WHO official wordt klokkenluider: ‘Pandemie is fake; documenten bewijzen dat alles is gepland’

Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat deze social media meme wel eens minder gechargeerd zou kunnen zijn als gedacht.

—————————————————————————————————————————————–

Econoom Martin Armstrong: ‘Ik vrees dat er militair ingrijpen nodig is om de mensheid te redden en ons te verdedigen tegen deze (WHO / Bill Gates) invasie’ – Bekende Canadese arts: ‘Enorme explosie doodgeboren kinderen van volledig gevaccineerde moeders’

—————————————————————————————————————————————–

De (inmiddels voormalige) gerespecteerde Noorse WHO official dr. Astrid Struckelberger heeft in een interview met een Noorse krant bevestigd dat de hele corona pandemie fake is, en dat documenten bewijzen dat alles wat er nu wordt gedaan uitvoerig van te voren is gepland. De WHO veranderde volgens haar toen Bill Gates’ GAVI Alliantie in 2006 de organisatie met zijn miljarden begon over te nemen. Sinds 2014 is de WHO feitelijk een soort bedrijf geworden dat louter nog de commerciële en ideologische belangen van Bill Gates en Big Pharma dient. (Door het pandemie-verdrag uit 2005 is de WHO sinds vorig jaar de facto de echte regering van Nederland, en is Bill Gates daardoor onze ‘president’. Het komt erop neer dat het marionettenregime Rutte enkel nog zijn bevelen uitvoert.)

‘Het was bijzonder: organisaties zoals GAVI (Global Alliance for Vaccine Immunization, geleid door Bill Gates) kwamen in 2006 met geld naar de WHO,’ aldus dr. Struckelberger. ‘Sindsdien is de WHO veranderd in een nieuw type internationale organisatie. GAVI kreeg steeds meer invloed en totale immuniteit, meer nog dan VN-diplomaten. GAVI kan doen wat het wil, en de politie kan niets ondernemen.’

De WHO kreeg in 2014 een audit en werd daarna een soort bedrijf, met lidstaten die gingen fungeren als dochtermaatschappijen. ‘Toen ik in 2013 bij de WHO in internationale betrekkingen werkte, zag ik GAVI steeds vaker binnenkomen. GAVI presenteerde een wereldwijd actieplan voor vaccinatie 2012-2020. In die 8 jaar kreeg GAVI alles in handen. Bill Gates nam het over en ging over de vaccinaties.’

Documenten bewijzen dat ‘pandemie absoluut zeker is gepland’

De wetenschapper zegt dat de complete corona pandemie absoluut zeker is gepland. ‘Je kunt dit in alle documenten nalezen. Iedereen kan ze analyseren, het staat er gewoon openlijk, recht voor onze ogen.’ Ze vervolgt dat ‘het vreselijk is dat men geen klinisch onderzoek doet, maar enkel informatie van de ziekenhuizen haalt. In de geschiedenis van de pandemieën is het uniek dat de data niet beschikbaar zijn.’

Van artsen weet ze dat zonder een autopsie er geen echt bewijs van de doodsoorzaak kan worden gegeven, en dat dit de reden is dat slachtoffers nu niet worden onderzocht. ‘Er is heel veel leugen en bedrog in de wetenschap en in de (medische) systemen. De PCR test is een voorbeeld; de arts kan deze niet diagnostisch gebruiken. Artsen worden betaald om te zeggen dat de doden door Covid zijn, gebaseerd op een niet werkende PCR test. Dit gebeurt heel vaak zonder autopsie. Ze zeggen dan dat het een Covid dode is, zelfs als dat niet het geval is.’

‘Er zijn (in de VS) 17.000 (inmiddels 20.000+) doden door de vaccinaties geregistreerd, inclusief kinderen en baby’s (aantal officieel geregistreerde Covid vaxdoden in de EU; 32.000+). Het is niet ethisch om door te gaan. In de VS is het aantal dodelijke slachtoffers (van deze injecties) drie keer hoger dan ALLE vaccins van de afgelopen 35 jaar bij elkaar opgeteld. Dit zijn officiële cijfers, zonder dat er klinisch onderzoek (naar de vele bijwerkingen) wordt gedaan… Het onderzoek is niet afgerond, maar de vaccinaties gaan door. Het is afschuwelijk, echt crimineel.’

Explosie doodgeboren kinderen in Canada

Van over de hele wereld (en in eigen land van tal van onze contacten) stromen de berichten binnen over de verschrikkingen die de Covid injecties aanrichten. Eind november verklaarde dr. Daniel Nagase – die bekendheid verwierf door tegen de overheidsinstructies in drie van zijn patiënten met Ivermectine te genezen – in een interview dat er in Canada een ware explosie is van doodgeboren kinderen. Die hebben volgens hem één ding gemeen: hun moeders zijn allemaal volledig gevaccineerd.

In bijvoorbeeld Waterloo (Ontario) zijn er tussen januari en juli 86 kinderen – allemaal van volledig gevaccineerde vrouwen – doodgeboren, tegen normaal 5 à 6 per jaar. Een ziekenhuis in het noorden van Vancouver luidde de noodklok na 13 doodgeborenen in slechts 24 uur tijd. Dr. Nagase: ‘Als je in het hele land dezelfde correlatie ziet, in Vancouver, in Waterloo, moet je je afvragen wat er in beide plaatsen aan de hand is.’ Er is slechts één duidelijke overeenkomst: de Covid injecties.

Yale professor epidemiologie: ‘Covid is pandemie van angst, opgezet door autoriteiten’

Moderna gaf in september officieel toe dat er niet voldoende data zijn om te stellen dat hun ‘vacccin’ veilig is voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen. Desondanks keurden de instanties de hoogst omstreden injectie toch goed voor zowel aanstaande moeders als kinderen van boven de 12.

Steeds meer topwetenschappers durven zich eindelijk uit te spreken, zoals dr. Harvey Risch, professor epidemiologie aan de prestigieuze Yale School of Public Health. Ook hij zegt nu dat Covid-19 een ‘pandemie van angst is, opgezet door de autoriteiten’. (2)

‘Militair ingrijpen nodig om mensheid te redden’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong, die zelf VIJF keer negatief op corona werd getest maar toch de diagnose ‘Covid’ kreeg: ‘Als je bedenkt dat politici doelbewust deze claims onderdrukken, dan laat dat zien dat zij niet langer het volk ‘vertegenwoordigen’. Als je nog enige moreel besef hebt, doe je dit gewoon niet. Het is een hartverscheurende ervaring als je je kind verliest. Ik weet hoe dat voelt, ik verloor mijn eerste zoon. Daar stap je niet zomaar overheen.’

‘Ik zou echt willen dat dit allemaal een complottheorie is. Maar dit is een strijd tussen goed en kwaad, dat heel boosaardig is… Ik vrees dat het leger moet opstaan om de mensheid te redden en ons te verdedigen tegen deze vreemde (WHO / Bill Gates) invasie.’

Is er nog ergens een land dat niet onder totale controle staat van de Westerse klimaat-vaccinatie globalisten, en dat een voldoende sterk leger plus de nodige moed en wil heeft om deze intens kwaadaardige organisaties die met hun ‘Great Reset’ / Agenda-2030 agenda een bedreiging vormen voor het voortbestaan van de hele mensheid – met name de WHO en het WEF – uit te schakelen?

Zonder Bill Gates, Klaus Schwab en George Soros zouden we misschien nog een kans hebben. Misschien, omdat dan ook degenen in de schaduw ‘boven’ hen – een aantal beruchte machtige bankiersfamilies, koningshuizen en hun vele organisaties en instituten die al zo lang deze wereld controleren en in ellende gevangen houden, en die ons nu naar de absolute afgrond aan het leiden zijn – voorgoed zouden moeten verdwijnen.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) The Epoch Times


Zie ook o.a.:*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. @Nieuw begin: Lieverd, de politiek gaat je niet redden. Je moet het ZELF doen!

  Een nieuw begin is je eigen autoriteit worden..

 2. Ramshoorn 08/12/2021 om 2:04 pm

  Reactie op geloofsforum br

  Shalom

 3. @Amo. Dank voor uw reactie. U schreef: Mevr. Millecam heeft m.i. een bewuste afweging gemaakt tussen de officiële geneeskunde en het alternatief. De perspectieven van de officiële geneeskunde waren destijds ook niet bijster hoopgevend.””

  Dat klopt. We zien nu vooral het gestumper van Artsen met hun “behandeling” van burgers met Corona en hun abjecte Covid-19 vaccins.

  U kent vast ook nog wel de gepekelde Columns in de Telegraaf van Prof. dr. Bob Smalhout een markante man. Gehaat door collega’s, geliefd bij patiënten.

  Medische missers staan in zijn loopbaan centraal. Missers van anderen, welteverstaan.

  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/bob-smalhout-professor-van-het-volk.htm

  Zijn oratie, getiteld De Dood Op Tafel verandert 34 jaar geleden het leven van Bob Smalhout (Amsterdam, 1927) voorgoed. Zijn berekening dat er jaarlijks 200 patiënten onnodig overlijden door fouten in de anesthesiologie, slaat in als een bom. Medisch Contact publiceert een verkorte versie van de rede. “”

  Voor mij hebben artsen met Gods Hulp trouwens in het verleden goed werk gedaan en mij 2x het leven gered!!!!

  Shalom. Ramshoorn.

 4. Jean,

  Ik ben ervan overtuigd dat het met de zgn Covid crisis het aantal doden meeviel : Volgens pol cor. org WHO ( gesubsidieerd door billy gates wereldwijd mensen onder de 70 jaar per. okt/nov 2019 tot okt/nov 2020 een IFR Sterfte% van 0.05 % , Normaliter in de voorgaande jaren exact dezelfde situatie een sterfte% van 0,1 %
  Dus deze org. geeft inderdaad aan dat het met de sterfte nog al meeviel TIJDENS de “Coronapandemie ” ( lager als voorgaande jaren )

  MAAR wat nu NA de vaccinatie, pardon gr. gen. med. exp.
  In Nederland ?? Mei 2021 tot Nov 2021 85.000 oversterfte , normaal laatste jaren 78.000 ( 1400 Covid ??? en 5600 andere oorzaken )
  Nu alleen al in November 3500 extra doden.

  Gr. Gen. Med. Exp oorzaak ??? Zeer w.s vaccinatie

 5. In Belgie waren er in de jaren 86-84-89 en 1987 meer doden per 10.000 inwoners dan in 2020??
  HISTORISCHE DATA
  Over de sterfte zijn ook historische data beschikbaar, met sterftecijfers per jaar sinds 1841 en per maand sinds 1919. In 2020 waren de sterftecijfers het hoogst in de maanden april (15.449) en november (14.035). Voor beide maanden geldt dat sinds 1919 nog nooit zo’n hoog absoluut maandelijks sterftecijfer werd opgetekend.

  In de historische dataset kunnen we verder ook de brutosterftecijfers vergelijken. Die worden berekend als de verhouding tussen het aantal overlijdens en de totale bevolking. Qua brutosterftecijfer staat 2020 zeker niet op de eerste plaats. Het brutosterftecijfer voor 2020 bevindt zich op plaats 147 (van de 180 jaren sinds 1841) en bevindt zich zo op ongeveer dezelfde hoogte van de brutosterftecijfers opgetekend in de jaren 80:

  Jaar Totaal bevolking Sterfte Aantal overlijdens per 100.000 inwoners Aantal overlijdens per 1.000 inwoners (brutosterftecijfer in promille)
  1986 9.858.895 111.671 1.133 11,3
  1984 9.853.023 110.577 1.122 11,2
  2020 11.492.641 126.850 1.104 11,0
  1989 9.927.612 107.332 1.081 10,8
  1987 9.864.751 105.840 1.073 10,7
  https://statbel.fgov.be/nl/themas/bevolking/sterfte-en-levensverwachting/sterfte

 6. het uiteindelijke doel van WEF/NWO, is dat zij ons brengen naar het Low_Tech Utopia — dat via een volks opstand, die voor hun nodig is, om aan de knoppen van internet te kunnen gaan draaien …!?

 7. @Mieke : bedankt voor de tip. Ziet er interessant uit. We volgen hem, om te zien wat er nog allemaal klopt van zijn voorspellingen.

 8. amo 07/12/2021 om 6:19 pm

  Dank voor de link Amo!

  Hoop dat de SGP bij dit standpunt blijft en ook bijv het CDA en de CU op hun Christen-verantwoordleijkheid indringend gaat bevragen want die twee partijen met de C van de Messias in de naam zijn flink de Weg de Waarheid en het Leven kwijt.

 9. Correctie: in het vorige bericht stond per abuis: Kitty Wertheim: dat moet zijn Kitty Werthmann.

 10. N.a.v. @Ramshoorn. Deze specifieke kwestie heeft in Nederland een langdurig debat veroorzaakt, waarbij gesteld werd dat ‘alternatieve’ genezers beperkt zouden moeten worden in hun praktijken.
  Maar bij ál die discussies bleef volledig buiten beschouwing dat Sylvia Millecam niet noodzakelijk een willoos slachtoffer was, maar zich heel bewust heeft gewend tot alternatieve genezers.
  Volgens mij wist ze heel goed wat ze deed, maar dat kwam niet ter sprake in die discussies.
  Mevr. Millecam heeft m.i. een bewuste afweging gemaakt tussen de officiële geneeskunde en het alternatief. De perspectieven van de officiële geneeskunde waren destijds ook niet bijster hoopgevend.

 11. @Mieke, Wat hebben burgers van 2021 aan de voorspellingen van een medium? Het medium Jomanda met haar ingestraalde water deed ook een keer een voorspelling aan een doodzieke
  tv-persoonslijkheid: Sylvia-Millecam.

  Ze zou beter worden, maar ze stierf in wanhoop, weet u nog?

  https://www.parool.nl/nieuws/dood-sylvia-millecam-voor-rechter~bf6be84e/

  AMSTERDAM – Drie alternatieve genezers staan maandag in Amsterdam terecht voor de dood van Sylvia Millecam. De actrice en tv-persoonlijkheid overleed in 2001 op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

  De rechtbank in Amsterdam heeft zes zittingsdagen uitgetrokken om vast te stellen of de drie alternatieve genezers, onder wie het medium Jomanda en een therapeut uit Millingen, verantwoordelijk zijn voor Millecams dood.”

  De Bijbel verbiedt alle Mediums in Deuteronomium 18 en Handelingen 19.

  Verder praten op het Geloofsforum? Shalom. Ramshoorn.

 12. Het CIDI wil verbod op holocaustvergelijking van Thierry Baudet (nos.nl)
  En hoe zit het met de holocaustvergelijking door holocaust-overlevenden Nick Hope (97), Vera Sharav en Kitty Wertheim?

 13. Nog nooit heb ik reclame gemaakt voor een politieke partij en natuurlijk is er op iedere partij wel iets aan te merken maar nu wil ik toch een uitzondering maken voor de FvD want het is de enige partij die op een zeer intelligente manier de aanpak van kartelpartijen weet te pareren en als hysterische , tirannieke medische dictatuur volkomen tot de grond wil afbranden.
  Terug naar de vrijheid voor allen. vooral Christelijke Kerken…waar blijven jullie?
  Dus de FvD massaal stemmen Christenen en ik weet zeker dat Jezus Christus in de Hemel zal zegenen ons land opnieuw met welvaart, welzijn en vrijheid en bovenal gezondheid en ja Nederland krijgt een belangrijke taak in de eindtijd…laten we vrijmoedig in de voetstappen treden van de historische Elia die het opnam tegen 500 Baalspriesters…en vergis u niet…ook wij hebben te vechten tegen de invloedrijke drie grootste investeringsmaatschappijen op aarde zoals Black Rock…maar we worden geholpen door het volk der uitverkiezing wat binnenkort massaal tot bekering gaat komen en samen met hen zal God ons bijstaan het Beest uit de afgrond te vermorzelen en al haar lakeien en afgodendienaars.
  Sorry voor de wat lange inleiding maar er is geen politieke partij dan de FvD die hierin zou kunnen participeren als politieke beweging dan…

  Wat een mijlpaal. Forum voor Democratie heeft de magische grens van 50.000 leden definitief doorbroken!

  Terwijl andere politieke partijen al decennia krimpen, groeit FVD harder dan ooit. En dat is natuurlijk geen toeval. Want Nederland is helemaal klaar met de aanhoudende coronahysterie, de vrijheidsbeperkingen en de angstaanjagende obsessie met “vaccins” en QR-codes. Het zijn terechte zorgen die FVD als énige partij serieus neemt.

  50.000 leden is pas het begin. Want we hebben nog een kleine maand tot de peildatum. Op naar de 60.000!

  Op 1 januari wordt het aantal leden van elke politieke partij vastgesteld om de subsidieverdeling te bepalen. Dat geld komt uit één grote pot. Hoe meer leden FVD heeft, hoe minder geld de coronapartijen aankomend jaar te besteden hebben.

  Als u dus vóór 1 januari lid wordt, dan raakt u de partijen van Rutte en De Jonge direct in hun portemonnee. Raak ze waar het pijn doet!

  Daarom roepen we u op: zet nú de stap om FVD-lid te worden. Dat kan al vanaf 25 euro per jaar.

  Als FVD-lid:
  Maakt u deel uit van de snelst groeiende vrijheidsbeweging van Nederland
  Ontvangt u een persoonlijke ledenpas; hét bewijs van verzet!
  Blijft u als eerste op de hoogte van alles wat er speelt
  Krijgt u toegang tot 100+ events door heel Nederland, zonder QR!
  Ontmoet u andere FVD’ers en bouwt u mee aan een vrije samenleving
  Word ook lid! Want het moment om in verzet te komen is nú. Ga naar fvd.nl/wordlid.

 14. Izvestia 7-12-2021, één van de vele waarschuwingen.

  Op 4 december kondigde de Russische ambassade in de Verenigde Staten aan dat de Russische Federatie niemand bedreigt en dat het het soevereine recht is van elke staat om zijn troepen over zijn eigen grondgebied te verplaatsen. Ze merkten op dat het de NAVO is die haar militaire infrastructuur en strijdkrachten steeds dichter bij de grenzen van Rusland brengt, en herinnerden er ook aan dat Amerikaanse functionarissen in het voorjaar van vorig jaar al precies dezelfde verklaringen hadden afgelegd.

  Eerder die dag meldde de Amerikaanse krant The Washington Post, onder verwijzing naar functionarissen van de Amerikaanse regering, dat Rusland naar verluidt van plan is begin 2022 Oekraïne binnen te vallen met “tot 175.000 troepen”. De publicatie verwees naar satellietbeelden en meldde dat de strijdkrachten van de Russische Federatie op vier punten zijn geconcentreerd.

  Daarvoor berichtten een aantal westerse media over een mogelijke Russische “invasie” . Met name op 22 november meldde het Amerikaanse agentschap Bloomberg, onder verwijzing naar bronnen, dat Rusland volgens de Amerikaanse inlichtingendienst naar verluidt begin 2022 een aanval op Oekraïne zou kunnen plannen en deze vanuit drie richtingen zou kunnen uitvoeren, waaronder via Wit-Rusland.

  Op 21 november benadrukte de perssecretaris van de president van de Russische Federatie Dmitry Peskov dat het Westen de hysterie kunstmatig opzweept met zijn uitspraken over de vermeende voorbereiding van Rusland op een aanval op Oekraïne. Volgens hem zijn provocaties niet uitgesloten en moeten de landen van de Noord-Atlantische Alliantie stoppen met “Oekraïne op te pompen met moderne wapens”.

 15. vanmorgen even een rekensommetje gemaakt m.b.t. de 150.000.000 ongevaccineerde Europeanen. Weet je wat 1 prikje kost? dat is 21,50. Per saldo levert een Vaccinatieplicht van de nog ongevaccineerden de Firma Pfizer meer dan 3,2 MILJARD op. Maar let even op! > Elke Booster ronde levert Pfizer meer dan 9,6 MILJARD op. (450 miljoen Europeanen x 21,50) laat dat even op u inwerken. Denkt u niet dat er dan hier en daar heel misschien een klein beetje druk uitgeoefend wordt? Een krantenartikeltje ingekocht wordt dat wat angst veroorzaakt wellicht? zou het kunnen? Frappant dat ik deze eenvoudige berekening nog niet veel ben tegengekomen.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5245705/pfizer-moderna-prijzen-vaccins-eu-contracten

 16. op tukker: vlgs de informatie had wef-ster dijksma daar de hand in: maximaal 5700 aanwezigen.

  Vreemd dat de organisatie zich daar iets van heeft aangetrokken!

  Hier bestaat het gevoel dat het nu versneld de goede kant op gaat, wellicht zelfs razendsnel.

 17. Nieuw Begin 07/12/2021 om 3:10 pm

  Dom dom dom Nieuw Begin! De info moet zijn:

  Er zijn in Europa naar schatting nog 150.000.000 ON-gevaccineerden. Wat een geluk nog voor al die mensen die van het LEVEN houden!

  Mijn excuses!

 18. hugo valt voor de zoveelste keer door de mand: zie ninefornews, 6/12/’21: A-status was nodig om maatregelen, niet medisch …………

  Dat komt overeen met uitspraak van tamara van ark, 2020: het gaat om gedragsbeinvloeding …………. (geen trema op dit toetsenbord……)

 19. School en hockeyclub geschokt na plotse dood 14-jarige Wouter Betjes

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/978043266/school-en-hockeyclub-geschokt-na-plotse-dood-14-jarige-wouter-betjes

  Medisch:
  ,,Nader onderzoek door het A M C heeft uitgewezen dat zijn hartspier aangetast en verzwakt was door een virus. We zijn verdoofd en stil. Zo’n groot en onverwacht verlies.’’

  Apart in het krantenverhaal van de Telegraaf is dat er niets staat over de vaccinatiestatus maar reken er maar op dat als Wouter N I E T was gevaccineerd dit absoluut met kanjer letters was vermeld in de kop van het artikel. Conclusie : het zoveelste geval van ontsteking van de hartspier bij jonge mensen na V A C C I N A T I E.

  Dan nog wat feiten:
  Er zijn in Europa naar schatting nog 150.000.000 gevaccineerden. Wat een geluk nog voor al die mensen die van het LEVEN houden!

  En er is dit jaar 91 MILJARD aan zorg uitgegeven. Dat is 91 maal 1000 maal 1000 maal 1000 Euro. En daarvan werden de o.a. kosten betaald van 1250 IC bedden. Leg eens uit Hugo de Jonge en overigens de hele volksvertegenwoordiging minus F.v.D. en P.V.V.?

 20. Nine for news :

  Slovenie : Parlement voor vaccinatieplicht, politiebond plant rechtszaak, Lagere rechtbank en nu hoogste rechtbank geeft aan :
  Vaccinatieplicht is ongrondwettelijk DUS gaat NIET door.
  In Oostenrijk actie bevolking , President wil “praten “, klopt dit zegt nog niet zo veel MAAR als er nog meer/hevig gedemonstreerd wordt dan wil ik het nog wel eens zien , ik denk dat dat gaat gebeuren

  Nederland ?? Ik vond het afgelopen Zaterdag wat magertjes in Utrecht maar ja, misschien moet het nog veel erger worden of of of zijn we nog steeds als in de 2 de WO : ” lekker achter moeders rok blijven zitten en niets doen “.

 21. NIEUW(S):

  Viganò valt Bergoglio aan: zie video op hetanderenieuws.nl 7/12/’21: linksboven.

 22. Mag ik hier de aandacht vestigen op een serie voorspellingen die in de zeer vroege ochtend van maandag 6 december publiek zijn gemaakt op internet? U vindt de video hier, het is momenteel de meest linkse (recentste) :

  https://www.youtube.com/channel/UCFmAjqemcQ5JZp1Va9dtBxw

  Wat het medium onder meer krachtig benadrukt, is dat de angst die de mensheid op Aarde in zijn greep houdt, heel duidelijk aan het verdwijnen is. Omdat de “matrix” van angst en onderwerping, het “denkraam” dat ons werd opgelegd door de bedenkers van de p(l)andemie-maatregelen, zijn kracht verliest. Dat hierbij ook sprake is van kosmische beïnvloeding door de krachten van de Schepper, mag bij de lezers van deze website geen verbazing wekken.

  Deze zelfde jongeman, het medium, heeft in 2020 bij zijn voorspellingen voor 2021 grote overstromingen voorzien (die zuidoost-Nederland in augustus ’21 teisterden) maar ook het drama van de moord op Peter R. de Vries bijv.
  De boodschappen die hij van buiten onze Aardse tijd krijgt, zijn altijd behoorlijk accuraat gebleken. In het boek uit 2005 over zijn jeugd “Van zorgenkind tot medium” wordt duidelijk dat hij vanuit hogere machten een taak heeft gekregen om zijn paranormale begaafdheid te gebruiken in het belang van de mensheid voor de mensen van goede wil.
  Zoals dat gaat in onze nog zo verdeelde wereld, ontmoet hij al jarenlang veel tegenwerking, verdachtmakingen en ridiculisering van de zijde van kwaadwillende (of domme) mensen. Dus kies zelf aan welke kant je wilt staan. Ik geloof (al jaren) in zijn integriteit en de waarde van zijn voorspellingen. Hij heeft ditmaal vooral ook een heel hóópvolle boodschap waar het gaat om de ketenen waarin de mensen gebonden werden sinds de uitbraak van de plandemie.

 23. SPD’er Lauterbach schijnt in Duitsland de nieuwe minister van Gezondheid te worden. Dat is geen goed nieuws, want Lauterbach was altijd van de harde lijn als het om coronamaatregelen ging. Te vergelijken met het Red Team hier, dat voortdurend riep dat het veel strenger moest.
  De man heeft zich ooit ook getoond als voorstander van klimaatlockdowns.
  Duitsland lijkt op weg naar een links beleid en dat is niet veelbelovend.

 24. De operatie Northwood (1962) , de waarschuwing in 1968 van de club van Rome en de moord op voormalig US presidentJ.F. Kennedy.
  Dat de wereld geregeerd wordt door economische factoren is inmiddels wel doorgedrongen bij de mens. Met vuur en vlam worden deze principes ons opgedrongen. Sinds twee jaar gaat de wereldbevolking gebukt onder een pandemie die géén echte pandemie is, maar een georkestreerde. Onder het mom : wie niet mijn vriend is, is automatisch mijn vijand, worden er door denktanks …. strategieën ontwikkeld die een verwoestende uitwerking blijken te hebben op vele gebieden, in deze onze volksgezondheid.
  Ik blijf erbij dat ‘hét’ een uit de hand gelopen experiment is, waarbij het gebruik van de genetica het doel menselijkerwijs . volledig is voorbij geschoten Naar schatting ( het juiste aantal is nog onbekend …. ) heeft de mens ongeveer 22.000 genen met erfelijke eigenschappen. Óf het nu de artificiële manipulatie van een gen óf van een genoom is, is vlgs niet opportuun, wel belangrijk is dat hierdoor, de gen-therapie o.a. de hormonale ‘huishouding’ ernstig is verstoord. Met kunst én vliegwerk probeert men slachtoffers, want dat zijn het in feite, met jaarlijkse wederkerende vaccinaties dit experiment goed te praten. Is een reparatie mogelijk ? Ach, berouw komt altijd na de zonde. De mens gaat kapot aan zijn eigen intelligentie. De evolutie is verstoord, de homo deus komt er voor in de plaats.

 25. Nicole 06/12/2021 om 8:42 pm

  Zeer goede link bedankt voor het doorgeven en kan niet genoeg onder de aandacht worden gebracht!

 26. Wat een ……!
  Als ze nl datzelfde hoeveelheid geld, mensen en middelen hadden gebruikt en gepland om de armoede, ziektes en analfabetisme uit te bannen en spiritueel onderwijs in de hele wereld in te voeren, dan was de aarde een stuk dichter gekomen om waarlijk een paradijs te worden en hadden deze mensen zelf er een heel goed gevoel aan overgehouden.
  Alweer een gemiste kans van Gates & Co.

 27. In Reactie op Marian “filmpje van Helene Fischer”. Ook de Duitse Nena (99 Luftballons) heeft zich openlijk uitgesproken op het podium. Heel goed dat er moedige artiesten zijn die dit durven!

 28. Het is allemaal terug te voeren tot het IHR-verdrag van de WHO in 2005.
  196 landen hebben zich hieraan juridisch verplicht.

 29. Is deze al op deze site gedeeld?

  https://wakkernieuws.be/wakker-nieuws/ze-hebben-uw-kinderen-nodig-want-er-loert-een-financiele-reset-achter-de-hoek/

  De huidige situatie heeft niets te maken met een virus. Het betreft een financiële reset. Het financiële systeem staat op instorten. De elite heeft daarom een nieuw financieel systeem nodig. Dat is ook de reden waarom iedereen zich moet laten vaccineren. Ze willen namelijk dat iedereen een coronapas (QR-code) krijgt.

  Sinds 1971 is men overgeschakeld op een schuldensysteem en dit systeem is nu aan het instorten. Ons geld zal vervangen worden door een digitale munt. Deze zal worden uitgegeven door de centrale banken en is daarmee ook het eindspel. Want het betekent totalitaire controle

 30. Jezus_redt schreef:
  06/12/2021 om 6:44 pm
  de wereld draait door, dus ik doe het even zo 🤓

  officieel WHO rapport uit 2019:

  https://reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/resources/GPMB_annualreport_2019.pdf
  (dank aan de wakkeren die op eigen servers archiveren 👏)

  (want hier stond het altijd, maar ja ….
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  smoking gun 💣 op pag. 39:

  “De Verenigde Naties (inclusief de WHO) voeren ten minste twee systeembrede trainings- en simulatieoefeningen uit, waaronder een over de opzettelijke introductie van een dodelijke respiratoire ziekteverwekker.”

  origineel:
  “The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.”
  ———-
  In dit verwijderde rapport staat ook SIGRID KAAG als lid van het GPMB.
  Zij was/is dus volledig op de hoogte en medeplichtig.

 31. Dit is een heel indrukwekkende toespraak: https://www.youtube.com/watch?v=2ro0foFx354
  Kitty Werthmann overleefde de holocaust en vertelt hoe het mogelijk was dat een christelijk land als Oostenrijk zich zo enthousiast aansloot bij Hitler.
  Oostenrijk verkeerde in een diepe economische crisis; geen werk en enorme armoede. De Oostenrijkers hoorden uit Duitsland vooral goede berichten: Er was werk genoeg en het land was ordelijk geworden en ging economisch vooruit.
  Hitler gaf de Oostenrijkers gratis radio’s om daarna de radio te nationaliseren. Luisteren naar buitenlandse zenders werd gestraft met de doodstraf. Ook de rest van de pers kwam onder de overheidscensuur. Hitler beloofde gelijke rechten voor iedereen! Nota bene. Inkomens werden zoveel mogelijk gelijk geschakeld d.m.v. hoge belastingen. Kinderen werden gratis opgevangen. Enz.
  Educatie werd ook genazificeerd en christelijke symbolen verdwenen uit de scholen.
  Volksgezondheid werd volledig staatsgeleid, met krimpende salarissen.
  De bureaucratie dijde enorm uit en gaf werk aan velen.

  Veel mensen weten niet hoe communisme en nazisme grote beloften deden aan de mensen: Van alles werd ‘gratis’ verschaft door de overheid en op papier kreeg iedereen grondrechten.
  De praktijk bleek uiterst repressief. Daar moeten we lessen uit trekken.

 32. De mens is van nature alleen maar slecht (Bijbel spreekt daarover ), ALLEEN maar slecht , dus de kans dat de mens, aangestuurd door satan, HELE slechte dingen doet, dit allemaal orkestreert, zit er dik in.
  Dus dit is zeer w.s waar

 33. WHO heeft verkondigd dat groepsimmuniteit alleen wordt bereikt met de prikken. De natuurlijke opbouw van de weerstand is geschrapt uit de definitie van ‘groepsimmuniteit’.
  Terwijl de natuurlijk opgewekte weerstand zorgt een betere en bredere afweer die langer standhoudt en ook is toegerust om binnengeslopen varianten om zeep te helpen.
  Bill Gates verdient aan de injecties.

 34. De Noorse WHO official dr. Astrid Struckelberger verdient met haar wereldwijde publieke onthulling de Nobelprijs voor de vrede en waarheid.

  Zij heeft overtuigend in een interview met een Noorse krant bevestigd dat de hele Corona Plandemie FAKE is, en dat documenten bewijzen dat alles wat er nu wordt gedaan uitvoerig van te voren is gepland.

  Ik zie de toekomst zonnig tegemoet. Hoezo? Ik hecht veel waarde aan Goede Spreuken vooral als ze uitgesproken worden door Jeshua, de Zoon van JHWH die nooit van een leugen beticht kon worden:

  Hij sprak…Al is de leugen nog zo snel, De Waarheid achterhaald haar wel! Johannes 14.

  Hoeveel leugens hebben Rutte – De Jonge – Grappperhaus – RIVM – OMT – GGD en alle Media de afgelopen 20 maanden op hun conto staan?

  Alle leugenaars worden straks openbaar en gaan met de billen bloot: Openbaring 21:8.

  Shalom. Ramshoorn.

 35. Econoom Martin Armstrong: ‘Ik vrees dat er militair ingrijpen nodig is om de mensheid te redden en ons te verdedigen tegen deze (WHO / Bill Gates) invasie’. En ik vraag : ingrijpen door wie ?
  Een rebellenleger en contraterreur door een groepje ongevaccineerden? Deze oorlog is reeds lang verloren.

 36. Inderdaad, slechts militair ingrijpen kan ons nog redden. De regering en de meerderheid van onze TK hebben ons verraden. Net zoals de MSM. Toch gaat de waarheid zegevieren daar ben Ik van overtuigd. Het is een kwestie van tijd. En al die verraders dienen zwaar gestraft te worden, graag op basis van oorlogsrecht,

 37. de wereld draait door, dus ik doe het even zo 🤓

  officieel WHO rapport uit 2019:

  https://reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/resources/GPMB_annualreport_2019.pdf
  (dank aan de wakkeren die op eigen servers archiveren 👏)

  (want hier stond het altijd, maar ja ….
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  smoking gun 💣 op pag. 39:

  “De Verenigde Naties (inclusief de WHO) voeren ten minste twee systeembrede trainings- en simulatieoefeningen uit, waaronder een over de opzettelijke introductie van een dodelijke respiratoire ziekteverwekker.”

  origineel:
  “The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.”

  ze vertellen het altijd op voorhand
  maar het gros van de mensen ziet het niet, hoort het niet, of erger: interesseert het niet!

  @Peter:
  een voorbeeld in Australië:
  https://www.bitchute.com/video/hDMQskB7uyV4
  “a lie told often enough, becomes the truth”
  dus allen: rug recht houden 👫👫👫
  er zijn wereldwijd zat mensen die kritisch blijven nadenken
  @HendrikJacobus: dank voor de update uit Oostenrijk

  @Ramshoorn:
  eens, die bisschop zou allang geëxcommuniceerd zijn
  dus controlled opposition

  USA – Rusland – China
  allemaal afleiding; in de wachtstand tot het financiële systeem instort
  @Elise: 👍
  ze lopen allemaal aan de leiband van de “joden die geen joden zijn”

  http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2018/03/Chabad-Trump-Oval-Office-2018-resize.jpg
  http://obamawhitehouse.archives.gov/sites/default/files/image/image_file/education_and_sharing_day_photo.jpg
  https://majorityrights.com/uploads/Bush-Chabad.jpg?r=1522998194
  etc. etc. etc. 🥱

  beetje bot maar als mensen hier de covid hoax zat zijn:
  u hoeft hier niet rond te blijven hangen en te gaan non-communiceren
  er is elders genoeg tittytainment, keuze zat 🤡

  en @JanJansen: ik bid voor u; zoek svp hulp bij de Heere
  (dat geldt voor eenieder die hier een quickfix ‘oplossing’ zoekt)
  Efeze 6:10-18

 38. Grote Henk, ook jij een goed geschreven stuk waar ik hartelijk om kon lachen. Fijn, toch wat humor in deze ellende.

 39. Oud nieuws eigenlijk. Echter herhaling kan geen kwaad, omdat nog veel te veel mensen het bedrog niet zien. Doordat we nu een forse oversterfte is die we zg niet kunnen verklaren, maar door de prikjes komt, gaan misschien mensen wakker worden. Zelfs de corrupte MSM kunnen om die sterfte niet heen en Omicron zeker ook niet.
  Ook in mijn eigen omgeving zie ik dat heel veel mensen nog vertrouwen hebben in Rutte cs. Baudet heeft met zijn grote mond op de verkeerde momenten zijn eigen ruiten behoorlijk ingegooid. Toch is hij het enige echte alternatief. Wat dat betreft is Gideon Van Meyeren een verademing.

 40. Willy: We zitten thans in de grootste misdaad aller tijden. De media houdt de mensen wel in slaap. De kruik gaat te water tot hij barst. Tot dan; welterusten! De groeten van Wappie

 41. Een aantal landen in zuid Amerika? Of ga afgelegen wonen in Nederland? Boodschappen laten brengen? of wonen zonder Inschrijving?????!?

 42. In Openbaring 13-18 staat geschreven: wie verstand heeft berekene het getal van het Beest en zijn getal is 666. Kan iemand van deze website mij voorrekenen hoe aan dat getal te komen ???

  Dit Hoort thuis op het Geloofsforum. Herplaats uw vraag daar. Mod.

 43. goed geschreven stuk. ik merk in mijn omgeving dat er steeds meer mensen serieuze bijwerkingen krijgen maar tegelijkertijd stoer doen en net doen of het niet aan de vaccinaties zou liggen. Laat ze maar doorgaan met prikken dan vallen er vanzelf meer slachtoffers en dan pas als we over serieuze aantallen doden gaan praten (oversterfte loopt behoorlijk op) wordt men wakker. Helaas en dus eerder niet. Dat betekent concreet dat we nog even vol moeten houden. Als ze dan zo stoer willen doen help ik tegenwoordig een handje door te zeggen dat ze vooral die boosters moeten halen

 44. Plat gooien geheel Nederland.
  Georganiseerd, zodat aanvoer eerste levensbehoefte door kan gaan.

  Net zo lang totdat dit vreselijke onbetrouwbare te lang DEMISSIONAIR kabinet onder auspiciën van de Linkse sekte D bbb,( Bewust vooraf door Ollengren afbraak Referendum ) GL, PVD afgrond, ter val worden gebracht.
  en gaan voor een transparante verkiezingen met tellingen.

  Vraag :
  Hoelang mag een demissionair, demissionair zijn ?

 45. De Kamerleden(2e Kamer) lezen deze onthullingen toch ook.! Hoe kan het dan dat geen van hen aan de noodrem trekt. Ik eis van deze goedbetaalde krachten dat er tegen Rutte/Consorten NEE wordt gezegd tegen de moorddadige vaccinaties. Jullie krijgen de rekening gepresenteerd.
  Van Hesdi.

 46. En pandemi av løgner. Een pandemie van leugens. Dit is makkelijk te raden als je geen Noors of Zweeds kent. Het is al vreselijk dat die rotzooi nu ook op kleine onschuldige kinderen wordt losgelaten.

 47. Kan m’n een griep plannen? Kan m’n China dan de schuld geven wegens het plannen van bio wapens? Het lijkt bijna een sciencefiction film maar dan met realiteit. Is m’n ons dan ergens aan het voorbereiden, en zo ja op wat dan. Ik zag onlangs op televisie een documentaire waarin werd verklaard dat we in de komende jaren zouden aangevallen worden door aliens uit de ruimte en dat ze nu reeds onder ons waren, wat is daar van waar. Ook hier zouden de overheden alles willen toestoppen. als de pandemie gepland is, dan is dat één van de grootste misdaden tegen de mensheid, tegen onze vrijheden, en tegen ons leven. Shalom

Comments are closed.