Wenen, Napels, Rome: Politie weigert orders uit te voeren en kiest kant van het volk

Het is nog maar kleinschalig, maar het verzet van de politie moet ergens beginnen.

—————————————————————————————————————————————–

Ook burgerlijke ongehoorzaamheid in VS, waar steeds mee horeca en andere bedrijven de verplichte mondkapjes en andere beperkingen gewoon negeren, en NEE zeggen tegen de prik

—————————————————————————————————————————————–

Een cruciaal element om het groeiende wereldwijde verzet tegen de Westerse corona dictaturen te doen slagen, is de steun van de politie. Zodra wetshandhavers weigeren om schadelijke bevelen uit te voeren, begint een autoritaire overheid zijn grip op het volk snel kwijt te raken. Rome is na Wenen en Napels de derde stad in Europa waar de politie openlijk de kant van het volk heeft gekozen (screenshot). Agenten die werden ingezet om op te treden tegen horeca ondernemers die demonstreerden tegen de lockdowns en andere restricties, namen onder applaus van de aanwezigen hun helmen af.

Het afnemen van de helmen door de ME agenten in Rome was een simpel en kleinschalig teken van solidariteit, maar o zo belangrijk om op den duur het broodnodige sneeuwbaleffect te doen ontstaan. Zodra agenten, maar ook ondernemers, artsen en onderwijzers, en het liefst ook militairen, zich achter het volk gaan opstellen en op vreedzame wijze weigeren mee te werken aan het onderdrukken van het volk, dan heeft het naar verhouding erg kleine clubje politieke machthebbers niets meer in handen.

Tientallen Oostenrijkse agenten nemen helmen af en lopen met volk mee

In Napels en Wenen was onlangs hetzelfde teken van hoop te zien. De Oostenrijkse regering lijkt de corona tirannie in Slowakije te hebben gekopieerd. Bedrijven mogen alleen open als iedereen N95 mondkapjes draagt. Dienstverleners zoals kappers mogen alleen aan het werk als ze een negatief testresultaat kunnen overhandigen. Scholen gaan weer open, maar op voorwaarde dat alle kinderen zich twee keer per week laten testen (in Slowakije is dat één keer per week, maar dan wel inclusief de ouders van de kinderen).

In Wenen namen eind januari vele tientallen agenten, die waren ingezet om een demonstratie tegen het overheidsbeleid de kop in te drukken, hun helmen af, en liepen mee met volk. ‘Met het steunen van het volk is de politie is een grens overgegaan ,’ schreef de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Dit is de HOOP die we moeten koesteren. Iedereen die u kent met familie bij de politie moet hen overhalen om het volk te gaan steunen. Nürnberg (het naoorlogse tribunaal waar de Nazi’s werden berecht) is het perfecte voorbeeld. Simpel bevelen opvolgen zal niet meer werken als het tij zich tegen de regeringen keert, en dat zal gebeuren.’ (2)

Pennsylvania: ‘Velen zeggen gewoon NEE en gaan door met hun leven’

Ook in de Verenigde Staten groeit het verzet. In Pennsylvania moesten horeca en veel andere bedrijven 3 weken gesloten blijven, ook tijdens kerst en oud-en-nieuw. Velen hadden daar maling aan, en gingen gewoon open. Nu beginnen er ook steeds meer de mondkapjesplicht, social distancing en reisbeperkingen te negeren. ‘Er zijn nog wel een paar waren (corona) gelovigen, maar in dit gebied van Pennsylvania gaan velen gewoon door met hun leven. Velen zeggen simpelweg NEE tegen de prik. Interessant om te volgen waar dit op uitdraait,’ schrijft een lezer aan Armstrong. (1)

‘Dit is wat we vreselijk hard nodig hebben om onze toekomst te redden,’ aldus de econoom. ‘De politie moet wakker worden, en inzien dat ze niet alleen hun eigen toekomst, maar ook die van hun gezinnen vernietigen, en dat voor de komende generaties. Tirannie eindigt zodra de politie het volk gaat verdedigen tegen corrupte regeringen. Zo win je zonder bloedvergieten revoluties.’ (3) ‘Schwab, je kunt maar beter snel naar Mars vertrekken, zoals op jouw lijstje met voorspellingen voor Agenda 2030 staat!’ (1)

Verzet is NIET zinloos

Als u denkt dat het allemaal hopeloos en zinloos is, en ‘er toch niets meer tegen te doen is’, dan IS dat ook zo, maar enkel omdat u dat met uw passiviteit over uzelf afroept en dit alles met u laat gebeuren, hoogstwaarschijnlijk omdat u nog steeds in de angstmatrix van de mainstream media gevangen zit (stop daarom compleet met naar hen te kijken en te luisteren!). Een ommekeer, een terugkeer naar normaal – of zelfs beter dan normaal – is theoretisch zó dichtbij. Alles wat daarvoor nodig is, is een grootschalig ontwaken, en massale bereidheid om deze bestuurders de rug toe te keren. Zoals gezegd is de steun van de politie daarbij onontbeerlijk.

Van levensbelang is dat u zich beslist nooit laat verleiden tot geweld en ander provocerend gedrag, niet tegen agenten, niet tegen burgers, of tegen wie dan ook. Dat is exact waar een autoritaire dictatuur, zoals die nu helaas ook over Nederland heerst, op uit is, omdat het daarmee zijn repressieve beleid kan rechtvaardigen. Een ‘harde’ strijd met HUN methodes kunt u nooit winnen.

Blijf daarom altijd rustig, blijf altijd beschaafd, beantwoord dreigementen nooit met tegendreigementen, scheld nooit terug, maar blijf wèl standvastig, en laat u niet intimideren. Dan is het zeker niet te laat om rechtsomkeert te maken op dit heilloze, duistere en schandelijke pad waar ‘onze’ landsleiders ons volk op hebben gedwongen.


Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’
20-02: Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niet
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Zweedse stad verbiedt dragen van mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijk bewijs
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
09-02: Wetenschappelijke verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
04-02: Van Haga: ‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Deze politie mensen beseffen dat zij ook gewone burgers zijn als ze hun uniform uittrekken. Zij zijn ook ‘het volk’.
  Respect voor deze mensen!

 2. people sign and resharev widely an online petition.no to mandatory vaccination for corona virus..links lifepetitions.com lifesitenews.com and on fakebook its a worldwide petition it can be signed and reshared from ANY country in the world it currently has over 940000 signatures a million is within sight

  Vertaal naar Nederlands. Mod.

 3. Verzet leidt alleen maar tot erger. Kijk naar de avondklok waar Viruswaarheid in eerste instantie van leek te winnen. Helaas hebben we hierdoor een wet gekregen waardoor het nu mogelijk is om de mensen elk moment van de dag op te sluiten.
  Zo zal ook dit verzet worden beloond met iets ergers… een nieuw virus ofzo.. wat toch echt wel dodelijker is. In elk geval iets waardoor men wel wil luisteren.
  Dus willen we de great reset een klein beetje leuk houden, dan moeten we ons vooral niet gaan verzetten. Ze krijgen hun zin toch wel. Resistance is futile

 4. @ Wow : inderdaad liefde wint het altijd van de haat. We moeten leven in geloof en met geloof. Bedankt voor je reactie. Shalom

 5. @ano : Ik ben volledig akkoord wat je schrijft. Maar ik heb wat dieper willen graven naar de wortels. Ik wil ook eens een goede pint pakken op café zonder aan dat virus te denken of mondmasker op je smoel, ik wil ook terug sporten en vrienden bezoeken en familie. Maar de vraag is ook gaat ‘ normaal’ nog ooit normaal worden?? Men heeft de mensen zoveel angst aangejaagd dat dit toch wat gaat nalaten. Shalom

 6. Ach ja, dat agenten hun helm afzetten hebben we al zo vaak gezien. Betekent niets voor mij. Morgen staan ze weer mensen te mishandelen.

 7. @Wiliy scherp gezien, hier kan ik niets aan toevoegen, behalve de laatste alinea uit het positieve artikel! “Blijf daarom altijd rustig, blijf altijd beschaafd, beantwoord dreigementen nooit met tegendreigementen, scheld nooit terug, maar blijf wèl standvastig, en laat u niet intimideren. Dan is het zeker niet te laat om rechtsomkeert te maken op dit heilloze, duistere en schandelijke pad waar ‘onze’ landsleiders ons volk op hebben gedwongen.” Prachtig! Laat de Liefde door je heen schijnen en de duisternis verdwijnt als sneeuw voor de zon,..Liefde wint altijd!!!

 8. Gelukkig dat er eindelijk nog agenten zij die nog een geweten en moraal hebben.
  Zij beseffen tenminste dat zij er zijn om de bevolking te beschermen.
  Alle respect voor deze moedige mannen en vrouwen dat zij voor de burger opkomen

 9. Ook in Nederland is er volop goede en onderbouwde oppositie.
  Door wetenschappers, artsen biologen, ondernemers, onderwijs deskundigen, psychologen, enz enz enz noem maar op te veel om op te noemen.
  Zijn vinden echter GEEN gehoor de de Nederlandse overheid.
  Het lijkt alsof ALLEEN het OMT. LEIDEND is voor het Nederlandse Corona beleid.
  En het gekke is ze verschuilen zich achter elkaar.
  Wordt het kritisch zegt Jaap van Dissel “ ik ben de regering niet “ en wordt een kritische vraag aan de regering gesteld dan zegt Rutte “ ja maar de deskundigen adviseren ons dit “
  Dit kinderlijk doorzichtige “ spel “ kan zo niet doorgaan.

  Er is gevraagd om een parlementaire enquête over de Corona….. dit heeft de Nederlandse overheid van de hand gewezen.

  Nu is er een “ Buiten parlementaire “ onderzoeks commissie in gang gezet.
  Onder deze naam goed te vinden op YouTube.

  Voornoemde wetenschappers en alle “ soorten “ mensen en beroepen en gedupeerden enz. die zwaar getroffen zijn door de bijkomende schade van Corona geven hier hun mening en deze verslagen worden in een rapport gebundeld aangeleverd aan de overheid.
  De verhoren zijn allemaal te bekijken op hun YouTube kanaal en geven verbijsterende inzichten op vele terreinen van de samenleving.

  Hoe lang de overheid dit beleid nog vol kan houden is de vraag.
  Want het is ondertussen met de toegenomen kennis over Corona wel een zeer dun beleidslijntje geworden.
  Wie regeert ons nu? De overheid of het OMT?
  De overheid dat zijn “ wij “ want wij hebben ze gekozen. ( ga daarom op 17 maart kiezen en kijk goed uit ! )
  Met de “ noodwet” kan de overheid besluiten het OMT de voorkeur te geven en regeren “ de witte jassen “ ons.
  Hoe lang duurt de noodwet nog?

  Ik vraag mezelf wel eens af.
  Wanneer en HOE komen we weer tot een wat “ normalere “ samenleving.
  Want hoe dan ook op deze manier zal er gezichts verlies worden geleden, en dat is pijnlijk voor politici.
  Shalom
  Anna

 10. Inderdaad Xander, verzet is NOOIT zinloos. Het zit in hele kleine dingen. Gewoon geen mondkapjes op doen in winkels. Als de winkelier je erop aanspreekt, zeg je gewoon dat je je geld wel ergens anders gaat besteden. Moet je eens zien hoe snel ze vaak bijdraaien. 😉

 11. Vandaag plaatste ik een bericht op nu.nl met de link naar de flagrante leugen die minister Hugo de Jonge bezigt in het jeugdjournaal.
  https://www.youtube.com/watch?v=DPK-QEqRcEs
  Rond 12:40 minuten vertelt de minister een keiharde leugen.
  Mijn reactie werd tot mijn verbazing geplaatst en waarachtig kreeg ik 21 credits.
  Maar 1 uur geleden bleek mijn reactie zonder opgaaf van reden ineens verdwenen.
  De leugens worden aangenomen als feiten en de bevolking wordt zo massaal op het verkeerde been gezet.
  Ik begin nu wel erg angstig te worden voor die mensen die denken dat het goed is om de vaccins te nemen. Het WEF stelt dat er teveel mensen op deze planeet leven en ik ben nu heel angstig dat dit hele circus wordt ingezet om miljarden van onze medeburgers op deze manier te elimineren. Ik moet en wil er niet aan denken dat dit de achterliggende motivatie is. Mocht dit namelijk wel de keiharde waarheid uiteindelijk blijken te zijn dan weet ik niet of ik wel wil leven in deze wereld. Dit zou namelijk na het Nazi tijdperk een terreur zijn zonder weerga ten koste van miljarden levens en dat het bewust gebeurt maakt het stinkend en walgelijk.
  Ik vrees namelijk ook dat het zogenaamde volk helemaal niks in heeft te brengen.
  Er wordt bewust een zogenaamde illusie gecreëerd, de werkelijkheid is nog veel en veel smeriger. De politiek is geëngageerd om miljarden mensen bewust aus zu radieren.

 12. Voor iedereen die wil weten hoe het coronabeleid juridisch verantwoord moet worden, is dit verhaal erg interessant: https://mensenrechten.nl/nl/coronavirus-en-mensenrechten
  Daaruit blijkt m.i. dat het plaatsen van het corona-virus onder categorie A, de allergrootste fout is. Want uit deze categorisering volgen al die disproportionele maatregelen!
  Dus ondanks het feit dat de WHO een adviesrol heeft, veroorzaakt ze wereldwijde paniek met deze categorie A misleiding. Zodra “categorie A” klinkt, beginnen wereldwijd alarmbellen te rinkelen. Als een soort automatisme. En niemand die zich afvraagt of die categorisering fundamenteel wel terecht was en is!
  “Categorie A” was de eerste dominosteen, die al onze andere fundamentele rechten deed omvallen. Vanwege het blinde protocollaire automatisme van de overheden. Inderdaad worden we geregeerd door computers.

 13. Dit is off-topic, maar wel belangrijk denk ik.

  Piepklein berichtje in het Noordhollands Dagblad

  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210222_67564515

  1470 stempassen verkeerd bezorgd in gemeente Hoorn, ook naar overledenen

  Een pijnlijke fout van de gemeente Hoorn: 1470 stempassen zijn verkeerd bezorgd. Pijnlijk, niet alleen omdat er persoonlijke gegevens op de passen staan, ook omdat er stempassen verstuurd zijn naar ruim tweehonderd overledenen.

 14. Uit dit juridische verhaal blijkt dat de WHO vooral adviseert:https://www.navigator.nl/document/id1ba9e1943bfc4a9897e3dd333f0626a2/nederlands-juristenblad-nood-breekt-wet-in-tijden-van-corona?ctx=WKNL_CSL_85 .
  Derhalve is de nationale regering verantwoordelijk voor de foute beslissingen die zij neemt.
  Uit dit verhaal blijkt, dat op grond van de IGR (Internationale Gezondheidsregeling), maatregelen betreffende grensoverschrijdende infectieziekten, altijd moeten geschieden met volledige inachtneming van de waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden van personen.
  Al die beperkingen die we nu meemaken zijn in strijd met onze waardigheid, onze mensenrechten én onze beloofde fundamentele vrijheden. Vooral een Merkel lijkt lak te hebben aan zulke fundamenten van de democratie. En in haar kielzog onze regering.
  Zweden nam al die beginselen wél serieus!!
  En het land komt er, ondanks bewust zwart maken via de diverse media, niet slechter vanaf!

 15. @Willy. Dat ‘lol trappen’ is een karikatuur. Mensen willen hun familie, kennissen en vrienden weer kunnen bezoeken, Willen samen aanwezig kunnen zijn bij begrafenissen en huwelijken of verjaardagen. Willen op reis kunnen voor zaken of andere nuttige internationale bezigheden. Willen hun blik verruimen door op reis te gaan. Willen een gesprek in een horeca-gelegenheid.
  Het is een verkeerde voorstelling van zaken als men stelt dat iedereen alleen maar uit is op zuipen en feesten.
  Bovendien mag iedereen leven als een monnik of non. Maar het is zeer de vraag of zulk leven aan iedereen opgelegd mag worden, wanneer we de democratische rechtsstaat serieus willen nemen.

 16. Het is toch wel algemeen aanvaard dat de buitenlucht nauwelijks risico’s oplevert voor “besmettingen” (= valse uitslagen van de PCR tests).
  Daarom is vooral die avondklok totale nonsens.
  Ze lijkt vooral bedacht om te voorkomen dat jongeren elkaar ’s avonds gaan opzoeken. derhalve is het een maatregel die vooral bedoeld is om op te sluiten.
  Maar als je geen duidelijk beeld hebt van jongeren die elkaar ’s avonds gaan opzoeken, is zo’n maatregel om zo’n fantasie te verhinderen, uiteraard volkomen uit de lucht gegrepen. Ergo: er is géén wetenschappelijk bewijs. En dat, terwijl alle wetten en internationale verdragen (zie hier b.v. punt 4: https://mensenrechten.nl/nl/coronavirus-en-mensenrechten) eisen dat er o.a. goede wetenschappelijke gronden moeten zijn wanneer een overheid democratische grondrechten gaat inperken. En dan moeten de maatregelen óók proportioneel zijn: de maatregel is niet zwaar overdreven vergeleken met het mogelijke risico. Avondklok is puur een slag in de lucht. Een “feel good” beslissing. Maar kijk toch hoe moeilijk ze afstand kunnen nemen van een disproportionele maatregel.

 17. Dank je Xander hier kan ik in geloven de jeugd lokt zelf steeds geweld uit en de response is de training van de politie.
  Stel je gewoon Ghandi voor een mens die deze tactiek al heeft gebruikt met sucses dat wist ik nog.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi
  En als de jeugd met velen gewoon geweldloos zich actief verzet heeft agressie van de overheid verloren denk ik.
  Maar goed nieuws om het weekeinde te beginnen een waar lichtpuntje in duistere tijden.

 18. Hoe te reizen/vliegen, zonder toe te geven aan de intimidaties van de ( Engelse) overheid/ vliegmaatschappij. Bekijk de tips en ervaringen van prof. Dolores Cahill. Simpel …als je t maar weet.
  https://www.youtube.com/watch?v=Idbgk-BMsBc&feature=emb_logo
  Ook deze Canadese inwoner laat zien hoe hij zonder de “verplichte” pcr test, zonder mondkapje of quarantaine vanuit Turkije naar Toronto vliegt.
  Gewoon weigeren mee te werken en je rechten als mens verkondigen.
  https://www.bitchute.com/video/5Dq_2qPHDCo/

 19. Hier volgt bij wijze van uitzondering een belangrijk emailadres in dit verband:
  secretariaat-leiding-eenheid.midden-nederland@politie.nl
  (drs M. Sitalsing is er chef)
  Met enig logisch denken zijn ook de contactdata der andere afdelingen uit te pluizen.

  Onder normale omstandigheden zou bovenstaande informatie overigens niet kenbaar gemaakt worden.

 20. Xander, ik hoor je maar je bent vrees ik een roepende in de Nederlandse woestijn, helaas

 21. Het volk komt in verzet. De politie komt in verzet. Is iedereen tegen het prikje? Volgens mij moet m’n dieper kijken dan alleen het prikje. De mens wil zijn oude leven terug, plezier maken, reizen en lol trappen en dat zien we vooral bij de jongeren, niks mis mee als je het oppervlakkig bekijkt. Maar zijn we wel tot bezinning gekomen over ons leven? Nu hadden we meer tijd om eens goed na te denken over het fenomeen leven. Meer tijd om eens serieus de Bijbel te lezen en er over de bezinnen. Wat betekent het ‘ zijn’ in mijn leven. Ze aten en ze dronken, ze sliepen en ontwaakten en plotseling was die dag daar. Over welke dag heb ik het? De dag van de grote koning het zal ons allemaal overvallen en waarom? We waren zo gretig bezig over onze vrijheden, die geen echte vrijheden zijn. Shalom

Comments are closed.