Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is

—————————————————————————————————————————————-

‘Medische experts in Shanghai: Virus kan inderdaad via de lucht worden overgedragen en tot 2 meter afstand anderen besmetten’- ‘’Wilde stormloop’ op grenzen met Hong Kong door Chinezen die proberen te vluchten’ – Duitse experts: ‘Virus kan 9 dagen op oppervlakten overleven’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens de mainstream media was het een complottheorie, een hoax, nepnieuws, paniekzaaierij. De doorgaans betrouwbare, daarom door ons vaak geraadpleegde alternatieve nieuwssite Zero Hedge werd er zelf door Twitter om geband. Nu de corona pandemie inderdaad uit de hand dreigt te lopen, heeft het Witte Huis wetenschappers gevraagd om te onderzoeken of het virus inderdaad een biowapen is. Tal van onafhankelijke experts twijfelen daar al lang niet meer aan. Moet straks de hele wereld vechten tegen een gemanipuleerd virus dat speciaal is ontworpen om zoveel mogelijk mensen ziek te maken en te doden, en waar vooralsnog geen enkel medicijn tegen is?

Vleermuissoep is de echte hoax

Het verhaal dat de corona uitbraak ontstond omdat iemand vleermuissoep op een vismarkt had gegeten, werd een week geleden al doorgeprikt als een hoax. Wat er hoogstwaarschijnlijk wel gebeurde is dat het coronavirus als biowapen werd ontwikkeld in het enige Chinese biohazard niveau-4 lab in Wuhan, waar officieel ‘s’werelds gevaarlijkste ziekteverwekkers’ worden bestudeerd, en dat dit virus op de een of andere manier is ontsnapt.

Een van China’s topvirologen onderzoekt daar al jaren met staatssteun hoe en waarom vleermuizen geïnfecteerd kunnen worden met gevaarlijke virussen zoals Ebola, SARS en corona, en zelf toch niet ziek worden. Peng voerde hiervoor genetische experimenten met vleermuizen uit om hen kwetsbaarder te maken voor deze virussen. Tijdens dat proces zou hij een zeer resistent gemuteerd ‘supervirus’ hebben gecreëerd, dat het immuunsysteem van de vleermuizen kon doorbreken.

Zero Hedge publiceerde dit gedocumenteerde feit, en werd vervolgens door Twitter geband omdat het een ‘complottheorie’ of ‘nepnieuws’ zou zijn. Gisteren besloot het Witte Huis echter dat er toch wel erg veel aanwijzingen zijn dat het virus inderdaad genetisch gemanipuleerd is. Daarom werd de National Academies of Sciences, Engineering and Medicine gevraagd om ‘zo snel mogelijk ‘ de bron en oorsprong van het virus grondig te onderzoeken.

Directeur N.I.A.I.D: Er wordt serieus gekeken naar mogelijkheid biowapen

Toen dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectuous Disease, door ABC News werd gevraagd naar de zogenaamde ‘misinformatie online’ dat het virus in elkaar is gezet en opzettelijk is losgelaten, antwoordde hij: ‘Die zorgen zijn er altijd. Een van de zaken waar nu zeer zorgvuldig naar gekeken wordt, zijn sequenties om te zien of er enige mogelijkheid en waarschijnlijkheid bestaat dat dit het geval is. Uiteindelijk kun je dat constateren, dus mensen onderzoeken het.’

Het Witte Huis heeft een gegronde reden om de officiële verklaring in twijfel te trekken. Expert viroloog dr. James Lyons-Weiler van het Institute for Pure and Applied Knowledge had immers in een interview verklaard dat het coronavirus een uniek ‘midden segment’ met SARS-achtige proteïne bevat, dat er onmogelijk op natuurlijke wijze in is gekomen. Hij trof namelijk ook sporen van de ‘pShuttle’ methode aan, een technologie waarmee virussen in laboratoria genetisch worden gemanipuleerd.

‘Geen complottheorie, maar wetenschap’

‘Dit is geen complottheorie, maar een wetenschappelijke, medische theorie,’ verklaarde Del Bigtree, producent, oprichter en Emmy-award winnaar van het non-profit Informed Consent Action Network. ‘De oprichting is gebaseerd op betrouwbare wetenschap, logica en onderzoek. De mainstream media moet worden gevraagd of ze aandacht gaan geven aan deze link met SARS, of dat ze iedereen gaan censureren die op basis van de wetenschappelijke feiten de waarheid wil achterhalen.’

Nog een aanwijzing dat de logische conclusies van onafhankelijke experts wel eens correct kunnen zijn, is dat de Chinese autoriteiten een ware kruistocht zijn begonnen om de theorie te ontkrachten dat het virus in een lab werd gemanipuleerd, en daarom een biowapen is. Op het Chinese internet circuleren inmiddels geruchten dat als dat toch het geval zou zijn, de VS dit biowapen in het geheim zou hebben losgelaten.

Allemaal toeval?

Shi Zhengli, de directeur van het enige Chinese P4 lab in Wuhan, had al in 2015 deelgenomen aan een in Natural Medicine gepubliceerd onderzoek haar het creëren van een chimera virus op basis van het SARS virus, waarmee ook menselijke ademhalingscellen mee konden worden geïnfecteerd. De conclusie destijds luidde dat ‘onderzoeken hebben aangetoond dat de virussen die de huidige vleermuispopulaties rondgaan een potentiële trigger voor een SARS-CoV uitbraak zijn’

En dit zou allemaal toeval zijn? Wuhan het epicentrum van de corona uitbraak… daar staat ‘toevallig’ het enige P4 lab van China… een lab waar ‘toevallig’ onderzoek wordt gedaan naar het besmetten van vleermuizen met een genetisch gemodificeerd coronavirus…. waar ‘toevallig’ wordt gewerkt aan chimerische bio-genetische virussen waarmee mensen kunnen worden besmet…

Maar toen Zero Hedge simpel deze vastgestelde feiten publiceerde, werd de site onmiddellijk geband door Twitter. Nu heeft het Witte Huis de wetenschappelijke autoriteiten gevraagd om er serieus onderzoek naar te verrichten. (1)

Aantal besmettingen en doden stijgt weer

Het optimisme van gisteren dat het virus leek te zijn gestopt, ebt weer weg nu het aantal besmettingen in één klap met 3400 is gestegen naar (bijna) 35.000, en het aantal doden met 86 omhoog is gegaan naar 722 in totaal (officieel). Het aantal verdachte besmettingen ging van 26.359 naar 27.657. Ruim 6100 mensen zijn er ernstig aan toe, terwijl 2050 mensen zijn hersteld. Een Chinese verslaggever zei gisteren dat het werkelijke aantal doden ‘dichter bij 20.000’ ligt. Hier een actuele statistiek van een lezer, die de officiële gegevens bevat:

Duitse experts: ‘Virus kan 9 dagen op oppervlakten overleven’

Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat het coronavirus inderdaad zeker 9 dagen buiten het menselijk lichaam, dus op oppervlakten zoals deurknoppen, kan overleven. Medische experts in Shanghai zouden hebben bevestigd dat het coronavirus zoals de griep door hoesten en niesen kan worden overgedragen, en mensen tot op 2 meter afstand van de bron kan besmetten (3).

CDC official Nancy Messonnier onderstreepte dat ‘wij ons erop voorbereiden dat dit de volgende pandemie kan zijn.’ Messonnier, oud ‘Epidemic Intelligence Service Officer’ (een semi-militaire functie) die in 2001 leiding gaf aan het team dat de anthrax aanvallen onderzocht, zei verder dat het ‘onmogelijk’ is te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. (6)

Chinezen eensgezind woedend; stormloop op grens met Hong Kong

Professor Qin Qianhong van de Wuhan Universiteit waarschuwde gisteren dat het Chinese publiek eensgezind begint te worden in het voelen en uiten van woede tegen de autoriteiten, en hij bezorgd is dat deze woede op zeker moment zal exploderen. Behalve een gezondheidscrisis krijgt het land dan ook te maken met een maatschappelijke crisis.

Inmiddels is ook de aan Hong Kong grenzende megacity Shenzhen in quarantaine geplaatst. Daarop zou er een ‘wilde stormloop’ op de grenzen met Hong Kong zijn ontstaan. Duizenden Chinezen zouden proberen hun land te ontvluchten voordat ook Hong Kong door internationale quarantaine maatregelen zal worden getroffen (4)(5).

Bronnen Hal Turner: ’20 miljoen besmettingen, 1 miljoen doden’

Ondertussen blijven de getallen van de Amerikaanse presentator en ex-FBI’er Hal Turner verder oplopen naar duizelingwekkende hoogte. Zijn inlichtingenbronnen zouden hem hebben gezegd dat er al 20 miljoen Chinezen zijn besmet, en meer dan 1 miljoen doden zijn gevallen. We benadrukken nogmaals dat dit onbevestigde cijfers zijn, die door niet één andere onafhankelijke en alternatieve media worden gedeeld. (5)

Een op Medrxiv.org gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek van Britse en Amerikaanse universitaire researchers, dat op 27 januari werd geüpdatet, werd al wel een getal van 105.000 besmettingen genoemd, wat op dat moment 4 x zoveel was als de officiële Chinese cijfers. (6)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Hal Turner
(4) Liberty Times via Natural News
(5) Hal Turner
(6) Natural News

Zie ook o.a.:

07-02: Quarantaine uitgebreid tot 60 steden en 400 miljoen mensen – en dat voor maar 638 doden?
06-02: Zware beschuldiging uit Taiwan: ‘China heeft onze evacués met opzet besmet’
05-02: ‘TenCent China lekt echte corona cijfers: Op 1 februari al 154.023 besmettingen en bijna 25.000 doden’
04-02: Azië niet alleen door corona, maar nog 3 andere plagen getroffen, waaronder vogelgriep en Mexicaanse griep
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
30-01: Italiaans cruiseschip met 6000 passagiers in quarantaine om mogelijke corona besmettingen
30-01: Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld
29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. https://www.hln.be/nieuws/buitenland/wereldgezondheidsorganisatie-trollen-ondermijnen-strijd-tegen-coronavirus~ac067335/

  Ironisch…who-baas heeft het over feiten en angst?
  Who kan misschien zelf eens de feiten geven vanwaar dit virus komt om angst te vermijden?
  Transparantie zorgt ervoor dat er niet gespeculeerd wordt…overheden en who zorgen er net zelf voor dat zogenaamde trollen mogelijke verklaringen zoeken.
  Overigens is het de media en who zelf die angst opwekken door het onnodig uitvergroten en opblazen van deze uitbraak, die níet werd voorkomen maar toegelaten werd om te verspreiden over heel de wereld door te laat ingrijpen..
  De griep eist jaarlijks veel meer dodelijke slachtoffers over de hele wereld maar dat wordt dan niet zo en dágenlang aan de grote klok gehangen om….de angst erin te houden.
  Altijd dezelfde werkwijze: who zaait angst en paniek door feiten te verzwijgen, weigeren klaarheid te scheppen en verwijt dan dat er gespeculeerd wordt..terwijl zijzelf de trollen zijn…
  Twijfel zaaien en geloofwaardigheid worden telkens gebruikt – datgene dat een complot wordt genoemd is dus weer de waarheid…weer het “hide in plain sight” waar de elite blijkbaar in hun vuistje mee lacht…ze bekennen zelf en openlijk maar het wordt (nog) niet begrepen door de massa..

  “De WHO en medici storen zich bijvoorbeeld mateloos aan de nieuwsuitzending op de Russische tv, in het programma Vremya (Tijd). Daarin koppelt een gast het coronavirus 2019-nCoV aan president Donald Trump. Hij claimt dat Amerikaanse inlichtingendiensten en farmacieconcerns achter de uitbraak zouden zitten.”

  Om te doen uitschijnen dat de russen trump aanvallen om af te leiden dat big farma er toch achtersteekt?
  En om het nóg ongeloofwaardiger te laten klinken sleuren ze er een “slangengriep” bij, die overigens en vermoedelijk door henzelf uit de duim is gezogen en verspreidt op sociale media om de ongeloofwaardigheid over farmacieconcerns (dat heel terloops wordt vermeld!) te benadrukken.
  Plan van de elite en big farma? Is niet ondenkbaar…
  Een vaccin voor de hele wereld zou een miljarden/biljoenen winst betekenen…en als ze daar dan nog, zoals bij griep, het virus zelf insteken: gecontroleerde genocide om zo te kunnen bepalen welke 500 miljoen mensen nog mogen overblijven?
  Het staat in steen gebeiteld…
  Nu, de waarheid komt toch aan het licht, onvermijdelijk, dus is het de boodschap om de angst ons leven niet te laten beheersen want dát is net de bedoeling… Er is nog tijd genoeg om te panikeren áls we het virus ooit, mogelijk, zouden krijgen…laten we zolang het beste maken van elke dag want het ‘nu’ is de enige tijd die we hebben..

 2. Zeker gezien in combinatie met 5G, dat in Wuhan als proefgebied is uitgelegd?

 3. @Sultan schreef:
  08/02/2020 om 6:26 pm

  Pff u schrijft wat ik dacht. Wij zitten thuis met hoge koorts en een hardnekkige luchtweginfectie. Even daarvoor witgoed aangeschaft ‘Made in China’, dacht dat het bij de buren vandaan kwam..

 4. M. en haar tweelingziel op 5.28 uur

  volgens virologen duurt het minstens 1 jaar voor er een vaccin voor gevonden zal worden

 5. ik wil hier even een idee kwijt. Dit virus treft vooral mensen rond de 50. Wat i rond de 50, is dat van 30 tot 70 ?
  Hebben de chinezen niet een virus ontworpen ?
  Dit om bepaalde doelgroepen uit te schakelen ? kinderen, zijn immers niet vatbaar voor dit virus blijkt na onderzoek.

  Ik ga steeds meer het mijne ervan denken

 6. Dit alles doet met een beetje denken aan “12 Monkey’s”

 7. Het menselijk immuun systeem is tot wonderlijke dingen in staat.

  Ik lees hier wat losse flodders aangaande homeopathie.
  Genezing blijft iets individueels, dus om nou te roepen dat er een remedie is, is wel erg regulier denken.

  Als ik zou moeten inzetten op een vorm voor allen, dan denk ik eerder aan vitamine C.
  Maar het blijft gewoon maatwerk.

 8. Ieder weterschappers die zich virussen en bacteriën bezig houdt om biowapens te creëren
  zijn in mijn ogen moordennaars, omdat zij donders goed weten waar, zij mee bezg zijn!
  Ook de regering die dit toestaat.

 9. Xander, dank voor alle berichtgevingen over het coronavirus.
  Via de MSM worden we waarschijnlijk niet eerlijk, compleet en objectief geïnformeerd.

  Toch een opmerking.
  In het artikel wordt gesproken over ‘Tijdens dat proces zou hij een zeer resistent gemuteerd ‘supervirus’ hebben gecreëerd,… ‘
  Klopt dat wel, kan een virus resistent worden? Tegen wat dan, antibiotica?
  Is het niet dat alleen bacteriën resistent kunnen worden, bijvoorbeeld door antibiotica.
  Antibiotica doet namelijk niets met virussen.

 10. Van een mug een olifant maken, de media zijn er het voorbeeld van. Het Robert Koch Instituut , Duitsland. Stand 8 febr. 2020 : is VANDAAG !,!,! ….geeft realistische cijfers.
  Dezen en genen…. buiten China twee ! 2 doden te betreuren. 1 auf den Phillipinen und 1 in Hongkong . Also eins plus eins ist zwei ! Toch wel merkwaardig dat het witte huis in Washington voornemens is dit uit te pluizen.
  Ja, inderdaad is het mogelijk …. het zou kunnen, wellicht, misschien, van horen zeggen, je weet maar nooit, hoogstwaarschijnlijk dat niet alleen Ali-express en voedsel uit China dit virus importeren, herstel exporteren naar liefhebbers van goedkope rotzooi. Vandaag zag ik in een entree twee grote dozen : made in China , staan. Grote winkelketens …. u weet inmiddels dat Sultan daar een vreselijke hekel aan heeft, importeren Chinese ‘goederen, verpakken het dan én niemand weet meer wie het toeleveringsbedrijf is. T’is lekker, gemakkelijk én bijna gratis….
  Cui Bono …. kwam het ooit tegen op deze site; moest het eerst opzoeken. Wellicht een gebrek aan woordenkennis ? Mag ik een onsje cui bono van u…. . Amerika dompelt haar handen in onschuld, Keeping up Appearances.
  The White House, for Whose Benefit …. For the United States of course. It’s business …. de ene zijn dood is de ander zijn brood.

 11. Creeer angst en mensen geloven en doen alles. Ook nu weer.
  Dat lieden als Bill Gates depopulatie voorstaan, is een bekend feit. Deze “weldoener” is een wolf in schaapskleren. Groot geworden door het jatten van de ideeen van Steve Jobs van Apple. Nu het op- cq omkopen van de WHO, blijft deze gevaarlijke man doorgaan.
  Gelukkig is er een simpel middel tegen het Coranavirs en dat is vitamine C. Maar dan wel in grote hoeveelheden. Dus of intraveneus of als Liposomale vitamine C. Gewoon te koop en eenvoudig zelf te maken. Dus……. no panic.

 12. Wat we regelmatig op de beelden uit bijv. China zien is dat de temperatuur van de mensen wordt opgenomen met een scanner, gericht op het voorhoofd. Een efficiente en contacloze methode om de lichaamstemperatuur te meten)
  En zo kun je je ook eenvoudig voorstellen dat straks, tijdens de grote verdrukking, het merkteken van het beest uit openbaring 13:16-18 in/op het voorhoofd/rechterhand zal worden gescand. Dus met een handscanner of een gefixeerde scanner.

  Wellicht gaat deze (of een van de volgende ) pandemie een rol spelen bij het versneld invoeren van het merkteken…

 13. Gezien de draconische maatregelen , de massale ontsmetting wagens die 24 uur per dag door de straten denderen, is de situatie zeer ernstig.
  Dit heeft niets met een griepje te maken.

  Om paniek en hysterie te voorkomen zullen overheden alles bagataliseren.
  China manipuleert, liegt en bedriegt.
  Mensen levens zijn in het land van de rijzende zon niets waard.

  Dit virus is resistent en dus niet te vernietigen.

  Misschien wel de nieuwe pest van de middeleeuwen toen de bevolking werd gedecimeerd.
  Dat zou het einde van China betekenen.

 14. Een eye-opener: Coronavirus een Biowapen???

  Er is niets nieuws onder de zon, vroeger al vergiftigden vijandelijke legers alle waterbronnen van burgers om zo gemakkelijk een overwinning te boeken. Weet u nog? In de Eerste Wereldoorlog kwamen veel soldaten om omdat ze bestookt werden door de Duitsers met o.a. Mosterdgas.

  Niemand kent de getallen van slachtoffers van gifaanvallen waarmee Assad van Syrië zijn burgers en zijn vijanden mee bestookte. En dan die andere dwaas Saddam van Irak: hoeveel Koerden heeft hij niet vergiftigd met zijn gif/biowapens?

  En dan de overduidelijke Info die ik las in het boek 1999 GRIEP…van Gina Kolata, wetenschaps-journalist van The New York Times…Het verhaal van de grote influenza epidemie van 1918 en de zoektocht naar het dodelijke virus waardoor tientallen miljoenen in enkele uren tijds een gruwelijke dood stierven. Kolata spreekt op blz. 371 zelfs van 100 miljoen [!!!] slachoffers.

  Dat er toen ook iets niet deugde in de berichtgeving naar het grote publiek, tot op deze dag is over deze Spaanse Griep in encyclopedieën en in alle media, kranten, tijdschriften krampachtig wordt gezwegen over de echte feiten. Zie Blz. 76-79.

  Proefpersonen werden Opzettelijk besmet! [79, 212] volgens onderzoekers blijken Vaccins nutteloos.[161,173] Pandemieën ontstaan iedere 11 jaar. [172] Hele bevolking inenten is Dwaas!!!

  Een belangrijk document beschrijft Gina Kolata op blz. 319-330…America’s Forgotten Epidemic van Alfred Cosby. Dit boek zouden alle Kamerleden, Artsen en Journalisten en Predikanten moeten lezen.

  En…hoe ontstond de Slaapziekte 1916-1926 met vijf miljoen [!!!] slachtoffers?

  De RK-Hitler Vermoordde miljoenen Joden met Zyklon B Gas in de Gaskamers van o.a. Auschwitz, daarna werden de slachtoffers ook nog eens gecremeerd in hun enorm grote ovens van Crematoria. Hitler, noch zijn haat-boek Mein Kampf werd excommuniceert of kwam op de Index van verboden boeken van het Vaticaan!!! Dirk Verhofstadt vertelt in zijn boek over het waarom: Pius XII en de vernietiging van de Joden!!!

 15. Anders dan u beweert is er WEL medicatie tegen!!

 16. Nostradamus sprak al van gevaar uit het oosten en daaruit voortvloeiend WW3.
  Het begint er al aardig op te lijken..

 17. Het ‘White House’ heeft wetenschappers gevraagd om de oorsprong van het virus te onderzoeken. Dit om meer kennis te vergaren over hoe dit soort virussen ontstaan zodat men in de toekomst sneller kan inspelen op uitbraken.

 18. Huiveringwekkend om dit te lezen. Is hier sprake van opzet, of is er sprake van een ongelukkige ontsnapping vanuit een laboratorium? In ieder geval ik stel mijn hoop op Christus.

 19. Helaas zijn vele mensen zo geindoctrineerd door de mainstream, dat men alles aanneemt voor zoete koek. En het net spant zich steeds meer samen en wat doen wij? We staan erbij en kijken er naar. Ik word er zeer verdrietig van en begrijp niet dat er zoveel boosheid zit in de mens naar diegene die waarheid spreken. Hoe lang gaat het nog duren voordat alles in elkaar zakt als een kaartenhuis en dan pas gaan de zombies zeggen dat wij toch gelijk hadden.
  Het is werkelijk om te janken, de programmering heeft zijn werk inmiddels goed gedaan.
  Haal hen niet uit hun valse veilige bubbels,want oh jemig,dat kunnen de schapen niet aan!
  En het wordt heel erg allemaal, zo erg als nog niemand ooit op aarde heeft gezien.

Comments are closed.