1268

 1. Op Xandernieuws is hier (volgens mij) nog niet over gesproken:

  Dr. Andreas Noack zegt: het is geen grafeen-oxide, het is grafeen-hydroxide, wat nog scherper is als een scheermesje. Mensen worden ingespoten met zeer scherpe scheermesjes, wat bloedingen veroorzaakt in de bloedbaan en dus ook in het hart de lever enz.

  Op godlikeproductions wordt vermeld dat deze man vorige week is vermoord, maar daar kan ik niks over vinden.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/11/26/grafeen-hydroxide-het-wordt-nog-beroerder-dan-het-al-is-dr-a-noack/

  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4966414/pg1

 2. @Jan Jansen
  Omdat alles is geinfiltreerd en we ons in de 3e wereldoorlog bevinden.

  “Sleutelrol voor Klaus Schwabs W.E.F.

  Dit plan kun je overigens ook nalezen. En wel in de beide boeken “De Vierde Industriële Revolutie” en “Covid-19 The Great Reset” van Klaus Schwab. Wiens World Economic Forum (WEF) bij de uitrol van deze hele agenda een sleutelrol speelt.

  Het World Economic Forum heeft het in de afgelopen 50 jaar voor elkaar gekregen om één van de belangrijkste schakelcentrales voor het Digitale Financiële Complex van Mr. Global te worden, door eerst cconomische managers te leveren, en later ook politici. En daarna ook de media-producenten, de hoge adel en wereldwijde prominenten met elkaar te verbinden, en in de negentiger jaren tenslotte additionele en doelgerichte opleidingen door te voeren voor alle sleutelfunctionarissen/-marionetten van het wereldtoneel.”
  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/alles-gaat-kapot-maar-in-de-politiek-gebeurt-niets-toevallig/

 3. Is het eindelijk zover en is dit het begin van de lang verwachte beurscrash of correctie?
  Alle indicatoren staan op groen. De inflatie ligt boven de streefwaarde, de koersen staan hoog, er zijn lockdowns in diverse landen.
  December wordt een spannende maand.

 4. @error, Ik ben blij dat de FDA niet zomaar deze data met het publiek deelt, dat zou namelijk een grove schending zijn van de privacywetgeving. De data zal dus eerst volledig anoniem gemaakt moeten worden. En om te zorgen dat het wel leesbaar blijft kun je niet met een zwarte stift 80-95% op iedere bladzijde wegstrepen. Je zal dus alle persoonlijke gegevens (geboortedatum, naam, telefoonnummer, adres, medische gegevens) van patiënten moeten herschrijven en ook nog zodanig dat door slim combineren van data er ook niks te herleiden valt, maar wel dat de juiste data beschikbaar blijft, zoals opsplitsingen op leeftijd, geslacht, etniciteit.

  Twijfelt u aan de integriteit van de FDA?
  En geldt die twijfel specifiek voor Corona vaccins of ook voor andere vaccins (bijv. Hepatitis, Polio) of medicijnen (bijv. Ivermectine, paracetemol)?
  Als ik ervanuit ga dat het een specifieke twijfel betreft, dan is mijn vraag waarom zou de FDA voor alle andere vaccins en medicijnen wel ethisch handelen volgens u?

 5. FDA vraagt federale rechter om het tot het jaar 2076 toe te kennen om de COVID-19-vaccingegevens van Pfizer volledig vrij te geven

  De regering van de Fed beschermt Pfizer tegen aansprakelijkheid. Geeft het miljarden dollars. Zorgt ervoor dat Amerikanen hun product nemen. Maar laat u de gegevens die de veiligheid / werkzaamheid ondersteunen niet zien. Voor wie werkt de overheid niet?

  De FDA heeft een federale rechter gevraagd om het publiek te laten wachten tot het jaar 2076 om alle gegevens en informatie bekend te maken waarop het vertrouwde om het COVID-19-vaccin van Pfizer in licentie te geven. Dat is geen typefout.

  Het wil 55 jaar om deze informatie aan het publiek te produceren. Zoals uitgelegd in een eerder artikel, beloofde de FDA herhaaldelijk “volledige transparantie” met betrekking tot Covid-19-vaccins, inclusief het herbevestigen van “de toewijding van de FDA aan transparantie” bij het licentiëren van het COVID-19-vaccin van Pfizer. Met die belofte in gedachten vroegen in augustus en onmiddellijk na goedkeuring van het vaccin meer dan 30 academici, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten van dit land om de gegevens en informatie die Pfizer bij de FDA had ingediend om zijn COVID-19-vaccin in licentie te geven.
  De reactie van de FDA? Het leverde niets op. Dus in september spande mijn bedrijf namens deze groep een rechtszaak aan tegen de FDA om deze informatie te eisen. Tot op heden, bijna drie maanden nadat het het vaccin van Pfizer in licentie heeft gegeven, heeft de FDA nog steeds geen enkele pagina vrijgegeven. Niet één. In plaats daarvan vroeg de FDA twee dagen geleden aan een federale rechter om het tot 2076 te geven om deze informatie volledig te produceren. De FDA vroeg de rechter om het de meer dan 329.000 pagina’s documenten te laten produceren die Pfizer aan de FDA had verstrekt om zijn vaccin in licentie te geven met een snelheid van 500 pagina’s per maand, wat betekent dat de productie niet eerder dan 2076 zou worden voltooid. De belofte van de FDA van transparantie is op zijn zachtjes een hoop illusies.
  Het duurde precies 108 dagen voordat Pfizer begon met het produceren van de records voor licentiestatus (op 7 mei 2021) tot het moment dat de FDA het Pfizer-vaccin in licentie gaf (op 23 augustus 2021). Door de FDA op zijn woord te geloven, voerde het een intense, robuuste, grondige en volledige beoordeling en analyse van die documenten uit om ervoor te zorgen dat het Pfizer-vaccin veilig en effectief was voor licentieverlening. Hoewel het die intense beoordeling van de documenten van Pfizer in 108 dagen kan uitvoeren, vraagt het nu meer dan 20.000 dagen om deze documenten beschikbaar te maken voor het publiek. Dus laten we dit rechtzetten. De federale overheid schermt Pfizer af van aansprakelijkheid. Geeft het miljarden dollars. Zorgt ervoor dat Amerikanen hun product nemen. Maar laat u de gegevens die de veiligheid en werkzaamheid van het product ondersteunen niet zien. Voor wie werkt de overheid?
  De les is opnieuw dat burger- en individuele rechten nooit afhankelijk mogen zijn van een medische procedure. Iedereen die zich wil laten vaccineren en stimuleren, moet vrij zijn om dat te doen. Maar niemand mag door de overheid worden gedwongen om deel te nemen aan een medische procedure. Zeker niet een waar de overheid de volledige informatie waarop wordt vertrouwd voor haar licentiestatus tot het jaar 2076 wil verbergen!

  Bron : https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it

 6. @Krit Noot
  Je begrijpt natuurlijk dat ik niet meer op jouw domme vragen inga.
  Ik heb daar te weinig tijd voor, en blijf vooral de msm geloven.

 7. @error, Op nu.nl gaat men uit van het bestaan van virussen. Ik ben benieuwd naar wat volgens u de achterliggende bronnen zijn van mysterieuze ziektes die al honderden jaren bestaan.
  Ik zou het oprecht jammer vinden als u uw theorie niet wil delen. Ik ken dit forum als een open plek waar iedereen theorieën kan delen hoe raar die misschien ook klinken. Dus u hoeft naar mijn mening niet bang te zijn dat iemand u belachelijk maakt om uw theorie.
  Maar als u aangeeft toch bang te zijn voor reacties van medeforum genoten, dan respecteer ik dat en zal er dan ook niet meer naar vragen.

 8. @error Ook die video had ik al lang gezien. Misschien moet ik een meerkeuze vraag stellen i.p.v. een open vraag.
  Laten we beginnen bij de basis dat virussen niet bestaan, zoals ook u aangeeft.
  Maar als we wel mysterieuze ziekteverschijnselen erkennen, zoals u aangeeft.
  Worden deze dan veroorzaakt door:
  a. Buitenaardse wezens
  b. Zonnestraling
  c. Het beest
  d. Magie
  e. Iets anders, specificeer antwoord.

 9. @error Ik heb de video gezien, maar die beantwoord niet mijn vraag. Die video gaat niet over het algemene woord griep.
  Waarom gebruikt u dat “algemene” woord als daar niks van klopt. Je hebt ook het algemene woord verkoudheid. Waarom kiest u ervoor om het algemene woord griep te gebruiken en niet het algemene woord verkoudheid?
  Waarom gebruikt u woorden als griep of virus als deze niet bestaan?

 10. https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s (De eerste 5 minuten zeggen genoeg).
  Spuit grafeen-oxide in ieder mens, en de nano-bots gaan zich automatisch settelen in de hersenen.
  De grafeen grijpt aan op de neurotransmitters, en wordt een ontvanger in de hersenen voor 5G waarmee hersenen beïnvloedt worden.

  Ook de corona-test met lange staaf gaat naar hersenen toe, om barrière bloed-hersenen kapot/open te maken, en daar de nanobots wat op watstaaf zit, af te leveren.

  De natte droom van een dictator/NWO waarbij het volk doet wat dictator/NWO wilt.

 11. Belangenverstrengeling? Bill Gates gaf $ 319 miljoen aan grote media, onthullen documenten

  National Public Radio — $24,663,066.
  The Guardian (including TheGuardian.org) — $12,951,391.
  Cascade Public Media — $10,895,016.
  Public Radio International (PRI.org/TheWorld.org) — $7,719,113.
  The Conversation — $6,664,271.
  Univision — $5,924,043.
  Der Spiegel (Germany) — $5,437,294.
  Project Syndicate — $5,280,186.
  Education Week — $4,898,240.
  WETA — $4,529,400.
  NBCUniversal Media — $4,373,500.
  Nation Media Group (Kenya) — $4,073,194.
  Le Monde (France) — $4,014,512.
  Bhekisisa (South Africa) — $3,990,182.
  El País — $3,968,184.
  BBC — $3,668,657.
  CNN — $3,600,000 .
  KCET — $3,520,703.
  Population Communications International (population.org) — $3,500,000.
  The Daily Telegraph — $3,446,801.
  Chalkbeat — $2,672,491.
  The Education Post — $2,639,193.
  Rockhopper Productions (U.K.) — $2,480,392.
  Corporation for Public Broadcasting — $2,430,949.
  UpWorthy — $2,339,023.
  Financial Times — $2,309,845.
  The 74 Media — $2,275,344.
  Texas Tribune — $2,317,163.
  Punch (Nigeria) — $2,175,675.
  News Deeply — $1,612,122.
  The Atlantic- — $1,403,453.
  Minnesota Public Radio — $1,290,898.
  YR Media — $1,125,000.
  The New Humanitarian —$1,046,457.
  Sheger FM (Ethiopia)— $1,004,600.
  Al-Jazeera — $1,000,000.
  ProPublica — $1,000,000.
  Crosscut Public Media — $810,000.
  Grist Magazine— $750,000.
  Kurzgesagt — $570,000.
  Educational Broadcasting Corp — $506,504.
  Classical 98.1 — $500,000.
  PBS — $499,997.
  Gannett — $499,651.
  Mail and Guardian (South Africa) — $492,974.
  Inside Higher Ed. — $439,910.
  BusinessDay (Nigeria) — $416,900.
  Medium.com — $412,000.
  Nutopia — $350,000.
  Independent Television Broadcasting Inc. — $300,000.
  Independent Television Service, Inc. — $300,000.
  Caixin Media (China) — $250,000.
  Pacific News Service — $225,000.
  National Journal — $220,638.
  Chronicle of Higher Education — $149,994.
  Belle and Wissell, Co. — $100,000.
  Media Trust — $100,000.
  New York Public Radio — $77,290.
  KUOW – Puget Sound Public Radio — $5,310.

  Zie de volledige lijst op :
  https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-melinda-gates-foundation-media-objectively/

 12. @Krit Noot
  Heb je de video gezien die ik gepost heb?
  “Griep” is het algemene woord wat we kennen, net als “Virus”.
  Ik denk dat je nog heel wat onderzoek moet doen om in te zien hoe de vork in de stell zit,
  wat “griep” of een “virus” eigenlijk echt is.
  Scrol naar beneden, en ik geef de links naar Andrew Kaufman, Tom Cowan en Stefan Lanka.

 13. @error, Als er nog nooit een virus geisoleerd is, dan zal ik mijn vraag herformuleren.
  Hoe weet je dan dat het griep is als het nooit geisoleerd is?

  Klopt uw geschiedenis les dan uberhaupt wel?

 14. @ Jan Jansen
  Suggereert uw vraag, of er niet gediscrimineerd wordt door corona patienten voorrang te geven, niet dat de overheid de corona plandemie zogenaamd ‘verwart’ met dodelijke dreiging?
  Waardoor de overheid het als een ‘positieve’ verplichting ziet om strenge maatregelen te treffen om mensen te ‘beschermen’?
  Zoals reeds eerder gezegd kan er afgeweken worden van de grondwet – in dit geval door de spoedwet. In hun zienswijze op het ‘recht op leven, of bescherming’ mag de politie zelfs dodelijk geweld gebruiken als dat ‘absoluut noodzakelijk’ is.
  Het kan de overheid niks schelen of je leeft of doodgaat. Het gaat hun over totale controle. That’s it.

 15. Ik zoek de wettelijke stappen die er gezet zijn in de nederlandsewetgeving waarbij
  1: mrna technologie als medisch ‘genees’ middel de kenmerken kreeg die het nodig had om:
  2: als vaccine erkend middel in de wet geaccepteerd te worden.
  Inmiddels heb ik https://wetten.overheid.nl/BWBR0009408/2021-07-01 wel gevonden. Maar dit is best complex.
  Iemand een overzichtje misschien?

 16. @error, Wellicht leuk om in deze geschiedenis les nog 1 belangrijke gebeurtenis toe te voegen:
  In 1933 is het griepvirus voor het eerst geisoleerd.

  En dat brengt mij bij de vraag: Hoe weet je dan voor 1933 dat het inderdaad om de griep ging?

 17. Het is niet ongebruikelijk dat een of twee mensen die samenwonen of werken tegelijkertijd griep krijgen. Maar als er niet zoiets bestaat als een virale ziekte, hoe is dit dan mogelijk? Voordat we bespreken waarom of hoe dit mogelijk is, is het erg belangrijk om te begrijpen wat de FLU is. Influenza, dat algemeen bekend staat als de griep, wordt door de reguliere wetenschap geclassificeerd als een infectieziekte. Maar, zoals we al hebben vastgesteld, de moderne wetenschap en geneeskunde zijn gebrekkig. We hebben dus een korte geschiedenisles nodig.

  "Vóór 1889 had griep duizenden jaren dezelfde kenmerken. Mensen kenden griep als een onvoorspelbare ziekte die kwam; en zonder waarschuwing. Soms zou het jaren of zelfs decennia niet worden gezien. Dit is de reden waarom mensen het ‘influenza’ noemden, omdat ze geloofden dat het komen en gaan van deze mysterieuze ziekte werd bepaald door de ‘invloed’ van de sterren. Vanaf 1889 kreeg griep echter andere kenmerken.

  "Ten eerste werd het een JAARLIJKE ziekte die elk jaar min of meer op hetzelfde tijdstip verscheen en uitbrak in ver van elkaar verwijderde delen van de wereld. Artsen konden ook sommige symptomen niet begrijpen, waaronder mentale problemen, doodgeboorten, geboorteafwijkingen, neurologische aandoeningen enz.

  Evenzo leek griep zich op een bepaalde leeftijdsgroep te richten, namelijk tussen de 21 en 50 jaar. Maar het belangrijkste dat ze opmerkten, was dat griep NIET besmettelijk was omdat het fysiek onmogelijk was voor mensen in verschillende delen van de wereld om tegelijkertijd ziek te zijn ZONDER in contact te zijn geweest met anderen, vooral als de uitbraak binnen een dag of twee van elkaar. Er waren natuurlijk geen vliegtuigen.

  "In 2001 ontdekte een team van drie experts, waaronder twee artsen en de Canadese astronoom Ken Tapping, dat grieppandemieën zich gedurende minstens 300 jaar hoogstwaarschijnlijk hebben voorgedaan tijdens pieken van magnetische zonneactiviteit, die elk elf -jarige zonnecyclus.

  "Johannes Mygge, een Deense arts, merkte ook op dat griep iets te maken had met elektriciteit. In feite was 1889 het JAAR dat door de mens veroorzaakte elektrische storingen in de atmosfeer van de aarde een mondiaal karakter kregen. Het was het jaar waarin het moderne elektrische tijdperk begon en centrale elektriciteitscentrales commercieel mogelijk waren.

  “R. Edgar Hope-Simpson, een van ’s werelds autoriteiten op het gebied van griep, wees er ook op dat er geen bewijs was dat griep van persoon op persoon kan worden overgedragen. Door zijn onderzoek ontdekte Hope-Simpson dat er variaties zijn in zonnestraling en dat deze elektromagnetisch van aard is.

  "Net als Hope-Simpson kwamen veel experts die naar de bewijzen keken en geen financiële prikkels hadden om te liegen tot dezelfde conclusie: griep is geen virus, maar een elektrische ziekte. Dus dit roept de vraag op, hoe kan de ene persoon de andere ‘infecteren’?

  "Er zijn twee manieren waarop twee of meer mensen tegelijkertijd de ‘griep’ kunnen krijgen. Ten eerste beïnvloedt de atmosfeer verschillende mensen tegelijkertijd. Dus als er een toename van elektromagnetische straling is, zal dit verschillende mensen op lokale of wereldwijde schaal treffen. Maar waarom treft het sommige mensen en de anderen niet?

  "Zoals uitgelegd in de Terrain Theory, als de interne omgeving van ons lichaam gezond is, zullen we niet worden beïnvloed of gemakkelijk worden beïnvloed door milieutoxiciteit. Als iemand echter een gecompromitteerd immuunsysteem heeft, wordt hij vatbaarder voor deze toxines.

  "Een andere reden waarom sommigen griep krijgen, is vanwege de FEAR-factor. Talloze onderzoeken tonen aan dat chronische angst een significant effect heeft op het immuunsysteem, wat zich uit in ziekte. Dit gebeurt wanneer we ons zorgen maken over anderen die ziek zijn, en bang zijn om zelf ziek te worden. Als we al een gecompromitteerd immuunsysteem hebben en er angst aan toevoegen, kan dit een recept zijn voor een ramp.

  “Volgens Hope-Simpson is een andere mogelijkheid dat de griep “latent” blijft bij mensen totdat deze opnieuw wordt geactiveerd door een omgevingstrigger, met name elektromagnetische straling. Dit is de reden waarom, zelfs als een of twee mensen in hetzelfde gezin griep hebben, andere leden van het gezin het niet krijgen. Als het besmettelijk zou zijn, zoals de moderne wetenschap beweert, zou iedereen in hetzelfde huishouden het krijgen.

  "Tijdens de Hongkong-grieppandemie" in 1968 werd bijvoorbeeld ook geconstateerd dat slechts één persoon in een huishouden griep had; en zelfs als een tweede persoon griep kreeg, was het duidelijk dat ze het niet van elkaar hadden gekregen omdat ze het op dezelfde dag hadden opgelopen.

  | https://archive.org/details/you-cant-catch-a-virus

  Experimenten om het te bewijzen:
  | https://stacks.cdc.gov/view/cdc/67902
  | https://t.me/terraintheoriechat/150

  Extra detail:
  | https://www.bitchute.com/video/PAZL8bnPKp7i

 18. @Amo, Ik waardeer uw optimisme m.b.t de huidige zorgcapaciteit en het optimisme dat uitgestelde operaties niet tot slachtoffers gaan leiden.

  Wellicht ben ik zelf te pessimistisch in deze. ik vrees dat uitstel van operaties en kankerbehandeling tot sterfte kan leiden en daarmee niet aan de grondwet wordt voldaan.

  Verwacht u ook dat een volledige operatiestop en stop van kankerbehandeling mogelijk is voor een periode van 4 maanden zonder dat daardoor deze patiënten sterven?
  (Wordt dan nog steeds voldaan door de overheid aan hun plicht om deze patiënten tijdig toegang tot zorg te bieden?)
  Dan kunnen we namelijk volledig open gaan zonder welke regel dan ook verwacht ik.

 19. @Jan Jansen. Zo’n benadering van grote hoogte lijkt me problematisch. U verplaatst zich in de overheid die zou moeten kiezen tussen een stervende oudere en de economie.
  Maar zo werkt het in de praktijk niet. In de praktijk doet ieder z’n ding. Het ziekenhuis/verpleeghuis doet het werk naar alle vermogen en intussen draait de economie (= het dagelijks leven) gewoon door.
  Er hoeven hier geen keuzes gemaakt te worden door de overheid.
  Waar nog bij komt dat juist de overheid de zorg heeft uitgekleed: sluiten van ziekenhuizen en verpleegtehuizen bij een vergrijzende bevolking.
  Als de overheid het recht op goede zorg wil bewaken, hoeft dat allesbehalve ten koste te gaan van het gewone leven van mensen.

 20. Ik wil graag een discussie over de grondwet voeren. Ik citeer uit de grondwet:
  “De overheid heeft de verplichting om het recht op gezondheid te bevorderen, beschermen en verwezenlijken.”
  (Iedereen heeft gelijke rechten om deze zorg te krijgen en er mag niet gediscrimineerd worden op bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, huidskleur, etc)
  Met de oplopende wachtlijsten op de IC’s vraag ik me af of de overheid voldoende doet en heeft gedaan om mensen die bijv. een hartoperatie nodig hebben tijdig te kunnen helpen.
  Wordt er daarnaast niet gediscrimineerd door corona patienten voorrang te geven?
  Zijn er niet nog strengere maatregelen zoals een volledige lockdown nodig om het recht van ieder mens op tijdige zorg te kunnen waarborgen gezien deze lange wachtlijsten?
  Of is het wellicht tijd om het economisch belang van bijvoorbeeld horeca in de grondwet hoger te plaatsen dan een enkele hartpatiënt of die bejaarde van 99 jaar?

  Uiteraard kun je achteraf ook discussiëren over de zorg capaciteit, maar ik wil de discussie beperken tot de ontstane situatie waarin een nieuw virus begin 2020 tot een enorme druk op de zorg geleid heeft en de wachtlijsten begonnen op te lopen.

  Ik ben benieuwd naar jullie mening.

 21. @Jan Jansen. Het hospitaalschip was inclusief goed opgeleid personeel; wel opgeleid in het buitenland. Het schip had ook alle benodigde voorzieningen. Het gaat om deze persoon: https://twitter.com/BrautigamRoland?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
  Zijn draad is erg interessant en soms refereert hij er aan zijn aanbod dat werd afgewezen.
  Het blijft toch vreemd dat overheden iedereen aan die mRNA prikken wil hebben in combinatie met de Covidpass. Waarom zou 85% te weinig zijn? Eerder werd dit getal als een goed doel beschouwd. Kennelijk willen ze de hele bevolking kunnen traceren.

 22. Kijk de echte misdaad loopt de overheid, justitie en politie en m.n. de nationale politie volkomen uit de hand en dat geeft ze ook toe. Ondertussen worden door dezelfde overheid volkomen onschuldige burgers gedemoniseerd en gecriminaliseerd en het liefst op een eiland gezet of liever nog doodgeschoten. U gelooft het niet?

  Snoeihard rapport over zelfdoding undercoveragent: ’Affaire staat niet op zichzelf’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/702191509/snoeihard-rapport-over-zelfdoding-undercoveragent-affaire-staat-niet-op-zichzelf

  Terugkerende problemen zijn hoge werkdruk, grote onvrede over leidinggevenden zonder praktijkervaring, vriendjespolitiek en machtsmisbruik. Initiatieven van frisse ’out of the box’ denkers worden eerder afgekapt dan gestimuleerd. Struijs noemt het ’professionele eenzaamheid’. „Leidinggevenden denken vooral dit: hoe word ik er beter van en waar zitten de risico’s? In plaats van: waar liggen de kansen?”

  En diezelfde overheid reageert bij een demo tegen de avondklok met een waterkanon op zeer korte afstand en spuit een vrouw tegen een muur die daar een schedelbreuk aan over houdt. 18 hechtingen. Zijn de daders nog vervolgd overheid? Of gaan ze promotie maken? Velen zullen de trieste beelden hebben gezien:

  https://www.ad.nl/binnenland/denisa-kreeg-een-voltreffer-van-het-waterkanon-schedelbreuk-en-18-hechtingen~ab5a4afe/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Volgens artsen heeft ze geluk gehad want ze had dood kunnen zijn .
  Bedankt Rutte, de Jong en Grapperhuis en OMT en allen die medeverantwoordelijk zijn. Onschuldige burgers die durven jullie wel aan te pakken nietwaar landverraders en slaven van Klaus Schwab en de EU en de WHO en de VN maar de echte misdadigers lachen je compleet uit, je zou haast zeggen Riduan T red ons van onze laffe bestuurders met hun hart volkomen bij hoe ze een heel volk in de afgrond willen storten! Dat zal niet gebeuren Rutte en de Jong en Grapperhaus en overigens vrijwel de hele 1e en 2e Kamer!

  En dit allemaal onder de goedkeuring van VVD, D66, CDA en CU en PvdA en SP.
  Niet alleen kerken maar ook overheden kunnen compleet in het tegenbeeld veranderen van wat ze naar goddelijke maatstaven zouden behoren te zijn!

  Het is het oude liedje: Eerst zondigt Kajafas ( wat hebben wij nog voor bewijs nodig, ‘Deze lastert God’ schreeuwt hij in valse verontwaardiging! En als Kajafas ( de kerkelijke overheid ) de waarheid niet meer ziet, ziet ook ook Pilatus ( de wereldlijke overheid) de waarheid niet meer en daarna slaan de soldaten ( of de politie, de BOA’s etc etc ) aan het beulen en het resultaat is : Ecce homo, zie de mens. In een eindeloze herhaling eeuw, na eeuw na eeuw…totdat…Kajafas tot erkenning der waarheid zal komen….

 23. Het kenmerk van goede wetenschap en een goede democratie, is altijd dat dwarsdenken wordt toegestaan. Dat oppositie wordt toegestaan.
  Het lijkt wel of we nu de cumulatie beleven van jarenlang links drammen: De mensen lijken het OK te vinden dat overheden de regie over ons leven gaan overnemen.
  En dat terwijl er zoveel waardeloze, mislukte en zelfs immorele voorbeelden zijn van zulk streven; denk alleen al aan communisme en nazisme. Maar ook socialisme heeft olierijk Venezuela naar de afgrond gedreven, terwijl dat land welvarend als Noorwegen zou kunnen zijn.

 24. @Nieuw begin, Het was voor mij geen verrassing dat het lang ging duren. D66 met hun nieuwe leiderschap moest natuurlijk vroeg of laat eieren voor hun geld kiezen. Nu dat dit paradepaardje weg is kon eindelijk over de inhoud gepraat worden.
  In principe zie ik ook grote overeenkomsten tussen PVV en VVD op vele punten maar de persoonlijke loopgraven tussen Rutte en Wilders zijn zo diep dat deze heren wellicht 4 jaar zouden moeten praten alvorens er over inhoud gepraat kan worden.

 25. @amo, Was dat hospitaalschip inclusief of exclusief personeel?
  Dat schip hebben we niet nodig er zijn genoeg bedden. We hebben alleen volledig opgeleid IC personeel nodig.
  Ik heb toevallig afgelopen weekend een IC verpleeger gesproken die recent met pensioen is gegaan. Over de jaren heen heeft hij een stapel certificaten ontvangen die ongeveer een meter hoog is. Voor iedere ziekte of nieuwe aandoening is een certificaat nodig.
  Verkorte opleidingstrajecten klinken vaak leuk, maar houden geen rekening met gaten die elders in de zorg vallen (waar ook tekorten zijn). IC verpleegkundigen die alleen covid kunnen behandelen heb je ook niks aan. Wat doe je met deze mensen in de zomermaanden?

  Wie wil een baan voor 4 maanden waarvoor een 18 maanden opleiding nodig is en die 25% minder salaris geeft dan een vergelijkbare baan in het bedrijfsleven?
  (Ik waardeer u optimisme om de capaciteitproblemen snel op te lossen, maar ik vrees dat dit niet zo eenvoudig lukt)

 26. Een mens wil ook wel eens lachen in deze prikkelende priktijden nietwaar?
  Mag ik u uitnodigen de column van Annemarie van Gaal te lezen?

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/656133529/minder-bureaucratie-meer-gezond-verstand

  AvG schrijft: ( en als dit geen superieure spot en humor is ha ha):

  Volgens de informateurs Johan Remkes en Wouter Koolmees zijn de onderhandelingen binnen een paar weken in een vergevorderd stadium. Laat die zin even tot u doordringen: binnen een paar weken in een vergevorderd stadium…( ha ha-NB)

  De onderhandelingen zijn op dit moment, zo’n 242 dagen na de verkiezingen, dus nog steeds niet in een vergevorderd stadium. Volgens Remkes is dat logisch omdat er tot nu toe nog nauwelijks over de inhoud is gesproken. Waarover heb je het dan wel? Hoe kun je maandenlang met elkaar spreken zonder het ergens over te hebben? Wat bespreek je dan?

 27. @Jan Jansen: U vergeet dat een reeds gediplomeerde verpleegkundige in ongeveer 9 maanden opgeleid kan worden voor de IC. Maar je ziet NERGENS dat de overheid een urgentie voelt om de zorg daadwerkelijk uit te breiden. Een aanbod van compleet ingericht hospitaalschip werd afgewezen (en dan is altijd wel een bureaucratisch regeltje te vinden). Daaruit concludeer ik dat deze overheid de zaken schromelijk overdrijft en om duistere redenen iedereen aan de combinatie injectie/CovidpaSS wil hebben. Dat zij dát als grootste doel hebben waarbij een oplossing als extra hulpkrachten en bedden kennelijk niet zo welkom is.
  Een soort van opzettelijk veroorzaakte schaarste om de bevolking onder controle te kunnen houden via die CovispaSS.

 28. Tekst achterop een busje:

  Mijn vrijheid stopt niet waar jouw angst begint.

  COVID – ‘VACCINS’
  Het enige product ter wereld,
  waarvan het falen wordt toegeschreven aan hén,
  die dit middel niet hebben gebruikt.

 29. Opletten… het Chinese Evergrande heeft wederom vandaag (10 November) een betaling van $148 miljoen gemist en gaat waarschijnlijk gewoon failliet. Het bedrijf met de meeste schulden verspreid over de hele wereld gaat hiermee een bloedbad aanrichten. Pas op uw centjes want ook vooral Nederlandse banken zitten er midden in…

 30. Stukje cynische humor: vroeger gingen voetballers liggen/neer in het strafschop gebied, sinds de vaccinaties zakken ze inelkaar over het hele veld

 31. Ik geloof het wit Rusland migranten verhaal niet uit de media.
  Waarom zou een klein land als wit Rusland de relaties met buurlanden totaal verzieken? Polen is binnen de EU anti migratie en nu worden zij overstelpt met vluchtelingen. Wie is de grootste exporteur van migranten? George Soros. Je hoort de afgelopen tijd geen corona horror verhalen meer in de media over wit Rusland terwijl dit land niet de WHO volgt. Het media verhaal klopt volgens mij niet, handje klap op de achtergrond? In deze wereld is alles verdraaid, omgekeerd, of een fractie van het echte verhaal. De Soviet unie had de Pravda, nu is de hele westerse media Pravda geworden.

 32. @amo, Ik zie nog steeds weinig actie vanuit coalitie of oppositie partijen om de zorg aantrekkelijk te maken. En als de zorgopleidingen meer instroom krijgen dan duurt het nog 6 jaar voordat deze lichting studenten hun diploma IC verpleegkundige haalt.
  Kortom, de structurele tekorten zullen nog minimaal 6 jaar blijven. In deze periode kun je dus maar 1 ding doen en dat is de instroom van patiënten zoveel mogelijk beperken.
  De instroom van patiënten met luchtwegaandoeningen is de afgelopen 2 jaar bijzonder hoog geweest vandaar dat hierop ook de focus ligt. Maar als iemand een gouden formule heeft om ook instroom van hartpatiënten of andere patiënten te remmen, dan weet ik zeker dat daarnaar geluisterd wordt.

 33. Hier een goed verhaal over hoe de problemen in de zorg niet worden veroorzaakt door corona, maar door structurele gebreken (en structureel afbreken): https://eenvandaag.avrotros.nl/item/ic-verpleegkundigen-klaar-met-regels-van-bovenaf-in-ziekenhuizen-met-meer-handen-aan-het-bed-waren-minder-coronamaatregelen-nodig/
  Meer management en minder handen aan het bed. Bovendien sluiten ziekenhuizen en verpleegtehuizen (bij een grijzer wordende bevolking). Daar komt bij dat we in een maatschappij leven waarbij steeds om de overheid wordt geroepen als er ergens een probleem wordt gesignaleerd. Dat maakt dat er veel overbodige administratie gedaan moet worden; dat is werk dat weer ten ten koste gaat van het échte werk.
  Dr. Smalhout wees daar steeds op tijdens zijn leven: Hij toonde aan hoe zijn ziekenhuis honderden bedden mínder had gekregen, maar wel méér personeel per bed. Dat was te wijten aan de zich ontwikkelende managementcultuur.

  We zagen dit ook in het onderwijs. De autonome leerkracht (die veel kennis had dankzij een degelijke opleiding) moest plaats maken voor de vergaderende leerkracht die zich steeds met het opstellen van allerlei plannen moet bezighouden en die steeds meer administreren ter wille van de inspectie. Tijd die aan het échte werk besteed had kunnen worden, wordt opgeslokt door behoorlijk veel zinloze arbeid.

  Al die ontwikkelingen hebben géén verbeteringen gebracht. Er zitten leerlingen thuis die geen onderwijs kunnen krijgen. Ongeveer een kwart is functioneel analfabeet (dat was vóór de vernieuwingen veel minder). We moeten nu rare prikken nemen en als zombies rondwandelen omdat de zorg werd uitgekleed. Personeel dat in quarantaine moet, of zwaar ingepakt in plastic moet werken, dat holt alles nog verder uit.

 34. @Jan Jansen 21-10-2021 :

  Een late reactie aan u. Ik ben niet iedere dag bezig met XN en kan dus wel eens een post aan mij missen.

  Wet van Scopie? Dat lijkt me geen echte wet te zijn, maar meer een gezegde van mensen om wat zaken te versimpelen.

  Generalisaties en algemeenheden hebben het risico belangrijke uitzonderingen over het hoofd te zien. Ik vind de houding uit een Bijbeltekst beter : toetst alles en behoud het goede (1 Thess 5 :21). Ook de houding die spreekt uit een tekstgedeelte uit Handelingen 17 :10,11 spreekt mij aan :

  10En meteen stuurden de broeders Paulus en Silas ’s nachts weg naar Berea. Die gingen, toen zij daar gekomen waren, naar de synagoge van de Joden.
  11En dezen waren edeler van gezindheid dan die in Thessalonica, want zij ontvingen het Woord met grote bereidwilligheid en onderzochten dagelijks de Schriften om te zien of die dingen zo waren.

  Daarom heb ik geen moeite om te verwijzen naar de website van Lareb en van EJ Bron WordPress. Daarbij kritisch bekijken of het Lareb wel zo onafhankelijk is (wordt betaald door VWS). Daarbij ook naar de onderrapportage kijken waar XN in diverse artikelen aandacht voor heeft gehad.

  Op de website EJ Bron WordPress staan soms spitsvondige en vermakelijke cartoons en informatieve vensters. Nog eentje dan :

  https://ejbron.wordpress.com/2021/11/01/aantal-ziekenhuisbedden-in-nl-1983-2021/

 35. Wie de moeite neemt om deze publicatie in de London Reviews of Books door te nemen, kan slechts besluiten dat de historicus Perry Anderson hier een VERPULVERENDE kritiek geeft op de werking van de Europese Unie.
  In zijn publicatie “Ever Closer Union” ( https://www.lrb.co.uk/the-paper/v43/n01/perry-anderson/ever-closer-union) verheldert hij hoe een cluster onafhankelijke denkers onderzoek deden naar de dynamieken van de ‘Europese integratie’.
  Vooral om te verhelderen wat deze ‘gangbare’ dynamieken net NIET onthullen. – deze publicatie zou onder meer leiden tot een bitsige discussie met zijn Nederlandse collega Luuk van Middelaar.

  De EU is samengesteld uit de Europese Commissie, de Europese Raad, het Europese Parlement, het Europees Hof van Justitie, de Europese Centrale Bank, en er is ook de Europese Raad van ministers.
  ‘Van al deze instituties’, schrijft Perry Anderson, ‘is het Europese Hof van Justitie(EHJ) het meest afgezonderd van de openbaarheid‘.
  ‘Haar procedures zijn verborgen voor openbaar onderzoek; haar beslissingen laten geen toegeving toe van afwijkende meningen; haar archieven verlenen minimale toegang aan onderzoekers.’
  ‘De voorzitter van het hof ontvangt een salaris ter waarde van $ 400.000, plus veel toelagen; in vergelijking met de opperrechter in Washington die een “miezerige” $ 277.000 ontvangt’.
  ‘De oorsprong van het hof gaat terug tot de eerste fase van integratie: de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS), geboren uit het Schuman-plan, kreeg een Hof van Justitie dat vijf jaar later werd toegevoegd aan de Europese Economische Gemeenschap (EEG), opgericht door het Verdrag van Rome. later, en vervolgens de Europese Unie (EU)opgericht in Maastricht.’

  De Luxemburgse historica Vera Fritz, is één der onderzoekers, en kwam tot verhelderende bevindingen omtrent de tot standkoming van het hof. Vooral de AANWERVING van de eerste Europese opperrechters springt heftig in het oog. En hoe het hof zijn macht verstevigde en consolideerde met de hulp van internationale advocatenbureaus.
  1. De Italiaanse voorzitter van de rechtbank, Massimo Pilotti, was gewezen adviseur van de Italiaanse fascistenleider Benito Mussolini.
  2. Diens collega, de Duitser Otto Riese, was tot het in 1945 een overtuigend lid van de nazipartij.
  3. De advocaat-generaal van het hof, de Fransman Maurice Lagrange, organiseerde tijdens de oorlog onder het collaborerende Vichy regime de vervolgingen van Franse joden.

  Het is voor Perry Anderson shockerend en stuitend ergerlijk dat net die generatie de machts-status van het hof in Luxemburg consolideerde.
  ‘De rechtbank werd zo niet alleen een unieke instelling binnen de Gemeenschap, maar ook een unicum binnen alle bestaande hooggerechts- of constitutionele hoven, met bevoegdheden die geen gelijke in een democratie ooit heeft gehad.’!!
  Anderson heeft het over de ‘onverzadigbare appetijt voor rechtsbevoegdheid’ van het hof. Hij citeert de pas herbenoemde voorzitter van het hof, Koen Lenaerts: ‘Er is simpelweg geen kern van soevereiniteit die de lidstaten in kunnen roepen tegen de Gemeenschap.’
  De EU eist totale grondwettelijke onderwerping van de lidstaten. Dit terwijl de Unie alleen maar beschikt over bevoegdheden die de lidstaten bij verdrag toe hebben gewezen. De grondwettelijke onderwerping was oorspronkelijk wel voorzien in 2004, maar daarom werd dat verdrag verworpen in Nederlandse en Franse referenda!
  De macht-status die het hof opeist wordt door geen enkel verdrag bekrachtigd maar in werkelijkheid zijn het de EC en in het bijzonder het hof(EHJ) die de juridische suprematie hebben gevestigd.

 36. Dag heeft iemand een antwoord op mijn vraag. Ik zag een interview waarin een wetenschapper vertelde dat het onduidelijk is in hoeverre het vaccin kan worden ´doorgegeven´ (self-speading). Als het via de bloedbaan gaat dan zou het via seks en via wondjes en ook via de slijmvliezen wellicht kunnen worden doorgegeven? En zit het vaccin in andere afscheidingen zoals plas of saliva? En zou dat bijv. betekenen dat je ook via zwemwater in een zwembad besmet kan worden wanneer je zwemwater met vaccin-deeltjes diep in je neus krijgt bij het duiken? Of wanneer je een slok zwemwater binnen krijgt? Het zijn zo van die gedachten waar niemand een antwoord op lijkt te hebben? Zelf heb ik corona gehad en dat was echt geen punt met de juiste supplementen. Besmetting met dit nare experimentele vaccin, daar zit ik echter niet op te wachten. Is er iemand die hier een goede informatiebron over heeft? Ik hoop op een reactie…

 37. Column Frits Bosch: Rutte 4 komt eraan!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/column-frits-bosch-rutte-4-komt-eraan/

  “Moeten we een derde prik en daarna een vierde prik halen?” “Nou vooruit, als u het zegt, daar gaan we dan, het moet maar. U weet het immers en u heeft het beste met ons voor”. Als makke schapen lopen we erachteraan. Toeslagenaffaire? Mark Rutte verantwoordelijkheid nemen? Welnee! Hij komt ermee weg. Weerzinwekkend. Massa immigratie? Onderzoek toont aan dat de meerderheid daar nu wel mee klaar is. En toch gaat het holderdebolder door, contra de belangen van Nederlandse burgers. Het was niet eens een issue tijdens de verkiezingen.
  Klimaatbeleid? Hier hebben de zogenaamde deskundigen helemaal vrij spel, vooral hun eigen belangen dienende. Er zijn deskundigen, een minderheid, die zeggen: “wacht eens even, jullie modellen kloppen niet en ze hebben nog nooit geklopt. Komt klimaatverandering wel helemaal op het conto van de mensheid. Zijn jullie doelstellingen wel legitiem? Neen!” Negeren, wegkijken, verketteren, zin doorzetten, eigen belangen dienen. Daaaaag!

 38. west-europa-verzinkt-in-de-clanterreur/

  Terwijl de media en de politiek in de verkiezingscampagne in Duitsland weigerden om ook maar over de schaduwkanten van een ongecontroleerde massa-immigratie te debatteren, breidt de clancriminaliteit zich met de snelheid van een virus uit. De actuele toestanden in Zweden en Nederland herinneren eerder aan “narco-staten” zoals Colombia, en ook in Duitsland vinden er steeds meer moorden in het clanmilieu plaats. Er woedt een bloedige strijd om de hegemonie in de onderwereld.

  https://ejbron.wordpress.com/2021/11/01/west-europa-verzinkt-in-de-clanterreur/

 39. Methoden voor het produceren van recombinant coronavirus 19 april 2002 – De Universiteit van North Carolina in Chapel Hill
  (Coronavirus = Griep aka Influenza) Gepattenteerd. Dus waar men zich laat mee inecteren neemt bezit over uw lichaam en geest. Het is inmiddels een pattent. Laat u dat goed doordringen.
  https://patents.justia.com/patent/7279327

 40. Ter overweging voor diegenen die Ivermectine willen gebruiken tijdens zwangerschap. De risico’s van Ivermectine tijdens zwangerschap zijn onbekend.
  Het meest veilige ontwormingsmiddel tijdens zwangerschap is mebendazol.

  (info afkomstig van Lareb)

 41. @Jan Jansen, Ik vermoed dat dat met de lage vaccinatiegraad te maken heeft. Of de gemiddelde leeftijd moet in dat gebied hoger liggen.

 42. Ezelsbruggetje:

  In het VOORjaar gaat de klok een uur VOORuit,

  (dus dit weekend achteruit)

  @ur service

 43. @Jan Jansen. Vreemd is wel dat ik zo mijn twijfels heb over uw enthousiasme. Het oogt nogal gekunsteld. Probeert u zich, als influencer, voor te doen als een soort ‘medestander’?

 44. Ad Nuis had een wel een goed voorstel (https://www.youtube.com/watch?v=SrUGWv09zR0).
  Over het idee van de WEF: U zult niets meer bezitten maar gelukkig zijn.
  Hij stelt voor dat we dan zullen beginnen bij de superrijke elites. Neem hen hun bezittingen af en laten we dan gaan kijken hoe gelukkig ze ervan worden. Laten we eens kijken hoe gelukkig Schwab, prins Charles, Al Gore, Obama enz. worden, als we hun bezittingen confisqueren.
  Veel landen zouden financieel al enorm geholpen zijn als deze superrijke elite gewone belastingen zou gaan betalen.

 45. Persconferentie van 28/10/2021
  In deze video ziet u de krachtige toespraak van meerdere leden van het Europees Parlement die opkomen voor onze rechten als Europese burgers en het recht voor werknemers van het Europees Parlement om het gebouw te betreden zonder een Digitale Groenestroomcertificaat! Tegen een dergelijke maatregel ingaan betekent niet alleen dat arbeiders gewoon niet aan het werk kunnen, tegenstand betekent dat parlementsleden de plaats niet kunnen betreden waar ze onze rechten verdedigen, waar ze VOOR de mensen praten.

  Tegen deze verplichting in = het einde van de democratie!

  Volg onze strijd op https://twitter.com/pwrdbyanthony
  Ik wil Cristian Terheş bedanken voor je openheid om mij als burger bij dit proces te betrekken en alle andere EP-leden die samen met Cristian opkomen voor onze rechten!

  Leden van het Europees Parlement in deze persconferentie:
  – Cristian Terheş (ECR, RO)
  – Ivan Vilibor Sinčić (NI, HR)
  – Francesca Donato (Italië, NI)
  – Christine Anderson (Duitsland, ID)

  https://www.youtube.com/watch?v=lEkvD5To02U

 46. U.S. House Speaker Nancy Pelosi, a Democrat from California, signs H.R. 266, The Paycheck Protection Program and Health Care Enhancement Act, during a ceremony in the Rayburn Room of the U.S. Capitol in Washington, D.C., U.S., on Thursday, April 23, 2020.

  Vertaal in Nederlands, zie siteregels. Mod.

  https://www.cnbc.com/2020/04/23/coronavirus-updates-house-passes-bill-to-aid-small-business-hospitals.html

  https://youtu.be/03cy86u6Wi4?t=171
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mute_Records

 47. @amo Ik ben echt blij met dit tot de verbeelding sprekende voorbeeld. Het socialistische gedachtengoed van Noord Korea is precies het tegenovergestelde van het vrije markt denken van de VVD.
  Ik spreek vaker mensen die niet blij zijn met de VVD en die meer socialisme willen en met name in de gezondheidszorg. Maar u verhaal slaat de spijker op de kop. Meer socialisme zal tot minder kapitaal leiden en uiteindelijk tot minder kwaliteit van zorg.
  Lange leve de vrije markt economie!

 48. Er is wereldwijd veel enthousiasme over de elektrische auto’s van Kia en Hyundai. Beide merken zijn afkomstig uit Zuid-Korea. Koreanen kunnen ook wonen in Noord-Korea en daar leven ze in een grote open lucht gevangenis waar geen enkele innovatie vandaan komt. Waar desondanks de leider als een godheid vereerd moet worden.
  Andere Koreanen leven in Zuid-Korea en leven daar vele malen prettiger waarbij ze innovatieve producten weten te ontwikkelen.
  Het verschil zit hem dus niet in de aard van de mensen, maar zit in het verschil in politiek systeem.
  Het leidende politieke systeem doet er dus ALLES toe.
  Hetzelfde kunnen we zien bij het prettige leefklimaat in Taiwan (Chinezen) en het onderdrukkende linkse systeem voor al die andere Chinezen die onder het communistische juk moeten leven.
  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat westerse mensen zulke onderdrukkende linkse systemen zo geweldig vinden.
  Hetzelfde kunnen we zien bij Venezuela. Een land dat heel welvarend had kunnen zijn (enorme olierijkdommen, net als Noorwegen), maar dat door het socialistische beleid tot gigantische armoede en totale disfunctionaliteit is vervallen! Zo’n tot armoede en totale controle vervallen land heeft óók geen geld meer voor een goede gezondheidszorg en andere basisvoorzieningen als energie, water en afvalverwerking.
  Waarom beseffen we niet hoe enorm waardevol het westerse systeem is.
  Het systeem dat maakt dat mensen een goed leven kunnen leiden, zonder voortdurend bang te hoeven zijn voor een krankzinnige en totalitaire overheid met al haar grillen en gebrek en haar totale willekeur als het om mensenrechten gaat.

 49. Gezichtsherkenning op telefoon Rico Verhoeven werkt niet meer na ’bloedbad’

  https://www.telegraaf.nl/sport/1248865851/gezichtsherkenning-op-telefoon-rico-verhoeven-werkt-niet-meer-na-bloedbad

  Maar wat als iemand beweert de gezichtsherkenning zou echt niet werken als het bebloede gezicht wel herkent zou worden ? Dan werkt de gezichtsherkenning echt niet meer! Linguistische vragen … voer voor filosofen!

  Net zoiets als de vraag:

  Wie knipt de kapper zelf die buiten een uithangbord heeft met de tekst: ‘ Deze kapper knipt een ieder die zichzelf niet knipt’ .

 50. America’s Frontline Doctors zijn het erover eens:
  vermoorde baby’s in het hart van vaccinonderzoek
  Het oude nazi-programma in nieuwe kleding “Niet alleen worden de baby’s levend afgeleverd, gruwelijk, hun organen worden vaak verwijderd als ze nog leven. Zo kregen ze de HEK293-niercellen die werden gebruikt bij de productie van de vaccins en waarom Pfizer wilde dat het geheim bleef…”
  Lees het volledige artikel op :
  https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/21/murdered-infants-at-the-heart-of-vaccine-research-doctors-agree/

 51. Een ‘bedankje’ aan minister de Jonge voor alle gezondheidsschade en zorgbelasting door de corona prikjes is op zijn plaats. Op XN regelmatig aandacht voor geweest. Ook op de site van Lareb het nodige te vinden.
  https://www.lareb.nl/coronameldingen#/content/content/edit/1453?mculture=nl-NL
  Verder nog wat nuttige gezondheidstips voor de Jonge op de site van EJ bron :
  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/20/frustratie-2/
  Bij het verwijzen naar deze website wil ik nog wel de disclaimer plaatsen dat ik het niet automatisch eens ben met alles wat op deze website wordt gemeld. Dit om ongewenst bezoek aan huis te voorkomen.

 52. Wie bestuurt nu eigenlijk Amerika? Verontrustend nieuws. …

  Ik ontdekte gisteravond een video met duidelijk feitenmateriaal en gepresenteerd door Rechter Jeanine Pirro,
  die vanaf 17 oktober jl. op You Tube te zien was. Ze had het veel bescheidener kunnen brengen, maar ja
  zo gaat dat vaker in Amerika…

  De link: https://www.youtube.com/watch?v=MMPRA_znhMA

  Tja, met mij, denk ik, dat er anderen zijn die al langer deze vermoedens hebben.

  Toch onze grote God zal alles verder leiden. Hij heeft de ultieme controle over allès!

  Zegen en groet van

  Meerta

 53. @Jan Jansen
  Het “vaccine” is nooit goed gekeurd. Het is een Emergency Use Authorization (EAU),
  wat dierproeven en langdurig onderzoek naar de bijwerkingen heeft overgeslagen.
  Ze experimenteren dus op de burgers over de hele wereld !
  Hier nog wat links met bewijzen dat het “virus” etc. nooit is geisoleerd en meer…

  Justice Department Announces Largest Health Care Fraud Settlement in Its History
  https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history
  FOIs reveal that health/science institutions around the world (119 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever
  https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/
  The Truth About The “Pandemic” & Real Solutions: Breaking Free Of Our Hypnosis With Dr. Lee Merritt Oct 16, 2021
  https://www.bitchute.com/video/jMulqLKfnc2E/
  The failure to prove the virus exists
  https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/20/the-failure-to-prove-the-virus-exists/

 54. @error, https://www.nu.nl/coronavirus/6163151/rivm-hoopt-dat-indrukwekkende-cijfers-ongevaccineerden-overhalen-tot-prik.html

  Dit artikel bevestigd wat kennisen van mij zeggen op basis van persoonlijke ervaringen m.b.t. gevaccineerden vs ongevaccineerden op de IC. Jammer dat in Nederland de medische gegevens van patiënten niet vrij op te vragen zijn, daardoor kunnen fictieve verhalen zoals dat van Maarten een verkeerd beeld schetsen en mensen in gevaar brengen.
  Vandaag mocht ik de werkzaamheden van een collega overnemen omdat haar beide ouders 65-70 jaar in het ziekenhuis lagen. 1 op de IC aan de beademing en de ander een standaard ziekenhuisopname. Deze mensen hebben net zoals mijn collega vanuit joodse geloofsovertuiging ervoor gekozen om geen vaccinatie te nemen. Daar heb ik respect voor, geen valse argumenten of onjuiste informatie gebruiken als motivatie, maar gewoon rechttoe rechtaan zeggen dat hun keuze op basis van geloof is gemaakt.

 55. @amo, die inhoudelijke misser had ik om eerlijk re zeggen gemist. Echter de kans dat iemand zijn baan op het spel zet door het overtreden van de beroepscode en de privacy wetgeving was voor mij al genoeg aanleiding om deze Maarten te wantrouwen.

 56. Over die inbeller Maarten. Ik vond het direct al een vreemd verhaal want hij vertelde dat zij de aantasting van het immuunsysteem konden meten aan de hand van de D-dimeren in het bloed. Maar die D-dimeren zijn een aanwijzing voor stolsels in het bloed. Dat is iets anders dan een aangetast immuunsysteem.
  Juist daarom adviseerde Bhakdi om het bloed te laten testen op D-dimeren, vóór en na de injecties; dan heb je bewijs dat de stolseltjes optraden ná de injecties.

 57. @Jan Jansen
  Dat betekent nog niet dat het niet waar is dat er meer personen met een dubbele injectie in het ziekenhuis liggen dan ongeinjecteerden.
  Ze noemt ook geen namen in de clip, dus alleen wat ze zelf mee maakt. Patienten praten ook tegen hun arts die namelijk moet weten wat ze in de afgelopen tijd hebben genomen, gebruikt etc.
  Dit heeft dus met eigen bevindingen te maken en niet met Nederlandse privacy wetgeving en beroepscode.
  Hier nog een clip dat 60% met dubbele injectie in het ziekenhuis belanden.
  https://www.bitchute.com/video/i5Hh8wFhCMKy/
  Nogmaals, we zien het wel over 4-5 maanden…

 58. @error, Ik durf dit met de Nederlandse privacy wetgeving en beroepscode best snel te zeggen. Geen enkele Nederlandse verpleegkundige zou bij de gegevens van een Nederlandse ziekenhuis afdeling mogen kunnen.
  Als ze wel de gegevens (kunnen) opvragen van patiënten die ze niet zelf behandelen dan zijn ze zwaar in overtreding en kunnen geschorst of ontslagen worden.

 59. @Jan Jansen
  “Mijn vermoeden blijkt juist te zijn. Dit Maarten verhaal klopt voor geen meter.
  Wel zorgelijk om te zien hoeveel mensen dachten dat dit verhaal echt waar was.”

  Zeg dat niet te snel, want er word heel veel gecensureerd, ook door ziekenhuizen want
  die zijn allemaal geprivatiseerd, en niet meer van de overheid (de burgers).
  Het fragment is ook verwijderd. Hier een van 5 maanden geleden.
  Heb gezocht op : double vaccinated hospital
  https://www.bitchute.com/video/jyuNcR8eiZbk/
  En zo zijn er nog velen die dit ook bevestigen.
  We zullen het zien binnen 4-5 maanden…

 60. Henk van Zon op YouTube.Je kan elke dag een opbouwende bijbelgetrouwe studie luisteren.In 30 minuten zijn me vraagtekens opgelost! Kijken! Er zijn studies over engelen door Hans Agteres effen…luister zelf maar.Een engel staat op de zee en aarde tegelijk ,dat zijn onze onzichtbare helpers! De engelen voeren alle oordelen uit m.aw. wij hoeven niets te doen dan om dit prik-syndroom aan God over te laten! Ga bidden inplaats van demonstreren de demonen vieren dan !feest.Dan….is lijden (mirre)een onlosmakelijk deel aan goud en wierook verbonden waarom?God wordt hierdoor verheerlijkt!Shalom .

 61. @Error Bedankt! Ik hoop dat Annelies de informatie boven water krijgt.
  Ik heb voor de zekerheid de wetgeving en beroepscode gecheckt en het is duidelijk dat beide overtreden worden door deze Maarten. Hij mag alleen toegang hebben en informatie opzoeken van patiënten die hij direct behandeld. Data van overige patiënten mag duidelijk niet opgevraagd worden en al zeker niet gedeeld worden.
  Wel een beetje dom om op nationale radio te beweren dat je de privacywetgeving en beroepscode overtreedt, dat lijkt me namelijk een goede reden voor ontslag.

  Aangezien ik me eigenlijk nauwelijks kan voorstellen dat iemand zo dom is hou ik er steeds meer rekening mee dat deze Maarten een fictief persoon is die een verhaaltje verzonnen heeft. In dat geval credits aan hem. Ik geloofde zijn verhaaltje ook bijna.

 62. @Error dat is een zorgelijk bericht als die IC verpleegkundige van patiënten kan opzoeken of deze wel of niet gevaccineerd zijn, dan gaat er duidelijk iets mis met de toepassing van de privacywetgeving bij deze IC locatie. (Of het inzien van bloedwaardes wel of niet is toegestaan voor een verpleegkundige weet ik niet zeker)
  Is bekend om welke Ic het gaat?
  Dan maak ik een melding bij de privacy waakhond. Wellicht is het verhaal door die Maarten verzonnen, maar je weet maar nooit.

 63. @Nieuw begin Is die DF partij zoiets als de Nederlandse VVD of moet ik eerder aan een D66 denken?

 64. @Ed dat ben ik helemaal met u eens, maar dat rechtvaardigd niet een selectieve zwartmakerij m.b.t. de goedkeuring procedure van het EMA die ik de laatste tijd veel tegenkom.
  In mijn ogen blijft het EMA een integere club die voor alle medicijnen dezelfde procedure hanteert.

 65. @ Jan Jansen.
  Uw bericht over het medicijn Cialis:
  Recentelijk is Cialis goedgekeurd ondanks de vele bijwerkingen en onbekende langetermijn effecten.
  Dezelfde goedkeuring procedure als voor de corona vaccins is hierbij doorlopen.
  Hoe kan het dat ik hier wel bezwaar hoor tegen de procedure in het geval van de vaccins, maar nog geen woord over Cialis of een van de vele andere medicijnen die recentelijk volgens dezelfde procedure zijn goedgekeurd?
  Beste Jan Jansen, zolang iedere man totaal vrij is in het nemen van Cialis of niet en het overal aan mee mogen doen in de maatschappij zonder aan te tonen of men gezond is of zoals in het geval van Cialis is geen vergelijk met een gentherapie tegen SarsCov-2.

 66. Steeds meer ongelukken met windmolens ( inclusief video van brandende windmolen)

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/12/steeds-meer-ongelukken-met-windmolens/#more-283385

  In Duitsland komt het steeds weer tot zware ongelukken met windmolens. Rotorbladen breken af, masten breken en er ontstaan steeds opnieuw branden in de machinekamers. Hoeveel ongelukken er daadwerkelijk plaatsvinden, wordt door de verantwoordelijke autoriteiten niet geregistreerd. Al jarenlang eist de TÜV strengere controles, die er echter tot op de dag van vandaag nog steeds niet zijn, hoewel er steeds meer ongelukken met windmolens komen.

 67. Goed zo Denemarken! Go go go!
  Denemarken strijdt om strengste vreemdelingenwetgeving: Worden er 50.000 migranten uitgezet?

  https://ejbron.wordpress.com/2021/10/12/denemarken-strijdt-om-strengste-vreemdelingenwetgeving-worden-er-50-000-migranten-uitgezet/#more-283415

  Denemarken heeft zichzelf onder de sociaaldemocratische minister-presidente Frederiksen onlangs nog een aanzienlijke verscherping van het asielrecht verordend. De steun in de bevolking is groot, en inmiddels vindt er in de Deense politiek een regelrechte competitie plaats om elkaar te overtreffen in nog strengere eisen. Daarbij gaan de voormalige vicevoorzitter van de Liberale Partij, Inger Støjberg, en de Deense Volkspartij (DF) aan de leiding – zij hebben een wetsontwerp voorgesteld, dat uit zou draaien op de uitzetting van duizenden immigranten tot 2030.

 68. https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/cialis

  Recentelijk is Cialis goedgekeurd ondanks de vele bijwerkingen en onbekende langetermijn effecten.
  Dezelfde goedkeuring procedure als voor de corona vaccins is hierbij doorlopen.
  Hoe kan het dat ik hier wel bezwaar hoor tegen de procedure in het geval van de vaccins, maar nog geen woord over Cialis of een van de vele andere medicijnen die recentelijk volgens dezelfde procedure zijn goedgekeurd?

  Wellicht vinden jullie mij een tikkeltje oud, maar mijn generatie noemt zoiets hypocriet.

 69. https://www.nu.nl/coronavirus/6161699/meer-ziekenhuizen-moeten-spoedeisende-hulp-sluiten-wegens-personeelstekort.html

  Ik ben benieuwd welke maatregelen er naast de corona vaccinaties de komende jaren nodig zijn om ervoor te zorgen dat onze zorgcapaciteit voldoende blijft.

  Ik verwacht verplichte influenza vaccinaties of misschhien moet er zelfs een zorg dienstplicht ingevoerd worden. Ik zou niet graag in de schoenen staan van de verantwoordelijke minister aangezien ik geen leuke maatregelen kan bedenken die de zorg ontlasten. Vanuit de oppositie verwacht ik veel kritiek maar weinig constructieve voorstellen.

Comments are closed.