869

 1. Opmerkelijk waarheid verspreiders op youtube twitter facebook ban ipadress / ban email ! Watch youtube : smart dust is biosensor tattoo vaccines injectie ! Covid = certification of virus identity 2019 planned db registery index worldwide listnames ! Opmerkelijk commentaar box reactie altijd via security code werkt i.p.v send reactie freedom speech verspreiden ! Opmerkelijk hoe webpages meewerken aan je niet volledig kunnen uiten maar mond dood gesnoerd wordt met inappriated strikes rules ! Fall down of technollogy in toekomst vanwegen misbruikt van syntax c++ perl python php ini shell command linux command files ! Misbruiken maken van machtpositie en naar zich toeeigen hun ego versterkt en narcist script kidd are created evil eval value ! Vaccinatie is gevaarlijk redt de next generatie je kids en hun vrijheid leer respect voor natuur bomen planten dieren i.p.v hele dag iphone labtop anti sociaal gedrag opvoeding te stimuleren ! Technollogy is een egoitisch tool mine tool i.p.v we gaan samen delen samen leren samen elkaar helpen ikke ikke en de rest kan stikke zijn iphone labtops gadgets

 2. Navalny deelt in video ’Poetins grootste geheim’:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1397530889/navalny-deelt-in-video-poetins-grootste-geheim
  ( youtube 2 uur , automatisch in elke taal ondertiteld, prachtige satelliet en drones beelden.)

  het nieuwe paleis van Vladimir Poetin
  Het gebouw aan de Zwarte Zeekust meet 17.691 vierkante meter, waarmee het volgens Navalny de grootste residentie van Rusland is. Het landgoed bevat een kas van 2500 vierkante meter voor zeldzame planten, twee helikopterplatformen, een ondergrondse ijshockeyring, een amfitheater, een ruimte waar gepaaldanst kan worden en een geheime tunnel naar zee, waar ook nog een ruimte met zicht op zee uit de rotsen gehakt is om wijnproeverijen te houden.

 3. De voorstanders van de deel economie schijnen een probleem te hebben met stilstaan de auto’s. Die auto’s moeten dan gedeeld moeten kunnen worden met anderen. Maar waarom zou een stilstaande auto een probleem zijn? Wat is de logica? Dat er dan minder fabrieken zullen zijn? Maar waarom zouden die fabrieken een probleem zijn als metaal gerecycled wordt en de energie komt van b.v. gasturbines, kerncentrales of thoriumcentrales? Het is allemaal zo dom.

 4. Zeer geacht Xanderteam,
  het schijnt nu weer normaal te zijn met de bereikbaarheid van uw site!

  MVG

 5. Zeer geacht Xanderteam, het kan natuurlijk aan mijn PC liggen maar uw site is amper te bereiken.Het duurt minstens enkele minuten voor ik op een topic kan lezen. Dat is alleen het geval voor uw site dus! Ik meld het maar even….
  MVG

 6. Ik kon jullie contact-email niet vinden, dus even een bericht via deze weg.

  Mogelijk is het jullie al opgevallen, maar naast Rutte zijn er nog heel wat andere premiers afgetreden.
  Kunnen jullie uitzoeken wat de reden hiervan is, want zonder deze twijfel zijn deze acties met elkaar verbonden.

  Dit heb ik vanochtend even snel bij elkaar gegoogled:

  Aftredende premiers in januari 2021:
  Rutte, Merkel, Poetin, Kuweit, Italie, aangekondigd aug 2020: Boris Johnson, Pakistan, Oekraine (wilde aftreden, maar werd geweigerd), Bermuda, Estland, Tasmanie, Japan, Palestijnen, Victoria (Australie), Malta, Irak, Tsjechie (demonstraties), Franse premier al in juli 2020, Tbilisi, Maleisie, Somalie, Roemenie, Armenie (demonstratieoproep om af te treden), Libische premier in oktober maar trok dit op aanraden van VN terug, Denemarken, Bulgarije (bood in augustus 2020 aan om af te treden), Letland, Moldavie

  – diverse provinciehoofden (Gauteng (SA), Alberta en Ontario (Canada), Nova Scotia, Hesse (G), Nw South Whales (Autralia), etc)
  – en ministers: British Columbia, Oostenrijk, 2 Poolse ministers, Belgische ministers, Slowakije, Schotse Labourminister en gezondheidsminister, UUP ministers in Ierland, Griekse ministers, Chinese ministers

  Hartelijke groet en zegen voor jullie werk!

  Jeroen Vonk
  Zeer wakker oud-journalist, theoloog en verpleegkundige

 7. Het vaccinatiepaspoort is ook iets wat ze al langer gepland hebben. In diverse landen wordt het al deels uitgetest. Ze (elite, wef, who, eu e.a.) zeggen dat de niet gevaccineerden een risico vormen en aldus zoveel mogelijk moeten worden ontweken. Hoe doen ze dat dan?
  Simpel, op een indirecte manier, ze kunnen/zullen het (nog) niet afdwingen, maar ze zullen het
  ieder die niet gevaccineerd is onmogelijk maken in deze maatschappij normaal te functioneren.
  Dit doen ze dan via banken, de grote corporaties en de (vaak) corrupte regeringen, d.m.w. regels en voorwaarden.
  Dus zonder vaccinatiepas geen of zeer beperkt reizen, werken, zorgbehandeling, toegang tot openbare instanties en instellingen verbieden, mischien straks ook geen toegang tot supermarkten en diverse winkels, sportevenementen, horeca etc. etc.
  Soms heb ik het gevoel alsof ik in een aflevering van de ‘Twillight Zone’ zit en al al deze corona shit(alles lang geleden gepland) en nu weer dat van een vaccinatiepaspoort geeft me het gevoel alsof we in een niet normale(het nieuwe “normaal”) tijd leven en wat ik ervan af weet, ook wat er voor straks gepland is, het wordt nog veel erger.
  Laat je niets wijs maken door alles wat gezegd wordt over vaccinaties en testen. Beiden zijn (aantoonbaar) levensgevaarlijk. Meer hierover op: http://www.dewegwyzer.nl

 8. Hallo Allemaal,

  Ik kan een artikel van een aantal maanden geleden niet meer terugvinden.

  In dit artikel stond een link naar een duits overheids document uit (ongeveer) 2016 waarin het hele covid-sars scenario werd voorspeld. Hierin stond dat de pandemie 3 jaar zal during en dat het zou ontstaan op een markt in zuid-oost Azie. Er stond zoiets bij van ‘het is nu nog online’ met de suggestie dat het document offline gehaald zou worden.

  Kunnen jullie mij hiermee helpen?

 9. @ Amo: 10:15 am. Socialisten, marxisten denken dat geld aan de bomen groeit. En deze mensen, doen precies wat Margeret Thatcher over ze zei. Geld uit andermans beurs gappen, totdat ook dat geld op is. Waanzinnigen zijn het, dwaallichten van de bovenste plank.

 10. “Het gaat alleen maar om geld.”
  Zegt men al te vaak denigrerend. Toch is dat een drogreden. Dat begint al bij het gezin. Als het huishoudboekje van het gezin niet op orde is, kan het hele gezin op straat komen te staan. Dus dat huishoudboekje is van groot belang, niet vanwege dat huishoudboekje, maar vanwege het gezin.
  Dit geldt ook voor een bedrijf. Het geld is belangrijk om het bedrijf in stand te houden en daarmee de inkomens van vele werknemers. Ook in dat bedrijf is geld het middel om de activiteiten en de inkomens van werknemers te kunnen garanderen. Dat wordt m.i. onvoldoende beseft bij regeringen.
  Die regeringen kunnen alleen maar bestaan vanwege de inkomsten uit die bedrijven. Veel linksen teren ook graag op die belastinggelden. Maar waarom doen ze dan zo denigrerend over het bedrijfsleven, met hun smalende “het gaat alleen maar om geld”. Hoezo, “alleen maar”.
  Waarom doen ze minachtend over de bronnen van hun inkomsten?
  Dat moet eens ophouden.

 11. Tweet van Geert Wilders:

  We gaan Nederland weer opbouwen en sterker maken dan ooit tevoren. Om het aan u terug te geven. Want het gaat om u. Het is uw land. Het is tijd voor een nieuw begin!

 12. Waarom niet alle inzet gebruiken voor échte medicijnen?!
  Intussen blijkt ivermectine (anti-parasietenmiddel; een virus gedraagt zich ook als een parasiet) veelbelovende resultaten geven. Véél nuttiger alle ballen daarop (en andere medicijnen – een vaccin is geen medicijn-) in te zetten!

 13. Weer een belangwekkend gesprek met een kritische immunoloog. Hoognodig in een tijd dat iedereen staat te dansen rond een experimenteel vaccin. Ook deze dr. is geen anti-vaxxer, maar heeft veel gefundeerde bezwaren tegen dit grootschalige experiment. RNA is een boodschapper die in onze cellen een code brengt die de cel moet aanzetten tot het produceren van een corona-spike-viruseiwit. Het is genetische manipulatie en onbekend is wat de gevolgen kunnen zijn op lange termijn. Het is een grof schandaal dat de overheid kiest voor juist dit experiment EN die bevolking niet inlicht over de risico’s van deze manipulatie!
  Zeer verzwakte mensen werden ziek omdat hun immuunsysteem erg verzwakt is. Een ‘vaccin’ doet een beroep op datzelfde immuunsysteem. Dus de vraag rijst of het voor de zeer verzwakten überhaupt meerwaarde heeft. De rest van de bevolking heeft voor een groot deel al op een natuurlijke wijze weerstand opgebouwd.
  Elke keer word je op het verkeerde been gezet door overheid en pers: Als “Jongens, doe niet zo moeilijk. We gaan het virus bestrijden”. Hetgeen dus nonsens is. Het virus zal NIET verdwijnen.
  Net als bij griep gaan we leren leven met dit virus.
  https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g&feature=youtu.be
  Het is wel opvallend dat mensen het vaccin vooral nemen, omdat ze hopen dat ze weer normaal kunnen gaan leven. Dat vinden ze het belangrijkst!

 14. Zelfs een Geenstijl is voorspelbaar en slaapverwekkend geworden, omdat ze zich hebben laten bang maken vanwege corona. Deze zgn. helden en vrijdenkers, blijken zich helemaal te laten hebben inpakken door de angstmachinaties van overheid en msm.
  Dat is eigenlijk het enige voordeel dat ik zie bij deze totale gekte: Tallozen vallen zwaar door de mand.
  Bitchute vult de lege plaatsen op. Daar zie je nog die echte vrijheid die ooit begon op het internet. Natuurlijk zie je daar ook vele vreemde types. Maar waarom zouden we die bij voorbaat niet mogen zien? Er is altijd méér. Maar mag ik dat a.u.b. wel zelf gaan onderzoeken?

 15. @ Virusveger: 11:07 pm, op 4/1. Dat heeft U uitstekend verwoord. Het gaat niet om Corona, het gaat de cabal, de illuminati, gates en Soros, om Wereld Controle. Ieder individu tot slaaf gemaakt, en die zich verzetten, zullen ze doden. Alles staat beschreven wat dat betreft op de Georgia Guidestone. Tevens het decimeren van de wereldbevolking tot 500 miljoen mensen.

 16. Beste vrienden,
  Hier een reactie in een wat andere stijl:

  C – conflictstof v – valselijk v – vluchtig
  o – overhaasten a – aanmatiging a- argeloosheid
  v – verscheurdheid c – catabolisch c – censuur
  i – innemen c – catastrofaal c – circus corona
  d – driest i – inspinnen i – instinken
  n – naief n – nutteloos
  a – anormaal e – elendig
  t – tamtam r – rampzalig
  i – insisteren e – ergernis
  e – eervergeten n – narigheid

  Excuus, dat ik geen enkel woord met een positieve betekenis kon gebruiken in deze aangelegenheid. Dat komt omdat de oprichters van Circus Corona hun leugenhuisje op zand
  hebben gebouwd. Bij de leugen is nu eenmaal iets positiefs onmogelijk te vinden. Laten we hopen, dat leugenhuisje onder een regen en aanstorm van protesten spoedig gaat instorten.
  Laten wij in het komende jaar in alle omstandigheden aan de waarheid vasthouden, waarvan de Bijbel zegt, dat je dan je huis op een onverwoestbare rots hebt gebouwd.
  Met vriendelijke groeten van Virusveger.

 17. In deze covid en toeslagen-tijd, er schijnt niets anders meer te spelen naast enige speculaties over aftreden. Er is een medicijn tegen alzheimer gevonden want de toekomstige potus komt weer goed uit zijn woorden.
  Maar kan hij daar zo zeker van zijn, hier brengt het nieuws er niet zo veel van, maar X22report houd mij in ieder geval beter op de hoogte.
  Verder is het ook winter al hoort men er niet zo veel over, maar ik kan mij vergissen want ik kijk ‘s avonds nooit meer naar de publieke omroep. Houd er rekening mee dat de eerste 10 dagen van 2021 er sneeuw kan liggen wat de bevoorrading van winkels kan beïnvloeden.
  In deze video wordt uitgelegd dat het de schuld van de mens is dat de lucht zwaar verontreinigd is en dat u daardoor meerdere soorten mondkapjes nodig heeft. Ook laat het zien dat de Noordpool bijna ijsvrij is en dat Al Gore gelukkig overkomt. https://www.youtube.com/watch?v=-zgwaWMSF-E
  Deze video laat zien dat er weinig veranderd is onder de oppervlakte hoewel er wel steeds meer aan de oppervlakte komt: https://www.youtube.com/watch?v=PuRqYSisti4
  En zoals wel vaker een link naar gebeurtenissen wwar de NPO de neus voor ophaalt:
  gekloot met de verkiezingen: https://www.youtube.com/watch?v=k4jEF3Wm8yw
  weerkaartje Europa: de link kopiëren naar de eigen browser, want een klikbare link opent een nieuwe browser : https://www.tropicaltidbits.com/analysis/models/?model=gfs&region=eu&pkg=asnow&runtime=2020122400&fh=-54
  X22report video’s: https://rumble.com/c/X22Report

 18. De EU heeft besloten dat ritueel slachten verboden mag worden. Achter dit besluit zit veel meer dan dierenliefde.
  Cargill Inc., een van de grootste agri businesses, gaat samen met Bill Gates en anderen investeren in technologie om vlees te produceren in een laboratorium van dieren-cellen, om te voldoen aan de rijsende vraag naar proteine waarvoor minder land, water en voedsel nodig is.
  (“Cargill Inc., one of the largest global agricultural companies, has joined Bill Gates and other business giants to invest in a nascent technology to make meat from self-producing animal cells amid rising consumer demand for protein that’s less reliant on feed, land and water.”)

  Zie de volgende link: https://www.agweb.com/article/cargill-bill-gates-bet-on-lab-grown-meat-blmg

 19. De echte sinterklaas is overleden. Je kunt Bram van der Vlugt beschouwen als alleen maar een acteur. Maar ik maakte hem mee toen hij een Groene Hart kunstprijs uitdeelde en voorzag van commentaar. Dat deed hij werkelijk grandioos en met veel humor en zelfrelativering. Toen kreeg ik respect voor deze man. Deze man was meer dan een acteur. Hij was een persoon met wijsheid. Humor is het kenmerk daarvan. Moge hij rusten in vrede.

 20. Psychiater Frank Koerselman strijdt tegen ’totalitaire inclusiviteits-ideologie’ : ’Als blanke hetero moet je je mond houden’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/68785538/als-blanke-hetero-moet-je-je-mond-houden

  We moeten als samenleving leren om weer nee te zeggen. Niet alleen tegen kinderen, maar ook tegen ’gekwetste’ inclusiviteits-activisten die met hun ’totalitaire ideologie’ steeds meer ruimte opeisen, betoogt psychiater Frank Koerselman. Een boodschap waarmee hij zich niet populair maakt, merkte hij. „Maar verzet tegen iedere beknotting van het vrije denken kost nu eenmaal pijn en moeite.”

  einde van artikel:
  De ont-vadering is nu een aantal decennia aan de gang. Naar wat voor maatschappij zijn we op weg?
  „Een versnipperde samenleving die niet meer bij elkaar hoort op basis van historische banden, maar waarin iedereen zijn individuele recht claimt. Waarin iedereen beloning eist zonder verdienste. Dat is wat je kunt verwachten. Dat allerlei dingen die berusten op hoe je toevallig bent, en niet op basis van wat je presteert, bepalend gaan zijn voor de mate waarin je wordt geaccepteerd. Ben je nu een zwarte homoseksueel dan is dat positief. Ben je een blanke heteroseksueel dan moet je je mond houden – niet om wat je zegt maar om wat je bent. Dat is waar je voor kunt vrezen. Dat deze ontwikkeling waarbij je niet meer wordt beoordeeld op wat je doet, maar op wie je bent steeds verder doorzet.”

 21. ad Hubo 16-12
  Kennelijk was dat iets dat lag aan mijn verbindingen op een oude gammele laptop.Het draait altijd even voor de site er staat.

 22. Total Control dames en heren! Ja hier in Nederland check het zelf:

  Doe de zelf check:

  Vandaag is door FVD “tegen de maatregelingen” een motie van wantrouwen in gediend, normaal staat bij een motie het internet vol van en alle nieuws sites publiceren het.

  Typ op Google: FVD motie van wantrouwen in..

  Je raad het al 0,0 resultaten van NOS, nu.nl, AD , Telegraaf en Parool ga zo maar door.

  Enige wat je vindt is Filmpje op Facebook en YouTube.

  Alles is gecensureerd, ze laten zien wat we moeten zien!!
  Al typ je 1000 verschillende termen in, je vindt het niet!

 23. Vandaag 16 december kon ik tussen 7 en 8 in de avond even geen verbinding krijgen.

 24. Heb les gehad van de plaatselijke koster die op het seminarie had gezeten hier schrok hij van.
  Toen vertelde ik hem van de torah en rota of de tarot of zigeunerkaarten heb van zigeuners ook dit geleerd.
  Mijn eerste boek kocht ik in een antiqariaat in Maastricht De sleutels van Salomo met pentakels kalender en spreuken.
  In Eindhoven op de kleine berg in een antiqariaat het boek der schitteringen met het verhaal van de baard.
  Ook het boek Geime Wissenschaften een boek dat verbrand had gemoeten werd mij verteld.
  Een boek met Davidster en in het Diets over de alfa en omega of radioactiviteit ook tarot van Marseilles of mars des solei de weg rond de zon of zo boven zo beneden.
  In het atoom de electronen om de kern ook de aarde om de zon?
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225694741160979&type=3

 25. Voordat u meteen wegklikt als u het woord cijfers leest bedenk dan dat het RIVM zelf dit op haar eigen website heeft staan ( maar het kan al weer verwijderd zijn natuurlijk!):

  Bij tabel 23 van het wekelijkse RIVM rapport is het onderschrift van het RIVM:

  Aangezien er geen meldingsplicht voor Corona overlijden geldt, zijn onze cijfers niet betrouwbaar en dus op drijfzand gebaseerd.

  Voor wie alle statistieken en cijfers en PERCENTAGES belangrijker vindt dan de dagelijkse ‘besmettingen’ kolder van shineshoe de Jonge en kameraad Rutte:

  Wat kunnen statistieken over het verloop van de Corona pandemie ons leren? Hoeveel personen in Nederland zijn volgens de RIVM cijfers besmet en hoeveel zijn dit er naar verwachting werkelijk? Overzicht van de beschikbare statistieken over het Coronavirus en COVID-19.

  https://allecijfers.nl/nieuws/statistieken-over-het-corona-virus-en-covid19/#Corona_tests

  Overleden MET corona:

  De leeftijdsopbouw van de personen die zijn overleden in de periode van 09-12-20 10:00 tot 10-12-20 10:00 is;
  50-59 1 persoon
  60-69 2 personen
  70-79 21 personen
  80-89 23 personen
  90+ 13 personen
  Totaal 61 waarvan 11 zijn overleden in het ziekenhuis.
  De leeftijdopbouw van de personen die in het ziekenhuis zijn opgenomen is;
  0-9 2 personen
  10-19 0 personen
  20-29 -1 personen
  30-39 3 personen
  40-49 5 personen
  50-59 10 personen
  60-69 13 personen
  70-79 12 personen
  80-89 22 personen
  90+ 5 personen
  Totaal 71

  Bron: RIVM , Geenstijl.nl

  Niets aan de hand dus , een wat stevige griep zoals een ondernemer zei. En daarvoor wordt wereldwijd alle menselijk geluk vernietigd. Goed gedaan Rutte, de agenda van het World Economic Forum uitvoeren. Goed gedaan Soros en Bill Gates en talrijke anderen haters van het leven!

 26. Welke richting kan je nu een studie / omscholing volgen? Hebben de huidige studenten een toekomst?

  Er is zoveel onzekerheid ….

 27. De site van xandernieuws.net vind ik zeer informatief en altijd actueel. Er wordt duidelijke taal gebezigt wanneer het gaat om corruptie en misstanden in de maatschappij.
  Ook veel andere onderwerpen worden goed belicht, ook in andere landen.
  Zo ook m.b.t. de nep pandemie waar het gaat om het coronavirus.

  Omdat ik het zelf ook belangrijk vind dat de mensen weten waar het om gaat, wat de risico’s zijn van testen en vaccinaties, besloot ik onlangs op mijn website hierover informatie te plaatsen.
  Het is al met al een uitgebreid overzicht geworden met veelal links naar andere websites, ook naar deze site, wanneer het gaat om zowel recente artikelen alsook eerder geplaatste info.
  Dit alles om een totaal overzicht te tonen met een ruwe indeling naar onderwerp, zodat mensen
  snel een duidelijk beeld krijgen van deze “pandemie” en wie en wat er allemaal mee te maken heeft en bovenal het waarom van dit alles en waar het naar toe gaat.
  Daarnaast kunnen ze voor recenter nieuws naar andere websites surfen zoals b.v. deze site.

  Als de mensen meer bewust worden wie er verantwoordelijk zijn voor deze shitzooi in nederland en dat het allemaal leugens zijn, verandert er misschien wat.

 28. Kortgeleden heeft ons hele gezin corona doorgemaakt. Wetenschappelijk hebben wij nu een natuurlijk verkregen immuniteit.
  Zo heeft de wetenschap en ervaring ons dat altijd geleerd.
  Als er over vaccineren gesproken wordt, hoor ik daar nooit over…
  Ik/wij wiilen geen vaccinatie, waarvan de ontwikkeling zeer dubieus is, maar omdat wij in de zorg werkzaam zijn, zal de druk hoog zijn.
  Ik pleit ervoor dat antistoffen bepaald worden

  Grts siet

 29. Altijd moeten we een overheid beschouwen als noodzakelijk kwaad. Een overheid die het zwaard moet dragen. Maar daar zou het moeten ophouden.
  Momenteel verlangen veel te veel mensen naar een overheid die pappa en mamma is, die al hun zorgen gaat oplossen. Dat is een verkeerde weg. Het kost veel te veel geld en het is tevens een enorme illusie. Het maakt het mensen lui: Ze verwachten alles van de overheid en vergeten hun eigen verantwoordelijkheid.
  Het vraagt een soort deprogrammering om mensen af te helpen van het idee dat de overheid er is om hun problemen op te lossen.

 30. Merkwaardige artikel over corona in de Televaag:

  Stel overlijdt 1 minuut na elkaar aan corona

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/204187637/stel-overlijdt-1-minuut-na-elkaar-aan-corona

  Uit dit artikel in de Telegraaf:
  De medewerkers van het ziekenhuis lieten de familie weten dat het tijdstip van overlijden van de twee zo dicht bij elkaar lag dat ze allebei dezelfde tijd hebben gekregen: dinsdag 24 november, 16.23 uur, aldus CNN. „Mensen die hen kennen weten dat mijn moeder als eerste ging en gezegd moet hebben: ’Het is tijd om te gaan!’”
  Waarom moet de vrouw dat hebben gezegd? En wie zijn dan die mensen daar haar hebben gekend en daarom wisten dat moeder zou hebben gezegd : Het is tijd om te gaan?

  En dan deze raadselachtige mededeling uit het artikel:

  Leslie werkte zelf haar hele leven als verpleegster en de familie laat dan ook expres corona als doodsoorzaak optekenen om wellicht het leven van iemand anders te kunnen redden.
  Hoe red je wellicht het leven van iemand anders door express corona als doodsoorzaak te vermelden? Vreemd!

 31. Een interview over Marokko! Daar hoor ik dat er ook een niet-islamitisch Marokko is, dat Marokko beschouwt als bezet door de Arabieren. Nooit geweten. Deze Marokkaan vertelt over de lange arm van dat islamitische Marokko: https://www.youtube.com/watch?v=veyfoxBWJpU
  Heel interessant. Frankrijk speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het Marokkaanse regime. Ex-presidenten hebben er hun luxe verblijven.

 32. Nu is er een rechtszaak tegen het bedrijf Shell. Een bepaalde groep uit de samenleving vindt het een vreselijk en vervuilend bedrijf. Dat mag iemand natuurlijk vinden.

  Maar het bedrijf heeft ook de brandstof geleverd voor ambulances, brandweerauto’s en politiewagens. Hoeveel ritten zullen dat geweest zijn en hoeveel zullen er nog worden gereden? Wereldwijd kunnen dat zomaar tienduizenden ritten zijn geweest. Of zelfs honderdduizenden?

  Hoeveel mensenlevens zijn daar mee gered en hoeveel schade is er bespaard?

 33. Maximaal 3 woorden in hoofdletters, lees eerst de siteregels alvorens u hier wilt posten. Mod.

 34. top musici tegen lockdown!

  Eric Clapton en Van Morrison maken anti-rockdown single!

  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/eric-clapton-en-van-morrison-maken-anti-lockdown-single/ar-BB1bqLAa?li=BB13p7IR

  Eric Clapton en Van Morrison hebben de handen ineen geslagen. De artiesten komen volgende week met de ‘anti-lockdown’ single Stand And Deliver, kondigden ze vrijdag aan.

  Morrison bracht onlangs al nummers uit waarin hij fel kritisch is over de coronamaatregelen in het Verenigd Koninkrijk. De opbrengsten van de liedjes gingen naar zijn fonds om muzikanten financieel te steunen. Ook het nummer met Clapton is opgenomen voor dat doel.

 35. Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins

  heel gevaarlijk zorg dat jij je gezin beschermt dat is de plicht in jou recht art 11 BW3

 36. De VVD trapt het coronadebat af met het idee om vaccineren indirect verplicht te stellen. Kamerlid Hayke Veldman wijst erop dat om de verspreiding van het virus in toom te houden zo’n 70% van de bevolking moet worden ingeënt. Het idee voor een vaccinatieplicht komt bij de liberalen niet uit de lucht vallen: fractievoorzitter Klaas Dijkhoff opperde twee jaar geleden al een vaccinatieplicht voor kinderen in de kinderopvang.

  Dit is wat de Telegraaf zonet uitbracht.

 37. Ik hoorde zojuist een dominee uit Urk het volgenden zeggen. Het gaat niet om maatschappelijke discussie, hier in de kerk gaat het erom, luisteren naar God. Doen wij christenen dit nog wel , luisteren naar God? Wat ik in de afgelopen jaren heb gezien in de kerk is dat er geen stilte meer is. Harde muziek , lichten , predikers die weinig inhoudelijk in gaan op wat er nu gebeurt en de rol van de kerk en gemeente. We vechten elkaar liever de kerk uit. Een wet om het land in te komen door een test te ondergaan, VVD ziet liever dat iedereen ingeënt word al dan niet met zachte dwang. Het weigeren van solitair omdat die geen vaccinatie paspoort bij zich heeft of niet geënt is tegen het Coronavirus. De geest is uit de fles en we gaan het nu allemaal concreter zien worden en Gods woord is de waarheid en heeft dit alles opgetekend in het woord.

 38. @ Christen: 1:51 pm. Heel goed dat U dit plaatst. Enkel de aanname van het volbrachte werk van de Here Jezus, aan het kruis, en zijn vergoten bloed brengt behoudenis.

 39. Degenen die nog steeds denken dat er eerst een ‘antichrist’ wereldheerser in een herbouwde tempel moet komen, kunnen daarom maar beter heel serieus gaan overwegen of ze niet jarenlang zijn misleid met een op alle vlakken aantoonbaar foute uitleg. Hun leven, meer nog: hun ziel, kan er wel eens vanaf hangen.

  Als ik scherp mag opmerken wat hier word gezegd het volgende.
  Dan ga ik ervan uit dat het beest al reeds onder ons is en meer en meer een zichtbaar geheel gaat worden. Een groep Joden hebben alles klaar liggen ook de draaiboeken om alles wat met de tempel te maken heeft ook de erediensten en het offeren uit te voeren.
  Alleen ontbreekt nog de toenadering met de moslims om daadwerkelijk op de tempelberg een tempel te bouwen.
  Dan zal de antichrist er plaats nemen : jesaja ‘En zeidet in uw hart: Ik zal ten hemel opklimmen, ik zal mijn troon boven de sterren Gods verhogen; en ik zal mij zetten op den berg der samenkomst aan de zijden van het noorden. Ik zal boven de hoogten der wolken klimmen, ik zal den Allerhoogste gelijk worden.’ JESAJA‬ ‭14:13-14‬ ‭SV-RJ‬‬

  En roept de bijbel ons mensen en christenen op de eerste plaats, niet voor niets op om zicht te bekeren ?

  En zeggende: Bekeert u; want het Koninkrijk der hemelen is nabij gekomen.’
  ‭‭MATTHEÜS‬ ‭3:2‬ ‭SV-RJ‬‬ of ‘

  En zeggende: De tijd is vervuld, en het Koninkrijk Gods nabij gekomen; bekeert u, en gelooft het Evangelie.’‭‭MARKUS‬ ‭1:15‬ ‭SV-RJ‬‬.

  Dit is wat ik al reeds lange tijd dacht en nu zie je het werkelijkheid worden. Duizenden jaren heeft God geroepen tot ons in de bijbel door Gods Geest geïnspireerd, heeft de Here onze God er voor gewaarschuwd en we hebben niet geluisterd. Inplaats God te aanbidden aanbaden wij mensen die zogenaamd namens God sprake en hun boeken en verdraaiingen van het evangelie verkochten en wij onze boekenkasten ermee vulde maar de bijbel werd niet geraadpleegd en we geloofde alles wat zij zeiden en beweerde en de bijbel bleef een gesloten boek.
  Nogmaals roept God ons op om ons te bekeren te beginnen bij de christenen omdat er vele in zijn naam uitgaan op dit moment met een vals evangelie , met zogenaamd wonderen en tekenen evangelie alsof dit jouw eeuwig leven kan geven Daan alleen bekering en berouw een evangelie dat leert dat je als christen mag genieten vd welvaart die de wereld je biedt en je niet hoeft te wachten tot je sterft en dat God dit zogenaamd ook van ons verlangt of wil geven . Verzamel geen schatten waar roest en mot het aantast. Vele buigen voor de afgod vergankelijkheid alsof deze onvergankelijk schatten geeft maar zijn in wezen een leugen.

  Ja het beest is al onder ons want dit kun je zien aan hoe de wereld steeds verder weg zinkt , pandemieën, oorlogen , hongersnoden , natuurrampen ect nemen in rap tempo ook in hevigheid toe , jongeren ja zelfs kinderen pleiten voor hun ingebeelde Gender gevoelens en drammen net zolang door totdat zij het ook krijgen omdat zij geloven in de leugens van hun gevoelens die zegt dat zij anders zijn , kijk maar in de spiegel , ik zie daar geen meisje maar een jongen en anders om , ook homofilie is al op zeer jonge leeftijd bespreekbaar en het kinderzieltje word verkracht met leugens zo zie ik dit , maar zou dit niet een ( in ) directe demonische aanval zijn op de kwetsbaarheid van het kind? Stichtingen worden in het leven geroepen om deze gevoelens en leugens te promoten en te stimuleren , ouders moeten er in mee gaan anders zijn zij een stelletje impotente , kneuterige en ouderwets opvoeders en deugen zij niet in hun opvattingen. Kinderen die oudere mensen om het leven brengen op straat , op scholen mag je geen petitie meer verspreiden tegen homofilie ( gelijke liefde ) jouw christelijk geloof word openlijk aangevallen en de minister buigt voor deze kritiek. Sommige politieke kopstukken worden woedend omdat zij vinden dat het allemaal thuis hoort in een democratische samenleving en de kerken moeten het maar slikken of anders stikken.
  De moslims durven zij niet openlijk op de vingers te tikken of hun misdadige organisatie openlijk te bekritiseren en aan te pakken. Maar christenen die pal achter het woord van God blijven staan die krijgen het zwaar te verduren in deze maatschappij , die zijn duivels , ouderwets en deugen niet. De vrijheid van godsdienst word openlijk ter discussie gesteld en men vind het ouderwets en achterhaald , zo denkt men tegenwoordig. En God roept !

  Wederom roept de bijbel tot mij : bekeer u want het koninkrijk van God is nabij.

 40. Een aanrader voor iedereen die de quillotines niet geloven. Bekijk de NETFLIX serie LA VALLA.

 41. Het is ook een leuk voorbeeld hoe het socialisme gemakkelijk een lelijk gezicht krijgt.
  In eerste instantie wilden ze de vrouwen bevrijden van het aanrecht. Vrouwen moeten óók kunnen werken en zelf geld verdienen. Okay.
  Maar nu komen ze a.h.w. de keuken binnen met een zweep en slaan sommige vrouwen van het aanrecht vandaan, zonder acht te slaan op de wens van die vrouwen. Ideaal wordt aldus repressie.

 42. ‘Das Leben der Anderen’, dat was een goede titel over de achtervolgpraktijken in de DDR. Altijd die linkse bemoeizucht met het leven van anderen.

 43. De opstellers van de Amerikaanse grondwet begrepen dit heel goed: We worden niet geboren om een overheid te dienen. We worden ook niet geboren om een economie te dienen. We worden geboren als vrije mensen onder God.
  Dus als hoog opgeleide vrouwen niet gaan werken, is dat geheel hun eigen vrije keus. Iedereen heeft het recht een zo hoog mogelijke opleiding te volgen. Iedereen heeft het recht zijn/haar leven in te vullen naar eigen behoefte. Níemand heeft het recht anderen te dwingen welke loopbaan dan ook te kiezen.
  We horen nu bemoeizuchtige Nederlanders roepen dat vrouwen met een hoge opleiding een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om een werk te zoeken. Dat is gewoon quatsch. Trap er niet in. Een gezin verzorgen is ook belangrijk. Zolang mensen voor hun familie kunnen zorgen, hebben ze verder geen enkele plicht in dienst te staan van een of andere economie of overheid. Een economie is altijd een totaalplaatje, waaraan zelfs consumentisme bijdraagt.
  Waarom bemoeien linkse mensen zich toch altijd met het leven van anderen? Zorg voor je eigen leven en laat anderen met rust.

 44. @ Nassi bo Beun 08/11/2020 om 12:50 am
  en
  Zeer geacht xanderteam,

  het spijt me dat ik in mijn argeloosheid dus blijkbaar reclame heb gemaakt voor

  **********************************************************************

  Ik heb totaal niet gedacht aan reclame maar had meer het idee op het eerste gezicht dat het een soort site was waar je energieprijzen kon vergelijken zoals er ook talloze sites zijn die telefoon providers vergelijken. Mijn excuses want ik plaatste de link alleen om mijn mede xanderianen eventueel geld te laten besparen!

  Geen probleem, u heeft het met goede bedoelingen gedaan. Mvg. Mod.

 45. Zomaar een gedachte: Zonder internet zou dit alles niet te verdragen zijn. Internet is nog een venster op de wereld. Thuiswerken, noodzakelijkheden bestellen en video-conferenties zijn alleen mogelijk vanwege internet. Cultuur en kunst snuiven kan nog dankzij internet.
  Zeer waarschijnlijk zouden overheden in een internet-loos tijdperk, deze maatregelen niet genomen hebben. Het is dus m.i. allemaal behoorlijk arbitrair.

 46. Het eerste item nl de melding dat in the New York times zou staan dat 90% positief getest is uiteindelijk niet besmet zou zijn was zo makkelijk onderuit te halen door simpelweg de New York times te lezen dat jullie geloofwaardigheid als die er al was daarmee teniet was gedaan. Zwak om informatie te verdraaien. Maar toegegeven het is heerlijk om de hele wereld slecht te vinden en jezelf daarmee te verheffen tot alwetenden, radicaler dan extremistische sufferds om in jullie eigen veroordelende weinig doordachte vocabulaire te spreken. Een respectloze en liefdeloze taal. Dapper hoor. Heel christelijk denk ik.

 47. democratie is dat “niet” luisteren naar een verklaring van inmiddels 44.000 wetenschappers, artsen, medische professionals, professoren en ook een Nobelprijswinnaar gedrag, wel blind naar het OMT met zijn niet in transparantie verifieerbare slegts gegeven adviezen van enkele opvolgen..
  is dit de waarde die een volk democratisch gekozen regering waardig is..
  even terug naar de groep dan maar, de groep de school de zwerm de kudde wanen zich veilig binnen deze groep, school, zwerm of kudde.. in de natuur zal de hele verzameling sardienen elkaar volgen.. de hele zwerm vogeltjes vliegen gezamenlijk alle kanten op zonder elkaar te hinderen of te botsen de kudde accelereer gelijktijdig allen de veilige kant op..
  dit ondanks de om de groep, school, zwerm of kudde cirkelende roofvissen, roofvogels, roofdieren.. nu kan een groep mensen dit nog amper, of wel nog niet..
  wanneer zo`n school, zwerm of kudde zich in de persoon democratisch zal gedragen zo de politiek wil dat wij ons als mens gedragen, volgt ontregeling reeds in luisteren naar die politiek..
  weet niemand dat de roof vissen, vogels, dieren van nature nooit sneller zijn dan de gemiddelde of zwakste van de groep waar op zij instinctief jagen.. heeft de schepper nergens de roof prevalerend gemaakt boven de groep.. het bestaan van de groep is gelegen in het gezond houden van de groep..
  werkt democratie in het buiten de groep bepalen wat de groep in standhoud, bepaalt de roof wat de groep in standhoud.. leeft door het dynamische de groepzelf en creëert het zelf zijn omvang, tevens de hoeveelheid roofdieren..
  wie weet de groep te onderhouden is de groep..
  wat in het universum hoort niet bij de groep..
  waar begint de groep en waar stopt deze..
  kan het begrip verzameling grondslag genoemd, dat ondersteunt daarmee de axiomatische onderbouwing van de groep..

 48. In het blad Gezond Verstand brengt Hugo van der Zee Harari ter sprake. En dan presenteert hij Harari als een voorstander van een werelddictatuur waarbij de individuele wil van mensen er niet meer toe zou doen. Maar als ik interviews zie met Harari, zie ik zo’n wens niet. Hij benadrukt juist de voordelen van de democratie die we moeten bewaken. Hij pleit wel voor ‘leren van elkaar’. Maar wat is daar mis mee. Het is zelfs een gemeenplaats, net als veel van zijn andere opmerkingen. Dus ‘het gevaar’ Harari ontgaat mij.

 49. Bekendmaking top 10 F.V.D. Mis dit niet!

  https://www.fvd.nl/bekendmaking-top-10-fvd-mis-dit-niet

  F.V.D.presenteert de top-10 kandidaten voor de conceptlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen! Joost Eerdmans wordt onderdeel van het team. Vanavond volgt de gehele top-10 met wie we na 17 maart Nederland gaan veranderen.

  Datum: Zaterdagavond 31 oktober
  Tijdstip: 20:00
  Plaats: Uw eigen huis
  Presentatie: Live vanuit Rotterdam Ahoy
  Kaarten: Geheel gratis
  Mis dit niet!
  Thierry Baudet

 50. Misschien moet het CDA zich weer eens bezinnen op Abraham Kuyper en de ‘kleine luyden’.
  Een interessante herontdekking van Abraham Kuyper. Deze veelzijdige figuur die het geluid van de eenvoudige christelijke burgers vorm wist te geven in een tijd dat de elite-staat het leven dreigde te beheersen.
  https://www.youtube.com/watch?v=JkbQhWeSpBE

 51. @amo
  Welke Vogel heeft maar 1 vleugel?
  “The Left wing does what the Right Wing says and Visaversa”
  Daarom is het een Adelaar 🙂
  Het idee van links en rechts is de truuk van verdeel en heers.

 52. Met twee onzichtbare vijanden gaan we dus kennelijk op weg naar een DDR op Europese schaal. CO2 als onzichtbare vijand, dat nota bene het voedsel is van alle flora in de wereld.
  En dan nu dit corona-virus dat niet ernstiger blijkt dat eerdere corona-virussen. Maar dat met groot gemak als een killervirus wordt gepresenteerd. Het is ze gelukt de mensen bang, gehoorzaam en murw te maken met die 2 onzichtbare vijanden.

 53. Linkse overheden hebben vaak weinig respect voor de bezittingen van mensen. Maar gek genoeg beschouwen ze soevereine burgers wel als een soort eigendom van de staat. Die in principe vrije burger die zijn eigen leven kan bepalen, moet onderdeel zijn van het grote plan van het linkse wereldbeeld. Altijd treffend gevisualiseerd door die massa die moet optreden, om b.v. een onderdeeltje te zijn van een gigantisch mozaïek-portret van Mao of Kim.

 54. Supermarktpersoneel met stoffen mondkapjes, last van zuurstof tekort?.

  Vorige week bij de Albert Heijn waren er tal van verkeerde bonus aanbiedingen in de schappen neergezet met een bonus actie van de maand maart. Achter de kassa snapte ze het niet, ik was de zoveelste met een fout bonus artikel. Ik zei: misschien een zuurstof tekort? Waarop de kassadame met ja beaamde.

  Deze week bij Coop was er een bak volgegooid met alle blikjes tonijn van Princess. Ik vond het vreemd dat er geen korting zat op de tonijn in olijfolie, die ook in die bak zaten. Bleek dus dat alleen de zonnebloemolie, water en groente van Princess in de aanbieding waren. Die bak was dus verkeerd gevuld. Maar wel met een bordje erbij: 1+1 gratis.

  Ook bij de Lidl lagen er andere en duurdere artikelen bij de bordjes in de schappen.

  Ik heb nu bij 3 zaken gemerkt dat de scanner de aanbieding uit de winkel niet herkent.
  Gaat lekker. Misschien moeten ze die stoffen mondkapjes toch maar eens afdoen.
  Kloppen de aanbiedingen bij jullie wel, of merken jullie ook dat er (meer) fouten inzitten?

  Ben benieuwd, Michaël

 55. of je zal maar op je cv hebben ik heb het nederlanse volk een kat voor gehouden..

  een groep streeft naar behoud van een groep daarin is groeps immuniteit een natuurlijk instinkt oer vanuit het menselijk onderbewustzijn op gezondheid van de groep aanwezig..
  bij het gevoel en vermoeden dat deze(hun of een buiten staander welke dreiging daar voor ook) de groep met maatregelen en adviezen dringend nog niet dwingen, een niet gevoelsmatige kant toe sturen die het groeps immune wel zal bevorderen..
  dat de groep zich hier onbegrepen onbewust en begrepen bewust zal verhouden als eerst zien dan geloven..
  waarbij de gelovigen van politieke(lees het synoniem)maatregelen dat maar moeilijk inzien..

 56. Over bubbels gesproken. ‘
  Het linkse wereldbeeld lijkt me een stevige bubbel. Men hanteert een paar simpele dogma’s (gelijkheid, onderdrukking) om alles te beoordelen. Een bubbel van het zuiverste water.
  Overheden hebben ook een bubbel: de bubbel van de rapporten en de statistische gegevens (landkaartjes waar regio’s knalrood worden gemaakt). Een bubbel die doet vergeten dat het altijd en bovenal om vrije burgers gaat.
  Het klimaatverhaal lijkt me ook een bubbel. Vooral “het gevaar” van CO2 dat vrijkomt bij de diverse soorten van verbranding.
  De tv lijkt ook wel een bubbel. Het paradigma is toch elke keer een soort D66-achtig wereldbeeld. En de grondhouding is die van de neerbuigende “opvoeder”.
  Dus moeten we niet geïntimideerd worden door mensen als Lubach, die vanuit hun eigen bubbel, corona-critici hun bubbel verwijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *