594

 1. https://ejbron.wordpress.com/2020/09/14/wie-zit-er-achter-de-brandstichting-van-moria/#more-249349

  Wie zit er achter de brandstichting van Moria…

  De linkse asiellobby in samenwerking met gevestigde media en politiek willen ons dwingen om migranten uit het Griekse kamp Moria op het eiland Lesbos op te nemen. Wat hier plaatsvindt is morele chantage en een enorm schandaal!

  Eerst zetten in het begin van de week voorstanders van ongecontroleerde migratie theatraal 13.000 stoelen voor het Rijksdaggebouw in Berlijn om de aandacht te vestigen op het lot van de bewoners van het kamp op Lesbos – en een dag later staan de onderkomens “toevallig” in brand.

 2. https://tpo.nl/2020/09/12/sietske-bergsma-in-informatieoorlog-tegen-europese-volk-moeten-corona-demos-in-de-memory-hole/?meprs=5002b2e181607000405000000000
  Een uitstekend artikel over de manier waarop de burger op het verkeerde been wordt gezet.
  Helaas voor TPO+ abonnees, maar de link mag gedeeld worden en je kan gratis een maand jezelf er op abonneren.

  Geen idee of dit wel zo mag, dat laat ik aan moderatie over!

  Maar het is een zeer goed artikel en werpt een licht over de informatie oorlog waarin we ons bevinden.
  Wie snapt er nog dat dhr. Wilder nu al jaren wordt gepest in een zogenaamd niet politiek proces over een dood normale vraag? En dat iemand die oproept tot geweld door ZP in zijn gezicht te willen trappen er vanaf komt met de onzin dat hij het zo niet bedoelde?
  In link gaat het over met name Duitsland en de manier waarop op allerlei manieren de mensen voor de buis en in de pers worden belazerd met nepnieuws. Schaamteloos worden feiten verdraaid, suggestieve opmerkingen gemaakt en er worden zelfs toneel stukjes opgevoerd om de mensen thuis het idee te geven dat het niet deugt als je vragen stelt bij het walgelijke beleid op allerlei terreinen.

 3. @ Dewevoga

  Ik kan me wel vinden in jou verhaal, over wat er momentheel allemaal gaande is.
  Ik heb me verdiept in het boek Openbaring nog niet helemaal tot het einde , maar ik kom toch tot de conclusie, wat Jezus aan Johannes heeft geopenbaard toch er wel behoorlijk op begint te lijken. Of zit ik er heel erg naast!!
  Want door wat je zegt door die covid 19 is alles onderuit gegaan, maar weet je ze graven hun eigen kuil, zonder dat ze het in de gaten hebben, heeft God zelf ook gezegd, althans dat vermoed ik dan, ik kan er ook naast zitten hoor, kijk iedereen mag een mening hebben.

  Ook wat je zegt over de oogsten die dreigen te mislukken, jazeker wel, want door die extreme weersomstandigheden, krijgt de grond of landbouw hoe je het wil noemen, steeds klap op klap te verwerken. Ook hier in Nederland hebben ze daar al mee te kampen. Tevens hoorde ik vandaag dat heel veel bossen er in Nederland slecht aan toe zijn, en dat er zeer veel bomen dood zijn, of worden aangevreten door van die klein gemene beestjes, je kent ze wel, ook dat staat in Openbaring veel bomen zullen dood gaan, veel zal verbranden, en alles zal verdorren (gras). Juist die extreme neerslag wat jij zegt en dan die extreme droogte is niet al te best voor de aarde.

  Maar ook door de vele rampen krijg je ook veel vluchtelingen, en het is triest om te zien als je kindjes op straat ziet slapen en honger lijden, het is verschrikkelijk. En dan is het wel schandalig dat het kabinet maar 100 kinderen wil opnemen, ik vraag mij wel eens af hebben ze wel een hart, want ja, zij zullen naar alle waarschijnlijkheid wel op een Hastensbed slapen, ik kan me er mateloos aan ergeren aan dat zelfegoïstme. En dan vinden ze het ook nog raar, dat politici meer met bedreiging te maken krijgt, je kweekt vanzelf haat onder de mensen, Agent in arm gebeten en op hoofd geslagen nadat groep zich tegen politie keert in Vlaardingen, net 5 uur geleden gebeurd, er komt steeds meer geweld, en dan wordt er gezegd dat de politie goed hun werk doen, dat zal waarschijnlijk best, maar maby moeten ze nog beter getraind gaan worden tegen dit soort incidenten, en die zijn bewapend en kunnen zich verdedigen, maar boswachters lopen gevaar voor eigen leven, omdat ze nog geen bewapening hebben, triest toch!

  Ze kunnen wel goed bezig zijn ( nou ja goed) met windmolens te plaatsen, wat miljoenen kost en trouwens is er al weer een nieuw probleem, want als de zon teveel schijnt dan naar wat ik heb vernomen dan kan de centrale zeg maar de cappaciteit niet aan, dus moet er weer verder uitgebreid worden, om dat weer goed op te vangen, wat ook behoorlijk wat geld gaat kosten, en ik heb zelf zo’n lichtelijk vermoeden dat het een zinloze expeditie zal gaan worden, waar veel geld ingestoken wordt en uiteindelijk zijn doel niet zal bereiken, wat ze voor ogen hebben. Ze kunnen gewoon beter op het gas blijven, naar mijn inziens.
  Want de schade is al aangericht, op de aarde en in het heelal, neem al die satelieten en wat er al niet meer zweeft waar wij niet eens een benul van hebben, ook dat lijkt mij niet goed voor de atmossfeer, ook de straling die van het 5g netwerk ben daar zelf ook geen voorstander van. Ze hebben nu nog geld genoeg zeggen ze, maar dat kan ook een ommekeer krijgen, want als de bomen bezwijken moeten ze daar weer mee aan de gang, en het is niet met een boom zo, je plant het en de volgende dag is hij tien meter langer, maar bomen zijn juist zo belangrijk niet alleen voor de zuurstof maar ook die nemen C02 op. Hoe krom kan het beleid zijn, ze willen de infrastructuur allemaal verbeteren, maar er zal geen einde aan komen, als je de koe niet vast pakt zoals je hem hoort vast te pakken, want ze bouwen liever nog een paar kilometer snelweg, of nog een paar wieken extra, terwijl ze dat geld beter voor de opbouw van de natuur kunnen gebruiken, en die vieze stinkfabrieken gaan aanpakken hoe ze die uitstootvriendelijk kunnen maken. En nog wat meer KINDEREN opnemen die op STRAAT SLAPEN Die HONGER Lijden, en mensen die in de zorg werken meer salaris geven, dan ben je goed bezig. Wilders heeft gelijk hij zegt het ook.

  En die vaccins triest dat ze leraren eventueel willen verplichten, het te doen, nou ik weet niet wat er allemaal aan de hand is maar zuivere koffie is het niet, neem nou het bedrijf Astra Zeneca, universiteit van Oxford die hebben hun vergevorderde proeven onderbroken, omdat een proefpersoon, een onverklaarbare ziekte kreeg. Nu hebben ze het weer hervat, maar je hoort niks meer van die persoon, alleen dat hij of zij in het V.K zou zijn. Er komt geen vaccin in mijn lijf, je weet niet wat er voor troep in zit, maar ja, weet je, met pillen doen ze ook proeven op mensen hoor, er zijn niet voor niks veel mensen ziek, en krijgen veel bijverschijnselen.

  Shalom

 4. Dewevoga 11/09/2020 om 3:08 pm
  D Heer zelf heeft gezegd: de Schriften kan niet gebroken worden. Wat een geweldig woord!
  Geen onderscheid tussen OT en NT dus.
  Het lijkt ook een beetje op de zogenaamde tegenstelling wetenschap en geloof. Ook daar is het niet nodig een onderscheid te maken tussen die twee. Ware wetenschap en waarachtig geloof zullen elkaar nooit tegenspreken maar elkaar op zijn minst omarmen en aanvullen.
  En ja, dat is ook weer geloof op zichzelf. Die het vatte kan vatte het!

 5. Kotsmisselijk wordt elk weldenkend mens van het Openbaar Ministerie:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/221471625/ov-j-die-akwasi-ontsloeg-van-vervolging-werkte-samen-met-kozp-voorman

  AMSTERDAM – Officier van justitie Jacobien Vreekamp, die namens het Openbaar Ministerie (OM) de beslissing ondertekende om rapper Akwasi niet te vervolgen, werkte tot voor kort samen met Kick Out Zwarte Piet (KOZP)-activist Mitchell Esajas. Tot 20 juli zaten beiden in het bestuur van het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA). Het OM bevestigt de berichtgeving, maar voorziet geen probleem: „Wij vinden dat zij dit werk gewoon kan doen.

  PVV-leider Geert Wilder reageert op Twitter woedend op het nieuws. „Als dit waar is dan is het OM corrupter dan corrupt”, schrijft hij. „Dit stinkt gigantisch!”

  Waar blijven jullie politici? Stelletje huichelaars die dit maar laat geworden.

 6. @Nieuw Begin schreef: 09/09/2020 om 10:21 pm Een engelen misverstand
  Shalom,
  Ik ga voor het gemak maar uit van de “kerk” in de middeleeuwen die een hele grote bijdrage heeft geleverd aan de beeldvorming die er tot op de dag van vandaag nog heerst. Had de “kerk” maar meer aandacht besteed aan de samenwerking met de Joodse rabbijnen i.p.v. het maken chr. kunst en prachtige kathedralen. In beide vormen hield de kerk zich niet aan het gebod “Gij zult u geen gesneden beeld maken, noch enige gelijkenis, van hetgeen boven in den hemel, of onder op de aarde is; of in het water onder de aarde is”. In het OT zijn meerdere vormen van engelen beschreven, waarvan er enkelen angstaanjagend uitzagen. In het OT en NT, dus na de zondvloed, zijn engelen beschreven als “reusachtige” wezens in mensengedaantes. Voor de zondvloed werden de engelen omschreven als mensen (wachters) die zich met de mensen dochters vermengden, maar als eerst werd de slang genoemd en in het NT als laatste Openbaring 20:2. Mensen hebben zich eeuwenlang bezig gehouden met de zoektocht naar de locatie van de “Tuin van Eden” en doordat ik de hoofdstukken 1 t/m 3 van Genesis vanuit de oorspronkelijke joodse visie bestudeerd heb zou men zelf misschien de locatie kunnen bepalen aan de hand van de rivier met het levende water en de boom des levens die ook in de laatste hoofdstukken van Openbaring voorkomen. Een andere aanwijzing gaf Yeshua toen hij tegen de misdadiger die mede met hem gekruisigd werd zei: Heden zult gij met mij in het paradijs zijn. Met welke oude naam was de berg bekend en waar werd Yeshua begraven? En toen waren er ook twee engelen gezien bij het graf.
  Het is helaas jammer dat men verguisd wordt als men meer leest en bestudeerd dan de Bijbel. Ik ben er ook ingetrapt, maar wat nooit echt wordt verteld dat de eerste vijf boeken van Mozes de belangrijkste zijn waar geen tittel en jota aan veranderd mag worden. Daarin staat de vertelling van zo’n 2400 jaar van schepping tot en met de tocht door de wildernis, waar Israël apart gezet werd als priestervolk met een nieuwe wet, op weg naar het eeuwige erfdeel.
  Een heleboel rituelen waaraan de Joden moesten/moeten voldoen worden genoemd in de Bijbel, maar het hoe, waarom worden in het boek Jubileën uit de overlevering uiteengezet. Een ervan is de Sabbatdag, de meest heilige dag, die eerst door de meest heilige engelen gevierd moest worden en daarna alleen aan het volk Israël onder de wet van Mozes verordend was.
  Dan is er ook het nog steeds het onduidelijke begrip heidenen. Voor Israël waren alle onbesnedenen heidenen, en nu onder de christenen zijn de niet-christenen heidenen. Wat een verwarring hè, als christen ben ik niet besneden, dus voor een Jood een heiden, islamieten zijn wel besneden, maar in de ogen van christenen geen Joden, maar toch heidenen, terwijl afhankelijk van de denominatie soenniet, sjiiet, iedereen een heiden is. Heel lang werden Joodse christenen die nog wel de Sabbat vierden door de kerk vervolgd en vaak nog op de brandstapel om het leven gebracht. Zo goed kende / kent men de Bijbel. Ik heb makkelijk “praten”, maar ik besteed nu veel meer tijd aan bijbelstudie dan toen ik nog werkte. Persoonlijk denk ik dat in onze tijd de nadruk te veel op het NT ligt, terwijl er zo veel verwijzing vanuit het OT naar het NT is. Maar het lijkt wel of er in de kerk een taboe heerst op de voorzegging van de HERE Yeshua over de tijd waarin wij nu leven. Steekt men zijn kop in het zand omdat men er bang voor is, maar waarom gaat men dan wel mee in de bangmakerij over een virus dat jaarlijks minder slachtoffers maakt dan valpartijen. Je zou bijna je bed niet meer uitkomen, maar ja daar sterven de meeste mensen. En wordt er ooit de vraag gesteld wat is de dood?

 7. Tjongejonge, onze NationalePropagandaOrganisatie heeft bij monde van het NONjoernaal eens wat waar voor ons belastinggeld gegeven. De branden in Californië, Oregon en Washington zijn bijna niet te blussen. Zij vertelden er niet bij dat de weersverwachting de komende weken niet al te rooskleurig zijn, het blijft droog. Ook vertelden zij er niet bij dat het federale geld voor natuurbehoud niet daar terecht gekomen is waar het hoorde. Dat geld was bedoeld om droog, dood en dor hout op te ruimen die de oorzaak zijn van een snelle uitbreiding van een brand. Hoeveel dierenleed is daardoor niet ontstaan, naast het menselijke leed. Daar hoort men die dierenactievoerders niet over. Maar er zal niet alleen bosgrond verbrand zijn. En naast de branden is er plotsklaps, nog in de zomer, de eerste sneeuw gevallen en wat doet vorst en sneeuw met de gewassen? Wat is er met het groeiseizoen gebeurd? Die is korter geworden de laatste vorst was in juni en de eerste vorst begin september. Dit laatste was de NON ontgaan. Wat doet dit met de voedselbronnen die kortere seizoenen, minder opbrengsten en veel monocultuur. Hoge voedselprijzen door schaarste juist nu de werkeloosheid door een schurkenstreek (C19 plandemie) enorm is opgelopen en de schulden toenemen? Ook had het NONhoernaal het nog over de hoge waterstand van de Nijl en dat die de piramides in Soedan bedreigden, wat heel erg is want zij staan op de wereld erfgoedlijst. Er werden ook nog wat mensen bedreigd, maar dat was alles.
  Als men alle gevolgen van de wereldwijde wateroverlast eens op een rijtje zet dan ziet het er qua voedselvoorziening niet zo best uit het komende jaar. Daarbij heb ik de gevolgen van de vele aardbevingen nog buiten beschouwing gelaten. Stel nu dat de gevolgen van de ‘grand solar minimum’ dit jaar al merkbaar zijn door het invallen van een vroege strenge winter met een nat najaar, waardoor er nog veel gewassen niet geoogst zijn, zijn dan de inkomsten van de mensen wel toereikend om genoeg eten, warme kleding te kopen of de woning warm te stoken? Regeren is vooruitzien dus de overheid komt niet tekort zij hebben het hoogste BTW tarief al ingevoerd en dat met hogere kostprijzen. Tel uit je winst ministers van het C D A ,wat ook vaccinaties gaat weer extra geld in het laatje brengen. Gelukkig duurt het voor de coalitie nog tot de verkiezingen van 2025 voor de middenklasse in NL. om zeep is dus met de verkiezingen van 2021 zitten ze nog goed, want dezelfde ss-ers (lijders aan het Stockholm Syndroom) blijven op de zittende coalitie stemmen.
  Waar de door het Min. van Justitie toe aangestelden in staat zijn, hebben we gezien aan de uitspraak over Wilders. Iedereen is nu de mond gesnoerd, want de meeste Marokkanen zijn moslim en op de islam mag geen kritiek uitgeoefend worden, het is zelfs zo in de islam, humor: verboden, zingen: verboden, muziek maken: verboden. Dus geen plezier in het leven, eruit gehaald niet door de politiek, maar door de rechterlijke macht, democratisch gekozen? Het enige politieke dat men zou kunnen bedenken klinkt als DDR66. En politieke vluchtelingen zijn er ook niet meer want de door die partij aangestelde rechters heeft de Hamasleden uit Gaza als economisch vluchteling toegelaten. Laten wij eens kijken hoeveel Gazanen er dan komen. Alle vluchtelingenkampen in het MO lopen leeg, want zij hebben het recht om terug te keren naar hun familie. En na de verkiezingen van 2025 hebben we als MP de voormalige Palestijn Haq en de minister van Financiën mevr. Haq-Boerkaag.
  Het fijne van deze bijdrage is dat ik wel als complot-, doemdenker weggezet kan worden, maar niet als Boeddhist, want die maakt zijn hoofd leeg en ik denk en dat is meer dan de msm+volgers doen.
  P.s. vanmorgen hoorde ik van het X22report dat veel branden in Californië en Oregon aangestoken zijn door leden van antifa. Beide staten zijn afgeknepen van federale geldelijke steun, omdat het niet besteed werd aan de zaken waarvoor het verstrekt werd. De staten hebben toch geld nodig, dus dan maar voor het bestrijden van branden.

  Branden + sneeuw: https://www.youtube.com/watch?v=Nkgnylb5ITo
  https://www.youtube.com/watch?v=NbBWRRxNQsc
  https://www.youtube.com/watch?v=eXdIADbmhNU

  Enige headlines van Watchers.news en het is nog zomer: https://watchers.news/
  500 000 forced to evacuate as massive wildfires rage through Oregon, U.S.
  Record-early winter storm brings much below-average temperatures and record snow from Montana to New Mexico, U.S.
  Widespread floods affect 2.5 million people, over 1 million acres of crops in Sindh, Pakistan
  Strong M6.3 earthquake hits Tarapaca-Antofagasta border region, Chile
  The Weekly Volcanic Activity Report: September 2 – 8, 2020
  14 million acres of crops affected by powerful derecho in Iowa, U.S.
  Study: Modern Grand Solar Minimum (2020 – 2053) leads to cooling, important implications for entire planet
  Dozens killed in Nepal’s biggest natural disaster of the year
  Widespread floods affect 2.5 million people, over 1 million acres of crops in Sindh, Pakistan
  Deadly floods hit Burkina Faso and Ghana, West Africa
  Severe hailstorm leaves a trail of destruction in Narok, Kenya
  ‘Unprecedented’ wildfires force evacuations and emergency responses throughout Oregon
  At least 21 dead, thousands of homes destroyed or damaged after severe flooding hits Nigeria
  2 million acres burned by wildfires in California, surpassing all-time record set in 2018
  River Nile in Sudan at highest levels since records began
  Senegal under state of emergency after ‘exceptionally’ heavy rain triggers major flooding
  Significantly colder temperatures are setting the stage for the first heavy snow of the 2020 – 2021 winter season, U.S
  34 injured, dozens of buildings damaged or destroyed after M5.1 earthquake hits Iran
  Early season snow and record cold for the Rockies, U.S.
  In deze regio blijft het ook maar regenen
  Typhoon “Haishen” hits Japan with record gusts, makes landfall in Ulsan, South Korea
  Another shallow M6.2 earthquake hits Vanuatu
  M6.3 earthquake hits Davao Gulf, Mindanao, Philippines
  Shallow M6.6 earthquake hits central Mid-Atlantic Ridge
  Shallow M6.2 earthquake hits Vanuatu

 8. Het vertrouwen van de Nederlanders, in de manier hoe de overheid, de corona onder controle probeerd te krijgen is gedaald, van 75 procent naar 52 procent. Ook blijkt dat onder de 60.000 ondervraagden, de coronamaatregelen maar matig worden nageleefd. 90% van de mensen met klachten heeft boodschappen gedaan, 43% ging naar het werk, en 41% ging naar cafe’s en restaurants.

  Het is toch niet vreemd dat er nog maar weinig vertrouwen is, als je zelf niet het beleid handhaafd zoals het hoort. Want let maar eens goed op , hoe vaak ze langs elkaar heen lopen, of het nou in het torentje is, of bij andere debatten, of belangrijke bijeenkomsten in het buitenland in Brussel of waar dan maar ook. Tevens hebben ze zelf ook blunders gemaakt jongstleden met Dhr Grappenmaker, Rutte zelf wat een schijnvertoning.

  Mattheüs 7-3 Zegt; Een lieve man Jezus genaamd, een gewone timmerman, maar met de wijste kennis, die Hij van God zelf heeft gekregen.

  Waarom maakt u zich druk over de splinter in het oog van uw broeder, terwijl u niet ineens merkt, dat u zelf een balk in uw eigen oog hebt. Hoe kunt u dan de splinter uit uw broeders oog halen. Met die eigen balk in uw oog ziet u immers niets. Hoe kunt u dan uw broeder helpen. Huichelaar!! Zorg eerst dat u de balk uit uw eigen oog weghaalt, dan ziet u tenminste wat u doet, als u de splinter uit het oog van uw broeder haalt.

  Laatst zei iemand tegen mij, een schip heeft maar één kapitein.

  Ik zei, dan moet de kapitein het schip wel goed leiden, want anders raakt het uit de koers, en kan het in het ergste geval zinken, en zeker als er hoge golven aankomen, moet men er wel op voorbereid zijn, de wind waait, je kunt hem horen , maar je weet niet waar hij vandaan komt. Dat is het gevaar van wind je ziet het niet , maar het is er wel.

  Weltrusten

 9. Wat is dit nu weer voor iets fraais, de boswachters lopen gevaar voor eigen leven, en nu moet Minister Grappenmaker er eerst over debatteren, of hij een wet kan maken, dat ze extra beveiligd kunnen worden, met meer wapenuitrusting. Wat is dit voor een systeem hier. Als de regeringsleiders bedreigd worden, dan wordt er meteen actie ondernomen, en de beveiliging wordt acuut aangescherpt.

  Ik hoorde vandaag op het middagjournaal, dat 80 procent van de bevolking tevreden is over de overheid, allemaal propaganda, en op niks gebasseerd al die cijfers, om zichzelf in een goed daglicht te stellen.

  De Democraten hebben vanaf het begin al een hekel aan Trump, en Anna je hebt gelijk, het is niet anders geweest. Als God het wil zal Trump toch aan de macht blijven, en mocht het anders uitpakken wat ik me niet kan voorstellen, maar je weet het nooit, dan zal de tijd het wel uitwijzen of dat het juist is geweest.

  Nu ook zoiets vreemds de bijeenkomst in Arnhem met Thierry en van Otten, ze moesten de zaal uit, omdat er wat dreigends aan de hand zou zijn, het zal me niks verbazen als het opzet is. Om te laten zien dat de beveiliging zo goed is hier, dan kunnen ze weer pochen over hoe goed ze zijn.

  Tegenwoordig moet je alles maar met een korrel zout nemen, want het deugd van alle kanten niet, 20 miljard voor de economie, en er kan niets naar de lonen van leraren en zorg schandalig.

  Wat is het toch fantastisch hier in dat mooie veilige Nederland, om in Pinokkio zijn woorden te spreken. Doe eens iets goeds voor de Nederlandse burgers, en voor de mensen die het echt nodig hebben, dan ben je goed bezig, ze praten een hoop, en de ene bijeenkomst na de andere maar levert het ook echt goede resultaten, het kost wel een hoop geld al die zittingen, en de burgers maar betalen, ze pakken het op een hele geraffineerde manier van je af, wat ik al eerder schreef.

  Als er wordt beweerd dat wij Nederlanders zo gelukkig zijn, waarom is er dan zoveel onvrede, waarom gaan de mensen dan staken, demonstreren, betogen, hoe je het ook wil noemen, dat doen ze niet omdat ze het nu zo naar de zin hebben, maar juist omdat ze ontevreden zijn.
  Tenminste dat is mijn mening dan.

 10. Kaag: Nederland moet soevereiniteit opofferen aan Europa

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/49252869/kaag-nederland-moet-soevereiniteit-opofferen-aan-europa

  ARNHEM – Nederland moet soevereiniteit opofferen aan Europa. Dat heeft de kersverse D66-lijsttrekker Sigrid Kaag gezegd in een zeer pro-Europese overwinningstoespraak. „Bij onze nationale driekleur horen de gele sterren net zo goed als de oranje wimpel.”

  Zo is dat Mw. Kaag: weg met ons! Leve de EU en leve de pinautomaat NL! De nationale suïcide, dat is mijn ideaal voor het lage land. ! Voorwaarts democraten achter Kaag gaan we graag vandaag en nog lager dan laag!

 11. Van de Stichting Cultuur onder vuur van Hugo Bos:

  Een golf van schulden komt op Nederland af. Het kabinet smijt met geld!

  Geld voor talloze steunpakketten. Voor de bedrijven die door de coronacrisis onderuit dreigen te gaan.

  Maar is dit echt om te helpen, of is het om de illusie van een noodtoestand vanwege corona overeind te houden?
  Lees: De grootste maakbaarheidsoperatie – terugblik en stand van zaken
  Het kabinet draait alle financiële sluizen open. Niet alleen voor corona, maar ook voor de uitvoering van het voorgenomen klimaatakkoord:

  Het vlaggenschip daarvan is wel het doldwaze aardgasverbod. Het draagvlak daarvoor brokkelt echter zienderogen af.

  Lees: Het gasverbod: de molensteen om de nek van Rutte III
  Wist u dat het aardgasverbod en de lockdowns vanwege corona dezelfde achtergrond hebben?

  Lees: Het gasverbod: de molensteen om de nek van Rutte III:
  https://cultuurondervuur.nu/het-gasverbod-de-molensteen-om-de-nek-van-rutte-iii/

  Tegelijk brengt de regering uw spaargeld en pensioen in gevaar door – ook weer vanwege corona – in te tekenen op het project van de eurobonds (die niet zo mogen heten) en het EU herstelfonds: in feite een geldinfuus van noord naar zuid.
  https://cultuurondervuur.nu/s-eu-handen-af-van-onze-pensioenen/

  Een infuus van uw en mijn geld welteverstaan. Geld, dat voor onze oude dag bedoeld was.
  Lees: De grootste maakbaarheidsoperatie – terugblik en stand van zaken:

  https://cultuurondervuur.nu/de-grootste-maakbaarheidsoperatie-en-ideologische-omkering-van-de-geschiedenis-terugblik-en-de-stand-van-zaken-in-september/

 12. @Jezus Overwinnaar 04/09/2020 om 9:41 pm

  Er schijnt in Slochteren ng 80 miljard kuub aardgas te winnen te zijn en in het Waddengebied nabij Ameland is de schattig 200 miljoen kuub.
  Geef iedere Groninger in het getroffen aardbevingsgebied een aardbevingsvrij huis en de kosten zijn circa 40 miljard euro. Japan weet hoe dat moet, zo een aardbevingsvrij huis bouwen.

  Het probleem is de overheid en de NAM en de verziekte verhouding met de aardbevingsslachtoffers. Geld….En die (k)Wiebes…wat een zieke draaitol en dat noemt zich minister.

  VVD Rutte met D66 Jette geeft de miljarden liever aan zuid Europa ……

 13. Belgische medisch specialisten eisen einde aan coronamaatregelen

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/09/belgische-medisch-specialisten-eisen-einde-aan-coronamaatregelen/

  Meer dan duizend medisch specialisten hebben zich in België faliekant tegen het coronabeleid gekeerd. Zij bieden de volksvertegenwoordiging een interessante exit-strategie: de omgekeerde lockdown.

  In België lijkt een belangrijke ommekeer plaats te vinden in het coronadebat. Op 24 augustus publiceerde een aantal hoogleraren een spectaculaire open brief aan de Belgische regering, waarin zij frontaal de aanval openen op het coronabeleid.

 14. @ Nieuw Begin

  Ik deel je mening over dat hele klimaat gebeuren, en Dhr wiebes is nog erger dan Pinokkio.

  Ik zou ook even graag mijn ongenoegen willen uit, over het volgende.
  De Provincies in Noord Nederland willen honderden miljoenen, uit het Europese Just Transition Fund voor de klimaatplannen van de E.C. Het kabinet beslist wat en waar dat geld naar toe gaat.
  Want met dat geld kunnen ze de klappen opvangen, voor de versnelde afbouw van de gaswinning, die duizenden banen kost.
  Daarbij willen ze geld steken in energie, scholing, innovatie.

  Is het niet achter de feiten aanlopen?

  Het gebied wordt regelmatig getroffen door aardbevingen, gisteren en een paar dagen geleden ook. Het ergste van alles vind ik, dat als ik het goed heb vernomen, dat Rutte en zijn vrienden hebben gezegd de klappen goed op te kunnen vangen, wat betrefd de economie die zwaar is getroffen, en de bedrijven op te vangen met de NOW regeling, alhoewel dat niet voor alle bedrijven en ondernemers geldt. Het punt waar ik over struikel is dat de mensen in Groningen, die weer getroffen zijn, nog steeds niet geholpen zijn, er zijn vele mensen die kampen met scheuren, ect, maar dat niet alleen, velen hebben ook trauma’s en psychische problemen. En daarbij leven ze toch in onzekerheid daar. En financieël zijn ze nog steeds niet geholpen, Wiebes heeft vele beloftes gedaan, maar er is weinig van terecht gekomen. Want laten we eerlijk zijn, ze doen er wel zo lanconiek over, in het torentje, en volgens hun blijkt het allemaal wel mee te vallen.

  Maar stel ik hoop het niet voor de mensen die daar wonen, maar ik acht het ook niet uitgesloten dat het zou kunnen gebeuren. Want door die aardbevingen komen er ook scheuren onder de grond, althans dat is mijn idee erover, en ook al zijn het kleine aardbevingen met krachten van 2.0 of 1.9 of 3.0, de grond wordt er niet beter van. Welnu nog een punt waarvan ik zelf denk dat het niet ondenkbaar zou kunnen zijn is, dat het gebied zo’n 20 minuten van de Eemshaven verwijderd is, dus begrijp je waar ik heen wil, stel dat er een beving komt met een grotere kracht, of met dezelfde, zou dat dessastreuze gevolgen kunnen hebben, als het doorslaat die kant op, waardoor er overstromingen kunnen komen, met alle gevolgen vandien.
  Waarom helpen ze die mensen daar niet? zit er een adder onder het gras, want zelf wonen ze in Wassenaar of waar dan ook, waar het veilig is, want ze gaan echt niet over een paar Groningers inzitten, anders hadden ze die mensen allang geholpen, naar mijn inziens dan.
  Ze zijn zo bezig met om de economie weer op poten te zetten, want dat is het enige onderhand wat telt. Maar let op er kan zich een enorme ramp opdoen daar, en staat er dan nog een grijns op Rutte zijn gezicht. God wil dat je de armen helpt of de hulpbehoevende, want daarmee eert de mens God, want wie dat niet doet raakt daarmee, de Schepper van de aarde namelijk God Zelf. Nogmaals ik ben geen ramptoerist, maar een ramp kan zich zo voltrekken, God is de regelaar van de natuur, de termostaat, God kan het laten regenen, hagelen en grote hagelbuien, stormen van ongekende proporties, orkanen, plagen, God heeft alles in de hand. God kan een land zegenen, maar kan ook andere dingen, dat staat duidelijk in de Bijbel. Jezus heeft de regie hier op aarde en in de hemel.

  Dus naar mijn mening moeten de mensen in Groningen direct geholpen worden, daar waar de huizen scheuren vertonen of andere gebreken vertonen, inplaats van klimaatdoelen. Het is het ene met het andere gat vullen. Want dat hele klimaat dat verstoord is komt door de mens zelf, ze willen meer en meer, als ze de uitstoot willen terug dringen moeten ze de grote vervuilers aanpakken, of ik mag het niet zeggen eigenlijk of een sterke tweede corona, waarom zeg ik dat, want dan wordt de lucht vanzelf schoner, is ook gebleken trouwens. want dan rijden er bijna geen auto’s, er vliegen geen vliegtuigen, de transsportsector ligt zo goed als stil, tata Steel die moeten ze per direct sluiten, heel slecht voor de luchtkwalitiet en de gezondheid van de mensen, maar dat wordt allemaal gedoogd, omdat het eigenbelang is. Daar heb je het weer naar de mensen kijken ze niet om, ze laten het even in het nieuws komen , wordt er even een ophef over gemaakt, maar tot een daadwerkelijke echte actie is het nooit gekomen, en die boete’s lap ik ook aan mijn laars, die ze gekregen zouden hebben.

  Zomaar even een reaktie, maar oprecht bedoeld.

 15. Dit bericht behoort bij het onderstaande:

  https://www.ninefornews.nl/trump-ik-weet-precies-wie-black-lives-matter-en-antifa-financieren/

  En wat doet onze premier Rutte? Die nodigt vertegenwoordigers van deze relclub uit op het Catshuis voor een gesprek.
  Na afloop van het gesprek jubelde Rutte: “Dank voor het inhoudelijke en constructieve gesprek. We kunnen racisme alleen samen bestrijden. In het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt. We zetten het gesprek binnenkort voort en pakken samen door.”

 16. Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

  https://www.ninefornews.nl/trump-ik-weet-precies-wie-black-lives-matter-en-antifa-financieren/

  President Trump heeft informatie over de mensen die Black Lives Matter en Antifa financieren.

  Hij laat er nog niet veel over los, schrijft website LifeZette.
  In de talkshow The Ingraham Angle zei Trump dat een persoon die aanwezig was bij de Republikeinse Nationale Conventie naar Washington D.C. was gekomen en dat het vliegtuig waar hij aan boord zat gevuld was met tuig gekleed in zwarte uniformen. “Ze waren van plan om veel schade aan te richten. Dit gebeurt echt.”

 17. Zwarte historicus ’komt uit de kast’ als blank ( was ook aangesloten bij Black Lives Matter beweging!)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/908157627/zwarte-historicus-komt-uit-de-kast-als-blank

  De zelfverklaarde 38-jarige ’historicus van de Afrikaanse politiek, ideeën en culturele praktijken’ geeft een groot web aan leugens bloot en gaat diep door het stof. Geboren als Joods meisje in een voorstad van Kansas City heeft ze haar hele leven er alles aan gedaan om de ’zwarte identiteit’ aan te nemen. „Een identiteit die ik niet heb mogen claimen”, aldus Krug.

 18. Klimaatakkoord 1.0 de prullenbak in

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1031991059/klimaatakkoord-1-0-de-prullenbak-in

  Er is alle reden om terug te komen op het vorig jaar gesloten Klimaatakkoord, dat een ongekend bedrag van meer dan 500 miljard euro uitdeelt, wat neerkomt op pakweg 50.000 euro per Nederlands gezin. Er verschenen via de sociale media (Energy and Climate @EnergyJvD) notulen (grotendeels weggelakt) van die geheimzinnige klimaattafels. Wie zaten er aan tafel en wat deden ze daar namens ons?

  Uitstekende column van Ronald Plasterk met onthutsende cijfers ( wat wij natuurlijk allang weten )
  zoals: 2019, duurzame energie (totaal 8%) voor 1% bestond uit zon, 2% wind en 5% verbranden van biomassa (hout en ander materiaal, bij verbranding waarvan massaal CO₂ vrijkomt)
  En Wiebes kwiebus clown hou eens op met ons land naar de gallemiezen te helpen wil je? Pfff

 19. Wat een verschrikelijke opgeblazen situatie over die 1,5 meter, zit dat debat te kijken met minister Grauperhaus, ik noem hem de Grappermaker, want ze lopen rakelings langs elkaar heen, dus overtreden alweer de 1,5 meter regel. En dan wordt er aan het eind weer gezegd houd afstand. Wat een schijnvertoning. Inderdaad het gaat om hele andere zaken, het stinkt. Ik vind dat de mensen ook recht hebben hun geld terug te krijgen, die geen waarschuwing hebben gekregen, wel beboet zijn, en voor het gerecht moeten verschijnen, en die gerigistreerd staan, waardoor er met name jongeren, als ze gaan solliciteren, staan ze wel bekend als een misdrager van de maatschappij, en meneer Grappenmaker komt er weer goed van af. De firma list en bedrog en Pinokkio dekt Grappenmaker wel.

 20. Luister. Dit is hoe het zit. Maandenlang mag u oma niet knuffelen. Geen begrafenissen bezoeken. Ook geen leuke dingen organiseren. Feestjes en festivals afgelast. Horeca halfdood. Warmtecamera’s op je woning. Knuppelboa’s op je kinderfeest. Maar al op 1 juno heeft Femke Halsema aangetoond dat de coronaregels niet voor iedereen gelden. Zij koos er voor om haar eigen hobby “te belangrijk” te vinden door 10.000+ ideologisch gemotiveerde Damschreeuwers te laten juichen voor een woordkunstenaar met een NPO-abo die Zwarte Piet in zijn gezicht wil trappen, en bewees daarmee dat de zelfverklaarde elite de regels naar eigen wens mag buigen, als een tijdlijn in een script van Christopher Nolan.

  Lees meer:

  https://www.geenstijl.nl/5155150/geen-enkel-gezag-in-het-stijlloos-stamcafe/#more

 21. @ Dewevoga

  Shalom, Dat is zeker waar wat u zegt, het zijn vaak de goede regeerders die vertrekken, en die bekritiseerd worden, of zijn met doodsbedreigingen te maken krijgen. En diegene die zichzelf zo goed achten, die blijven aan het bewind.

  Neem nou deze kwesties:
  Geert Wilders die in september 2019 met een doodsbedreiging te maken had, er was gezegd, door ene Naïm B een Marokaan, “ik haal je hoofd eraf” en “jullie gaan er allemaal aan” . let op want hier gaat het mij om, de verschillen van het kromme rechtsysteem hier.
  De Naïm B heeft 1 jaar cel gekregen en tbs met dwangverpleging.

  Recent is Geert Wilders ook weer bedreigd via twitter met doodbedreigingen, hij krijgt er gemiddeld zo’n 100 tot 200 per jaar. Of het de normaalste zaak van de wereld is tegenwoordig, werd hij bedreigd met de woorden, en dat zijn vreselijke woorden toch citeer ik ze, mede om te laten zien in wat voor samenleving we hier in Nederland leven. Er werd geschreven,; ik vermoord je kankerrat, Als ik je tegen kom steek ik je dood.

  Maar nu het verschil met de kwestie van Thiery Baudett toen hij werd gekozen in 2019, dat er een vrouw uit Nijmegen met een aantal aanhangers, op 25-03-2019 in Amsterdam het idiote idee in haar hoofd kreeg, om Thierry Baudett, ook met doodsleuzen te bedreigen, ze zei, als je Thierry wilt doodschieten, dan zeg je paf.
  En zij krijgt maar honderd uur taakstraf, ik kan er niet bij met mijn verstand.
  Het O.M zei dat het als een ongepaste reatie kan worden gezien, nou schiet mij maar niet lek want dat is zonde, hoe krom is de wet hier. Er werd toen ook niet zo ernstig op gereageerd vond ikzelf door de VVD, het was meer schone schijn, want ze zien Thierry niet zo zitten.

  Maar nu deze kwestie;
  Premier Rutte vindt het onacceptabel dat demonstranten gisteren op het Plein in Den Haag parlementariër Pieter Omtzigt hebben belaagd. Kamervoorzitter Arib heeft zelfs aangifte gedaan van het incident. Rutte noemt de belagers van Omtzigt onbeschoft en onopgevoed.

  Ik heb Dhr Rutte dat nooit over Geert Wilders of Thierry horen zeggen, dat het onbeschoft is en dat ze onopgevoed zijn, want die zijn echt met de dood bedreigd, dus velen malen erger dan, dat wat er bij Omtzigt is gebeurd. ( en dat is natuurlijk ook erg maar begrijp je waar ik heen wil)
  Maar ik vraag mij af als het nou de omgekeerde wereld zou zijn, dus als het Rutte zo op die manier zou overkomen, wat zou er dan gebeuren, zou dan ook niet het zweet onder zijn oksels staan. Tuurlijk is er aan alle kanten beveiliging 24 uur per dag, zelfs dat geeft geen garantie tegenwoordig, als ze je echt willen hebben zijn er veel wegen die naar Rome leiden.

  Er is niets op tegen als iemand iets anders leest dan de Bijbel, ik kan me wel enigsinds storen aan mensen die de Story of Privé meer geloven, dan wat er in de Bijbel staat. Aan de andere kant het is maar net waar je intresse naar uitgaat toch!!

  Een eigen web, en dan ook nog 60 jaar Bijbelstudie is niet weinig, dus zal de man ongetwijfeld kennis van zaken hebben, en ja, mensen kunnen je op je hart trappen, ( vriendelijke woorden zijn als een honingraat, zoet voor de ziel, en genezend voor het lichaam) woorden kunnen iemand breken, of genezend zijn. Is het jalouzie,! is het onwetendheid! is het inzichtloosheid! Of is de bekritisering toch terecht, of is er hoogmoed in het spel.

  Ik bemerk dat mensen met veel kennis op een bepaalde manier naar voren treden, dat het meer neigt naar een soort van dominatie, en dat het aanduiden van bepaalde onderwerpen, toch bij vele een moeilijkheidsgraad is.
  Men heeft geen moeite iemand te beledigen, maar een excuus aanbieden is ver te zoeken.

  In het verhaal van Jeremia, zei God, in kwaad doen zijn ze goed, maar in goed doen zijn ze slecht.

  Wie iemand vergeeft ook al zou het niet je eigen schuld zijn, is in Gods ogen groot.

  Er valt over iedere kerkgenootschap wel iets op aan te merken, en met regelmaat komt het in het nieuws. Dus of het nou Jehova’s zijn, Katholieken, Protestant, Gereformeerd, of de Pinkerstergemeente, in allen zitten onzuivere personen, die verkeerde bedoelingen hebben, of dat het nou sexueel misbruik is, of geestelijke manipulatie, sekte, ze gebruiken bepaalde tactieken om mensen te hersenspoelen, het is vaak teamwork, ja, de satan doet zijn intrede ook in de kerken, ook heeft Jezus hierover gesproken, zie ook Mattheüs 23.

  God is toch de maker van het oog en het oor, dan is God ook in mijn huis, en hoef ik niet speciaal hiervoor naar een kerk, ik begrijp aan de andere kant dat het goed is om met gelijke broeders en zusters te zijn, maar wie is er tegenwoordig nog te vertrouwen!!

  Er is maar Eén echte God en dat is de ware God van Israél.

  Kwa de Islamitische aanslagen van welke groepering dan ook, zullen ze altijd een dekmantel hebben, het zijn overkoepelende organisaties, die ook gefinancieërd worden. Ze zitten overal zo ook hier in Nederland en dat is niet onbekend toch! Er schuilt gevaar Wilders heeft gelijk, maar wie niet wil luisteren , moet…..Ze hebben niks met Nederland , ja , dat het een goed land is waar ze vanuit kunnen opereren hun plannen kunnen beramen of wat dan maar ook. Nog even dan hebben we niks meer te vertellen. Neem dit, Gökmen T. steekt middelvinger op naar rechter en bespuugt advocaat, en wat gebeurd er mee? Ze doen het in hun broek, sorry hoor.

  Ik geloof wel dat er kerken zijn die wel bidden voor Israël en het volk. Bij Israël is het begonnen en zal het ook weer eindigen. Maar het zal ook onder grote verdrukking gebukt gaan, zoals zovele landen momentheel.

  Israël is het centrum het doelwit, en het is triest wat het volk moet meemaken, de vele aanvallen met raketten, aanslagen, en dat er veel mensen met trauma’s rondlopen, dat is een vaststaand feit. En de wreedheid en haat waar ze mee te maken hebben, waar ze onder gebukt gaan.mattheüs 10-14-15 ik ken het, Jezus zegt deze steden zullen er slechter aan toe zij dan, ……

  De Heere zegt; Ik zal een stuk hout van Jozef nemen, wat zich in Efrahims hand bevind, en van de stammen Israël, zijn metgezellen, zullen ze tot één volk worden. Ze zullen één worden in Mijn hand, zegt God.
  Dus God zal de regie gaan overnemen, wanneer God zijn plan voltrekt.

  Laat ik het zo zeggen wat uit het volk Kaïn kwam, was alles behalve goed. En God wist dat natuurlijk al, zie Hebreeën 11. Abel vertrouwde op God, en het offer van Abel was voor God meer waard, dan dat van Kain. Door dat offer van Abel aan te nemen, zei God, dat Abel voor Hem een rechtvaardig mens was.

  Abraham werd door God gezegend. Hij zei ga naar je altaar, kijk naar de hemel, en zie de sterren, zo talrijk zal je volk worden, dus niet te tellen.
  Maar hieronder waren ook Joden die zich niet aan de wet hielden, God uitdaagden, tot zijn toorn toe. Zie Mattheüs 3-7-10 Johannes die doopte in die tijd, er kwamen Farizeeën en Bijbelgeleerden die zich door hem wilden laten dopen. Hij zei, stelletje sluwe slangen, denken jullie nou echt dat jullie onder het oordeel van God kunnen uitkomen. Ga eerst maar eens laten zien, dat jullie goed leven en je bekeren. Want ook al stammen jullie van Abraham af, wil dat nog niet zeggen dat jullie vrijuit gaan. Want God kan \zelfs deze twee stenen in kinderen van Abraham veranderen. De bijl van Gods oordeel, ligt al klaar aan de wortel van de bomen.

  Hier raakt men niet over uitgepraat, wie er opgenomen gaan worden. Zoiezo, degene die God voor ogen heeft, God kent een ieder zijn hart.

  Shem my al kol Shems Koning boven alle Koningen

 22. Stem voor de PVV is stem voor Nederland; niet stemmen op deze partij betekent de ondergang van Nederland
  Posted on August 31, 2020 by The Balkans Chronicles

  https://ejbron.wordpress.com/2020/08/31/stem-voor-de-pvv-is-stem-voor-nederland-niet-stemmen-op-deze-partij-betekent-de-ondergang-van-nederland/

  https://zlj13051967.wordpress.com/2020/08/31/stem-voor-de-pvv-is-stem-voor-nederlandniet-stemmen-voor-deze-partij-is-ondergang-van-nederland/

  Dat is de reden waarom ik op de PVV stem:De twee belangrijkste problemen waarmee Europa momenteel geconfronteerd wordt: massa-immigratie en de groei van de islam,die in mijn ogen geen religie is, maar een totalitaire verdeel-en-heers-ideologie,met wereldwijde ambities, net zoals het fascisme en het communisme.Nederland verkeerd nu in ontzettend groot gevaar, onze vrijheden gaan verloren aan een gruwelijke politieke ideologie, die de Koran(roept al 1400 jaar op tot moord, strijd en geweld tegen niet-moslims) als leidraad gebruikt en ons weer eeuwen terug in de tijd wilt schoppen.En mijn belangrijkste punten om op de PVV te stemmen zijn:de-islamisering van Nederland,uittreding van Nederland uit de EUSSR-burgers krijgen macht en democratie terug brengen,de gulden terug (die ons welvaart bracht, de euro bracht slechts armoede), grenzen dicht voor de asielzoekersstroom ,de in Nederland aanwezige economische asielzoekers direct uitwijzen en geen poen meer naar Derde Wereld landen.En voor mij is het inmiddels al 5 over 12.Daarom krijgt Wilders mijn stem.Een man die zijn mening geeft over de islam kan al 14 jaar niet meer in vrijheid leven,opgejaagd en bedreigd door de ziekte van de islam. En hoe kan de islam dan bij de westerse cultuur horen?Ooit beheerste de islam een klein stukje woestijn, nu zijn er anderhalf miljard moslims en meer dan 50 islamitische landen en dat is echt niet allemaal door knuffelen gekomen…

  Opnieuw wordt Europa door de islam bedreigd.Deze keer niet militair, maar d.m.v. Migratie en demografie.Gesteund door linkse politici, die de islam met hun multiculturalisme alle ruimte bieden.West-Europa heeft nu meer dan 30 miljoen moslims.Die demografische en culturele jihad moet van Europa Eurabië maken.West-Europa staat voor een ”verdekte Jihad”, een islamitische poging om ”de sharia stuk voor stuk in te voeren.In de grote steden zijn islamitische getto’s ontstaan,waar de islamisering langzaam maar zeker oprukt – van halalproducten in de winkel tot Arabisch praten op straat en gescheiden zwemmen in onze zwembaden.Ons straatbeeld gaat op sommige plekken steeds meer lijken op Mekka en Teheran.Enthousiast werkt dit kabinet mee aan de islamisering van Nederland.Dit kabinet heeft niet de geringste wil zich te verzetten tegen de islamisering. Nee, die ziet het als een prachtige verrijking voor het Nederlandse landschap. Al die knusse moskeeën, die leuke hoofddoekjes, die gezellige boerka’s. Ja, Nederland wordt daar echt een stuk mooier van. Hier en daar valt eens een dooie, wordt eens iemand verkracht en gaat Nederland op termijn failliet.Die hoofddoekjes zijn een teken van onderdrukking van de vrouw, van onderwerping, van verovering. Het is een symbool van een ideologie, die er op uit is om ons te koloniseren.En dictator Erdogan zegt dat: „De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten.”In de islam is geen plaats voor iets anders dan de islam.En even geduld nog, ons wacht de islamitische heilstaat-HEL!…

  Volgens politiek-correcte communisten, ISLAMISERING bestaat nog steeds niet.Voor hen er zijn nog geen sharia-rechtbanken,hoofddoek bij het politie-uniform,islam kritische demonstraties, die worden verboden, afgelast, beperkt of omgeleid,IS vlaggen op straat met geroep van dood aan de Joden, scholen- waar geschiedenisonderwijs over de Holocuast onmogelijk is,alleen voor moslims speciale gebeds- en wasruimtes op scholen en universiteiten/apartheid,duizenden islamitische scholen en moskeeën,honderden islamitische enclaves,30 miljoen moslims in West-Europa,jihad terrorisme.De lijst kan nog veel langer worden. Dat is geen ISLAMISERING voor politiek-correcte communisten.Die politiek-correcte gutmenschen hebben er voor gezorgd dat we straks volledige burgeroorlog krijgen in Europa…

  De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims.De Koran is een kwaad boek, dat oproept tot geweld en moord (soera 4, vers 89 en soera 47, vers 4), terrorisme (soera 8, vers 60) en oorlog (soera 8, vers 39).Deze boek noemt niet-moslims leugenaars, booswichten, vijanden, onwetenden, onrein, slecht, sluw, de slechtste van alle schepselen en de gemeenste van alle dieren.Het probleem is, dat de bepalingen in de Koran gelden voor alle moslims en altijd.Door deze boek worden de Jihadisten geïnspireerd. Met de belofte van een zinnelijk paradijs slachten ze onschuldige mensen af in Washington, New York, Madrid, Londen, Amsterdam, Bali en Mumbai.En degenen die het in de moslimgemeenschap voor het zeggen hebben, zijn de imams, de hardliners, degenen die een strikte toepassing van de sharia eisen.Culturele moslims zijn irrelevant voor het reilen en zeilen binnen de islam in Europa. Ze hebben niets te vertellen. Zij bepalen de leer niet.En sommigen stellen dat er zoiets als een verlichte islam zou kunnen komen.Als de islam de verlichting zou aanvaarden, dan moeten islamieten alles overboord zetten waar ze in werkelijkheid voor staan. Dan moeten ze de essentie van de islam negeren.De Koran wordt gezien als het letterlijke woord van god. Daar mag en kan niet over gediscussieerd worden, laat staan dat er van enige evolutie sprake zou kunnen zijn…

  “Het grootste probleem in Europa is de ISLAMISERING. Dat is een existentieel probleem. Je kunt een economische crisis hebben, maar die herstelt wel weer. Het probleem met de ISLAMISERING herstelt niet.Nederland moet beginnen met het de-islamiseren van het land. En daarnaast geen mensen uit islamitische landen meer toelaten. Trump heeft gezegd: ik wil geen moslim meer in Amerika toelaten. Als je dat in Nederland zegt kom je voor de rechter. Dus zeg ik: laat niemand uit een islamitisch land meer toe.Om aanslagen te voorkomen en ervoor te zorgen dat Nederland weer vrij wordt, dat journalisten vrij kunnen schrijven, dat cartoonisten vrij kunnen publiceren, dat vrouwen, homoseksuelen en alle anderen vrij kunnen leven in dit land, hebben wij één ding nodig: minder islam.Nederland heeft genoeg van de massa-immigratie-asiel, terreur, geweld en onveiligheid.Óf wij rekenen af met de islam, óf de islam rekent af met ons. Daarom hebben wij onze voorstellen gedaan van grenzen dicht, stoppen met moskeeën en de andere voorstellen.Nederland moet later deze eeuw geen kalifaat, maar een koninkrijk zijn en blijven…

  Nederland moet vertrekken uit de EU. We zijn zonder lid te zijn van de EU en de eurozone dan weer baas over eigen regels, zoals over wie het land binnenkomt, immigratie en de eigen munt.We kunnen lid zijn van de Europese Economische Ruimte (EER), net als Zwitserland en Noorwegen, zodat economische voordelen blijven.Nederland is de grootste netto betaler van de EU.De PVV heeft al een keer laten berekenen wat het oplevert als je de grenzen sluit voor niet-westerse allochtonen: 7 miljard per jaar. Je kunt tientallen miljarden ophalen en besteden aan de Nederlandse economie, teruggeven aan de bevolking, fors extra geld voor politie en defensie en terugdraaien van de bezuinigingen in de ouderenzorg.Nederland zou er zonder dit kabinet zoveel beter kunnen uitzien. Rijker. Veiliger. Socialer. En vooral: Nederlandser”,zei Wilders.Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen, noemen ze-linkse tokkies- ‘extreemrechts’, ‘populisten’ of ‘nazi’s’…

  Wilders strijd tegen de islamisering van onze maatschappij en daarmee voor de bescherming van de rechten van de vrouwen, van de homoseksuelen, van de christenen, van de joden, van de afvalligen, van de niet-gelovigen en van de ongelovigen: de niet-moslims.En dat zouden ze allemaal moeten doen. Wij willen hier in Nederland geen onderdrukkende verschrikkelijke ideologie, dat islam heet. We willen hier geen barbaarse sharia, we willen geen kindhuwelijken,we willen geen jihad-antisemitisme,haat tegen niet- moslims,vrouwen,homos,we willen geen tiranie en we gaan niet 1400 jaar terug in de tijd!Ben je tegen criminaliteit, terreur, huftergedrag, islamisering dan is de Pvv is de beste partij.De heer Geert Wilders vecht als enige politicus echt tegen het gevaar van de islam en de islamisering van Nederland.De rest kan het geen zak schelen wat er met Nederland en zijn inwoners gebeurt.

  De linkse multiculturele samenleving is voor velen niet zo gezellig. Mensen zien criminaliteit, verpaupering, en voelen zich ontheemd in hun eigen stad.”Hoe meer islamitisch ons land wordt, hoe minder veilig het voor ons zal zijn. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs. Ze tarten het gezag. Ze dansen op politieauto’s. Ze schelden ons uit. Ze kijken op ons neer. Ze spugen op ons. Ze hebben ons paspoort, maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.Wat mij betreft pakken we van iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt, het Nederlandse paspoort af en zetten wij diegenen ons land uit, als het kan met de hele familie,”zei Wilders

 23. @Jezus Overwinnaar schreef: 30/08/2020 om 6:21 pm
  Shalom, Het is jammer om te merken dat de geschiedenis zich blijft herhalen. Een afwijkende mening kan een hoop commentaar en afwijzing opleveren, wat tot een ban geleid heeft, m.i. soms onterecht, en het vertrek van reageerders met een goede inbreng. Hopelijk lezen zij nog mee. Als men iets anders durft te lezen dan alleen de Bijbel dan is men al gauw een gnosist dan wel iemand die niet goed of onwetend is. Een paar jaar geleden kreeg iemand die zo’n 60 jaar Bijbelstudie achter de rug had een denigrerende opmerking en na zijn commentaar zonder excuses (m.i. terecht) een permanente ban. De goede man heeft en onderhoudt zelfs een heel leerzame website. Het gebruik van de welke versie van de Bijbel is persoonlijk en mocht een versie niet correct zijn, dan is een advies erover geven het enige wat men kan doen. Ik heb ook op hoge poten de kerkleiding beschuldigd van van alles en nog wat, maar er verder niets mee gedaan ander dan het opschrijven. Het enige wat kan helpen is naar de juiste personen gaan en het hen voorleggen, in dit geval de kerkenraad en in een later stadium de predikant. In de Joodse leer over het gebod gij zult niet moorden is men daar dieper op ingegaan. Ik heb nog geen predikant gehoord die zei dat karaktermoord of iemand en plein public te kakken zetten daar ook onder kan vallen. Waarom de kerkenraad? Daar ligt de verantwoording van een gemeente en die stippelt min of meer het beleid uit. In het geval van de islam weet men niets, men laat zelfs toe dat gemeenteleden in de veronderstelling blijven dat de HEERE dezelfde God is als allah. Zij onderstrepen dat ook door nooit te protesteren als er een terroristische aanslag gepleegd wordt door een moslim. Zij ontkennen zelfs dat het een islamitische aanslag is door het b e t e r te weten dan de moslim die de aanslag pleegt. Hoe vaak hebben wij protesten gehoord van de kerk bij de aanslagen en moorden op christenen? Het blijft altijd o o r v e r d o ve n d stil. In tijde van een soennitische factie oorlog tegen een sjiïtische factie, worden er voorbeden gevraagd voor vrede. Niks mis mee, maar men hoort geen enkele kerkganger een voorbede aanvragen voor hun Joodse broeders die met raketten beschoten werden door dezelfde factie waar een voorbede voor gevraagd werd. De Joodse mensen in het grensgebied hebben meer trauma’s vanwege die beschietingen dan menig migrant die zijn land niet wil verdedigen en daarna wil opbouwen. Het levenslang op kosten van de ongelovigen leven is een vorm van jihad en de betaalde prijs heet dhimmie. Daar kan een kerkenraad invloed op uitoefenen. De Israëldag van 4 oktober a.s. eens benutten om hun broeders extra te steunen. Een stemadvies tegen het deuggevoel. Wel de barmhartige Samaritaan kennen, maar niet het gedeelte waarin Yeshua zijn discipelen erop uitstuurt om te zien wie hen ontvangen wilde. (mattheus 10:14-15 + 2e brief Johannes)
  Bijna niemand staat er bij stil, maar in Hosea staat dat Israël, de 10 stammen, zou blijven groeien en niet meer tot het volk zou behoren totdat… In Ezechiël worden de houten waarop staat het huis Israël en het huis Juda samengevoegd tot een hout, volk. Het gaat hoe dan ook gebeuren, maar dienen wij christenen ook niet ons steentje bij te dragen? In mijn optiek zijn deze vragen veel belangrijker dan de versie van een Bijbel.
  De belangrijkste versie is de eerste Hebreeuwse versie samengesteld door Mozes. De plaats en de numerieke waarde van karakters van het Hebreeuwse alfabet zijn bepalend voor de inhoud van de tekst. Naast de schriftelijke overdracht was er ook sprake van en mondelinge overdracht die voor zeer speciale en jonge op te leiden priesters was. En die laatste kennis werd waarschijnlijk door Yeshua bedoeld toen hij de Farizeeën verweet die kennis kwijt te zijn.
  U schreef ook over volken die van Kaïn, Seth en Abraham afstammen. Voor zo ver ik heb kunnen nagaan zijn alle afstammelingen van Kaïn en Seth bij de zondvloed omgekomen op acht personen na. Deze acht personen stamden voor zo ver ik weet af van Seth en Abraham was een afstammeling van Seth. Ik heb uit de Bijbel niet begrepen dat Abraham in dezelfde tijd leefde als Nimrod, maar volgens de overlevering is hij door hem zelfs in een kalkoven geworpen en er ongeschonden uitgekomen. Zie de overeenkomst met de drie vrienden van Daniël. Met behulp van het boek de Bijbels als Schepping de Bijbels besturen gaat er een wereld voor je open en je raakt niet uitgestudeerd.
  Doordenkend aan de tijd van Abraham en Nimrod beiden nog uit de tijd van het oer Hebreeuws en mondelinge overleveringen denk ik dat de kennis van de Oude Wereld Orde, via Pergamum en thans het museum in Berlijn bij de Nieuwe Wereld Orde (Verenigde Nazi’s) is terecht gekomen. Zij hebben de kennis van de oude goden (gevallen engelen) beter bewaard dan de Joden. Denk maar aan Spreuken er is niets nieuws onder de zon, wat er voor de zondvloed en net er na geweest is.
  Een overlevering van het schepping verhaal: https://www.wimjongman.nl/artikelen/oude-boeken/Jubilees.html
  Een link naar een paar aartsvaders die uitleg geven over de verkoop van hun broer Jozef en dat het huis van Jacob heel respectvol met elkaar omging: https://www.wimjongman.nl/artikelen/oude-boeken/testamenten/inleiding-testamenten.html
  Waar zijn de 10 stammen gebleven, in de tijd van David gingen zij al naar Amerika: “Onbekend Israël van David tot vandaag”

  Dewovoga: welke reactie bedoelt u @Jezus Overwinnaar schreef: 30/08/2020 om 6:21 pm uw geciteerde tekst klopt niet. Mod.

 24. Shalom, @Nieuw Begin schreef: 28/08/2020 om 8:16 am,
  @Jezus Overwinnaar schreef: 28/08/2020 om 12:54 am
  Dank u voor uw vriendelijke reacties. Ik was eigenlijk van plan om alleen nog maar iets neer te zetten over het klimaat, met de daarbij behorende natuurfenomenen en wat links te geven over verbouwen van voedsel op kleine schaal. Iets anders is in NL. bijna niet mogelijk. Voedsel voorraden aanleggen is in NL. bijna onmogelijk. Ten eerste waar moeten de meeste mensen het laten, ten tweede waar moet men het van betalen, want de salarisverhogingen gaan naar Zuid-Europa, de belastingen worden zo hoog dat er binnen afzienbare tijd op de eerste levensbehoeften bezuinigd moet worden, want naast de kosten voor de NL.-defensie, moet er ook gelapt worden voor de EU-legermacht. De EU, de handelsfederatie, waar iedereen voordeel van heeft, heeft opeens een leger nodig. Waarom? Misschien om dwarsliggers te dwingen recht te gaan liggen?
  De motivatie waarom ik hier meerdere malen over geschreven heb is de profetie uit Mattheus 24 e.a. Het is mijn persoonlijke mening en iedereen kan er mee doen wat hij/zij wil, maar de profetie uit Jesaja dat een land op een dag geboren zou worden is op14 mei 1948 uitgekomen. En dat land is wonderbaarlijk gegroeid sinds die tijd en ook ben ik op de tekenen van de tijd gaan letten. Natuurrampen zijn er altijd geweest, maar de afgelopen jaren tot nu toe ziet men ze alleen maar toenemen. Er wordt “nieuws” gebracht over allerlei onbelangrijke zaken, of alleen maar hersenspoeling over een zgn. pandemie. Het nieuws zo verdraaien dat een ongeluk aan het klimaat gehangen wordt. Een kampeerder is door een ijsbeer in zijn tent gedood en dat is de schuld van het klimaat. Of er wordt iemand doodgeschoten en dan ligt het aan de wapenwet of het wapen.
  Het werkelijke nieuws over aardbevingen, overstromingen, sneeuwval in Canada in de zomer, toename van de sneeuwmassa op Groenland tijdens de dooiperiode of een ongekende kou periode op het zuidelijk halfrond dat is niet belangrijk. En dan de verbazing dat de voedselprijzen enorm stijgen door schaarste, zoals momenteel in het VK wat men niet heeft zien aankomen doordat het verzwegen wordt door de MSMisleiders, net als de verkiezing van president Trump in 2016 en hoogstwaarschijnlijk zijn herverkiezing. Ik ben bang dat het niet veel zal uitmaken, want de dreiging van oorlog in het Middellandse Zeegebied zou wel eens kunnen escaleren omdat er geen eenheid is in de bejubelde verenigde staten van Europa en het voortschrijdende aankondiging op de tijdslijn.
  Daarnaast houd ik mij liever bezig met de bestudering van de Bijbel en met name Genesis 1, 2 en 3 aan de hand van het boek “De Bijbels als Schepping” van prof F. Weinreb. Dit boek werd maanden geleden aanbevolen door Ramshoorn en van daaruit leert men de Bijbel te lezen door de ogen van een Jood, en met de kennis uit de mondelinge/schriftelijke overleveringen die voor de christelijke gemeenschap onbekend is of door hen afgewezen word en dat terwijl zij dezelfde HEERE God van Abraham, Isaac en Jakob dienen.
  Het nieuw in andere tabs is ook interessant: https://watchers.news/
  Nieuws van Oppenheimer Ranch: https://www.youtube.com/watch?v=Puqvl6F7r1I
  Laatste aflevering X22 report: https://www.youtube.com/watch?v=4agbLaLGzhA&list=UUB1o7_gbFp2PLsamWxFenBg
  Een geheim in het volle zicht, maar men moet het willen/kunnen zien: https://youtu.be/62gNrlTkOKE

 25. wanneer ik kijk naar het aantal corona-faillissementen lijkt dit tot nu toe mee te vallen, maar de rechtbanken draaien sinds het corona regime nog nauwelijks rechtszaken zou hier een verband in kunnen zitten? een lezer die hier een licht op kan laten schijnen?

 26. Xander heeft al meermalen geschreven: Kunstmatige Intelligentie ( Artificial Intelligence A.I) en chips implantatie al of niet i.c.m. of via vaccinatie.

  Musk stopt computerchip in hersenen van levende varkens

  https://www.telegraaf.nl/financieel/1118669724/musk-stopt-computerchip-in-hersenen-van-levende-varkens

  Neuralink uit San Francisco, mede opgericht door Musk in 2016, heeft tot doel draadloze hersencomputerinterfaces bij mensen te implanteren die duizenden elektroden bevatten. Doel is neurologische aandoeningen zoals Alzheimer, dementie en ruggenmergletsel te helpen genezen en uiteindelijk de mensheid te laten samensmelten met kunstmatige intelligentie.

 27. Dewevoga 26/08/2020 om 6:47 pm
  Ik sluit me helemaal bij uw bijdrage aan!

 28. @ aan Dewevoga

  Nou ik betwijfel het ten zeerste, of ze hier in Nederland hun naaste zo lief hebben, eerder denk ik aan eigebelang. Ze hebben zelf een hoop mensen vanuit andere landen hier naar toe gehaald, en nu zullen ze hier ook mee moeten dealen, want wat Wilders in die tijd heeft gezegt begint toch naar mijn inziens vormen aan te nemen. Er is veel oproer geweest over het financiëren van bepaalde moskeeen, en het ergste is dat ze het niet eens kunnen stoppen, en dat ze daar gewoon mee doorgaan. En dat er haatgepredikt wordt is al heel lang aan de gang. Want dan verwijs ik nu even naar de ontwikkelingen van de oorlog die begint te ontstaan van Turkye en Griekenland, daar wordt in beschreven dat Turkye de landen zoals, Libié, Egypte, Israël, Irak, Balkan, Saoudi Arabie, hen de oorlog wil aandoen, om zo zijn geloof op te dringen, want daar draaid alles om. Ja, de doodstraf ik vind het een vreselijk iets, en heb er een dubbel gevoel bij, aande ene kant zeg ik ja, voor mensen die gruwelijke dingen hebben gedaan, die het daglicht niet kunnen verdragen, neem nou pedofelie, ik kan me er mateloos aan ergeren, dat net zoals laatst ze zich vergrijpen aan baby’s van net drie jaar walgelijk, laat je helpen als je zo’n kronkel hebt want dat is duivels, en dan ben ik wel geneigd te zeggen die zijn handen niet van kinderen kan afhouden, hak ze er van af, want in die tijd van het oude testament werden je handen er al af gehakt als je wat had gestolen, en dit is wel velen malen erger, Jezus is een kindervriend, ze brachten kinderen bij Hem, om ze te zegenen, maar zijn leerlingen wilde dat niet, maar Jezus zei, laat ze toch bij mij komen, want wie niet net zo is als zij, komen het koningkrijk van de hemelen niet binnen, maar wie is zoals zij, zullen het koningkrijk binnen gaan. Aan de andere kant is de doodstraf ook listig want er worden ook mensen beschuldigd terwijl ze onschuldig zijn, daarom mijn dubbele gevoel hierover. Maar als er echt bewezen is dat iemand echt schuldig is, zoals het voorbeeld van de pedo, er zijn vele manieren om iemand te straffen, castratie, als iemand meer dan dertig kinderen misbruikt heeft, het is misschien niet netjes wat ik zeg, en het strookt niet met wat Jezus dan zegt, want hij zegt heb je vijanden lief, en bid voor wie je vervolgen. Alhoewel God vroeger ook hele volken uit liet roeien omdat ze slecht waren, dus ja, God is degene die regeerd en uiteindelijk zijn oordeel hierover zal laten gaan. Spreuken 24-6 ik heb een andere bijbel maar het komt op hetzelfde neer, bij mij staat, Want in goed overleg kun je een oorlog in je voordeel beslissen, betrouwbare adviseurs zijn de bassis van de overwinning. Achter ieder oorlog zit een stateeg, om zijn plannen uit te werken, en hij zet zijn pionnen in of maby de maarschalk, generaal, sergant, majoor in, overal in de wereld. En zo zie ik de Ware God van Israël, Hij is de ware strateeg en weet hoe Hij de mensen moet gebruiken om uiteindelijk tot zijn einddoel te komen. Ik krijg nu deze tekst door van Openbaring17-17 Want God heeft hun het verlangen gegeven, samen te werken en hun koningkrijk aan het beest te geven, totdat de woorden van God uitkomen, En daarmee vervullen zij zonder het te weten Gods plan. Dus je hebt gelijk er is één GOD en één Jezus en samen zijn zij één.

  Je hebt het over het R.I.V.M en het O.M.T, nou volgens mij weten ze het zelf net zo min, en waar ik mij zelf over verbaas is, ze hebben een voorbeeld functie, en zie, de anderhalve meter afstand die ze zelf niet in acht nemen, de Koning en Maxima in Griekenland, nu weer Grapperhaus, en rutte die in het begin verkondigde dat er geen handen geschud mochten worden , en wat deed hij na afloop, hij schudde de hand met van Dissel, en weet je het ergste is dat de burgers zware boete’s krijgen, of zware berispingen, maar hun komen er met een slap excuus van af, dit moet ook beboet worden naar mijn inziens, want omdat ze een bepaalde functie hebben, wil dat nog niet zeggen, dat je maar kan doen wat je wil. En als ze hun kleren uittrekken zien ze er hetzelfde uit als wij normale burgers, want we zijn allemaal mensen. Er wordt gezegd door mensen dat hun ook maar mensen zijn, maar wij burgers zijn wij dan beesten, in het nieuws hebben ze het meerdere keren over laagopgeleiden gehad dat ze minder lang leven, of mensen met een beperking. Nou geloof me, van deze mensen kunnen ze meer leren, als van een kabinet met leiders die van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen, ze vervallen van het één in het ander, let maar op. God heeft de dwazen uitgekozen, om diegene die zichzelf zo wijs vinden terrecht te wijzen, en God gebruikt het meest verachtelijke en onaanzienlijke om de wereld buiten spel te zetten.

  Dan dat klimaat gebeuren, nou FvD had gelijk het gaat 1000 miljard kosten, en ik zal je zeggen weggegooid geld, Baudet ziet het niet zo verkeerd als er beweerd wordt, en Geert heeft ook rake uitspraken, maar die wel vaak op waarheid berusten en het voor de burgers opnemen, en of het nou kouder of warmer wordt zal mij niet deren, want als je nu ziet wat er in een week gebeurd is, aan dessastreuze rampen, en nu weer in Pakistan de enorme sprikhanenplaag, oogsten totaal opgegeten, economisch een zware ramp, hongernoden. Van bijbelse proporties.

  Dat CO2 gebeuren dat is ook een gebed zonder eind, en het zal weinig tot niets oplossen, pure geldverspilling.

  Ze kunnen zich beter richten op de gezondheid van de bevolking, Neem nou dat hele testgebeuren, je zou er toch misselijk van worden, dan is er genoeg testmateriaal, en dan weer niet, in juni zeiden ze dat er 1 miljoen tests in labs en bij leveranciers opgeslagen lagen, en dat die bedoeld waren om de mensen met klachten te testen. Wie houden ze nou voor de gek, de burgers, maar ook zichzelf. De scholen, de leraren moeten gewoon getest worden, het gaat hier ook om kinderen, er is al een school in Amsterdam de Ster die nu weer dicht moet omdat er een leraar besmet blijkt te zijn. Voordat ze de school binnen komen moeten ze gewoon getest worden. In het begin zeiden ze dat kinderen minder besmettelijk waren voor covid 19 maar daar zijn ze ook alweer van terug gekomen. En wat een waanzin, wat ze ook hadden gezegd, is dat mensen ook het virus kunnen hebben zonder klachten te hebben, maar als deze mensen in contact komen, met mensen met een verminderde weerstand, dan vraag ik mij af ,kunnen die mensen dan niet besmet worden want ze zijn wel drager van het virus, schiet mij maar niet lek, haha, anders wordt het een rommeltje, maar zie ik het nou zo verkeerd.

  Ik zelf ben voor Trump en van mij mag hij weer aan het bewind blijven, hij heeft toch de ambassade in Jeruzalem gezet, er zijn er die beweren dat hij dat voor eigenbelang heeft gedaan, zelf geloof ik dat niet, Hij is wel een man die van God houd, hoe vaak is hij niet tegengewerkt door de Democraten, en hebben ze vaak ook zaken niet gewonnen, vanaf het begin hebben ze al wat tegen hem, want laten we eerlijk blijven welke leider of minister president is tegenwoordig nog wel te vertrouwen.

 29. Het beste vaccin waar je mee ingeent kan worden, is Jezus Christus

  Ik ben vandaag naar de dokter geweest, om me in te laten enten tegen godslastering, want ik heb een hekel aan mensen, zoals de mensen van het kabinet, Dhr Rutte, Bruins, De Jonge, nou zovele, die hun hand op de Bijbel leggen, en dan nog onder eed durven te zeggen, zo waarlijk helpe mij Almachtige God, bah, Farizeeën en Bijbelgeleerden zei Jezus. stelletje sluwe slangen jullie wassen wel de bekers en de borden aan de buitenkant, maar van binnen zitten jullie vol roof en hebzucht. zorg eerst dat je de binnenkant goed schoonmaakt, en dan de buitenkant. Mattheüs 23-25 ik laat mijn hand lijden en schrijf wat ik door krijg. Ik zie het kabinet momentheel zo. Ze zijn te vergelijken met een pan aardappelen die op het vuur staan. Ze staan eerst te pruttelen(Iets broeien) dan gaan ze wat meer borrelen, dan komen er meer dingen naar boven. het uiteindelijke resultaat is dat ze op een dag overkoken. Maar dan is het kwaad al geschied en de gevolgen omonkeerbaar.

 30. @Jezus Overwinnaar schreef: 24/08/2020 om 8:52 pm
  Ik kan hier volledig in met u in meegaan. Het verschil kan gemaakt worden door de inhoud van de partijprogramma’s van de christelijke politieke partijen en of zij zich eindelijk weer aan de Bijbelse waarden gaan houden. Zij hebben hun naasten zo lief, het spelen van barmhartige Samaritaan voor islamitische vreemdelingen, dat zij de boeren opofferen voor woningen voor die nieuwe naasten, en vooral de vrouwen, meisjes opofferen aan de islam. Dat de rest van de Nederlanders daarvoor in de kou en armoede gezet gaan worden is bijzaak. Volgens G.J. Segers is die jarenlange armoede een investering in de toekomst, zonder dat hij er bij vertelde dat het kapitaal vernietiging was. Hij was degene die altijd gezegd heeft dat de kosten niet naar toekomstige generaties geschoven mogen worden. En wat doet zijn partij, opschuiven naar uiterst links om mee te kunnen doen met links. Ik denk dat de enige manier om de Christelijke partijen te bereiken de kerken zijn. Zij dienen in gesprek te gaan met de partijtop en hen op de Christelijke waarden te wijzen. De kerk dient ook haar verantwoordelijkheid te nemen. Als kerkenraden en predikanten geen stemadvies geven aan hun kerkleden na het afwegen van de partijprogramma’s het het waarmaken ervan de afgelopen zeven jaar dan zijn zij geen knip voor de neus waard. Alle christelijke partijen zijn voorstander van de Europese Unie. Als het op betalen aankomt dan is NL de grootste voorstander van alle voorstellen. Voor de achterban sputtert men maar wat, maar het is allang toegezegd. De minister van justitie wil niet dat IS-moordenaars ter plekke veroordeeld worden, vanwege de kans op de doodstraf en die zou hier niet gelden. Maar wat vond ik op amen.nl, de doodstraf is er met het verdrag van Lissabon via een achterdeurtje in gesjoemeld. U weet wel het CDA-kabinet Balkenende die met het referendum zijn kont afveegde. De superchristelijke minister-president die zich Spreuken 24:6, want door wijze raadslagen zult gij voor u den krijg voeren, en in de veelheid der raadgevers is de overwinning, niet wilde herinneren en begrijpen, lapte daardoor het referendum aan zijn laars. In de Bijbel wordt meermaals gerefereerd aan rechts dat daar het verstand zit, maar de onderbouwing wordt niet gegeven. Dus hierbij: Het Hebreeuws wordt van rechts naar links geschreven. Dan komt men dus als eerst het getal 1 tegen. 1 is de hoogste, dus de HERE God, de Schepper, dus 2 is altijd minder de wereld, de mens. En laat die nou ongehoorzaam geweest zijn en de verkeerde keus hebben gemaakt.
  En zo blijven we maar de verkeerde keuzes maken, we blijven een klein aantal mensen geloven en volgen die er ongelooflijk rijk van zullen worden. De KLM helpen? Volgens mij worden de banken geholpen om hun geleaste bedragen terug te krijgen; er vallen ten slotte al ontslagen.
  Coronacrisis, men blijft het RIVM en het OMT volgen, zelfs als zij zeggen wij nemen aan of onze aanname is … h e t betekent gewoon geloven, dus niet weten. Maar geloven doet men in de kerk is een uitspraak en dit dan?
  Opwarming van de aarde nog zo’n nepperd. De tijdslijn van zonneactiviteit is en op het 11 jarige minimum maar ook op het ca. 400 jarige minimum en daardoor gran solar minimum genoemd wordt. Dit houdt in dat het kouder wordt, waardoor de oogstperiode korter wordt en er dus voedselschaarste gaat optreden. De invloed van neerslag zal steeds meer toenemen, waar het eerst droog was kan het nu overstromen en andersom. De drie stromendam in China staat onder de hoogste druk ooit en kan het leven van 400 miljoen mensen kosten bij dambreuk. En in Zuid-Amerika is het momenteel kouder dan ooit. Wie heeft een temperatuur van -8,5 graden in Brazilië ooit meegemaakt? Ik leerde vroeger dat een heler erger was dan de dief, en daar vergelijk ik de MSMisleider of anders genoemd MSMedeplichtige.
  Misleider op het gebied van klimaat: opwarming; de drie grootmachten zijn allen bezig hun ijsbrekervloot voor de arctische wateren te vernieuwen en uit te breiden. Zouden ze alle drie zo dom zijn dit geld te laten verdampen? Glastuinders gebruiken allemaal extra CO2 om hun gewassen te laten groeien en in de natuur is het schadelijk. Is het onderwijs hier niet te kort geschoten? De NL. regering weet dat de voedselprijzen zullen stijgen en heeft er al op geanticipeerd door de BTW erop te verhogen. Een nietszeggende geldwaarde toevoegen aan eerste levensbehoeften. Misdadig. Geld tekort dan wordt er een accijns of belasting bedacht en het liefst steeds meer mensen in de publieke sector, tot maandag.
  MSMedeplichtig: geneesmiddelen die werken zoals HCQ etc. worden als dodelijk en niet werkend in het nieuws gebracht. Sterker nog een Amerika-specialist waagde het afgelopen vrijdagmiddag nog om zo’n smerige uitspraak te doen dat hij het erg vond om zijn 2 kinderen te vertellen dat pres. Trump de bevolking aanried om bleek te drinken tegen het Covidvirus. Dit nieuwsmedium valt onder de CU-minister Slob. Vals nieuws, maar ja hij veranderde de spelregels voor een nieuwe omroep vorig jaar ook op de valreep, is hij ook niet medeplichtig? Hij en meerdere fractievoorzitters van de Tweede Kamer tijdens Rutte 2 wisten van de financiering van de terroristen in Syrië. Het is een valse bende.
  Ik denk dat Trump herkozen wordt. Hoe zou het media landschap er daarna uitzien? Hoe zullen een aantal politici en oud-politici zich voelen als Trump dan de jacht op het pedofielennetwerk opent? En zou dan toch de “onderste steen” van het MH17 proces bovenkomen? Als het aan mij zou liggen dan bleven er maar twee à drie partijen over na de verkiezingen in maart 21: PVV, SGP en FvD.
  Vanaf ongeveer minuut 6 begint het verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=e10AQYDPDHo
  Hierboven al geschreven over een EU-leger en de zgn. inkt is nog niet droog of er zijn al 750 NL.se militairen aangewezen voor dat leger. De EU is geen soevereine staat dus deze militairen gaan in vreemde krijgsdienst. In geval van “demonstraties” in Kroatië of Bosnië kunnen zij daar ingezet worden en met scherp op de burgers schieten waar zij geen binding mee hebben. En dat werkt natuurlijk ook andersom. E n d a t s t o n d n a t u u rl i j k i n d e v e r k i e zi n g s p r o g r a m m a ‘ s, o p d e z e l f d e w i j z e H U G O l i j s t t r e k k e r k o n w o r d e n.
  In vreemde krijgsdienst treden: doodstraf, maar hoe zit het op deze wijze?
  https://www.amen.nl/artikel/750/doodstraf-stiekem-opgenomen-in-verdrag-van-lissabon

 31. Heey Wachter

  Dank voor je compliment. Het is een complete wanorde overal,

 32. Dhr Rutte zegt dat het zo veilig is in Nederland. Ik merk er niks van, het wordt steeds grimmiger. Neem de Schilderswijk, Scheveningen, Utrecht, overal rellen, opstand en oproer tegen de politie, politicussen die worden bedreigd. De CDA’er werd bedreigd en belaagd. Een van hen riep tegen Omtzigt: Ik zal je doodslaan, mongool. Haatpredikers. wat ikzelf erg triest vindt is een man die zijn supermarkt moest sluiten. Supermarkt Berning in het Twentse dorp Noord Deurningen, terwijl er overal in de supermarkten niet aan de coronaregels wordt voldaan, althans dat is wat ik constateer. De jongeren die nu de schuld krijgen die de meeste besmettingen veroorzaken, terwijl ze zelf ook een vreemd beleid er op na houden.

  Ik kan me heugen dat ze in het begin zeiden dat het beter was geen contant geld meer te gebruiken, i.v.b. het besmettinsgevaar. Maar zelf vind ik dat onzin. com, en wel, om de volgende reden. Want als iemand corona zou hebben en een pinautomaat bediend dan zijn er toch ook sporen op de toetsen en het apparaat te vinden, of zie ik het nou verkeerd. En laten we eerlijk zijn hoeveel mensen pinnen niet. Dus als ze de karren desinfecteren, dan zouden ze ook de automaten, moeten desinfecteren.Inplaats van mondkapjes, kunnen ze ook onderhand kettingen gaan uitdelen, want de mensen worden zo beperkt en bedrijven en andere sectoren, dat ze de mensen onderhand aan de ketting leggen.

  Wat ik ook verschrikkelijk vind is de mensen die beschuldigd waren van toeslagfraude, en onschuldig blijken te zijn, en nog steeds op hun centen zitten te wachten, en het gaat hier niet om een paar tientjes, maar om behoorlijke bedragen. De KLM kunnen ze wel steun geven en andere gedupeerde. De wet verliest zijn kracht, en de rechtstaat is verziekt, een citaat uit de bijbel. Of de idioterie over het uitstootprobleem, waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn.

  De boeren die het eiwit uit het voer moesten halen, om de uitstoot meer te beperken, onzin.com het is later wel ingetrokken,
  maar wat een onzin. Het grote uitstootprobleem ligt niet daar maar bij de grote vervuilers, zoals schiphol, grote bedrijven,(botlek), Tata steel, wegverkeer. Dhr Rutte heeft vaak een grijns op zijn gezicht, maar dat zou zomaar eens kunnen veranderen. Hoogmoed komt ten val, God keert zich tegen de hoogmoedigen, maar Hij is genadig voor wie nederig zijn. Nog een mooie spreuk, wie de armen onderdrukt raakt daarmee zijn Schepper, maar wie de hulpbehoevende steunt eert God.

  Of wie de waarheid spreekt blijft altijd overeind, maar bedrog is slechts een tijdelijke zaak. Dhr Rutte heeft enige tijd geleden gezegd dat Nederland het mooiste en veiligste land is, vandaar al die camera’s op iedere hoek van de straat. Wat ik hoop is dat er veel mensen gaan opstaan en actie gaan voeren, voor de mensen in de zorg en de ziekenhuizen, zoals verpleegkundigen, artsen, enz, omdat ze onder enorme druk hebben gestaan en nog, zeker als er een tweede coronagolf op komst zou zijn.

  Deze mensen die zich inzetten voor mensen die zwaar ziek zijn, ze hebben letterlijk met leven en dood te maken gehad en nog. Zij die onder stress hebben moeten werken en veel inspanningen hebben moeten leveren, worden afgescheept met een onrendabel loon, een éénmalige bonus van 1000, euro kunnen ze krijgen. Als er 50 miljard naar scholen kan en nieuwe sociale woningen of nieuwbouw, of mensen die ze weer aan het werk moeten helpen, etc.

  Dan is er toch ook wel een miljard over voor deze mensen die zich voor ons leven inzetten, of hoeveel er ook voor nodig is. Dat is naar mijn inziens belangrijker dan wat de koeien uitscheiden, in die tijd van Jezus deden de koeien, geiten en schapen dat ook al, toen hoorde je ook niks over uitstoot, alleen nu krijgen de dieren bix met allerlei toevoegingen, dus de mensen doen het zelf waardoor de substantie anders is en de concentratie van de uitwerpselen om het netjes te zeggen.

  dit wilde ik even kwijt.

 33. Nu blijkt het wel te lukken, neem me niet kwalijk, lichtelijke storing zullen we maar zeggen

 34. Het blijft groot is er een andere mogelijkheid dat U dat kan veranderen, want ik begrijp dit niet. Ik vul het namelijk wel goed in.

 35. Dit is even een test want ik vul de naam in zoals het hoort, maar veranderd in het groot. Ik wil even kijken of het nu nog zo is. Dank voor uw reaktie

 36. Moderater Xandernieuws,

  Ik u vragen waarom mijn bericht wat ik gisteren had geschreven niet geplaatst wordt. Kunt mij hierover uitleg geven.

  Zie mededelingen rond het schrijven van uw naam geheel met hoofdletters. Mod.

 37. @ Raphaël de Vrieze 21/08/2020 om 6:13 pm

  Hi Raphaël,
  Ik heb je filmpjes bekeken. Zulke praktijken heeft de Nederlandse politie tegenwoordig ook. Ben blij dat je in de afgelopen maanden wel de kans hebt gehad om in te zien wat er werkelijk gaande is in de wereld. Ik heb net een donatie gedaan, en hoop dat jullie snel het juiste bedrag bij elkaar hebben om gauw weer terug te kunnen vliegen naar Nederland. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik kan me heel goed voorstellen hoe jij je, als papa zijnde, moet voelen.

  Ik wens jou, Liz, Mateo en Luana een veilige en behouden reis terug. Alvast: Wel Thuis !

  Gods zegen voor jullie allen. Sterkte Raphaël en Houd Moet !

  Hartelijke groet, Michaël

 38. Beste Xandernieuws,

  Helaas zitten wij als Nederlands gezin (al maanden) vast in het verre Panama en kunnen wij nog steeds niet terug naar huis! De omstandigheden zijn zeer inhumaan, sinds maart zitten wij in een zeer strenge lockdown zijnde:

  Mannen: dinsdag en donderdag 2 specifieke uren naar buiten voor boodschappen (naar gelang laatste nummer paspoort)

  Vrouwen: maandag, woensdag en vrijdag 2 specifieke uren naar buiten voor boodschappen (naar gelang laatste nummer paspoort)

  Kinderen: mogen de supermarkt niet betreden (wat er toe resulteert dat zij al 5 maanden binnen zitten!)

  De lang verwachte hulp van de overheid in de vorm van een lening om nieuwe tickets te kopen van KLM/Air France (zelf heb ik tickets van Turkish Airlines; was toentertijd goedkoper om hier te komen) is nog steeds uitgebleven.

  Ondertussen heeft er een tweede incident plaatsgevonden waarbij de Panamese politie zeer onredelijk heeft opgetreden. Nadien ben ik gaan inzien dat ik niet langer kan hopen op een handreiking van de overheid en ik mijn schaamte aan de kant moet schuiven. Zodoende heb ik de volgende noodoproep opgenomen:

  https://youtu.be/V8xsvZnnOV0

  Aangenaam verrast heeft iemand mijn boodschap al opgepikt en heeft hij deze geplaatst op zijn kanaal. Dit heeft ons heel goed gedaan en veel nieuwe hoop gegeven! Echter ontbreekt ons nog een groot gedeelte van het bedrag om nieuwe tickets te kopen van KLM/Air France.

  Zouden jullie ons willen helpen door een artikel te plaatsen op jullie pagina betreffende onze situatie?

  Mochten er vragen zijn kunnen wij deze beantwoorden door te (video)bellen of een direct te berichten via WhatsApp: https://wa.me/31682873700

  Hierbij een link van Wetransfer.com met al het beeldmateriaal: https://we.tl/t-vBCz41a6WO

  Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen en waarderen dit ten zeerste!

  Groetjes,

  Raphaël, Liz, Mateo en Luana

  P.S.

  Hierbij de beschrijving die ik gebruik onderaan de video’s:

  WIJ WILLEN (AL MAANDEN) TERUG NAAR HUIS!

  Zie hier mijn NOODOPROEP:

  https://youtu.be/V8xsvZnnOV0

  LEEN of DONEER ons om terug te kunnen naar huis:

  https://useplink.com/payment/rIce6xIHytYiYsQ7aEaW/

  NL28BUNQ2043928562
  R. de Vrieze

  Heeft u VRAGEN of TIPS? Ik sta u graag persoonlijk te woord:

  https://wa.me/31682873700

  U HELPT ONS door deze video te DELEN!

  Wij danken u bij voorbaat!

  Raphaël, Liz, Mateo en Luana

  Beste Raphaël, hebben uw vrouw en u dan wel een paspoort- en de kinderen ingeschreven in uw paspoort om het land uit te komen ?

  Hoeveel geld heeft u nog nodig voor de vliegtickets en kunt u dan wel met uw gezin het land uitkomen ?
  Heeft u al contact gezocht met het Nederlandse consulaat ?

  Mvg. Moderator Xandernieuws

 39. Bij Marokkanenrellen (ze zwaaien met de Marokkaanse vlag) treedt de politie deëscalerend op. Maar bij demonstranten die vóór de terugkeer van het normale leven zijn, reageert de politie spastisch alsof ze met extreem-rechtse groepen en hooligans te maken zou hebben. Jammer dit allemaal. Wat krom is wordt recht en wat recht is wordt krom.

 40. OPINIE Prof. dr. ir. Guus Berkhout:
  ’Elektrische auto vervuilt en blaast stroomnet op’

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2057771647/elektrische-auto-vervuilt-en-blaast-stroomnet-op

  De nadelen van elektrisch rijden blijken vele malen groter dan de voordelen. Waarom krijgen we dat niet te horen? Waarom weigert de overheid te kiezen voor véél betere oplossingen? Zo hebben we een onverwacht geschenk gekregen van de auto-industrie. De allernieuwste dieselauto blijkt superzuinig en superschoon te zijn, emitteert nauwelijks nog stikstofoxyden (NOx) en stoot veel minder CO2 uit (TNO). Wist u dat zo’n schone auto even weinig CO2 uitstoot als een jogger (95gr/km)?

 41. Bijna dagelijks horen we “Steekpartij na ruzie”. En vaak is de steekpartij dodelijk. Je denkt dan automatisch aan een uit de hand gelopen ruzie. Maar die ruzie kan natuurlijk begonnen zijn, juist omdát iemand met een mes begon te dreigen. Het nieuws van de halve waarheden tegenwoordig.

 42. @Nieuw Begin. Iedereen die zich als progressief beschouwt, zit voortdurend die rellen te bagatelliseren. Begrijpelijk wel, want het zijn linkse aksiegroepen die ook sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw de politie eindeloos hebben getart en zelfs bedreigd. Die namen en adressen van BVD-mensen en politiemensen gingen publiceren en alles hebben gedaan om de politie een effectief optreden te verhinderen (via wetgeving). Peter Siebelt beschrijft dit in zijn boeken.

 43. @ amo : 15/08/2020 om 7:35 am

  Deskundigen over relschoppers: ’In Marokko flikken ze dit niet’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/332074041/deskundigen-over-relschoppers-in-marokko-flikken-ze-dit-niet

  AMSTERDAM – De zware rellen in Den Haag en Utrecht maken pijnlijk duidelijk dat onze steden kampen met een onrustbarend probleem. Grote groepen veelal allochtone jongeren hebben geen enkel respect voor gezag en domineren de straat. Om niets draaien vooral de nachten uit op inferno’s. Ondanks decennialang beleid van buurtcoaches, theedrinken en jeugdhonken is de situatie alleen maar verergerd. Dat zeggen kenners Paul Andersson Toussaint en Teun Voeten.

 44. Over die rellen in de Schilderswijk: Ik zie jongeren met een Marokkaanse vlag rondrijden tijdens die rellen. Op een auto staat iemand in een jurk de jongeren op te jutten. Ze presenteren zichzelf dus als Marokkaans tijdens het rellen. Maar dat mag niet benoemd worden???

 45. Er komt weer een technische briefing over Corona in de Tweede Kamer (11-8) met mogelijk ook een debat deze week. Belangrijk om te zien of TK leden zich voldoende hebben ingelezen om de vele aspecten te kunnen afwegen. Kunnen en durven ze kritisch te zijn. Dit ook met het oog op de behandeling van de spoedwet later dit jaar. Een spoedwet die mogelijk tot een stuitende dictatuur in Nederland kan leiden, niet proportioneel ten opzichte van wat er gaande is.

  Daarom nog wat lees- en kijktips voor de geachte Tweede Kamerleden.

  In Nederland ruwweg 12.000 sterfgevallen per maand, ook zonder griep of corona. Moeten artsen mee om gaan en de samenleving als geheel ook.
  CBS bevolkingsgegevens:
  https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83474NED/table?ts=1597078975237

  Cafe Weltschmerz data in perpectief:
  https://www.youtube.com/watch?v=GeweWLxVv5U

  Hebben deskundigen het altijd goed of worden er ook vervelende fouten gemaakt en is er teveel invloed door de vaccinindustrie? Soms juist wel goed, maar dan moet de politiek afwijken vanwege angst (scholen openhouden).
  De misser van 2009, Mexicaanse griep.
  https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

  Te grote invloed van de vaccinindustrie op de medische infrastructuur :
  http://openoogjes.eu/gezondheid/coronavirus/meet-bill-gates-4-delige-serie/
  Neem verder de overweging mee dat een grote groep in de Nederlandse bevolking inmiddels Covid-19 achter de rug heeft. Hun natuurlijke lichaamsafweer heeft Covid19 goed onschadelijk kunnen maken. Daarbij is het belangrijk dat hun lichaamsafweer heeft kunnen omgaan met een daadwerkelijke infectie via de luchtwegen. Het is goed mogelijk dat hun lichaamsafweer voldoende paraat is voor Covid-20 en Covid-21. Zij hebben geen medicatie nodig en ook geen vaccin.
  Bezie nog een keer goed de waarde van PCR tests en de onnauwkeurigheid ervan.
  Tenslotte is het van belang te bekijken welke werkzame medicatie er nu al is in verschillende fasen en betere behandeling. En het versterken van de natuurlijke lichaamsafweer middels goede voeding en eventueel extra vitaminen.
  Breek de vaccintunnelvisie open.

 46. Het grijpt om zich heen: Diversiteit wordt opgedrongen aan culturele instellingen die subsidie ontvangen. ‘Diversiteit’ wordt zelfs voorwaarde om de subsidie te ontvangen. Een zeer historisch object als de schuilkerk in Amsterdam wordt er het slachtoffer van. Het weer die typische linkse waanzin. Heel veel waardevolle cultuur (bouwkunst, schilderkunst, klassieke muziek, uitvindingen) is nu eenmaal Europees van oorsprong en te waardevol om verloren te laten gaan. Maar dan komen linkse clubs belachelijke eisen stellen aan die culturele instellingen. Het voortbestaan komt in gevaar als er niet wordt voldaan aan het juiste scala van huidskleuren. Lucie Horsch bekritiseerde dit ook. Waarom MOET een ‘Orkest van de achttiende eeuw’ voldoen aan de eis van diverse culturen??? Waanzin.
  Een linkse obsessie wordt belangrijker dan de inhoudelijke kwaliteit en het historische belang! Typisch socialisme en daarom heb ik er zo’n hekel aan. Hun woorden klinken zo ‘humaan’, maar hun daden zijn kleinburgerlijk bekrompen, uiterst bemoeizuchtig en zwaar intolerant.

 47. Word gratis lid van het grootste wereldwijde netwerk voor de gezondheid ( Engelstalig )

  https://healthunlocked.com

  Maak een account en
  chat met lotgenoten, krijg tips en bemoediging en steun en advies. Er zijn zeer veel gespecialiseerde groepen die zich richten op de onderscheiden ziektebeelden.

 48. Toch weer een klinkende ‘overwinning’ voor de vaccinindustrie. Diverse regeringen bestellen ter waarde van vele miljarden (!) bij de vaccinindustrie.

  De angstformule via de MSM heeft weer gewerkt. En de machtsgreep via de WHO en nationale gezondheidsinstituten. Kom met een laagdrempelige definitie van pandemie. Laat een besmettelijke ziekte snel in de zwaarste categorie A worden geplaatst. Bij categorie A moet er een vaccin worden ontwikkeld door de vaccinindustrie. Dit vaccin moet door regeringen worden gekocht bij de vaccinindustrie.

  Grote groepen mensen worden besmet met Covid19 maar hebben een licht ziekteverloop? De natuurlijke lichaamsafweer bij veel personen kan Covid19 goed aan en hebben geen medicatie nodig en ook geen vaccin. Verdoezel dat in de MSM en leg de nadruk op de groep die er aan sterft. Zorg er voor dat iedereen die positief wordt getest besmettelijk wordt genoemd. Ondanks het feit dat er slechts delen van een virus worden gemeten dat niet eens meer een actief virus is, maar al uitgeschakeld door de natuurlijke lichaamsafweer.

  Goed dat er een club als viruswaanzin is. Een multidisciplinaire groep waar nog goed wetenschappelijk denken plaatsvindt. Zij kunnen zich nu alleen nog richten op de overbodigheid van een vaccin voor grote groepen personen. Niet nemen dat vaccin. En de spoedwet moet van tafel. Niet proportioneel met te hoge boetes en dreigen met gevangenisstraf.
  Nog even een link naar de situatie uit 2009 :
  https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

 49. Hoe belangrijk het is geen beschermd of copyrighted materiaal te kopieren:

  ANP foto zet ook schaakverenging mat:

  https://www.geenstijl.nl/author/Mosterd

  ( Maar wat een ongelooflijke hork die ANP fotograaf: 216 euro boete voor de schaakclub vanwege het plaatsen van een foto van een schaakbord door het ANP genomen tijdens een toernooi )

 50. Volgens mij is het normaal menselijk gedrag als je argwaan hebt wanneer je onbekende mensen ontmoet. En dat is onafhankelijk van ‘kleur’. Maar de linkse filosofie noemt het nu ‘micro-racisme’. En zo kunnen ze dus weer eindeloos mensen gaan beschuldigen. Hun mensbeeld klopt niet. Mensen zijn niet elkaars’ kameraden. Mensen neigen tot opportunistisch gedrag en dus is een zekere achterdocht naar onbekenden heel gezond.
  De bijbel zegt dat we allemaal zondaars zijn. “Geneigd tot het kwade”. Dat klopt met de realiteit. Het marxistisch mensbeeld dat we allemaal elkaars’ kameraden zijn, klopt domweg niet. Juist in marxistische samenlevingen komt dit het ergst naar buiten, dat is de tragische ironie.
  Helaas is dat valse mensbeeld nu zelfs tot wetenschap gekomen en komt normaal gedrag in de verdachtenbank.
  Elkaar tolereren in de publieke ruimte is het hoogste wat een mens kan bereiken.
  Nog hogere eisen stellen aan mensen leidt tot repressie en is een eindeloze bron van verkettering en beschuldiging.
  Dan wordt het farizeisch.

 51. Dit is meer een vraag dan reactie.

  s het mogelijk om eens contact te hebben?
  Ik kom in september naar Nederland in de omgeving van Utrecht. Zelf woon ik in Oostende.

 52. ik volg met veel (on)genoegen deze website: https://www.goededoelennederland.nl/sector/sectoronderzoek/beloning-directeuren-goede-doelen
  de salarissen van de directeur van goede doelen. Er is iets vreemds; de salarissen zijn de afgelopen 1-2-3- jaar gedaald en flink ook. Eerst kreeg de directeur steevast een salaris van boven de 100.000 euro en nu niet meer. Ik heb het idee dat het niet klopt, Ik kan niet geloven dat directeuren 20-30-40 procent salarisverlaging acceptabel vinden. Nu denk ik dat of de extra arbeidsvoorwaarden geweldig zijn geworden zoals een tesla van de zaak, reisjes van de zaak en/of er is een nummer 2 gekomen in de organisatie die wel het hoge salaris krijgt, maar dat de niet-directeur functie niet gepubliceerd hoeft te worden, zodat het er optisch financieel verantwoord uitziet. iemand van de lezers die hier een licht over kan laten schijnen?

 53. praatcafé; wat mag men hier bespreken? alle thema’s? Dan hier een; iemand het werk gelezen of iets gehoord van
  een stamcel bioloog Robert lanza? Die had het over biocentrisme, wat is ons bestaan.

 54. Atina 26/06/2020 om 12:08 pm

  Hi Atina,
  Ik ben blij dat het verwijderen van de ‘ongevraagde app’ gelukt is.

  Hartelijke groet, Michaël

 55. De kracht van zowel de wetenschap als de democratie is, dat kritiek mogelijk is.
  Alleen dankzij kritiek komt de wetenschap verder.
  Alleen dankzij kritiek wordt een democratie leefbaar en ontaardt deze niet in de dictatuur met lieden aan het hoofd die werkelijk denken dat ze alle wijsheid in pacht hebben.
  Beide zaken staan momenteel onder de grote druk van marxistische types die werkelijk denken dat ze de hele waarheid in pacht hebben! Ze benoemen hun ideologie tot wetenschap en ze benoemen hun politieke éénrichtingssysteem tot het einde van alle waarheden.
  Per definitie is dat marxisme dus een doodlopende weg.
  En dat is al eindeloze malen aangetoond in de werkelijke wereld.
  Marxisme is zowel letterlijk als figuurlijk een doodlopende weg.
  Omdat het geen ruimte laat aan kritiek.

  Mooiste voorbeeld blijft nog steeds het verhaal van de witte zwanen. Wetenschap kan beweren dat alle zwanen wit zijn. Nu komt er een dwarsligger die zegt dat er ook zwarte zwanen bestaan.
  Dan zijn er twee reacties mogelijk:
  – Wetenschap en politiek verzetten zich tegen deze dwarsligger omdat deze hun verdienmodel bedreigt.
  – Wetenschap en politiek staan open voor de dwarsligger en zijn benieuwd naar zijn beweegredenen.
  Dat laatste is echte wetenschap en echte democratie.
  De dwarsligger toont foto’s van zwarte zwanen kan zelfs aanwijzen waar iedereen deze zwanen kan vinden.

 56. @Dewvoga: Ik denk dat ik niet uw tegenstander ben. Ik vind ook dat we niet zomaar die hele pharma-business zomaar moeten geloven. Ik denk ook dat het lichaam nog veel geheimen heeft en dat wetenschappers nog maar weinig echt begrijpen. Dat de schepping nog lang niet begrepen is. Een betrouwbare wetenschapper erkent dat ook.
  Maar soms zijn er echte noodsituaties waarbij een ingrijpen met anti-biotica echt levensreddend is. En als de botten in gruzelementen liggen, zie ik graag hoe deskundige artsen het genezingsproces in goede banen kunnen leiden (die zelf ook met ontzag toezien hoe het lichaam aan het genezen is). En het is toch wel heel bijzonder dat nu hartoperaties – die zelfs standaard zijn geworden – mensenlevens behoorlijk kunnen verlengen. En ik zie met enorme bewondering hoe artsen zelfs klinisch een staaroperatie kunnen uitvoeren. Dus ik heb ook heel veel respect voor wat die artsen intussen weten te bereiken met hulp van de wetenschap. Als uw kinderen kunnen worden gered door die medische vorderingen, dan kan men dankbaar zijn.
  Dus we moeten niet alles op één grote hoop gooien.
  Vragen stellen bij vooral deze vaccinaties t.b.v. de ademhalingswegen blijft echter zéér terecht. Daar zijn tal van wetenschappers het óók over eens.
  Als we dit virus kunnen overwinnen, is dat een wonder van het lichaam. Het immuunsysteem werkt razend ingewikkeld op meerdere vlakken. Dat is nog lang niet helemaal begrepen. Dan hebben we geen aandeelhouders nodig die ons hun twijfelachtige middelen komen opdringen.
  Alleen in uiterste nood geven we het risico het voordeel boven de twijfel.
  Maar zolang wij hier redelijk gezond rondlopen. hoeven we ons NIET ziek te laten verklaren door een RIVM of een GGD!

 57. Zoals elke morgen even lekker het nieuws volgen. Anderhalf uur en ik ben weer bij, dan heb ik de X22report bekijk/luisterd, watchers.news idem en het nieuws van Diamond van de Oppenheimer Ranch Project. En soms klik ik ook nog even een paar korte nieuws items van Fox news aan. Op Fox na is het allemaal eigen initiatief met particuliere sponsoring a la Jensen en dan krijgen we nieuws, en zo zijn er nog een aantal in Nederland. Omdat ik vanwege mijn bloeddruk niet meer naar de staatspropaganda kijk/luister kan ik niet beoordelen of het kort geding tegen de staat goed verslagen is, maar dat het zo veel moeite moest kosten een rechter de vraag aan de experts van het RIVM te laten stellen hoeveel slachtoffers er nu werkelijk aan het Covid19 virus te wijten zijn geeft te denken over de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Het aantal wat genoemd werd waren tachtig of twee en tachtig. Waarom was de eisende partij tegen de staat niet overtuigd van de onafhankelijkheid van de rechter, zodat zij op het laatste moment gewraakt werd? Is deze rechter wel staats rechterlijk onafhankelijk, maar niet politiek onafhankelijk? En wat als er veel rechters zo zijn of de politiek adviseurs van de RvS dan is NL. mooi klaar. En zou dat niets te maken hebben met de Amerikaanse verkiezingen, die als de huidige president zou winnen een (handels) oorlog met China kan veroorzaken. En wat als Iran en China gaan samenwerken, er lopen verdragen af in oktober 2020. Wie wordt de running mate van Biden voor de komende verkiezingen, een vrouw en gekleurd dan blijft M. Obama over. Er te veel over zeggen kan verkeerd voor je uitpakken: https://www.youtube.com/watch?v=holHwF2KYBs vanaf 2:12 wordt het echt duidelijk. Veel mensen die ik spreek vinden Trump niet normaal en gevaarlijk. Heeft Europa de vluchtelingenstroom aan hem te danken omdat hij de Arabische lente misbruikt heeft door oorlogen in Lybie en Syrie te veroorzaken alsmede het in het zadel helpen van de moslimbroederschap in Egypte. Heeft dat allemaal geen mensenlevens gekost? Als je de Nobelprijs voor de vrede binnen hebt dan kan dat allemaal. In het X22report wordt het al vaak aangehaald: Het gaat Bijbelse vormen aannemen. Bijna niemand schenkt er aandacht aan, want voor velen is de Bijbel een sprookjesboek, in de kerk wordt geleerd dat niet alles letterlijk is. Worden er tegenwoordig geen mensen aangegeven omdat zij de anderhalve meter afstand niet houden of mensen gearresteerd die “te dicht” bij hun moeder gestaan hebben? Dat er mensen opgepakt worden omdat zij uit een verpleeghuis gevlucht zijn? Ook werd er 2000 jaar geleden gesproken over aardbevingen, hongersnood enz. Dat wordt ook afgedaan als symbolisch want die hebben altijd plaatsgevonden en de wereld is niet vergaan. Dat er een nog oudere voorspelling uitgekomen is wordt maar vergeten. Jesaja sprak over een staat die op een dag geboren zou worden: 14 mei 1948?
  De staatsomroep brengt hier https://www.youtube.com/watch?v=gJzuL37-YoI weinig van, maar neem eens de moeite om de video te bekijken en daarna watchers.news eens bezoeken. Is het niet de taak van het onderwijs om de mens hier kennis over op te laten doen en daarbij de vragen te stellen of het door de mens komt dat het leven uit cycli bestaat en welke invloed zij daarop kan uitoefenen. Kan de mens de vier jaargetijden veranderen of invloed aanwenden op de zonnewende en zijn dit de enige cycli. Hoe zou het in een niet of nauwelijks geventileerde ruimtes zoals concertzalen of collegezalen met het CO2 gehalte zijn na afloop van een concert of college. Zou het niet zo veel gestegen kunnen zijn dat men alle concertgangers of studenten moet gaan ruimen om de CO2 doelstellingen te halen? En dat doet men heel humaan met CO2. Hebben alle “experts” aan de klimaattafels alle informatie gekregen om een afgewogen keuze te maken? Niet echt, want er gaan nu al weer stemmen op om niet van het gas af te gaan en om de subsidies op de biomassacentrales te stoppen. De burger krijgt al decennia lang te horen dat zij hun kinderen in de toekomst niet met de rekening mogen opzadelen. Maar de kosten van de Covid19 maatregelen mogen eindeloos doorgeschoven worden naar de toekomst (DNB). Wie zit hier nu de boel in de maling te nemen?
  Zouden de organisators van de klimaattafels niet alle informatie hebben gegeven omdat men dacht dat er ministers en kamerleden zouden kunnen zijn die het niet konden bevatten gezien hun studierichting zoals rechten, bestuurskunde, pabo, Engels, Frans of kunstacademie. Ik snap er ook niet veel van, maar ik zie iets anders dan wat ik af en toe van de NPO te zien krijg. Het zou toch groot nieuws moeten zijn dat wolken verantwoordelijk zijn voor het klimaat en niet de mens.
  https://electroverse.net/new-scientific-paper-proves-clouds-control-the-climate-not-man/ Er schijnt meer en dikker ijs te liggen op de noordelijk ijszee. Ook ligt er momenteel meer sneeuw op Groenland dan ons voorgeschoteld werd (‘t is nu stilletjes) Of tasten dit soort berichten het verdienmodel van de elites aan?
  Hebben de NL. msm al melding gemaakt van de tweede wolk Sahara woestijnzand,die richting VS gaat? Fijnstof dat de luchtkwaliteit enorm aantast. Hoe krijgt de mens zulke hoeveelheden zand de lucht in? Op papier, de onderwijsraad weet er wel weg mee. ‘t is zomer op het noordelijk halfrond. Er komt in Siberie een keer een temperatuur voor van 30ºC en de wereld is in paniek. De broeikasgassen komen vrij. Aan de Amerikaanse kant verloopt de temperatuur andersom, daar wordt het kouder. Sneeuw in sommige staten waar men het niet zou verwachten of vorst in Nevada de staat van de gokpaleizen in Las Vegas. Wat doet deze temperatuur verschuiving met de voedselvoorziening.
  Een schandaal in de VS met verse groente. De monsantomethode blijkt niet zo volksgezond te zijn, dus NL. mag blij zijn dat Corona Schouten er zonnepaneelbedjes van wil maken. https://cbsloc.al/2VvSel6; https://www.youtube.com/watch?v=vaZhsO1ZzzE
  Greta houdt het bij CO2 dat kan zij nog tellen, maar de Sahara zandkorrels zijn haar te veel, maar een van haar leermeesters is boos op Forbes omdat zij een artikel geweigerd hebben omdat hij op zijn woorden teruggekomen is. Het is in NL. ook al opgevallen op Twitter. https://cbsloc.al/2VvSel6
  Ondanks dat ik P. Omtzigt een goede parlementariër vind zal ik nooit op hem stemmen. De reden daarvan is dat hij Eurofiel is, dat hij meegeschreven heeft aan het regeerakkoord en om de een of andere reden kwetsbaar is op het MH17-dossier en bij een partij van buitensluiten zit. En dat druist helemaal in tegen de waarde waar de C van de partij voor staat. Zij staan ook achter het koningshuis dat voor een autonome Staat staat en voor het afstaan van die autonomie aan de EU. Dit gaat niet samen. Koningshuis en EUC zijn beiden niet gekozen.
  Ik ga alvast op de volgende pandemie (en China is weer verdacht) vooruitlopen die van de overdraagbare varkensgriep: https://cbsloc.al/2VvSel6 en https://www.sciencemag.org/news/2020/06/swine-flu-strain-human-pandemic-potential-increasingly-found-chinese-pigs

 58. @amo schreef: 29/06/2020 om 8:45 am
  Hoezo de ziekte overwonnen? Het is al eeuwen zo of we worden beter, of we houden er iets aan over of we gaan er dood aan. Sinds de jaren vijftig toen de eerste vaccinaties kwamen tegen polio werd het aantal slachtoffers in de eerste wereld landen kleiner of verdween zelfs bijna. Daarna kwamen er transplantaties en moesten er medicijnen tegen afstotingsgevolgen komen. Velen tasten het immuunsysteem aan. Hoe zou dit momenteel doorwerken? Zou men om die reden de ouderen daarom een griepprik geven? Het vreemde is dat als iemand naar de dokter geweest is en een recept heeft meegekregen dan is het voor medicijnen en niet voor een geneesmiddel. Als men besluit tot acupunctuur dan is dat ook een paardenmiddel, want het liefst gaat men over op een kruidenkuur, maar dat kan lang duren. Met homeopathie idem. Het lijkt erop dat de “natuurvolken” de kruidenleer van Noach niet vergeten zijn. De hele volksgezondheid is ook een verdienmodel geworden. Hoe staat het met de ethiek, mag een mens waardig sterven of moet hij nog een tijdje als pinautomaat voor de gezondheidsindustrie dienen? Eenzame opsluiting van psychotische patiënten is al jaren vaak een onderwerp van gesprek geweest in de 2e kamer, want het is “onmenselijk”. En wat is de reactie van de gristelijke minister van volksgezondheid Hugo de schoenenreus of van welk gristelijk parlementslid betreffende de bejaarden in de verpleegtehuizen. Controleerden zij wel of de crisis managers zich wel aan de protocollen hielden of dat het willekeur was per instelling. En nu komt het smerige: een crisis manager die zijn uiterste best doet is aansprakelijk en de minister/parlementariërs/ambtenaar komen ermee weg.
  Men kan ook zelf zijn eigen homeopathisch middeltje maken alleen wat minder verdund: https://www.youtube.com/watch?v=9eidilQIXUI hier kan men wat aan hebben, maar dit begrijp ik van wat de meeste politici zeggen: https://nieuwspaal.nl/thuis-werd-er-nooit-over-gesproken/

  ps vergeet niet de status van uw donorregistratie te controleren per 2 juli, want vanaf 1 juli bent u eigendom van de staat. Het hart heeft men nodig uit een levend lichaam, waarvan de medische wereld een nieuwe doodsvorm gecreeerd heeft: hersendood, maar voor de rest functioneert het lichaam als elk ander lichaam het voelt dus p i j n erge p i j n als men gaat snijden. En is het hart alleen maar een spier? Iedereen die het over de liefde heeft tekent een ….

 59. Pfas was lange tijd geen probleem. Totdat men meetmethoden had ontwikkeld die 0,1 microgram per kilo konden ontdekken. Toen werd dat getal de norm voor ‘giftige’ grond. Het was onzin en de norm werd dan ook verhoogd tot 0,8 microgram per kilo. Nog niks eigenlijk, maar krantenkoppen riepen “Norm 8 keer hoger!”.
  Met corona iets dergelijks. Gevoelige testen ontdekken zelfs resten van virussen terwijl we al immuun zijn geworden. En dan worden we ziek verklaard, terwijl we de ziekte hebben overwonnen.

 60. Wat heeft de NL. Bevolking weer een hoop vrijheid teruggekregen en dat mag wel wat kosten, een kleine twee en een half miljard naar een luchtvaartmaatschappij die een hele hoop toestellen geleased heeft en die betaald moeten worden. Wie wordt er beter van? De luchtvaartmaatschappij of de grootaandeelhouders van een bank? Het bedrijf is ook nog eens grotendeels in handen van een buitenlands bedrijf dat al jarenlang zijn zaakjes niet zo goed op orde heeft. De NL. belastingbetaler betaalt het bonnetje wel. Betaalt die luchtvaartmij. überhaupt wel belasting?

  Ook werd deze week bekend dat er een vrouwelijke kandidaat is voor het eerste ministerschap. Een die net als een andere kandidaat het opneemt voor de minder bedeelden. Deze kandidaat is tegen een structurele loonsverhoging van de helden uit de zorg en de vrouwelijke kandidaat steunt dat. Maar daarentegen geeft die kandidaat wel weer een eenmalige bonus van 1000 Euri netto. Hij kan zo gul zijn want het komt uit de beurs van de belastingbetaler waar de zorgwerker er een van is, dus een sigaar uit eigen doos. De vrouwelijke kandidaat betaalt graag mee aan het privevliegtuig van een buitenlands “staatshoofd” v/h terrorist van welke staat? Het bonnetje is voor de NL. belastingbetaler. Trouwens die vrouwelijke kandidaat bevestigt de nieuwe wereld religie die er door de NWO doorgedrukt moet worden, als rooms katholiek ligt zij letterlijk in bed met de islam.

  Het zomerreces voor de regering komt er weer aan dus wat zal deze op het laatste moment stiekem nog weggeven of afnemen? Welke plannen maken zij voor volgend jaar en daarna? https://eenoorlogreedsverloren.nl/2020/06/17/van-macht-en-vermogen/
  Vroeger waarschuwde de msm nog wel eens voor hoog of laag water, maar voor welke gevaren wordt er werkelijk gewaarschuwd? De n a t u u r r a m p e n nemen echt toe, hongersnood ligt echt op de loer. https://watchers.news/ De eerste kop: World’s largest dam in ‘danger of collapse’ amid historic floods — 400 million people at risk, China

  Ik vroeg mij van de week nog af hoe Witrusland er voor staat nadat die van die “belachelijke” maatregelen had genomen tegen het Coronavirus, want men hoort er niets meer van in de msm. Daar heeft men de quarantaine wel heel erg doorgevoerd.

  En dan de berichten over de corruptste regeringen ooit in de VS die van Barack Hussein Obama en Biden. Omdat hun praktijken niet bekend mochten worden werd gen. Flyn in opdracht van hen vals beschuldigd van samenwerking met de Russen. Maar nu hij bijna vrij is wordt het wat moeilijker voor hen. Zouden de rellen iets te maken hebben met de verkiezingen, want vier jaar geleden was er ook zoiets aan de hand met blm. Denk niet dat er geen valse beschuldigingen voorkomen in NL., want de vuurwerkramp in Enschede heeft nog vele raadselen. Daar werd ook iemand valselijk tot 15 jaar veroordeeld. En iemand uit de RvS had vreemde rol. De RvS bestaat voornamelijk uit juristen en zijn voor het leven (70) benoemd en commissariaten zijn toegestaan. En toen ging er weer een lampje branden over de zaak Demmink en hoe ontstaat dan een oorlog reeds verloren: het ligt aan het onbenul / pc van de verkozenen en de politieke geaardheid van de ambtenaren. Citaat van Th. Dalrymple: Wie meewerkt aan het liegen, verliest zijn moraliteit en daarmee zijn macht tot v e r z e t tegen andere leugens. (Parijse klimaatdoelstelling ipv wet, opwarming, biobrandstof, verplichte vaccinaties zonder bijsluiter terwijl bij het ophalen van medicijnen een bijsluiter door je strot gedouwd wordt vanwege de extra financiele opbrengst en het het tigste exemplaar is vanwege herhaal)

  Maar er is ook nog nieuws wat luchtig gebracht wordt en niet zo als bij M, Beau of Simone
  Waar gaat het over: https://nieuwspaal.nl/thuis-werd-er-nooit-over-gesproken/

 61. Michaël ;-{> schreef:
  21/06/2020 om 6:55 pm

  Dank . Bij mij staat het idd ook zonder mijn toestemming geinstalleerd. IK heb de stappen gevolgt en verwijderd.

 62. @ Nieuw Begin 10:57 am. Amen! In vino veritas, zullen we maar zeggen. Maar alle gekheid op een stokje, ik sluit me aan bij uw zienswijze.

 63. amo schreef: 22/06/2020 om 8:17 am

  Ha ha, kan alleen niet geloven dat onze totalitaire en technocratische politieke humorloze politici ook maar 1 gram fantasie en desnoods boeren slimheid bezitten. Wie decennia hoereert met de EU bijvoorbeeld kan niet anders als een correct-delier graad 4 ontwikkelen in de frontale kwabben.
  ( Psalm 2 vers 4 :
  Qui habitat in caelis irridebit eos, Dominus subsannabit eos! en dit mag u zelf vertalen 🙂

 64. Er is een nieuwe discjockey op de grens van de twee Korea’s!

  De beste marxistische tonen van kameraad Meneer Kim Jong-Un, vermengen zich met kapitalistische industrialisatie-geroezemoesjes en de buurlanden timmeren verder in eigen ideologische kracht aan een -natuurlijk- onmogelijke eenwording:
  Bezie Noord-Korea’s audiologische innovatie, propaganda krachtpatsers zonder grenzen:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/516145939/kim-jong-un-zet-megaluidsprekers-aan-grens-met-zuid-korea

 65. Nu er een schokgolf door het land gaat, vanwege een grap van Derksen, bereidt de regering een noodwet humor voor:
  – Humor moet inclusief zijn en mag niemand uitsluiten.
  – Humor mag geen nep-nieuws bevatten.
  – Humor houdt altijd rekening met de gevoelens van de zwakkeren in de samenleving.
  – Humor bevordert de éénheid in het land en mag niet leiden tot verdeeldheid.
  – Humor toont respect voor alle mensen.
  – Humor moet berusten op feiten.
  – Humor is altijd bereid tot zelfkritiek en wil leren van de eigen fouten.
  – Humor blijft binnen de 1,5 meter.
  – Humor maakt geen onderscheid op basis van alles.
  – Humor bevordert de gelijkheid.

 66. Een moedige Lucie Horsch bekritiseert de Raad voor Cultuur vanwege het stringente diversiteitsbeleid van deze raad o.l.v. een linkse voorzitter. De Raad eist dat dat elke culturele instelling uitgebreide plannen opstelt om een zo divers mogelijk publiek te bedienen en ook gaat werken aan de eigen diversiteit. Dat kan betekenen dat b.v. Het Orkest van de Achttiende Eeuw buiten de boot valt, want het bedient vanzelf, vanwege de doelstellingen, een niche-markt.
  In plaats van te eisen dat elke organisatie volledig divers moet zijn, inclusief publiek, zou je natuurlijk ook een veelheid aan niche-groepen kunnen steunen, zodat je vanzelf een divers aanbod krijgt. Voor elk wat wils dus.
  Waarom maken linksen zoveel kapot met al hun bureaucratische fratsen.

 67. PENTAGON CRASH 9/11

  Het moeilijkste stukje stuurkunst voor piloten doet zich voor bij het landen en opstijgen.

  Ik meen dat bij de landing de landingssnelheid dan 240 km/uur bedraagt. Voor de onervaren piloot was het een knap staaltje van precisie om zo laag mogelijk aan te vliegen om op het juiste moment laag bij de grond het Pentagon met een ongevraagd bezoek te verrassen en niet over het gebouw te vliegen.
  Ik raad een ieder aan een tijdje Air Crash Investigation te zien op National Geographic: iedere morgen om 8.40 uur en ’s avonds om 20.00 uur. Bijna alle rampen werden veroorzaakt door . . . goed getrainde piloten met jarenlange ervaring.

 68. En nog over dat Pentagon: een ring van muren van versterkt beton. Een vliegtuig dat daar in volle snelheid op invliegt, laat geen keurig profiel in de muren na. Alle materiaal wordt onder gigantische druk geplet bij het voorwaarts gaan. Bovendien zijn daar ook duidelijke vliegtuigrestanten en restanten van de inzittenden gevonden en geïdentificeerd. Houdt u zich aan de feiten.

 69. Tonny, al die punten zijn al lang weerlegd. Met tal van getuigen en deskundigen.
  – Responders waren uitgezet, waardoor het volgen op radar moeilijk was.
  – Na het invliegen volgde er een enorme explosie. Dat verwoestte de fundamenten van de top van ongeveer twintig tot dertig verdiepingen, die na een lange brand begonnen in te zakken. De opeenvolgende verdiepingen kunnen zo’n inzakkend blok niet dragen: domino-effect naar beneden.
  – Veel puin is wel gevonden en ook is er veel verbrand.
  – Vliegtuigen zijn duidelijk gefilmd. Alleen bij het Pentagon zijn er beelden van een stilstaande camera. Bij een snelheid van, zeg, 900 km/u is er vanzelfsprekend geen goed beeld.
  – Instortende massa’s persen lucht naar alle kanten en dat geeft knallende geluiden; tevens breekt er heel veel door de immense krachten.
  – Natuurlijk geeft het enorm veel stof als zoveel beton instort. Je hebt geen idee van de gigantische proporties van die gebouwen.
  – Een explosie slingert van alles weg en dan hoeft niet alles verbrand te zijn. Zoiets verloopt behoorlijk chaotisch.
  – WTC7 is heel goed onderzocht. Men heeft de krachten kunnen aantonen met computerberekeningen. Een deel zakte in en nam de rest mee.
  – Heel raar dat een Amerikaanse regering Saoedische kapers “bedacht” zou hebben om Iran binnen te vallen en vriendschap met Saoedi-Arabië te hebben.
  En verder zijn alle passagiers nooit thuisgekomen en zijn hun restanten verzameld en geïdentificeerd door een grote groep medische deskundigen. Hun namen zijn gepubliceerd.

  Hier laat ik het bij, want als je na zoveel beschikbare informatie na 18 jaar nog steeds niet gelooft dat er inderdaad sprake was van kapingen, dan heeft het geen zin verder te discuteren.
  Groeten.

 70. “Nou komt Jensen weer met dat verhaal dat het vreemd is dat de kapers van 9/11 zomaar een vliegtuig konden besturen.”

  Wat er vreemd is:

  – geen enkel vliegtuig kan ongestoord 20 minuten lang een afwijkend vluchtschema aanhouden boven het grondgebied van de VS zonder ingrijpen van NORAD.

  – indien staal smelt als boter door wat brandstof, dan zouden vliegtuigen rondvliegen met metaal lekkende motoren (waarin beduidend hogere temperaturen worden bereikt dan wanneer kerosine in de open lucht in de fik gaat)

  – bij impact tegen een simpel muurtje vliegt een vliegtuig al bij lage snelheid aan honderdduizend stukken uit elkaar en gaat er niet doorheen als een mes door boter

  – het puin dat door 110 verdiepingen van kantoorafdelingen naar beneden zou moeten zijn gekomen is nooit teruggevonden

  – de gemeten aanwezigheid van tritium, een waterstofisotoop, is bijzonder vreemd omdat dit niet natuurlijk is en wijst op bepaalde interacties die niet door vliegtuigen kunnen worden veroorzaakt

  – omwonenden hebben opnames gemaakt van iets dat eerder op een bol lijkt en niet op een vliegtuig

  – WTC-7 is een dag later of zo met precies dezelfde, chirurgische precisie naar beneden gekomen

  – computersimulaties tonen aan dat solide constructies als die van het WTC de meest ernstige natuurrampen overleven en niet door een vliegtuigje tot gruis verstuiven (zie de bekende stofwolken die als een fontein naar boven schieten langsheen de centrale liftschachten)

  – aanwezige brandweerlui en politie-agenten hoorden in de ondergrondse ruimten en op diverse verdiepingen typische geluiden van explosies

  – papieren paspoorten op plekken waar staal zogenaamd gesmolten zou zijn?

  – het afsluiten van extra verzekeringen vlak voor 9/11?

  – auto’s in de buurt van het WTC waarvan de verf precies weg is op het vlak dat exact overeenkomt met het zichtveld van het WTC alsof ze deels zijn gezandstraald, waarbij de rest volledig intact is gebleven?

  – een opvallende kans om allerlei maatregelen in te voeren die anders nooit zouden zijn geaccepteerd?

  – enorme winsten voor allerlei bedrijven?

  – een prachtig excuus voor weer de zoveelste oorlog in het Midden-Oosten?

  – tot het jaar 2000 bestond er nog geen centrale Rothschildbank in Irak of Afghanistan. Nu wel.

 71. Nou komt Jensen weer met dat verhaal dat het vreemd is dat de kapers van 9/11 zomaar een vliegtuig konden besturen. Hij vergeet dat de kapers de vliegtuigen in volle vlucht overnamen. Ze hoefden ook niet netjes te landen maar konden op volle snelheid invliegen op hun doelen. Die 2 torens staken heel hoog boven alles uit. Pentagon is moeilijker, maar je kunt coördinaten invoeren vermoed ik.
  Ik ben blij met zijn corona-kritiek, maar hier vliegt hij uit de bocht. Hij vindt het vreemd dat “ze” ons eerst bang maken voor islam-terrorisme om daarna moslims te importeren. Wat vooral vreemd is, is zijn verhaal. Wie zijn die “ze” dan eigenlijk.

 72. Juridisch interessant. In Amsterdam komen honderden demonstranten op de Dam bij elkaar, houden zich niet aan de 1,5 meter regel, worden niet aangehouden.
  In Den Haag zijn er kleine groepjes demonstranten geweest, worden bijeen gedreven, aangehouden en krijgen 380 euro boete.
  Is volgens artikel 1 grondwet niet een ieder voor de wet gelijk?
  Graag een reactie van advocaten.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/411594055/politici-verbijsterd-over-situatie-dam-hoe-leg-je-dit-uit-aan-ondernemers

 73. Amo ik zeg toch ook dat het onvoorstelbaar is.
  Maar er zijn wel verdachte situaties waar mossad bij betrokken is rond wtc

 74. @Fransesco: U denkt toch niet dat de Mossad gaat rondrijden met zulke stickers??
  Dat bedoel ik: dit soort complotdenken slaat kant noch wal.

 75. Amo, 9/11 blijft een vreemd verhaal. Ze hebben kort na het drama een busje aangehouden met Mossad mannen er in, en een vreemde bestickering met vliegtuigen die in het WTC vliegen. Dat is al bijna onvoorstelbaar. Maar er waren wel degelijk vliegtuigen gekaapt door terroristen. Soms krijg ik het idee dat het allemaal één pot nat is. Alle lijnen, welke theorie of opmerkelijke situatie en betrokkenen je ook na trekt, lopen terug naar dezelfde kliek.
  En mensen denken nog steeds dat democratie bestaat, en dat verkiezingen echt zijn.
  Er wordt gewoon een script gevolgd, en ze zijn dusdanig geïnfiltreerd dat ze alles bijsturen en goedpraten in hun media.

 76. Een onderzoek naar complottheorieën? Maar die theorieën moet je elk op z’n merites beoordelen. En dan moet je graven naar feiten. Zo kan ik niet geloven dat 9/11 een complot was, omdat het complot-scenario veel te veel onmogelijkheden en ongerijmdheden aanvoert.
  Elk “complot” heeft z’n eigen feiten die onderzocht zouden moeten worden. Dat vergt behoorlijk wat kennis van zaken.
  ‘Complottheorieën’ is een containerbegrip zonder inhoud, meestal bedoeld mensen in een hoek te zetten. Ben je er gemakkelijk vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *