als licht gevende verf.
  Het gevaar werd er niet van ingezien is de boodschap dan aan ons?
  Maar dit werd ook gedacht van asbest en tabak en asbestos is ook een oude term?
  Vandaag dacht ik aan de lessen op school vroeger dat er veel mummies als kunstmest brandstof en meer gebruikt werden?
  Ook is te vinden dat planten en vissen dit binnen krijgen en het zo in de voedsel keten komt we zijn er mee geevolueerd?
  Nog vreemder was mijn vondst vandaag op zoek naar kanker in Egypte het blijken de oudste en blijkbaar eerste slachtoffers te zijn???
  Ook werden mummies met pekblende ingesmeerd ook radioactief?
  Ik heb dit net met godgevlamste of Wim Carrette gedeeld voor zijn zoektocht video”s en onderzoek.
  Het is de sleutel naar onze huidige wereld met kern bommen aandrijving en kerncentrales lijkt het nu.
  Ook de verhalen zoals Ezekiel of Ezechiel lijken op buitenaardse voertuigen ook het Evoluon en Philips is een sleutel geweest.
  Dan worden er in meteorieten vele stoffen en radioactiviteit gevonden en moet er een verband met de bijbel zijn denk ik steeds meer.
  En de UFOs in de gehele geschiedenis vermeld blijkbaar ook in de bijbel maar ook op kunst en schilderijen te vinden?
  https://wereldbiografie.blogspot.com/2011/09/ufos-in-religious-art.html?fbclid=IwAR3H2wZh2V-NnoLUHUURPA1EJ4Z10apFzSz5NkH9sxNBv8yfYRuyx2zgUtE
  https://wereldbiografie.blogspot.com/2011/09/ufo-in-de-geschiedenis-van-de-aarde_18.html
  https://wereldbiografie.blogspot.com/2011/09/ufo-in-de-geschiedenis-van-de-aarde.html
  Er klopt iets niet in wat ze de bevolking vertellen of wijsmaken wel veel ziekten en kanker in het verleden tot aan Marie Curie aan toe?
  En de halfwaarde tijd van deze stoffen of dat ze eigenlijk de eeuwige jeugd bezitten in vele gedaanten.
  Plutonium van 1000 jaar oud heeft dezelfde eigenschappen als plutonium van een dag oud?
  En radium vervalt in C-14 waar ze tijd mee meten en het eind product is dan lood?
  Lood is vaak als spreekwoord te vinden en nu is het een leuke speurtocht voor mijzelf van het verleden in het heden waar we op een nucleair kruidvat leven
  Dat moet het geheim van de ark des verbonds zijn en de Joodse afstamming en vlucht uit Egypte zo zijn we weer in de bijbel beland?
  Word vervolgd als het meezit word erg gesaboteerd op de computer nu?
  Waarheid of dwaling ik heb mensen gevraagd mee te denken en zoeken het hoort bij onze ontwikkeling en kanker blijkt?
  Is nu wetenschap echt ook een deel van de bijbel die gecodeerd en verborgen blijft voor mensen?

 38. Doordat alle aandacht vrijwel overal en bij iedereen uitgaat naar de civid hoax zou men een andere groot gevaar uit het oog verliezen maar Hugo Bos schrijft er over:

  https://cultuurondervuur.nl/artikelen/deze-7-linkse-radicalen-komen-in-de-tweede-kamer

  Lees op deze link gedetailleerd over de 7 (extreem en radicaal) linksen die nu in onze 2e kamer zitten! Het Nederland onder Rutte heeft voor deze griezelige ontwikkeling gezorgd, m.i..is het al te laat beste Hugo en bestaat Nederland waar wij van hielden niet meer en denke wolken pakken zich nog meer samen want men weigert en WIL NIET ons land beschermen tegen de autoritaire technocratische marxistische vaccin klimaat dictatuur van deze hersendoden linkse fanatici.

 39. @zoon v,d, Koning. Was misschien niet duidelijk, maar ik geloof niet in die aliens die hier op bezoek zouden komen. Volgens mij vooral ‘broodje aap’ verhalen. Dus vandaar de vraag “Waarom zou je bang worden van aliens”.

 40. Beste Xander vandaag deelde ik dit onderwerp op het geloofsforum van ZH.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/remains-alien-planet-lurk-deep-within-earths-mantel-researchers-suggest
  Vaak lees ik de reacties van de lezers en soms hebben ze antwoorden of tips waar ik een vreemd gevoel bij krijg tevens wakkert het mijn nieuwsgierigheid aan.
  Zo vond ik dit boek in de reacties ben het nu nog aan het lezen maar wilde het delen i.v.m. de actualiteit van het heden.
  http://whale.to/c/Gods_of_Eden_Bramley.pdf
  De inhoud verbaasd mij maar laat mij tevens denken in vrijheid zonder grenzen.

  Johan, Geloofszaken naar het Geloofsforum. Mod.

 41. @Amo, 10/04/2021 om 7:20 pm

  Dus jij wil tegelijkertijd geloven in ‘aliens’ en ook in de openbaring van God die we vanuit de Bijbel kennen? Hoe gaat dat samen voor jou? Of pak je enkel uit de Bijbel wat je uitkomt?

 42. In het kielzog van de “racisme” roepende Aziaten (die hier juist op veel respect kunnen rekenen vanwege hun harde werken en hun bereidheid zich aan te passen aan de westerse beginselen), zou natuurlijk ook elke ‘blanke’ direct “racisme” kunnen roepen als hij als vertegenwoordiger van het kolonialisme wordt bestempeld, zonder dat men nader kennis met de persoon wenst te maken.
  Juist die linkse groepen blinken uit in het categoriseren van groepen, zonder aanzien des persoons. Maar ze doen alsof ze strijden tegen zulk groepsdenken. Het groepsdenken komt overwegend vanuit links. Denk aan de indeling in de klassen. Of aan de indeling in “arbeiders” en anderen. En nu dan de indeling in “witten” en “zwarten”. En zelfs “Aziaten” schijnen nu weer als een nieuwe gediscrimineerde groep te moeten worden beschouwd.
  Links blinkt al heel lang uit in zulk groepsdenken, ondanks al hun wapperende morele vingertjes.

 43. Huh???? Demonstraties tegen discriminatie van ‘Aziaten’. Dit verrast m.i. elke Nederlander die juist respect opbrengt voor het harde werken en het aanpassingsvermogen van deze “Aziaten”.
  Hier wordt dus weer een aanklacht bedacht (!) tegen “het westen”.
  Trap er niet in.
  Ongetwijfeld zitten Chinese organisaties hierachter (Confusius Instituut wellicht, dat een propaganda kanaal is voor de CCP). Want elke kritiek op China wordt door de CCP gepareerd als zijnde ‘racisme’. Een totaal misbruik van het begrip racisme. Alsof alleen de Aziatische CCP “zuiver” is.
  En daarmee is het begrip ‘racisme’ volledig van elke inhoud ontdaan. Het wordt een beschuldiging die te pas en te onpas wordt ingezet om louter te kunnen verketteren zonder enige verdere inhoudelijke duiding. Als een autochtoon dom kan zijn, kan een allochtoon net zo dom zijn.
  Dit zien we natuurlijk al op kleine schaal gebeuren als een ‘allochtoon’ bekeurd moet worden, en dan direct “racisme, racisme!!” begint te roepen.
  De kreet ‘racisme’ wordt helemaal zonder inhoud en verwordt daarmee tot precies dezelfde scheldpartijen als die van het vroegere schoolplein, in de trant van “Jij bent gek”, waarmee de kous dan af zou zijn.

 44. Wel jammer dat “rechtsen” ook zo gemakkelijk uit de bocht vliegen. Jensen vindt de Marslandingen ‘verdacht’. Gaat hij straks de maanlandingen ontkennen? En hij zegt we bang gemaakt worden met ‘aliens’. Maar waarom zouden we bang moeten worden van ‘aliens’? Werkelijk geen idee. Tevens zegt hij “we” bang gemaakt worden met het ontdekken van onbekende krachten. Maar waarom zou dit angst aan jagen??? Zulke ontdekkingen zijn juist uiterst interessant en tonen aan hoe weinig we nog echt begrijpen van de mysterieuze krachten die het leven schijnen te besturen.
  Ik waardeer Jensen zeer om zijn nuchtere corona-berichten, maar interlectueel vliegt hij gemakkelijk uit de bocht. “Gevoelens” van het hart kunnen ook erg misleidend zijn, leert de bijbel ons. We moeten ons nuchtere verstand niet opgeven! De mens aan zichzelf overgeleverd, verdwaalt wel erg gemakkelijk. Dan hebben we echt die hogere moraal nodig ( van de bijbel) die ons leert het verstand in dienst te stellen van de eeuwige bijbelse waarheden.
  En het wonderlijke is, dat al die kennis die vermeerdert, allerminst in strijd hoeft te zijn met de bijbelse lessen.

 45. Een tijdje geleden had ik hier een NASA document peplaatst over de toekomst van oorlog.
  Het vreemdste in dit schrijven vond ik de term vlees etende robots of zeker biomassa etende robots.
  http://stopthecrime.net/wp/wp-content/uploads/2018/01/01-nasa-thefutureof-war-2-up.pdf
  Dan het plan van de wereldredder Bill Gates dat we over moeten stappen op kunstmatig vlees om de wereld te redden is hiermee in tegen spraak.
  En vandaag dacht ik laten we het eens opzoeken met de zoek opdracht op duckduckgo flesh eating robot leverde erg veel vreemde hits op.
  Ze waren al bezig geweest deze monsters te ontwikkelen en op afbeeldingen werd het meteen duidelijk het is en was zo.
  Hier enkele voorbeelden om wakker te worden en te begrijpen dat er aan gewrkt is om na een biologische aanval de rotzooi op te ruimen zoals in het NASA document vermeld.
  https://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2017/03/conservatives-worry-flesh-eating-robots-will-consume-christians/
  https://paleofuture.gizmodo.com/remember-eatr-the-military-robot-that-was-supposed-to-1724868329
  https://www.wired.com/2009/07/military-researchers-develop-corpse-eating-robots/
  https://www.tomsguide.com/us/Military-Robot-EATR-Flesh-Eating,news-4249.html
  En nog vele meer zoek zelf maar eens als je twijfelt en zie tevens de data van publicatie!!!
  Dan met het gegeven dat zoals bij het Covid-19 virus of nog erger of dodelijker de overledenen nog zeer besmettelijker voor de levenden zullen zijn?
  Is dit nu complot denken of de punten aan elkaar te verbinden zodat er een beeld van een geplande eindtijd aankomt waar aan alles is gedacht is mijn vraag?
  Het kwaad dat in de mens huist overtreft met de huidige kennis elke horror film met glans we zijn gewaarschuwd.

 46. Wanneer komt er weer eens een opbeurend berichtje ovef Brexit?
  Ik kan na al die oorlogsbeelden op de grens tussen ierland en noord ierland en de roep voor onafhankelijkheid van Schotland toch echt wel een pro brexit geluid van de alternatieve media gebruiken.
  Of op zijn minst een mooie complottheorie dat de roep naar onafhankelijkheid in Schotland in scene is gezet of de rellen tussen de protestanten en katholieken.

 47. Zalig paasfeest, wat nu?

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07/zalig-paasfeest-wat-nu/

  Een enkel citaat uit dit scherpe opiniestuk uit EJBron:
  Als u denkt dat Rutte het liegen heeft uitgevonden, dan is Sigrid Al Qaq de monopoliehouder. Ze wil de eerste vrouwelijke premier van Nederland worden. Behalve die primeur heeft ze er nog meer. Ze is getrouwd met Anis Al Qaq, een hoge PLO-officier die staatssecretaris was onder Yasser Arafat. Een huwelijk dat ze zo zorgvuldig en lang mogelijk geheim hield voor het grote publiek. Ik weet niet hoe het echtpaar samen leeft. Geen flauw idee. Hij in Gaza, zij in Den Haag? Weekeind huwelijk? Een keer per maand elkaar ontmoeten?

 48. Buitengewoon heldere verhandeling door Marjolein Dubbers , AUTEUR van het boek Voeding en Immuunsysteem, over waarom ze zich niet laat vaccineren:

  https://energiekevrouwenacademie.nl/wel-niet-vaccineren-mijn-mening/

  Marjolein Dubbers is de oprichtster van de energieke vrouwen academie en kreeg veel de vraag of zichzelf wel of niet zou laten vaccineren.
  Haar antwoord is heel gebalanceerd ( ze is namelijk beslist niet tegen vaccinaties in het algemeen) maar kreeg gaandeweg steeds meer vragen en consulteerde steeds meer werkelijke deskundigen en medici die worden geboycot door de MSM ):

  Ik wist dat deze vraag zou komen en ik heb nagedacht over wat ik jullie hierop zou antwoorden. Een simpel “ja” of “nee” volstaat hier niet, hier hoort een verhaal bij waar ik mijn beslissing op baseer. Dit wordt daarom een hele lange nieuwsbrief waarin ik je mee wil nemen in mijn gedachtengang hierover die zich het afgelopen jaar heeft gevormd.
  Oké, daar gaan we.
  Nieuwsgierigheid is een gezonde eigenschap
  Ik ben iemand die van nature veel vragen stelt en dingen wil snappen. “Nieuwsgierigheid is een gezonde eigenschap als het gaat om je eigen gezondheid” is een favoriete uitspraak van me. Dus ja, ik ben nieuwsgierig want ik wil dingen begrijpen.
  Net als iedereen begreep ik de paniek in maart en de lockdown die we toen opgelegd kregen. Niemand wist precies waar we mee te doen hadden en er waren zeer veel vraagtekens. Veiligheid van iedereen voorop. Heel logisch.
  Maar naarmate het jaar vorderde kreeg ik een onbehaaglijk gevoel. Zo’n ‘hier klopt iets niet’-gevoel. Ken je dat? Als kind voelde ik altijd al perfect aan of iemand de waarheid sprak. Langzaam bekroop me zo’n ‘hier is iets niet pluis’-gevoel. Ik heb daar in oktober al een uitgebreid artikel over geschreven. Inmiddels zijn we drie maanden verder.
  Zie verder het artikel…

 49. Stof om over na te denken.
  Vanmorgen zag ik een artikel voorbij komen en de tekst bleef in mijn hoofd hangen.
  Kort gezegd “het vaccin is niet gemaakt om covid te bestrijden maar covid is gemaakt zodat wij al dan niet gedwongen het vaccin zullen nemen”
  En er zit toch een bepaalde logica in deze stelling jaren lang worden we ingeprent dat er een pandemie uit kan breken o.a. Bill Gates is hier de leider van.
  Ook hebben meerdere elitaire mensen de wereld ingeprent dat er teveel mensen zijn en hebben soms duidelijk gezegd dat er een depopulatie moet komen.
  Dat is nu veel logischer als je dit begrijpt en zelfs er WW 3 uit kan breken die tevens al vaker aangekondigd is vooral Albert Pike is hier zeer duidelijk over.
  Zie dit artikel zelf de NWO is een lang geplande operatie die nu op volle vaart zit en uitgerold word.
  Dan is het nog duidelijker om te bevatten denk ik dan weer complot denken of niet de feiten spreken voor zichzelf.
  Hier het artikel zelf en het “preppen of hamsteren” is een goede verzekering in deze tijden al is het maar voor het gevoel.
  Maar ook mijn oma op de boerderij vroeger had een kelder vol eten zoals bijna iedereen toe na WW 2 en niets aparts aan eigenlijk.
  https://survivaldan101.com/the-vaccine-wasnt-made-for-covid-the-covid-disease-was-created-for-a-vaccine-once-you-understand-that-everything-else-will-make-perfect-sense/

 50. EU houdt je handen thuis! Blijf van onze P E N S I O E N E N. af!

  Petitie aan Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank. Teken de petitie van Cultuur Onder Vuur van Hugo Bos:

  https://cultuurondervuur.nl/petities/teken/eu-handen-af-van-onze-pensioenen

  Brussel versterkt zijn greep op het enorme bedrag aan Nederlandse pensioengelden: 1400 miljard!

  Dit geld was bestemd voor onze oude dag. Nederlanders hebben het eigenhandig verdiend: met zuinigheid en vlijt. Maar als de Europese Unie een transferunie wordt, verdwijnen uw en mijn pensioen in een anoniem Europees fonds. Gratis geld van iedereen en voor iedereen!

  De nekslag dreigt nu te komen van het Europese Hof. Dat wil een eind aan ons pensioenstelsel maken. Terwijl het als het beste ter wereld te boek staat. Alleen omdat het niet volgens de Europese regeltjes is!

  Hoogleraren pensioenrecht luiden de noodklok in Trouw. Als Nederland niet goed uitkijkt, dreigt “een compleet verbod”. We mogen dit niet laten gebeuren. Onze pensioenen zijn van ons.

 51. @Jo schreef op 02/04/2021 om 11:34 am
  “is voor de spirituele mens te begrijpen, die dichter bij God staat in genade.” m.i. een gewaagde uitspraak want wie bepaalt dat?
  “de heerlijkheid van de koning van Tyrus met de bevoorrechte toestand van Adam in het aardsparadijs” Dit zou een afspiegeling zijn van Adam voor de ‘zondeval’. Adam werd gevormd als mens naar beeld en gelijkenis van God en bekleed zijn met licht.
  In vers 14 gaat het over een gezalfde cherub en uit meerdere passages weten wij dat dit een cherub een engel is en geen mens.
  Dus een cherub en een gezalfde cherub hebben wel een andere betekenis.
  De cherub uit Eden, er staat niet bij dat hij gezalfd is, bewaakt de hof; duidelijk.
  Dus dat een engelenvorst achter de koning van Tyrus staat daar heeft u gelijk in, maar in de alinea’s er voor staat dat de koning van Tyrus een mens is en geen cherub.
  Het is opvallend, maar het lijkt erop dat het onderwerp aarde belangrijk wordt, want het komt zo maar uit het niets ter sprake. De aarde komt hier voor in vers 13 in verband met de kleding van de gezalfde cherub bedekt met edelstenen.
  Wat een verschil tussen het Scheppingsverhaal en de pracht en praal van de “koopman” uit Ezechiël 28.
  In den beginne schiep God den hemel en de aarde. De aarde nu was woest en ledig, en duisternis was op den afgrond; en de Geest Gods zweefde op de wateren.
  Het is bijna niet voor te stellen maar er zou alleen een waterplas zichtbaar geweest zijn, want pas op de derde dag werd de aarde zichtbaar. Maar alles daarin, de delfstoffen, was dus al geschapen.
  Het verdere Scheppingsverhaal gaat over wat er op de aarde geschapen is: mens, dier en planten en kruiden oftewel voedsel. Als iedereen zijn deel zou krijgen wordt men er niet rijk van.
  Om een goed overzicht te krijgen heb ik het hele hoofdstuk 28 weer doorgelezen en daar het een profetie is eens doorgetrokken naar het heden. Hoofdstuk 28 eindigt met het herstel van “knecht” Israël en is er geen sprake van de RKK.
  In principe is er in drie landen, Israël, Libanon en Syrië godsdienstvrijheid, men wordt er niet vervolgd. Hoewel Libanon sinds medio de jaren zeventig van een christelijke meerderheid naar een minderheid veranderd is onder invloed van Iran. En in principe heb ik eigenlijk ook nooit enig protest van de “kerk” daarover gehoord. Het schijnt dat de kerken in Syrië uitpuilen, de christenen blijken dus niet naar Europa gevlucht te zijn. Waarom moesten moslims uit islamistische landen vluchten? Dat is een andere vraag terug naar de Levant. Nu blijkt dat er in de aarde op het grondgebied van Libanon en Israël delfstoffen te halen zijn die een grote rijkdom vertegenwoordigen zijn dezelfde koopmannen van weleer er als de kippen bij om de delfstoffen in handen te krijgen. Een twee statenoplossing, bedacht door de RKK en omarmd door de WvK en EU, met Israël weer terug achter de grenzen van voor 1967 komt ze bijzonder goed uit. Nog een reden voor die kooplui is het weer verbouwen van “oer”-gewassen teniet te doen, want dat druist in tegen hun voedseleigendom. Patentering vanwege veredeling, genetische manipulatie ervan door Bayer/Monsanto. Synthetisch voedsel of voeding uit insecten staat er op het nieuwe menu en waar blijven de protesten uit de christelijke hoek? Wordt dit weer gebracht als een vooruitgang door de wetenschap vanwege overbevolking? Wie houdt de humanistische blik overeind? Als de “kerk” eerlijk is in haar doctrine zou het land Israël gescheiden moeten worden, zou Jordanië als land bestaansrecht hebben, zou het land niet veel groter zijn of vindt zij één wereldreligie haar prioriteit? Is zij er daarom voorstander van de verdeel en heerspolitiek tussen islam en christendom. Het gaat om de hoeveelheid slachtoffers, denk hierbij aan het woord plaatsvervanger wie is wie?
  Terug naar de kleding van de cherub en die van de Joodse hogepriester. Komen zij niet verdacht veel overeen? Is de cherub deze niet kwijtgeraakt toen Israël het heilige priestervolk werd en Aaron ze opgespeld kreeg?
  Het is jammer maar ik herinner mij weer het diepe stilzwijgen over de aanslagen op Pasen van vorig jaar weer, waar uiteindelijk de daders de slachtoffers werden.
  Is dit een wake-up call geweest?

 52. Nieuwe politieke situatie. Nu de Christenunie niet gaat meewerken aan de totstandkoming van Rutte IV is er alleen nog een Rutte IV als minderheidsregering mogelijk bestaande uit VVD, D66 en CDA.

  Een ander scenario is dat er een nieuwe verkenner aan het werk gaat die gaat onderzoeken of er een regering kan komen met de VVD, maar dan met een andere premier van de VVD. Er zijn echter ook nog enkele andere scenario’s mogelijk.

 53. Angst zaaien of zich alvast indekken?
  Weer een artikel dat ons nog verder het corona bos injaagt met meer mutaties die er al zijn en nog gaan komen.
  Maar tegelijkertijd lijkt het wel een soort van verzekering voor de big pharma steeds vaker horen we dat er gevaccineerde mensen toch weer besmet raken?
  Dan is dit artikel een soort van rookgordijn zodat ze steeds een uitvlucht hebben met weer een nieuwe variant waar het vaccin niet tegen beschermt.
  Dat kan ook zeggen dat we globaal nooit meer van dit virus afkomen en steeds weer een nieuwe inenting nodig hebben.
  https://www.rt.com/news/519959-coronavirus-spike-protein-study/
  En ondertussen word er goud geld verdiend aan deze p(l)andemie mondkapjes testen en nog veel meer een nieuwe manier van geld verdienen.
  Soms vraag ik mij af waarom de hele wereld dan niet samen een vaccin heeft ontwikkeld om geld te besparen en kennis te delen?
  Het lijkt in ieder geval een boodschap die we serieus moeten nemen en afwachten welke volgende beperkingen ons weer te wachten staan.
  https://sputniknews.com/uk/202104021082524633-covid-mutations-may-cause-devastating-new-flare-up–render-vaccines-ineffective-scientists-warn/
  En de zon blijkt een goed medicijn tegen het virus te zijn eindelijk iets waar we (nog) geen geld voor nodig blijken te hebben.
  https://www.rt.com/news/519921-sunlight-renders-coronavirus-inactive/

 54. Rutte heeft toch een geitenpaadje gevonden. Er is natuurlijk wel over het CDA gepraat en over de voorkeursstemmen, hoe dat eventueel meespeelt. Maar er is nadrukkelijk niet gesproken over een ‘functie elders’ voor de heer Omtzigt.
  Sowieso kan er bij verkenningen van alles voorbij komen, maar hoort dat niet in de publiciteit (net als brainstormen).

 55. Belangrijk om over na te denken!!!!!
  Ik heb al meerdere malen gedeeld dat ook “blijkbaar”onze huisdieren besmet kunnen raken.
  Ook nertsen die het zelfs terug gaven aan mensen en allemaal geruimd werden ook in Denemarken.
  Ook in Zuid Korea worden dieren getest dus er komt meer aan let maar eens op dit lijkt een tijdbom voor mij.
  Artikel Korea testen.
  https://www.bbc.com/news/world-asia-55991097
  En tijgers zelfs apen bleken positief getest?
  Apen zijn al gevaccineerd in de dierentuin zie hier onder.
  https://edition.cnn.com/2021/03/05/us/great-apes-coronavirus-vaccine-san-diego-zoo-trnd/index.html
  Dan dit nieuws uit Rusland dat komt met een vaccin voor huisdieren geeft te denken voor mij want ook in ons land zijn er honden en katten getest?
  https://nypost.com/2021/03/31/russia-is-testing-out-a-covid-19-vaccine-for-pets/
  Zie dit eens zelf en denk na.
  https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/huisdieren
  Dan dit artikel over de hoeveelheid besmette dieren in ons land?
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20201231_96638443
  Nu komt er dus een vaccin voor deze dieren wat betekend dit voor ons land?
  Worden mensen nu gedwongen hun dieren te laten testen en of inenten?
  Blijven anders deze dieren een gevaar voor onze gezondheid?
  Is er een kans dat er dieren in beslag genomen worden of zelfs afgemaakt?
  Dit is totaal onderbelicht in onze samenleving die meer en meer verdeeld raakt en tegen elkaar opgezet word in mijn ogen.
  Ik hoop dat er mensen mee gaan nadenken en dit delen om veel pijn en verdriet te voorkomen als er totale angst uitbreekt en dieren de schuld gaan krijgen.
  En tevens laat dit nieuws zien dat het virus niet alleen mensen raakt ook in de natuur is het al terug gevonden.
  Zie dit artikel eens na en hoelang geleden al.
  https://edition.cnn.com/2020/10/30/health/what-animals-have-coronavirus-partner-scn/index.html
  Er klopt iets niet zegt mijn gevoel en ik blijf zoeken en delen niet alleen mensen zijn nu in gevaar blijkt keer op keer wel media stilte over dit risico.
  Xander ik hoop dat je dit plaatst het lijkt me toch belangrijk genoeg om mensen hierover te informeren.

 56. Het is voor burgers niet eenvoudig de corona crisis te begrijpen de ene expert praat de andere tegen?
  Dan is er zelfs gepraat over depopulatie door artsen uit de big pharma zelf en nu vandaag in het nieuws dat Italie de mensen uit de zorg verplicht het vaccin te nemen weg vrijheid van keuze zal dit ook bij ons gebeuren?
  Dit is een opzienbarend artikel de moeite waard om te lezen en te delen.
  https://www.lifesitenews.com/mobile/opinion/former-pfizer-vp-to-aflds-entirely-possible-this-will-be-used-for-massive-scale-depopulation

 57. NOS teletekst pagina 126:

  Amerikaans onderzoek wijst uit dat
  mensen die een coronavaccin van Moderna
  of Pfizer/BioNTech hebben gekregen,het
  virus bijna niet overdragen.Zij worden
  niet alleen zelf zelden ziek,maar
  blijken ook nauwelijks besmettelijk.

  Het onderzoek werd gedaan door het CDC,
  de tegenhanger van het RIVM.Mensen die
  twee prikken hadden gehad,bleken na
  twee weken 90 procent minder kans te
  hebben corona over te dragen.Er is geen
  onderzoek gedaan naar andere vaccins.

  Volgens het CDC tonen de resultaten het
  belang van vaccineren aan.”De vaccins
  zijn de sleutel om deze verwoestende
  pandemie tot stoppen te brengen.”

  ( NB: 10% van de gevaccineerden kan het virus dus nog wel overdragen volgens dit onderzoek, Als de hele wereldbevolking zou zijn gevaccineerd is dit een groepje van circa 780 miljoen mensen. Is de conclusie dan wel gerechtvaardigd: De vaccins
  zijn de sleutel om deze verwoestende
  pandemie tot stoppen te brengen.” LOL)

 58. Teletekst pagina 128:

  Italiaanse zorgmedewerkers worden
  verplicht zich tegen corona te laten
  vaccineren.De Italiaanse regering heeft
  daarover een decreet uitgevaardigd.Wie
  weigert,kan de rest van het jaar worden
  geschorst zonder salaris te krijgen.

  In meerdere Italiaanse ziekenhuizen
  zijn besmettingsclusters aangetroffen
  onder medewerkers die een vaccinatie
  hebben geweigerd.

  De regering bepaalde verder dat mensen
  die vaccinaties toedienen,niet kunnen
  worden vervolgd als er iets fout gaat.
  Op Sicilië werden drie medici verdacht
  van doodslag na het overlijden van een
  gevaccineerde.Daarover ontstond ophef.

 59. Grote bewondering voor de jongens van Boskalis! Ze hebben feitelijk een grote economische ramp voorkomen. Wordt maar matig begrepen. Een mooi stuk Hollands glorie! Ook de nuchterheid van de directeur bij een interview: “De kont is nu los.” “De voorkant wordt lastiger, is geen appeltje eitje”.
  Mannen die het echte werk doen; vele malen bewonderenswaardiger dan het kakelende volk van het journaille en/of de politiek.

 60. Er is steeds meer kans op een gewapend conflict of misschien zelfs WW3.
  En dan dit “onderzoek” dat verteld dat 5G niet schadelijk voor de gezondheid is?
  https://strangesounds.org/2021/03/largest-review-finds-5g-is-not-linked-to-adverse-health-risks.html#comment-812937
  En toch is er wel rekening gehouden met deze oorlog of naar toe gewerkt en ontwikkeld.
  Deze dame heeft het goed gezien wat ook NASA in petto heeft met document.
  EMF en ook NANO komen aan bod we zijn gewaarschuwd onze “beschaving” ziet elke uitvinding tevens als wapen voor de strijd.
  https://www.bitchute.com/video/dEAiRzIJAKu9/
  En hier het besproken document het zou maar eens waar kunnen zijn “in god we trust” krijgt een nare bijsmaak.
  http://stopthecrime.net/docs/nasa-thefutureof-war.pdf

 61. En het is denk ik nog erger als we samen kunnen bevatten ik heb al eens de term “smartdust of memes gedeeld.
  En deze had ik al gedeeld op onze facebook maar ben verwijdert eigen schuld dat wel ik bleef zoeken en delen.
  Mijn eerste video upload was smartdust in 2016.
  Deze video verteld het nu of wat er ook nog zelfs in ons gebeurd wel ben ik geen fan van film beelden maar ik begrijp de subliminale boodschappen voor de burgers zeer goed.
  Ik houd van feiten en het liefst wetenschappelijk onderbouwd om te leren en nu weer heb ik wat echte info bij deze video gevonden door gewoon te zoeken op duckduckgo.
  Google wil niet meer dat ik zocht heb het net weer vastgelegd maar dat vind ik niet meer van belang wel info delen die het verschil kan maken.
  Hier de video over Nano tech 5G 6G 7G en de derde tempel.
  https://www.bitchute.com/video/eeT6N2ay0coQ/
  Dan hier de documenten die er in voor komen.
  1.
  http://itsacoup.org/wp-content/uploads/2020/04/Nano-Domestic-Quell-Dossier.pdf
  2.
  https://www.nano.gov/sites/default/files/pub_resource/dod-report_to_congress_final_1mar10.pdf
  3.
  https://www.researchgate.net/publication/305397114_Nanotechnology_in_food_science_Functionality_applicability_and_safety_assessment
  4.
  Op scholar deze zoek opdracht SMART VACCINE NANITES
  Erg veel echte informatie die onze ogen opent met feiten.
  5.
  De derde tempel bestaat geestelijk al alleen in onze fysieke wereld staat er nog wat in de weg en hier de feiten.
  https://www.rt.com/news/427497-us-ambassador-jerusalem-photo/
  En ik ben teleurgesteld dat er zoveel mensen om de weigering van het vaccin nu als tweederangs burgers worden gezien wereldwijd.
  Maar wie dit snapt weet wat de gevolgen zijn voor ons er lijkt nu een echte eindtijd aan te komen.
  En Xander bedankt en check eerst mijn documenten als pdf of het klopt maar ik ben bang van wel.
  Heb ze allemaal opgeslagen als backup ter studie er verdwijnt nu zoveel echte info dat het eng word.
  De kracht van het gebed word onderschat door de elite lijkt het we zullen moeten vechten voor ons geestelijk welzijn samen.
  Wat doen we de volgende generatie toch aan zonder mededogen of empathie?

 62. @Nieuw Begin
  Toevallig (mja, toeval bestaat niet) zat ik er laatst nog over na te denken, maar idd, als je imuunsysteem goed genoeg is (dus ook je geest, positief denken en leven) , en je amandelen niet uit je lichaam hebt verwijderd (die zijn namelijk de politie eenheden van het lichaam) kan je alles aan. Zwakkeren, en mensen die bang zijn, mondkapje, thuis zitten en deze propaganda slikken, gaan problemen krijgen. Dit is een Psychologische Oorlogsvoering op de bijna totale mensheid.
  Ik heb en ga nooit met een mondkapje, handen ontsmetten de supermarkt of waar dan ook in. Als ze dat verbieden, boycott ik gewoon die tent.
  Het is nu of nooit. Wie zo idioot is om nog steeds een mondkapje te dragen doet bewust of onbewust mee aan de vernitiging van zichzelf en het leven van de toekomstige generaties.

 63. ALARM ( ja we weten et al maar toch ALARM …kijk uit voor wandelende biologische tijdbommen want dat zij gevaccineerden!)
  Situation Update, Mar 26: Vaccinated people are walking biological time bombs and a THREAT to society

  https://www.naturalnews.com/2021-03-26-situation-update-mar-26-vaccinated-people-are-walking-biological-time-bombs.html

  Mensen die onwetend genoeg zijn om geïnjecteerd te worden met een experimenteel vaccin dat het genereren van zeer besmettelijke superstammen in hun eigen lichaam versnelt, lopen biologische tijdbommen en vormen een bedreiging voor de samenleving.

  De globalisten weten dit, en in overeenstemming met hun doelstellingen van wereldwijde massavernietiging, geven ze de gevaarlijkste en meest besmettelijke mensen “vaccinpaspoorten” zodat ze vrij door de samenleving kunnen zwerven en hun superstamvirussen wijd en zijd kunnen verspreiden. Nogmaals, dit is allemaal zo ontworpen.

  De veiligste mensen zijn degenen met een sterk aangeboren immuunsysteem en die al antistoffen tegen het coronavirus hebben opgebouwd, zonder enige medische tussenkomst. Dit wordt bij de meeste mensen gemakkelijk bereikt met behulp van vitamine D, zink, voeding, een goede nachtrust en het vermijden van giftige voedingsmiddelen en medicijnen.

  Toch weigert de hele “wetenschappelijke” industrie om welke rol dan ook te erkennen voor aangeboren immuniteit, en wordt erkend dat antilichamen die individuen zelf creëren, geen enkele functie vervullen. Je kunt bijvoorbeeld geen ‘antilichamenpaspoort’ krijgen door je eigen aangeboren immuniteit te tonen, ook al heb je de ziekteverwekker al verslagen dankzij je door God gegeven immuunsysteem.

  De moderne “wetenschap” – als we het zo mogen noemen – wil dat je gelooft dat je helemaal geen immuunsysteem hebt en dat je lichaam gekaapt moet worden door mRNA-vaccins om te kunnen functioneren. Dit is een gigantische, gevaarlijke leugen, en het wordt herhaald door bijna elk mediakanaal, medisch tijdschrift en medische “autoriteit” over de hele wereld (van wie de meesten natuurlijk voor de CCP werken om westerse naties te vernietigen).

 64. Inspectie op de Volksgezondheid en 150.000 EURO BOETE!!!!

  https://zelfzorgcovid19.nl/huisartsen-in-de-handboeien-door-boetedreiging-covid-19-behandeling/

  IGJ wil heel graag boetes opleggen aan artsen die medicatie off-label voorschrijven en wil dat apothekers als kliklijn fungeren maar stelt tegelijkertijd dat indien volgens de regels is voorgeschreven het gewoon toegestaan is.
  Verder verspreidt men 3 onwaarheden:
  HCQ is bewezen niet effectief (dat is het wel icm zink)
  HCQ is onveilig (dat is het niet)

  “Artsen die (hydroxy)chloroquine of ivermectine voorschrijven tegen covid-19 krijgen daarvoor vanaf nu een boete van maximaal 150.000 euro opgelegd door de inspectie. Het kan daarbij ook gaan om andere medicijnen die buiten de richtlijnen om worden voorgeschreven. De IGJ roept apothekers op melding te doen.”
  Ivermectine : er is geen bewijs dat het effectief is (dat is er wel degelijk)

 65. Woede om aardgas-gate: “Wij worden bestraft, zij beloond!”

  https://ejbron.wordpress.com/2021/03/24/woede-om-aardgas-gate-wij-worden-bestraft-zij-beloond/#more-267210

  DINXPERLO – Dat inwoners in Duitsland € 750,- subsidie lijken te krijgen op hun aansluitkosten als ze overstappen op aardgas, terwijl de Nederlandse overheid er juist alles aan doet om het land aardgasvrij te krijgen, leidt tot onbegrip en woede. Vooral in de grensregio’s snappen ze helemaal niks meer van de “groene” verschillen tussen de beide landen.

 66. Deze dame is er helemaal klaar mee en dat snappen wij heel goed! Ze reageert misschien wat heftig, in emotie, maar ze zegt veel wat er mist in onze samenleving. We moeten wat gaan doen en we gaan wat doen! Nederland moet snel weer open en vrij!

  Forum van Democratie afd Breda:

  ( Wie zich stoort aan straat-taal gelieve niet te kijken! )

  https://www.facebook.com/FVDBreda/videos/130005849057615/

 67. @ Error,
  Zeer indrukwekkend en informatief de video over Lucifer.
  En hier nog goede informatie die naar dezelfde bron leid de Pilgrim Society.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pilgrims_Society
  Met een goed artikel over deze exclusieve club mensen.
  https://aim4truth.org/2019/08/07/the-pilgrims-society-enemy-of-humanity/
  Dan nog deze pdf met nog meer informatie er lijkt geen einde aan te komen als de beerput open gaat.
  https://silvermarketnewsonline.com/articles/PilgrimsVaccineNightmare1_Savoie061920.pdf

 68. Velen zullen instemmen met de opvatting dat een immuunsysteem in de beste conditie de meest natuurlijk manier is om na infectie met longvirussen de aanval af te slaan met vooral bij jongeren ook maar enige schade te hebben geleden. Voor ouderen, we weten het nu wel allemaal, ligt dat iets anders en ook voor mensen met chronische ziekten.

  Er is een diep verband tussen de mate waarin ons immuunsysteem het werk kan doen en de voeding. Voor wie het Engels geen probleem is kan terecht bij de site van Mike Adams, naturalnews.com maar er is ook een uitstekende Nederlandstalige site met dit onderwerp:

  https://energiekevrouwenacademie.nl/author/marjolein/

  Ook wat meer gericht op vrouwen immers ook hormonen doen hun invloed gelden op het immuunsysteem. Maar met het boek:

  Voeding & Immuunsysteem
  ontdek de energie om een leven te creëren waar je verliefd op wordt

  heeft Dubbers een uitstekend, leesbaar, en toch wetenschappelijk verantwoord boek geschreven waar iedereen wel tips en weetjes uit kan halen voor de eigen gezondheid.
  Marjolein Dubbers zal geen vaccins nemen heeft ze geschreven.

 69. Dit is opmerkelijk in deze video kijk op 11 minuten in deze video en oordeel zelf!
  Premier Nethanyahu krijgt een fake vaccin ingespoten lijkt het toch zeer duidelijk?
  Waarom deze comedy en met welk doel dan is mijn vraag en ik houd niet van deze nogal schreeuwende man maar ben wel verbaasd?
  Er word zoveel negativiteit verspreid over het virus maar ook het vaccin en dan deze manier van promotie is erg verdacht.
  En het gaat over het land dat het verst is met vaccineren en nieuwe vrijheid en de lezers hier kunnen het zelf zien en oordelen.
  Dan met de boodschap dat ook het Pentagon de vaccinatie verplicht gaat maken is erg ziek makend te noemen.
  Het begon met praten over de vrije keuze maar die is nu erg ver weg ook bij ons in Nederland word steeds meer duidelijk.
  https://www.bitchute.com/video/dn5jt43dXSHc/

 70. Gelooft u de politie nog?

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/03/14/politie-geen-opzet-bij-verdwijnen-195-stempassen-in-rotterdam-a4035519

  List en bedrog hebben de verkiezingen gewoonen:
  Vrijwilligers en medewerkers van het stembureau wisten te melden dat er dozen klaar stonden met VVD erop.
  In R’dam zijn alle biljetten naar Ahoy gebracht.
  D66 die 4 maart nog op 3 zetels verlies stond wint nu plotseling 12 zetels erbij,
  Rutte die 4 maart nog op verlies stond krijgt er ook 3 bij.
  Dezelfde computers als in de VS (!) een D66-er die de computers in beheer had
  stembiljetten via de post wat helemaal mis ging wat opzettelijk een chaos werd ?
  Regeltjes die per uur veranderden,
  Stembiljetten per post was zonder handtekening mogelijk
  stembiljetten naar dode mensen heb ik ergens gelezen
  stembiljetten met verkeerde adressen

  zie en hoor ook de laatste Jensen.nl show

  idd Amerikaanse toestanden met stemcomputers o.l.v. een D66-er en dan nog dit:
  Techmiljardair schenkt miljoen euro aan D66 voor strijd tegen klimaatcrisis, maar ‘hoeft geen enkele invloed’
  Het zijn on-Nederlandse bedragen voor Nederlandse partijen, maar daar zullen D66 en de Partij voor de Dieren geen seconde van wakker liggen. De twee blijken grote donaties te hebben ontvangen van een succesvolle IT-ondernemer. De Partij voor de Dieren kreeg 350 duizend euro voor haar campagne, D66 zelfs een miljoen euro.

  Bah bah bah het koninkrijk van Rutte is gebouwd op leugens, leugens en leugens.

 71. Tierry Baudet bedankt zijn kiezers:

  Wat een reis hebben we samen gemaakt. Of u ons al lang steunt of pas korter: ik denk dat we deze verkiezingscampagne allemaal als ontzettend bijzonder hebben ervaren. Terwijl de media en de opiniepeilers ons afserveerden, ging Forum voor Democratie met de vrijheidskaravaan het hele land door. Om mensen weer in de ogen te kunnen kijken. Om het weer te hebben over de zaken waar ú het met ons over wilde hebben. Om onze vrijheid te herwinnen.

  En wat een resultaat hebben we geboekt. Helaas hebben we niet de monsterzege behaald die ons in staat stelt de maatregelen direct af te schaffen. Maar we hebben de peilingen dubbel en dwars verslagen. Als de prognoses kloppen, zijn we de grootste winnaar van de verkiezingen. We zijn vier keer verdubbeld. Meer dan een half miljoen Nederlanders stemden Forum voor Democratie.

  Daar ben ik u vanuit de grond van mijn hart ongelooflijk dankbaar voor.

  Zonder uw steun hadden we deze reis niet kunnen maken.

  U hield stand en bleef in ons geloven toen de media ons besmeurden.

  U doneerde gul voor onze radiospotjes, onze bushokjes, onze billboards, onze geweldige Amerikaanse truck.

  U deelde FVD-flyers uit en plakte posters in de stromende regen en de winterse kou.

  U vertelde uw vrienden dat Forum de beste optie voor Nederland was, ook al wist u niet hoe ze daarop zouden reageren.

  U was massaal aanwezig op onze bijeenkomsten in het land.

  Ik ben u daar zo ontzettend dankbaar voor.

  Zonder u hadden we deze campagne niet kunnen voeren. Hadden we deze overwinning nooit kunnen vieren.

  Dit is niet het einde van onze reis. Samen gaan we door. In de Tweede Kamer gaan we met meer slagkracht dan ooit de vrijheid verdedigen. Ons Renaissance Instituut en Forum for Democracy International gaan ons netwerk in binnenland en buitenland uitbouwen. En de vrijheidskaravaan trekt binnen afzienbare tijd verder.

  We worden alleen maar sterker.

  Ik hoop u snel weer te zien! BEDANKT!

  Thierry Baudet

 72. Voor iedereen die gaat stemmen, beveel ik de fraaie uitspraak van de Belg Mark Eyskens aan:
  “De beloften van vóór de verkiezingen, zijn de belastingen van ná de verkiezingen”.
  Veel beloven is zó gemakkelijk en je begrijpt niet dat mensen niet beseffen dat ze het allemaal zelf uiteindelijk gaan betalen.

 73. @amo 8:27 pm Fijn om te horen. In Nederland is er een sluipend verval gaande. Dat komt bij de ‘zevenkoppige’ vandaan. We kunnen op zijn minst proberen dat met SGP zout nog een beetje tegen te gaan. En profetisch voor de gevolgen waarschuwen.

 74. @Rode Wouw. Ik sluit me aan bij uw oproep om zowel de VBOK te steunen (!) als op de SGP te stemmen. Ik stem al tientallen jaren bijna ongezien op de SGP, omdat ik wil dat hun geluid ook gehoord wordt in de Tweede Kamer. En op gemeentelijk niveau weet ik dat de SGP geen geld over de balk wil smijten.

 75. over de Zaden bank in een eerdere opmerking ik las ergens dat ook die nu eigendom zijn Van syco Billy Gates

 76. Ik wil de lezers/reageerders van XN oproepen te gaan stemmen. Het valt te begrijpen dat er teleurstelling kan zijn, zo veel partijen om uit te kiezen en wat ik ook heb; het met geen enkele partij honderd procent eens zijn.

  Ik gebruik de methode van de weging per standpunt per partij. Wat vind ik (sterk) positieve punten, neutrale punten, (sterk) negatieve punten van een partij. Ik keek naar een verkiezingsspecial van de SGP over onder andere boeren en abortus. Hier de link : https://www.youtube.com/watch?v=FwoTFpaF9Jw

  Een bijzonder getuigenis van een jonge vrouw die in de abortuskliniek afzag van abortus en nu een zoon heeft rondlopen. Het plan was geweest om de jongen te doden in de baarmoeder. Ik ben wel eens naar een bijeenkomst geweest van ouders met kinderen die aan abortus zijn ontsnapt. Te beseffen dat die kinderen bijna waren gedood… Een zwaar onderwerp van leven en dood. Het kan zijn dat lezers/reageerders van XN door mijn woorden worden geraakt. Daarom wil ik voor hulp verwijzen naar organisaties als VBOK of Schreeuw om Leven voor hulp.

  De SGP heeft wel aandacht voor deze kwestie en neemt in haar visie ook achterliggende onderwerpen mee als omgaan met seksualiteit, huwelijk en gezin van man, vrouw en kinderen.

  De SGP kijkt constructief en kritisch naar omgaan met een regering. Niet zomaar met de meute/meerderheid meelopen. De brede weg kan gaan naar de afgrond en dan kan beter voor de smalle weg worden gekozen. Misschien minder populair maar wel verstandig. Matteüs 7. Belangrijke waarschuwing in dat hoofdstuk ook over wolven in schaapskleren. Daar lijken nu helaas ook een aantal bewindslieden onder te vallen.

  Wat ook mee kan wegen in de keuze voor welke partij is het stemgedrag in Tweede Kamer en Eerste Kamer door bestaande partijen bij bepaalde onderwerpen. Een voorbeeld van stemgedrag is bijvoorbeeld te vinden op deze website : https://peterheine.com/voor-het-weekeinde/
  Daarbij wil ik dan wel de disclaimer plaatsen dat ik met het noemen van de website het niet automatisch eens ben met alles wat daar wordt geschreven.

  Ik wens u veel sterkte met de keus en ik zou toch zeggen: laten we gaan voor SGP met vier zetels of meer.

 77. Een boodschap uit Israël van Ilana Rachel Daniel ook tegen onze Siegrid Kaag wat er echt aan de hand is daar.
  En het feit dat ook daar de mensen met bijwerkingen of zelfs de dood niet gerelateerd zijn aan het vaccin?
  Eigenlijk triest om te zien en te begrijpen wat ons ook te wachten staat in Nederland en zelfs wereldwijd.
  https://www.bitchute.com/video/Im7oSCKavFRx/

 78. De mensheid heeft al een z.g. zadenbank gemaakt maar wie kan daarbij als het misgaat?
  Dan is dit nog een vreemd en eng idee om weer een reserve mensheid aan te leggen in een basis op de maan deze keer.
  Het is nog maar een idee maar wat zegt het over de gevaren die we nu weer zelf veroorzaken op deze planeet?
  En we hebben zelfs de Georgia Guidestones die ons waarschuwen en informeren in meerdere talen.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/scientists-propose-lunar-ark-store-67-million-sperm-samples-global-insurance-policy

 79. Twee mensen van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie laten zien wat echte journalistiek is. Hier worden vragen gesteld, kritische ook, zonder een vorm van aanval of agressie. Met een interviewer die werkelijk luistert en zelf over voldoende kennis beschikt om e.e.a te verhelderen en daarbij het overzicht weet te behouden.
  Deze ds. Pedro Kuit doet wat echte journalisten zouden moeten doen.
  Dat hele journaille staat volledig in z’n hemd als we de heer Kuit bezig zien.
  Er zijn zelfs 47 politieagenten die hun morele bezwaren willen delen. Dat doen ze uiteraard alleen als ze deze commissie vertrouwen.
  Grote klasse, heer Kuit en dochter Jade! Een grote les voor het jonge volk dat journalist wil worden.

 80. Biomassa is het Waterloo van GroenLinks

  https://ejbron.wordpress.com/2021/03/12/biomassa-is-het-waterloo-van-groenlinks/#more-266069

  “Help ons de kranten te halen.” Met die leuze haalt GL onder haar leden geld op voor de zieltogende campagne, voor een stuk in de krant over klimaat. Bij dezen mijn hulp. GL, een fusie van de Communistische Partij Nederland, de Pacifistisch-Socialistische Partij en de Politieke Partij Radikalen, heeft nooit deelgenomen aan een regering. Wel bestuurt de partij enkele steden. De partij heeft op landelijk niveau nooit verantwoordelijkheid hoeven afleggen voor bestuurlijke keuzes en is dat niet gewend.

 81. En meer van dit onbekende maar wakkere kanaal met info en documenten die het verhaal bevestigen.
  De moeite waard met enkele feiten die ook zeker voor ons land gelden.
  IT’S AN EXPERIMENTAL VACCINE – HERE’S THE EVIDENCE (INCLUDING DEATHS)
  https://www.bitchute.com/video/xZIJ99fr16Ow/
  Hier de link naar de pdf zolang het duurt.
  ADVERSE EFFECTS OF MESSENGER RNA VACCINES
  http://www.uphs.upenn.edu/cep/COVID/mRNA%20vaccine%20review%20final.pdf?fbclid=IwAR2R_oShOt97w6i3x80izeK5tT4D6-F37diWKqwZiulcR9nbh7jbZaF41qk
  Onder de video nog linken met feiten over de bijwerkingen.
  En informatie over de inhoud of bestand delen van het gebruikte vaccin in Engeland.

  Duidelijk en helder uitgelegd denk ik voor mensen die de Engelse taal machtig zijn.

  Maximaal 3 woorden in hoofdletters om accenten aan te brengen, zie siteregels. Mod.

 82. Verkiezingssoftware getest door bedrijf van oud-D66-fractievoorzitter

  https://www.ninefornews.nl/verkiezingssoftware-getest-door-bedrijf-van-oud-d66-fractievoorzitter/

  Veel mensen maken zich zorgen over verkiezingsfraude. Al jaren circuleren er berichten over kwetsbaarheden in de software waarmee verkiezingsstemmen geteld worden. Eind 2019 besloot toenmalig minister Knops van Binnenlandse Zaken om nieuwe telsoftware te laten ontwikkelen, maar er wordt nog altijd gebruikgemaakt van de oude software, Ondersteunende Software Verkiezingen (OSV) geheten.

 83. Ook zoiets: Op basis van satellietmetingen is gebleken dat er géén toename is van het aantal bosbranden; er is zelfs een afname! Zie op 1:12:50 van de video met Ferdinand Meeus. Deze uitkomst is zelfs gepubliceerd door de Europese Commissie.
  Zo’n feit zou dus breed gepubliceerd moeten worden op de voorpagina’s van kranten én in het journaal voor het volk. Gebeurt dat??? Volgens mij denkt iedereen nog steeds dat er meer bosbranden zijn vanwege de opwarming. Sowieso is het in Australië altijd al bloedheet (temperaturen boven de 30 en 40 graden) en dan maakt 1 graad warmer echt weinig verschil voor het ontstaan van een bosbrand.

 84. Wat iedereen schijnt te vergeten: Omdat wind en zon zo onzeker zijn, is er altijd een back-up nodig in de vorm van b.v. gascentrales. Zo hebben we dus een dubbele energievoorziening nodig die uiteraard vele malen duurder is. En dan zitten we ook nog op grote schaal bomen te verbranden om het klimaat te redden.
  Dat kan links heel goed: Een samenleving totaal onwerkbaar, onleefbaar en onbetaalbaar te maken. Juist ‘de zwakken’ worden daarvan het slachtoffer.

 85. Zeer interessant interview over het veronderstelde klimaatprobleem: https://www.youtube.com/watch?v=zVBb1fHQgpM
  De man is deskundig m.b.t. CO2 en besteedt zijn pensioen aan het onderzoeken van diverse alarmverhalen over het klimaat. Hij kan algemeen aanvaarde schrikverhalen debunken op basis van feiten.
  Maar het is bij klimaat precies hetzelfde als bij corona: Geen enkel kritisch geluid wordt werkelijk gehoord. Men wordt weggezet als klimaatontkenner of coronaontkenner. En dan hoeft er verder niet naar argumenten geluisterd te worden.
  De man is officiëel IPCC reviewer, maar merkt dat zijn bijdragen ergens in een afgelegen hoekje verschijnen die niemand leest. Sowieso lezen politici die dikke IPCC rapporten (vele honderden bladzijden) niet. Ze krijgen echter samenvattingen, maar lezen dan vooral de samenvattingen van die samenvattingen. Voor journalisten zal hetzelfde gelden.
  Ook opmerkelijk: We hebben pas sinds 150 jaar goede thermometers. Dus alles wat beweerd wordt over het pre-thermometer tijdperk, is al behoorlijk onderhevig aan een ruime marge aan onzekerheden.
  En ook: In Nederland wordt sinds 1850 in Den Helder het zeeniveau gemeten. Uit al die metingen is duidelijk dat het niveau 1,5 milimeter (!) per jaar is gestegen. Dat is dus niks.
  Bij klimaat geldt hetzelfde als bij corona: de angstpolitiek is helemaal gebaseerd op computermodellen. Wat een vloek zijn die computers toch geworden. De uitkomsten zijn altijd afhankelijk van wat mensen erin stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *