Reacties on “Praatcafé

 1. Ik hoor nu dat de zorgpremie weer met 3 euro verhoogd word. Dat word weer minder om te leven, maar ach, wat geïnteresseerd is de regering zich om de allerarmsten. Weet je waarom de zorgpremie hoger word? Dit weet ik van een intern iemand, de uitgeprocedeerde asielzoekers worden met zorggeld betaald. Deze ,bekende, van mij werkt voor de zorg,en kan er zelf met zijn verstand niet bij. Ze krijgen 24 uurs opvang,leefgeld,advocaten,gratis zorg… voor onze daklozen van de grote stad is dat een droom,want dat krijgen zij niet. De zorg en alle potjes worden leeggelopen door allerlei mensen die gratis geld en een huis willen. Onze oudjes worden gekort op de zorg en leven in armoede, terwijl zij altijd gewerkt hebben voor die potjes zodat hun kinderen het goed zouden hebben. ..lach maar Rutte

 2. @John doe schreef: 04/09/2019 om 8:16 pm
  Als men dit zo leest, dan gaat men toch uit z’n panty. Maar lag het alleen maar aan de regering en parlement. De hele samenleving is de afgelopen decennia door het socialistische gedachtengoed zo veranderd dat er gewoonweg niet meer zelfstandig nagedacht kan en mag worden. De ambtenaren maken de dienst uit en die houden gewoon vast aan de partij ideologie die ze jarenlang opgedrongen is. Zelfs de CU zit momenteel links van GL en D66. Dat de christelijke partijen zoals CU en CDA zover naar de linkerkantlijn zijn opgeschoven komt door organisaties zoals de Wereldraad van kerken, IKON en PKN waar de socialisten zich in leidinggevende posities ingewerkt hebben. Een “mooi” voorbeeld is Paul Rosenmöller die via mediabaantjes de massa kon beïnvloeden. De man die publiekelijk vond dat Pim Fortuyn mocht doodbloeden, de man die als zgn. Socioloog een enorme invloed kon uitoefenen op het onderwijs middels de VO-raad. En dat allemaal met hulp van de NPO (BNN/Vara) onder leiding van Arie Snob (CU). In Rutte2 hadden we 2 partijen die op verschillende manieren het NWO belang dienden. De ene (VVD) het monddood en tot aangeschoten wild maken van een politieke tegenstander met behulp van de ander (NSDAP), want ook Asscher deed subtiel een duit in het zakje. Verder bleek uit diverse toespraken van Samsom en Timmerfrans dat zij het communistische (internationaal socialisme) gedachtengoed aanhangen. Zij staan meer achter de Palestijnen dan achter de Nederlanders. Maar Frans de Graaier kijkt niet op een belastingcent meer of minder https://nos.nl/artikel/2150253-timmermans-deed-een-half-jaar-niks.html als hij maar paus van het Brusselse vaticaan kan worden. Het zal nu wel een belastingcent meer worden nu hij klimaat als portefeuille krijgt. Hij heeft een talenknobbel, maar als beroepspoliticus heeft hij een kuiltje waar het CO2 of stikstof aangaat. Het zijn beiden voedingsstoffen voor planten. Er zullen nog wel meer ziekenhuizen gesloten worden omdat er vloeibare stikstof gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen. Dan heeft Rutte3 nog een partij in de coalitie die boven de wet staat, die het voltooide leven voor ons gaat bepalen, dus dat wordt nogal wat de komende jaren. Doordat mijn stem al jarenlang in quarantaine gehouden wordt ben ik tot de conclusie gekomen om het weer, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen elders te volgen en rekening te houden met 2 scenario’s opwarming of afkoeling van de aarde en beiden zullen van invloed zijn op de voedselvoorraden. Dus zoek ik van alles uit om zelf wat te kweken in mijn tuintje en de informatie te delen met gelijkgestemden. Een aggregaatje en gasflessen heb ik al, nu nog een paar zonnepanelen los van het net om mijn koelkastje een paar weken te laten werken, want wat gebeurt er als de stroom 5 dagen uitvalt dan is het ieder voor zich.
  https://watchers.news/
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Rosenmöller

 3. De afgelopen week is er weer heel wat nieuws op ons afgekomen, maar ook weggelaten. De laatste hype, over stikstof zet Nederland op slot. En wie zijn daar over begonnen? Milieudefensie, een groepje mensen die denkt voor anderen, maar geen rekening houdt dat er iets nagezocht kan worden. Stikstof wordt nl. Ook gebruikt in de kunstmest industrie. Dit is voor kinderen: https://wikikids.nl/Kunstmest. Het lijkt er dus op dat er en geen natuurlijke mest uit gereden mag worden en ook geen natuurlijke meststoffen uit de lucht en grond gebruikt mogen worden, want we moeten over op het Bayer/Monsanto gif. En kan de mens wat doen tegen moeder natuur? Ja opruimen van de schade na een natuurramp, zie bijvoorbeeld orkaan Dorian of de vele uit het nieuws gehouden typhonen in Azië. Op voorhand kan de mens wat doen aan de vervuiling. Stientje (D66) gaat voor het concept “cradle to cradle” wat ik zeer toejuich, maar hoe zit het met het bedrijfsplan voor zonnepanelen? Hoe rendabel zijn ze als men de kosten van winning, productie, transport, reclame, installatie en storingverhelping op het net en recycling? Ik heb geen idee, maar vermoed dat er geld bij moet. Hetzelfde denk ik over electrische vliegtuigen Paternotte (D66), waarvan het gewicht van accu’s niet afneemt en in geval van Tesla accu’s deze spontaan in de brand kunnen vliegen. En dan worden de termen ook steeds aangepast, eerst was het opwarming van de aarde, toen klimaatverandering en nu las ik ergens ook al opwarming van het klimaat. Nederland heeft een gematigd zeeklimaat, dat met de ligging te maken heeft. Als de wind uit noordelijke richting komt merken wij het meteen aan een lagere temperatuur. Er zal vandaag of morgen wel weer een praatje komen van Gerrit Hiemstra over het wetenschappelijke tijdschrift Nature over de opwarming, maar dat is in tegenspraak met de gegevens van het Deense meteorologisch instituut zie het plaatje http://ocean.dmi.dk/arctic/icethickness/images/FullSize_CICE_combine_thick_SM_EN_20190914.png en de portal http://polarportal.dk/en/greenland/surface-conditions/ en luister naar de uitleg in de onderste link. Klimaatonderzoekers moesten vorige week van boord gehaald worden omdat hun boot vastliep in een wittege substantie. Ik vermoed ijs en sneeuw. Maar ja volgens Al Gore in 2001 zou men nooit meer sneeuw zien. En deze ‘global warming goodness’ valt inmiddels al in Canada en de VS en het is nog nazomer. Is de oogst al binnen? En volgens onze voormalige koningin in 1989 zou Nedeland in 2000 onder water staan vanwege de stijging van de zeespiegel. Jette (D66) herinnerde mij eraan in een opmerking aan Baudet.
  Ik ga er vanuit dat de meeste ouderen nog wel weten wat de uitbarsting van Krakatau in de 19e eeuw voor invloed had op de wereldwijde temperatuur door de asdeeltjes in de hogere luchtlagen die de warmte van de zon tegen hielden. Zouden de huidige erupties zich anders gedragen? Lees dit artikel eens: https://watchers.news/2019/09/15/purple-sky-colorado-raikoke-eruption/ en dit gaat maar over 1 vulkaan en hoeveel zijn er de afgelopen maanden al uitgebarsten? Zou dit geen invloed hebben op de temperatuur? Zo’n 2000 jaar geleden werd er al gewaarschuwd voor rookkolommen; vulkaanuitbarstingen en/of tornado’s/typhonen misschien? Zou een voorraadje gevriesdroogde groenten, pakken bonen e.d. niet het overwegen waard zijn? Denk vooruit.
  https://www.youtube.com/watch?v=nIV_60fF1-Q

 4. @ Anoniem schreef: 15/09/2019 om 1:41 pm
  Ik ben het met u eens, maar reageer in het praatcafe omdat het meerdere onderwerpen beslaat en omdat als men kritiek heeft op de samenstelling van de bijbel je er beter over kunt praten in het praatcafe dan het geloofsforum. Bijgevoegde links ter onderbouwing worden bijna niet gelezen, maar ik probeer mijn inbreng er mee te onderbouwen. Uw opmerking over de stichter van de ‘Bilderberg’ slaat hout. De afkorting NWO zou volgens mij voluit Nazi Wereld Orde moeten zijn, o.l.v. de Verenigde Nazis. Het boek Nazi International van Joseph P. Farrell geeft hier een goed inzicht in, al moet je zelf je conclusie trekken. Bernhard had een hoge functie bij I.G. Farben en had later als ambassadeur van het WNF alle mogelijkheden om zonder vragen iedereen te ontmoeten. En hoeveel hooggeplaatste Nazis zijn er al dan niet met hulp van de RKK en overheden naar Argentinië en de VS (NASA) gegaan? En wat zou hiervan waar zijn? https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm Eén ding is zeker de Nazipartij heeft zich nooit overgegeven en het financiële brein en partijleider Bormann had zijn zaakjes voor het einde van de oorlog al goed verspreid en verborgen. Veel mensen weten ook niet dat de ss ook voor schwarze sonne (Saturnus) of schwarze stein (Kaaba) kan staan. Een draadje naar de RKK zijn de naamdagen van de week die naar de hemelgoden wijzen, zondag maandag en als klap op de vuurpijl saturnusdag uitgerekend op de Sabbatdag, de heilige Joodse rustdag onderwijl de christelijke rustdag te verplaatsen naar de ‘zon’dag. Een paar respondenten hebben er al over geschreven dat de RKK de islam gecreëerd heeft en ik vond deze link https://tora-yeshua.nl/2019/08/meer-tekenen-eindtijd/ en vooral in de commentaren (Derk) kan men hierover veel terug vinden.
  De zogenaamde Deep State zit niet alleen in de VS maar is een grote wereldwijde organisatie met m.i. zijn oorsprong in Rome. De architectuur van het vaticaan en de gebouwen van de Amerikaanse overheid lijken verdacht veel op elkaar. En nog wel in de staten Virgin(ia) en Mary(land).
  Waarom wordt er een globale klimaatreligie gecreëerd als er nog genoeg fossiele brandstoffen zijn die minder vervuilend zijn dan de bossen die men verbrandt. Ik vond de volgende link naar een video uit 2015 maar zeker de moeite waard om te bekijk/luisteren, waarin hernieuwbare oliebronnen ter sprake kwam https://www.youtube.com/watch?v=iM0LCA12ilk rond minut 8 en dit heb ik nagezocht bij abiotic oil http://www.viewzone.com/abioticoilx.html. Dit gebeurde allemaal gedurende het presidentschap van Obama. En zijn code-naam was renegade en een van de vertalingen is verrader. Toeval? Ik volg 6 dagen in de week een analyse van de gebeurtenissen in de VS over de strategie van Trump en zijn “patriots” en daar hoort men wat de msm niet laat weten.
  https://www.inthematrixxx.com/index.php/qnn/youtube-feeds/x22-report-youtube
  Dit is ook wel een interssante over global food, warming and poulation control.
  https://www.youtube.com/watch?v=4W2fNke1WfA&list=PLejimO9EZ9xieUcYmwXt8XQ7WYcwR0xog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *