‘Waarom weigert burgemeester Halsema echte daders seksuele intimidatie 81% jonge vrouwen te noemen?’

Achter deze pittoreske stadsgezichten gaat inmiddels een onveilige en keiharde werkelijkheid schuil. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

GroenLinks blijft hardnekkig weigeren islamitische immigratie als hoofdoorzaak te erkennen, en schuift probleem af op conservatieve Westerse man

—————————————————————————————————————————————–

Hoewel links/linksliberaal hun ontkenningstactieken krampachtig blijven volhouden, is de tijd dat mensen automatisch geloofden dat een probleem niet bestaat zolang er maar over gezwegen wordt, toch echt voorbij. 51% van alle vrouwen in Amsterdam, en maar liefst 81% van de meisjes en vrouwen tussen de 15 en 34, zijn wel eens slachtoffer van seksuele intimidatie op straat.  ‘De leiders van de stad Amsterdam zijn zeer bezorgd over de veiligheid van meisjes en vrouwen in Amsterdam,’ schrijft een journalist op FreeWestMedia, wat overgenomen werd door de bekende alternatieve nieuwssite Zero Hedge. ‘Maar de burgemeester wil niet dat de echte daders de schuld krijgen.’

Meisjes en vrouwen zijn het vaakst slachtoffer rond het Centraal Station, bij de roze buurt, rond het Leidseplein, in de Bijlmer, de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein – ongetwijfeld slechts geheel ‘toevallig’ voornamelijk migrantenwijken, – buurten en -hangplekken. Ook online neemt de seksuele intimidatie en het geweld schrikbarend toe.

Tegen kranten en op TV verklaarde GroenLinks burgemeester Femke Halsema dat het ‘heel alarmerend is, en bijna hopeloos gezien de negatieve  spiraal van misbruik en geweld, dat zich soms over generaties uitstrekt.’ De meest onveilige plek voor vrouwen zou namelijk thuis zijn, omdat veel daders familieleden of ex-partners zijn .

Voornaamste doel niet daders keihard aanpakken, maar slachtoffers ‘helpen’

Halsema –die werkelijk overal waar ze heeft gewerkt er een enorme puinhoop van heeft gemaakt- kondigde maatregelen tegen de massale seksuele intimidatie op straat aan, zoals een campagne met posters. Dat die de daders gaan afschrikken is een opnieuw zo’n beruchte zinsbegoocheling die zoals gebruikelijk alleen in linkse hoofden bestaat.

In 2018 steeg het aantal gewelddadige incidenten met 7% naar 6608, reden voor Halsema om die campagne te organiseren. Voornaamste doel? Niet de daders keihard aanpakken, nee – meisjes en vrouwen moeten zover worden gekregen eerder aangifte te doen, en ‘een persoonlijke benadering’ krijgen als ze slachtoffer zijn geworden. Ook maatschappelijke werkers moeten eerder signaleren en ingrijpen, want nu ‘hebben ze vaak weinige controle, en lijkt er ook een professionele onbekwaamheid te zijn waardoor de problemen niet worden herkend, of gevallen waarin ze niet op de juiste manier communiceren.’

Verder worden een aantal straat- en pleinverboden uitgebreid van overlastgevers naar daders van seksuele intimidatie. Als oorzaken van de enorme stijging noemt Halsema ‘ongelijkheid, gebaseerd op traditie of fysieke kracht.’ In de hoofdstad ‘zijn opnieuw reactionaire ideeën of de ongelijkheid van mannen en vrouwen verschenen.’ Ze verwijst hiervoor naar een studie waarin zowel ‘religieuze fundamentalisten’ als ‘seculiere extreemrechtse bewegingen’ als hoofdschuldigen worden genoemd van het ‘openlijk negeren van een ‘nee’ van een vrouw’ onder dekmantel van ‘een herstel van traditionele rollenpatronen, waarin vrouwen ondergeschikt zijn aan de eisen en wensen van mannen.’

GroenLinks weigert immigratie als oorzaak te overwegen

Halsema benoemde weliswaar eindelijk het probleem, maar ook weer helemaal niet, want ze bedekte het onder de inmiddels door velen zo gehate mantel van politieke correctheid door de met afstand belangrijkste daders niet te willen noemen.

FreeWestMedia: ‘Femke Halsema vertegenwoordigt GroenLinks, dat zich nooit wil afvragen of immigratie de enige mogelijke reden voor de stijgende misdaden tegen vrouwen en meisjes is. In plaats daarvan probeert ze mannen in het algemeen de schuld te geven, en vooral conservatieve mannen. (PVV leider) Geert Wilders ontging de ironie hiervan niet. Hij twitterde als reactie een foto van moslimmannen die een Nederlandse meisje verbaal lastig vallen, met daaronder de tekst ‘hoe kon dit gebeuren?’.’

Natuurlijk moest Halsema ook LGBTQ’ers er weer bij halen door te waarschuwen dat het een risico is als zij hand in hand over straat lopen. Overal, in huis en op straat, ‘kan de veiligheid en vrijheid van een deel van de Amsterdammers niet altijd worden gegarandeerd. Dat is niet alleen triest, maar ook onacceptabel.’

Amsterdam introduceerde eerder een verbod op straat intimidatie, maar dat wordt niet gehandhaafd omdat een Haagse rechtbank oordeelde dat een vergelijkbaar verbod in Rotterdam niet legaal is. Volgens de rechters kan zo’n verbod enkel door de Tweede Kamer worden besloten. (1)

Nederland heeft een gigantisch probleem

Die zal daarvoor wel openlijk moeten toegeven dat ons land een gigantisch probleem heeft met de integratie van niet alleen nieuwe, maar ook tweede generatie immigranten. En dan zal eindelijk niet langer moeten worden weggekeken met bagatelliserende verwijzingen naar ‘achterstelling’ of ‘discriminatie’. Dit almaar groter wordende maatschappelijke probleem valt pas aan te pakken als de echte oorzaak wordt genoemd, namelijk het binnenlaten van grote aantallen mensen met voornamelijk de islamitische cultuur, die op veel punten vijandig staat tegenover onze vrije en humanistische Westerse waarden.

Maar voordat de linksgroenliberale elite in Nederland eindelijk doorkrijgt dat hun open grenzen en hun aan Nederlandhaat grenzende cultuurnihilisme verwoestende gevolgen heeft voor de veiligheid en gelijkheid in onze samenleving, en vooral vrouwen en meisjes worden getroffen, zal de discriminerende, racistische en onderdrukkende islam vermoedelijk zo groot en invloedrijk zijn geworden, dat het destabiliserende proces van islamisering –waarover een ruime meerderheid van de Tweede Kamer enige jaren geleden expliciet besloot dat dit proces NIET moet worden tegengegaan- onomkeerbaar is geworden.

‘Vrouwen hebben hier zelf voor gekozen’

‘Vrouwen en cucks (softe, ont-mannelijkte mannen) hebben hier zelf voor gekozen, en hebben de massale toevloed van rapefugees, Mohammedanen en sub-Saharanen gesteund,’ schrijft een reageerder op Zero Hedge. ‘Vrouwen en cucks wilden een gigantisch sociaal veiligheidsnet voor mensen die niet het recht hebben om misbruik van hen te maken, en die geen financiële bijdrage leveren aan deze systemen. Als vrouwen nu niet blij zijn met de gevolgen, moeten ze misschien maar leren stoppen zich hiermee te bemoeien.’

‘Drugs, misdaad, het is nu overal,’ schrijft een ander. ‘Deze **** Democraten and Europese liberalen (/linksen) willen iedere gemeenschap in een puinhoop veranderen.’

In 2021 hebben we in het stemhokje een waarschijnlijk allerlaatste kans om het roer radicaal om te gooien. Maar als dat niet massaal gebeurt, dan is het over enkele jaren definitief gedaan met het land waar velen van ons in relatieve veiligheid en hoge welvaart zijn groot geworden. Dan zal ons nageslacht ons beschuldigend vragen waarom wij dit hebben laten gebeuren, en waarom wij te weinig hebben ondernomen om hun minimaal eenzelfde toekomst te geven.


Xander

(1) FreeWestMedia via Zero Hedge
(2) De Telegraaf
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Dietmar Rabich, Creative Commons License “Attribution-ShareAlike 4.0 International”


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. @ Inge: 9:25 AM. Dat zou inderdaad wel eens waar kunnen zijn, Inge. Ik verwacht niets meer van de politiek, ik stel enkel nog mijn hoop op de Verlosser, Jezus Christus.

 2. @Perry schreef:
  11/02/2020 om 10:43 pm
  “Ik weet wel waarom ze dat doet, omdat ze een enorme hypocriete linkse tut is.”

  Perry nee, alle partijen zijn geïnfiltreerd en werken toe naar de NWO, dus ook de PVV en FVD.

 3. politici en zeker die in Amsterdam, met groen links voorop, lijden allemaal aan het stockholmsyndroom. Zij zijn inmiddels zo radeloos en machteloos in hun politieke correctheid, dat ze nu de andere kant uitvallen, met leugens, bedrog voor de autochtonen en bevoordeling op vele manieren, van de allochtonen. Zo hopen zij die nog even te vriend te houden. Maar ze weten dat de sharia van de moslims steeds dichter bij amsterdam komt en dan zal het zwaard van de moslims andere tijden aan kondigen. Ook voor de politici , die dan uiteraard allemaal vervangen worden, als de moslims het amsterdamse kalifaat uitroepen.

 4. @het verval schreef:
  10/02/2020 om 4:35 pm

  Een redder in nood, met een verborgen agenda, is nog gevaarlijker, dan de andere partijen die open en bloot de belangen van het volk verraden. Hoop dat u hier wat van opsteekt..

 5. Google maar:De ondergang van Nederland Mohammed Rassoul 1999.Kun je uitprinten.

 6. Nederland heeft inderdaad een ENORM Groot Probleem en dat heet LINKS! En de Meeste oude stoffige partijen doen gewoon mee. We zijn verraden op een vreselijke manier. Door de slappe politiek, door de media, en de altijd liegende religie van de WREDE!!!!

 7. We moeten elkaar niet de schuld geven, over hoe het nu is. De linkse partijen hebben ons belazerd met hun valse beloftes over inperken van immigratie en nog vele andere dingen. De meeste mensen hebben GL gestemd voor het milieu en niet om de hoeveelheid immigranten. En zo kan ik even doorgaan over de valse beloftes van andere partijen. Dat de verkiezingsuitslagen in 2021 er anders gaan uitzien, is een feit.
  Voor mij kan de tijd niet snel genoeg gaan.

 8. “De meest onveilige plek voor vrouwen zou namelijk thuis zijn, omdat veel daders familieleden of ex-partners zijn .”

  Me dunkt dat halsema het hier over een ander probleem heeft dat inter/intra-familiaal geweld wordt genoemd in een poging om de schuld weer op eigen volk af te kunnen schuiven, dat is heel wat anders dan seksuele intimidatie op straat uit (islam)geloofsovertuiging dat vrouwen minderwaardig zijn!

  Een campagne met posters is weer dat oeverloze, linkse gezeik over dialoog met daders: pámperen, de oorzaak bij uitstek waardoor nét het probleem van seksuele intimidatie blijft toenemen.
  In séh is die aanpak net het signaal/de toestemming aan dat vrouwenhatende tuig om ongestraft bezig te blijven waardoor halsema zélf het probleem is en vergroot door te weigeren de respectloze houding van allochtone moslim-daders tov vrouwen te benoemen om hen vrij te pleiten van de misdaad seksuele intimidatie.

  Dat wordt ook plichtsverzuim en schuldige nalatigheid genoemd van een burgemeester, die de eed gezworen heeft om de Nederlandse wetten te handhaven voor de veiligheid van het Néderlandse volk, niet om uitheemse moslim criminelen te beschermen.

  Allochtone, moslim misdadigers van seksuele intimidatie, als gevolg van hun geloofsovertuiging, beschermen door te wijzen naar inter-/intrafamiliaal geweld is moreel verwerpelijk, stigmatiseren en discrimineren van eigen volk.
  Politieke criminelen moet je verslaan het hun eigen wapens: wetten die ze zélf maken maar niet willen respecteren uit stemmengewin, dhimmitude en om islamisering te faciliteren.

  “51% van alle vrouwen in Amsterdam, en maar liefst 81% van de meisjes en vrouwen tussen de 15 en 34, zijn wel eens slachtoffer van seksuele intimidatie op straat. ”
  Een oplossing zou kunnen zijn dat álle slachtoffers van seksuele intimidatie, én rechtgeaarde burgers, in Amsterdam zich verenigen op sociale media om dan samen klacht neer te leggen tegen deze burgemeester wegens plichtsverzuim en schuldige nalatigheid om de wet te handhaven waardoor de veiligheid van de (vrouwelijke/homo) stadsbewoners in het gedrang komt – veiligheid garanderen is tenslotte een van haar kerntaken als overheid/burgemeester….dwing halsema om haar plichten als burgemeester na te komen, daarvoor heeft de burger, behalve sociale media, ook de wetten ter zijner beschikking.

 9. Zijn er ideeën om deze informatie zoveel mogelijk naar buiten te brengen en de massa in te laten zien dat 2021 het keerpunt zal zijn om onze samenleving te redden?
  Uiteraard weet ik waarom de massa FvD en PVV eng en gevaarlijk vind, wat verwacht je als iedere krant, talkshow en nieuwszender je dagelijks deze linkse propaganda door je strot duwt, hun tentakels reiken zover als basisscholen en kinderopvangcentra. Dit moet stoppen! De volgende generatie zal namelijk nog banger, afgesloten van de realiteit en gehersenspoeld zijn dan de huidige, als dit nu niet wordt gestopt, dan zijn wij allemaal verloren.

 10. Sinds het akkoord met de OPEC-landen in 1975 is de olie vloeibaar geworden, waarop alles meedreef dat niet christelijk is. En sindsdien is het grootste christelijke deel haar zeggenschap verloren, door ook uit te ruif te (vr)eten.
  Nu de dochter van Babylon een ‘vredesplan’ met Bennie gesloten heeft, kan het zo maar zijn dat over 40 dagen( zoals met de stad Nineve), na 28 januari, precies op poeriem, het geen feest wordt, maar benauwdheid.
  De hele wereld, heeft dit laten gebeuren. Niemand stond op, omdat niemand echt God zoekt.
  Sjabbat sjalom

 11. @ Sharkey, je bent verhuisd naar een land zonder potverteerders. Ik wil nog wat leren, welk land is dat?

 12. Geweldige column van Telegraaf’s Rob Hoogland:

  Kan het GroenLinkseriger, Femke?

  Zij is de leider van het kneiterlinkse stadsbestuur dat weigert – ik doe een greep in de Grabbelton van Voorbeelden van Onaanvaardbaar Amsterdams Beleid – om verhuurders die volgens de rechter (!) ten onrechte 6000 euro hoge boetes van de gemeente hebben ontvangen, terug te betalen.

  Lees meer linkse waanzin in deze schitterende column:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/617620749/kan-het-groen-linkseriger-femke

  ( dit is een premie artikel wat u kunt lezen door eerst de cache van uw browser te legen)

 13. Aan zijn leiders erkent men een volk. Want het volk heeft ze de macht gegeven.

 14. En Rutte keek en zag toe en zei vol misplaatst vertrouwen:
  “Nederland is een gaaf land”.
  I rest my case.

 15. Groenlinks, D666, PVDA en ander flutpartijtjes , tesamen met hun onnozele (geitenwollen) stemmers hebben dit land “naar den Bl!%$^%^%m geholpen.”

 16. Ik zie ook niet dat er in 2021 verandering gaat komen. NL’ers zijn een bijzonder laf volk, durven geen verandering want we moeten natuurlijk wel vier-vijf keer per jaar op vakantie kunnen etc. Liever laten we ons volledig uitmelken en ons land afpakken, vinden we het het niet meer waard. Alleen de PVV- en FvD-stemmers, maar ook al haalt elk 25 zetels, dan nog zullen ze geen coalitie kunnen maken omdat de rest partijkartel is. En die gaat liever een 7-partijen kabinet aan dan een coalitie met en/of PVV-FvD..
  Ontwikkelingen in o.a. Frankrijk en Duitsland gaan uiteindelijk het lot van NL bepalen, en wij laten dat gebeuren omdat opkomen en strijden voor je land trots en geweld betekent en we hebben de laatste decennia geleerd dat dat fout en slecht is (trots en geweld). Dit uit zich in dit kabinet en voorgaande en ook toekomstige. Dociele meelopers die hopen op verdere carrière in … Brussel. NL is gedoemd en het volk wil het uiteindelijk zelf.

 17. Groen= Satan Links= socialisme.

  http://undiscoveredworldspress.com/greenman.html

  De secret service naam van HRC is Evergreen, dr Green is dr Mengele. Groen word vaak gebruikt om een loyaliteit aan satan te uiten.

  Als we de standpunten van GroenLinks doorlopen dan wordt er al snel een bepaald beeld duidelijk.

  “Onze Europarlementariërs aan de slag voor een groener en eerlijker Europa
  Mensen, jong en oud, zijn het zat om te wachten op klimaatbeleid. Met duizenden gaan ze de straat op om te protesteren tegen de klimaatcrisis. Mensen willen verandering. Het is tijd voor actie in Europa.”
  Er is geen klimaatcrisis, dit is bangmakerij. Dit word aangepraat door mensen die het Parijs-akkoord er door willen drukken. Het Parijs-akkoord is gelijk aan slavernij.

  “Een economie van de toekomst.
  Onze economie is nog niet klaar voor de toekomst. Ons land is verslaafd aan fossiele brandstoffen, gas, kolen en olie. Brandstoffen die binnenkort alleen maar schaarser en duurder worden.”
  Nog meer bangmakerij. In de jaren 80 werd al geroepen dat alles bijna op is. Sindsdien zijn China en India overgestapt van de fiets naar de auto en pompen we meer en meer olie op.

  “Het zal niemand ontgaan zijn: het publieke debat in Nederland is de afgelopen jaren steeds verder verhard. Verschillen worden uitvergroot, groepen in de samenleving tegen elkaar opgezet.”
  GroenLinks weigert en roept andere op niet samen te werken met mensen een andere politieke voorkeur. En maar andere beschuldigen van discriminatie…

  “We willen een gezonde planeet met een veilig klimaat achterlaten aan onze kinderen. Daarom kiezen we voor schone energie.
  We zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering merken en de laatste die haar kunnen stoppen. Daarom moeten er de komende jaren grote stappen worden gezet om de opwarming van de aarde tegen te gaan.
  Op Luxemburg na doen alle Europese landen het beter op het gebied van schone energie dan Nederland. Dat is beschamend. Wij willen hier verandering in brengen. Nederland moet een koploper in hernieuwbare energie worden door windmolens op zee te plaatsen, zonnepanelen op onze daken betaalbaar te maken én energie te besparen.”
  Dit is korte termijn denken. Het plaatsen van windmolens in zee is, naast horizonvervuiling, bijzonder energieverslindend. Zonnepanelen zijn met de huidige techniek niet geschikt in een groene economie. Een zonnepaneel heeft een beperkte levensduur en is lastig te recyclen.

  GroenLinks probeert een fantasiewereld op te bouwen door te liegen en te bedriegen. Moeten we het nog hebben over de vader van Jesse Klaver en zijn banden met het Moslim Broederschap?

 18. Dat er jonge vrouwen geintimideert worden en zelfs verkracht is de schuld van de conservatieve ouderen, ja zelfs de gepensioneerden hebben dat op hun geweten hé mevrouw halsema? Nederland word onleefbaar als de criminaliteit door de naïeve linkse landverraders tot normaal en acceptabel gedraaid word. Zelf ben ik verhuisd naar een land zonder criminele, primitieve en verkrachtende potverteerders. Mag ik bij deze gelegenheid de groen links stemmers (niet onder de lezers waarschijnlijk) nog veel woongenot en vrijheid toewensen in het ooit fijne Nederland?

 19. Gewoon, omdat de ‘elite’ dit al duizenden jaren doet en het in het oude testament beschreven is. Mijn ‘pc geheugen’ zit vol met deze weerzinwekkende berichtgevingen, ik wil ze u besparen. Zo af en toe leest of ziet men in de media iets over hoe intens slecht deze mensen zijn. Wereldwijd gebeurt dit dagelijks, ik heb er geen woorden voor ….

 20. Ik las in dit stuk “religieuze fundamentalisten die vrouwen intimideren.”
  Oh? Nou gereformeerden? Ach, die doen dat toch echt niet. Boeddhistische Eskimo’s? Mwah, lijkt me ook nogal onwaarschijnlijk.
  Weer dat verhullend taalgebruik om moslims/Islam buiten beeld te laten.

  En dan die opmerking over “extreem rechts.”
  Alsof je geen vrouw onvriendelijke linksen hebt!

  Het is allemaal zo ontzettend doorzichtig.
  Hoe een daadwerkelijk probleem wordt misbruikt voor de eigen politieke agenda.

 21. Hoofdoorzaak is de islam en islamieten die dit respectloze gedrag als standaard hebben. Zolang deze oorzaak niet met wortel en tak wordt aangepakt, is het dweilen met de kraan open en wordt het van kwaad tot erger.

 22. Femke Halsema, die in opdracht van haar werktgever het beleid van de Europese Unie uit voert.
  De macht van Babylon, die mensen tegen elkaar op hitsen, met doel haat te kweken om klaar te stomen voor oorlog.
  Ook de rest van de regering en koninghuis die hun ziel hebben verkocht, net als hun ouders die mee deden om hun
  om zigeuners, joden en die gehandicapt andere mensen die tegen Nazi gedachten van Hitler waren, naar de concentratie
  kampen gebracht, waar zij werden vermoord!

  Wilhelmina en haar kabinet leden het land al vluchten voor dat Hitler Nederland binnen viel.
  Hadden zij dat niet gedaan, dan waren joden vervolging in Nederland hèèl wat minder geweest!
  Immers zijn de civil rechten anders, als een Koning en regering hadden gebleven, dan dat je het land vrijwillig vlucht!
  Hitler had op de wijze de oorlog rechten geclaimt, die mede mogelijk was om de Joden en Zigeuners andere te vervolgen!
  Nazi heeft Europe Unie zijn een het zelfde macht achter de schermen.

 23. De grote hedendaagse paradox : de linkse feministen die door hun overtuigde goedheid en politieke correctheid ziende blind en horende doof zijn voor de echte intenties van de islam waar de vrouw de helft minder rechten heeft dan de man, mohammed een 6 jarig meisje trouwde en het huwelijk consumeerde toen ze 9 was, homo’s moeten dood, overspelige vrouwen worden gestenigd, sterker nog ze faciliteren de moslims ook nog. Hoe dom kan je zijn om dit niet in te zien, je eigen land zo weg te geven aan een achterlijke sekte, 20% in de koran gaat maar over religie en dat kan je ook in andere religies leren, de rest 80 % zijn dogma’s, wetten die ze bevelen om niet te integreren met de onreine kufars. De wetten van het land worden niet geaccepteerd omdat het mensen wetten zijn, niet van allah, dus mogen ze stelen, bedriegen, aanranden etc. dat is onderdeel van de jihad waar ze toe verplicht zijn. En ik vrees dat dit nog maar het begin is.

 24. Kotsmisselijk regenten bende:

  Zij hoefde nog maar een half jaar in de fractievoorzitster of in de 2e kamer te gaan zitten , om dan na 12,5 jaar recht te hebben op haar volle pensioen ongeacht haar leeftijd .
  Dat gebeurde ook met die andere politicus van D66, ene B. Dittrich die vertrok ook na 12,5 jaar en kreeg zijn volle pensioen .

  Alleen voor het geld, weg met dit mens, walgelijk.

  Weg met deze kU& profiteurs en non valeurs, kotzen.

 25. GroenLinks dan weet je al waar je het over hebt Halsema ze draaien overal om heen en
  Ze pakt het niet op zoals het zou moeten maar dat wijst al uit aan welke kant ze staat

 26. Door de linksgroenliberale elite veranderd Nederland langzaam maar zeker in een Shithole
  waaruit steeds meer autochtone Nederlanders gaan vertrekken !!

 27. En waar zijn de extra agenten om de aangiftes te onderzoeken mevrouw Halsema? Precies die zijn er niet. Dus heb je al je moed verzamelt om aangifte te gaan doen, wordt er uiteindelijk niks mee gedaan. Nee daar wordt je beter van als slachtoffer!
  Maar goed dit is typerend voor deze tijd en vooral dit kabinet. Echte problemen zien ze niet en als het ze niet uitkomt worden zelfs conclusies in onderzoeken verdraait of ambtenaren overruled. De waarheid doet er niet meer!

 28. We kijken altijd met veel genoegen naar de uitzendingen van http://WWW.JENSEN.NL, waarin deze tot nietsnut gedegradeerde “Sidonia” in bijna elke uitzending compleet tot de grond toe afgebrand wordt..!!

  Ze is: Dom, Dommer, Domst……!!

 29. Tja, iedereen weet het en Halsema zelf ook dus we hebben haar “weten” gelukkig niet nodig. Maar actie ondernemen heeft ze geen zin in want dat druist in tegen de agenda en welke politicus/ca of wat dan ook heeft ooit grove schuld en nalatigheid toegegeven, geen een toch? Door blijven liegen en zwijgen over alles dus kop in het zand, zo doen ze het altijd.

 30. “Dan zal ons nageslacht ons beschuldigend vragen waarom wij dit hebben laten gebeuren, en waarom wij te weinig hebben ondernomen om hun minimaal eenzelfde toekomst te geven.”

  Het merendeel van dit nageslacht heeft geen enkel recht van spreken.
  Zij staan er bij en kijken ernaar. Zijn vanaf de kleuterschool links geïndoctrineerd en hanteren het motto: If you can’t beat them…Join them.
  Soms denk je dat er een groepje Marokkanen achter je loopt. Draai je je om, blijken het roomblanke Nederlanders te zijn die precies hetzelfde praten.
  De huidige generatie’s vinden het stoer, interessant en allemachtig prachtig om zich zoveel mogelijk met allochtonen te vereenzelvigen.
  De algehele teloorgang van ons eens zo rustige landje is al láng een gelopen race.
  Over de stembusgang in 2021 moet u zich vooral geen enkele illusie maken.
  De afgelopen tweemaal werd ook gepropageerd dat het de laatste kans op verandering zou zijn. De resultaten zijn inmiddels genoegzaam bekend.
  De zuinige Hollander blijft egoistisch voor zijn eigen portemonnee kiezen.
  Ook de komende verkiezingen zal er op de traditioneel kartelpartijen gestemd blijven worden. Partijen die d.m.v. het óh zó democratische (kuch) Cordón Sanitaire iedere frisse wind buiten de regering zullen blijven houden.
  Daartoe zal desnoods een coalitie van 10 partijen uit de grond gestampt worden. Al dan niet inclusief een pact met de duivel. Zoals iedere keer zal hierdoor weer zoveel water bij de wijn gedaan moeten worden; dat van gedane verkieziezing beloftes geen spat overblijft en er, inmiddels traditioneel, halfzacht regeerakkoord uitkomt. M.a.w. een glas, een plas en alles blijft zoals het was.

 31. dat is heel simpel . buiten het feit dat zij totaal ongeschikt is als burgemeester hebben de linkse partijen een monster geschapen die heet RACISME. niemand durft meer over de ware aard te spreken het is algemeen bekend dat seksuele intimidatie heden voor een groot percentage op de conto van allochtonen mag worden geschreven . achter de schermen zal en moet en mag men het niet over allochtonen hebben ook al weten ze zelf dat het wel zo is. Haha Halsema stuurt haar kinderen zelf naar een blanke school zegt genoeg toch..

 32. Hoewel ik PVV stem zie ik niet gebeuren dat deze partij volgend jaar wint.
  De grote meerderheid van de Nederlandse bevolking is blind voor de problemen die door buitenlanders (voornamelijk uit islamitische landen) veroorzaakt worden.
  Het is om cynisch van te worden: een gezellig land, cultuurverrijking en we zijn zo aardig voor elkaar. Als beloning geeft de rechter asielzoekers een straf waar je grote vraagtekens bij hebt.
  Daarentegen hangt er 6 jaar celstraf boven Wilders hoofd, het was nota bene gewoon een vraag aan het volk: willen jullie meer of minder? Wat is hier strafbaar aan?
  In Amerika is er zo ook een heksenjacht gaande op Trump door de linksen, een schijnproces
  tegen één van de beste presidenten die het land ooit gehad heeft.

 33. Vanaf het ogenblik dat onze economie niet meer in staat is om al die ‘derdewerelders’ en de collaborerende linkse wereldverbeteraars een gratis inkomen te bezorgen, ontploft de hele boel hier. En dat moment is nu echt niet meer ver af met het Wuhan coronavirus als ‘black swan’.

 34. Halsema is nu echt een modelvoorbeeld van een politica die burgemeester is geworden alleen maar op grond van haar politieke kleur. Halsema heeft geen bestuurlijke ervaring, alleen politieke ervaring als leider van GL (2002-2010) en natuurlijk Tweede Kamerlid (1998-2011). In beide functies doen linkse mensen niets meer dan hun teksten herhalen en hun standpunten herhalen. Het heeft niets met de werkelijkheid te maken, alleen met perceptie van de werkelijkheid. En dat patroon herhaalt zich nu in Amsterdam: Halsema doet niets tegen de echte problemen, ze probeert alleen de perceptie van die problemen door autochtonen te veranderen (in dit geval door een probleem dat specifiek is voor islam in te bedden in een algemene maatregel) zodat iedereen die hiertegen in gaat weer als racist kan worden neergezet.

 35. “Dan zal ons nageslacht ons beschuldigend vragen waarom wij dit hebben laten gebeuren, en waarom wij te weinig hebben ondernomen om hun minimaal eenzelfde toekomst te geven.”

  Nou, ik vraag me af of ons nageslacht die gelegenheid dan nog heeft. Òf de geschiedenis wordt herschreven zoals in het boek 1984 òf ons nageslacht is uitgeroeid door de moslims. Veel meer mogelijkheden zie ik niet.

 36. Ja , halsema, ( geen hoofdletter vanwege desrespect ) daar zit je dan met je kinderen zijn geen experiment , nu durf je de door links gecreeerde zooi niet aan te pakken in je stad . alles er aan gedacht hoe het over een paar jaar is ? Ik kan het je wel vertellen , kijk maar naar Zweden .

Comments are closed.