412

 1. @ wachter 16/09/2020 om 7:11 am
  Zou ook wel eens willen weten hoeveel de media er aan verdienen door de waarheid te verzwijgen. Maar wat ze ook ondernemen…ze zullen zich te pletter lopen op de genade God’s voor zover ze niet de w ( W) aarheid willen dienen. GBY bro!

 2. (Zeer geachte Xander vanwege de urgentie plaats ik nogmaals een verkorte versie van mijn bijdrage)

  Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel

  https://www.stopworldcontrol.com/gepland/

  Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd
  Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)
  ‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.

 3. “Arabische Partij” in Zweden: Wie “grote verscheidenheid” afwijst, dient te vertrekken

  https://ejbron.wordpress.com/2020/09/17/arabische-partij-in-zweden-wie-grote-verscheidenheid-afwijst-dient-te-vertrekken/#more-249658

  In Zweden werd onlangs de “Arabische Partij” opgericht. Op Facebook eiste ze nu: alle Zweden die grote verscheidenheid niet accepteren, dienen hun staatsburgerschap op te geven en het land te verlaten. Zij zouden daar niets verloren hebben. Het Zweden dat zij terug willen hebben, bestaat namelijk niet meer.

 4. Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2020

  Geert Wilders: ‘‘Speech met interrupties: ruim twee uur lang. Fel Debat. Heerlijk. Kom maar op. Nederlanders weer op 1!’’

  https://youtu.be/uzNkHkaXFH4

  Het zijn juist de Nederlanders die gediscrimineerd worden!
  Al Qaida heeft Wilders nu ook bedreigd. ( nav Charlie Hebdo )
  Racisme? Ja van de ‘ Aquariums ‘ en zijn geestverwanten.
  Grapperhaus en Akwasi klassenjustitie!
  Ga zo maar door, de corruptie is hemeltergend!

 5. De treurige situatie in het onderwijs. Progressieven bedachten allemaal nieuwe werkvormen en nieuwe lesstof, op grond van hun theorieën. Maar het blijkt dus dat vooral de zwakkeren leerlingen hier het slachtoffer van worden. Die kunnen niks met werkvormen als “zelfstandig werken” en “je eigen lesstof bij elkaar sprokkelen”.
  We zien dus een progressieve beweging die zegt op te komen voor de zwakkeren, maar die in de onderwijspraktijk zorgt voor een enorme toename van zwakke leerlingen. Die maken dat onderwijsassistenten de leiding krijgen over een groep 3.
  Vooral de zwakkere leerlingen (óók de allochtone leerlingen) zijn het slachtoffer geworden van linkse ideeën over het onderwijs.
  Extreme linksen lossen dit op door de reken- en wiskunde tot “een witte dominante constructie” te verklaren. Alsof het bouwen van een brug een zaak van ideologie is.
  Goed verhaal van leraar Ton van Haperen: https://www.youtube.com/watch?v=w8fro4SmYyc
  .

 6. De koning waarschuwt in de troonrede voor een nieuwe schok.

  Ook uit de troonrede:
  In het jaar van 75 jaar Verenigde Naties domineert HELAAS (!) steeds vaker het nationale eigenbelang en is de multilaterale wereldorde ( LEES N.W.O.!) verder onder druk komen staan.

  https://jensen.nl

  De nieuwste Jensen show

 7. Ik had het van de week erover dat het kabinet, de koe goed moet vast pakken, wel nu heb ik gelezen dat een koe vier uiers heeft, dat noemen ze kwartieren, één kwartier noemen ze een speen. Wel als ze de koe nu eens op een goede manier gaan melken.

  De eerste uier, is voor de GGZ instellingen, kinderen en mensen in psychysche nood van welke aard dan ook.

  De tweede uier, voor de mensen die hun hele leven het land hebben gediend en keihard gewerkt hebben, verdienen een goed pensioen, er wordt wel weer van alles beloofd, maar dat is wel vaker geweest.

  De derde uier, voor het personeel in de zorg, een goed salaris, waardoor het personeel aantrekt, waardoor de werkdruk ook naar beneden gaat.

  De vierde uier, voor de leraren, en ook daar een goed salaris, dan trek je automatisch meer personeel aan, denk ik zo, en wederom kan men dan ook de werkdruk verlagen.

  Hier verbaas ik mij enigsinds over wat ik Dhr Rutte hoorde zeggen, dat hij geld wil in zetten om de opwarming van de aarde naar beneden te krijgen. Ik vraag mij af hoe hij dat wil gaan doen. Als de zomers steeds warmer worden, en het gemiddeld zo’n 35 graden is, en het ook steeds warmer wordt in andere seizoenen. Tevens woeden er flinke bosbranden, en niet zo weinig ook, nou daar wordt het naar mijn mening echt niet koeler van. Daar hoeft men niet voor gestudeerd te hebben, denk ik zo. Dus naar mijn inziens is dit een totale geldverspilling, gebruik het voor de vier punten die ik heb aangehaald, den ben je goed bezig. Het gaat weer over de economie, de infra, wegenbouw, ect, niet dat het niet nodig is, maar vergeet de Nederlandse burgers niet.

 8. Zeer heldere uitleg over hoe het monetaire systeem in elkaar aan het zakken is met konsekwenties voor IEDEREEN. Wat kunt u zelf doen als burger?

  https://www.youtube.com/watch?v=UiLZK793gaI

  De bekende markteer en pr-goeroe Ronald Heister spreekt met drie financieel analysten over de economische crisis die momenteel losbarst: Voormalig bestuurder van de Nederlandse Bank, Lex Hoogduin, bestsellerauteur Eric Mecking, en schrijver en econoom Sander Boon. Wat betekent dit voor u? Wat kunt u doen?
  Podcast van deze uitzending vindt u hier: https://soundcloud.com/user-384032844

 9. Wij worden geregeerd door geheime genootschappen.
  Ook onze regering, op alle niveaus, en de GGD ook het RIVM en dat zit verborgen in allerlei Bilderberg, Council on Foreign Relations, Chatham House, World Economic Forum, Davos.

  https://twitter.com/3Groter/status/1305227801042259975

  Onze regering heeft handlers. Handlers? Ja u leest het goed.
  Handlers zijn mensen die influisteren
  wat ze, de regering, moeten doen. Geldt voor alle regeringen. Regeringen moeten dat script volgen. Wat ze ingefluisterd krijgen.

  VPRO : de Outsiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *