Reacties on “Praatcafé

 1. Ik hoor nu dat de zorgpremie weer met 3 euro verhoogd word. Dat word weer minder om te leven, maar ach, wat geïnteresseerd is de regering zich om de allerarmsten. Weet je waarom de zorgpremie hoger word? Dit weet ik van een intern iemand, de uitgeprocedeerde asielzoekers worden met zorggeld betaald. Deze ,bekende, van mij werkt voor de zorg,en kan er zelf met zijn verstand niet bij. Ze krijgen 24 uurs opvang,leefgeld,advocaten,gratis zorg… voor onze daklozen van de grote stad is dat een droom,want dat krijgen zij niet. De zorg en alle potjes worden leeggelopen door allerlei mensen die gratis geld en een huis willen. Onze oudjes worden gekort op de zorg en leven in armoede, terwijl zij altijd gewerkt hebben voor die potjes zodat hun kinderen het goed zouden hebben. ..lach maar Rutte

 2. @John doe schreef: 04/09/2019 om 8:16 pm
  Als men dit zo leest, dan gaat men toch uit z’n panty. Maar lag het alleen maar aan de regering en parlement. De hele samenleving is de afgelopen decennia door het socialistische gedachtengoed zo veranderd dat er gewoonweg niet meer zelfstandig nagedacht kan en mag worden. De ambtenaren maken de dienst uit en die houden gewoon vast aan de partij ideologie die ze jarenlang opgedrongen is. Zelfs de CU zit momenteel links van GL en D66. Dat de christelijke partijen zoals CU en CDA zover naar de linkerkantlijn zijn opgeschoven komt door organisaties zoals de Wereldraad van kerken, IKON en PKN waar de socialisten zich in leidinggevende posities ingewerkt hebben. Een “mooi” voorbeeld is Paul Rosenmöller die via mediabaantjes de massa kon beïnvloeden. De man die publiekelijk vond dat Pim Fortuyn mocht doodbloeden, de man die als zgn. Socioloog een enorme invloed kon uitoefenen op het onderwijs middels de VO-raad. En dat allemaal met hulp van de NPO (BNN/Vara) onder leiding van Arie Snob (CU). In Rutte2 hadden we 2 partijen die op verschillende manieren het NWO belang dienden. De ene (VVD) het monddood en tot aangeschoten wild maken van een politieke tegenstander met behulp van de ander (NSDAP), want ook Asscher deed subtiel een duit in het zakje. Verder bleek uit diverse toespraken van Samsom en Timmerfrans dat zij het communistische (internationaal socialisme) gedachtengoed aanhangen. Zij staan meer achter de Palestijnen dan achter de Nederlanders. Maar Frans de Graaier kijkt niet op een belastingcent meer of minder https://nos.nl/artikel/2150253-timmermans-deed-een-half-jaar-niks.html als hij maar paus van het Brusselse vaticaan kan worden. Het zal nu wel een belastingcent meer worden nu hij klimaat als portefeuille krijgt. Hij heeft een talenknobbel, maar als beroepspoliticus heeft hij een kuiltje waar het CO2 of stikstof aangaat. Het zijn beiden voedingsstoffen voor planten. Er zullen nog wel meer ziekenhuizen gesloten worden omdat er vloeibare stikstof gebruikt wordt bij de behandeling van diverse aandoeningen. Dan heeft Rutte3 nog een partij in de coalitie die boven de wet staat, die het voltooide leven voor ons gaat bepalen, dus dat wordt nogal wat de komende jaren. Doordat mijn stem al jarenlang in quarantaine gehouden wordt ben ik tot de conclusie gekomen om het weer, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen elders te volgen en rekening te houden met 2 scenario’s opwarming of afkoeling van de aarde en beiden zullen van invloed zijn op de voedselvoorraden. Dus zoek ik van alles uit om zelf wat te kweken in mijn tuintje en de informatie te delen met gelijkgestemden. Een aggregaatje en gasflessen heb ik al, nu nog een paar zonnepanelen los van het net om mijn koelkastje een paar weken te laten werken, want wat gebeurt er als de stroom 5 dagen uitvalt dan is het ieder voor zich.
  https://watchers.news/
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Rosenmöller

 3. De afgelopen week is er weer heel wat nieuws op ons afgekomen, maar ook weggelaten. De laatste hype, over stikstof zet Nederland op slot. En wie zijn daar over begonnen? Milieudefensie, een groepje mensen die denkt voor anderen, maar geen rekening houdt dat er iets nagezocht kan worden. Stikstof wordt nl. Ook gebruikt in de kunstmest industrie. Dit is voor kinderen: https://wikikids.nl/Kunstmest. Het lijkt er dus op dat er en geen natuurlijke mest uit gereden mag worden en ook geen natuurlijke meststoffen uit de lucht en grond gebruikt mogen worden, want we moeten over op het Bayer/Monsanto gif. En kan de mens wat doen tegen moeder natuur? Ja opruimen van de schade na een natuurramp, zie bijvoorbeeld orkaan Dorian of de vele uit het nieuws gehouden typhonen in Azië. Op voorhand kan de mens wat doen aan de vervuiling. Stientje (D66) gaat voor het concept “cradle to cradle” wat ik zeer toejuich, maar hoe zit het met het bedrijfsplan voor zonnepanelen? Hoe rendabel zijn ze als men de kosten van winning, productie, transport, reclame, installatie en storingverhelping op het net en recycling? Ik heb geen idee, maar vermoed dat er geld bij moet. Hetzelfde denk ik over electrische vliegtuigen Paternotte (D66), waarvan het gewicht van accu’s niet afneemt en in geval van Tesla accu’s deze spontaan in de brand kunnen vliegen. En dan worden de termen ook steeds aangepast, eerst was het opwarming van de aarde, toen klimaatverandering en nu las ik ergens ook al opwarming van het klimaat. Nederland heeft een gematigd zeeklimaat, dat met de ligging te maken heeft. Als de wind uit noordelijke richting komt merken wij het meteen aan een lagere temperatuur. Er zal vandaag of morgen wel weer een praatje komen van Gerrit Hiemstra over het wetenschappelijke tijdschrift Nature over de opwarming, maar dat is in tegenspraak met de gegevens van het Deense meteorologisch instituut zie het plaatje http://ocean.dmi.dk/arctic/icethickness/images/FullSize_CICE_combine_thick_SM_EN_20190914.png en de portal http://polarportal.dk/en/greenland/surface-conditions/ en luister naar de uitleg in de onderste link. Klimaatonderzoekers moesten vorige week van boord gehaald worden omdat hun boot vastliep in een wittege substantie. Ik vermoed ijs en sneeuw. Maar ja volgens Al Gore in 2001 zou men nooit meer sneeuw zien. En deze ‘global warming goodness’ valt inmiddels al in Canada en de VS en het is nog nazomer. Is de oogst al binnen? En volgens onze voormalige koningin in 1989 zou Nedeland in 2000 onder water staan vanwege de stijging van de zeespiegel. Jette (D66) herinnerde mij eraan in een opmerking aan Baudet.
  Ik ga er vanuit dat de meeste ouderen nog wel weten wat de uitbarsting van Krakatau in de 19e eeuw voor invloed had op de wereldwijde temperatuur door de asdeeltjes in de hogere luchtlagen die de warmte van de zon tegen hielden. Zouden de huidige erupties zich anders gedragen? Lees dit artikel eens: https://watchers.news/2019/09/15/purple-sky-colorado-raikoke-eruption/ en dit gaat maar over 1 vulkaan en hoeveel zijn er de afgelopen maanden al uitgebarsten? Zou dit geen invloed hebben op de temperatuur? Zo’n 2000 jaar geleden werd er al gewaarschuwd voor rookkolommen; vulkaanuitbarstingen en/of tornado’s/typhonen misschien? Zou een voorraadje gevriesdroogde groenten, pakken bonen e.d. niet het overwegen waard zijn? Denk vooruit.
  https://www.youtube.com/watch?v=nIV_60fF1-Q

 4. @ Anoniem schreef: 15/09/2019 om 1:41 pm
  Ik ben het met u eens, maar reageer in het praatcafe omdat het meerdere onderwerpen beslaat en omdat als men kritiek heeft op de samenstelling van de bijbel je er beter over kunt praten in het praatcafe dan het geloofsforum. Bijgevoegde links ter onderbouwing worden bijna niet gelezen, maar ik probeer mijn inbreng er mee te onderbouwen. Uw opmerking over de stichter van de ‘Bilderberg’ slaat hout. De afkorting NWO zou volgens mij voluit Nazi Wereld Orde moeten zijn, o.l.v. de Verenigde Nazis. Het boek Nazi International van Joseph P. Farrell geeft hier een goed inzicht in, al moet je zelf je conclusie trekken. Bernhard had een hoge functie bij I.G. Farben en had later als ambassadeur van het WNF alle mogelijkheden om zonder vragen iedereen te ontmoeten. En hoeveel hooggeplaatste Nazis zijn er al dan niet met hulp van de RKK en overheden naar Argentinië en de VS (NASA) gegaan? En wat zou hiervan waar zijn? https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm Eén ding is zeker de Nazipartij heeft zich nooit overgegeven en het financiële brein en partijleider Bormann had zijn zaakjes voor het einde van de oorlog al goed verspreid en verborgen. Veel mensen weten ook niet dat de ss ook voor schwarze sonne (Saturnus) of schwarze stein (Kaaba) kan staan. Een draadje naar de RKK zijn de naamdagen van de week die naar de hemelgoden wijzen, zondag maandag en als klap op de vuurpijl saturnusdag uitgerekend op de Sabbatdag, de heilige Joodse rustdag onderwijl de christelijke rustdag te verplaatsen naar de ‘zon’dag. Een paar respondenten hebben er al over geschreven dat de RKK de islam gecreëerd heeft en ik vond deze link https://tora-yeshua.nl/2019/08/meer-tekenen-eindtijd/ en vooral in de commentaren (Derk) kan men hierover veel terug vinden.
  De zogenaamde Deep State zit niet alleen in de VS maar is een grote wereldwijde organisatie met m.i. zijn oorsprong in Rome. De architectuur van het vaticaan en de gebouwen van de Amerikaanse overheid lijken verdacht veel op elkaar. En nog wel in de staten Virgin(ia) en Mary(land).
  Waarom wordt er een globale klimaatreligie gecreëerd als er nog genoeg fossiele brandstoffen zijn die minder vervuilend zijn dan de bossen die men verbrandt. Ik vond de volgende link naar een video uit 2015 maar zeker de moeite waard om te bekijk/luisteren, waarin hernieuwbare oliebronnen ter sprake kwam https://www.youtube.com/watch?v=iM0LCA12ilk rond minut 8 en dit heb ik nagezocht bij abiotic oil http://www.viewzone.com/abioticoilx.html. Dit gebeurde allemaal gedurende het presidentschap van Obama. En zijn code-naam was renegade en een van de vertalingen is verrader. Toeval? Ik volg 6 dagen in de week een analyse van de gebeurtenissen in de VS over de strategie van Trump en zijn “patriots” en daar hoort men wat de msm niet laat weten.
  https://www.inthematrixxx.com/index.php/qnn/youtube-feeds/x22-report-youtube
  Dit is ook wel een interssante over global food, warming and poulation control.
  https://www.youtube.com/watch?v=4W2fNke1WfA&list=PLejimO9EZ9xieUcYmwXt8XQ7WYcwR0xog

 5. Als ‘klimaatontkenner’ geloof ik best in een maakbaar klimaat. Maar dan wel onder de noemer van gesteldheid, in geval van financieel of economisch of huiselijk. Financieel leven de ouderen commerciëel in een steeds killer klimaat. Politiek gezien moet het een ijskoud klimaat worden, niet alleen voor de ouderen, maar voor iedereen. Zelfs voor degenen die er aan meewerken zonder te beseffen dat ze te laag op de ladder staan om bij de uitverkorenen te behoren. In plaats van naar F1, MotoGP of voetbal te kijken heb ik iets vernomen over de korting van de pensioenen en hoe er gevaarlijke derivaten voor de netto bijdragers aan de EU opgebouwd gaan worden. Ik h a d P. Omzigt hoog zitten als een van de bewakers van het pensioenstelsel, maar dat is verdwenen omdat hij een grote Eurofiel is. Er werd zelfs gesteld dat K. Knot van de DNB een misdadiger is. Omdat publiekelijk te zeggen moet er iets mis zijn, ‘t is in ieder geval erger dan minder, minder, minder. Verder las ik ook iets over “droogte atlas van de oude wereld” op het noordelijk halfrond. Het blijkt dat voor de 20e eeuw het veel warmer en droger was of dat door de vele regen en koude winters er veel oogsten mislukten. Het was zelfs zo erg dat paarden, honden, en zelfs k I n d e r e n door hun ouders werden opgegeten. Het lijkt erop dat een hedendaagse professor dit ook gelezen heeft, want een van zijn oplossingen voor zijn klimaatprobleem is k a n n i b a l i s m e. Mijn voorstel zou zijn laat hem vanaf heden een onderzoek van 7 maanden op Groenland doen met heel veel stagières uit alle politieke, educatieve en praatprogramma geledingen over de afname van sneeuw- en ijsmassa’s in het noordpoolgebied. Wel zonder enige communicatie en met een krapte aan voedsel. Dan kunnen zij naar ervaring rapporteren en hun programma’s erop aanpassen. Bijkomend voordeel voor hen is dat door de opwarming er geen enkel gevaar is omdat er meer mensen dood gaan door de kou dan door de warmte, ik geloof een verhouding van 1:17. In de tussentijd kunnen ze ons geen schuldcomplex meer aanpraten over de plastic soep die vooral ontstaat door milieuvriendelijke Aziaten en Afrikanen. Waarschijnlijk is de inflatie toegenomen door de sterk gestegen prijzen van voedsel, kleding en warmtebronnen zodat de rekenrente voor de pensioenen weer omhoog kan.

  Droogte atlas: https://watchers.news/2019/09/20/old-world-megadroughts-and-pluvials/

  Pensioenen en rekenrente (hele zit): http://verenoflood.nu/pensioenen-dnb-maakt-e500-miljard-reserves-onzichtbaar-pieter-lakeman-en-arno-wellens/

  Toegift over het weer in de VS op 21 september over iets wat Al Gore in 2001 zei dat het verdwijnen zal: https://www.youtube.com/watch?v=f8E0s1BeibM

 6. Is er iets aan de hand of zijn het incidenten?
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/5-hong-kong-atms-run-out-cash-central-bank-steps-prevent-panic-among-public

  https://www.zerohedge.com/markets/bank-crisis-hits-india-bank-stops-functioning-people-crying-outside-bank-branches

  Beide incidenten zijn in de belangrijke media natuurlijk niet terug te vinden.
  De problemen in Hong Kong spelen al veel langer. De mensen die protesteren willen de machthebbers raken waar het pijn doet. Gevaarlijk spelletje want die macht zal keihard gaan optreden. Maar ik heb wel enorm veel bewondering voor het doorzettingsvermogen van de protesters.
  In India is sprake van iets heel anders. Daar is een bank in de problemen gekomen omdat er fraude is gepleegd. Toch zijn beide gebeurtenissen niet los te zien van een dreigende collaps in het financiële stelsel. De bank in India is absoluut niet de enige bank die de boel opleukt. Verder is het populisme overal aan het toenemen. Dat is niet goed of slecht maar een gevolg van politieke en andere leiders die niet willen luisteren. Het laatste artikel over die malle man in jurk uit Rome is daar weer een mooi voorbeeld van. Er hoeft maar een charismatische figuur op te roepen tot een bankrun en de boel ontploft. Het vertrouwen neemt af in leiders en dat gaat fout, de vraag is alleen nog wanneer?

 7. De onderwerpen die de afgelopen tijd voorbij gekomen zijn hebben laten zien dat de overheid die middels twee christelijke partijen in de regering vertegenwoordigd zijn net zo onverschillig zijn als de vertegenwoordigers van de christenheid zoals de RKK, protestantse kerken enz. Zij blijven allemaal oorverdovend stil bij elke aanslag, moord op hun christen broeder of zuster. Geen solidariteit. Hetzelfde gebeurt t.o.v. onze Joodse broeders, zowel in Israël als nu weer wereldwijd gebeurt, eufemistisch gezegd antisemitisme maar in werkelijkheid anti-Joods. Nog even en de geschiedenis herhaalt zich weer en kijkt de heldhaftige Nederlandse bevolking weer weg? Het overgrote deel van de Nederlandse kerk bevolking, waaronder ook ik, weet/wist niet dat zij medeschuldig zijn aan het vergieten van onschuldig bloed. Vanaf de tweede eeuw tot de tweede wereldoorlog zeven (7) miljoen vermoorde Joden, alsmede honderd-duizenden “ketters”. En dan nog eens de zes (6) miljoen joden van de tweede wereldoorlog er bovenop. En het ergste is alle geallieerde partijen wisten er van en hebben dit laten gebeuren. Laten wij het nu weer gebeuren of gaan wij de kerkgeschiedenis en de Bijbel eens bestuderen? De nationaal socialisten ook wel nazi’s genoemd hebben zich op uitspraken van de rkk en Maarten Luther beroepen om hun daden te rechtvaardigen. De Bijbel is oorspronkelijk het eerst in het Grieks vertaald. Nu had ik ergens gelezen dat anti vanuit het Grieks ook wel als in plaats van vertaald kan worden, maar ik moet dit aannemen. Stel dat dit zo is, dan heeft degene die de zevende dag veranderd heeft in de achtste en de datum van Pesach heeft losgekoppeld van Pasen en meerdere Juadische feestdagen die voor eeuwig voor het volk Israël zijn ingesteld zich boven de Schepper gesteld. Dus wie is de antichrist? En alle kerken werken sinds het ontstaan van de wereldraad van kerken weer samen o.l.v. ??
  De christelijke partijen willen graag mee beslissen, maar gezien de verhoudingen maken zij geen kans bij onchristelijke besluiten en moeten zij zich erbij neerleggen. Maar meeregeren is medeverantwoordelijk en dus ook de stemmers die hen daar geplaatst hebben. Dat was voor de 2e wereldoorlog ook zo. Het “christelijke koningshuis” vluchtte samen met de regering naar Engeland, daarbij het gezag over het publieke domein overdragend aan de NAZI’s. Relatief gezien heeft het “christelijke” Nederland de grootste bijdrage aan de Jodenvervolging in de 2e wereldoorlog geleverd. Was het antisemitisme of onverschilligheid? Zoals we merken aan het beleid is deze regering er niet echt voor Nederland. Ze zullen waarschijnlijk samenwerken met de paus voor twee nieuwe wereld religies:
  1. Chrislam;
  2. Rooms Katholiek (universeel) Klimaatbesturing met de regenboog khmer als inquisitie
  Blijven wij onverschillig of gaan we op zoek naar antwoorden die de overheid of kerk niet geven. In de Bijbel (vnml OT en NT Openbaring) kan men zelf alle antwoorden vinden over de toekomst die voornamelijk Europa te wachten staat; ik dacht altijd Mekka of New York (Wall Street).
  De overheid laat ons van staatwege, NOS, weten dat er een afzettingsprocedure tegen D.Trump in gang gezet is, maar is dat wel zo? Is de wens de vader van die gedachte. Het begon met J Biden in 2016 iets met gas of zo in de Oekraïene. NL. Had in hetzelfde jaar een referendum, en er speelden ook gasbelangen. En dan nog MH17.
  Investeer eens een uurtje in het beluisteren van onderstaande video’s, want het geeft een andere kijk op de Amerikaanse politiek en het weer en de voedseltekorten die op korte termijn zullen ontstaan en wat die met de prijzen gaan doen.
  https://www.inthematrixxx.com/index.php/qnn/youtube-feeds/x22-report-youtube
  Record Lows & Record Snows Decimate Crops – Over A Million Californians Without Power? – Prepare Now: https://www.youtube.com/watch?v=y2teL4dgfSw

  Boek aanrader: Het bloed schreeuwt uit de aarde

 8. Boeren bedankt ! Bedankt voor de biefstuk, broodje kaas, broodje ham, salade enzovoorts op mijn bord.

 9. Zit net een tweede kamer debat over vaccinaties te beluisteren. Eigenlijk komt het er op neer dat iedereen mee m o e t doen. Eén groep wordt al een hele tijd buiten beschouwing gelaten. De groep zo groot als een stad van 80.000 inwoners die al sinds 2015 elk jaar het land binnenkomt. Dus ik zie het zo dat alle Nederlanders hun kind laten vaccineren en zodra dit de 95% bereikt heeft neemt de urgentie af. Alle kinderen van nieuwkomers komen veilig binnen , want de rest is ingeënt. Maar ik las ooit ergens dat als kinderen de mazelen krijgen dit het immuunsysteem van de kinderen in gang zet. Dus na vaccinatie zal dit waarschijnlijk minder effectief zijn. Maar nu komt het: kan men de inhoud van de entstof vertrouwen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er weefsel van geaborteerde baby’s is aangetroffen. Men kon zelfs vinden dat in een geval het een jongetje was. Verder zou er een bron van 560 soorten kanker in verwerkt zijn. En er is niemand verantwoordelijk te stellen voor eventuele gevolgen. En dan loopt men in de kamer vol wetenschappers te zeuren over religieuze tegenstand, maar ik heb er nog geen woord over gehoord dat men de inhoud van de entstof niet vertrouwt. En de overheid zal hier niet over voorlichten, eerder achterhouden. Wat is het risico voor de mensen dat het DNA van hun kinderen ongewensd veranderd wordt? De mens wordt al jaren overal bang voor gemaakt. Maar in dit geval is het niet zo netjes. Het initiatief is door D66 genomen, een partij wiens kiezer graag reist en de wereld ontdekt en rustig zonder vaccinaties naar welk land dan ook met vakantie gaat. Na terugkomst van de vakantie besmet hij misschien een collega die op zijn/haar beurt de kinderen in hun omgeving besmetten. Waar ligt dan de verantwoordelijkheid? Zou het vaccinatie programma niet een verkapt verdienmodel zijn van de pharmaceutische industrie die gebruik maakt van het feit dat de maatschappij tegenwoordig draait op twee verdieners. Niemand kan er voor de kinderen zorgen als er een uitbraak van bijvoorbeeld mazelen is. Ja er sterven kinderen aan de ziekte, maar sterven er geen kinderen aan de gevolgen van een vaccinatie? Volgens mij worden cijfers daarover niet zo gemakkelijk vrijgegeven. Ik dacht ook aan regel 1 van de Georgia Guidestones toen ik ondestaand artikel las. Wie is er nog te vetrouwen, de regering? De tweede kamer, wie zal het zeggen, de leden zijn zo deskundig op elk gebied, dat zij hiermee wel rekening zullen houden bij de wetgeving net zoals bij de klimaatwet, onze pensioenen, onze veiligheid, het overschot op de woningmarkt en de bereikte kenniseconomie. Ook ben ik blij dat de overheid de maatregel van veel andere landen overgenomen heeft om de bevolking te waarschuwen om voorzorgsmaatregelen te treffen om in ieder geval drie dagen te kunnen overbruggen bij calamiteiten. N I E T
  Medical Horror: https://www.naturalnews.com/2019-10-04-medical-horror-genetic-sequencing-vaccines-mrc-5-cancer-genes-modified.html

 10. De boerenopstand en Rutte:

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/rutte-waarschuwt-boeren-houd-je-aan-regels-anders-geldt-het-strafrecht/ar-AAIRJ6w?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Ja bij de boeren geldt het strafrecht maar waarom horen we onze LAFBEK van een VVD premier niet als het gaat over de alle perken te buiten gaande rechtsgang m.b.t. afgewezen asielzoekers ( door de RECHTER!) in het Amsterdam van de extreem-linkse wethouder Groot Wassink ( GL) met zijn tenenkrommende plannen die ongedocumenteerden ( 500 man!) gratis kost en inwoning te geven in diverse wijken van 020 en mensen hebben dat maar te slikken!

 11. Geenstijl.nl komt ook wel met HorrorGren D666 in aanraking , het is de 2019 variant van Kafka. Zie de onderwerpen:

  https://www.geenstijl.nl/5150240/keane-glazenwassers-beste-bedrijf-van-den-haag/

  https://www.geenstijl.nl/5150245/sheikwatch-almelo/

  https://www.geenstijl.nl/5150241/is-wel-discriminatie/

  en kijk eens wat we nog fout rechts wit vrouwvolk hebben:

  https://www.geenstijl.nl/5150249/weet-je-wie-ook-graag-blonde-meisjes-zag/

  go go go dames!
  Benieuwd wanneer de D666 stasi ingrijpt ent zoals bij het referendum, onze organen en dit blundertje van jette( nu zonder bril waar tie trots op is!)

  https://www.ad.nl/politiek/oeps-kersverse-d66-voorzitter-jetten-maakt-direct-twitterflatertje~ac5cd636/?referrer=https://www.google.com/

 12. Het door Xander al meermalen issue van beperking van het vrije internet , censuur .e.d. krijgt nu in de Nederlandse situatie een vervolg met de vreselijke antichristelijke partij D66 in de persoon van Ollongren. Mark Rutte waarom blijf je zwijgen> CDA? CU? Coaltitiepartijen?:

  https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-stelt-kamervragen-aan-ollongren-d66-over-inperking-publiek-debat-en-vrije-internet

  Overigens is de FvD uiteraard met meer bezig:
  https://forumvoordemocratie.nl/standpunten

  En in 020:

  FVD vindt een versterkte islamitische gebedsoproep in onze hoofdstad en daarbuiten zeer onwenselijk. We horen al vaak genoeg ‘Allahu akbar’. De Blauwe Moskee wil en gaat toch de islamitische gebedsoproep door de stad laten galmen. Daarmee is het hek van de dam voor andere moskeeën om dit voorbeeld te volgen, schrijft FVD-fractievoorzitter Annabel Nanninga.

  En hier heeft de FvD een mooi resultaat geboekt ivm. die krankzinnige immigratie van religieus geteisem uit de regio met de valse proleet:

  In Brussel heeft men weinig geleerd van de massale immigratiecrisis. Een motie in het Europees Parlement had tot doel om het oppikken van migrantenboten op de Middellands Zee verder te stimuleren en faciliteren. De aanzuigende werking hiervan op kansarme immigranten is enorm en zeer ongewenst. Gelukkig heeft FVD deze onzalige motie om de veerdiensten naar Europa op te schalen, kunnen tegenhouden! De FVD-stem was cruciaal; de uitslag was namelijk 288 voor en 290 tegen. Kijk hier naar de uitleg van FVD-europarlementariër Rob Roos.

  En dan de continental suicide van Europa:

  Pleegt Europa zelfmoord? Zijn we door gebrek aan zelfvertrouwen, een overschot aan schuld en massale immigratie bezig ons continent de nek om te draaien? Gevestigde partijen doen alsof er niets aan de hand is, maar volgens de gerenommeerde Britse denker en journalist Douglas Murray is het tijd voor actie. Of we kiezen ervoor om ons continent ten onder te laten gaan aan zelfhaat en schuld, of we kiezen voor een renaissance. Bekijk zijn indrukwekkende video hier.

  ( tekst overgenomen van de rondzend brief van Thierry Baudet )

 13. het is onvermijdelijk dat het op een catastrofe uit loopt en het is ook vrij logische en we kunnen er niets aan doen. Sterker nog we hebben het met zijn allen zelf veroorzaakt door onze kinderen (sinds de wederopbouw) tot in de afgrond te verwennen. Wat je zaait oogst je een keer. Verwende goed opgeleide kinderen die nu langzaam maar zeker overal de dienst uit maken kan je helemaal niets mee. Verziekt als ze zijn en vaak ook nog afkomstig uit vaderloze gezinnen of andere shit zijn ze groot gebracht met hier heb je 100,00 euro maar wel je mond houden. We hebben met zijn allen in het westen miljoenen idioten (zelf haters) gekweekt die om bovenstaande reden destructief zijn ingesteld en die willen alleen nog maar alles kapot maken wat niet zo denkt als zei. Enigszins kan ik het ook nog wel begrijpen dat wij onze kinderen te veel verwend hebben want iedereen wil het beste voor zijn kinderen. Maar hoe meer je ze verwend hoe meer je ze juist naar de verdommenis helpt. Ik hoop dat er iemand is die me van gedachten kan laten veranderen en mij hoop kan geven dat de nieuwe generatie nog geholpen zou kunnen worden. Persoonlijk heb ik er geen last van omdat ze bij ons
  een goede fundering hebben meegekregen. Maar helaas zie ik teveel om me heen

 14. Hey Mw Halasema die gebedsoproep daar in die 020 haathut moet wel in het Arabisch he? :

  https://www.parool.nl/amsterdam/kritiek-op-halsema-gebedsoproep-moet-in-arabisch~b6259b39/

  Mw Halsema wordt terecht gewezen door een hoogleraar Arabische en islam studies aan de VU ( u weet wel die universiteit die ooit met geld van de Protestantse Gereformeerden werd gesticht!!!!!):

  “Bij de gebedsoproep vanaf een moskee wordt een rituele tekst gedeclameerd, waarvan de taal – het Arabisch –, de intonatie, toonhoogten en de inhoud vastligt in regels,” doceert Faustina Doufikar-Aerts, hoogleraar Arabisch en islamstudies aan de VU. “De gebedsoproep wordt daarom ook in alle niet-Arabischtalige islamitische regio’s en in landen daarbuiten, waar dat is toegestaan, altijd in het Arabisch gereciteerd. Omdat het een ritueel betreft wordt daar niet van ­afgeweken, voor zover ik weet.”

 15. Aan nieuw begin;

  misschien is het verstandig om eerst gezamenlijk vast te stellen waar de schoen wringt zodat we het een plekje kunnen geven. Daarna kan je er makkelijker mee om gaan en misschien vinden we dan wel gezamenlijk de juiste strategie om het kwaad aan te pakken.

  De naoorlogse weelde (zie grote Henk 29/10/2019 om 6:37 pm) en het gebrek aan ouderlijke controle, correctie en oprechte affectie van ouders wordt een steeds groter probleem. Sinds de tweede wereld oorlog is er steeds minder aandacht voor kinderen. Een reden hiervoor is o.a. de opkomst van het feminisme, en daarmee de werkende vrouw.

  Kinderen leren niet dat ze hun ouders nodig hebben. Nou ja, ze leren zichzelf dat het normaal is om geen ouders te hebben. Ze hebben een oudervormig gat in hun hart. Combineer dit met echtscheidingen en vaderloze gezinnen. De hersenen van het kind zullen de echte, gezonde ouderlijke vertrouwensband registreren met een sensatie van walging. Omdat ze het simpelweg niet kennen. En onbekend is onbemind.

  De hersenen van kinderen wie niet genoeg aandacht en affectie hebben genoten in de vroege kindertijd hebben gebrekkig ontwikkelde dopamine receptoren. Waardoor ze zichzelf ten aller tijde ongelukkig, onbemind en eenzaam voelen en dus gefrustreerd raken met alle gevolgen van dien.

  Een veel voorkomende reactie op dit hormonale tekort is het zoeken van kunstmatige bronnen van genot: drugs, losbandige seks en natuurlijk de sensatie van ”de good guy” zijn. Dit triggert de dopamine receptoren en geeft ze een tijdelijk gevoel van gelukzaligheid. Door achter de kudde aan te lopen op zoek naar bevestiging, laten ze zich inpalmen door feel good goeroes. Stem op mij, dan voel je je goed. Red een boom, dan voel je je goed. Ga zo maar door. Deze goeroes zijn zelf bijna altijd minstens even emotioneel beschadigd. En krijgen dezelfde roes van het manipuleren van deze diep ongelukkige jongeren. In de volle overtuiging dat zij gelijk hebben.

  Dit probleem word met de generatie meer aanwezig, in intensiteit en aantal. Het gevolg hiervan is een compleet neurotische en disfunctionele samenleving. Geregeerd door de zoektocht naar vulling van het eeuwige dopamine tekort. Omdat tegengas een negatieve emotionele reactie oplevert. Moeten critici monddood gemaakt worden om de kwetsbare mindset van deze emotioneel uitgehongerde massa te beschermen tegen de echte wereld.

  Wanneer deze Clown Bubbel Wereld inklapt. Sta ik niet in voor de gevolgen. In het beste geval zal de schok een hoop mensen wakker maken. In het ergste geval zal het leiden tot een communistische revolutie met enkel het doel de draaimolen zo lang mogelijk in gang te laten gaan. Ten koste van alles.

  Het is aan de weldenkende, emotioneel ontwikkelde mens om deze tendens tegen te gaan. Helaas zal het voor een hoop mensen te laat zijn.

  zou het te maken hebben met de eindtijd en we er dus geen invloed op hebben omdat het een natuurlijk proces is of kunnen we hier nog tegen vechten en hoe?

 16. Pedofiel van het Openbaar Ministerie ( O.M.) vrijuit na ‘BLUNDER’ @ het_OM :
  Van ontucht verdachte OM-plaatsvervangend hoofdofficier is Vincent Leenders:

  Okay, zit dus als volgt. Een 46-jarige voormalig plaatsvervangend hoofdofficier van justitie, Vincent Leenders, was onderdeel van een groep van 11 verdachten die tegen betaling seks had met een 16-jarige jongen. 10 van hen zijn veroordeeld, Leenders zelf daarentegen ontspringt de dans. Hoe? Nou, als volgt:

  https://www.geenstijl.nl/5150359/om-pedo-vrijuit-na-blunder-het-om/#comments

 17. Ollongren ziet burger als gevaarlijk beest:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1584686999/ollongren-ziet-burger-als-gevaarlijk-beest
  ( dit is een Telegraaf premie artikel waarvan u er 1 gratis krijgt. U kunt echter de cache van uw browser ledigen of de geschiedenis wissen en dan staat de teller voor gratis nummers weer op nul )

  Welja. Bij alle gekkigheid in de Nederlandse politiek kan deze er nog bij: de minister van Binnenlandse Zaken die rond de verkiezingen moord en brand schreeuwde over Russische nepnieuwscampagnes die onze democratie destabiliseren, verspreidde met die boodschap zélf nepnieuws. Uit een onderzoek waartoe ze persoonlijk opdracht gaf, blijkt dat er geen sprake was van Russische beïnvloeding tijdens de verkiezingen. Geen campagne gericht op de massa-desinformatie van het Nederlandse publiek, geen leugens die de samenleving konden ontwrichten. Behalve van de minister zelf, die blinde paniek zaaide.

 18. De Woede – ‘Dit zijn beesten, die in Nederland een luxe leven wacht’

  Even dacht Dalal Ghanim (23) dat het een grapje was. IS-vrouwen die een kort geding aanspannen om hun terugkeer naar Nederland te faciliteren. Maar al snel begreep de zes jaar geleden naar Nederland gevluchte jezidi dat het waar is. Terwijl haar familieleden werden opgejaagd, vermoord, mishandeld verkocht en verkracht door aanhangers van IS, proberen de vrouwen uit diezelfde terreurbeweging de weg terug naar Nederland vrij te maken. Ghanim is woedend.

  Lees meer:
  https://www.ad.nl/binnenland/het-is-logisch-dat-ik-berecht-word-en-de-gevangenis-in-ga~ac7f3592e/

 19. Kort geding IS vrouwen:

  Zo meteen beslist EEN ‘RECHTER’ dat 17 miljoen Nederlanders worden gedwongen de IS vrouwen inclusief hun kinderen want verwekt door moordenaars, verkrachters, slavendrijvers en volmaakte idioten te ontvangen en m.b.v. deradicaliserings waan ( PvdA D66 en GL idioterie) een twee kans te geven! Deze vrouwen hielpen hun mannen hun slachtoffers te verkrachten!!!!!

  https://www.geenstijl.nl/5150347/kort-geding-is-vrouwen-we-willen-ze-niet/

 20. Biomassa waanzin ( 11,4 MILJARD SUBSIDIE voor een waan!!!!)

  Gisteravond bij Pauw de nuchtere weerman Reinier van de Berg gezien? Over biomassa? Helaas werd de discussie afgekapt door Pauw wegens tijdgebrek. Reinier vertegenwoordigde het nuchtere, wetenschappelijke kamp:

  De miljardensubsidies die Nederland in biomassacentrales stopt zijn weggegooid geld, concludeert de Europese koepel van wetenschappers. Energie opwekken met hout uit bossen zorgt voor meer CO2-uitstoot dan kolen en gas. ,,Het is een waanidee dat het verbranden van biomassa duurzaam is.’’

  In Nederland staan binnen een paar jaar liefst 628 biomassa-installaties, blijkt uit een inventarisatie van deze nieuwssite. Daarvoor heeft de overheid 11,4 miljard euro subsidie gereserveerd. Het kabinet beschouwt biomassa als een belangrijke duurzame energiebron die komende jaren nodig is om de klimaatdoelen te halen en de gaskraan in Groningen dicht te draaien. Zo worden de grote kolencentrales in Geertruidenberg en Eemshaven momenteel omgebouwd tot biomassacentrales.

  Lees meer:

  https://www.ad.nl/nieuws/miljardensubsidies-voor-biomassa-zijn-weggegooid-geld~adf24748/

  En zie hier een vertegenwoordiger van het krankjorume biomassa project met een prijskaartje van 11,4 miljard euro belastinggeld! ( Hoelang betalen we nog belasting lieve mensen? )

  https://www.npostart.nl/pauw/31-10-2019/BV_101394507

 21. Gewoon maar 3 artikelen uit de telegraaf die messcherp de verloedering aantonen van politieke onwil en links hetzerige gedram waardoor ons eens mooie vaderland voor de (links- islamitische ) zwijnen wordt gegooid:

  ( dit zijn premie artikelen die u toch kunt lezen als u de geschiedenis wist of de cache van uw browser leegt. Dan staat de teller voor 1 gratis artikel immers weer op nul)

  De hele stikstof hysterie volstrekt ondoordacht en onwetenschappelijk:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/23501474/stikstofpijn-voor-niets-nederland-wees-meer-gebieden-aan-dan-nodig

  Over de verlaging van de snelheid ( VVD in regeerakkoord: dat doen we niet !)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1404546626/maakt-rutte-ons-langzaamste-autorijders-van-europa

  Briljante analyse van Rob Hoogland over de eis van de IS vrouwen dat NL ze terug haalt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2082162558/straks-zijn-we-toch-weer-een-slapjanussenland

  Werkelijk wij worden geregeerd door onbenullen die het verschil tussen hun rechter en hun linkerhand niet kennen. Vergelijk: Jona 4 vers 11:

  11 Zou Ik dan Nineve niet sparen, de grote stad, waarin meer dan
  honderdtwintigduizend mensen zijn, die het onderscheid niet kennen
  tussen hun rechterhand en hun linkerhand, benevens veel vee?

 22. @Nieuw Begin: 11.15 uur. Weer een prima bijdrage van U. Maar of het helpt? De hele jeugd is volkomen links gehersenspoeld, door het marxistische onderwijs.

 23. De top van de pyramide: Slechts 4 families controleren de wereld en je hebt er nog nooit van gehoord

  Er zijn een aantal families die de wereld domineren. Vergeet de politieke intriges, de conflicten, de revoluties en de oorlogen.
  Alles is lange tijd geleden al gepland. Sommigen noemen het een complottheorie of een Nieuwe Wereldorde.
  Om de huidige politieke en economische gebeurtenissen te kunnen begrijpen is het essentieel om naar de kleine groep families te kijken die de afgelopen eeuwen veel rijkdom en macht heeft vergaard.

  Lees meer:

  https://www.ninefornews.nl/top-piramide-slechts-bedrijven-wereld/

 24. @ Nieuw Begin: 12:32 am. Inderdaad Dhr. Bos en “cultuur onder Vuur”, ken ik. Hij staat voor de goede zaak, dat is duidelijk.

 25. @Nieuw Begin: 12:52 am. Zover is het al gekomen. En de politiek laat het gebeuren! Minus de PVV en het FvD.

 26. Wageningse jihadiste die terugkeer eist blijkt echtgenote van beruchte IS’er

  Een van de Nederlandse jihadistes die in een Syrisch detentiekamp vastzit en terug naar Nederland wil komen, blijkt de vrouw van een beruchte Deense IS’er die wordt verdacht van het plannen van aanslagen en het houden van slavinnen. Maandag oordeelt de rechtbank of Nederland deze Wageningse vrouw en 22 andere IS-vrouwen terug moet halen.

  https://www.gelderlander.nl/binnenland/wageningse-jihadiste-die-terugkeer-eist-blijkt-echtgenote-van-beruchte-is-er~a6bbc8ad/?referrer=https://www.geenstijl.nl/

  Wee de rechter die dit heeft gesproken! is er dan geen God in de Hemel Die het rechterlijke kwaad eeuwig onbestraft laat? Jesaja schreef het al: uw rechters zijn avondwolven en Jezus verwijst naar de gelijkenis van de onrechtvaardige rechter waarin deze bedenkt dat als hij een vrouw geen recht verschaft hij wel eens geslagen zal kunnen worden. Als dat 2000 jaar geleden voor deze vrouw gold wat zal er dan nu gebeuren als een heel volk tot in het diepst van de ziel wordt geslagen door deze vreselijke demonische rechtspraak want deze vrouwen hebben Yezidi’s vermoord, verkracht, onthoofd, als sex slavinnen verkocht en natuurlijk hebben de de vrouwen met NL achtergrond zich alleen bezig gehouden met het huishouden en de opvoeding van de kalifaat monstertjes??????

  Lang leve het rijk van de antichrist Erdogan zeker?????

 27. Twitter. bericht van oorlogscorrespondent

  Arnold Karskens
  @arnoldkarskens
  ·
  1 nov.
  Iedereen die actief meewerkt aan terughalen #ISvrouwen (politici, rechters, advocaten, ambtenaren, journalisten) is voor de volle honderd procent medeverantwoordelijk als er één in NL een terreuraanslag pleegt. Islamitische Staat = puur fascisme. Laat dit duidelijk zijn.

  Een van de weinigen die nog zijn hersens gebruikt! Bravo Arnold!

 28. Nog een klein teken van hoop op gerechtigheid:

  Aramean Movement for Human Rights
  @ABM_NL 2 nov.
  Wij pleiten voor een IS tribunaal waarbij IS, ook uit Nederland afkomstig, die mensenrechten hebben geschonden en genocidale activiteiten hebben uitgevoerd, worden veroordeeld. #ISvrouwen
  @UN
  @Martijncda
  @PieterOmtzigt
  @JoelVoordewind
  @keesvdstaaij
  @SadetKarabulut
  @arnoldkarskens

 29. Dit is Nederland:

  Yezidi;s worden teruggestuurd en IS moordenaars, verkrachters , onthoofders en hun duivelsgebroed ( m/v) worden via de rechter NL binnengehaald.
  Wee NL! Wie het kwaad goed noemt het kwaad zak van zijn huis niet wijken.

  Ik zal maar niet alles opschrijven wat God me laat zien want dan zal XN het niet plaatsen….het is te ERG wat NL in huis gaat halen op rechterlijk bevel!

 30. @ Nieuw Begin. Ik ben het volledig met uw reacties eens. Maar wat kunnen wij doen? Ik voor mezelf vertrouw enkel nog op de Heere. Mijn vertrouwen in de mensheid en de politiek heb ik op de mestvaalt geworpen.

 31. Nou had ik mijn hoop op Rutte gesteld voor een lekkere warme opgewarmde aarde, die hij immers bij voortduring aankondigt, en nou stelt hij me zelfs daarin te leur! Volstrekt onbetrouwbaar onze MP:

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/sneeuw-in-limburg-het-eerste-speldenprikje-van-de-winter/ar-BBWEeGq?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Moet ik toch nog naar Noord Afrika of zo verhuizen voor een stukje zon ( niet van Eneco ) …ja ja opwarming beloven maar niet doen VerpRutte!

 32. Israël bevindt zich in uitputtingsslag:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1820289846/israel-bevindt-zich-in-uitputtingsslag

  Columnist Leon de Winter: Er worden weer willekeurig raketten op Israëlische burgerdoelen geschoten. De wereld lijkt er geen aandacht aan te besteden, het is het Midden-Oosten, dus elke vorm van krankzinnigheid komt er in grote hoeveelheden voor.

  Dit is een premie artikel maar u kunt het toch lezen ( en ik zou iedereen willen aanraden het werkelijk te gaan lezen want het is bijna oorlog thans in Israel en God’s volk bevindt zich echt in grote problemen! -Bid voor de vrede van Jeruzalem! ) u kunt het dus toch lezen als u uw geschiedenis wist want u krijgt 1 gratis artikel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *