333

 1. @Francesco schreef: 29/05/2020 om 9:11 am
  Twee video’s die ik hieronder vermeld hebben betrekking op de wetgeving en plandemie. De personen in de video’s zijn in mijn ogen geen domme jongens. De onderwerpen die zij bespreken snijden hout, maar het probleem is dat zij veel tijd vergen. Zij bespreken het buitenwerking stellen van de grondwet door de huidige en vorige regeringen. Wie heeft de inhoud van deze video’s ooit in de msm gehoord? Onze staatsvoorlichting organisatie die niet levert wat de belastingbetaler voor zijn geld mag verwachten wordt aangestuurd door een regering waarvan een x aantal ministers niet gekozen zijn, veel uit een klein demoniserend partijtje worden gecontroleerd door de meest overbetaalde onwetende lafaards om te controleren en hun werk te doen als ze fouten constateren die in de regering gemaakt worden. Als reageerders op fora wel informatie hebben en de overheid met hun geheime diensten hebben het niet waar gaat het dan mis? Ik weet zeker dat het misgaat bij de verkiezingen of referendums. Ik was niet verbaasd toen D. Trump de verkiezingen won, of toen het referendum over Brexit in GB het haalde. Waarom liepen alle partijen te janken omdat ze het niet aan zagen komen? Ze moesten het doen, maar wie stuurt dit alles wereldwijd aan? Wie schijn er een hoge functie bij de WHO de echtgenote van de partijleider van China. Gisteren plaatste ik een video met een onderwerp over Thedros die geen goede achtergrond heeft in Ethiopië.

  https://www.youtube.com/watch?v=LExKQ_EAEeA

  Sommige onderwerpen gaan ver terug: https://www.youtube.com/watch?v=5iFxZkCvJuI

 2. @Nieuw Begin schreef: 28/05/2020 om 10:55 pm
  Beste NB,
  Helaas nemen maar weinig mensen notie van Robert Jensen. Ik denk dat alle video’s die langer dan 10 minuten duren overgeslagen worden. Een groot deel van de bezoekers zullen nog nooit van de site Veren of Lood gehoord hebben, waar het journaille (paparazzi) van de MSM een voorbeeld aan zou moeten nemen. OpinieZ is ook zo’n site waar goede artikelen te vinden zijn en er zijn er nog veel meer. Veel Engelstalige sites zijn ook de moeite waard, maar zullen praktisch niet gevolgd worden. Als men bv. X22report die 6 dagen per week het pro-Trump en Q nieuws brengt dan heeft men snel door hoe veel “nieuws” onze msm brengt: Corona, Corona en het weer van weerplaza en terloops de Obamagatetheorie. Dat laatste moeten zij wel even noemen, want als het balletje daar gaat rollen dan hebben zij zich al ingedekt. Zou deze wereldwijde ontwrichting van de economie on der het mom volksgezondheid, niet gestart zijn omdat men bang is voor de gedoodverfde winnaar van de presidentverkiezing in de VS? De economie begon steeds beter te draaien. Daarnaast speelt het achterhouden van ander belangrijk nieuws zoals te verwachten hongersnood door natuurrampen, zoals aanhoudende kou, overstromingen, sprinkhanenplagen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Daardoor kunnen ze in NL. de boeren uitkopen, iedereen van het gas af en in de armoede helpen. Gratis geld bestaat niet, wie gaat het betalen, de politieke partijen houden angstvallig hun mond, want zij gaan doen wat zij anderen al jaren verwijten: vooruitschuiven naar toekomstige generaties. En degenen die denken dat dit de eindtijd is komen bedrogen uit, want het gaat nog wel een paar (10) eeuwen door. Dus die zullen bloeden bij ongewijzigd beleid. En al die mensen die vragen of Xander dit wil doorsturen naar de politiek, zouden dit zelf kunnen doen, maar dat is echt niet nodig, want de overheid leest alles mee. Men kan het K, Buitenweg van GL vragen, want die was zich rotgeschrokken toen ze er achter kwam. Die heeft nl. tientallen jaren onder Hunebedstenen gezeten en tijdens de wetgeving erover zitten slapen of zitten lachen om de PVV of FvD.
  Hieronder weer een paar links, een over de wereldwijde natuurfenomenen en een hele lange video met onderwerpen als ophokken en een dubieus Brits bedrijf, de marxistische tiran van de WHO enz.
  Grootste sprinkhanenplaag in 50 jaar, overstromingen in Afrika. Midden en Zuid-Amerika en nu ook al dambreuk in Wisconsin: https://watchers.news/
  Een hele lange zit: https://www.youtube.com/watch?v=v4Sm98wDzy0&feature=youtu.be

 3. Beste mensen, ik ben bezig met een onderzoek naar zogenaamde complottheorieën. En wat de achtergronden van deze theorieën zijn, om ze om te zetten in een hypothese. Tot nu toe is de uitkomst dat mensen die complotgekkies genoemd worden de enige mensen zijn die verandering kunnen brengen, mits ze serieus genoemd worden en niet voor gek worden uitgemaakt. In het onderzoek komen alle zogenaamde complottheorieën samen en de lijnen lopen naar dezelfde daders en verantwoordelijken voor de wereld waar we nu in leven. Met een sombere toekomst voor de individuele mens en vrijdenkende individuen. Xander nieuws krijgt een hoax stempel van rechts haat blog en complotgekkies. En zo zijn er veel sites op de zwarte lijst van de propaganda machine. Ten onrechte, de uitkomst van het onderzoek naar zogenaamde complottheorieën is onvoorstelbaar. Ik beschouw mensen die sites zoals deze volgen, en behoorlijk wakker zijn, als vaste kern van de ontwaakte burgers.
  Ik plaats hier niets om te spammen, maar de hypothese is te volgen op de site van Niburu.co, onder de titel complot hypothese wake up call. In de wetenschap staat een hypothese tot deze is ontkracht.
  De eerste 3 delen staan er nu, deel 4 ligt klaar, aan deel 5 wordt gewerkt. In het nog te plaatsen deel 4 worden de covid symptomen vergeleken met een aantal bestaande zeldzame ziekten met een opmerkelijke oorzaak. Ik wil iedereen vragen om deze hypothese te delen. De uitkomst en mogelijke toekomst van de mensheid is angstaanjagend. Ontwaakte mensen zijn behoorlijk in de minderheid, dus probeer zoveel mogelijk mensen wakker te schudden, complotgekkies zijn we toch al. Zodra de mensheid door heeft wat er voor hen aan komt kan het tij gekeerd worden.

 4. N.a.v. Nieuw Begin:
  Frankrijk heeft nu miljarden (die ze niet hebben) uitgegeven om de stilgelegde corona-economie nog een beetje op poten te houden. Vandaar dat Macron hardop heeft gepleit voor de transfer-unie: elk land zal moeten bloeden voor de algemene malaise. Deze landen stonden er al wankel voor en hebben nu hun hele economie getorpedeerd vanwege corona. Het is nauwelijks te bevatten.

 5. In het FD van vandaag een opmerkelijke boekbespreking:

  Bert de Vries: ‘ Ontspoord kapitalisme ‘

  ‘De EU-lidstaten moeten terug naar een eigen munt’

  Als CDA-minister kreeg Bert de Vries de bijnaam ‘de Stofjas’. Dat kledingstuk lijkt hij op zijn 82e te hebben verruild voor een geel hesje. Want als het aan hem ligt nemen we afscheid van de euro, voeren we een ‘lichte vorm van protectie’ in en gaan aandeelhouders ‘terug in hun hok’. Hij schrijft het in zijn nieuwe boek ‘Ontspoord kapitalisme’.

 6. Ik weet niet of dit is toegestaan,maar ik probeer het gewoon.
  Ik had iets geschreven ergens op het internet,in het Engels.
  Dat wil ik hier ook delen.Bij deze.

  Verwijderd, zie siteregels, vertalen naar Nederlands. Dit hoort ook thuis op het Geloofsforum.
  Gelieve ook geen schuine strepen onder en boven uw posting te plaatsen. Mod.

 7. Misschien interessant voor iemand met meer ervaring en toegang tot de juiste informatie, maar…

  – Volgens een rapport van een paar jaar geleden geeft de griepprik 36% meer kans op infectie met corona (covid-19 valt hier ook onder).
  – De covid-19 ‘pandemie’ is in veel europese landen aan het licht gekomen eind februari (Italië) en maart. Dat is zo een beetje wanneer de griepgolf aan het dalen is.
  – In Italië was Lombardy één van de meest getroffen regio’s met griep. Zie https://www.thelocal.it/20200103/flu-outbreak-in-italy-should-you-get-vaccinated.

  Hetzelfde Italiaanse artikel schrijft ook:
  “Flu vaccines are recommended by the Italian health ministry for adults and children with certain health conditions, anyone aged over 65, and pregnant women due to the increased risk of serious complications caused by the virus, the ministry states on its website.”

  Mensen met ‘certain health conditions’ en ouderen (meestal met serieuze gezondheidsproblemen) zijn nou juist de meest getroffen groep als het gaat om Covid-19.

  Interessante vragen zijn:
  – Welk percentage van de overledenen die aan covid-19 worden toegeschreven hebben de griep vaccinatie gehad.
  – Als mensen die een griepprik hebben gehad 36% meer kans hebben op infectie met corona virussen, hoe zit het dan met risico op andere infecties?
  – Zou er een link zijn tussen griep vaccinaties en zogenoemde covid uitbraken?

  Opmerkelijk is dat een ander artikel van dezelfde nieuwssite () het volgende schrijft:
  “In very cold weather, people spend more time shut indoors and the dry air may make the mucous membranes of the respiratory tract more susceptible to infection.
  Meanwhile, droplets coughed up by patients could float around for longer in dry air shut inside rooms during cold weather.”

  Of te wel,
  1) door binnen te zitten wordt je meer vatbaar voor infecties
  2) wanneer je binnenshuis (over het algemeen drogere lucht dan buiten) hoest blijft alles en dus ook virussen en andere pathogenen langer rond zwerven door de lucht.

  Op https://www.researchgate.net/post/Is_Italy_counting_Flu_deaths_as_Coronavirus_deaths stelt iemand ook een interessante vraag over het tellen van overledenen en hoe het zit met overledenen aan griep.
  Deze vraagsteller verwijst naar een ander researchegate artikel/studie https://www.researchgate.net/publication/335066618_Investigating_the_impact_of_influenza_on_excess_mortality_in_all_ages_in_Italy_during_recent_seasons_201314_-_201617_seasons. Dat artikel/studie handelt over het aantal doden door de griep in de periode 2013 t/m 2017. Het aantal doden in deze periode, aan de griep worden toegewezen, varieert van ruim 7000 tot in de 24000 met een totaal van meer dan 68000. Het huidig aantal sterfgevallen aan covid toegeschreven is een kleine 32000.

 8. @Saskia:
  We kunnen al beginnen met zelf te reageren.
  Bijvoorbeeld op angstige werkneemsters die niet zien hoe ze gebruikt worden om verplichtingen aan allen op te leggen.
  Gisteren kon ik eindelijk, na 2 maanden, mijn bril gaan laten herstellen bij een belgisch filiaal van een néderlands bedrijf.
  Dit is, ingekort, de mail die ik richtte aan de Nl directie via de klantendienst van dat bedrijf:
  Beste directie ****,
  Op uw website staat:
  “Goed nieuws! Je bent weer van harte welkom in onze winkels.”
  Bij **** in de winkel te ******, in België ben je anders niet zo welkom!!
  Bij deze winkel worden de corona maatregelen, zoals de Belgische wet voorschrijft en bepaalt, niet gerespecteerd door de medewerksters.

  Ik wilde mijn bril laten repareren na 2 maanden.
  U begrijpt dat ik ongeduldig was om dit eindelijk te laten repareren, trouwens een klein werkje van een minuutje!
  Er bevond zich 1 klant in de winkel en twee medewerksters.
  Eerst werd mij al op een geïrriteerde toon gevraagd of ik een afspraak had – neen dus, ik kwam nog net op tijd voor sluitingstijd.
  Dan eiste de medewerkster dat ik een mondmasker moest dragen.

  Op mijn weerwoord dat dit niet wettelijk verplicht was én dat ik de afstandsregel respecteerde, en kon respecteren aangezien er plaats genoeg was met maar 1 andere klant aanwezig, begonnen beide medewerksters hysterisch te schreeuwen dat een mondmasker in hun winkel wél verplicht was.
  Waarop ik vroeg vanaf wanneer ***** het Belgisch beleid bepaalt en de wet stelt?
  Daarop weigerden zij om mijn bril te repareren en werd ik onbeschoft de deur gewezen!!
  Noemt men dit bij een filiaal van *******klantvriendelijkheid?
  Ik herinner u graag aan wat u vraagt aan de klanten:
  Citaat:
  “Dit vragen we van jou:
  Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en elkaar.
  Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  Kom zoveel mogelijk alleen of met maximaal met 1 persoon.
  In de winkel kunnen we 1 klant (met max. 1 begeleider) verwelkomen per medewerker.
  Wacht in het aangegeven gedeelte.
  Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  Raak alleen het product aan dat je nodig hebt.
  Betaal met pin en bij voorkeur contactloos.
  Volg altijd de instructies op van onze medewerkers.”
  Einde citaat
  Een afspraak maken is dus ook niet verplicht zoals de medewerksters insinueerden en niemand kan mij verplichten om mijn handen te desinfecteren, persoonlijke hygiëne kreeg ik overigens met mijn opvoeding mee.
  En ik vermoed niet dat die instructies van uw medewerksters aan klanten om op te volgen, onwettig mogen zijn.

  Ook uw *******medewerksters hebben zich te houden aan de WET en de WET zegt dat een mondmasker NIET verplicht is, behalve op het openbaar vervoer/scholen en plaatsen waar de afstandsregel van 1,5 meter niet kan gevolgd worden.
  De winkel in ******* is géén openbaar vervoer of school én de afstandsregel is er perfect op te volgen!
  Er is dus geen enkele reden om van klanten te eisen (!!) een mondmasker te gebruiken om bediend te kunnen worden.

  Ter uwer informatie:
  In België gelden de volgende corona maatregelen betreffende winkels/handelszaken:
  Vanaf 11 MEI
  De regels rond social distancing moeten kunnen worden gegarandeerd.
  Het is VERPLICHT om een mondmasker te dragen, Enkel op het Openbaar Vervoer en op School.
  Mondmaskers zijn énkel verplicht op het openbaar vervoer, stations en platformen en op scholen voor leerlingen vanaf 12 jaar. Ook op het werk, áls de afstandsregels niet kunnen worden gerespecteerd, moet je een masker dragen.

  Dus ùw medewerksters moeten mondmaskers dragen op het werk ALS de afstandsregels niet kunnen gerespecteerd worden…hetgeen dus niet van toepassing is want de afstandsregels kunnen wél gerespecteerd worden.
  De afstandsregel voor de Klanten kan ook Perfect gegarandeerd worden als er telkens maar één of maximum twéé klanten of op afspraak in de winkel aanwezig zijn en door het bord aan de ingang andere klanten gevraagd wordt om buiten te wachten.
  Uw medewerksters hebben dus noch de bevoegdheid noch het recht om het dragen van een wettelijk niet-verplicht mondmasker te verplichten aan uw (betalende!) klanten in filialen van ****.
  Nu ben ik benieuwd welke reactie ik zal krijgen van de directie van dit bedrijf, tenslotte zijn filialen, zelfs met geranten, een uithangbord voor een bedrijf en de reputatie.

  Dus, Saskia: dit kunnen wij als burgers doen: protesteren als angstige werkneemsters ons niet-verplichte mondmaskers pogen op te leggen om bediend te kunnen worden.
  Oh, ja, en afhankelijk van hun antwoord overweeg ik ook nog een klacht neer te leggen voor het schenden van de corona maatregelen, het afdwingen van wettelijk niet-verplichte mondmaskers door een privébedrijf om bediend te kunnen worden als klant.

  Oma, gelieve max. 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels, aangepast. Mod.

 9. Computers kunnen goed rekenen en data verzamelen. Maar een computer zal nooit begrijpen wat liefde en vriendelijkheid is. Daarom moeten we nooit toestaan dat computers ons leven gaan dicteren, want het enige dat die rekenmachines kunnen bedenken is kille, harde en koude regels.
  Dat mag ons niet gaan domineren. Dan verdwijnt de ziel uit het samenleven.

 10. De derde wereldoorlog is NU bezig, de strijd om de vrijheid:

  https://www.youtube.com/watch?v=i4IEJIXD7lY

  Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur:

  https://www.youtube.com/watch?v=i4IEJIXD7lY

  Ook de toespraak van onze koning op de lege Dam in 020 was een farce! Waarom? Omdat de koning samen met premier Mark Rutte maar 1 telefoontje leven te plegen om de krankzinnige lockdonw op te heffen! Want denk alleen maar aan het feit dat jongeren worden beboet voor 390 euro omdat die jongeren te dicht op elkaar zitten ( de 1,5 meter afstand niet ‘respecteren’) en dan tegen de GRONDWET in beboet worden door handhavers. Dit is geen geen rechtsstaat maar een politiestaat gedrag en daarom is ‘onze’ regering ook acuut van plan de zogenaamde noodverordeningen ( gebaseerd op ‘modellen’ van een virusuitbraak en de verspreiding ervan en niet op keiharde cijfers! ) om te zetten in blijvende wetgeving!

  De Jensen show #156

 11. @Janus schreef: 04/05/2020 om 3:09 pm Bedankt voor de links
  Vrijheid is het grootste goed maar wordt in NL. graag ingeleverd voor een gevoel van veiligheid. Eenzame opsluiting is een “misdaad” en dan is de politieke wereld te klein. Heel vaak kan het niet anders, ook door bezuinigingen doorgevoerd door diezelfde politiek. Hoe zouden de eenzaam opgesloten ouderen zich nu voelen? Hoe kan men een demente oudere uitleggen dat hij niet in de gevangenis zit als deze niemand mag zien. Hoe harteloos is het om deze mensen eenzaam te laten sterven? Hoe harteloos is het om zorgpersoneel met te weinig bescherming naar hun werk te laten gaan? De politiek kan daar geen antwoord op geven, zij hebben hun hart ingeruild voor geld , pluche of veel schoenen. En de man op volksgezondheid lijdt aan de gekke schoenenziekte met alle gevolgen van dien. De minister van rechtsbescherming vindt het nodig om een noodwet te maken waarmee hij de vrijheid van een ieder kan beperken. Voelt men zich daardoor veiliger? Net zo veilig als de burger in WO2 die wij net herdacht hebben, die door dit soort wetten afgevoerd kon worden als dwangarbeider, medisch proefkonijn, etnische minderheid zoals Jood of zigeuner, of als gehandicapte nutteloze mens? Ik denk dat men nu zo achterlijk geworden is dat er eerstdaags een paar (7) nationale feestdagen met spelletjes uitgeroepen zullen worden voor de “h e l d e n” van de regering (lange neus trekken, weglachen, grote plassen pissen en er mee wegkomen), eerste kamer (weg kijken), tweede kamer (buitensluiten, op de handen zitten), raad van state (de vele wegen naar sharia leiden), hoge raad (deeltjes zoeken van CO2 en stikstof), rivm (aannemen en grafiektekenen) en urgenda (bomen kappen, fikkie steken, varkens en kippen ruimen).
  De meerderheid van de Nederlanders is niets veranderd hij verraadt zijn medeburger via een kliklijn en nog even dan wordt klikken nog beloond met 7,50. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? De mens kan niet tegen vrijheid hij leeft liever in een maatschappij van onwetendheid met de daarbij behorende schijnveiligheid. Dat is ook wat Israël overkwam in de woestijn toen ze weer terug wilden naar het bekende van Egypte, maar wel zonder vrijheid.
  Op Wit Rusland na leven we in Europa in zgn. democratische landen. En voor een gevoel van veiligheid zijn de VN en EU met hun verdragen opgericht. De landen konden er uit eigen vrije wil lid van worden. In de loop der jaren is er wat in het bestuur van de VN en EU geschoven. Langzaam begonnen maar steeds sneller bepalen niet door de burger gekozen individuen het beleid. Hierbij worden ze vaak gesponsord door mensen als Soros, Gates en andere “filantropen”. Het voorzitterschap van mensenrechtenafdelingen is in handen van landen die er een andere visie op na houden dan de westerse landen. Welke rol speelt de religie hierin? De islam wil wereldhegemonie van een stroming binnen de islam, dan zou er wereldvrede heersen. Iedereen onderdrukt onder de barbaarse wetten van Mohammed die bijna hoger is dan Allah. Dan is er het christendom met als grootste stroming de Rooms Katholieke Kerk maar die stiekem de leiding heeft over de Wereldraad van Kerken, in het verleden middels de inquisitie net zo barbaars als de islam. En dan is er nog het Hindoeïsme en Boeddhisme. En de RKK heeft het op zich genomen om de voortrekker te zijn van één wereldreligie. Wat hebben deze drie “keizerrijken” gemeen? Men kan er niet meer uit. Dus men heeft vrijwillig zijn vrijheid opgegeven voor een vorm van slavernij. Maar welke van die drie is nu eigenlijk de grote tiran en stuurt de overige twee aan?
  De antwoorden zijn te vinden in de links en als men de lijn doortrekt komt men uiteindelijk in Babel aan in de tijd van Nimrod toen vele godsdiensten ontstonden.

  Beelden van de RK-Kathedraal in New York getuigen de foto’s van christendom of satanisme?: https://duckduckgo.com/?q=“bibliotecapleyades”+st+john+cathedral+new+york&norw=1&t=ffnt&atb=v139-1&iax=images&ia=images

  Achtergrond informatie en sinistere beelden van de RK-St. John Kathedraal: Er zijn wat sculptuur wijzigingen m.b.t. gebeurtenissen in de toekomst (2001) gedaan in 1997, het jaar dat ook vliegveld in Denver ook zo sinister geopend werd, https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar11.htm

  De Indiase Vimara; tempel minuut 2:08 in video: https://www.youtube.com/watch?v=0nK-45feXGc
  Waarschijnlijk met een hele grote korrel zout te nemen, maar toch … Als men de torentjes van veel kathedralen bekijkt hebben ze allemaal iets weg van oude tempels in India. En van India naar Zoroaster in het Babel van Nimrod. Let eens op de torentjes van diverse kathedralen.
  De Nazi Bell: https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingobjects102.htm
  Zou dr. Farrell toch gelijk hebben?: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm

  Info over de Kennedy’s: https://www.ellaster.nl/2020/04/11/robert-f-kennedy-jr-uit-zware-kritiek-op-vaccinatie-agenda-van-bill-gates/
  De heilige B. Gates: https://www.nowtheendbegins.com/bill-gates-insane-quest-sterilize-depopulate-world-revealed-video/

  Ziet naast bovenstaande de toekomst er rooskleurig uit?: https://watchers.news/
  5 mei j.l. Zware regenval veroorzaakt dodelijke overstromingen en aardverschuivingen in Rwanda;
  4 mei j.l. grote overstromingen zetten 22000 huizen op West Java onder water;
  5 mei j.l. De grote Aziatische hoornaar komt ook al in Frankrijk en andere delen van Europa voor. Hij is bekend als wapen in het MO toen Israël Kanaän introk. Er was ook sprake geweest van sprinkhanen, zou de geschiedenis zich herhalen?
  6 mei 2020 Opwarming van het oceaanwater de grote schuld van de mens: 3 staten hebben aan de westkust van de VS onderwater schoorstenen …

 12. De aardappelen liggen weg te rotten in de schuur.
  De aardappelboer ontvangt het geld vanuit de belastingpot.
  Dat is de gruwelijke metafoor van de huidige situatie.

 13. Het is verbazend hoe weinig mensen beseffen wat economie betekent. Alsof stroom zomaar uit het stopcontact komt. Alsof voedsel zomaar in de supermarkt ligt. Alsof de kachel zomaar brandt. Alsof de dijken zomaar sterk zijn. Alsof ziekenhuizen zomaar kunnen bestaan. Alsof vervoer er zomaar is. Alsof politie en brandweer er zomaar vanzelf zijn, gratis en voor niks. Alsof geld iets is dat zomaar uit de lucht komt vallen. Alsof een overheid zomaar alles kan geven. Alsof iedereen gratis wil werken. Absurd.

 14. Agriculteur, natuurlijk is er veel aan te merken op wat er in de financiële wereld gebeurt. Speculeren met bezit en geld van anderen. Opgeblazen aandelenhandel. Economische cijfers die een abstracte wereld aan het worden zijn in een luchtledige.
  Maar wie zijn wij dat we denken met grote penseelstreken de situatie even te kunnen schetsen?
  Tal van mensen zijn gewoon bezig hun brood te verdienen: vooral het middenkader is de ruggensteun van de welstand en de welvaart. En dat moet in vrijheid kunnen waarbij mensen hun eigen leven bepalen zonder jouw belerende vinger of die van een linkse overheid.
  Dat zgn. “uitputten” van de aarde is een vals beeld.
  De aarde heeft er geen last van als we delfstoffen opgraven. Vegetatie, flora en fauna, groeien elke keer weer opnieuw, dat is een wonder.
  Het alternatief is een Venezuela-model (een land dat rijk had kunnen zijn als Dubai). Dat wordt een leven waarin gebrek, armoe, onkunde, geldontwaarding, rechtsonzekerheid, leugens en immoraliteit voortdurend de boventoon voeren, elke dag maar weer. Dat is uitermate naargeestig.

 15. Amo,

  Ik ben er van overtuigd dat onze oude economie, zoals we dat kennen of kenden zijn tijd heeft gehad. Naar mijn gegevens is de staatsschuld steeds verder gestegen, maar ook zijn consumenten steeds meer gaan lenen. Geld lenen om spullen te kopen. Spullen die ze helemaal niet nodig hebben of maar in beperkte mate. En als er dan spullen worden gekocht dan zijn deze niet duurzaam geproduceerd en hebben ze een lage levensduur. Andere beschrijving is: goedkope troep wat binnen korte tijd kapot gaat en dan ook niet meer te repareren is. Maat dit alles is wel goed voor de economie.
  Zoals ik het zie is de oude economie eigenlijk een soort verslavend systeem. De economie moet elk jaar groeien anders gaat het niet goed met de economie, het BNP moet elk jaar groeien anders gaat het niet goed met een land. Een bedrijf moet elk jaar meer winst maken anders worden de aandeelhouders ongelukkig. Die verslaving van die systemen worden m i gevoed door leningen, de leningen van consumenten stijgen, de staatsschuld is niet bepaald zo maar even weg te moffelen.

  Natuurlijk roepen heel rijke mensen dat zij ook mensen werk verschaffen. Dat lijkt me logisch want wat anders ga je zeggen?
  Ja, ik verdien heel erg veel geld over de ruggen van werknemers en het mooie is dat ik niet eens belasting hoef te betalen?
  Want het is bekend dat bv Nederland belastingparadijs nr 1 is voor heel grote en rijke bedrijven zoals Amazon, Google enz.
  Leveren die ons veel werk op? Geen idee maar het zal niet heel erg veel zijn.
  Leveren ze veel belasting op? Nee, want daar hebben we in Nederland een speciale regeling voor.
  Ik heb geen idee hoeveel omzet en winst deze hele grote bedrijven in Nederland maken maar ik weet wel zeker dat als ze daar gewoon, zoals iedereen in Nederland tegen een gewoon tarief belasting gingen betalen we in Nederland een hele vracht IC bedden konden hebben en in elke provincie gewoon een provinciale mondkapjesfabriek, gewoon omdat het kan. Het huidig economisch model werkt alleen voor de heel erg rijken, zij spinnen daar garen bij.

  Daar gaat het verkeerd. Dat moet veranderen, Het economisch model is over zijn houdbaarheidsdatum heen, want we kunnen simpelweg niet verder groeien omdat onze aarde dat niet aankan. En we kunnen niet ergens een andere aarde zomaar even koloniseren of grondstoffen van verder weg lenen. We zullen het moeten doen met de aarde die we hebben.
  En volgens mij kan dat.
  Maar dan zal er veel moeten gaan veranderen, vooral wij mensen zelf. En natuurlijk de door ons bedachte systeem genaamd economie.
  Dat opnieuw creeeren van een nieuwe wijze van werken zal nog wel een tijdje op zich laten wachten maar uiteindelijk zal het m i gaan gebeuren en komen we inderdaad in een situatie terecht zoals ik hiervoor al eens schetste.

 16. Saskia 9:17 u.
  U vraagt: “Kunnen we hier alsjeblieft een MASSALE Actie ondernemen met zijn allen en in protest gaan?”
  U bedoelt met die vraag dat dit het eerste is waarmee ú zich gaat inzetten om die ‘massale actie’ op touw te zetten?
  Of vergis ik mij, namelijk dat u die vraag tot anderen richt met de bedoeling dat die ànderen zich zullen gaan inzetten om invulling te geven aan uw wensen?

 17. @ Saskia 9:17 PM, op 27/4. Ik ben het volledig met U eens. Maar, het totale Nederlandse zombie-volk, gaat helaas niet in actie komen, vergeet U dat maar. Ik heb enige ervaring, in de jaren ’80 van de vorige eeuw gingen mensen, wel de straat op met honderdduizenden om te protesteren tegen de plaatsing van Pershing en Kruisraketten. Op aandringen, van de vakbonden, de socialistische partijen, sommige kerken, en vakbonden. Was daar zelf toen bij. En zie nu, in 2011, was ik nog bij een demonstratie op Koeweide tegen het kabinetsbeleis, georganiseerd door de PVV, amper 250 mensen! En daar lacht men om in de Tweede Slaapkamer. U heeft gelijk, nogmaals, maar ik betwijfel of uw oproep ook maar iets uitwerkt.

 18. Saskia,
  Dar zei de Zweedse epidemioloog Johan Giesecke ook. Hij zegt dat je in China mensen tegen hun wil kunt opsluiten, hun flats kunt vergrendelen, mensen overal in de gaten kunt houden, willekeurig beslag kunt leggen op bestaansmiddelen en mensen in bestelwagens kunt afvoeren tegen hun wil.
  Maar hij zegt duidelijk dat dit in een democratie niet moet kunnen! Voor dat stelsel hebben we hier gekozen en dat moet je dus zoveel als mogelijk respecteren. Die beginselen van persoonlijke waardigheid en vrijheid mag je in een democratie niet maar even opzij schuiven. Er moeten afwegingen van proportionaliteit worden gemaakt. En dit virus blijkt geen killer-virus dat wild om zich heen slaat en dus kun je stellen dat we niet in een extreme noodsituatie zitten!
  Wat wordt bevestigd door wetenschappers van naam.

 19. Mensen, hebben jullie in de gaten dat onze regering, zonder onze toestemming, met grote spoed wetten aan het doorvoeren zijn wat onze grondwet COMPLEET NUTTELOOS zal maken? De grondwet is er om onze mensenrechten te beschermen, om ons te beschermen tegen een corrupte overheid. En aangezien onze overheid nu extreem corrupt aan het raken is, onze mensenrechten diep schendt, ons kapot aan het maken is en ons constant VOORLIEGT, komen onze rechten hen even niet zo goed uit, dus wijzigen ze het gewoon even, zodat we geen rechten meer hebben. Hallo, Zijn WE WAKKER???

  Wat heb je aan mensenrechten als deze niet meer gelden? Wat heb je aan wetten als deze te pas en te onpas gewijzigd worden? We hebben toch helemaal geen houvast meer? Wanneer gaan we in protest, massaal in protest? Als we dit nu niet doen, is het gedaan met onze mensenrechten, kunnen we onze rechten niet langer meer afdwingen, dan zijn we belandt in een corrupte politiestaat waarin agenten het recht hebben onze huizen binnen te dringen, waarin we niet meer als mens mogen leven, niet meer buiten mogen komen. Hallo? Zijn we wakker?

  Kunnen we hier alsjeblieft een MASSALE Actie ondernemen met zijn allen en in protest gaan? Over enkele weken al is deze wet definitief, we hebben geen tijd meer te verspillen!

 20. Het wordt lachwekkend: Waarom wordt de economie gesloopt? Was het nodig die lock down? Waarom zijn honderdduizenden mensen in problemen geraakt? Waarom staan 150.000 bedrijven op de rand van faillissement?

  De Jensen show 149 De strijd voor de vrijheid dag 10
  (Met de magistrale muziek van Soldaat van oranje)

 21. Bravo amo,
  Mooi jou pleidooi, zeker voor mensen met oogkleppen op, die alles slikken.
  Of het beter wordt na de corona? Als het aan mensen als jou licht niet! En met de economie, die licht al lang op z’n reet. Eerst moest de euro er aan te pas komen om het af te wenden. Dat is al 19jaar geleden. Het gevolg!!!
  54.000.000.000.000.€ Europese staatsschuld. Is dat niet een mooi economisch resultaat?
  En wie profiteert het meest van ons opgebracht belastinggeld. Goed geraden!!!
  Het zijn die geen, die geen belasting betalen. Die verstoppen hun geld ergens anders, zodat de staat er niet aan komen kan. Maar wel in Nederland hun luxe jacht laten bouwen. Nou ja dat brengt nog wat BTW op. En het houdt nog enkele oost Europese werkslaven van de weg. En de Nederlandse ” Jan met de pet”. Die daar amper een roeiboot aan overhouden. En die zouden ook nog een vast maandelijks bedrag weg geven, aan goede doelen, voor onder de armen “de linker en rechter”.
  Venusueelse toestanden? Hou toch op. Op de gezondheidszorg hebben ze zich dood gespaard (blijkt nu pas met de Covid 19 “.
  Schoon water, staat toch ieder mens toe. Nog even en dan hebben Coca Cola en co het in hun bezit en dan kunnen die kleinen van dorst omkomen ( maar dan hebben ze geen corona meer nodig ).
  Afvalverwerking, laat me niet lachen, dat is toch de nieuwe melkkoe. Zwemmen in een zee van plastic. En in Afrika stikken ze er in, alles voor onze economische groei. “Foei”.
  Europese witte boordcriminelen hebben al lang de macht over genomen.
  Rijkdom geeft ook mogelijkheden, sorry, daar hadden het al over.
  Belastinggeld om onderzoekers hun zakken te vullen. Of die behoeftigen daar mee zijn geholpen??? nee dus.
  Beste
  amo , is de plank nu al een splinter geworden???
  “Verbeter de wereld, maar begin bij je zelf”, en laat het niet aan de regerings lijers over.

  ps. Geef mij maar die BIO agriculteur!!!

 22. Agriculteur,
  Het gevaar ligt op de loer dat we een karikatuur maken van het pre-corona-tijdperk. Alsof nu alles beter wordt, terwijl de economie aan het instorten is? En bedenk dat ‘economie’ niet een groot bedrijf ergens ver weg is. Economie is de dagelijkse mogelijkheid uw brood te verdienen, zonder van belastinggeld te hoeven leven.
  Ook voor corona kon u een bescheiden leven leiden als u dat wilde. U was vrij geld weg te geven als u dat wilde.
  Ik zou werkelijk niet willen dat we hier het Venezuela-model gaan krijgen, want dat is rampspoed op werkelijk alle terreinen (ziekenhuizen, water, stroom, afvalverwerking, criminaliteit enz.)
  Rijke mensen zorgen ook voor werk; denk aan al die eenvoudige vakmensen die kunnen werken aan de superjachten, hier in Nederland. Of denk aan het bedienend personeel dat een bestaan kan opbouwen vanwege het werk in de luxe hotels.
  Rijkdom geeft ook mogelijkheden, b.v. via de belastingen. Er komt geld beschikbaar voor belangrijk onderzoek en het ondersteunen van de behoeftigen.

 23. Ik zou graag willen zeggen dat ik blij ben dat mijn automonteur de bijbelteksten kent.
  Maar ik zie ook graag dat hij goed onderwezen is in zijn vakgebied.
  Zo sta ik een beetje in de virus-discussie.

 24. Even lachen lieve mensen, top entertainment met Martin van Rijn en KLM baas- Pieter Elbers ( lees vooral de comments ha ha ha:)

  Kijk ze staan. Martin van Rijn was alleen zijn ‘joehoe kijk hier sta ik welkomstballon’ vergeten, dat was wel erg balen. En Pieter Elbers wilde nog een paar euro in een van zijn eigen spandoekautomaten gooien, maar dan moest hij omlopen en daar had hij geen zin in. Van Rijn en Elbers kwamen 800.000 mondkapjes welkom heten. Want MOOI, dacht Martin van Rijn, daar moet ik bij zijn, en dan nodigen we de NOS, fotoboer ANP en ochtendmakkers WNL uit, want dan ziet iedereen dat Martin van Rijn op Schiphol is om mondkapjes in ontvangst te nemen!

  https://www.geenstijl.nl/5153028/foto-s-mediageile-martin-van-rijn-komt-hoogstpersoonlijk-mondkapjes-ophalen/#more

 25. Aan agriculteur.
  Prima gedachte, precies de spijker op z’n kop.
  Ik hoop dat jouw gedachten vele mensen aan het denken zet.
  en niet alleen denken, maar er ook iets positiefs mee doen

 26. Reflecties van een eenvoudig man

  Mensen voelen zich misschien gevangen in hun huizen en appartementen … maar ze kunnen ook weer samen zingen, elkaar helpen en een gevoel van gemeenschap voelen. Mensen zingen samen !!! Het raakt me diep!

  Voor veel mensen kan het beperken van het luchtverkeer leiden tot ontneming van vrijheid en professionele beperkingen, … maar het kan ook zijn … dat de aarde ademt, dat de lucht kleurt en dat de kinderen in China hebben voor het eerst in hun leven een blauwe lucht zien.
  Kijk naar de lucht vandaag, het is kalm en blauw geworden!

  Het sluiten van kleuterscholen en scholen kan voor veel ouders een enorme uitdaging zijn, … maar het kan ook zijn dat veel kinderen de kans hebben gekregen om uiteindelijk creatief te zijn, meer autonoom en vertraagd. En ouders kunnen hun kinderen op een nieuw niveau leren kennen.

  Onze economie kan grote schade ondervinden, maar het kan ook zijn dat we ons eindelijk realiseren wat echt belangrijk is in ons leven en dat constante groei een absurd idee is van de consumptiemaatschappij. We zijn marionetten van de economie geworden. Het was tijd om eens te voelen wat we echt nodig hebben.

  Dit kan voor u enigszins overweldigend zijn, maar u kunt ook denken dat er in deze crisis een kans is op een langverwachte verandering,
  – die de aarde laat ademen,
  – onze kinderen in contact brengt met lang vergeten waarden,
  – onze samenleving enorm vertraagd,
  – de geboorte van een nieuwe vorm van samenleven,
  – de uitstoot van schadelijke stoffen is ten minste een tijdje verminderd,
  – en ons laat zien hoe snel de aarde klaar is om te beginnen met regeneratie

  We zijn geschokt en angstig omdat we het niet zelf wilden doen.
  Maar het gaat over onze toekomst,, de toekomst van onze kinderen!

 27. Wat is dat eigenlijk met al dat wc papier??
  wat loopt iedereen nou allemaal te sjouwen met wc-papier eigenlijk??
  Als je iets schoon wil maken doe je dat toch gewoon met een doek??
  Eten kan je toch ook gewoon nog kopen??

  Ik weet niet wat die mensen allemaal in hun hoofd halen hoor.
  1e levensbehoefte: Wc-papier (al dan niet met puppies motief)

 28. dames en heren
  beseft u wel dat als! amerika een inslag veld wordt van een meteorieten storm…….

  (vernietiging van nieuw babylon, land met vrijmetselaar grondvesten=baal vereering)

  aan het gehavende land te zien , plus de laag inwoner tal, toen columbus aan wal ging, is het in het verleden vaker gebeurt, golf van Mexico is een inslagkrater

  ……….dat aan de andere kant van de wereld,
  Israël de veiligste plek op aarde is, gelegen aan een binnenmeer met twee natuurlijke golfbrekers, Europa en Afrika
  Das fijn bij een tsunami

  Daarom moet Jeruzalem de nwo hoofdstad van de wereld worden, volgens Gods menselijke vijanden

 29. @Dewevoga, al járen een trouwe lezer van Xander zijn berichten.
  Waarom ik graag meer zou willen lezen over Qanon, heeft te maken met hoe er op dit moment enorm veel meldingen gedaan worden op het platform Tiktok.
  Hier komt idd pizzagate ter sprake maar gaat de aandacht vooral uit naar #Safe the Children.
  Vrouwen en kinderen die uit de Dumbs (tunnels) gered worden.
  Die in verschrikkelijke staat verkeren en medische hulp nodig hebben.
  Bekende personen “beschuldigd” worden deel uit te maken van deze verschrikkingen.
  Trump die in speeches het ook over deze reddingen heeft.
  Een greep uit de aandacht die er op dit moment is.
  Groet Charis

 30. De VERBODEN LINK Civid-19 5G

  David Icke werd eergisteren geïnterviewd door het mediaplatform London Real. Veel mensen keken het interview live, maar het werd een minuut na afloop direct verwijderd door Youtube. Er is nu een totale David Icke-block op sociale media en het is daar ook verboden om de link te leggen tussen COVID-19 en 5G.

  https://jensen.nl/het-interview-dat-je-niet-mag-zien-van-youtube
  (Engelstalig 2u 33 min

 31. Heeft iemand een idee waarom de site van Fenixx uit de lucht is gehaald? En of deze danwel andere niet extreem-linkse sites straks de volgende zijn?
  Het viel me op dat de site verdween een dag nadat er een uitgebreid bericht over hydroxychloroquine hadden gepubliceerd

 32. Janus schreef: 08/04/2020 om 11:07 pm
  Bedankt voor de link. Dit bericht betreft een artikel van 3 april. Volgens de X22 reports van de afgelopen dagen staat er op dit gebied op stapel de komende dagen. Trump had het er over dat er militairen getrained waren om in tunnels te vechten, iets wat sinds 1917 niet meer voorgekomen was.
  En gisteren nog even het NONjournaal gekeken, maar geen nieuws over de cycloon Harold of de record hoeveelheid sneeuw die gisteren in Noorwegen gevallen is. ’t Is trouwens rustig op het klimaatfront. Alleen Timmermarx wil zijn honderden miljarden. En iedereen die voor de EU is moet eens nadenken over de schulden waar zij de toekomstige generaties mee opzadelen. Diezelfde mensen vinden het opgeven van hun privacy en v r i j h e i d geen probleem vanwege hun veiligheid. Maar wie heeft hun veiligheid in gevaar gebracht?
  Vroeger werd men immuun door het doormaken van ziektes, ja en daarbij vielen slachtoffers. Nu wordt men gefacineerd zodat men weerstand krijgt die afneemt, zodat men deze weer moet toedienen want anders is men niet beschermd. En ook door facinaties vallen slachtoffers. Maar dat wordt gebagatelliseerd. En ouders kunnen het hun kinderen niet uitleggen zo geindoctrineerd zijn deze. Ook heeft men niet door dat door al het “outsourcen” alle productie faciliteiten verdwenen zijn. Dus ook de bedrijven die de medicijnen produceren. Als er niet gewerkt ordt raken de voorraden op. Hoeveel voorraden zijn er nog voor mensen die medicijnen nodig hebben voor een chronische aandoening. Daar hoort men de MSM niet over, want paniek.
  En dan de verwachting dat de Messias deze Pesach/Pasen komt zou ook wel eens voor een flinke verwarring kunnen zorgen. Misschien horen we wel dat hij hier of daar is opgedoken. Men is gewaarschuwd er niet in te trappen, maar het zou de aftrap tot een nare periode kunnen zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=4ChyaFhvGB4

 33. “VLUCHTEN”
  Vluchten, maar waar naar toe???
  vroeg de haas aan de koe.
  naar oost, naar west?
  daar is het ook niet best.
  naar noord, naar zuid?
  het maakt niets uit.

  ’t Is cru gezegd,
  ze hebben ons aan de ketting gelegd.
  Dat doe je nog niet met ’n hond,
  maar voor de mens is niks te bond.
  Opgesloten in je kooi,
  dat is mooi !!!
  En klappen op het balkon,
  maar wel met de muilkorf om.

  Gele hesjes en al die boeren,
  die zomaar naar Den Haag gaan toeren.
  Scholieren op de straat,
  dat is niets voor “Vadertje Staat”
  Al dat gekrakeel, dat was te veel.
  Dus waren ze niet te beroerd,
  en hebben ze ons de mond gesnoerd.

  Kijk naar de Chinezen, die hebben het bewezen,
  hoe je de massa moet beheren.
  Daar kon Europa wat van leren.
  Vrij staan of gaan, is vanaf nu gedaan.
  En om het af te ronden,
  hebben ze al de bewegings-app uitgevonden.

  Maar de beste stuurlui staan aan wal,
  ministers en hun bazen, in dit geval.
  Die staan weer te bazuinen
  en met miljarden te struinen.
  En wie zal dat betalen, ’t zijn de kleine waar ze ’t halen.

  Gespaard, voor wie, voor wat? voor later !!!
  tot je lippen in het water.
  En heb je op de bank nog wat staan,
  komt er wel de fiscus aan.

  Zo komt menigeen van de wal in de sloot.
  En vele landen in de goot.
  Daar aangekomen, is er nog geen mondkapje te erven.
  Dan ben je gedoemd om te sterven.

  En voor de laatste eer,” Vluchten kan niet meer”.

  noot van de schrijver; lees ook het artikel op Xandernieuws van Ben de Zak.

 34. @Charis schreef: 07/04/2020 om 4:47 pm
  Er is in de commentaren al zo veel geschreven over de Cabal en Qanon dat het zo langzamerhand bekend zou moeten zijn. Als men er iets over wil weten moet men zelf ook op zoek gaan maar dat kost moeite en tijd dus laat men dit liever aan Xander over. Wat ik wel interessant vind aan de naam van Qanon is de eerste letter. De Q van quelle (bron) was de bron waaruit de evangelisten Mattheus en Lucas hun materiaal geput hebben. En nu is Q de bron van gecodeerde aankondigingen.
  X22 report zend 6 dagen per week een video de wereld in met mogelijke gebeurtenissen waarin Q een aankondigende rol speelt. Het doel is om mensen bewust te maken dat ze bespeeld worden door de media en dat er wat te gebeuren staat. Het gaat langzaam, maar de huidige tijd laat zien dat er snel paniek uitbreekt als er iets gebeurt waar de media in het “verleden” niet over bericht heeft en ze er nu bijna per uur de mensen mee gek maken via hun nieuwsuitzendingen. Het is een kijkcijferkanon geworden en als men even wacht komt de volgende er al weer aan: voedseltekorten of een nieuw gat in de ozonlaag boven Groenland. Weer een belasting verhoging en zij worden / zijn opgelost. Het gat in de ozonlaag vanzelf en het voedseltekort door chemisch gemodificeerd en geproduceerd voedsel en gekweekte insecten als vleesvervanger. De onheilsprofeet, die voorspelde dat er geen global warming goodness (sneeuw) meer zou vallen en dat de Noordpool rond 2016 ijsvrij zou zijn, heeft in deze industrieën geïnvesteerd. Ook op IJsland zouden alle gletsjers verdwijnen door gebrek aan sneeuw en door de opwarming (beelden van een gletsjerbegrafenis door NPO uitgezonden) maar gaan eens kijken bij watchers.news, anderhalve meter sneeuw gevallen op 1 dag, 6000 aardbevingen vanaf 1 januari en vulkanen die op uitbarsten staan. Kijk eens bij data gegevens over opwarming hieronder. Vuurballen die wereldwijd gezien worden, zelfs over Nederland 6 en 7 april. Daar ik geen nieuws meer kijk weet ik niet of dit door de NPO is uitgezonden. Zo kan ik nog even doorgaan, maar wie opent alle links om dan het nieuws te checken? Ik niet, maar selecteer. De link hieronder over de “Blue church” (Engels) uit 2017 zal bijna niet gelezen worden.
  Latest X22report niet de a maar de b: https://x22report.com/ + tab met laatste Q post.
  Ozonlaag, IJsland of vuurballen toekomstige slechte oogst door vorst: https://watchers.news/
  Opwarming of afkoeling? Durf de hele pagina te bekijken: https://electroverse.net/the-dmi-admits-it-wrongly-reported-greenlands-record-warm-temperature-this-summer/
  Blue church massa manipulatie: https://medium.com/deep-code/understanding-the-blue-church-e4781b2bd9b5

 35. Er lopen twee zaken te veel door elkaar. Eerst is er het virus en het veronderstelde besmettingsgevaar. Daarnaast zijn er de maatregelen van de overheid. Veel paniek ontstaat m.i. door het laatste.
  Bij klimaatverhalen lopen ook altijd de thema’s vervuiling en CO2 slordig door elkaar. Het zijn echter twee verschillende zaken.
  En als mensen over evolutie beginnen, is het denken eveneens vaak niet zuiver. ‘Overleven’ en ‘aanpassen’ is niet hetzelfde als evolutie.

 36. Het ministerie WHO van de NWO laat haar ware gezicht zien de staat Israël is vervangen door ‘Bezet Palestijns Gebied’. Ik ben reuze benieuwd wat daar van de kansel over verteld wordt. Men zou er een prachtige preek over kunnen houden, maar ja Pasen komt er aan past niet in de agenda. Onze staatsmedia geven er ook geen ruchtbaarheid aan. Wel was het belangrijk om nog even het belangrijke feit te vermelden dat de aanslagpleger op twee moskees in Nieuw Zeelandse bekend heeft. Scheelt heel veel procestijd. Toevallig ook in deze periode. Het doel van de aanslag is bereikt, de burger moest zijn wapens inleveren, dus weerloos gemaakt. Wanneer gaan de ogen van CDA, CU of SGP stemmende kerkgangers eens open en zien zij dat die partijen achter het EU-beleid t.o.v. Iran staan. In Iran zijn criminelen minder gevaarlijk dan Christenen, want Iran laat er 85.000 van vrij vanwege het Coronavirus. Christenen zijn veel gevaarlijker dus die blijven gevangen. Iran de islamitische republiek, het land van de vredelievende ideologie. Het land dat men gerust nucleaire wapens kunt laten maken, volledig betrouwbaar zoiets als CDA en CU.
  Twee van de drie partijen die ik hierboven noemde zijn ook idolaat van Gaza en de Palestijnse Autoriteit en zijn dus bang voor de toekomst, zie regel 1, dus weg met Israël. Voor hen ook nog even, Hamas betekent geweld. Beiden zijn islamitische gebieden, waar terroristen vereerd en gesubsidieerd worden door de EU. Toch waren het Palestijnen met vrij reizen op het vasteland die brand gesticht hebben in Moria op Lesbos. Hoe staan GertJan en Sjoerd de Hark tegenover de daad van deze “vrijheidsstrijders”? Kan mij het zwijgen van de hark wel voorstellen na zijn diplomatieke functie in Rammelemaar, waar hij Digriet boerKaag als praatpaal had. Maar GertJan die medemenselijker is voor de aanhangers van de vredelievende ideologie dan voor zijn bejaarde landgenoten die hij in “eigen¨ hahaha land vertegenwoordigt wil niet zien dat de teller van islamitische terroristische aanslagen op 36.600 staat, want dat staat de één wereldreligie in de weg. Hoe praten die partijen de boodschap van hun islamitische ´vrienden´ goed om jihad te plegen ter verspreiding van het corona virus. GertJan, er is één islam, maar er zijn twee stromingen moslims, de Soenieten en de Sjiïten. Beiden vinden van elkaar dat ze ongelovigen zijn en die mogen elkaar uitmoorden. Die onderlinge aanslagen maken het leeuwendeel uit van de 36.600 aanslagen. Laten wij dit eens indelen in Al Qaida/Taliban aan de ene kant en Al Nushra=Al Qaida aan de andere kant. NL. strijdt tegen de Taliban in Afghanistan en steunt (financiert) Al Nushra in Syrië. Dat is dus dubbele geldverspilling en wat erger is het opofferen van de levens van NL militairen, door het meewerken aan “friendly fire”. Leg het eens uit, je voorganger Arie heeft je deze vraag die toen ook aan hem gesteld is vast wel doorgespeeld dus je kunt er nu een gedegen antwoord op geven, wie heeft NL in een oorlog gerommeld die de onze niet was. En de partij waar jullie nu als een boa constrictor mee verstrengeld zijn hief ook altijd het vingertje als het over inmenging van andermans belangen ging. Oh nee, alleen als het Israël gaat het vingertje de lucht in. En maar resoluties steunen, het liefst op EU-niveau want dan is het minder herkenbaar.
  En uw partij heeft niet alleen lak aan de ouderen, maar de boeren en vissers zijn ook niet veilig. Die worden ook net zo makkelijk opgeofferd als de grootste partij van de regeringscoalitie haar bewindslieden opoffert. U bent een snelle leerling, het aantal geslachtofferde Nlers wordt een stuk langer dan onderstaande lijst van VVDers waar er sinds 2015 nog een aantal aan toegevoegd kunnen worden.
  GertJan ik hoorde dat jij NL nog verder wilde uitleveren aan de EU vanwege de begrotingsproblemen van Zuid-EU, terwijl er al 450 miljoen aan Marokko is toegezegd en voor onze ouderen het overweldigende bedrag van 25 miljoen Euro. Welk bedrag ga je er met je maatje van D66 van die 25 miljoen aan steun voor Italië uit onderhandelen, want het moet wel gedekt zijn?
  Los van bovenstaande wordt de mensheid niet alleen gewaarschuwd door een plaag die velen binnenshuis houden, maar er komen nog andere waarschuwingen bij. Een zware aardbeving in het midden van de VS samen met sneeuw en hagel. Lastig om binnen te blijven vanwege virus met zo’n zware aardbeving en veel naschokken. In het noord-westen had men last van coronado’s. Maar het blijft niet alleen bij de VS.
  Veel van de gebeurtenissen die wereldwijd plaatsvinden halen de msm niet omdat er dan helemaal paniek uitbreekt onder de arme kindertjes wier jeugd verpest is door dat zij mee moesten op vakantie. En nog worden de kerkgangers niet gewaarschuwd om nota te nemen van de gebeurtenissen van deze tijd, men krijgt er nu de tijd voor om het te controleren. https://watchers.news/
  WHO uitspraak: https://www.breakingisraelnews.com/147651/who-calls-israel-occupied-palestinian-territory-in-official-documentation/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Netanyahu%3A++We+Overcame+Pharoh+and+With+God+s+Help%2C+We+ll+Overcome+Coronavirus++and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=BIN+-+AM+A%2FB+TEST+-+MARCH+26%2C+2020
  Europese aardbevings site: https://www.emsc.eu/#2
  Waterval verdwenen in Equador; komt dat door menselijke invloed op het klimaat? Nee, een zinkgat: https://watchers.news/2020/03/31/disappearance-of-tallest-waterfall-in-ecuador/ De balk in het midden van de foto kan verschoven worden.
  Voor wie er nog niet genoeg van krijgt: https://www.youtube.com/watch?v=KczHcir2WZU
  Het straatarme Jemen heeft een hoop geld nodig, voor raketten? https://www.youtube.com/watch?v=K4tvSxBQJAE
  Lijst van opgeofferde VVDers: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/02/18/kies-uw-favoriete-vvder-in-opspraak-mark-rutte-allemaal-onschuldig/

 37. Oké Xander,

  Nogmaals maar dan in het praatcafé:

  Ik wil graag een belangrijk event aankondigen….misleidingen en bedrog ontmaskeren is belangrijk, echter een oplossing blijft uit…mensen kunnen enkel hun frustratie en woede uiten maar daarmee verandert de situatie niet.
  Willen wij verandering ten goede? Willen wij zelf een inspanning doen om bij te dragen aan die verandering ten goede?
  Willen wij de infectie en de angst voor het coronavirus vernietigen en elke besmette mens redden?
  Dan krijgen we nu de kans door het Licht van het Aquarius tijdperk te versterken met deelname aan een wereldwijde meditatie.

  http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

 38. Enkele overwegingen bij het gebeuren rond Covid19. Dit zal mogelijk wat mensen figuurlijk tegen de schenen schoppen, maar soms is dat onvermijdelijk.

  Het is nuttig om kennis te hebben over virussen. Twee links naar lessen over virussen:
  https://www.rd.nl/meer-rd/wetenschap-techniek/genetica-schept-duidelijkheid-covid-19-is-gewoon-sars-1.1645790

  De titel zegt al veel : Covid19 is vrijwel hetzelfde als Sars. Het zijn volle broers.

  https://www.youtube.com/watch?v=6l6YxQz-L38

  Een les over virussen van het LUMC. Virussen kunnen vaak muteren, maar het blijven virussen. Belangrijk punt in deze lezing is dat coronavirussen voorkomen in tal van wilde dieren in de natuur. Over dat punt wil ik nader ingaan.

  In bepaalde groepen wordt gesproken over het als mensen in balans zijn met de natuur, in harmonie met de biodiversiteit en dergelijke. Maar de “lieflijke” natuur en biodiversiteit daarin is ook een broedplaats van directe en indirecte vijanden van de mens. We beschermen natuurparken die echter kraamkamers zijn voor sprinkhanen die vervolgens enorme zwermen vormen en ons voedsel opvreten. We beschermen parken die kraamkamers zijn voor malariamuggen die de mens doden door het overbrengen van parasieten.

  Harmonie met gifslangen in menselijk leefgebied lukt niet, want de gifslangen zullen onze kinderen doden. We moeten de gifslangen doden in menselijk leefgebied en ze vervolgens buiten houden. Maatregelen ter bescherming van vlinders, waarvan de rupsen echter ons voedsel opvreten.

  Harmonie met een deel van de biodiversiteit in de natuur lukt dus helemaal niet. Een deel van de flora en fauna is goed bruikbaar of valt goed te domesticeren. Een ander deel is ronduit vijandig voor de mens.

  Ik sluit af met een gedeelte uit Genesis 1 : 26-28

  26En God zeide: Laat Ons mensen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en dat zij heerschappij hebben over de vissen der zee, en over het gevogelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt.

  27En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij ze.

  28En God zegende hen, en God zeide tot hen: Weest vruchtbaar, en vermenigvuldigt, en vervult de aarde, en onderwerpt haar, en hebt heerschappij over de vissen der zee, en over het gevogelte des hemels, en over al het gedierte, dat op de aarde kruipt!

 39. Net een bericht naar de NOS gestuurd #NOS Informatie uit Emmerich wordt nog niet gebracht omdat de NRW de burger niet in paniek wil brengen Waar zijn jullie NOS Waarom nog langer nieuws achterhouden en over 6 maanden pas brengen zoals Jeroen Pauw aangaf gisteren in OP1 SCHANDALIG!!! #nieuwsuur #nieuwsblad

 40. 80 procent om de waarheid te achterhalen naar het heden was altijd in het voordeel voor degene die het wegstopte, Maar verleden loopt nu parallel met het heden.

 41. Het Coronavirus wordt door de NWO gebruikt om de mensheid alvast te laten wennen aan hun vrijwillige opsluiting en slavernij om de rijkdom van de NWO-elite te waarborgen. Zo te zien lukt het ze aardig. Als dit experiment als gelukt wordt beschouwd zal men het misschien proberen in combinatie met een elektriciteitsprobleem. Ook zal men dit aangrijpen om het zgn. voedselprobleem e.a. op te lossen, houd u maar vast aan de NWO en u komt niet eens meer in het armenhuis.
  In de afgelopen uitzending van Jensen kwam ter sprake dat de media de keuze van de regering bepaalt, hoofdredacteur AD. En van wie zijn de media? NWO-elite?! Een klein radertje van hen in Europees verband is Frenske Timmermarx. Nu zijn klimaatproject in het honderd dreigt te lopen tuigt hij het volgende project al op. Het Coronafonds van 37 miljard Euri, waarvan wel het gigantische bedrag van 25 miljoen Euri oftewel 0,07% voor NL overschiet. Welk percentage moet NL betalen, want er zijn landen bij die miljarden zullen ontvangen omdat zij niet kunnen bijdragen. En die club van Timmermarx pist enorme plassen van andermans belastingcenten waarvan zijzelf g e e n cent bijdragen zal waarschijnlijk ook zo’n truc uithalen als de eigenaren van de Boeing fabriek. Zij de lusten en de rest de lasten. Nikki Haley wilde hier niet bijhoren.
  Ik hoorde vanmorgen dat justitie van de VS een aanklacht heeft ingediend tegen Maduro van Venezuela en dat velen in zijn spoor zullen volgen. (Link X22report hieronder vanaf min. 3.45) De vraag is wat gaat er daarna gebeuren, want in voorgaande uitzendingen was sprake van een algemene lockdown misschien incl. media tot 10 april.
  Al is er maar 1% waar van bovenstaande, dan blijft 1% van een miljard Euri een hoop geld, 370 miljoen. Te betalen ipv te ontvangen. En er blijft meer geld uit NL de EU ingaan dan dat het oplevert en het excuus van Portugees fregat Mark dat wij pas handel zijn gaan drijven sinds wij in de EU gerommeld zijn gaat niet op. Wie heeft er nooit gehoord van het VOC.
  Een portugees fregat is ruggengraatloos zeedier, een kwal. Een echte kwal is het niet, maar een minister president bestaande uit een groep poliepen die aan elkaar vast zitten
  X22 report link: https://www.youtube.com/watch?v=5wWrsOo9XqU
  Boeing link (Engels): https://www.breakingisraelnews.com/147621/the-bailout-bonanza-is-back-pt-3-boeing-goes-boing-like-a-bad-check-opinion/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Iran+Blames+Trump+for+Spreading+Coronavirus&utm_campaign=BIN+-+PM+-+MARCH+26%2C+2020
  Jensen: https://www.youtube.com/watch?v=cpyGoL_wz5g

 42. Het is duidelijk dat het coronavirus in een aantal gevallen tot heel kwaadaardige complicaties leidt.In minder ernstige gevallen kunnen mensen misschien baat hebben bij een goede ademhalings- en ontspanningstechniek.
  Rond mijn tiende liet mijn longarts mij al ademhalings- en ontpanningsoefeningen leren volgens de zogenaamde autogene training.In (hatha)yoga worden vergelijkbare technieken beschreven.
  Buikademhaling is het belangrijkste.Je kan dat oefenen door de buik bol te maken en dan in te trekken.Je .kan dat liggend,zittend en staand doen.Niet forceren.Eerst een aatal keren ‘droog’ en vervolgens ademend.Goed uitademen.Je merkt al na een paar dagen dat je een betere controle krijgt.Daarna kan je verder gaan met de middenrifademhaling,borstademhaling en samengestelde ademhaling.Vooralgoed uitademen.Eventueel verder opbouwen met technieken van verlengde uitademing.Niets forceren.Rustig ademen en niet in paniek raken.Maak van je lichaam je eigen machine.Als je aan de beademing komt,heb je er zelf verder natuurlijk geen controle meer over,maar ik denk wel dat het dan toch ook nog wel een beetje kan helpen.

 43. @ dewevoga 3:39 pm. Juist. En daarom heb ik een groot wantrouwen tegen zowel de politiek, alsmede de instituten der kerken. Goed dat U dit geplaatst heeft.

 44. Ter aanvulling van de digitale kruistocht op het geloofsforum tegen het instituut “kerk” voeg ik hieronder een artikel toe dat ik binnenkreeg van de Blauwe Tijger. Politieke partijen liggen in bed met de media en provinciale staten. In dit geval Het Dagblad van het Noorden met de PvdA (aandeelhouder) en het CDA vertegenwoordigd door de commissaris van de koning en diens echtgenote en voorzitter van het CDA. Hoe doortastend zijn deze partijen in Groningen de laatste jaren? Vraag het de gedupeerden van het aardbevingsgebied. Vraag het de boeren die moeten verdwijnen. En wie heeft zich bij de Pvda en het CDA aangesloten? De CU, onder leiding van GertJan en Carola, waarvan de laatste ook haar beste beentje niet voorgezet heeft voor de vissers. Diezelfde partijen die alle maatregelen voor zich uitschoven toen er nog weinig aan de hand was (Corona). Diezelfde partijen die artsen zonder grenzen blijven ondersteunen, terwijl deze organisatie wel medische middelen naar Iran mag sturen, het land dat n i e t s tegen de verspreiding doet, waarschijnlijk wel het tegenovergestelde bv. Naar Irak, Libanon, Afghanistan en Pakistan om er een paar te noemen. Als die partijen en hun leden dit christelijk beleid vinden dan zouden zij toch hun bijbel er eens op na moeten slaan te beginnen met de tweede brief van Johannes.
  Hieronder het citaat van bovengenoemd artikel:citaat
  Dan dit: gisteren publiceerde Dagblad van het Noorden een stuk over Blue Tiger Studio. Dat mag natuurlijk, maar daarin wordt het RIVM opgevoerd als instituut dat van de betreffende journalist haar eigen vlees mag keuren, terwijl uitgerekend dit instituut al maandenlang zodanig faalt dat per vandaag de noordelijke ziekenhuizen zich hebben losgekoppeld van het RIVM-beleid en een eigen koers gaan varen. Deze beslissing is een hele grote motie van wantrouwen naar het RIVM.
  De coronacrisis is geen pretje, en al met al begint het erop te lijken dat de Nederlandse overheid nog lakser reageert dan Italië. Bij de Blauwe Tijger zijn we al weken doordrongen van de noodzaak om de corona-crisis aan te pakken met rigoureuze middelen. We maakten interviews (link) met viroloog Marc Wathelet, plaatsten stukken van arts Robert Tieleman en maakten diverse opiniërende video’s. Rigoureuze middelen zijn door het RIVM volledig geschuwd. Zo lang forse maatregelen geschuwd blijven worden, neemt de druk op de gezondheidszorg exponentieel toe. Alle maatregelen om de gezondheidszorg voor te bereiden hadden zo’n anderhalve maand geleden achter de rug moeten zijn, zoals de bestelling van extra beschermende kleding, tests, beademingsapparatuur en de reeds bekende medicijnen.
  Dit alles ligt echt aan de lakse houding van het RIVM dat al vanaf januari consequent stelde dat het coronavirus niet zo gevaarlijk was en vast niet in Nederland zou opduiken. En toen het uiteindelijk opdook, weigerde het de juiste adviezen aan zieke mensen en hun omgeving te geven. Besmette mensen werden amper of niet getest, zelfs mensen in de omgeving van zwaar zieke mensen mochten tot voor kort nog naar de supermarkt in plaats van quarantaine (NB! ziekenhuizen grepen wel goed in en gaven wel goede adviezen!). 900 Groninger studenten mochten naar Italië op wintersport terwijl we al besmette patiënten uit Italië in het ziekenhuis hadden liggen. Zíj werden bij terugkomst niet eens getest. En ga zo maar door. Klap op de vuurpijl was het groepsimmuniteit-incident, een plan dat inmiddels stilletjes is losgelaten, om niet de zoveelste flater te hoeven toegeven.
  Nu is het niet onze taak als Blauwe Tijger om een medische positie in te nemen, maar als we te maken hebben met een overheid en instituties die ernstig nalatig handelen en die om God-weet-welke bizarre reden niet doen wat ze zouden moeten doen, dan zou het roekeloos van ons zijn om nog terughoudend te zijn. Blue Tiger is dus een media-offensief gestart om het publiek wakker te krijgen en de druk op de overheid op te voeren waar alle mainstream media niets meer dan dan als domme ganzen het beleid van de overheid verdedigen en Rutte ophemelen als doortastend staatsman. Zo ook ons noordelijke Gakblad. Volg op twitter ziekenhuispersoneel, ziekenhuisartsen om erachter te komen wat dit wanbeleid werkelijk uitricht.
  De typische laffe aanval van Dagblad van het Noorden had andere redenen, namelijk een oude rekening vereffenen. Wij maakten enkele maanden geleden immers een uitzending over dit mediaconcern (NDC mediagroep) dat slechts twee eigenaren heeft: JM fonds en Oranjewoud. Het JM-fonds is 100% een PvdA-club, en Oranjewoud komt voort uit de Rabobank. Dit verliesdraaiende en door dubieuze bronnen bijgevoerde concern beheerst alle media in het noorden van Nederland, van Staphorst en Emmeloord tot aan de Eemshaven. En het is ook nog eens een door en door politieke spreekbuis. Het is een publiek geheim dat je er binnenkomt met een lidmaatschapskaart van de PvdA (of erger). Als klap op de vuurpijl blijkt NDC topvrouw Ruth Peetoom getrouwd te zijn met commissaris van de Koning in Groningen, René Paas. Media en politiek letterlijk in één knus bed. U vind onze uitzending over dit kleffe gedoetje hieronder. Einde citaat
  Vanaf minuut 2 komt Groningen ter sprake: https://www.youtube.com/watch?v=9bZ6UR6xmF8&feature=youtu.be&mc_cid=f2532a2aed&mc_eid=2230a8f006
  Zijn bovengenoemde partijen onze stem nog waard? Zij zijn medeverantwoordelijk voor het geïslamiseerde Europa en leegloop van kerken. En het lijkt erop dat het “de kerk” (PKN) ook niet interesseert.

 45. Geld omzetten in??? Dollar, goud grond.

  Pfff na het recente artikel mbt dat de EU ws cash geld gaat verbieden en de euro in waarde gaat dalen.
  Tja dan ga je denken he
  Lees dat veel mensen euro’s hebben omgezet in Dollars.
  Maar is dat wijs.
  Weet het echt niet meer wat te doen met mijn spaarpotje waar mijn ouders zo hard voor gewerkt hebben.
  Goud kun je niet van eten…
  Wat gebeurt er bij geldontwaarding oorlog???
  Wie heeft bruikbare tips?

 46. Zou iemand mij dit kunnen uitleggen:

  De openings stand van de AEX was vanmorgen 410,85; aan het eind van de dag was de slotstand 404,10 met een verlies van 4,75%.
  Als ik met mijn onkunde 4,75% van 410,85 bereken kom ik uit op 391,33 slotstand.

  ????????

 47. Narcisme 101.

  -Loop altijd voor je slachtoffer en zorg dat je slachtoffer altijd moeite moet doen om je bij te houden.Zo blijf je ten alle tijden superioriteit uitstralen.

  -Overbluf je slachtoffer met je babbeltje.
  Je hoeft geen argument te hebben,het overbluffende babbeltje zelf is het argument.
  Leer lullen als Brugman en gebruik je vlotte babbeltje om te overbluffen(lees:intimideren),en om te verwarren.

  -Houd je slachtoffer zo dom mogelijk.
  Geef zo weinig mogelijk informatie en de informatie die je geeft moet vals of een halve waarheid zijn.
  Als je iets uitlegt,probeer het zo ingewikkeld mogelijk te doen zodat je slachtoffer zich schuldig voelt en zich schaamt als ie het niet begrijpt.

  -Isoleer je slachtoffer.
  Zonder hem uit en zonder hem af.
  Zet iedereen tegen je slachtoffer op d.m.v. hele slimme lasterlijke leugens.

  -Ontneem je slachtoffer zijn zelfvertrouwen.
  Val hem aan op zijn schaamte,schuldgevoel en zelfverzekerdheid.
  Probeer angstzaadjes te zaaien.

  -Probeer verdeeldheid te zaaien tussen je slachtoffer en zijn bondgenoten,vrienden,en familie.

  -As ze je door hebben dan heb je een aantal keuzes.
  Je kan kwaad worden en je vlotte intimiderende babbeltje gebruiken.
  Of je kruipt in de slachtofferrol en laat je krokodilletranen maar eens goed van de wangen rollen.
  Als ze je door hebben kun je ook even een stapje terug doen voor een tijdje zodat je slachtoffer aan zichzelf begint te twijfelen.
  Net doen of je neus bloed als ze je door hebben.

  -Zorg dat je altijd een grijns van minachtend leedvermaak op je gezicht heb staan.
  De meeste mensen zien toch het verschil niet tussen een normale lach en ‘dupers delight'(leedvermaak).

  -Probeer altijd de show te stelen en alle aandacht naar je toe te trekken.
  Probeer altijd het gesprek te sturen,manipuleren en zelfs te domineren.
  Kaap het gesprek zodat je zelf weer het middelpunt word.

  -Zorg dat je altijd wat proxies bij de hand hebt zodat je zelf lekker ontzichtbaar kan blijven en niemand ooit doorheeft dat jij de aanstichter was.

  -Ga heel intimiderend recht tegenover je slachtoffer staan,en heel dichtbij.
  Daar worden ze bang van en durven ze geen weerwoord te geven.

  -Vergeet ook niet je spiegel om iedere dag je eigen spiegelbeeld te bewonderen.
  Iedere zelfrespecterende narc moet altijd een spiegel in zijn zak hebben zitten.
  Want wat nu als je niemand bij je hebt om te kleineren?Nou daar is het spiegeltje voor.
  Het spiegeltje is een noodoplossing om je ego te kunnen strelen voor het geval je nog geen slachtoffer hebt om te kleineren.

  -Heb nooit leedvermaak in het bijzijn van slimme mensen.
  Want slimme mensen kunnen de assymetrische grijns op je gezicht onderscheiden van een normale lach.
  Mischien is het zelfs beter om maar gewoon helemaal niet meer te lachen,want leedvermaak is heel moeilijk te verbergen.Zelfs de best getrainde narcisten krijgen het nauwelijks voor elkaar om ‘dupers delight’ weg te trainen.Zelfs de beste acteurs hebben hier moeite mee.

  Wat je allemaal niet kan leren he als je bij ‘Dupers Delight Inc.’ werkt.
  Het nadeel van veel narcisten is wel dat ze eigenlijk geen ziel lijken te hebben.
  Maar ja,je moet er toch iets voor over hebben om je eigen ego te kunnen strelen.
  Je ziel en je vrije wil weggeven is natuurlijk maar een kleine prijs om jezelf iedere dag in de spiegel te kunnen adoreren.

 48. De nieuwe Omrope DENK!
  Lachen:

  De Jensen show 124 : op 28 minuten .34

  Overigens in het geheel weer de moeite waard

 49. Gaat er nog wel iets goed?

  De lijst wordt met de dag langer: een falende belastingdienst, niet functionerende ouderenzorg, verstopte wegen, dalende onderwijsresultaten, toenemend geweld, woningen tekort, asielzoekers teveel, luisteren naar actiegroepen en lobbyisten, negeren van waarschuwingen en burgers buiten spel zetten. Ga zo maar door. Regelmatig zijn ministeries, inspecties en overheidsdiensten betrokken bij desinformatie, misleiding en misstanden. Gaat er nog wel iets goed?

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/09/gaat-er-nog-wel-iets-goed/#more-232627

 50. Problemen toeslagenaffaire al jaren bekend! Eric Wiebes (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA) blijken grote boosdoeners

  De mensen bij Follow The Money hebben weer een mooi pareltje weten te produceren. Uit diverse documenten en de reconstructie door FTM blijkt dat de politieke top in 2014 al wist van de toeslagenaffaire, de ernst van de problemen én mogelijke oplossingen. Niemand deed wat!

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/08/problemen-toeslagenaffaire-al-jaren-bekend-eric-wiebes-vvd-en-lodewijk-asscher-pvda-blijken-grote-boosdoeners/

 51. Ik weet niet wie het allemaal is opgevallen, maar bijna alles wat onze overheid doet s t i n k t, justitie dat OM beïnvloedt, buitenlandse zaken die ontwikkelingshulp geeft aan clubjes zoals Urgenda of het maken van afspraken met Turkije over het ophalen van nieuwe vluchtelingen, waarvan de meesten niet uit Syrië komen. Btw, de meeste vluchtelingen in Oslo Noorwegen schijnen Pakistani te zijn. De ministeriële handelwijze omtrent het Coronavirus krijgt ook de schoonheidsprijs niet. Wil men doordat er veel mensen besmet worden de verplichte griepvaccinaties er doorheen jagen, zodat de farmaceutische industrie er weer di aan kan verdienen, incl. de politici voor wie een fantastische baan (Pechtold) in het verschiet ligt als het wettelijk verplicht wordt. Politici en ambtenaren zijn n o o i t hoofdelijk aansprakelijk als het fout gaat. Hoe eerlijk is de WHO? Hier wordt het uitgelegd: https://stichtingvaccinvrij.nl/wetenschappelijke-top-van-de-wereldgezondheidsorganisatie-bekent-kleur-twijfels-over-vaccinveiligheid/

 52. @ Dewevoga: 6:37 PM, op 2/3. U benoemt de echte demonische organen en partijen. Chapeau!

 53. Nieuwe wereldorde
  De NWO: Wie zijn daarbij o.a. bij betrokken?
  De Bilderberger groep.
  De Council Forgeign
  De Trilateral Commission
  De Vrijmetselarij
  Dit de belangrijkste groepen.

  Het is moeilijk te geloven, maar een meerderheid van de christenen lijken zich niet bewust te zijn van het feit dat er een zeer reëel en zeer legitieme Nieuwe Wereld Orde (NWO) zich aan het ontvouwen is.
  Reken de Verenigde Nazis, EU en het Vaticaan er ook maar bij
  http://www.wimjongman.nl/artikelen/wereldorde/wereldorde.html
  En de rechters in Straatsburg die bij bovengenoemde club horen:
  http://verenoflood.nu/ehrm-speelbal-van-zeer-actieve-soros-clubs/

  Dus kerk en politiek geef de PVV en FvD hier de schuld van en stem een van de watermeloenpartijen.

 54. Klimaat hysterie volkomen ongegrond en een bedrijf als Vattenfall ( gesubsidieerd voor die idiote biomassa!) verdient er waanzinnig geld mee ten koste van wij belastingbetalers. Rutte smerige oplichter! Nooit VVD meer! De geschiedenis zal je wegzetten als een landverrader!

  Mensen zie en hoor het we echt besodemieterd worden door de hele groene maffia. Overtuigend bewijs dat de media volkomen corrupt zijn en de politiek besluiten neemt op grond van gemanipuleerde rapporten die juist aantonen dat het overal op aarde alleen maar beter gaat op vele gebieden met het KLIMAAT! Niks geen climate change dus!

  Hoor journalist en wetenschapper Marcel Crox met de onthutsende feiten over de marxistische partijen D666 GL PvdA CU en CDA VVD denk en hoe ze geld wegsmijten wat u en ik mogen ophoesten! Alleen al de waanzin dat we van het gas af zouden MOETEN.

  https://jensen.nl/2020-hopeloze-elite-gooit-alles-in-de-strijd-de-jensen-show-77/

 55. Huizen New York veranderd in iglo’s door heftige sneeuwstormen

  Een van de bewoners, Ed Mis, laat aan WGRZ-TV weten dat zijn huis ingepakt is met ijs dat 30 tot 90 centimeter dik is. „Ik moest naar buiten door een zijdeur en vervolgens moest ik me een weg naar binnen beitelen door het ijs weg te breken.” Op foto’s is te zien dat veel van de deuren en ramen helemaal bedekt zijn met ijs.

  Lees meer en bekijk de prachtige foto’s:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1041183477/huizen-new-york-veranderd-in-iglo-s-door-heftige-sneeuwstormen

 56. Bij alle ellende valt er nog steeds wel wat af te lachen…

  De Jensen show aflevering 100

  Vanaf minuut 18:

  Iets over moorkop wordt chocoladebol 😂
  Feministische vrouwen eisen hetzelfde te betalen als mannen bij de kapper 😂
  Hierover buigt zich het College voor de Rechten van de mens 😂

  Dan Rob Jetten die uitlegt wat stikstof is 22 minuten Dat is een verstikkende deken( alleen in Nederland hoor, die stip op de wereldbol ha ha ha! ) 😂

  En dan het klapstuk:

  Femke Halalsema 23 min Geweldig lachen Over vrouwen die worden nageroepen door Marokkaanse jongeren hoer hoer hoer! En wat Femke daaraan meent te doen…NIKS DUS! Let op het poppetje dat Halsema naspeelt! Geweldig lachen!En Robert doet haar fantastisch na, compleet met de kaakklem. Wat een ontzettend dom geklets van de burgermoeder van 020…oh oh oh 😂 O.a over sekstortion ( uitgesproken op zijn Halsema’s 😂

  En dan nog wat van Ursula van der Leyen 28 minuten Steekt zichzelf een veer in haar achterwerk …

  Oh oh Jensen for President..Rutte opzouten man, weg met jou, Nederlands grootste verstierder met een uitgebluste liberale attitude die nu 3 keer linkser is als D666 en GL samen :

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1402319878/opportunisme-gl-en-d66-gevaarlijk-rechtsstaat-is-geen-eenrichtingsverkeer
  ( Dit is een premieartikel wat u toch kunt lezen als u de cache van uw webbrowser eerst leegt )

 57. Trump waarschuwt: Europa is zijn cultuur aan het verliezen door immigratie

  Het binnenhalen van miljoenen migranten van vreemde culturen heeft de “Fabriek van Europa” voorgoed veranderd. “En niet op een positieve manier!”, aldus Trump.

  “Ik denk dat het doodzonde is.” vertelde hij aan The Sun. “Tenzij jullie snel handelen zal het nooit meer worden bij jullie zoals voorheen. En dat bedoel ik niet op een positieve manier. Het toelaten van miljoenen vluchtelingen naar Europa is zeer ZEER triest.” aldus Donald Trump.

  Lees meer:
  https://commonsensetv.nl/trump-waarschuwt-europa-is-zijn-cultuur-aan-het-verliezen-door-immigratie/

 58. Bravo BoJo! Go go go!

  Engeland sluit grens voor kansloze immigrant

  LONDEN – De Brexit is nog niet eens officieel ingegaan, of Engeland kondigt per 1 januari 2021 al zeer strenge immigratieregels aan. Nieuwkomers moeten zeventig punten halen, anders blijft de deur gewoon ’shut’.
  Wie naar binnen wil moet goed Engels spreken, een aanbieding voor een baan hebben, gekwalificeerd zijn en minstens 25.600 pond (31.000 euro) gaan verdienen, zo weet de Daily Mail.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/387617819/engeland-sluit-grens-voor-kansloze-immigrant

  ( Dit is een zogenaamd premie artikel wat u kunt lezen als u de cache van uw webbrowser leegt)

 59. @Hans
  Ik denk dat u voorzichtig moet zijn. Die pedo zaak wordt wel aangepakt via Trump. Vorige week kwam Podesta weer ter sprake.

 60. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwkerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104:

  https://jensen.nl/matthijs-de-waarheid-de-jensen-show-104

  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 61. Lieve mensen de waarheid over de corruptie bij de NPO ( Publieke staatsomroep)
  en Waarom Matthijs van Nieuwerk weggaat.
  en waarom het CDA de C is vergeten…
  en over klimaat idioten die op straat een soort hondengeluid laten horen ( Engeland) wat voor moet stellen hoe de aarde huilt …
  enfin enorm lachen om die linkse klimaat idioten en het krankzinnige D66 en GL en noem maar op.
  En dan die van Rossem: ‘als je Trump bewondert is er ook iets mis met je morele geweten’.
  Dat is dus zoiets als wat heaumeau Jette D666 heeft gezegd: dat als je tegen CETA bent je een fascist bent ( alhier op xn )
  Gunt u zichzelf de Jensen Show 104
  Trouwens 103 en 102 en overigens alle voorgaande shows zijn alleen wat datum betreft wat anders maar altijd zo leuk en leerzaam en het is het Echte Geluid!
  ( Robbert Jenssen kent de hele media wereld als zijn broekzak en heeft talrijke functies bekleed binnen verschillende omroepen en weet waar hij over praat)

 62. Een mens hoeft zich niet te vervelen er is genoeg nieuws om je druk over te maken of niet natuurlijk. Vanmorgen even snel naar het NPO-journaal gekeken en was gerustgesteld, omdat onze overheid via bovengenoemd medium laat weten dat het Coronavirus niet zo veel slachtoffers vergt als in de fakenieuws media gegeven cijfers. Stom genoeg moest ik nog even een fakenieuws filmpje hierover bekijken en mijn dag was verpest. en het werd nog erger toen ik deze site https://commonsensetv.nl/het-wildersproces-wat-een-farce/ bezocht en ook nog eens het eerste filmpje bekeek. Er werd ook in verteld dat de Nederlander een heel belangrijk recht is kwijt geraakt.
  HET financiele belang van “onze overheid” bepaalt de betrekkingen met China, VN en andere dictaturen, daar valt namelijk meer geld te verdienen dan met mensenrechten of volksgezondheid. Maar zij vergeten een ding: op een gegeven moment kan men nergens meer heen, virusje of stralinkje en alleen nog vervuild water, dan helpt al het geld van de wereld niet.
  Geen domme jongens en een getuige die dicht bij het vuur zat: https://www.youtube.com/watch?v=2kmZxig1UDo

 63. @ Nieuw Begin: 10:49 AM. Dat laat zien, dat communisten, – de zgn. democraten- niet tegen een andere mening zijn bestand.

 64. Waarom toch kan Bernie Sanders op bijval rekenen?
  Door Leon de Winter (briljant columnist bij de Telegraaf)

  Het is 1988. Je bent al 46 jaar, maar je voelt je jong en daadkrachtig, en het is tijd dat je de vrouw trouwt met wie je al zeven jaar een relatie hebt. En daarbij, als je een politieke carrière in Amerika ambieert, is het beter om getrouwd te zijn. Dus trouw je en ga je op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie. Wàt, de Sovjet-Unie?
  Dat deed Bernie Sanders, de Democratische presidentskandidaat.
  In de Nederlandse media kan Bernie op bijval rekenen als iemand die qua opvattingen op ons lijkt. Dat verrast me. Ik heb nooit geweten dat Nederlanders in de Sovjet-Unie een geliefd oord voor de huwelijksreis zagen. Voordat ik Solzjenitsyns De Goelag Archipel las, vroeg ik me vanaf mijn jeugd af wat de charmes van een marxistisch staatsbestel waren, charmes die voorname denkers als Geert Mak of Paul Rosenmöller wel zagen en ik niet. Gingen Mak en Rosenmöller op huwelijksreis naar de Sovjet-Unie?

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1428161259/waarom-toch-kan-bernie-sanders-op-bijval-rekenen

  Dit is een premie-artikel van de Telegraaf. U kunt dit lezen als u de cache van uw webbrowser leeg maakt. Dan staat de teller van 1 gratis premie-artikel weer op nul. )

 65. Hoe worden we belazerd door de media: Let op de dubbele punt in beide koppen
  ‘Really, Really Bad’: Scientists Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  ‘Really, Really Bad Scientists’: Raise Alarm Over Warm Ocean Water
  Het ijs op Antarctica smelt niet van bovenaf door het hoge CO2 gehalte, maar van onderaf. Een paar vulkaantjes als gesstel. https://www.youtube.com/watch?v=k1zZv5ipqS4, Op een diepte van 2000 voet geboord door het ijs bleek het 2 graden boven het vriespunt te zijn. Nog altijd een temperatuur om je geen zorgen over te maken, heb ik in een grijs verleden geleerd. En dan nog de Piri Reis kaart van 1513 toonde een ijsvrij Antartica http://www.ancientdestructions.com/piri-reis-map-of-antarctica/. Maar waarom zijn die wetenschappers slecht? Zij vertellen er niet bij dat er vulkanen actief zijn, want dan kun men de mens er de schuld van geven. http://www.plateclimatology.com/geological-hotspot-melting-pine-island-and-thwaites-glaciers-not-global-warming
  Gelukkig groeit het ijs een de andere kant weer aan: https://electroverse.net/official-data-reveals-arctic-sea-ice-is-growing-again/ En kijk eens hoeveel sneeuw erop Groenland is bij gekomen: http://polarportal.dk/fileadmin/polarportal/surface/SMB_combine_SM_day_EN_20200131.png
  Wat het Coronavirus betreft houdt een oogje op de berichtgeving uit Australie: er komen 167 vluchten per week met ongecontroleerde passagiers uit China aan, Kijk eens naar de aantallen: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7945475/How-thousands-Australians-exposed-deadly-coronavirus.html
  Men heeft nog even tijd om te preppen; in de VS raken de (prep)winkels al leeg. Het advies daar min. 5 weken voorraad pp. https://www.prepz.nl/nl/sawyer-waterfilter-all-in-one-sp181.html

 66. Vervolg
  Nogmaals de reden waarom ik in het praatcafé schrijf is omdat net als in een sportkantine of een café, men er veel opener kan praten dan bij ‘gespecialiseerde’ forums en waar iedereen zijn zegje mag doen zonder dat er bij een onwelgevallige mening gezegd wordt wat doe je hier eigenlijk, jouw mening deugt niet. Zoiets als PVVer ben je een nazi hoe durf je hier te komen.
  Doordat ik meer toekomst gericht ging zoeken, kwam ik steeds meer bij de oude profetieën terecht, mede door boeken zoals “Het evangelie van Thomas” van Gilles Quispel, “Toen werden zij onder alle volken verstrooid” van Werner Keller en “Weg uit Babylon” van E. Verwoerd. N.a.v. het boek Het evangelie van Thomas stond ik eens wat langer stil bij het NT en vroeg mij af waar hebben de discipelen die vanaf het begin bij Yeshua waren gepredikt, want er zijn geen evangeliën van. Wel een paar brieven zoals van Petrus, Jacobus en Thomas Judas. Wel bleek dat Gemeente na het Joodse ‘Pinksteren’ enorm snel groeide. Zouden de discipelen soms met hun Joodse broeders naar hun woongebieden gegaan zijn om daar de boodschap te brengen? Men moet het geweten hebben, want de moedergemeente was in Jeruzalem. Toen ik daarna het boek van Werner Keller gelezen had, had ik meteen een stukje geschiedenis gehad over de leefomstandigheden uit de tijd van Yeshua en kunnen leren dat Vader, aan wie wij ten onrechte de naam HEERE geven, alle keizers gebruikt om Zijn doel te bereiken. Denk aan Farao of Nebukadnezar of Cyrus en Kores, eerst moesten zij (in Zijn opdracht) Israël onderdrukken, en toch werden zij er daarvoor gestraft. Dus ook de keizers van Rome werden dus volgens plan gestuurd. Het keizerrijk ging later naadloos over in de Rooms Katholieke Kerk met de plaatsvervanger op aarde (antichrist) aan het roer. En onder deze pauselijke leiding bleef het lijden van de Joden 2000 jaar voortbestaan. De “kerk” heeft sinds Nicaea zo’n zeven miljoen Joden en honderdduizenden ‘ketters’ op haar geweten en samen met de wegkijkende protestantse kerken nog eens 6 miljoen onschuldige Joodse mensenlevens. En denkt de “kerk” dat dit onschuldige bloed niet gewroken wordt? Dit is wat de Joden is overkomen volgens de profetie van Mozes in Deut. 28:15-68. En het volgende staat te gebeuren ondanks wat de “kerk” er met haar vervangingsleer er van vindt: Deut. 29:1-8. Het OT is net zo belangrijk als het NT en dat wordt helemaal duidelijk als men het boek Weg uit Babylon leest waarin Babylon als de RKK neergezet wordt. En hoe verder men leest des te meer komen de beloften aan oude Israël naar voren en dat Gemeente solidair moet zijn het huidige Israël. Vergeet niet ook de huidige leiders voeren het plan van Vader uit. Als de kerk en politiek hier geen aandacht aan schenken dan is het ieders eigen keus om het voor Israël op te nemen. Het laatst genoemde boek kan ook een heel andere kijk geven op de opname vóór de grote verdrukking en de grote verdrukking zelf. De uitleg in de kerk is altijd symbolisch, maar is dat terecht? Een voorbeeld: Vader belooft dat Hij Zijn volk terugbrengt in Zijn land en er blijft niemand elders achter. Letterlijk of niet?
  Zoals ik Ezechiel 36:19-28 lees haalt Vader Zijn volk terug naar Zijn land en Hij zal ze een nieuw hart geven. Het evangelie werd te vuur en te zwaard in Europa gebracht dus daar is het al 2000 jaar bekend en de ontkerking is er nu zeer groot, zou de profetie bijvoorbeeld hier http://www.dangoor.com/74069.html op slaan?
  Men kan met een beetje verbeeldingskracht uit het boek van W. Keller leren, dat de Middeleeuwen pas medio 19e eeuw eindigden met het begin van de industriële revolutie, doordat de Joden overal dezelfde mensenrechten kregen en zich mochten ontplooien. Door het huidige standpunt van de “kerk” t.o.v. de islam dat de here Yeshua niet als Gods zoon erkent en dus niet in huis (land) mag worden toegelaten (2 Joh 10-11), evenals het abortusbeleid en nog veel meer lijkt het erop dat de mensheid weer terug moet naar de Middeleeuwen. Ik ben bang dat Europa deel uit maakt van dat derde deel van de aarde dat genoemd wordt in Openbaring.
  Nu het Corona virus in het middelpunt van het nieuws staat dient men rekening te houden dat dit ook in NL. kan uitbreken. Mochten er gebieden afgesloten worden voor verkeer, dan komt de voedselvoorziening in gevaar. Daar dit virus een incubatietijd heeft van twee weken zou men wel eens langer dan die tijd zonder voorraden kunnen zitten en in de VS houdt men er rekening mee dat men een minimale voorraad heeft van vijf weken. Dat betekent dus ‘preppen’ en hierbij een link voor NL.: https://www.prepz.nl/nl/voedsel/noodrantsoenen/

 67. @ Esther schreef: 30/01/2020 om 4:27 pm
  Bedankt voor de video, deze had ik nog niet gezien, maar er zijn er meer. Waarom denkt u dat er per 1-1-2020 een nieuwe GGZ wet in werking is getreden? Zou het niet zijn om op middellange termijn iedereen op te kunnen sluiten en tegen hun wil in te behandelen. Oude Sovjet methode. Maar de Nazi Wereld Orde is slinks, ik heb hier een tijd geleden een link geplaatst over kunstmatige voedingsstoffen die als ze samen komen een dodelijke uitwerking hebben. Apart zijn ze onschuldig dus goedgekeurd, hoe valt een doodsoorzaak dan te ontdekken?
  In tegenstelling tot de discussies op het geloofsforum houd ik mij meer bezig met de profetieën over de nabije toekomst zoals ik dat in Mattheus 24 en 25 lees waar ik natuurrampen, hongersnoden, epidemieën, rookkolommen tegenkom en door de geschiedenis weet dat er sinds de huidige jaartelling er al veel van heeft plaatsgevonden. Ik interpreteer rookkolommen bijvoorbeeld als vulkaanuitbarstingen en daar zijn er momenteel steeds meer van. Natuurrampen en hongersnood gaan hand in hand. Voorbeelden van hongersnood door grote droogte zijn er in Namibië en Angola, terwijl er ook enorme overstromingen zijn op hetzelfde continent. Orkanen in Zuid-Europa, Noord-Afrika en Zuid Engeland de afgelopen maand, ik heb het tot nu toe nooit meegemaakt. Wat hoort men over zware hagel buien in Thailand, of abnormale kou in het noorden van Bangladesh of vrieskou in Delhi India? De VS en Canada het ene na het andere koude record sneuvelt en wat hoort men ervan? Hierdoor gaat er veel voedsel verloren. Het verrot in de grond, wat op de langere termijn tekorten gaat veroorzaken. Dan gaan de prijzen omhoog en wie kan ze op den duur nog betalen? Lost het voedselprobleem op als er geen boeren meer zijn, het voorbeeld is Zimbabwe waar de boeren vervangen zijn door soldaten of is de chemische voedselproductie de oplossing? Al Gore met zijn nieuwe bedrijfstak denkt van wel.
  En dan heeft onze overheid de belasting op voedsel al verhoogd, dat heet vooruitzien. Ik bid voor de huidige slachtoffers van de hongersnood en voor de boeren die hun bedrijf dreigen te verliezen door gebrek aan inkomsten. Ik bid voor de NL. boerenbedrijven die door onkunde en onwil http://verenoflood.nu/j-cook-in-de-herhaling-consensus-en-de-wetenschappers/ van diezelfde overheid de nek wordt omgedraaid.
  Ik vraag mij af uit wat voor mensen de Wereldraad van Kerken bestaat en hoe de christelijke volksvertegenwoordigers nog in dit leven staan.
  Van de paus weet ik het, hij heeft L. Ploumen (PvdA) benoemd tot ‘Commandeur in de Orde van Sint-Gregorius de Grote’, vanwege haar grote verdienste voor abortus. Zijn standpunt is dus: doden is beter dan voorkomen. Ik kan me nog herinneren dat voorbehoedmiddelen door de RKK verboden waren.
  Alleen de SGP is nog een christelijke partij, helaas door slechts 3 man vertegenwoordigt. Er zitten zelfs meer christenen in de PVV-fractie dan bij de SGP en meer vrome moslims dan begrijpende christenen bij het CDA. En als men kijkt wat voor kennisachtergrond de meeste parlementariërs hebben en hoe zij dan over de meest ingrijpende maatregelen en wetten beslissen, dan staat het huilen je nader dan het lachen. CU: kunstacademicus beheert portefeuille over klimaat en over volksgezondheid en de fractievoorzitter weigert zich te verdiepen in de tot stand koming van de 97% wetenschappers van het klimaatonderwerp, maar blijft zich verschuilen.
  En de kerken, zij zijn oorverdovend stil ten aanzien van het Nederlandse beleid. Is iedereen nu zo ver heen dat men alleen nog maar naar de propaganda van onze staatsomroep luistert? Zij zullen waarschijnlijk advies geven om op biologische watermeloenen partijen te stemmen.
  Beste mensen, neem aub de moeite om op de site van de watchers rond te kijken daar kan men de onderbouwing vinden over de natuurfenomenen. Ik heb er artikelen gevonden dat er miljoenen vissen aangespoeld waren, oorzaak onbekend, maar onze staatsomroep heeft het met droge ogen over overbevissing. En het gaat erger worden. Probeert men van elk mens de DNA te veranderen? Chemtrails, 5G en 6G, genetische voedsel manipulatie, ivf kinderen (zijn die echt gezond?) met gemanipuleerde zaad- en eicel (zie de huidige genderneutrale kinderen), donororganen etc. Wordt dat bedoeld met het zal zijn als in de tijd van de zondvloed, toen er in ieder geval nog acht mensen over bleven met zuiver menselijk DNA of die niet met de goddeloze lijn van afstammelingen van Kaïn vermengd waren?

  https://watchers.news/
  https://watchers.news/2019/12/18/extreme-weather-leaves-45-million-at-risk-of-severe-food-shortages-southern-africa/

 68. Tijd voor NEXIT? – De Jensen show #96

  https://www.youtube.com/watch?v=OgOtzvDPtRA

  Nigel Farage maakt met laatste speech de hele EU belachelijk, we spreken Mark van den Oever van het Farmers Defence Force over de nieuwe actie van de boeren op 5 februari en Rutger Bregman met zijn bangmakerij over climate change.

  Nigel Farage in uitstekende vorm brand de hele EU af! Geweldig!

  Wat worden we ongelooflijk besodemieterd door onze volksvertegenwoordiging, door onze 2 slaapkamers en door de regering en vooral door de grootste leugenaar van de meest non-integrety party aller tijden in de NL politiek: M.Rutte!

  Mensen gun uzelf even de tijd. Onze regering moet weg, laten we bidden dat Israel’s God een een einde maakt aan dit waardeloze linkse fake-kabinet. Ja ook het CDA en de CU moeten maar eens ernstig aan die ‘C ‘ in hun partijnaam gaan denken!

 69. @ Nieuw Begin 1:21 AM. Zing luid mee: “Every praise is to our God, every praise, every praise is to our God “. Amen! Hallelujah! Ik word zo blij van de opwekkingsmuziek broeder!

 70. @ Wachter 29/01/2020 om 7:30 am

  De Elsevier van afgelopen week bevat veel info over de afgenomen integriteit bij een partij met regeringsverantwoordelijkheid, de VVD. Ongelooflijk als je de opsomming ziet wat er de laatste jaren allemaal mis is gegaan.

  Nee broeder dan liever meezingen in dit heerlijke straat koor en alle politieke en helaas ook religieuze nonsens ver van je werpen en opgaan in deze samenzang met eeuwigheidswaarde:

  Hezekiah Walker New Video “Every Praise”

  https://www.youtube.com/watch?v=UuuZMg6NVeA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *