546

 1. Een interview over Marokko! Daar hoor ik dat er ook een niet-islamitisch Marokko is, dat Marokko beschouwt als bezet door de Arabieren. Nooit geweten. Deze Marokkaan vertelt over de lange arm van dat islamitische Marokko: https://www.youtube.com/watch?v=veyfoxBWJpU
  Heel interessant. Frankrijk speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het Marokkaanse regime. Ex-presidenten hebben er hun luxe verblijven.

 2. Nu is er een rechtszaak tegen het bedrijf Shell. Een bepaalde groep uit de samenleving vindt het een vreselijk en vervuilend bedrijf. Dat mag iemand natuurlijk vinden.

  Maar het bedrijf heeft ook de brandstof geleverd voor ambulances, brandweerauto’s en politiewagens. Hoeveel ritten zullen dat geweest zijn en hoeveel zullen er nog worden gereden? Wereldwijd kunnen dat zomaar tienduizenden ritten zijn geweest. Of zelfs honderdduizenden?

  Hoeveel mensenlevens zijn daar mee gered en hoeveel schade is er bespaard?

 3. Maximaal 3 woorden in hoofdletters, lees eerst de siteregels alvorens u hier wilt posten. Mod.

 4. top musici tegen lockdown!

  Eric Clapton en Van Morrison maken anti-rockdown single!

  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/eric-clapton-en-van-morrison-maken-anti-lockdown-single/ar-BB1bqLAa?li=BB13p7IR

  Eric Clapton en Van Morrison hebben de handen ineen geslagen. De artiesten komen volgende week met de ‘anti-lockdown’ single Stand And Deliver, kondigden ze vrijdag aan.

  Morrison bracht onlangs al nummers uit waarin hij fel kritisch is over de coronamaatregelen in het Verenigd Koninkrijk. De opbrengsten van de liedjes gingen naar zijn fonds om muzikanten financieel te steunen. Ook het nummer met Clapton is opgenomen voor dat doel.

 5. Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins

  heel gevaarlijk zorg dat jij je gezin beschermt dat is de plicht in jou recht art 11 BW3

 6. De VVD trapt het coronadebat af met het idee om vaccineren indirect verplicht te stellen. Kamerlid Hayke Veldman wijst erop dat om de verspreiding van het virus in toom te houden zo’n 70% van de bevolking moet worden ingeënt. Het idee voor een vaccinatieplicht komt bij de liberalen niet uit de lucht vallen: fractievoorzitter Klaas Dijkhoff opperde twee jaar geleden al een vaccinatieplicht voor kinderen in de kinderopvang.

  Dit is wat de Telegraaf zonet uitbracht.

 7. Ik hoorde zojuist een dominee uit Urk het volgenden zeggen. Het gaat niet om maatschappelijke discussie, hier in de kerk gaat het erom, luisteren naar God. Doen wij christenen dit nog wel , luisteren naar God? Wat ik in de afgelopen jaren heb gezien in de kerk is dat er geen stilte meer is. Harde muziek , lichten , predikers die weinig inhoudelijk in gaan op wat er nu gebeurt en de rol van de kerk en gemeente. We vechten elkaar liever de kerk uit. Een wet om het land in te komen door een test te ondergaan, VVD ziet liever dat iedereen ingeënt word al dan niet met zachte dwang. Het weigeren van solitair omdat die geen vaccinatie paspoort bij zich heeft of niet geënt is tegen het Coronavirus. De geest is uit de fles en we gaan het nu allemaal concreter zien worden en Gods woord is de waarheid en heeft dit alles opgetekend in het woord.

 8. @ Christen: 1:51 pm. Heel goed dat U dit plaatst. Enkel de aanname van het volbrachte werk van de Here Jezus, aan het kruis, en zijn vergoten bloed brengt behoudenis.

 9. Degenen die nog steeds denken dat er eerst een ‘antichrist’ wereldheerser in een herbouwde tempel moet komen, kunnen daarom maar beter heel serieus gaan overwegen of ze niet jarenlang zijn misleid met een op alle vlakken aantoonbaar foute uitleg. Hun leven, meer nog: hun ziel, kan er wel eens vanaf hangen.

  Als ik scherp mag opmerken wat hier word gezegd het volgende.
  Dan ga ik ervan uit dat het beest al reeds onder ons is en meer en meer een zichtbaar geheel gaat worden. Een groep Joden hebben alles klaar liggen ook de draaiboeken om alles wat met de tempel te maken heeft ook de erediensten en het offeren uit te voeren.
  Alleen ontbreekt nog de toenadering met de moslims om daadwerkelijk op de tempelberg een tempel te bouwen.
  Dan zal de antichrist er plaats nemen : jesaja ‘En zeidet in uw hart: Ik zal ten hemel opklimmen, ik zal mijn troon boven de sterren Gods verhogen; en ik zal mij zetten op den berg der samenkomst aan de zijden van het noorden. Ik zal boven de hoogten der wolken klimmen, ik zal den Allerhoogste gelijk worden.’ JESAJA‬ ‭14:13-14‬ ‭SV-RJ‬‬

  En roept de bijbel ons mensen en christenen op de eerste plaats, niet voor niets op om zicht te bekeren ?

  En zeggende: Bekeert u; want het Koninkrijk der hemelen is nabij gekomen.’
  ‭‭MATTHEÜS‬ ‭3:2‬ ‭SV-RJ‬‬ of ‘

  En zeggende: De tijd is vervuld, en het Koninkrijk Gods nabij gekomen; bekeert u, en gelooft het Evangelie.’‭‭MARKUS‬ ‭1:15‬ ‭SV-RJ‬‬.

  Dit is wat ik al reeds lange tijd dacht en nu zie je het werkelijkheid worden. Duizenden jaren heeft God geroepen tot ons in de bijbel door Gods Geest geïnspireerd, heeft de Here onze God er voor gewaarschuwd en we hebben niet geluisterd. Inplaats God te aanbidden aanbaden wij mensen die zogenaamd namens God sprake en hun boeken en verdraaiingen van het evangelie verkochten en wij onze boekenkasten ermee vulde maar de bijbel werd niet geraadpleegd en we geloofde alles wat zij zeiden en beweerde en de bijbel bleef een gesloten boek.
  Nogmaals roept God ons op om ons te bekeren te beginnen bij de christenen omdat er vele in zijn naam uitgaan op dit moment met een vals evangelie , met zogenaamd wonderen en tekenen evangelie alsof dit jouw eeuwig leven kan geven Daan alleen bekering en berouw een evangelie dat leert dat je als christen mag genieten vd welvaart die de wereld je biedt en je niet hoeft te wachten tot je sterft en dat God dit zogenaamd ook van ons verlangt of wil geven . Verzamel geen schatten waar roest en mot het aantast. Vele buigen voor de afgod vergankelijkheid alsof deze onvergankelijk schatten geeft maar zijn in wezen een leugen.

  Ja het beest is al onder ons want dit kun je zien aan hoe de wereld steeds verder weg zinkt , pandemieën, oorlogen , hongersnoden , natuurrampen ect nemen in rap tempo ook in hevigheid toe , jongeren ja zelfs kinderen pleiten voor hun ingebeelde Gender gevoelens en drammen net zolang door totdat zij het ook krijgen omdat zij geloven in de leugens van hun gevoelens die zegt dat zij anders zijn , kijk maar in de spiegel , ik zie daar geen meisje maar een jongen en anders om , ook homofilie is al op zeer jonge leeftijd bespreekbaar en het kinderzieltje word verkracht met leugens zo zie ik dit , maar zou dit niet een ( in ) directe demonische aanval zijn op de kwetsbaarheid van het kind? Stichtingen worden in het leven geroepen om deze gevoelens en leugens te promoten en te stimuleren , ouders moeten er in mee gaan anders zijn zij een stelletje impotente , kneuterige en ouderwets opvoeders en deugen zij niet in hun opvattingen. Kinderen die oudere mensen om het leven brengen op straat , op scholen mag je geen petitie meer verspreiden tegen homofilie ( gelijke liefde ) jouw christelijk geloof word openlijk aangevallen en de minister buigt voor deze kritiek. Sommige politieke kopstukken worden woedend omdat zij vinden dat het allemaal thuis hoort in een democratische samenleving en de kerken moeten het maar slikken of anders stikken.
  De moslims durven zij niet openlijk op de vingers te tikken of hun misdadige organisatie openlijk te bekritiseren en aan te pakken. Maar christenen die pal achter het woord van God blijven staan die krijgen het zwaar te verduren in deze maatschappij , die zijn duivels , ouderwets en deugen niet. De vrijheid van godsdienst word openlijk ter discussie gesteld en men vind het ouderwets en achterhaald , zo denkt men tegenwoordig. En God roept !

  Wederom roept de bijbel tot mij : bekeer u want het koninkrijk van God is nabij.

 10. Een aanrader voor iedereen die de quillotines niet geloven. Bekijk de NETFLIX serie LA VALLA.

 11. Het is ook een leuk voorbeeld hoe het socialisme gemakkelijk een lelijk gezicht krijgt.
  In eerste instantie wilden ze de vrouwen bevrijden van het aanrecht. Vrouwen moeten óók kunnen werken en zelf geld verdienen. Okay.
  Maar nu komen ze a.h.w. de keuken binnen met een zweep en slaan sommige vrouwen van het aanrecht vandaan, zonder acht te slaan op de wens van die vrouwen. Ideaal wordt aldus repressie.

 12. ‘Das Leben der Anderen’, dat was een goede titel over de achtervolgpraktijken in de DDR. Altijd die linkse bemoeizucht met het leven van anderen.

 13. De opstellers van de Amerikaanse grondwet begrepen dit heel goed: We worden niet geboren om een overheid te dienen. We worden ook niet geboren om een economie te dienen. We worden geboren als vrije mensen onder God.
  Dus als hoog opgeleide vrouwen niet gaan werken, is dat geheel hun eigen vrije keus. Iedereen heeft het recht een zo hoog mogelijke opleiding te volgen. Iedereen heeft het recht zijn/haar leven in te vullen naar eigen behoefte. Níemand heeft het recht anderen te dwingen welke loopbaan dan ook te kiezen.
  We horen nu bemoeizuchtige Nederlanders roepen dat vrouwen met een hoge opleiding een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om een werk te zoeken. Dat is gewoon quatsch. Trap er niet in. Een gezin verzorgen is ook belangrijk. Zolang mensen voor hun familie kunnen zorgen, hebben ze verder geen enkele plicht in dienst te staan van een of andere economie of overheid. Een economie is altijd een totaalplaatje, waaraan zelfs consumentisme bijdraagt.
  Waarom bemoeien linkse mensen zich toch altijd met het leven van anderen? Zorg voor je eigen leven en laat anderen met rust.

 14. @ Nassi bo Beun 08/11/2020 om 12:50 am
  en
  Zeer geacht xanderteam,

  het spijt me dat ik in mijn argeloosheid dus blijkbaar reclame heb gemaakt voor

  **********************************************************************

  Ik heb totaal niet gedacht aan reclame maar had meer het idee op het eerste gezicht dat het een soort site was waar je energieprijzen kon vergelijken zoals er ook talloze sites zijn die telefoon providers vergelijken. Mijn excuses want ik plaatste de link alleen om mijn mede xanderianen eventueel geld te laten besparen!

  Geen probleem, u heeft het met goede bedoelingen gedaan. Mvg. Mod.

 15. Zomaar een gedachte: Zonder internet zou dit alles niet te verdragen zijn. Internet is nog een venster op de wereld. Thuiswerken, noodzakelijkheden bestellen en video-conferenties zijn alleen mogelijk vanwege internet. Cultuur en kunst snuiven kan nog dankzij internet.
  Zeer waarschijnlijk zouden overheden in een internet-loos tijdperk, deze maatregelen niet genomen hebben. Het is dus m.i. allemaal behoorlijk arbitrair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *