223

 1. Bravo BoJo! Go go go!

  Engeland sluit grens voor kansloze immigrant

  LONDEN – De Brexit is nog niet eens officieel ingegaan, of Engeland kondigt per 1 januari 2021 al zeer strenge immigratieregels aan. Nieuwkomers moeten zeventig punten halen, anders blijft de deur gewoon ’shut’.
  Wie naar binnen wil moet goed Engels spreken, een aanbieding voor een baan hebben, gekwalificeerd zijn en minstens 25.600 pond (31.000 euro) gaan verdienen, zo weet de Daily Mail.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/387617819/engeland-sluit-grens-voor-kansloze-immigrant

  ( Dit is een zogenaamd premie artikel wat u kunt lezen als u de cache van uw webbrowser leegt)

 2. @Hans
  Ik denk dat u voorzichtig moet zijn. Die pedo zaak wordt wel aangepakt via Trump. Vorige week kwam Podesta weer ter sprake.

 3. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwkerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104:

  https://jensen.nl/matthijs-de-waarheid-de-jensen-show-104

  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 4. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104
  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 5. Een mens hoeft zich niet te vervelen er is genoeg nieuws om je druk over te maken of niet natuurlijk. Vanmorgen even snel naar het NPO-journaal gekeken en was gerustgesteld, omdat onze overheid via bovengenoemd medium laat weten dat het Coronavirus niet zo veel slachtoffers vergt als in de fakenieuws media gegeven cijfers. Stom genoeg moest ik nog even een fakenieuws filmpje hierover bekijken en mijn dag was verpest. en het werd nog erger toen ik deze site https://commonsensetv.nl/het-wildersproces-wat-een-farce/ bezocht en ook nog eens het eerste filmpje bekeek. Er werd ook in verteld dat de Nederlander een heel belangrijk recht is kwijt geraakt.
  HET financiele belang van “onze overheid” bepaalt de betrekkingen met China, VN en andere dictaturen, daar valt namelijk meer geld te verdienen dan met mensenrechten of volksgezondheid. Maar zij vergeten een ding: op een gegeven moment kan men nergens meer heen, virusje of stralinkje en alleen nog vervuild water, dan helpt al het geld van de wereld niet.
  Geen domme jongens en een getuige die dicht bij het vuur zat: https://www.youtube.com/watch?v=2kmZxig1UDo

 6. @ Nieuw Begin: 10:49 AM. Dat laat zien, dat communisten, – de zgn. democraten- niet tegen een andere mening zijn bestand.

 7. Waarom toch kan Bernie Sanders op bijval rekenen?
  Door Leon de Winter (briljant columnist bij de Telegraaf)

  Het is 1988. Je bent al 46 jaar, maar je voelt je jong en daadkrachtig, en het is tijd dat je de vrouw trouwt met wie je al zeven jaar een relatie hebt. En daarbij, als je een politieke carrière in Amerika ambieert, is het beter om getrouwd te zijn. Dus trouw je en ga je op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie. Wàt, de Sovjet-Unie?
  Dat deed Bernie Sanders, de Democratische presidentskandidaat.
  In de Nederlandse media kan Bernie op bijval rekenen als iemand die qua opvattingen op ons lijkt. Dat verrast me. Ik heb nooit geweten dat Nederlanders in de Sovjet-Unie een geliefd oord voor de huwelijksreis zagen. Voordat ik Solzjenitsyns De Goelag Archipel las, vroeg ik me vanaf mijn jeugd af wat de charmes van een marxistisch staatsbestel waren, charmes die voorname denkers als Geert Mak of Paul Rosenmöller wel zagen en ik niet. Gingen Mak en Rosenmöller op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie?

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1428161259/waarom-toch-kan-bernie-sanders-op-bijval-rekenen

  Dit is een premie-artikel van de Telegraaf. U kunt dit lezen als u de cache van uw webbrowser leeg maakt. Dan staat de teller van 1 gratis premie-artikel weer op nul. )

 8. Hoe worden we belazerd door de media: Let op de dubbele punt in beide koppen
  ‘Really, Really Bad’: Scientists Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  ‘Really, Really Bad Scientists’: Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  Het ijs op Antarctica smelt niet van bovenaf door het hoge CO2 gehalte, maar van onderaf. Een paar vulkaantjes als gesstel. https://www.youtube.com/watch?v=k1zZv5ipqS4, Op een diepte van 2000 voet geboord door het ijs bleek het 2 graden boven het vriespunt te zijn. Nog altijd een temperatuur om je geen zorgen over te maken, heb ik in een grijs verleden geleerd. En dan nog de Piri Reis kaart van 1513 toonde een ijsvrij Antartica http://www.ancientdestructions.com/piri-reis-map-of-antarctica/. Maar waarom zijn die wetenschappers slecht? Zij vertellen er niet bij dat er vulkanen actief zijn, want dan kun men de mens er de schuld van geven. http://www.plateclimatology.com/geological-hotspot-melting-pine-island-and-thwaites-glaciers-not-global-warming
  Gelukkig groeit het ijs een de andere kant weer aan: https://electroverse.net/official-data-reveals-arctic-sea-ice-is-growing-again/ En kijk eens hoeveel sneeuw erop Groenland is bij gekomen: http://polarportal.dk/fileadmin/polarportal/surface/SMB_combine_SM_day_EN_20200131.png
  Wat het Coronavirus betreft houdt een oogje op de berichtgeving uit Australie: er komen 167 vluchten per week met ongecontroleerde passagiers uit China aan, Kijk eens naar de aantallen: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7945475/How-thousands-Australians-exposed-deadly-coronavirus.html
  Men heeft nog even tijd om te preppen; in de VS raken de (prep)winkels al leeg. Het advies daar min. 5 weken voorraad pp. https://www.prepz.nl/nl/sawyer-waterfilter-all-in-one-sp181.html

 9. Vervolg
  Nogmaals de reden waarom ik in het praatcafé schrijf is omdat net als in een sportkantine of een café, men er veel opener kan praten dan bij ‘gespecialiseerde’ forums en waar iedereen zijn zegje mag doen zonder dat er bij een onwelgevallige mening gezegd wordt wat doe je hier eigenlijk, jouw mening deugt niet. Zoiets als PVVer ben je een nazi hoe durf je hier te komen.
  Doordat ik meer toekomst gericht ging zoeken, kwam ik steeds meer bij de oude profetieën terecht, mede door boeken zoals “Het evangelie van Thomas” van Gilles Quispel, “Toen werden zij onder alle volken verstrooid” van Werner Keller en “Weg uit Babylon” van E. Verwoerd. N.a.v. het boek Het evangelie van Thomas stond ik eens wat langer stil bij het NT en vroeg mij af waar hebben de discipelen die vanaf het begin bij Yeshua waren gepredikt, want er zijn geen evangeliën van. Wel een paar brieven zoals van Petrus, Jacobus en Thomas Judas. Wel bleek dat Gemeente na het Joodse ‘Pinksteren’ enorm snel groeide. Zouden de discipelen soms met hun Joodse broeders naar hun woongebieden gegaan zijn om daar de boodschap te brengen? Men moet het geweten hebben, want de moedergemeente was in Jeruzalem. Toen ik daarna het boek van Werner Keller gelezen had, had ik meteen een stukje geschiedenis gehad over de leefomstandigheden uit de tijd van Yeshua en kunnen leren dat Vader, aan wie wij ten onrechte de naam HEERE geven, alle keizers gebruikt om Zijn doel te bereiken. Denk aan Farao of Nebukadnezar of Cyrus en Kores, eerst moesten zij (in Zijn opdracht) Israël onderdrukken, en toch werden zij er daarvoor gestraft. Dus ook de keizers van Rome werden dus volgens plan gestuurd. Het keizerrijk ging later naadloos over in de Rooms Katholieke Kerk met de plaatsvervanger op aarde (antichrist) aan het roer. En onder deze pauselijke leiding bleef het lijden van de Joden 2000 jaar voortbestaan. De “kerk” heeft sinds Nicaea zo’n zeven miljoen Joden en honderdduizenden ‘ketters’ op haar geweten en samen met de wegkijkende protestantse kerken nog eens 6 miljoen onschuldige Joodse mensenlevens. En denkt de “kerk” dat dit onschuldige bloed niet gewroken wordt? Dit is wat de Joden is overkomen volgens de profetie van Mozes in Deut. 28:15-68. En het volgende staat te gebeuren ondanks wat de “kerk” er met haar vervangingsleer er van vindt: Deut. 29:1-8. Het OT is net zo belangrijk als het NT en dat wordt helemaal duidelijk als men het boek Weg uit Babylon leest waarin Babylon als de RKK neergezet wordt. En hoe verder men leest des te meer komen de beloften aan oude Israël naar voren en dat Gemeente solidair moet zijn het huidige Israël. Vergeet niet ook de huidige leiders voeren het plan van Vader uit. Als de kerk en politiek hier geen aandacht aan schenken dan is het ieders eigen keus om het voor Israël op te nemen. Het laatst genoemde boek kan ook een heel andere kijk geven op de opname vóór de grote verdrukking en de grote verdrukking zelf. De uitleg in de kerk is altijd symbolisch, maar is dat terecht? Een voorbeeld: Vader belooft dat Hij Zijn volk terugbrengt in Zijn land en er blijft niemand elders achter. Letterlijk of niet?
  Zoals ik Ezechiel 36:19-28 lees haalt Vader Zijn volk terug naar Zijn land en Hij zal ze een nieuw hart geven. Het evangelie werd te vuur en te zwaard in Europa gebracht dus daar is het al 2000 jaar bekend en de ontkerking is er nu zeer groot, zou de profetie bijvoorbeeld hier http://www.dangoor.com/74069.html op slaan?
  Men kan met een beetje verbeeldingskracht uit het boek van W. Keller leren, dat de Middeleeuwen pas medio 19e eeuw eindigden met het begin van de industriële revolutie, doordat de Joden overal dezelfde mensenrechten kregen en zich mochten ontplooien. Door het huidige standpunt van de “kerk” t.o.v. de islam dat de here Yeshua niet als Gods zoon erkent en dus niet in huis (land) mag worden toegelaten (2 Joh 10-11), evenals het abortusbeleid en nog veel meer lijkt het erop dat de mensheid weer terug moet naar de Middeleeuwen. Ik ben bang dat Europa deel uit maakt van dat derde deel van de aarde dat genoemd wordt in Openbaring.
  Nu het Corona virus in het middelpunt van het nieuws staat dient men rekening te houden dat dit ook in NL. kan uitbreken. Mochten er gebieden afgesloten worden voor verkeer, dan komt de voedselvoorziening in gevaar. Daar dit virus een incubatietijd heeft van twee weken zou men wel eens langer dan die tijd zonder voorraden kunnen zitten en in de VS houdt men er rekening mee dat men een minimale voorraad heeft van vijf weken. Dat betekent dus ‘preppen’ en hierbij een link voor NL.: https://www.prepz.nl/nl/voedsel/noodrantsoenen/

 10. @ Esther schreef: 30/01/2020 om 4:27 pm
  Bedankt voor de video, deze had ik nog niet gezien, maar er zijn er meer. Waarom denkt u dat er per 1-1-2020 een nieuwe GGZ wet in werking is getreden? Zou het niet zijn om op middellange termijn iedereen op te kunnen sluiten en tegen hun wil in te behandelen. Oude Sovjet methode. Maar de Nazi Wereld Orde is slinks, ik heb hier een tijd geleden een link geplaatst over kunstmatige voedingsstoffen die als ze samen komen een dodelijke uitwerking hebben. Apart zijn ze onschuldig dus goedgekeurd, hoe valt een doodsoorzaak dan te ontdekken?
  In tegenstelling tot de discussies op het geloofsforum houd ik mij meer bezig met de profetieën over de nabije toekomst zoals ik dat in Mattheus 24 en 25 lees waar ik natuurrampen, hongersnoden, epidemieën, rookkolommen tegenkom en door de geschiedenis weet dat er sinds de huidige jaartelling er al veel van heeft plaatsgevonden. Ik interpreteer rookkolommen bijvoorbeeld als vulkaanuitbarstingen en daar zijn er momenteel steeds meer van. Natuurrampen en hongersnood gaan hand in hand. Voorbeelden van hongersnood door grote droogte zijn er in Namibië en Angola, terwijl er ook enorme overstromingen zijn op hetzelfde continent. Orkanen in Zuid-Europa, Noord-Afrika en Zuid Engeland de afgelopen maand, ik heb het tot nu toe nooit meegemaakt. Wat hoort men over zware hagel buien in Thailand, of abnormale kou in het noorden van Bangladesh of vrieskou in Delhi India? De VS en Canada het ene na het andere koude record sneuvelt en wat hoort men ervan? Hierdoor gaat er veel voedsel verloren. Het verrot in de grond, wat op de langere termijn tekorten gaat veroorzaken. Dan gaan de prijzen omhoog en wie kan ze op den duur nog betalen? Lost het voedselprobleem op als er geen boeren meer zijn, het voorbeeld is Zimbabwe waar de boeren vervangen zijn door soldaten of is de chemische voedselproductie de oplossing? Al Gore met zijn nieuwe bedrijfstak denkt van wel.
  En dan heeft onze overheid de belasting op voedsel al verhoogd, dat heet vooruitzien. Ik bid voor de huidige slachtoffers van de hongersnood en voor de boeren die hun bedrijf dreigen te verliezen door gebrek aan inkomsten. Ik bid voor de NL. boerenbedrijven die door onkunde en onwil http://verenoflood.nu/j-cook-in-de-herhaling-consensus-en-de-wetenschappers/ van diezelfde overheid de nek wordt omgedraaid.
  Ik vraag mij af uit wat voor mensen de Wereldraad van Kerken bestaat en hoe de christelijke volksvertegenwoordigers nog in dit leven staan.
  Van de paus weet ik het, hij heeft L. Ploumen (PvdA) benoemd tot ‘Commandeur in de Orde van Sint-Gregorius de Grote’, vanwege haar grote verdienste voor abortus. Zijn standpunt is dus: doden is beter dan voorkomen. Ik kan me nog herinneren dat voorbehoedmiddelen door de RKK verboden waren.
  Alleen de SGP is nog een christelijke partij, helaas door slechts 3 man vertegenwoordigt. Er zitten zelfs meer christenen in de PVV-fractie dan bij de SGP en meer vrome moslims dan begrijpende christenen bij het CDA. En als men kijkt wat voor kennisachtergrond de meeste parlementariërs hebben en hoe zij dan over de meest ingrijpende maatregelen en wetten beslissen, dan staat het huilen je nader dan het lachen. CU: kunstacademicus beheert portefeuille over klimaat en over volksgezondheid en de fractievoorzitter weigert zich te verdiepen in de tot stand koming van de 97% wetenschappers van het klimaatonderwerp, maar blijft zich verschuilen.
  En de kerken, zij zijn oorverdovend stil ten aanzien van het Nederlandse beleid. Is iedereen nu zo ver heen dat men alleen nog maar naar de propaganda van onze staatsomroep luistert? Zij zullen waarschijnlijk advies geven om op biologische watermeloenen partijen te stemmen.
  Beste mensen, neem aub de moeite om op de site van de watchers rond te kijken daar kan men de onderbouwing vinden over de natuurfenomenen. Ik heb er artikelen gevonden dat er miljoenen vissen aangespoeld waren, oorzaak onbekend, maar onze staatsomroep heeft het met droge ogen over overbevissing. En het gaat erger worden. Probeert men van elk mens de DNA te veranderen? Chemtrails, 5G en 6G, genetische voedsel manipulatie, ivf kinderen (zijn die echt gezond?) met gemanipuleerde zaad- en eicel (zie de huidige genderneutrale kinderen), donororganen etc. Wordt dat bedoeld met het zal zijn als in de tijd van de zondvloed, toen er in ieder geval nog acht mensen over bleven met zuiver menselijk DNA of die niet met de goddeloze lijn van afstammelingen van Kaïn vermengd waren?

  https://watchers.news/
  https://watchers.news/2019/12/18/extreme-weather-leaves-45-million-at-risk-of-severe-food-shortages-southern-africa/

 11. Tijd voor NEXIT? – De Jensen show #96

  https://www.youtube.com/watch?v=OgOtzvDPtRA

  Nigel Farage maakt met laatste speech de hele EU belachelijk, we spreken Mark van den Oever van het Farmers Defence Force over de nieuwe actie van de boeren op 5 februari en Rutger Bregman met zijn bangmakerij over climate change.

  Nigel Farage in uitstekende vorm brand de hele EU af! Geweldig!

  Wat worden we ongelooflijk besodemieterd door onze volksvertegenwoordiging, door onze 2 slaapkamers en door de regering en vooral door de grootste leugenaar van de meest non-integrety party aller tijden in de NL politiek: M.Rutte!

  Mensen gun uzelf even de tijd. Onze regering moet weg, laten we bidden dat Israel’s God een een einde maakt aan dit waardeloze linkse fake-kabinet. Ja ook het CDA en de CU moeten maar eens ernstig aan die ‘C ‘ in hun partijnaam gaan denken!

 12. @ Nieuw Begin 1:21 AM. Zing luid mee: “Every praise is to our God, every praise, every praise is to our God “. Amen! Hallelujah! Ik word zo blij van de opwekkingsmuziek broeder!

 13. @ Wachter 29/01/2020 om 7:30 am

  De Elsevier van afgelopen week bevat veel info over de afgenomen integriteit bij een partij met regeringsverantwoordelijkheid, de VVD. Ongelooflijk als je de opsomming ziet wat er de laatste jaren allemaal mis is gegaan.

  Nee broeder dan liever meezingen in dit heerlijke straat koor en alle politieke en helaas ook religieuze nonsens ver van je werpen en opgaan in deze samenzang met eeuwigheidswaarde:

  Hezekiah Walker New Video “Every Praise”

  https://www.youtube.com/watch?v=UuuZMg6NVeA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *