1268

 1. Beste @daan. Als u vaker had meegelezen op deze site, had u kunnen weten dat er hier veel bezwaren zijn aangevoerd tégen het experimentele injecteren met mRNA. Tientallen artikelen. Dus u komt hier niet met iets nieuws. U hamert op het verwerven van kennis, en dat is prima. Maar geef dan ook wat extra informatie en doe eens wat aan uw interpunctie.
  Maar ik begrijp dat dit niet meer mogelijk zal zijn, en dus wens ik u veel informatie toe, van b.v. mensen als Capel, Bhakdi, Wodarg, Schetters, Meester, Ioannides, Kulldorff, Jan Bonte, Roland Brautigam, Sam Brokken, Grandjean, Bhattacharya, Desmet, Yeadon, Malone, Levitt, McCullough, Lord Sumption, Hochertz, Haditsch, enz.
  Allemaal mensen met grote kennis van zaken op deze gebieden én met zeer valide argumenten om uiterst kritisch te zijn over het zogenaamde indammen van “het gevaar” door al die overheden en hun ambtenaren.

 2. @Daan Ik ben het met u eens dat alles draait om kans en risico. Met mNRA bij kanker ben ik niet bekend.
  Om corona risico’s te beperken kun je ook een niet mNRA vaccin nemen als je bang bent voor de mNRA techniek.
  Of zoals hier op XN te lezen staat is besmetting met de omnicron variant wellicht een interessante manier voor anti vaxxers om risico’s van gevaarlijkere varianten gedeeltelijk af te dekken.

 3. AMO …….KIRK NOOT

  absoluut futiele conversatie ..

  waar we mee te maken hebben is … gecommercialiseerde corruptie , politiek en wettelijk ondersteund, als nieuw buisness model.

  hier is totaal geen wetenschap wat spreekt maar geld en manipulatie van publiek door geld en macht om meer geld en macht te krijgen.

  we hebben hier te maken met een sociologisch fenomeen wat lijkt op die hamsters die zich 1 keer in de 7 jaar van die rots springen is een vorm van blinde massa hysterie.

  echter HIER is er voor gezorgd dat het artificieel zover is gekomen ….omdat in de komende 10 jaar alle babyboomers massaal met pensioen beginnen te gaan en de financiele elite en hun banken niet hun pensioenen wil betalen ……

  dit is zorgvuldig voorbereid in de afgelopen decennia , kijk maar over de hele wereld de zelfde electorale chaos en de zelfde soort idioten die NU als politicus een land leiden….

  en de bottom line is dat mensen dom zijn en graag dom gehouden willen worden en zelf niet op zoek gaan naar kennis .
  als ze dat wel hadden gedaan dan hadden ze kunnen weten dat mrna alleen als een laatste kans gebruikt wordt bij kanker patienten ….en de lijst met nadelige gevolgen hadden gezien die kunnen optreden door dit medicijn , welke nagenoeg het zelfde zijn als van hetgeen nu als quackccine wordt verkocht…

  tevens zijn de leiders en politici geen van allen technisch geschoold…..dwz, dat zij totaal geen kennis hebben van wat er speelt in de techniek en wetenschap …. dit is ook zorgvuldig zo gecre-eerd.

  iemand die wel technisch is en rondgelezen heeft in wetenschappelijke lectuur, had direct kunnen weten dat dit wat nu gespeeld wordt opzet is en dat de quackccine eigenlijk de veroorzaker van ziektes is .

  hoeveel mensen er nu besmet zijn of positief testen met een vals positief gevende test zijn is in het geheel niet belangrijk.

  je spuit bij definitie niemand in met mrna …. tenzij het een laatste kans is zoals bij een kankerpatient waarbij chemo geen effect heeft gehad… een laatste redmiddel met een lijst van nadelen waar ook in vermeld wordt dat je geen kinderen meer moet maken ivm de evolutionaire consequenties voor het nageslacht tot in duizenden jaren !!

  dus stop asjeblieft met de on-enigheid ….. we moeten SAMEN strijden TEGEN deze ramp voor de mensheid !!

 4. @ amo ben het geheel met u eens! Zeer gedegen en intelligent commentaar: al uw reacties. Hoe zei Cruyff het ook al weer? Je gaat het pas zien als je het door hebt. Dát!

 5. dr reiner fuellmich

  zie bitchute , hij is van plan over een paar weken te starten met het bewijzen van totale corruptie en massamoord .

  hij is ook lang pedofiele connecties gekomen …afpersbare pedofielen die op de “juiste plaats“ zijn neer gezet voor dit wat NU gebeurt aan te zwengelen en aan de gang te houden..

  henk kat heeft gelijk !!!….altijd al gedacht .

 6. @Krit Noot. Het gaat niet over “verwaarloosbaar”. Het gaat over de totaal verkeerde inschatting die mensen maken vanwege het voortdurende angst bombardement. Als 1% in het ziekenhuis kan komen, komt daar weer een klein deel van op de IC. Ziekenhuizen moeten dit aankunnen, zeker als voor de ziekenhuisopname een medicijn als Ivermectine mag worden toegediend. De maatregelen zijn buiten proportie; daar gaat het over.

 7. @amo Een kans van 1% klinkt in uw oren wellicht als verwaarloosbaar, maar blijkbaar zijn er veel mensen die dit als een te groot risico beschouwen.

  De meeste mensen kopen ook een oudejaarslot. In mijn ogen belachelijk want de kans op de hoofdprijs is 0,001% of zo. Maar voor sommigen is dit voldoende om toch mee te doen.

  Voor mijn schoonvader met diabetes, obesitas, zwak hart en copd en 60+ leeftijd was de kans groter dan 10% en hij heeft een jaar grotendeels in quarantaine gezeten omdat hij die kans te groot vond. Nu na vaccinatie is zijn risico ver genoeg gedaald om weer mee te durven doen.

  Enfin wat ik wil zeggen is dat kansen en risico’s afhankelijk zijn van je persoonlijke situatie EN de bereidheid om bepaalde risico’s of kansen te nemen.

 8. We moeten zogenaamd “geloven in de wetenschap”. Maar de cijfers die de “wetenschap” produceert om de toekomst moeten voorspellen, blijken keer op keer helemaal te falen. Luister naar Ronald Meester (https://www.youtube.com/watch?v=7HiS2_92SZA; na 8:00 minuut).
  Bovendien zijn maatregelen als lockdowns en mondkapjes op onwetenschappelijk basis.
  De overheden voeren een beleid om angst aan te jagen, zelfs als het om het betrekkelijk milde omicron gaat. Daarmee zijn ze irrationeel bezig. Ze doen voortdurend een beroep op de laagste oerinstincten van de angst. Daardoor gaan mensen zich irrationeel gedragen en beschouwen ze “de ongevaccineerden” (of de mensen zonder mondkapje) als een gevaar. Het wordt een kwestie van “meedoen” of “niet meedoen” en degenen die “niet meedoen” worden afgeschilderd als “een gevaar”.

  Maurice de Hond geeft een mooi voorbeeld: Op de vraag hoe groot de kans is dat “ongevaccineerden” in het ziekenhuis terecht komen, wordt geantwoord: ongeveer 60% (en dat mét vaccinaties, lockdowns en maskers!). Dit is pure valse emotie, want vorig jaar was iedereen “ongevaccineerd” en toen werd als kans ongeveer 1% genoemd.
  Hier zie je een filmpje waar een ongemaskerde gemaskerde mensen wil interviewen: https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1477848536255397889
  De mensen reageren alsof hij lepra heeft. Dit is puur instinctief gedrag dat niets meer de ratio te maken heeft. Dit soort gedrag ontstaat door het irrationele inspelen op oer angsten van mensen, door de overheid! Het is walgelijk beleid.
  Het zijn juist de critici die zich baseren op verstandelijke en wetenschappelijke redeneringen.

 9. @Krit Noot. Deze twee heren bespreken de kwestie: https://www.youtube.com/watch?v=C3YQDSpQdEM. Het zijn plannen en niet alle plannen worden werkelijkheid. Maar het begint wel te lijken op een sociaal kredietsysteem.
  En dan komt het beeld van ‘niet kunnen kopen en verkopen zonder het teken van het beest’ wel heel dichtbij. In China kunnen meer dan honderd miljoen mensen niet meer reizen omdat ze te weinig sociale punten hebben “verdiend”.
  Gedragsmanipulatie van mensen vanuit de overheid, direct via hun portemonnee, is wel griezelig.

 10. @amo
  bedoelt u iets anders dan beslag leggen op rekeningen? (want dat is nu ook al mogelijk)

  bedoelt u wellicht afschaffen van fysiek geld waarmee “zwart geld” nauwelijks meer mogelijk is?

 11. Het is geen theorie maar een feit dat op het niveau van de centrale banken wordt nagedacht over een digitaal geldsysteem dat wordt gekoppeld aan een digitale identiteit. Zo kan het geldsysteem gebruikt worden om gewenst gedrag af te dwingen, omdat de digitale identiteit – die een echt mens is – gemakkelijk afgeknepen kan worden bij het kopen en verkopen.
  Zo kan een tirannie besluiten dat sommig gedrag direct kan leiden tot het afsluiten van sommige of alle betalingsmogelijkheden.
  Anoniem betalen kan dan niet meer en men is beroofd van de vrijheid om te kunnen leven.

 12. Het stulpje van Frans (“Green Deal”) Timmermans . . .
  De man die hier woont, wil dat wij onze welvaart opgeven voor het klimaat . . .

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/31/het-stulpje-van-frans-green-deal-timmermans/

  Sigrid Kaag op Financiën is een ramp

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/31/sigrid-kaag-op-financien-is-een-ramp/#more-289414

  Minister van Financiën te worden: “Rutte premier, ik Financiën”. Het is te belachelijk voor woorden. Ze weet helemaal niets van financiën. Ze heeft Arabisch gestudeerd en weet veel van diplomatieke zaken. Maar ze weet helemaal niets, niente, nada van financiën. Ze kent het verschil niet tussen een aandeel en een obligatie.

  Dhimmi Kaag wordt minister van Financiën . . .
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/31/dhimmi-kaag-wordt-minister-van-financien/
  De Palestijnen (terroristische organisaties PLO, Hamas en Hezbollah) vieren nu feest, omdat Sigrid Kaag (past zichzelf alleen aan de islam aan, niet aan de Nederlanders) minister van Financiën wordt. Het WEF bepaalt en volgens het 6-fasen-plan van het WEF zal ergens rond maart 2022 de economie instorten in Nederland en Kaag weet als geen ander precies hoe dat MOET. Tijd om uit de EU te stappen en de grenzen te sluiten. NEXIT!

  Gansch het raderwerk staat stil, omdat Rutte´s machtige arm dat wil
  https://www.geertdales.com/integriteitscrisis
  Rutte-IV is een beschamend teken van moreel verval in de hoogste regionen
  Het is bijna een jaar geleden dat Mark Rutte, de belangrijkste politiek bestuurder van het land, aftrad wegens ernstig falen in de toeslagenaffaire en demissionair doorregeerde. “Ik ben nu machtiger dan ooit want u kunt mij niet meer wegsturen” schaterlachte de een week daarvoor afgetreden Rutte op 21 januari 2021 tijdens het debat over de avondklok. De Kamer hinnikte, op een enkele uitzondering na, onnozel mee, niet beseffend dat hier de ware aard van de man aan het licht trad.

 13. Een passage uit het boek van Kennedy die Fauci de Amerikaanse Mengele noemt:
  ( zie 11.44 pm hieronder)

  ( google vertaling uit het boek van Kennedy over Fauci )
  Robert Kennedy zat afgelopen maand voor een interview met journalist James Corbett, waar hij enkele belangrijke argumenten uit het boek uiteenzette en specifiek de feiten uitlegde over Fauci’s illegale tests op weeskinderen:

  Fauci testte agressieve chemotherapiemedicijnen op weeskinderen om het gebruik ervan voor aids-behandelingen in de jaren tachtig te bepalen
  Fauci kreeg controle over pleeggezinnen in 7 staten
  Kinderen werden doodgemarteld
  Kinderen werden voogden en elke vorm van wettelijke beschermer ontzegd
  Kinderen die weigerden Fauci’s medicijnen te nemen, hadden voedingssondes geïnstalleerd zodat farmaceutische bedrijven de medicijnen konden toedienen, zelfs als de kinderen terugvochten
  De meeste kinderen hadden geen hiv/aids, ze werden gewoon gebruikt als proefkonijnen om te zien of ze het harde medicijnregime konden overleven
  Minstens 85 kinderen stierven als onderdeel van deze experimenten

 14. Het nummer 1 non-fictie boek van Amazon is een meedogenloze exposé van Fauci

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/29/het-nummer-1-non-fictie-boek-van-amazon-is-een-meedogenloze-expose-van-fauci/#more-289146

  Ben Garrison schrijft:
  Een van de kerstcadeaus die ik kreeg was de bestseller “The Real Anthony Fauci” van Robert F. Kennedy Jr. Ik begon erin te lezen op kerstavond en kon het niet wegleggen. Eindelijk heeft iemand definitief en officieel Fauci ontmaskerd, die meer een overbetaalde overheids bureaucraat dan dokter is.

 15. Nieuwe onthullingen: Westerse wetenschappers betaald door communistisch China

  https://cultuurondervuur.nl/artikelen/nieuwe-onthullingen-westerse-wetenschappers-betaald-communistisch-china

  Charles Lieber, een scheikundeprofessor aan de prestigieuze Harvard Universiteit, heeft een schokkende biecht gedaan. De wetenschapper geeft toe tienduizenden dollars van de Chinese communistische partij te hebben ontvangen. The Epoch Times meldt dat dit is te zien op een video die op 17 december aan een Amerikaanse federale rechtbank werd gepresenteerd.
  De 62 jarige professor is nano-expert en had in 2011 een tweetalig contract getekend met Wuhan University of Technology (WUT in het kader van China’s “Thousand Talents Program”

 16. @ nieuw Begin 26/12/’21 4.35 pm
  Opstapeling van buitensporigheid : door Karel van Wolferen.
  Dank voor deze link!
  Helemaal geluisterd en wat een evenwichtig verhaal is dit door van Wolferen.
  Meer van dit soort mensen s.v.p.!

 17. Voor het eerst aanwezig hier. Zonder mondkapje, geen coronapas hoeven te laten zien.
  XanderNieuws ken ik al zeer lange tijd, attent gemaakt door mijn vriend en visverkoper Dirk, achter de V&D.
  Leuke kroeg, lekker kletsen en 1,5 m. afstand niet noodzakelijk hier.
  Mooie verhalen, ik pak er eentje uit: @atina 19/12/’21 11.01 am ! Zo mag ik het graag zien, Atina. Wij moeten stand houden tegen deze drammers!

 18. Ministeries willen onderzoek naar vaccinatieplicht (RD):

  https://www.rd.nl/artikel/955924-ministeries-willen-onderzoek-naar-vaccinatieplicht

  Advies ambtenaren: doe onderzoek naar voor- en nadelen prikplicht (NOS):

  https://nos.nl/artikel/2410385-advies-ambtenaren-doe-onderzoek-naar-voor-en-nadelen-prikplicht

  Kamerbrief over coronamaatregelen na het 134e OMT advies (Rijksoverheid.nl):

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/12/18/kamerbrief-inzake-maatregelen-nav-het-134e-omt-advies

 19. Van de Stichting Gezond Verstand met het gelijknamige blad:
  Voordracht van Karel van Wolferen: “De opstapeling van buitensporigheid”

  https://gezondverstand.eu/2021/12/15/voordracht-karel-van-wolferen-nummer-31-de-opstapeling-van-buitensporigheid/#

  Over:
  Gezond Verstand is een stichting zonder winstoogmerk en is afhankelijk van donaties. De stichting is werkzaam in het algemeen belang en heeft tot doel kwalitatief goede en juiste berichtgeving over gebeurtenissen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld te ondersteunen en stimuleren, hetgeen met name in het belang voor Nederland en haar bewoners.
  Voorts ondersteunt en stimuleert Stichting Gezond Verstand kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek en initiatieven die berichtgeving en journalistiek algeheel bevorderen. Stichting Gezond Verstand verdedigt en vraagt aandacht voor de persvrijheid en verdedigt en vraagt aandacht voor de vrijheid van meningsuiting van eenieder.
  Gezond Verstand creëert een platform voor kennisvergaring.
  Hoofdredacteur is Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC.

 20. Het échte Fake-news

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/26/het-echte-fake-news/#more-288838

  Objectief, onpartijdig nieuws is de leugen waar de journalistiek tegenwoordig zélf in is gaan geloven. Media en de journalisten die er werken, geloven écht dat ze onafhankelijk en onpartijdig zijn. Dát is nog de grootste leugen die men het publiek verkoopt.

  Met o.a. overzichten van de groepen die de media ( krant en NPO en commerciële TV) in handen hebben.
  Nu zijn álle Tv-zenders in Nederland van nog maar 2 organisaties: RTL-group en NPO.
  De ‘Tv-omroepen’ zijn er alleen nog in naam, de NPO-zendermanagers bepálen. De media zijn van onafhankelijke, pluriforme bedrijven afgegleden tot een uniforme eenheidsworst met hooguit verschillen in hóe het gebracht wordt, inhoudelijk is het inwisselbaar, terwijl er geen censuur is.

 21. Het is China gelukt om in betrekkelijk korte tijd de democratische beweging in Hongkong de nek om te draaien. Het begon met het oppakken van boekverkopers die onwelgevallige informatie in boekvorm verspreidden. Daarna de wet dat ‘dissidenten’ in China berecht zouden moeten worden (buiten elke mogelijke controle dus).
  Hongkongers hebben enorm gevochten om hun vrijheden te behouden. Op den duur demonstreerde een kwart van de Hongkongers. Toen kwam corona en de mensen durfden of konden de straat niet meer op.
  De weerstand is gesmoord.
  Ben benieuwd hoe het hier zal verlopen. Australië is al een schrikbeeld geworden.
  China is een Sovjet-Unie 2.0 (alleen veel rijker). Er zijn nu wetten in voorbereiding om religieuze uitingen aan banden te leggen. Kerstfeest mag worden gevierd met lichtjes en eten, maar niet met christelijke connotaties. Er gaan echter stemmen op om Chinese feesten te laten prevaleren boven ‘westerse’ feesten.

 22. Atina schreef:
  19/12/2021 om 11:01 am

  Met deze eencelligen hebben we allemaal te maken, het zijn de Hugo de Jonge of Rutte of van Dissel clonen want kijk eens wat laatstgenoemde zegt in antwoord op een vraag van een journalist:

  Jaap van Dissel werd afgelopen zaterdag gevraagd: ‘waarom werkt een boostervaccin wel als de vaccins niet goed werken’?

  Dan antwoord van Dissel: „Dat is een hele interessante vraag. Het korte antwoord is: dat weten we nog niet. Het wat meer uitgebreide antwoord is, en daarmee is het mooi dat u de vraag stelt, dat een beetje de mening leeft, althans dat hoor ik vaak, er is afname van immuniteit en dergelijke, dat wil ik eigenlijk dus hier niet bestrijden maar juist aangeven dat het niet de afname van die immuniteit is maar afname van het doel van die immuniteit. En blijkbaar is het zo dat je met een booster toch nog dermate die afweer weer kan stimuleren dat je uiteindelijk voldoende kruisreactie krijgt waardoor het toch weer werkt.”

  Dit heeft deze adviseur van de regering woord voor woord gezegd! Deze wartaal baseert onze overheid een beleid op. Wedden dat van Dissel niet eens zelf weet wat hij gezegd heeft?
  Deze verwarde RIVM baas sloopt ons land de vernieling in en de hele TK vindt het prima ( behalve dan FvD en SGP ( vd Staay) en mindere mate PVV.

  Het is om te huilen…NL wees ontzet en kom tot bezinning PLEASE!

 23. @Krit Noot
  Novavax schrijft zelf dat ze eind januari met een vaccin tegen Omicron komen. Deze (die nu is goedgekeurd) is gebaseerd op de Alfa variant. Omicron wijkt zeer veel af van de eerste CovSars2. Schijnt zo besmettelijk te zijn als de mazelen. Niets gaat dit stoppen helaas. In Z-Afrika zijn ze gestopt met monitoren en isoleren van Omicron patiënten… Omdat daar het Omicron virus niet zo gevaarlijk is. Zuid Afrika kunnen we echter niet met West Europa vergelijken.

 24. Helaas zijn er in Nederland tal van onplezierige zaken gaande. Zo lijkt een onpartijdige rechtsstaat nog slechts beperkt te bestaan. Dan is er de toeslagaffaire, CO2 als vijand presenteren terwijl er juist heel veel van nodig is, de coronagriep aanpak en voorlichting, georganiseerd kindermisbruik.

  Voor activisten en klokkenluiders werk in overvloed. Soms gaan de twee voornoemde groepen wel eens wat te onbesuisd te werk met nog te weinig bronnen en deugdelijke bewijzen. Er worden dan te impulsief bepaalde uitspraken gedaan op sociale media of tijdens demonstraties. Veel uitspraken en gedragingen blijken zorgvuldig bewaard en wanneer het mandje vol is slaat het justitieel apparaat toe en volgen boetes of zelfs gevangenisstraf. Dit terwijl veel activisten en klokkenluiders te goede trouw zijn en niet tegen bepaald onrecht kunnen.

  Het is daarom belangrijk als de (toekomstige) activisten en klokkenluiders juridisch veel weerbaarder worden. In de volgende uitzending van Cafeweltschmerz wordt daarop ingegaan en worden trainingen aangekondigd. Doe er uw voordeel mee.

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/kaboom-%f0%9f%92%a5%f0%9f%92%a5%f0%9f%92%a5-de-rechtspraak-ontmaskerd-jeroen-pols-maria-louise-genet/

  Het is belangrijk dat de overheid wordt gecontroleerd en bij misstanden wordt aangepakt. De Tweede Kamer lukt het soms onvoldoende en van de MSM hoeft niet veel verwacht te worden.

 25. Gisteren moest ik even bij de zeeman zijn voor een truitje. Ik heb met het mondmasker de gulden middenweg. Onder mijn neus.

  De dame van de winkel zegt : wilt u uw mondkapje over uw neus heen doen ?

  Ik zeg : nee, dan krijg ik het benauwd.

  Vervolgens vraag ik : kunt u mij aanwijzen waar de truitjes met lange mouwen liggen ?

  Ze zegt : eerst u mondkapje goed en dan pas help ik u.

  Ik liep weg naar de sokken . Komt ze me helemaal achterna. Dat ik het kapje goed op moet doen want anders maak ik haar ziek. Ik zeg : U heeft toch een mondkap op ? Dus u hoeft niet bang te zijn. Bovendien helpt het blijkbaar allemaal niet want alles gaat weer dicht.

  Vervolgens loopt ze weer achter me aan tot bij de kassa en zegt dat ik afstand moet houden. Toen was ik haar zo zat !

  Ik zeg dat ze nog wel een baan als BOA hebben voor haar en dat ze beter een medisch goedgekeurd masker op kan doen.

  Ze zegt : Ik ga niet in discussie met u .

  Ik zeg : praat dan niet meer tegen mij. Ik ben zonder iets de winkel uit gegaan

 26. @amo dat is inderdaad een mooie korte samenvatting van het dossier. Al blijft dat een samenvatting.
  Ik krijg op basis van veel vergelijkbare dossiers de indruk dat er veel medicatie off-label voorgeschreven wordt (en vooral in de VS).
  Ook op dit forum wordt geregeld off-label gebruik van bepaalde medicijnen gepromoot.
  Het mag duidelijk zijn dat het gevaarlijk is om medicijnen te gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn bedoeld en goedgekeurd.

 27. @amo, U schetst een misleidend beeld over de FDA. De FDA heeft de fabrikant diverse keren op de vingers getikt over de misleidende reclames. Deze extreem zware pijnstiller is ontworpen om mensen die aan helse pijn leiden a.g.v. kanker enigszins verlichting te bieden in hun laatste levensdagen.
  Daarnaast heeft de FDA gesignaleerd dat het off-label voorgeschreven werd. Waarop een trainingsprogramma opgezet werd.

  En dit zijn slechts een paar puntjes van het ellenlange dossier met problemen die de FDA aangekaart heeft.

 28. Vandaag is een goede vriend van ons gegaan.
  Barkeeper die bij de eerste prik zig al niet goed voelde.
  Na de 2e prik heeft hij zich ziek gemeld, en is 9 dagen later dood gevonden op de WC.
  Dit stuurde net een kennis van mij met de titel : Nieuw slachthuis
  https://www.youtube.com/watch?v=56S4dzp1i5k

  Iedereen die het na bijna 2 jaar niet kan inzien dat dit niets te maken heeft met
  gezondheid, maar met massa moord, kan ik nu niet neer helpen.
  Ik heb mijn best gedaan om iedereen te waarschuwen, maar het blijkt
  dat het kudde gedrag, en uitsluiting van een groep DE psychologische truuk is
  om de massa te hypnotiseren. Jammer, naar we houden onze rug recht, en zullen
  ook rechtzaken gaan organiseren die hiermee korte metten mee gaan maken.

  Vergeet ook niet dat als vreedzaam protest of veroordelingen niet kunnen plaats vinden,
  dan weet men van de geschidenis hoe dat dan te keer gaat 🙂

 29. Zowaar bij de NOS: Het verhaal over OxyContin van de firma Purdue Pharma: https://www.nporadio1.nl/uitzendingen/nos-met-het-oog-op-morgen/76436a96-dec7-4f01-a83d-aa0ad0dbbba0/2021-12-17-nos-met-het-oog-op-morgen (na 32:20 minuut).
  Een zeer verslavende pijnstiller die langzaam in het bloed wordt opgenomen, en die meer dan een half miljoen Amerikanen van onder de 50 het leven heeft gekost. Het is een soort heroïneverslaving die mensen uiteindelijk tot zombies kan maken, met de dood tot gevolg.
  Big Pharma die zelfs gedekt werd door de FDA! Want de FDA deed mee met het aanvragen van goedkeuring voor deze verslavende pijnstiller.
  En dan zouden we firma’s als Pfizer moeten vertrouwen met hun geheime contracten en hun experimenten met de mRNA vaccins.

 30. @amo, Dat klopt helemaal. Daarom zou ik ook uw vorige reactie herschrijven. (u heeft in 1 zinnetje oorzaak en gevolg omgewisseld)

  Als ik een suggestie mag doen”
  Dat zouden ze doen door veel extra geld (schulden) in de economie te pompen wat tot grote inflatie leidt, waarna ze de rente verhogen. Door de hoge inflatie zullen spaartegoeden en schulden verdampen.

 31. @Jan Jansen. Bij een zeer hoge schuldenlast wordt een hogere rente een steeds grotere financiële last. Aflossen wordt een molensteen om de nek van de economie. Dit zou kunnen leiden tot bestedingsbeperkingen op allerlei terreinen en faillissementen. Dat zou een negatieve spiraal kunnen gaan veroorzaken :https://www.cursus-beleggen.com/analyse/samenhang-tussen-rente-en-inflatie
  Een economie die omlaag spiraalt, brengt vaak geldontwaarding met zich mee (met landen als Zimbabwe en Venezuela als schrikwekkendste voorbeelden).

 32. Vanmiddag bekeek en beluisterde ik de nieuwe video van eindtijdsleraar en ex-militair Amir Tsarfati uit Galilea, Israël met meer gedetailleerde informatie, van wat in waarschijnlijk in januari of februari 2022 zal staan te gebeuren in Iran.

  De onderhandelingen in Wenen lijken niets te gaan uitwerken, tenzij nog een wonder zal gebeuren!

  Amir zegt te kunnen putten uit vele bronnen en netwerken, zowel in Israël als ook in Iran en uit diverse andere landen. De update is wel in de Engelse taal…

  De link: https://www.youtube.com/watch?v=i3KMAoDpr68

 33. @amo, “waarna ze de rente gaan verhogen wat tot grote inflatie gaat leiden”

  De meeste (zo niet alle) economen denken dat rente verhogen juist tot lagere inflatie gaat leiden.

 34. @Nieuwbegin….
  Mooie actie, Prikspijt en een bezem voor het Kaag’mens’ !
  Ik heb gestemd hoor….

  Met de groeten van Oebiewoebie

  (vroeger bekent als Rick maar mijn naam is gekaapt 😉

 35. Forum voor Democratie

  Freek Jansen (FVD): ”We verliezen ons thuis door massa-immigratie!”

  https://www.youtube.com/watch?v=kSnIKu56-7g&t=3s

  Nederland wordt al decennia geteisterd door immigratie. Het heeft ons land onherkenbaar veranderd. We verliezen ons thuis – letterlijk én figuurlijk. Het kabinet wil geen Nederlanders huisvesten, maar tienduizenden nieuwe statushouders. Dat kunnen we natuurlijk nóóit toestaan.

  ************************************************

  ONLINE STEMMING
  Stem op prikspijt als Woord van het Jaar 2021!

  Van Dale, uitgever van ’s lands bekendste woordenboek, houdt deze maand traditiegetrouw de Woord van het Jaar-verkiezing. Een van de genomineerde woorden dit jaar is prikspijt, dat wordt gedefinieerd als “de spijt die iemand heeft van het feit dat hij zich heeft laten vaccineren tegen een bepaalde besmettelijke ziekte”.

  https://woordvanhetjaar.vandale.nl/nl

 36. Je hoort regelmatig dat centrale banken het geldsysteem willen laten ploffen, omdat de opgebouwde schulden in feite niet meer af te lossen zijn.
  Dat zouden ze doen door veel extra geld (schulden) in de economie te pompen waarna ze de rente gaan verhogen wat tot grote inflatie gaat leiden en verdampende (spaar)tegoeden.
  Onduidelijk of dit klopt, maar het is wél erg opvallend dat mensen als Biden en Macron enorm veel geld aan het uitdelen zijn. En al die coronamaatregelen hebben gemaakt dat overheden tientallen miljarden hebben ‘uitgedeeld’ (Nederland ruim 80 miljard).

 37. Een mooi voorbeeld: Niemand begrijpt precies welke gevolgen sommige maatregelen hebben. Het blijkt nu dat lockdowns hebben gezorgd voor een toenemende vraag aan producten die besteld werden via internet. Mensen konden niet meer reizen en uitgaan en kennelijk besteedden ze vervolgens hun geld aan inkopen via internet. Dat heeft geleid tot een toenemende vraag van producten die werden gemaakt in China. Maar een tekort aan energie in China en een disruptie in het wereldwijde vervoer, leidde tot tekorten en die leidden weer tot het op grote schaal inkopen van grondstoffen (voor de zekerheid), wat dan ook weer leidde tot tekorten.
  Ik denk dat overheden, noch wetenschappers, in staat zijn het totaal aan economische acties en reacties te overzien. Ze volgen vooral hoe vrije mensen reageren op omstandigheden.
  En een Tweede Kamer snapt er m.i. helemaal niets meer van.
  Dan krijg je mensen als mevr. Simons, die haar onkunde compenseert met een agressieve slachtofferrol t.a.v. iedereen die iets meer verstand van zaken heeft.
  Juist dit onvermogen het totaal aan activiteiten te overzien, maakt dat overheden die alles willen leiden, compleet de mist ingaan. De USSR toonde dat aan, evenals Venezuela.
  Virologen hebben deze les NIET geleerd.
  Die denken werkelijk dat ze in staat zijn de rondgang van een virus te kunnen beheersen en controleren.
  Mooi en leerzaam gesprek weer van Marlies Dekkers op De Nieuwe Wereld: https://www.youtube.com/watch?v=olWMJaF6tOA

  Dit soort één op één gesprekken zien we niet op de NPO, terwijl een uitgebreid gesprek veel interessanter is dan het model waarbij veel mensen worden uitgenodigd en deze slechts enkele minuten spreektijd krijgen, waarbij de presentatie (én de dictatuur van de netmanager) doodsbang is voor de zappende kijker die snel zal afhaken.

 38. @ja jansen
  Je vergeet onze grote vriend Joe B. Die kan net zogoed de trekker overhalen ( of beter over laten halen.. Ukraine). Putin gaat het niet toelaten dat (nog) meer geavanceerde wapens bij de buren gestald worden. Overal rommelt het. Artica, Kaukasus, Ukraine, Baltischen Staten die steeds meer anti Rusland worden. De beer is behoorlijk ingesloten.

 39. Andreas Noack inderdaad, hij heeft het helder verteld, en dat zint de prik maffia niet.

  Laat u toch niet inenten mensen. Maar goed ieder z’n ding natuurlijk.

  https://mask-covid.info/wp-content/uploads/2020/12/The-Contagion-Myth-Notes-Synopsis-1.pdf Deze link wil ik graag delen met de mensen hier. Het is werkelijk de moeite van het lezen waard!
  Het gaat o.a. waarom virussen NIET de oorzaak zijn waar we mee te maken hebben in de dagelijkse berichtgeving. Niets om u zorgen te maken, werkelijk helemaal NIETS!

 40. @ Jan Jansen en
  @ Ed

  Inderdaad Jan, dat zal het geval zijn….

  Ook op vrijdagavond, 12 november jl. beluisterde ik het radionieuws en vernam dat er Russische vliegtuigen onderschept zijn boven de Noordzee, die weigerden zich te identificeren, waarna eerst Belgische gevechtsvliegtuigen ze volgden boven Nederlands grondgebied en de Britse F16’s de begeleiding verder overnamen.

  Na het bericht van Ed, denk ik, dat het waarschijnlijk is, dat ze onder meer de Amerikanen in de gaten houden in Vlissingen.

  De link van het Nos Journaal:

  https://nos.nl/index.php/artikel/2405359-russische-bommenwerpers-onderschept-boven-de-noordzee

  Hoewel de Russen patrouilleren wel vaker langs de kust en houden zich niet aan de protocollen.
  Op 29 maart 2021 en in januari 2018 deden ze dat eveneens, zie ik onderaan de NOS website.

  Groet

 41. @Ed Ik vermoed dat die naar Ukraine gaan om te voorkomen dat Rusland aan een invasie begint.

 42. Hier in Vlissingen lossen ze schepen vol Amerikaanse legervoertuigen. De snelweg zit vol met dieplader richting Duitsland. Helicopters hängen in de lucht. Waarvoor zijn al die nieuwe legervoertuigen nodig?

 43. Hier in het Noorden van het land worden scholen vrijwel allemaal omgevormd tot ‘kindcentra’. Wat is dat voor idiotie om alles maar ‘centra’ te willen noemen. Geen huisartsenpraktijken maar ‘gezondheidscentral’. Nomen est omen. Con – centra – tiekampen???
  Naar mijn indruk is het allemaal onderdeel van een zeer enge agenda, veel enger dan Nazi-duitsland naar de mate dat er veel meer technologie is dan tachtig jaar geleden.
  Is Australië ons voorland:
  https://eindtijdnieuws.com/verdachte-opbouw-van-gepantserde-vn-voertuigen-in-australie-en-training-van-militairen/

 44. @Noubreektmijneklomp

  Dat is een plausibele verklaring.
  Maar dan verbaast het me dat deze onderzoeker over graphene deeltjes van 50 nm lengte praat. Zeker zo iemand moet toch het verschil kennen tussen grafiet, graphene, diamant en koolstof zou ik denken.
  Zijn beschrijving van de deeltjes komt wel overeen met Graphene, dus ik ben geneigd om de analyse dat het graphene is te vertrouwen.
  Vandaar dat ik gezien de relatief grootte zwarte deeltjes en het percentage van 99,9% verbaasd ben dat de vaccins niet pikzwart zijn.
  Wel goed dat de onderzoeker open kaart speelt over de dubieuze afkomst van de vaccin monsters en de open einden in zijn onderzoek.

 45. Aan: Key en Krit Boot
  Inderdaad grafeen is van nature donker maar onder hogedruk en op atoomgroote word thet doorzichtig . Grafeen is derivaat van koolstof . VB puur koolstof onder hogedruk wordt diamant ,een pure diamant is kleurloos en kan hierdoor ook in een wateroplossing “onzichtbaar” zijn. Net als grafeen dus en daarom dat grafeen weldegelijk in de vaccinnes toegevoegd kan zijn.

 46. Aan dit bericht zie je hoe griezelig D66 is geworden: Een partij die staatscontrole wil vanwege “de samenleving”. Steeds meer particuliere scholen: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/steeds-meer-ouders-richten-zelf-staatsvrije-school-op-door-coronamaatregelen-d66-wil-scherper-toezicht/
  En D66 vindt het maar niks en noemt die scholen “samenlevingsvrije” scholen. Ze voldoen kennelijk niet aan het idee dat we slaafjes van de maatschappij moeten zijn.
  Die partij heeft kennelijk lak aan de grondwet die vrijheid van onderwijs erkent. Vroeger had je ook allerlei alternatieve scholen, zoals b.v. de Kees Boekeschool voormalig koningin Juliana aanvankelijk wel geschikt vond voor haar dochters (totdat het tegendeelbleek). Je had ook antroposofische scholen (Vrije Scholen) enz.
  D66 vind het kennelijk maar niks als mensen hun eigen pad willen volgen! Ze kunnen dat “Democraten” maar beter schrappen, deze quasi-intellectuelen die denken te weten hoe we allemaal moeten gaan leven in dienst van “de maatschappij”.

 47. Als de ontwikkelingen die we nu zien (alle nadruk op afkomst en uiterlijk) zo blijven, dan weet je nu al dat incompetentie zal toenemen op tal van terreinen. Net als destijds in de Sovjet-Unie.
  Er zou maar één criterium moeten gelden bij opleidingen en functies: Bekwaamheid en geschiktheid.
  Niet iets als afkomst vanwege fantasmes als ‘inclusiviteit’ en ‘afspiegeling van de samenleving’.
  Er bestaat een breed scala aan bekwaamheden op tal van terreinen en die kunnen we overal vinden. En die is niet afhankelijk van het uiterlijk van mensen of van herkomst.

 48. @Jan Jansen
  Natuurlijk… U bent een van de Hoger Opgelijden, die dat zo verkondigen aan hun leerlingen.
  Maar natuurlijk.
  U heeft helemaal gelijk dat men zonder uitleg gewoon dat kan zeggen.

  Bedankt voor uw redenering.

 49. @Error, Bespaar uzelf wat tijd. Die hele lap tekst kun je samenvatten als “virussen bestaan niet”.
  En we hebben al vastgesteld dat volgens u geen enkel virus bestaat.

 50. The new African virus mutation: right on time; a kindergarten covert op for the ignorant

  by Jon Rappoport

  Er zijn geen varianten. Want er is geen virus. SARS-CoV-2 bestaat niet. Dat heb ik de afgelopen anderhalf jaar bewezen. Maar fantasieën bestaan wel. Dat geldt ook voor geheime ops met de bedoeling om te misleiden. Zo is de ‘wetenschappelijke wereld’ over de nieuwe Zuid-Afrikaanse variant, genaamd B11529 (aka Omicron, Botswana). Het hof maken. De geest komt uit de kast. Oppassen. COVID-gevallen stijgen… “We weten niet of het vaccin effectief zal zijn in het licht van de nieuwe variant. Nieuwe lockdowns kunnen nodig zijn. Reisbeperkingen komen eraan. Sla de luiken dicht.” Ik bedoel, echt. Zoals u weet, beweren verhalen in de pers de afgelopen maanden dat de door vaccins verleende immuniteit als een steen zinkt. Dit verhaal is absurd omdat er, nogmaals, geen virus is. Er was dus om te beginnen geen verleende immuniteit. Maar goed, dat is het verhaal dat de ronde doet. Dus NU… “Het blijkt dat een belangrijke reden voor de verminderde effectiviteit van het vaccin is…

  “De NIEUWE VARIANT. De Zuid-Afrikaanse B11529.” Uh-huh. “Het vaccin heeft het moeilijk om infecties veroorzaakt door de nieuwe variant te voorkomen. Misschien moeten we elke drie maanden boosters afdwingen…” Houd de angst gaande. Duw harder voor het vaccin. Verklaar de mislukkingen weg. Fabriceer stijgende aantallen gevallen en geef ze de schuld van de nieuwe variant. Stel zware nieuwe lockdowns in. “De Zuid-Afrikaanse variant is dodelijker dan de Delta, die dodelijker is dan het origineel.” En geen van de drie bestaat. Wat wel bestaat is fantasie, hoger en dieper en dikker opgestapeld. De variant is Fauci. De variant is Bill Gates. De variant is CDC/WHO. De variant is het World Economic Forum. En het Chinese regime. En presidenten en gouverneurs. En de mainstream pers.

  En vergeet dit niet. Vaccinletsels en sterfgevallen zijn over de hele wereld geëscaleerd. Alleen al in de VS zijn de gemelde gewonden boven de 900.000 gebroken. Zoals ik al zei, concludeerde de bekende Harvard Pilgrim Healthcare-studie dat, om een echt aantal verwondingen te verkrijgen, het gerapporteerde cijfer met 100 vermenigvuldigt. Er is iets nodig om al die gewonden en doden te verklaren. Dat wil zeggen, erover liegen. En precies op tijd, hier komt de nieuwe variant. “Deze mensen die gewond lijken te raken door het vaccin, zijn echt over van het oorspronkelijke virus, de Delta, en woo, de Zuid-Afrikaanse B11529.” Ook: Onlangs hebben we een golf van persverhalen gezien met het thema—“wetenschappers zijn verbijsterd door de lage COVID-gevallen in Afrika, waar de vaccinatiegraad erg laag is.” Hausse. Dat verhaal is nu weg. Weggevaagd. Nu is het DE WERELD WORDT AANGEVALLEN DOOR DE ZUID-AFRIKAANSE B111529 VARIANT.

  Hier is een van mijn artikelen over het niet-bestaan van SARS-CoV-2: —Dr. Andrew Kaufman weerlegt “isolatie” van SARS-Cov-2; hij doet stapsgewijze analyse van een typische claim van isolatie; er is geen bewijs dat het virus bestaat— De wereldwijde medische gemeenschap heeft beweerd dat “een pandemie wordt veroorzaakt door een virus, SARS-Cov-2.” Maar wat als het virus niet bestaat? Mensen hebben me gevraagd om een stapsgewijze analyse van een mainstream claim van virusisolatie. Nou, hier is het. “Isolatie” zou moeten betekenen dat het virus is gescheiden van al het omringende materiaal, zodat onderzoekers kunnen zeggen: “Kijk, we hebben het. Het bestaat.” Ik nam een typische passage uit een gepubliceerde studie, een sectie ‘methoden’, waarin onderzoekers beschrijven hoe ze ‘het virus isoleerden’. Ik stuurde het naar Dr. Andrew Kaufman en hij gaf zijn analyse in detail.

  Ik vond verschillende studies die zeer vergelijkbare taal gebruikten om uit te leggen hoe “SARS-CoV-2 werd geïsoleerd.” Bijvoorbeeld: “Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, Verenigde Staten, (Emerging Infectious Diseases, Vol. 26, No. 6 — Juni 2020)”. Ten eerste wil ik een beetje achtergrondinformatie geven die de lezer zal helpen begrijpen wat er in de studie gebeurt. De onderzoekers maken een soep in het lab. Deze soep bevat een aantal verbindingen. De onderzoekers gaan er, zonder bewijs, van uit dat ‘het virus’ in deze soep zit. Op geen enkel moment scheiden ze het vermeende virus van het omringende materiaal in de soep. Isolatie van het virus vindt niet plaats. Ze gaan op zoek om te laten zien dat de aap (en/of menselijke cellen) die ze in de soep stoppen aan het sterven zijn. Deze celdood, beweren ze, wordt veroorzaakt door ‘het virus’. Zoals je echter zult zien, ontmantelt Dr. Kaufman deze bewering.

  Er is geen reden om te concluderen dat SARS-CoV-2 in de soep zit, of dat het cellen doodt. Ten slotte beweren de onderzoekers, zonder bewijs of rationele verklaring, dat ze in staat waren om de genetische sequentie van ‘het virus’ te ontdekken. Hier zijn de verklaringen van de studie die isolatie claimen, afgewisseld met de analyse van Dr. Kaufman: STUDIE: “We gebruikten Vero CCL-81-cellen voor isolatie en eerste passage [in de soep in het laboratorium]…” KAUFMAN: “Verocellen zijn vreemde cellen uit de nieren van apen en een bron van besmetting. Virusdeeltjes moeten rechtstreeks uit klinische monsters worden gezuiverd om te bewijzen dat het virus daadwerkelijk bestaat. Isolatie betekent afscheiding van al het andere. Dus hoe kun je een virus scheiden/isoleren als je het aan iets anders toevoegt?” STUDIE: “… We kweekten Vero E6, Vero CCL-81, HUH 7.0, 293T, A549 en EFKB3 cellen in Dulbecco minimal essential medium (DMEM) aangevuld met warmte-geïnactiveerd foetaal runderserum (5% of 10%)…”

  KAUFMAN: “Waarom minimale essentiële media gebruiken, die onvolledige voeding [aan de cellen] bieden? Foetaal runderserum is een bron van vreemd genetisch materiaal en extracellulaire blaasjes, die niet te onderscheiden zijn van virussen.” STUDIE: “… We gebruikten zowel NP- als OP-swabmonsters voor virusisolatie. Voor isolatie, beperking van verdunning en passage 1 van het virus, hebben we 50 μL serumvrije DMEM gepimpt in kolommen 2-12 van een 96-well weefselkweekplaat, vervolgens 100 μL klinische monsters in kolom 1 gepimpt en serieel 2-voudig over de plaat verdund…” KAUFMAN: “Nogmaals, misbruik van het woord isolatie.” STUDIE: “… Vervolgens trypsiniseerden en resuspendeerden we Vero-cellen in DMEM met 10% foetaal runderserum, 2× penicilline / streptomycine, 2× antibiotica / antimycotica en 2× amfotericine B in een concentratie van 2,5 × 105 cellen / ml…”

  KAUFMAN: “Trypsine is een pancreasenzym dat eiwitten verteert. Zou dat geen schade veroorzaken aan de cellen en deeltjes in de cultuur die eiwitten op hun oppervlak hebben, waaronder het zogenaamde spike-eiwit?” KAUFMAN: “Waarom worden antibiotica toegevoegd? Steriele techniek wordt gebruikt voor de kweek. Bacteriën kunnen gemakkelijk uit het klinische monster worden gefilterd door in de handel verkrijgbare filters (GIBCO). Ten slotte kunnen bacteriën gemakkelijk onder de microscoop worden gezien en zouden ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd als ze het monster besmetten. De specifieke antibiotica die worden gebruikt, streptomycine en amfotericine (ook bekend als ‘amfo-terrible’), zijn giftig voor de nieren en we gebruiken niercellen in dit experiment! Merk ook op dat ze worden gebruikt in een ‘2X’-concentratie, wat twee keer de normale hoeveelheid lijkt te zijn. Deze zullen zeker schade toebrengen aan de Vero-cellen.”

  STUDIE: “… We voegden [niet geïsoleerd] 100 μL celsuspensie rechtstreeks toe aan de verdunningen van het klinische monster en mengden voorzichtig door pipetteren. Vervolgens kweekten we de geënte culturen in een bevochtigde incubator van 37 °C in een atmosfeer van 5% CO2 en observeerden we dagelijks cytopathische effecten (CPE’s). We gebruikten standaard plaque-assays voor SARS-CoV-2, die gebaseerd waren op SARS-CoV en Middle East respiratory syndrome coronavirus (MERS-CoV) protocollen…” STUDIE: “Toen CPE’s werden waargenomen, schraapten we celmonolagen met de achterkant van een pipetpunt…”

  KAUFMAN: “Er werd geen negatief controle-experiment beschreven. Controle-experimenten zijn vereist voor een geldige interpretatie van de resultaten. Zonder dat, hoe kunnen we weten of het de giftige soep van antibiotica, minimale voeding en stervend weefsel van een zieke persoon was die de cellulaire schade of een fantoomvirus veroorzaakte? Een goede controle zou uit hetzelfde exacte experiment bestaan, behalve dat het klinische monster afkomstig zou moeten zijn van een persoon met een ziekte die geen verband houdt met covid, zoals kanker, omdat dat geen virus zou bevatten. “STUDIE: “… We gebruikten 50 μL viraal lysaat voor totale nucleïnezuurextractie voor bevestigende tests en sequencing. We gebruikten ook 50 μL viruslysaat om een put van een 90% confluente 24-well plaat te enten.”

  KAUFMAN: “Hoe bevestig je iets waarvan nooit eerder is aangetoond dat het bestaat? Waar heb je de genetische sequenties mee vergeleken? Hoe weet je de oorsprong van het genetisch materiaal, aangezien het afkomstig is van een celcultuur die materiaal bevat van mensen en al hun microflora, foetale koeien en apen?” —end van studiecitaten en Kaufman-analyse— Mijn commentaar: Dr. Kaufman doet hier verschillende dingen. Hij laat zien dat isolatie, in enige zinvolle zin van het woord ‘isolatie’, niet voorkomt. Dr. Kaufman laat ook zien dat de onderzoekers schade aan de cellen en celdood willen gebruiken als bewijs dat ‘het virus’ in de soep zit die ze maken. Met andere woorden, de onderzoekers gaan ervan uit dat als de cellen sterven, het het virus moet zijn dat de dood doet. Maar Dr. Kaufman laat zien dat er duidelijke andere redenen zijn voor celbeschadiging en dood die niets te maken hebben met een virus. Er is dus geen bewijs dat ‘het virus’ in de soep zit of überhaupt bestaat.

  En ten slotte legt Dr. Kaufman uit dat de claim van genetische sequencing van “het virus” absurd is, omdat er geen bewijs is dat het virus aanwezig is. Hoe sequentieer je iets als je niet hebt aangetoond dat het bestaat? Lezers die niet bekend zijn met mijn werk (meer dan 300 artikelen over het onderwerp van de “pandemie” in het afgelopen jaar) zullen zich afvragen: Waarom sterven er dan mensen? Hoe zit het met het enorme aantal gevallen en sterfgevallen? Ik heb deze en andere vragen uitvoerig beantwoord. Het onderwerp van dit artikel is: hebben onderzoekers bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat? Het antwoord is nee. —nl van Kaufman artikel—

  En nu ik toch bezig ben, hier is nog een stuk dat ik vorig jaar schreef over hoe viruspropaganda (sprookjes) moet worden beheerd, om de massa’s te laten opstaan en groeten: —De ‘hot zone’-theorie van nieuwe angstaanjagende ziekten— Zich herinneren? Er was een boek uit 1994 met die naam— en toen begonnen “experts” zich op te stapelen—het ging ongeveer als volgt: “Uit de diepe donkere regenwouden van de aarde (cue-geluiden van inheems getrommel), als gevolg van moderne vliegreizen, zullen virussen die we nog nooit eerder zijn tegengekomen epidemieën over de hele wereld verspreiden. Ons immuunsysteem, slecht uitgerust om deze vreemde dodelijke ziektekiemen te herkennen of ermee om te gaan, zal zich onder de druk opvouwen en de hele beschaving zal met uitsterven worden bedreigd. ”

  Laten we eens kijken. Aangezien vliegtuigen heen en weer vliegen, en omdat allerlei westerlingen naar de regenwouden reizen, waarom hebben we dan niet hele inheemse stammen weggevaagd gezien door virussen uit de diepe donkere straten van Brooklyn? Het lijkt er zelfs op dat virussen, die veel voorkomen in bijvoorbeeld Noorwegen, problemen zouden veroorzaken in Oregon. Waarom moeten het ‘virussen uit oerwouden’ zijn? Of andere verre oorden zoals China? Waarom kunnen we niet het Second City Virus hebben, afkomstig uit een slachthuis in Chicago en mensen in Nigeria besmetten? Waarom kunnen we geen Big Easy-virus uit New Orleans naar Beijing laten reizen?

  Is het mogelijk dat jungles en Afrika en China en Mexico meestal worden gekozen voor virussprookjes omdat ze in de hoofden van veel westerlingen voldoen aan een vereiste van ‘vreemd’, ‘anders’, ‘primitief’, enzovoort? We hebben het hier over theater—en wanneer je een propagandastuk (fictie) opvoert, wil je de reflexinstincten van het publiek aanboren. Het Hartford-virus, het Des Moines-virus, het Vancouver-virus passen gewoon niet bij de rekening. Omdat ze de angst die jungles of Afrika of China wel kunnen opdrijven niet kunnen opdrijven. Tenzij je in een ijsgrot in het Noordpoolgebied hebt gewoond, weet je dat het verkopen van angst voor HET VIRUS big business is. Om dat te doen, moet je de juiste noten slaan.

  persoonlijk zou geïnteresseerd zijn in een Beverly Hills of een Scarsdale of een Park Avenue epidemisch virusverhaal. Ik zou graag zien dat de media die proberen te verkopen. Hoe zit het met een Bill Gates Seattle-virus dat sommige Patient Zero onbewust meedraagt op een vliegtuigvlucht naar Mexico-Stad? Denk er eens over na. We horen NOOIT dodelijke virusverhalen over ziektekiemen die van Europa en Amerika naar Azië en Afrika reizen. Waarom niet? Want zo’n verhaal verkoopt niet. Het zal niet bijten. Dit wordt een aanwijzing genoemd. Het vertelt je dat virusverhalen worden gevormd en beheerd en geschreven en beheerd en uitgezonden volgens een plan dat niets te maken heeft met daadwerkelijke ziekte.

  Als een aap in Afrika een man kan bijten en zo een virus naar het Westen kan overbrengen, dan kan een verkoper in Duluth op een lokaal vliegveld op een man niezen en zo een virus naar Ethiopië sturen. Maar verbazingwekkend genoeg gebeurt het door geheime communicatie tussen virussen nooit op die manier. De ziektekiemen hebben bepaald wat het verkeerspatroon is en de CDC en de Wereldgezondheidsorganisatie ontdekken net wat is. Tuurlijk wel. En als je dat koopt, heb ik appartementen te koop aan de andere kant van de maan. ~~~

  Bron : https://blog.nomorefakenews.com/2021/11/29/african-virus-mutation-right-on-time-a-kindergarten-covert-op-for-the-ignorant/

 51. @Key
  Deze beste man verteld dat het bewijs geleverd is door dr. Pablo Campra. Echter deze Pablo Campra heeft slechts een methode ontwikkeld waarmee hij enkele grafene vormen kan detecteren.

  En dan komen we bij het zogenaamde bewijs van dr. Pablo Campra. Hij zelf zegt dat hij 1 monsterflesje van Pfizer en Moderna ontvangen heeft van een onbekende afzender. Waar dit monster vandaan komt en of het daadwerkelijk vaccin bevat zoals geleverd door de producent is onduidelijk.
  Daarnaast is er ook nog kritiek op het onderzoek door andere wetenschappers. De meest tot de verbeelding sprekende kritiek is:
  Graphene is ZWART (of donker bruin). Zelfs al bij een klein percentage zoals bijv. 1% zou de vloeistof al compleet zwart moeten kleuren. Aangezien het vaccin kleurloos en transparant is kun je dus uitsluiten dat er 99,9% graphene in zit zoals dr. Campra beweert. (Zeker bij 99,9% zou het vaccin nog zwarter zijn dan de enige echte zwarte P…)

  Ter verdediging van Campra: Hij geeft zelf aan dat afkomst van de vaccin monsters dubieus is en dat zijn onderzoeks resultaten “inconclusive” zijn.

 52. Als het echt waar is dat Dr. Andreas Noack dood is, dan is hij op iets groots gestuit, wat ze stil willen houden.
  https://celebzcircle.com/dr-andreas-noack-ist-tot/

  Mijn kennis in chemistry is 0,0
  Bij Godlikeproductions praten ze over 5G die deze hele kleine scheermesjes in beweging kunnen zetten. Zo kan je heel gericht een stad uitmoorden en net laten lijken alsof er een besmettelijke ziekte heerst.

  Wie heeft er kennis om te checken of dit waar is?

Comments are closed.