340

 1. Het grijpt om zich heen: Diversiteit wordt opgedrongen aan culturele instellingen die subsidie ontvangen. ‘Diversiteit’ wordt zelfs voorwaarde om de subsidie te ontvangen. Een zeer historisch object als de schuilkerk in Amsterdam wordt er het slachtoffer van. Het weer die typische linkse waanzin. Heel veel waardevolle cultuur (bouwkunst, schilderkunst, klassieke muziek, uitvindingen) is nu eenmaal Europees van oorsprong en te waardevol om verloren te laten gaan. Maar dan komen linkse clubs belachelijke eisen stellen aan die culturele instellingen. Het voortbestaan komt in gevaar als er niet wordt voldaan aan het juiste scala van huidskleuren. Lucie Horsch bekritiseerde dit ook. Waarom MOET een ‘Orkest van de achttiende eeuw’ voldoen aan de eis van diverse culturen??? Waanzin.
  Een linkse obsessie wordt belangrijker dan de inhoudelijke kwaliteit en het historische belang! Typisch socialisme en daarom heb ik er zo’n hekel aan. Hun woorden klinken zo ‘humaan’, maar hun daden zijn kleinburgerlijk bekrompen, uiterst bemoeizuchtig en zwaar intolerant.

 2. Word gratis lid van het grootste wereldwijde netwerk voor de gezondheid ( Engelstalig )

  https://healthunlocked.com

  Maak een account en
  chat met lotgenoten, krijg tips en bemoediging en steun en advies. Er zijn zeer veel gespecialiseerde groepen die zich richten op de onderscheiden ziektebeelden.

 3. Toch weer een klinkende ‘overwinning’ voor de vaccinindustrie. Diverse regeringen bestellen ter waarde van vele miljarden (!) bij de vaccinindustrie.

  De angstformule via de MSM heeft weer gewerkt. En de machtsgreep via de WHO en nationale gezondheidsinstituten. Kom met een laagdrempelige definitie van pandemie. Laat een besmettelijke ziekte snel in de zwaarste categorie A worden geplaatst. Bij categorie A moet er een vaccin worden ontwikkeld door de vaccinindustrie. Dit vaccin moet door regeringen worden gekocht bij de vaccinindustrie.

  Grote groepen mensen worden besmet met Covid19 maar hebben een licht ziekteverloop? De natuurlijke lichaamsafweer bij veel personen kan Covid19 goed aan en hebben geen medicatie nodig en ook geen vaccin. Verdoezel dat in de MSM en leg de nadruk op de groep die er aan sterft. Zorg er voor dat iedereen die positief wordt getest besmettelijk wordt genoemd. Ondanks het feit dat er slechts delen van een virus worden gemeten dat niet eens meer een actief virus is, maar al uitgeschakeld door de natuurlijke lichaamsafweer.

  Goed dat er een club als viruswaanzin is. Een multidisciplinaire groep waar nog goed wetenschappelijk denken plaatsvindt. Zij kunnen zich nu alleen nog richten op de overbodigheid van een vaccin voor grote groepen personen. Niet nemen dat vaccin. En de spoedwet moet van tafel. Niet proportioneel met te hoge boetes en dreigen met gevangenisstraf.
  Nog even een link naar de situatie uit 2009 :
  https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

 4. Hoe belangrijk het is geen beschermd of copyrighted materiaal te kopieren:

  ANP foto zet ook schaakverenging mat:

  https://www.geenstijl.nl/author/Mosterd

  ( Maar wat een ongelooflijke hork die ANP fotograaf: 216 euro boete voor de schaakclub vanwege het plaatsen van een foto van een schaakbord door het ANP genomen tijdens een toernooi )

 5. Volgens mij is het normaal menselijk gedrag als je argwaan hebt wanneer je onbekende mensen ontmoet. En dat is onafhankelijk van ‘kleur’. Maar de linkse filosofie noemt het nu ‘micro-racisme’. En zo kunnen ze dus weer eindeloos mensen gaan beschuldigen. Hun mensbeeld klopt niet. Mensen zijn niet elkaars’ kameraden. Mensen neigen tot opportunistisch gedrag en dus is een zekere achterdocht naar onbekenden heel gezond.
  De bijbel zegt dat we allemaal zondaars zijn. “Geneigd tot het kwade”. Dat klopt met de realiteit. Het marxistisch mensbeeld dat we allemaal elkaars’ kameraden zijn, klopt domweg niet. Juist in marxistische samenlevingen komt dit het ergst naar buiten, dat is de tragische ironie.
  Helaas is dat valse mensbeeld nu zelfs tot wetenschap gekomen en komt normaal gedrag in de verdachtenbank.
  Elkaar tolereren in de publieke ruimte is het hoogste wat een mens kan bereiken.
  Nog hogere eisen stellen aan mensen leidt tot repressie en is een eindeloze bron van verkettering en beschuldiging.
  Dan wordt het farizeisch.

 6. Dit is meer een vraag dan reactie.

  s het mogelijk om eens contact te hebben?
  Ik kom in september naar Nederland in de omgeving van Utrecht. Zelf woon ik in Oostende.

 7. ik volg met veel (on)genoegen deze website: https://www.goededoelennederland.nl/sector/sectoronderzoek/beloning-directeuren-goede-doelen
  de salarissen van de directeur van goede doelen. Er is iets vreemds; de salarissen zijn de afgelopen 1-2-3- jaar gedaald en flink ook. Eerst kreeg de directeur steevast een salaris van boven de 100.000 euro en nu niet meer. Ik heb het idee dat het niet klopt, Ik kan niet geloven dat directeuren 20-30-40 procent salarisverlaging acceptabel vinden. Nu denk ik dat of de extra arbeidsvoorwaarden geweldig zijn geworden zoals een tesla van de zaak, reisjes van de zaak en/of er is een nummer 2 gekomen in de organisatie die wel het hoge salaris krijgt, maar dat de niet-directeur functie niet gepubliceerd hoeft te worden, zodat het er optisch financieel verantwoord uitziet. iemand van de lezers die hier een licht over kan laten schijnen?

 8. praatcafé; wat mag men hier bespreken? alle thema’s? Dan hier een; iemand het werk gelezen of iets gehoord van
  een stamcel bioloog Robert lanza? Die had het over biocentrisme, wat is ons bestaan.

 9. Atina 26/06/2020 om 12:08 pm

  Hi Atina,
  Ik ben blij dat het verwijderen van de ‘ongevraagde app’ gelukt is.

  Hartelijke groet, Michaël

 10. De kracht van zowel de wetenschap als de democratie is, dat kritiek mogelijk is.
  Alleen dankzij kritiek komt de wetenschap verder.
  Alleen dankzij kritiek wordt een democratie leefbaar en ontaardt deze niet in de dictatuur met lieden aan het hoofd die werkelijk denken dat ze alle wijsheid in pacht hebben.
  Beide zaken staan momenteel onder de grote druk van marxistische types die werkelijk denken dat ze de hele waarheid in pacht hebben! Ze benoemen hun ideologie tot wetenschap en ze benoemen hun politieke éénrichtingssysteem tot het einde van alle waarheden.
  Per definitie is dat marxisme dus een doodlopende weg.
  En dat is al eindeloze malen aangetoond in de werkelijke wereld.
  Marxisme is zowel letterlijk als figuurlijk een doodlopende weg.
  Omdat het geen ruimte laat aan kritiek.

  Mooiste voorbeeld blijft nog steeds het verhaal van de witte zwanen. Wetenschap kan beweren dat alle zwanen wit zijn. Nu komt er een dwarsligger die zegt dat er ook zwarte zwanen bestaan.
  Dan zijn er twee reacties mogelijk:
  – Wetenschap en politiek verzetten zich tegen deze dwarsligger omdat deze hun verdienmodel bedreigt.
  – Wetenschap en politiek staan open voor de dwarsligger en zijn benieuwd naar zijn beweegredenen.
  Dat laatste is echte wetenschap en echte democratie.
  De dwarsligger toont foto’s van zwarte zwanen kan zelfs aanwijzen waar iedereen deze zwanen kan vinden.

 11. @Dewvoga: Ik denk dat ik niet uw tegenstander ben. Ik vind ook dat we niet zomaar die hele pharma-business zomaar moeten geloven. Ik denk ook dat het lichaam nog veel geheimen heeft en dat wetenschappers nog maar weinig echt begrijpen. Dat de schepping nog lang niet begrepen is. Een betrouwbare wetenschapper erkent dat ook.
  Maar soms zijn er echte noodsituaties waarbij een ingrijpen met anti-biotica echt levensreddend is. En als de botten in gruzelementen liggen, zie ik graag hoe deskundige artsen het genezingsproces in goede banen kunnen leiden (die zelf ook met ontzag toezien hoe het lichaam aan het genezen is). En het is toch wel heel bijzonder dat nu hartoperaties – die zelfs standaard zijn geworden – mensenlevens behoorlijk kunnen verlengen. En ik zie met enorme bewondering hoe artsen zelfs klinisch een staaroperatie kunnen uitvoeren. Dus ik heb ook heel veel respect voor wat die artsen intussen weten te bereiken met hulp van de wetenschap. Als uw kinderen kunnen worden gered door die medische vorderingen, dan kan men dankbaar zijn.
  Dus we moeten niet alles op één grote hoop gooien.
  Vragen stellen bij vooral deze vaccinaties t.b.v. de ademhalingswegen blijft echter zéér terecht. Daar zijn tal van wetenschappers het óók over eens.
  Als we dit virus kunnen overwinnen, is dat een wonder van het lichaam. Het immuunsysteem werkt razend ingewikkeld op meerdere vlakken. Dat is nog lang niet helemaal begrepen. Dan hebben we geen aandeelhouders nodig die ons hun twijfelachtige middelen komen opdringen.
  Alleen in uiterste nood geven we het risico het voordeel boven de twijfel.
  Maar zolang wij hier redelijk gezond rondlopen. hoeven we ons NIET ziek te laten verklaren door een RIVM of een GGD!

 12. Zoals elke morgen even lekker het nieuws volgen. Anderhalf uur en ik ben weer bij, dan heb ik de X22report bekijk/luisterd, watchers.news idem en het nieuws van Diamond van de Oppenheimer Ranch Project. En soms klik ik ook nog even een paar korte nieuws items van Fox news aan. Op Fox na is het allemaal eigen initiatief met particuliere sponsoring a la Jensen en dan krijgen we nieuws, en zo zijn er nog een aantal in Nederland. Omdat ik vanwege mijn bloeddruk niet meer naar de staatspropaganda kijk/luister kan ik niet beoordelen of het kort geding tegen de staat goed verslagen is, maar dat het zo veel moeite moest kosten een rechter de vraag aan de experts van het RIVM te laten stellen hoeveel slachtoffers er nu werkelijk aan het Covid19 virus te wijten zijn geeft te denken over de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Het aantal wat genoemd werd waren tachtig of twee en tachtig. Waarom was de eisende partij tegen de staat niet overtuigd van de onafhankelijkheid van de rechter, zodat zij op het laatste moment gewraakt werd? Is deze rechter wel staats rechterlijk onafhankelijk, maar niet politiek onafhankelijk? En wat als er veel rechters zo zijn of de politiek adviseurs van de RvS dan is NL. mooi klaar. En zou dat niets te maken hebben met de Amerikaanse verkiezingen, die als de huidige president zou winnen een (handels) oorlog met China kan veroorzaken. En wat als Iran en China gaan samenwerken, er lopen verdragen af in oktober 2020. Wie wordt de running mate van Biden voor de komende verkiezingen, een vrouw en gekleurd dan blijft M. Obama over. Er te veel over zeggen kan verkeerd voor je uitpakken: https://www.youtube.com/watch?v=holHwF2KYBs vanaf 2:12 wordt het echt duidelijk. Veel mensen die ik spreek vinden Trump niet normaal en gevaarlijk. Heeft Europa de vluchtelingenstroom aan hem te danken omdat hij de Arabische lente misbruikt heeft door oorlogen in Lybie en Syrie te veroorzaken alsmede het in het zadel helpen van de moslimbroederschap in Egypte. Heeft dat allemaal geen mensenlevens gekost? Als je de Nobelprijs voor de vrede binnen hebt dan kan dat allemaal. In het X22report wordt het al vaak aangehaald: Het gaat Bijbelse vormen aannemen. Bijna niemand schenkt er aandacht aan, want voor velen is de Bijbel een sprookjesboek, in de kerk wordt geleerd dat niet alles letterlijk is. Worden er tegenwoordig geen mensen aangegeven omdat zij de anderhalve meter afstand niet houden of mensen gearresteerd die “te dicht” bij hun moeder gestaan hebben? Dat er mensen opgepakt worden omdat zij uit een verpleeghuis gevlucht zijn? Ook werd er 2000 jaar geleden gesproken over aardbevingen, hongersnood enz. Dat wordt ook afgedaan als symbolisch want die hebben altijd plaatsgevonden en de wereld is niet vergaan. Dat er een nog oudere voorspelling uitgekomen is wordt maar vergeten. Jesaja sprak over een staat die op een dag geboren zou worden: 14 mei 1948?
  De staatsomroep brengt hier https://www.youtube.com/watch?v=gJzuL37-YoI weinig van, maar neem eens de moeite om de video te bekijken en daarna watchers.news eens bezoeken. Is het niet de taak van het onderwijs om de mens hier kennis over op te laten doen en daarbij de vragen te stellen of het door de mens komt dat het leven uit cycli bestaat en welke invloed zij daarop kan uitoefenen. Kan de mens de vier jaargetijden veranderen of invloed aanwenden op de zonnewende en zijn dit de enige cycli. Hoe zou het in een niet of nauwelijks geventileerde ruimtes zoals concertzalen of collegezalen met het CO2 gehalte zijn na afloop van een concert of college. Zou het niet zo veel gestegen kunnen zijn dat men alle concertgangers of studenten moet gaan ruimen om de CO2 doelstellingen te halen? En dat doet men heel humaan met CO2. Hebben alle “experts” aan de klimaattafels alle informatie gekregen om een afgewogen keuze te maken? Niet echt, want er gaan nu al weer stemmen op om niet van het gas af te gaan en om de subsidies op de biomassacentrales te stoppen. De burger krijgt al decennia lang te horen dat zij hun kinderen in de toekomst niet met de rekening mogen opzadelen. Maar de kosten van de Covid19 maatregelen mogen eindeloos doorgeschoven worden naar de toekomst (DNB). Wie zit hier nu de boel in de maling te nemen?
  Zouden de organisators van de klimaattafels niet alle informatie hebben gegeven omdat men dacht dat er ministers en kamerleden zouden kunnen zijn die het niet konden bevatten gezien hun studierichting zoals rechten, bestuurskunde, pabo, Engels, Frans of kunstacademie. Ik snap er ook niet veel van, maar ik zie iets anders dan wat ik af en toe van de NPO te zien krijg. Het zou toch groot nieuws moeten zijn dat wolken verantwoordelijk zijn voor het klimaat en niet de mens.
  https://electroverse.net/new-scientific-paper-proves-clouds-control-the-climate-not-man/ Er schijnt meer en dikker ijs te liggen op de noordelijk ijszee. Ook ligt er momenteel meer sneeuw op Groenland dan ons voorgeschoteld werd (‘t is nu stilletjes) Of tasten dit soort berichten het verdienmodel van de elites aan?
  Hebben de NL. msm al melding gemaakt van de tweede wolk Sahara woestijnzand,die richting VS gaat? Fijnstof dat de luchtkwaliteit enorm aantast. Hoe krijgt de mens zulke hoeveelheden zand de lucht in? Op papier, de onderwijsraad weet er wel weg mee. ‘t is zomer op het noordelijk halfrond. Er komt in Siberie een keer een temperatuur voor van 30ºC en de wereld is in paniek. De broeikasgassen komen vrij. Aan de Amerikaanse kant verloopt de temperatuur andersom, daar wordt het kouder. Sneeuw in sommige staten waar men het niet zou verwachten of vorst in Nevada de staat van de gokpaleizen in Las Vegas. Wat doet deze temperatuur verschuiving met de voedselvoorziening.
  Een schandaal in de VS met verse groente. De monsantomethode blijkt niet zo volksgezond te zijn, dus NL. mag blij zijn dat Corona Schouten er zonnepaneelbedjes van wil maken. https://cbsloc.al/2VvSel6; https://www.youtube.com/watch?v=vaZhsO1ZzzE
  Greta houdt het bij CO2 dat kan zij nog tellen, maar de Sahara zandkorrels zijn haar te veel, maar een van haar leermeesters is boos op Forbes omdat zij een artikel geweigerd hebben omdat hij op zijn woorden teruggekomen is. Het is in NL. ook al opgevallen op Twitter. https://cbsloc.al/2VvSel6
  Ondanks dat ik P. Omtzigt een goede parlementariër vind zal ik nooit op hem stemmen. De reden daarvan is dat hij Eurofiel is, dat hij meegeschreven heeft aan het regeerakkoord en om de een of andere reden kwetsbaar is op het MH17-dossier en bij een partij van buitensluiten zit. En dat druist helemaal in tegen de waarde waar de C van de partij voor staat. Zij staan ook achter het koningshuis dat voor een autonome Staat staat en voor het afstaan van die autonomie aan de EU. Dit gaat niet samen. Koningshuis en EUC zijn beiden niet gekozen.
  Ik ga alvast op de volgende pandemie (en China is weer verdacht) vooruitlopen die van de overdraagbare varkensgriep: https://cbsloc.al/2VvSel6 en https://www.sciencemag.org/news/2020/06/swine-flu-strain-human-pandemic-potential-increasingly-found-chinese-pigs

 13. @amo schreef: 29/06/2020 om 8:45 am
  Hoezo de ziekte overwonnen? Het is al eeuwen zo of we worden beter, of we houden er iets aan over of we gaan er dood aan. Sinds de jaren vijftig toen de eerste vaccinaties kwamen tegen polio werd het aantal slachtoffers in de eerste wereld landen kleiner of verdween zelfs bijna. Daarna kwamen er transplantaties en moesten er medicijnen tegen afstotingsgevolgen komen. Velen tasten het immuunsysteem aan. Hoe zou dit momenteel doorwerken? Zou men om die reden de ouderen daarom een griepprik geven? Het vreemde is dat als iemand naar de dokter geweest is en een recept heeft meegekregen dan is het voor medicijnen en niet voor een geneesmiddel. Als men besluit tot acupunctuur dan is dat ook een paardenmiddel, want het liefst gaat men over op een kruidenkuur, maar dat kan lang duren. Met homeopathie idem. Het lijkt erop dat de “natuurvolken” de kruidenleer van Noach niet vergeten zijn. De hele volksgezondheid is ook een verdienmodel geworden. Hoe staat het met de ethiek, mag een mens waardig sterven of moet hij nog een tijdje als pinautomaat voor de gezondheidsindustrie dienen? Eenzame opsluiting van psychotische patiënten is al jaren vaak een onderwerp van gesprek geweest in de 2e kamer, want het is “onmenselijk”. En wat is de reactie van de gristelijke minister van volksgezondheid Hugo de schoenenreus of van welk gristelijk parlementslid betreffende de bejaarden in de verpleegtehuizen. Controleerden zij wel of de crisis managers zich wel aan de protocollen hielden of dat het willekeur was per instelling. En nu komt het smerige: een crisis manager die zijn uiterste best doet is aansprakelijk en de minister/parlementariërs/ambtenaar komen ermee weg.
  Men kan ook zelf zijn eigen homeopathisch middeltje maken alleen wat minder verdund: https://www.youtube.com/watch?v=9eidilQIXUI hier kan men wat aan hebben, maar dit begrijp ik van wat de meeste politici zeggen: https://nieuwspaal.nl/thuis-werd-er-nooit-over-gesproken/

  ps vergeet niet de status van uw donorregistratie te controleren per 2 juli, want vanaf 1 juli bent u eigendom van de staat. Het hart heeft men nodig uit een levend lichaam, waarvan de medische wereld een nieuwe doodsvorm gecreeerd heeft: hersendood, maar voor de rest functioneert het lichaam als elk ander lichaam het voelt dus p i j n erge p i j n als men gaat snijden. En is het hart alleen maar een spier? Iedereen die het over de liefde heeft tekent een ….

 14. Pfas was lange tijd geen probleem. Totdat men meetmethoden had ontwikkeld die 0,1 microgram per kilo konden ontdekken. Toen werd dat getal de norm voor ‘giftige’ grond. Het was onzin en de norm werd dan ook verhoogd tot 0,8 microgram per kilo. Nog niks eigenlijk, maar krantenkoppen riepen “Norm 8 keer hoger!”.
  Met corona iets dergelijks. Gevoelige testen ontdekken zelfs resten van virussen terwijl we al immuun zijn geworden. En dan worden we ziek verklaard, terwijl we de ziekte hebben overwonnen.

 15. Wat heeft de NL. Bevolking weer een hoop vrijheid teruggekregen en dat mag wel wat kosten, een kleine twee en een half miljard naar een luchtvaartmaatschappij die een hele hoop toestellen geleased heeft en die betaald moeten worden. Wie wordt er beter van? De luchtvaartmaatschappij of de grootaandeelhouders van een bank? Het bedrijf is ook nog eens grotendeels in handen van een buitenlands bedrijf dat al jarenlang zijn zaakjes niet zo goed op orde heeft. De NL. belastingbetaler betaalt het bonnetje wel. Betaalt die luchtvaartmij. überhaupt wel belasting?

  Ook werd deze week bekend dat er een vrouwelijke kandidaat is voor het eerste ministerschap. Een die net als een andere kandidaat het opneemt voor de minder bedeelden. Deze kandidaat is tegen een structurele loonsverhoging van de helden uit de zorg en de vrouwelijke kandidaat steunt dat. Maar daarentegen geeft die kandidaat wel weer een eenmalige bonus van 1000 Euri netto. Hij kan zo gul zijn want het komt uit de beurs van de belastingbetaler waar de zorgwerker er een van is, dus een sigaar uit eigen doos. De vrouwelijke kandidaat betaalt graag mee aan het privevliegtuig van een buitenlands “staatshoofd” v/h terrorist van welke staat? Het bonnetje is voor de NL. belastingbetaler. Trouwens die vrouwelijke kandidaat bevestigt de nieuwe wereld religie die er door de NWO doorgedrukt moet worden, als rooms katholiek ligt zij letterlijk in bed met de islam.

  Het zomerreces voor de regering komt er weer aan dus wat zal deze op het laatste moment stiekem nog weggeven of afnemen? Welke plannen maken zij voor volgend jaar en daarna? https://eenoorlogreedsverloren.nl/2020/06/17/van-macht-en-vermogen/
  Vroeger waarschuwde de msm nog wel eens voor hoog of laag water, maar voor welke gevaren wordt er werkelijk gewaarschuwd? De n a t u u r r a m p e n nemen echt toe, hongersnood ligt echt op de loer. https://watchers.news/ De eerste kop: World’s largest dam in ‘danger of collapse’ amid historic floods — 400 million people at risk, China

  Ik vroeg mij van de week nog af hoe Witrusland er voor staat nadat die van die “belachelijke” maatregelen had genomen tegen het Coronavirus, want men hoort er niets meer van in de msm. Daar heeft men de quarantaine wel heel erg doorgevoerd.

  En dan de berichten over de corruptste regeringen ooit in de VS die van Barack Hussein Obama en Biden. Omdat hun praktijken niet bekend mochten worden werd gen. Flyn in opdracht van hen vals beschuldigd van samenwerking met de Russen. Maar nu hij bijna vrij is wordt het wat moeilijker voor hen. Zouden de rellen iets te maken hebben met de verkiezingen, want vier jaar geleden was er ook zoiets aan de hand met blm. Denk niet dat er geen valse beschuldigingen voorkomen in NL., want de vuurwerkramp in Enschede heeft nog vele raadselen. Daar werd ook iemand valselijk tot 15 jaar veroordeeld. En iemand uit de RvS had vreemde rol. De RvS bestaat voornamelijk uit juristen en zijn voor het leven (70) benoemd en commissariaten zijn toegestaan. En toen ging er weer een lampje branden over de zaak Demmink en hoe ontstaat dan een oorlog reeds verloren: het ligt aan het onbenul / pc van de verkozenen en de politieke geaardheid van de ambtenaren. Citaat van Th. Dalrymple: Wie meewerkt aan het liegen, verliest zijn moraliteit en daarmee zijn macht tot v e r z e t tegen andere leugens. (Parijse klimaatdoelstelling ipv wet, opwarming, biobrandstof, verplichte vaccinaties zonder bijsluiter terwijl bij het ophalen van medicijnen een bijsluiter door je strot gedouwd wordt vanwege de extra financiele opbrengst en het het tigste exemplaar is vanwege herhaal)

  Maar er is ook nog nieuws wat luchtig gebracht wordt en niet zo als bij M, Beau of Simone
  Waar gaat het over: https://nieuwspaal.nl/thuis-werd-er-nooit-over-gesproken/

 16. Michaël ;-{> schreef:
  21/06/2020 om 6:55 pm

  Dank . Bij mij staat het idd ook zonder mijn toestemming geinstalleerd. IK heb de stappen gevolgt en verwijderd.

 17. @ Nieuw Begin 10:57 am. Amen! In vino veritas, zullen we maar zeggen. Maar alle gekheid op een stokje, ik sluit me aan bij uw zienswijze.

 18. amo schreef: 22/06/2020 om 8:17 am

  Ha ha, kan alleen niet geloven dat onze totalitaire en technocratische politieke humorloze politici ook maar 1 gram fantasie en desnoods boeren slimheid bezitten. Wie decennia hoereert met de EU bijvoorbeeld kan niet anders als een correct-delier graad 4 ontwikkelen in de frontale kwabben.
  ( Psalm 2 vers 4 :
  Qui habitat in caelis irridebit eos, Dominus subsannabit eos! en dit mag u zelf vertalen 🙂

 19. Er is een nieuwe discjockey op de grens van de twee Korea’s!

  De beste marxistische tonen van kameraad Meneer Kim Jong-Un, vermengen zich met kapitalistische industrialisatie-geroezemoesjes en de buurlanden timmeren verder in eigen ideologische kracht aan een -natuurlijk- onmogelijke eenwording:
  Bezie Noord-Korea’s audiologische innovatie, propaganda krachtpatsers zonder grenzen:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/516145939/kim-jong-un-zet-megaluidsprekers-aan-grens-met-zuid-korea

 20. Nu er een schokgolf door het land gaat, vanwege een grap van Derksen, bereidt de regering een noodwet humor voor:
  – Humor moet inclusief zijn en mag niemand uitsluiten.
  – Humor mag geen nep-nieuws bevatten.
  – Humor houdt altijd rekening met de gevoelens van de zwakkeren in de samenleving.
  – Humor bevordert de éénheid in het land en mag niet leiden tot verdeeldheid.
  – Humor toont respect voor alle mensen.
  – Humor moet berusten op feiten.
  – Humor is altijd bereid tot zelfkritiek en wil leren van de eigen fouten.
  – Humor blijft binnen de 1,5 meter.
  – Humor maakt geen onderscheid op basis van alles.
  – Humor bevordert de gelijkheid.

 21. Een moedige Lucie Horsch bekritiseert de Raad voor Cultuur vanwege het stringente diversiteitsbeleid van deze raad o.l.v. een linkse voorzitter. De Raad eist dat dat elke culturele instelling uitgebreide plannen opstelt om een zo divers mogelijk publiek te bedienen en ook gaat werken aan de eigen diversiteit. Dat kan betekenen dat b.v. Het Orkest van de Achttiende Eeuw buiten de boot valt, want het bedient vanzelf, vanwege de doelstellingen, een niche-markt.
  In plaats van te eisen dat elke organisatie volledig divers moet zijn, inclusief publiek, zou je natuurlijk ook een veelheid aan niche-groepen kunnen steunen, zodat je vanzelf een divers aanbod krijgt. Voor elk wat wils dus.
  Waarom maken linksen zoveel kapot met al hun bureaucratische fratsen.

 22. PENTAGON CRASH 9/11

  Het moeilijkste stukje stuurkunst voor piloten doet zich voor bij het landen en opstijgen.

  Ik meen dat bij de landing de landingssnelheid dan 240 km/uur bedraagt. Voor de onervaren piloot was het een knap staaltje van precisie om zo laag mogelijk aan te vliegen om op het juiste moment laag bij de grond het Pentagon met een ongevraagd bezoek te verrassen en niet over het gebouw te vliegen.
  Ik raad een ieder aan een tijdje Air Crash Investigation te zien op National Geographic: iedere morgen om 8.40 uur en ’s avonds om 20.00 uur. Bijna alle rampen werden veroorzaakt door . . . goed getrainde piloten met jarenlange ervaring.

 23. En nog over dat Pentagon: een ring van muren van versterkt beton. Een vliegtuig dat daar in volle snelheid op invliegt, laat geen keurig profiel in de muren na. Alle materiaal wordt onder gigantische druk geplet bij het voorwaarts gaan. Bovendien zijn daar ook duidelijke vliegtuigrestanten en restanten van de inzittenden gevonden en geïdentificeerd. Houdt u zich aan de feiten.

 24. Tonny, al die punten zijn al lang weerlegd. Met tal van getuigen en deskundigen.
  – Responders waren uitgezet, waardoor het volgen op radar moeilijk was.
  – Na het invliegen volgde er een enorme explosie. Dat verwoestte de fundamenten van de top van ongeveer twintig tot dertig verdiepingen, die na een lange brand begonnen in te zakken. De opeenvolgende verdiepingen kunnen zo’n inzakkend blok niet dragen: domino-effect naar beneden.
  – Veel puin is wel gevonden en ook is er veel verbrand.
  – Vliegtuigen zijn duidelijk gefilmd. Alleen bij het Pentagon zijn er beelden van een stilstaande camera. Bij een snelheid van, zeg, 900 km/u is er vanzelfsprekend geen goed beeld.
  – Instortende massa’s persen lucht naar alle kanten en dat geeft knallende geluiden; tevens breekt er heel veel door de immense krachten.
  – Natuurlijk geeft het enorm veel stof als zoveel beton instort. Je hebt geen idee van de gigantische proporties van die gebouwen.
  – Een explosie slingert van alles weg en dan hoeft niet alles verbrand te zijn. Zoiets verloopt behoorlijk chaotisch.
  – WTC7 is heel goed onderzocht. Men heeft de krachten kunnen aantonen met computerberekeningen. Een deel zakte in en nam de rest mee.
  – Heel raar dat een Amerikaanse regering Saoedische kapers “bedacht” zou hebben om Iran binnen te vallen en vriendschap met Saoedi-Arabië te hebben.
  En verder zijn alle passagiers nooit thuisgekomen en zijn hun restanten verzameld en geïdentificeerd door een grote groep medische deskundigen. Hun namen zijn gepubliceerd.

  Hier laat ik het bij, want als je na zoveel beschikbare informatie na 18 jaar nog steeds niet gelooft dat er inderdaad sprake was van kapingen, dan heeft het geen zin verder te discuteren.
  Groeten.

 25. “Nou komt Jensen weer met dat verhaal dat het vreemd is dat de kapers van 9/11 zomaar een vliegtuig konden besturen.”

  Wat er vreemd is:

  – geen enkel vliegtuig kan ongestoord 20 minuten lang een afwijkend vluchtschema aanhouden boven het grondgebied van de VS zonder ingrijpen van NORAD.

  – indien staal smelt als boter door wat brandstof, dan zouden vliegtuigen rondvliegen met metaal lekkende motoren (waarin beduidend hogere temperaturen worden bereikt dan wanneer kerosine in de open lucht in de fik gaat)

  – bij impact tegen een simpel muurtje vliegt een vliegtuig al bij lage snelheid aan honderdduizend stukken uit elkaar en gaat er niet doorheen als een mes door boter

  – het puin dat door 110 verdiepingen van kantoorafdelingen naar beneden zou moeten zijn gekomen is nooit teruggevonden

  – de gemeten aanwezigheid van tritium, een waterstofisotoop, is bijzonder vreemd omdat dit niet natuurlijk is en wijst op bepaalde interacties die niet door vliegtuigen kunnen worden veroorzaakt

  – omwonenden hebben opnames gemaakt van iets dat eerder op een bol lijkt en niet op een vliegtuig

  – WTC-7 is een dag later of zo met precies dezelfde, chirurgische precisie naar beneden gekomen

  – computersimulaties tonen aan dat solide constructies als die van het WTC de meest ernstige natuurrampen overleven en niet door een vliegtuigje tot gruis verstuiven (zie de bekende stofwolken die als een fontein naar boven schieten langsheen de centrale liftschachten)

  – aanwezige brandweerlui en politie-agenten hoorden in de ondergrondse ruimten en op diverse verdiepingen typische geluiden van explosies

  – papieren paspoorten op plekken waar staal zogenaamd gesmolten zou zijn?

  – het afsluiten van extra verzekeringen vlak voor 9/11?

  – auto’s in de buurt van het WTC waarvan de verf precies weg is op het vlak dat exact overeenkomt met het zichtveld van het WTC alsof ze deels zijn gezandstraald, waarbij de rest volledig intact is gebleven?

  – een opvallende kans om allerlei maatregelen in te voeren die anders nooit zouden zijn geaccepteerd?

  – enorme winsten voor allerlei bedrijven?

  – een prachtig excuus voor weer de zoveelste oorlog in het Midden-Oosten?

  – tot het jaar 2000 bestond er nog geen centrale Rothschildbank in Irak of Afghanistan. Nu wel.

 26. Nou komt Jensen weer met dat verhaal dat het vreemd is dat de kapers van 9/11 zomaar een vliegtuig konden besturen. Hij vergeet dat de kapers de vliegtuigen in volle vlucht overnamen. Ze hoefden ook niet netjes te landen maar konden op volle snelheid invliegen op hun doelen. Die 2 torens staken heel hoog boven alles uit. Pentagon is moeilijker, maar je kunt coördinaten invoeren vermoed ik.
  Ik ben blij met zijn corona-kritiek, maar hier vliegt hij uit de bocht. Hij vindt het vreemd dat “ze” ons eerst bang maken voor islam-terrorisme om daarna moslims te importeren. Wat vooral vreemd is, is zijn verhaal. Wie zijn die “ze” dan eigenlijk.

 27. Juridisch interessant. In Amsterdam komen honderden demonstranten op de Dam bij elkaar, houden zich niet aan de 1,5 meter regel, worden niet aangehouden.
  In Den Haag zijn er kleine groepjes demonstranten geweest, worden bijeen gedreven, aangehouden en krijgen 380 euro boete.
  Is volgens artikel 1 grondwet niet een ieder voor de wet gelijk?
  Graag een reactie van advocaten.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/411594055/politici-verbijsterd-over-situatie-dam-hoe-leg-je-dit-uit-aan-ondernemers

 28. Amo ik zeg toch ook dat het onvoorstelbaar is.
  Maar er zijn wel verdachte situaties waar mossad bij betrokken is rond wtc

 29. @Fransesco: U denkt toch niet dat de Mossad gaat rondrijden met zulke stickers??
  Dat bedoel ik: dit soort complotdenken slaat kant noch wal.

 30. Amo, 9/11 blijft een vreemd verhaal. Ze hebben kort na het drama een busje aangehouden met Mossad mannen er in, en een vreemde bestickering met vliegtuigen die in het WTC vliegen. Dat is al bijna onvoorstelbaar. Maar er waren wel degelijk vliegtuigen gekaapt door terroristen. Soms krijg ik het idee dat het allemaal één pot nat is. Alle lijnen, welke theorie of opmerkelijke situatie en betrokkenen je ook na trekt, lopen terug naar dezelfde kliek.
  En mensen denken nog steeds dat democratie bestaat, en dat verkiezingen echt zijn.
  Er wordt gewoon een script gevolgd, en ze zijn dusdanig geïnfiltreerd dat ze alles bijsturen en goedpraten in hun media.

 31. Een onderzoek naar complottheorieën? Maar die theorieën moet je elk op z’n merites beoordelen. En dan moet je graven naar feiten. Zo kan ik niet geloven dat 9/11 een complot was, omdat het complot-scenario veel te veel onmogelijkheden en ongerijmdheden aanvoert.
  Elk “complot” heeft z’n eigen feiten die onderzocht zouden moeten worden. Dat vergt behoorlijk wat kennis van zaken.
  ‘Complottheorieën’ is een containerbegrip zonder inhoud, meestal bedoeld mensen in een hoek te zetten. Ben je er gemakkelijk vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *