244

 1. 80 procent om de waarheid te achterhalen naar het heden was altijd in het voordeel voor degene die het wegstopte, Maar verleden loopt nu parallel met het heden.

 2. Het Coronavirus wordt door de NWO gebruikt om de mensheid alvast te laten wennen aan hun vrijwillige opsluiting en slavernij om de rijkdom van de NWO-elite te waarborgen. Zo te zien lukt het ze aardig. Als dit experiment als gelukt wordt beschouwd zal men het misschien proberen in combinatie met een elektriciteitsprobleem. Ook zal men dit aangrijpen om het zgn. voedselprobleem e.a. op te lossen, houd u maar vast aan de NWO en u komt niet eens meer in het armenhuis.
  In de afgelopen uitzending van Jensen kwam ter sprake dat de media de keuze van de regering bepaalt, hoofdredacteur AD. En van wie zijn de media? NWO-elite?! Een klein radertje van hen in Europees verband is Frenske Timmermarx. Nu zijn klimaatproject in het honderd dreigt te lopen tuigt hij het volgende project al op. Het Coronafonds van 37 miljard Euri, waarvan wel het gigantische bedrag van 25 miljoen Euri oftewel 0,07% voor NL overschiet. Welk percentage moet NL betalen, want er zijn landen bij die miljarden zullen ontvangen omdat zij niet kunnen bijdragen. En die club van Timmermarx pist enorme plassen van andermans belastingcenten waarvan zijzelf g e e n cent bijdragen zal waarschijnlijk ook zo’n truc uithalen als de eigenaren van de Boeing fabriek. Zij de lusten en de rest de lasten. Nikki Haley wilde hier niet bijhoren.
  Ik hoorde vanmorgen dat justitie van de VS een aanklacht heeft ingediend tegen Maduro van Venezuela en dat velen in zijn spoor zullen volgen. (Link X22report hieronder vanaf min. 3.45) De vraag is wat gaat er daarna gebeuren, want in voorgaande uitzendingen was sprake van een algemene lockdown misschien incl. media tot 10 april.
  Al is er maar 1% waar van bovenstaande, dan blijft 1% van een miljard Euri een hoop geld, 370 miljoen. Te betalen ipv te ontvangen. En er blijft meer geld uit NL de EU ingaan dan dat het oplevert en het excuus van Portugees fregat Mark dat wij pas handel zijn gaan drijven sinds wij in de EU gerommeld zijn gaat niet op. Wie heeft er nooit gehoord van het VOC.
  Een portugees fregat is ruggengraatloos zeedier, een kwal. Een echte kwal is het niet, maar een minister president bestaande uit een groep poliepen die aan elkaar vast zitten
  X22 report link: https://www.youtube.com/watch?v=5wWrsOo9XqU
  Boeing link (Engels): https://www.breakingisraelnews.com/147621/the-bailout-bonanza-is-back-pt-3-boeing-goes-boing-like-a-bad-check-opinion/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Iran+Blames+Trump+for+Spreading+Coronavirus&utm_campaign=BIN+-+PM+-+MARCH+26%2C+2020
  Jensen: https://www.youtube.com/watch?v=cpyGoL_wz5g

 3. Het is duidelijk dat het coronavirus in een aantal gevallen tot heel kwaadaardige complicaties leidt.In minder ernstige gevallen kunnen mensen misschien baat hebben bij een goede ademhalings- en ontspanningstechniek.
  Rond mijn tiende liet mijn longarts mij al ademhalings- en ontpanningsoefeningen leren volgens de zogenaamde autogene training.In (hatha)yoga worden vergelijkbare technieken beschreven.
  Buikademhaling is het belangrijkste.Je kan dat oefenen door de buik bol te maken en dan in te trekken.Je .kan dat liggend,zittend en staand doen.Niet forceren.Eerst een aatal keren ‘droog’ en vervolgens ademend.Goed uitademen.Je merkt al na een paar dagen dat je een betere controle krijgt.Daarna kan je verder gaan met de middenrifademhaling,borstademhaling en samengestelde ademhaling.Vooralgoed uitademen.Eventueel verder opbouwen met technieken van verlengde uitademing.Niets forceren.Rustig ademen en niet in paniek raken.Maak van je lichaam je eigen machine.Als je aan de beademing komt,heb je er zelf verder natuurlijk geen controle meer over,maar ik denk wel dat het dan toch ook nog wel een beetje kan helpen.

 4. @ dewevoga 3:39 pm. Juist. En daarom heb ik een groot wantrouwen tegen zowel de politiek, alsmede de instituten der kerken. Goed dat U dit geplaatst heeft.

 5. Ter aanvulling van de digitale kruistocht op het geloofsforum tegen het instituut “kerk” voeg ik hieronder een artikel toe dat ik binnenkreeg van de Blauwe Tijger. Politieke partijen liggen in bed met de media en provinciale staten. In dit geval Het Dagblad van het Noorden met de PvdA (aandeelhouder) en het CDA vertegenwoordigd door de commissaris van de koning en diens echtgenote en voorzitter van het CDA. Hoe doortastend zijn deze partijen in Groningen de laatste jaren? Vraag het de gedupeerden van het aardbevingsgebied. Vraag het de boeren die moeten verdwijnen. En wie heeft zich bij de Pvda en het CDA aangesloten? De CU, onder leiding van GertJan en Carola, waarvan de laatste ook haar beste beentje niet voorgezet heeft voor de vissers. Diezelfde partijen die alle maatregelen voor zich uitschoven toen er nog weinig aan de hand was (Corona). Diezelfde partijen die artsen zonder grenzen blijven ondersteunen, terwijl deze organisatie wel medische middelen naar Iran mag sturen, het land dat n i e t s tegen de verspreiding doet, waarschijnlijk wel het tegenovergestelde bv. Naar Irak, Libanon, Afghanistan en Pakistan om er een paar te noemen. Als die partijen en hun leden dit christelijk beleid vinden dan zouden zij toch hun bijbel er eens op na moeten slaan te beginnen met de tweede brief van Johannes.
  Hieronder het citaat van bovengenoemd artikel:citaat
  Dan dit: gisteren publiceerde Dagblad van het Noorden een stuk over Blue Tiger Studio. Dat mag natuurlijk, maar daarin wordt het RIVM opgevoerd als instituut dat van de betreffende journalist haar eigen vlees mag keuren, terwijl uitgerekend dit instituut al maandenlang zodanig faalt dat per vandaag de noordelijke ziekenhuizen zich hebben losgekoppeld van het RIVM-beleid en een eigen koers gaan varen. Deze beslissing is een hele grote motie van wantrouwen naar het RIVM.
  De coronacrisis is geen pretje, en al met al begint het erop te lijken dat de Nederlandse overheid nog lakser reageert dan Italië. Bij de Blauwe Tijger zijn we al weken doordrongen van de noodzaak om de corona-crisis aan te pakken met rigoureuze middelen. We maakten interviews (link) met viroloog Marc Wathelet, plaatsten stukken van arts Robert Tieleman en maakten diverse opiniërende video’s. Rigoureuze middelen zijn door het RIVM volledig geschuwd. Zo lang forse maatregelen geschuwd blijven worden, neemt de druk op de gezondheidszorg exponentieel toe. Alle maatregelen om de gezondheidszorg voor te bereiden hadden zo’n anderhalve maand geleden achter de rug moeten zijn, zoals de bestelling van extra beschermende kleding, tests, beademingsapparatuur en de reeds bekende medicijnen.
  Dit alles ligt echt aan de lakse houding van het RIVM dat al vanaf januari consequent stelde dat het coronavirus niet zo gevaarlijk was en vast niet in Nederland zou opduiken. En toen het uiteindelijk opdook, weigerde het de juiste adviezen aan zieke mensen en hun omgeving te geven. Besmette mensen werden amper of niet getest, zelfs mensen in de omgeving van zwaar zieke mensen mochten tot voor kort nog naar de supermarkt in plaats van quarantaine (NB! ziekenhuizen grepen wel goed in en gaven wel goede adviezen!). 900 Groninger studenten mochten naar Italië op wintersport terwijl we al besmette patiënten uit Italië in het ziekenhuis hadden liggen. Zíj werden bij terugkomst niet eens getest. En ga zo maar door. Klap op de vuurpijl was het groepsimmuniteit-incident, een plan dat inmiddels stilletjes is losgelaten, om niet de zoveelste flater te hoeven toegeven.
  Nu is het niet onze taak als Blauwe Tijger om een medische positie in te nemen, maar als we te maken hebben met een overheid en instituties die ernstig nalatig handelen en die om God-weet-welke bizarre reden niet doen wat ze zouden moeten doen, dan zou het roekeloos van ons zijn om nog terughoudend te zijn. Blue Tiger is dus een media-offensief gestart om het publiek wakker te krijgen en de druk op de overheid op te voeren waar alle mainstream media niets meer dan dan als domme ganzen het beleid van de overheid verdedigen en Rutte ophemelen als doortastend staatsman. Zo ook ons noordelijke Gakblad. Volg op twitter ziekenhuispersoneel, ziekenhuisartsen om erachter te komen wat dit wanbeleid werkelijk uitricht.
  De typische laffe aanval van Dagblad van het Noorden had andere redenen, namelijk een oude rekening vereffenen. Wij maakten enkele maanden geleden immers een uitzending over dit mediaconcern (NDC mediagroep) dat slechts twee eigenaren heeft: JM fonds en Oranjewoud. Het JM-fonds is 100% een PvdA-club, en Oranjewoud komt voort uit de Rabobank. Dit verliesdraaiende en door dubieuze bronnen bijgevoerde concern beheerst alle media in het noorden van Nederland, van Staphorst en Emmeloord tot aan de Eemshaven. En het is ook nog eens een door en door politieke spreekbuis. Het is een publiek geheim dat je er binnenkomt met een lidmaatschapskaart van de PvdA (of erger). Als klap op de vuurpijl blijkt NDC topvrouw Ruth Peetoom getrouwd te zijn met commissaris van de Koning in Groningen, René Paas. Media en politiek letterlijk in één knus bed. U vind onze uitzending over dit kleffe gedoetje hieronder. Einde citaat
  Vanaf minuut 2 komt Groningen ter sprake: https://www.youtube.com/watch?v=9bZ6UR6xmF8&feature=youtu.be&mc_cid=f2532a2aed&mc_eid=2230a8f006
  Zijn bovengenoemde partijen onze stem nog waard? Zij zijn medeverantwoordelijk voor het geïslamiseerde Europa en leegloop van kerken. En het lijkt erop dat het “de kerk” (PKN) ook niet interesseert.

 6. Geld omzetten in??? Dollar, goud grond.

  Pfff na het recente artikel mbt dat de EU ws cash geld gaat verbieden en de euro in waarde gaat dalen.
  Tja dan ga je denken he
  Lees dat veel mensen euro’s hebben omgezet in Dollars.
  Maar is dat wijs.
  Weet het echt niet meer wat te doen met mijn spaarpotje waar mijn ouders zo hard voor gewerkt hebben.
  Goud kun je niet van eten…
  Wat gebeurt er bij geldontwaarding oorlog???
  Wie heeft bruikbare tips?

 7. Zou iemand mij dit kunnen uitleggen:

  De openings stand van de AEX was vanmorgen 410,85; aan het eind van de dag was de slotstand 404,10 met een verlies van 4,75%.
  Als ik met mijn onkunde 4,75% van 410,85 bereken kom ik uit op 391,33 slotstand.

  ????????

 8. Narcisme 101.

  -Loop altijd voor je slachtoffer en zorg dat je slachtoffer altijd moeite moet doen om je bij te houden.Zo blijf je ten alle tijden superioriteit uitstralen.

  -Overbluf je slachtoffer met je babbeltje.
  Je hoeft geen argument te hebben,het overbluffende babbeltje zelf is het argument.
  Leer lullen als Brugman en gebruik je vlotte babbeltje om te overbluffen(lees:intimideren),en om te verwarren.

  -Houd je slachtoffer zo dom mogelijk.
  Geef zo weinig mogelijk informatie en de informatie die je geeft moet vals of een halve waarheid zijn.
  Als je iets uitlegt,probeer het zo ingewikkeld mogelijk te doen zodat je slachtoffer zich schuldig voelt en zich schaamt als ie het niet begrijpt.

  -Isoleer je slachtoffer.
  Zonder hem uit en zonder hem af.
  Zet iedereen tegen je slachtoffer op d.m.v. hele slimme lasterlijke leugens.

  -Ontneem je slachtoffer zijn zelfvertrouwen.
  Val hem aan op zijn schaamte,schuldgevoel en zelfverzekerdheid.
  Probeer angstzaadjes te zaaien.

  -Probeer verdeeldheid te zaaien tussen je slachtoffer en zijn bondgenoten,vrienden,en familie.

  -As ze je door hebben dan heb je een aantal keuzes.
  Je kan kwaad worden en je vlotte intimiderende babbeltje gebruiken.
  Of je kruipt in de slachtofferrol en laat je krokodilletranen maar eens goed van de wangen rollen.
  Als ze je door hebben kun je ook even een stapje terug doen voor een tijdje zodat je slachtoffer aan zichzelf begint te twijfelen.
  Net doen of je neus bloed als ze je door hebben.

  -Zorg dat je altijd een grijns van minachtend leedvermaak op je gezicht heb staan.
  De meeste mensen zien toch het verschil niet tussen een normale lach en ‘dupers delight'(leedvermaak).

  -Probeer altijd de show te stelen en alle aandacht naar je toe te trekken.
  Probeer altijd het gesprek te sturen,manipuleren en zelfs te domineren.
  Kaap het gesprek zodat je zelf weer het middelpunt word.

  -Zorg dat je altijd wat proxies bij de hand hebt zodat je zelf lekker ontzichtbaar kan blijven en niemand ooit doorheeft dat jij de aanstichter was.

  -Ga heel intimiderend recht tegenover je slachtoffer staan,en heel dichtbij.
  Daar worden ze bang van en durven ze geen weerwoord te geven.

  -Vergeet ook niet je spiegel om iedere dag je eigen spiegelbeeld te bewonderen.
  Iedere zelfrespecterende narc moet altijd een spiegel in zijn zak hebben zitten.
  Want wat nu als je niemand bij je hebt om te kleineren?Nou daar is het spiegeltje voor.
  Het spiegeltje is een noodoplossing om je ego te kunnen strelen voor het geval je nog geen slachtoffer hebt om te kleineren.

  -Heb nooit leedvermaak in het bijzijn van slimme mensen.
  Want slimme mensen kunnen de assymetrische grijns op je gezicht onderscheiden van een normale lach.
  Mischien is het zelfs beter om maar gewoon helemaal niet meer te lachen,want leedvermaak is heel moeilijk te verbergen.Zelfs de best getrainde narcisten krijgen het nauwelijks voor elkaar om ‘dupers delight’ weg te trainen.Zelfs de beste acteurs hebben hier moeite mee.

  Wat je allemaal niet kan leren he als je bij ‘Dupers Delight Inc.’ werkt.
  Het nadeel van veel narcisten is wel dat ze eigenlijk geen ziel lijken te hebben.
  Maar ja,je moet er toch iets voor over hebben om je eigen ego te kunnen strelen.
  Je ziel en je vrije wil weggeven is natuurlijk maar een kleine prijs om jezelf iedere dag in de spiegel te kunnen adoreren.

 9. De nieuwe Omrope DENK!
  Lachen:

  De Jensen show 124 : op 28 minuten .34

  Overigens in het geheel weer de moeite waard

 10. Gaat er nog wel iets goed?

  De lijst wordt met de dag langer: een falende belastingdienst, niet functionerende ouderenzorg, verstopte wegen, dalende onderwijsresultaten, toenemend geweld, woningen tekort, asielzoekers teveel, luisteren naar actiegroepen en lobbyisten, negeren van waarschuwingen en burgers buiten spel zetten. Ga zo maar door. Regelmatig zijn ministeries, inspecties en overheidsdiensten betrokken bij desinformatie, misleiding en misstanden. Gaat er nog wel iets goed?

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/09/gaat-er-nog-wel-iets-goed/#more-232627

 11. Problemen toeslagenaffaire al jaren bekend! Eric Wiebes (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA) blijken grote boosdoeners

  De mensen bij Follow The Money hebben weer een mooi pareltje weten te produceren. Uit diverse documenten en de reconstructie door FTM blijkt dat de politieke top in 2014 al wist van de toeslagenaffaire, de ernst van de problemen én mogelijke oplossingen. Niemand deed wat!

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/08/problemen-toeslagenaffaire-al-jaren-bekend-eric-wiebes-vvd-en-lodewijk-asscher-pvda-blijken-grote-boosdoeners/

 12. Ik weet niet wie het allemaal is opgevallen, maar bijna alles wat onze overheid doet s t i n k t, justitie dat OM beïnvloedt, buitenlandse zaken die ontwikkelingshulp geeft aan clubjes zoals Urgenda of het maken van afspraken met Turkije over het ophalen van nieuwe vluchtelingen, waarvan de meesten niet uit Syrië komen. Btw, de meeste vluchtelingen in Oslo Noorwegen schijnen Pakistani te zijn. De ministeriële handelwijze omtrent het Coronavirus krijgt ook de schoonheidsprijs niet. Wil men doordat er veel mensen besmet worden de verplichte griepvaccinaties er doorheen jagen, zodat de farmaceutische industrie er weer di aan kan verdienen, incl. de politici voor wie een fantastische baan (Pechtold) in het verschiet ligt als het wettelijk verplicht wordt. Politici en ambtenaren zijn n o o i t hoofdelijk aansprakelijk als het fout gaat. Hoe eerlijk is de WHO? Hier wordt het uitgelegd: https://stichtingvaccinvrij.nl/wetenschappelijke-top-van-de-wereldgezondheidsorganisatie-bekent-kleur-twijfels-over-vaccinveiligheid/

 13. @ Dewevoga: 6:37 PM, op 2/3. U benoemt de echte demonische organen en partijen. Chapeau!

 14. Nieuwe wereldorde
  De NWO: Wie zijn daarbij o.a. bij betrokken?
  De Bilderberger groep.
  De Council Forgeign
  De Trilateral Commission
  De Vrijmetselarij
  Dit de belangrijkste groepen.

  Het is moeilijk te geloven, maar een meerderheid van de christenen lijken zich niet bewust te zijn van het feit dat er een zeer reëel en zeer legitieme Nieuwe Wereld Orde (NWO) zich aan het ontvouwen is.
  Reken de Verenigde Nazis, EU en het Vaticaan er ook maar bij
  http://www.wimjongman.nl/artikelen/wereldorde/wereldorde.html
  En de rechters in Straatsburg die bij bovengenoemde club horen:
  http://verenoflood.nu/ehrm-speelbal-van-zeer-actieve-soros-clubs/

  Dus kerk en politiek geef de PVV en FvD hier de schuld van en stem een van de watermeloenpartijen.

 15. Klimaat hysterie volkomen ongegrond en een bedrijf als Vattenfall ( gesubsidieerd voor die idiote biomassa!) verdient er waanzinnig geld mee ten koste van wij belastingbetalers. Rutte smerige oplichter! Nooit VVD meer! De geschiedenis zal je wegzetten als een landverrader!

  Mensen zie en hoor het we echt besodemieterd worden door de hele groene maffia. Overtuigend bewijs dat de media volkomen corrupt zijn en de politiek besluiten neemt op grond van gemanipuleerde rapporten die juist aantonen dat het overal op aarde alleen maar beter gaat op vele gebieden met het KLIMAAT! Niks geen climate change dus!

  Hoor journalist en wetenschapper Marcel Crox met de onthutsende feiten over de marxistische partijen D666 GL PvdA CU en CDA VVD denk en hoe ze geld wegsmijten wat u en ik mogen ophoesten! Alleen al de waanzin dat we van het gas af zouden MOETEN.

  https://jensen.nl/2020-hopeloze-elite-gooit-alles-in-de-strijd-de-jensen-show-77/

 16. Huizen New York veranderd in iglo’s door heftige sneeuwstormen

  Een van de bewoners, Ed Mis, laat aan WGRZ-TV weten dat zijn huis ingepakt is met ijs dat 30 tot 90 centimeter dik is. „Ik moest naar buiten door een zijdeur en vervolgens moest ik me een weg naar binnen beitelen door het ijs weg te breken.” Op foto’s is te zien dat veel van de deuren en ramen helemaal bedekt zijn met ijs.

  Lees meer en bekijk de prachtige foto’s:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1041183477/huizen-new-york-veranderd-in-iglo-s-door-heftige-sneeuwstormen

 17. Bij alle ellende valt er nog steeds wel wat af te lachen…

  De Jensen show aflevering 100

  Vanaf minuut 18:

  Iets over moorkop wordt chocoladebol 😂
  Feministische vrouwen eisen hetzelfde te betalen als mannen bij de kapper 😂
  Hierover buigt zich het College voor de Rechten van de mens 😂

  Dan Rob Jetten die uitlegt wat stikstof is 22 minuten Dat is een verstikkende deken( alleen in Nederland hoor, die stip op de wereldbol ha ha ha! ) 😂

  En dan het klapstuk:

  Femke Halalsema 23 min Geweldig lachen Over vrouwen die worden nageroepen door Marokkaanse jongeren hoer hoer hoer! En wat Femke daaraan meent te doen…NIKS DUS! Let op het poppetje dat Halsema naspeelt! Geweldig lachen!En Robert doet haar fantastisch na, compleet met de kaakklem. Wat een ontzettend dom geklets van de burgermoeder van 020…oh oh oh 😂 O.a over sekstortion ( uitgesproken op zijn Halsema’s 😂

  En dan nog wat van Ursula van der Leyen 28 minuten Steekt zichzelf een veer in haar achterwerk …

  Oh oh Jensen for President..Rutte opzouten man, weg met jou, Nederlands grootste verstierder met een uitgebluste liberale attitude die nu 3 keer linkser is als D666 en GL samen :

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1402319878/opportunisme-gl-en-d66-gevaarlijk-rechtsstaat-is-geen-eenrichtingsverkeer
  ( Dit is een premieartikel wat u toch kunt lezen als u de cache van uw webbrowser eerst leegt )

 18. Trump waarschuwt: Europa is zijn cultuur aan het verliezen door immigratie

  Het binnenhalen van miljoenen migranten van vreemde culturen heeft de “Fabriek van Europa” voorgoed veranderd. “En niet op een positieve manier!”, aldus Trump.

  “Ik denk dat het doodzonde is.” vertelde hij aan The Sun. “Tenzij jullie snel handelen zal het nooit meer worden bij jullie zoals voorheen. En dat bedoel ik niet op een positieve manier. Het toelaten van miljoenen vluchtelingen naar Europa is zeer ZEER triest.” aldus Donald Trump.

  Lees meer:
  https://commonsensetv.nl/trump-waarschuwt-europa-is-zijn-cultuur-aan-het-verliezen-door-immigratie/

 19. Bravo BoJo! Go go go!

  Engeland sluit grens voor kansloze immigrant

  LONDEN – De Brexit is nog niet eens officieel ingegaan, of Engeland kondigt per 1 januari 2021 al zeer strenge immigratieregels aan. Nieuwkomers moeten zeventig punten halen, anders blijft de deur gewoon ’shut’.
  Wie naar binnen wil moet goed Engels spreken, een aanbieding voor een baan hebben, gekwalificeerd zijn en minstens 25.600 pond (31.000 euro) gaan verdienen, zo weet de Daily Mail.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/387617819/engeland-sluit-grens-voor-kansloze-immigrant

  ( Dit is een zogenaamd premie artikel wat u kunt lezen als u de cache van uw webbrowser leegt)

 20. @Hans
  Ik denk dat u voorzichtig moet zijn. Die pedo zaak wordt wel aangepakt via Trump. Vorige week kwam Podesta weer ter sprake.

 21. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwkerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104:

  https://jensen.nl/matthijs-de-waarheid-de-jensen-show-104

  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 22. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104
  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 23. Een mens hoeft zich niet te vervelen er is genoeg nieuws om je druk over te maken of niet natuurlijk. Vanmorgen even snel naar het NPO-journaal gekeken en was gerustgesteld, omdat onze overheid via bovengenoemd medium laat weten dat het Coronavirus niet zo veel slachtoffers vergt als in de fakenieuws media gegeven cijfers. Stom genoeg moest ik nog even een fakenieuws filmpje hierover bekijken en mijn dag was verpest. en het werd nog erger toen ik deze site https://commonsensetv.nl/het-wildersproces-wat-een-farce/ bezocht en ook nog eens het eerste filmpje bekeek. Er werd ook in verteld dat de Nederlander een heel belangrijk recht is kwijt geraakt.
  HET financiele belang van “onze overheid” bepaalt de betrekkingen met China, VN en andere dictaturen, daar valt namelijk meer geld te verdienen dan met mensenrechten of volksgezondheid. Maar zij vergeten een ding: op een gegeven moment kan men nergens meer heen, virusje of stralinkje en alleen nog vervuild water, dan helpt al het geld van de wereld niet.
  Geen domme jongens en een getuige die dicht bij het vuur zat: https://www.youtube.com/watch?v=2kmZxig1UDo

 24. @ Nieuw Begin: 10:49 AM. Dat laat zien, dat communisten, – de zgn. democraten- niet tegen een andere mening zijn bestand.

 25. Waarom toch kan Bernie Sanders op bijval rekenen?
  Door Leon de Winter (briljant columnist bij de Telegraaf)

  Het is 1988. Je bent al 46 jaar, maar je voelt je jong en daadkrachtig, en het is tijd dat je de vrouw trouwt met wie je al zeven jaar een relatie hebt. En daarbij, als je een politieke carrière in Amerika ambieert, is het beter om getrouwd te zijn. Dus trouw je en ga je op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie. Wàt, de Sovjet-Unie?
  Dat deed Bernie Sanders, de Democratische presidentskandidaat.
  In de Nederlandse media kan Bernie op bijval rekenen als iemand die qua opvattingen op ons lijkt. Dat verrast me. Ik heb nooit geweten dat Nederlanders in de Sovjet-Unie een geliefd oord voor de huwelijksreis zagen. Voordat ik Solzjenitsyns De Goelag Archipel las, vroeg ik me vanaf mijn jeugd af wat de charmes van een marxistisch staatsbestel waren, charmes die voorname denkers als Geert Mak of Paul Rosenmöller wel zagen en ik niet. Gingen Mak en Rosenmöller op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie?

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1428161259/waarom-toch-kan-bernie-sanders-op-bijval-rekenen

  Dit is een premie-artikel van de Telegraaf. U kunt dit lezen als u de cache van uw webbrowser leeg maakt. Dan staat de teller van 1 gratis premie-artikel weer op nul. )

 26. Hoe worden we belazerd door de media: Let op de dubbele punt in beide koppen
  ‘Really, Really Bad’: Scientists Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  ‘Really, Really Bad Scientists’: Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  Het ijs op Antarctica smelt niet van bovenaf door het hoge CO2 gehalte, maar van onderaf. Een paar vulkaantjes als gesstel. https://www.youtube.com/watch?v=k1zZv5ipqS4, Op een diepte van 2000 voet geboord door het ijs bleek het 2 graden boven het vriespunt te zijn. Nog altijd een temperatuur om je geen zorgen over te maken, heb ik in een grijs verleden geleerd. En dan nog de Piri Reis kaart van 1513 toonde een ijsvrij Antartica http://www.ancientdestructions.com/piri-reis-map-of-antarctica/. Maar waarom zijn die wetenschappers slecht? Zij vertellen er niet bij dat er vulkanen actief zijn, want dan kun men de mens er de schuld van geven. http://www.plateclimatology.com/geological-hotspot-melting-pine-island-and-thwaites-glaciers-not-global-warming
  Gelukkig groeit het ijs een de andere kant weer aan: https://electroverse.net/official-data-reveals-arctic-sea-ice-is-growing-again/ En kijk eens hoeveel sneeuw erop Groenland is bij gekomen: http://polarportal.dk/fileadmin/polarportal/surface/SMB_combine_SM_day_EN_20200131.png
  Wat het Coronavirus betreft houdt een oogje op de berichtgeving uit Australie: er komen 167 vluchten per week met ongecontroleerde passagiers uit China aan, Kijk eens naar de aantallen: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7945475/How-thousands-Australians-exposed-deadly-coronavirus.html
  Men heeft nog even tijd om te preppen; in de VS raken de (prep)winkels al leeg. Het advies daar min. 5 weken voorraad pp. https://www.prepz.nl/nl/sawyer-waterfilter-all-in-one-sp181.html

 27. Vervolg
  Nogmaals de reden waarom ik in het praatcafé schrijf is omdat net als in een sportkantine of een café, men er veel opener kan praten dan bij ‘gespecialiseerde’ forums en waar iedereen zijn zegje mag doen zonder dat er bij een onwelgevallige mening gezegd wordt wat doe je hier eigenlijk, jouw mening deugt niet. Zoiets als PVVer ben je een nazi hoe durf je hier te komen.
  Doordat ik meer toekomst gericht ging zoeken, kwam ik steeds meer bij de oude profetieën terecht, mede door boeken zoals “Het evangelie van Thomas” van Gilles Quispel, “Toen werden zij onder alle volken verstrooid” van Werner Keller en “Weg uit Babylon” van E. Verwoerd. N.a.v. het boek Het evangelie van Thomas stond ik eens wat langer stil bij het NT en vroeg mij af waar hebben de discipelen die vanaf het begin bij Yeshua waren gepredikt, want er zijn geen evangeliën van. Wel een paar brieven zoals van Petrus, Jacobus en Thomas Judas. Wel bleek dat Gemeente na het Joodse ‘Pinksteren’ enorm snel groeide. Zouden de discipelen soms met hun Joodse broeders naar hun woongebieden gegaan zijn om daar de boodschap te brengen? Men moet het geweten hebben, want de moedergemeente was in Jeruzalem. Toen ik daarna het boek van Werner Keller gelezen had, had ik meteen een stukje geschiedenis gehad over de leefomstandigheden uit de tijd van Yeshua en kunnen leren dat Vader, aan wie wij ten onrechte de naam HEERE geven, alle keizers gebruikt om Zijn doel te bereiken. Denk aan Farao of Nebukadnezar of Cyrus en Kores, eerst moesten zij (in Zijn opdracht) Israël onderdrukken, en toch werden zij er daarvoor gestraft. Dus ook de keizers van Rome werden dus volgens plan gestuurd. Het keizerrijk ging later naadloos over in de Rooms Katholieke Kerk met de plaatsvervanger op aarde (antichrist) aan het roer. En onder deze pauselijke leiding bleef het lijden van de Joden 2000 jaar voortbestaan. De “kerk” heeft sinds Nicaea zo’n zeven miljoen Joden en honderdduizenden ‘ketters’ op haar geweten en samen met de wegkijkende protestantse kerken nog eens 6 miljoen onschuldige Joodse mensenlevens. En denkt de “kerk” dat dit onschuldige bloed niet gewroken wordt? Dit is wat de Joden is overkomen volgens de profetie van Mozes in Deut. 28:15-68. En het volgende staat te gebeuren ondanks wat de “kerk” er met haar vervangingsleer er van vindt: Deut. 29:1-8. Het OT is net zo belangrijk als het NT en dat wordt helemaal duidelijk als men het boek Weg uit Babylon leest waarin Babylon als de RKK neergezet wordt. En hoe verder men leest des te meer komen de beloften aan oude Israël naar voren en dat Gemeente solidair moet zijn het huidige Israël. Vergeet niet ook de huidige leiders voeren het plan van Vader uit. Als de kerk en politiek hier geen aandacht aan schenken dan is het ieders eigen keus om het voor Israël op te nemen. Het laatst genoemde boek kan ook een heel andere kijk geven op de opname vóór de grote verdrukking en de grote verdrukking zelf. De uitleg in de kerk is altijd symbolisch, maar is dat terecht? Een voorbeeld: Vader belooft dat Hij Zijn volk terugbrengt in Zijn land en er blijft niemand elders achter. Letterlijk of niet?
  Zoals ik Ezechiel 36:19-28 lees haalt Vader Zijn volk terug naar Zijn land en Hij zal ze een nieuw hart geven. Het evangelie werd te vuur en te zwaard in Europa gebracht dus daar is het al 2000 jaar bekend en de ontkerking is er nu zeer groot, zou de profetie bijvoorbeeld hier http://www.dangoor.com/74069.html op slaan?
  Men kan met een beetje verbeeldingskracht uit het boek van W. Keller leren, dat de Middeleeuwen pas medio 19e eeuw eindigden met het begin van de industriële revolutie, doordat de Joden overal dezelfde mensenrechten kregen en zich mochten ontplooien. Door het huidige standpunt van de “kerk” t.o.v. de islam dat de here Yeshua niet als Gods zoon erkent en dus niet in huis (land) mag worden toegelaten (2 Joh 10-11), evenals het abortusbeleid en nog veel meer lijkt het erop dat de mensheid weer terug moet naar de Middeleeuwen. Ik ben bang dat Europa deel uit maakt van dat derde deel van de aarde dat genoemd wordt in Openbaring.
  Nu het Corona virus in het middelpunt van het nieuws staat dient men rekening te houden dat dit ook in NL. kan uitbreken. Mochten er gebieden afgesloten worden voor verkeer, dan komt de voedselvoorziening in gevaar. Daar dit virus een incubatietijd heeft van twee weken zou men wel eens langer dan die tijd zonder voorraden kunnen zitten en in de VS houdt men er rekening mee dat men een minimale voorraad heeft van vijf weken. Dat betekent dus ‘preppen’ en hierbij een link voor NL.: https://www.prepz.nl/nl/voedsel/noodrantsoenen/

 28. @ Esther schreef: 30/01/2020 om 4:27 pm
  Bedankt voor de video, deze had ik nog niet gezien, maar er zijn er meer. Waarom denkt u dat er per 1-1-2020 een nieuwe GGZ wet in werking is getreden? Zou het niet zijn om op middellange termijn iedereen op te kunnen sluiten en tegen hun wil in te behandelen. Oude Sovjet methode. Maar de Nazi Wereld Orde is slinks, ik heb hier een tijd geleden een link geplaatst over kunstmatige voedingsstoffen die als ze samen komen een dodelijke uitwerking hebben. Apart zijn ze onschuldig dus goedgekeurd, hoe valt een doodsoorzaak dan te ontdekken?
  In tegenstelling tot de discussies op het geloofsforum houd ik mij meer bezig met de profetieën over de nabije toekomst zoals ik dat in Mattheus 24 en 25 lees waar ik natuurrampen, hongersnoden, epidemieën, rookkolommen tegenkom en door de geschiedenis weet dat er sinds de huidige jaartelling er al veel van heeft plaatsgevonden. Ik interpreteer rookkolommen bijvoorbeeld als vulkaanuitbarstingen en daar zijn er momenteel steeds meer van. Natuurrampen en hongersnood gaan hand in hand. Voorbeelden van hongersnood door grote droogte zijn er in Namibië en Angola, terwijl er ook enorme overstromingen zijn op hetzelfde continent. Orkanen in Zuid-Europa, Noord-Afrika en Zuid Engeland de afgelopen maand, ik heb het tot nu toe nooit meegemaakt. Wat hoort men over zware hagel buien in Thailand, of abnormale kou in het noorden van Bangladesh of vrieskou in Delhi India? De VS en Canada het ene na het andere koude record sneuvelt en wat hoort men ervan? Hierdoor gaat er veel voedsel verloren. Het verrot in de grond, wat op de langere termijn tekorten gaat veroorzaken. Dan gaan de prijzen omhoog en wie kan ze op den duur nog betalen? Lost het voedselprobleem op als er geen boeren meer zijn, het voorbeeld is Zimbabwe waar de boeren vervangen zijn door soldaten of is de chemische voedselproductie de oplossing? Al Gore met zijn nieuwe bedrijfstak denkt van wel.
  En dan heeft onze overheid de belasting op voedsel al verhoogd, dat heet vooruitzien. Ik bid voor de huidige slachtoffers van de hongersnood en voor de boeren die hun bedrijf dreigen te verliezen door gebrek aan inkomsten. Ik bid voor de NL. boerenbedrijven die door onkunde en onwil http://verenoflood.nu/j-cook-in-de-herhaling-consensus-en-de-wetenschappers/ van diezelfde overheid de nek wordt omgedraaid.
  Ik vraag mij af uit wat voor mensen de Wereldraad van Kerken bestaat en hoe de christelijke volksvertegenwoordigers nog in dit leven staan.
  Van de paus weet ik het, hij heeft L. Ploumen (PvdA) benoemd tot ‘Commandeur in de Orde van Sint-Gregorius de Grote’, vanwege haar grote verdienste voor abortus. Zijn standpunt is dus: doden is beter dan voorkomen. Ik kan me nog herinneren dat voorbehoedmiddelen door de RKK verboden waren.
  Alleen de SGP is nog een christelijke partij, helaas door slechts 3 man vertegenwoordigt. Er zitten zelfs meer christenen in de PVV-fractie dan bij de SGP en meer vrome moslims dan begrijpende christenen bij het CDA. En als men kijkt wat voor kennisachtergrond de meeste parlementariërs hebben en hoe zij dan over de meest ingrijpende maatregelen en wetten beslissen, dan staat het huilen je nader dan het lachen. CU: kunstacademicus beheert portefeuille over klimaat en over volksgezondheid en de fractievoorzitter weigert zich te verdiepen in de tot stand koming van de 97% wetenschappers van het klimaatonderwerp, maar blijft zich verschuilen.
  En de kerken, zij zijn oorverdovend stil ten aanzien van het Nederlandse beleid. Is iedereen nu zo ver heen dat men alleen nog maar naar de propaganda van onze staatsomroep luistert? Zij zullen waarschijnlijk advies geven om op biologische watermeloenen partijen te stemmen.
  Beste mensen, neem aub de moeite om op de site van de watchers rond te kijken daar kan men de onderbouwing vinden over de natuurfenomenen. Ik heb er artikelen gevonden dat er miljoenen vissen aangespoeld waren, oorzaak onbekend, maar onze staatsomroep heeft het met droge ogen over overbevissing. En het gaat erger worden. Probeert men van elk mens de DNA te veranderen? Chemtrails, 5G en 6G, genetische voedsel manipulatie, ivf kinderen (zijn die echt gezond?) met gemanipuleerde zaad- en eicel (zie de huidige genderneutrale kinderen), donororganen etc. Wordt dat bedoeld met het zal zijn als in de tijd van de zondvloed, toen er in ieder geval nog acht mensen over bleven met zuiver menselijk DNA of die niet met de goddeloze lijn van afstammelingen van Kaïn vermengd waren?

  https://watchers.news/
  https://watchers.news/2019/12/18/extreme-weather-leaves-45-million-at-risk-of-severe-food-shortages-southern-africa/

 29. Tijd voor NEXIT? – De Jensen show #96

  https://www.youtube.com/watch?v=OgOtzvDPtRA

  Nigel Farage maakt met laatste speech de hele EU belachelijk, we spreken Mark van den Oever van het Farmers Defence Force over de nieuwe actie van de boeren op 5 februari en Rutger Bregman met zijn bangmakerij over climate change.

  Nigel Farage in uitstekende vorm brand de hele EU af! Geweldig!

  Wat worden we ongelooflijk besodemieterd door onze volksvertegenwoordiging, door onze 2 slaapkamers en door de regering en vooral door de grootste leugenaar van de meest non-integrety party aller tijden in de NL politiek: M.Rutte!

  Mensen gun uzelf even de tijd. Onze regering moet weg, laten we bidden dat Israel’s God een een einde maakt aan dit waardeloze linkse fake-kabinet. Ja ook het CDA en de CU moeten maar eens ernstig aan die ‘C ‘ in hun partijnaam gaan denken!

 30. @ Nieuw Begin 1:21 AM. Zing luid mee: “Every praise is to our God, every praise, every praise is to our God “. Amen! Hallelujah! Ik word zo blij van de opwekkingsmuziek broeder!

 31. @ Wachter 29/01/2020 om 7:30 am

  De Elsevier van afgelopen week bevat veel info over de afgenomen integriteit bij een partij met regeringsverantwoordelijkheid, de VVD. Ongelooflijk als je de opsomming ziet wat er de laatste jaren allemaal mis is gegaan.

  Nee broeder dan liever meezingen in dit heerlijke straat koor en alle politieke en helaas ook religieuze nonsens ver van je werpen en opgaan in deze samenzang met eeuwigheidswaarde:

  Hezekiah Walker New Video “Every Praise”

  https://www.youtube.com/watch?v=UuuZMg6NVeA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *