1126

 1. Er is wereldwijd veel enthousiasme over de elektrische auto’s van Kia en Hyundai. Beide merken zijn afkomstig uit Zuid-Korea. Koreanen kunnen ook wonen in Noord-Korea en daar leven ze in een grote open lucht gevangenis waar geen enkele innovatie vandaan komt. Waar desondanks de leider als een godheid vereerd moet worden.
  Andere Koreanen leven in Zuid-Korea en leven daar vele malen prettiger waarbij ze innovatieve producten weten te ontwikkelen.
  Het verschil zit hem dus niet in de aard van de mensen, maar zit in het verschil in politiek systeem.
  Het leidende politieke systeem doet er dus ALLES toe.
  Hetzelfde kunnen we zien bij het prettige leefklimaat in Taiwan (Chinezen) en het onderdrukkende linkse systeem voor al die andere Chinezen die onder het communistische juk moeten leven.
  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat westerse mensen zulke onderdrukkende linkse systemen zo geweldig vinden.
  Hetzelfde kunnen we zien bij Venezuela. Een land dat heel welvarend had kunnen zijn (enorme olierijkdommen, net als Noorwegen), maar dat door het socialistische beleid tot gigantische armoede en totale disfunctionaliteit is vervallen! Zo’n tot armoede en totale controle vervallen land heeft óók geen geld meer voor een goede gezondheidszorg en andere basisvoorzieningen als energie, water en afvalverwerking.
  Waarom beseffen we niet hoe enorm waardevol het westerse systeem is.
  Het systeem dat maakt dat mensen een goed leven kunnen leiden, zonder voortdurend bang te hoeven zijn voor een krankzinnige en totalitaire overheid met al haar grillen en gebrek en haar totale willekeur als het om mensenrechten gaat.

 2. Gezichtsherkenning op telefoon Rico Verhoeven werkt niet meer na ’bloedbad’

  https://www.telegraaf.nl/sport/1248865851/gezichtsherkenning-op-telefoon-rico-verhoeven-werkt-niet-meer-na-bloedbad

  Maar wat als iemand beweert de gezichtsherkenning zou echt niet werken als het bebloede gezicht wel herkent zou worden ? Dan werkt de gezichtsherkenning echt niet meer! Linguistische vragen … voer voor filosofen!

  Net zoiets als de vraag:

  Wie knipt de kapper zelf die buiten een uithangbord heeft met de tekst: ‘ Deze kapper knipt een ieder die zichzelf niet knipt’ .

 3. America’s Frontline Doctors zijn het erover eens:
  vermoorde baby’s in het hart van vaccinonderzoek
  Het oude nazi-programma in nieuwe kleding “Niet alleen worden de baby’s levend afgeleverd, gruwelijk, hun organen worden vaak verwijderd als ze nog leven. Zo kregen ze de HEK293-niercellen die werden gebruikt bij de productie van de vaccins en waarom Pfizer wilde dat het geheim bleef…”
  Lees het volledige artikel op :
  https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/21/murdered-infants-at-the-heart-of-vaccine-research-doctors-agree/

 4. Een ‘bedankje’ aan minister de Jonge voor alle gezondheidsschade en zorgbelasting door de corona prikjes is op zijn plaats. Op XN regelmatig aandacht voor geweest. Ook op de site van Lareb het nodige te vinden.
  https://www.lareb.nl/coronameldingen#/content/content/edit/1453?mculture=nl-NL
  Verder nog wat nuttige gezondheidstips voor de Jonge op de site van EJ bron :
  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/20/frustratie-2/
  Bij het verwijzen naar deze website wil ik nog wel de disclaimer plaatsen dat ik het niet automatisch eens ben met alles wat op deze website wordt gemeld. Dit om ongewenst bezoek aan huis te voorkomen.

 5. Wie bestuurt nu eigenlijk Amerika? Verontrustend nieuws. …

  Ik ontdekte gisteravond een video met duidelijk feitenmateriaal en gepresenteerd door Rechter Jeanine Pirro,
  die vanaf 17 oktober jl. op You Tube te zien was. Ze had het veel bescheidener kunnen brengen, maar ja
  zo gaat dat vaker in Amerika…

  De link: https://www.youtube.com/watch?v=MMPRA_znhMA

  Tja, met mij, denk ik, dat er anderen zijn die al langer deze vermoedens hebben.

  Toch onze grote God zal alles verder leiden. Hij heeft de ultieme controle over allès!

  Zegen en groet van

  Meerta

 6. @Jan Jansen
  Het “vaccine” is nooit goed gekeurd. Het is een Emergency Use Authorization (EAU),
  wat dierproeven en langdurig onderzoek naar de bijwerkingen heeft overgeslagen.
  Ze experimenteren dus op de burgers over de hele wereld !
  Hier nog wat links met bewijzen dat het “virus” etc. nooit is geisoleerd en meer…

  Justice Department Announces Largest Health Care Fraud Settlement in Its History
  https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history
  FOIs reveal that health/science institutions around the world (119 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever
  https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/
  The Truth About The “Pandemic” & Real Solutions: Breaking Free Of Our Hypnosis With Dr. Lee Merritt Oct 16, 2021
  https://www.bitchute.com/video/jMulqLKfnc2E/
  The failure to prove the virus exists
  https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/20/the-failure-to-prove-the-virus-exists/

 7. @error, https://www.nu.nl/coronavirus/6163151/rivm-hoopt-dat-indrukwekkende-cijfers-ongevaccineerden-overhalen-tot-prik.html

  Dit artikel bevestigd wat kennisen van mij zeggen op basis van persoonlijke ervaringen m.b.t. gevaccineerden vs ongevaccineerden op de IC. Jammer dat in Nederland de medische gegevens van patiënten niet vrij op te vragen zijn, daardoor kunnen fictieve verhalen zoals dat van Maarten een verkeerd beeld schetsen en mensen in gevaar brengen.
  Vandaag mocht ik de werkzaamheden van een collega overnemen omdat haar beide ouders 65-70 jaar in het ziekenhuis lagen. 1 op de IC aan de beademing en de ander een standaard ziekenhuisopname. Deze mensen hebben net zoals mijn collega vanuit joodse geloofsovertuiging ervoor gekozen om geen vaccinatie te nemen. Daar heb ik respect voor, geen valse argumenten of onjuiste informatie gebruiken als motivatie, maar gewoon rechttoe rechtaan zeggen dat hun keuze op basis van geloof is gemaakt.

 8. @amo, die inhoudelijke misser had ik om eerlijk re zeggen gemist. Echter de kans dat iemand zijn baan op het spel zet door het overtreden van de beroepscode en de privacy wetgeving was voor mij al genoeg aanleiding om deze Maarten te wantrouwen.

 9. Over die inbeller Maarten. Ik vond het direct al een vreemd verhaal want hij vertelde dat zij de aantasting van het immuunsysteem konden meten aan de hand van de D-dimeren in het bloed. Maar die D-dimeren zijn een aanwijzing voor stolsels in het bloed. Dat is iets anders dan een aangetast immuunsysteem.
  Juist daarom adviseerde Bhakdi om het bloed te laten testen op D-dimeren, vóór en na de injecties; dan heb je bewijs dat de stolseltjes optraden ná de injecties.

 10. @Jan Jansen
  Dat betekent nog niet dat het niet waar is dat er meer personen met een dubbele injectie in het ziekenhuis liggen dan ongeinjecteerden.
  Ze noemt ook geen namen in de clip, dus alleen wat ze zelf mee maakt. Patienten praten ook tegen hun arts die namelijk moet weten wat ze in de afgelopen tijd hebben genomen, gebruikt etc.
  Dit heeft dus met eigen bevindingen te maken en niet met Nederlandse privacy wetgeving en beroepscode.
  Hier nog een clip dat 60% met dubbele injectie in het ziekenhuis belanden.
  https://www.bitchute.com/video/i5Hh8wFhCMKy/
  Nogmaals, we zien het wel over 4-5 maanden…

 11. @error, Ik durf dit met de Nederlandse privacy wetgeving en beroepscode best snel te zeggen. Geen enkele Nederlandse verpleegkundige zou bij de gegevens van een Nederlandse ziekenhuis afdeling mogen kunnen.
  Als ze wel de gegevens (kunnen) opvragen van patiënten die ze niet zelf behandelen dan zijn ze zwaar in overtreding en kunnen geschorst of ontslagen worden.

 12. @Jan Jansen
  “Mijn vermoeden blijkt juist te zijn. Dit Maarten verhaal klopt voor geen meter.
  Wel zorgelijk om te zien hoeveel mensen dachten dat dit verhaal echt waar was.”

  Zeg dat niet te snel, want er word heel veel gecensureerd, ook door ziekenhuizen want
  die zijn allemaal geprivatiseerd, en niet meer van de overheid (de burgers).
  Het fragment is ook verwijderd. Hier een van 5 maanden geleden.
  Heb gezocht op : double vaccinated hospital
  https://www.bitchute.com/video/jyuNcR8eiZbk/
  En zo zijn er nog velen die dit ook bevestigen.
  We zullen het zien binnen 4-5 maanden…

 13. Henk van Zon op YouTube.Je kan elke dag een opbouwende bijbelgetrouwe studie luisteren.In 30 minuten zijn me vraagtekens opgelost! Kijken! Er zijn studies over engelen door Hans Agteres effen…luister zelf maar.Een engel staat op de zee en aarde tegelijk ,dat zijn onze onzichtbare helpers! De engelen voeren alle oordelen uit m.aw. wij hoeven niets te doen dan om dit prik-syndroom aan God over te laten! Ga bidden inplaats van demonstreren de demonen vieren dan !feest.Dan….is lijden (mirre)een onlosmakelijk deel aan goud en wierook verbonden waarom?God wordt hierdoor verheerlijkt!Shalom .

 14. @Error Bedankt! Ik hoop dat Annelies de informatie boven water krijgt.
  Ik heb voor de zekerheid de wetgeving en beroepscode gecheckt en het is duidelijk dat beide overtreden worden door deze Maarten. Hij mag alleen toegang hebben en informatie opzoeken van patiënten die hij direct behandeld. Data van overige patiënten mag duidelijk niet opgevraagd worden en al zeker niet gedeeld worden.
  Wel een beetje dom om op nationale radio te beweren dat je de privacywetgeving en beroepscode overtreedt, dat lijkt me namelijk een goede reden voor ontslag.

  Aangezien ik me eigenlijk nauwelijks kan voorstellen dat iemand zo dom is hou ik er steeds meer rekening mee dat deze Maarten een fictief persoon is die een verhaaltje verzonnen heeft. In dat geval credits aan hem. Ik geloofde zijn verhaaltje ook bijna.

 15. @Error dat is een zorgelijk bericht als die IC verpleegkundige van patiënten kan opzoeken of deze wel of niet gevaccineerd zijn, dan gaat er duidelijk iets mis met de toepassing van de privacywetgeving bij deze IC locatie. (Of het inzien van bloedwaardes wel of niet is toegestaan voor een verpleegkundige weet ik niet zeker)
  Is bekend om welke Ic het gaat?
  Dan maak ik een melding bij de privacy waakhond. Wellicht is het verhaal door die Maarten verzonnen, maar je weet maar nooit.

 16. @Nieuw begin Is die DF partij zoiets als de Nederlandse VVD of moet ik eerder aan een D66 denken?

 17. @Ed dat ben ik helemaal met u eens, maar dat rechtvaardigd niet een selectieve zwartmakerij m.b.t. de goedkeuring procedure van het EMA die ik de laatste tijd veel tegenkom.
  In mijn ogen blijft het EMA een integere club die voor alle medicijnen dezelfde procedure hanteert.

 18. @ Jan Jansen.
  Uw bericht over het medicijn Cialis:
  Recentelijk is Cialis goedgekeurd ondanks de vele bijwerkingen en onbekende langetermijn effecten.
  Dezelfde goedkeuring procedure als voor de corona vaccins is hierbij doorlopen.
  Hoe kan het dat ik hier wel bezwaar hoor tegen de procedure in het geval van de vaccins, maar nog geen woord over Cialis of een van de vele andere medicijnen die recentelijk volgens dezelfde procedure zijn goedgekeurd?
  Beste Jan Jansen, zolang iedere man totaal vrij is in het nemen van Cialis of niet en het overal aan mee mogen doen in de maatschappij zonder aan te tonen of men gezond is of zoals in het geval van Cialis is geen vergelijk met een gentherapie tegen SarsCov-2.

 19. Steeds meer ongelukken met windmolens ( inclusief video van brandende windmolen)

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/12/steeds-meer-ongelukken-met-windmolens/#more-283385

  In Duitsland komt het steeds weer tot zware ongelukken met windmolens. Rotorbladen breken af, masten breken en er ontstaan steeds opnieuw branden in de machinekamers. Hoeveel ongelukken er daadwerkelijk plaatsvinden, wordt door de verantwoordelijke autoriteiten niet geregistreerd. Al jarenlang eist de TÜV strengere controles, die er echter tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn, hoewel er steeds meer ongelukken met windmolens komen.

 20. Goed zo Denemarken! Go go go!
  Denemarken strijdt om strengste vreemdelingenwetgeving: Worden er 50.000 migranten uitgezet?

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/12/denemarken-strijdt-om-strengste-vreemdelingenwetgeving-worden-er-50-000-migranten-uitgezet/#more-283415

  Denemarken heeft zichzelf onder de sociaaldemocratische minister-presidente Frederiksen onlangs nog een aanzienlijke verscherping van het asielrecht verordend. De steun in de bevolking is groot, en inmiddels vindt er in de Deense politiek een regelrechte competitie plaats om elkaar te overtreffen in nog strengere eisen. Daarbij gaan de voormalige vicevoorzitter van de Liberale Partij, Inger Støjberg, en de Deense Volkspartij (DF) aan de leiding – zij hebben een wetsontwerp voorgesteld, dat uit zou draaien op de uitzetting van duizenden immigranten tot 2030.

 21. https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/cialis

  Recentelijk is Cialis goedgekeurd ondanks de vele bijwerkingen en onbekende langetermijn effecten.
  Dezelfde goedkeuring procedure als voor de corona vaccins is hierbij doorlopen.
  Hoe kan het dat ik hier wel bezwaar hoor tegen de procedure in het geval van de vaccins, maar nog geen woord over Cialis of een van de vele andere medicijnen die recentelijk volgens dezelfde procedure zijn goedgekeurd?

  Wellicht vinden jullie mij een tikkeltje oud, maar mijn generatie noemt zoiets hypocriet.

 22. https://www.nu.nl/coronavirus/6161699/meer-ziekenhuizen-moeten-spoedeisende-hulp-sluiten-wegens-personeelstekort.html

  Ik ben benieuwd welke maatregelen er naast de corona vaccinaties de komende jaren nodig zijn om ervoor te zorgen dat onze zorgcapaciteit voldoende blijft.

  Ik verwacht verplichte influenza vaccinaties of misschhien moet er zelfs een zorg dienstplicht ingevoerd worden. Ik zou niet graag in de schoenen staan van de verantwoordelijke minister aangezien ik geen leuke maatregelen kan bedenken die de zorg ontlasten. Vanuit de oppositie verwacht ik veel kritiek maar weinig constructieve voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *